ANTONESCU CHEAMĂ POPORUL LA APĂRAREA ŢĂRII. ŞI NE SPALĂ ONOAREA NAŢIONALĂ, APĂRÂND REGELE ŞI PATRIA

Da, el este Crin Antonescu, reprezentantul meu. Omul pe care l-am votat şi pentru care am să ies în stradă, pentru că azi a lansat chemarea la apărare naţională împotriva regimului „apatrid moral” – ghilimelele sunt doar semnul  că l-am citat. Liderul PNL şi copreşedintele USL a făcut, azi, cea mai bună mişcare posibilă, anume, a ieşit singur la o conferinţă de presă şi a spus lucrurilor pe nume, dar nu doar ca să ne auzim vorbind, ci – esenţial – cu valoare de acţiune. Exact ce ne trebuie.

A zis aşa, că România nu e moşia lui Băsescu şi nici rezervaţia sectei lui fanatice. România nu e ţara lui – cum singur psihopatul de la Cotroceni a recunoscut -, ci e ţara noastră, pentru care trebuie să luptăm ca să o apărăm de regimul smintit şi trădător de ţară. Crin Antonescu s-a adresat direct românilor şi ne-a chemat să ignorăm tentaţiile efemere ale verii şi să ieşim ca să ne apărăm ţara, în faţa tentativei lui Băsescu de a o vinde Ungariei, în complicitate cu Viktor Orban.

Corneliu Coposu – cel mai seniorial aliat al UDMR de după decembrie 1989 – scria în tinereţe articolul „Ungaria ne cere pământul”. Se răsuceşte în mormânt cu toţi strămoşii lui, când vede ce şerpi a încălzit la sân, postdecembrist. Jagardelele de la UDMR. M-aş bucura să fie desfiinţaţi. Şi ştiţi de ce? Pentru că au dovedit că sunt jigodii – îmi pare rău pentru leuţul Frunda. Adică, tupeul nesimţit al lui Kelemen Hunor, conform căruia trebuie să menţină coaliţia pentru „interesul naţional” mi-a fost un vomitiv nemeritat. UDMR a devenit o adunătură de jeguri egoiste.

Am anticipat şi v-am prevenit că aşa se va întâmpla. Că Băsescu le va da ungurilor tot ce vor, în schimbul menţinerii la putere. Şi totodată, va trăda UDMR, intenţionând să decimeze Uniunea în favoarea mişcării extremiste alimentate de smintiţii lui Orban Viktor, cum ar fi de-alde Csibi Barna. Băsescu joacă la două capete, ca de obicei, pentru că nu-şi urmăreşte decât interesul personal. Cât e de bolnav clinic se vede din faptul că se identifică atât cu Hitler, cât şi cu mareşalul Antonescu. Diferenţa e cea dintre un pârţ şi un mareşal. În rest, cu Hitler nu-i de mirare că se compară, amândoi sfertodocţi frustraţi. Şi antisemiţi. În sfârşit, psihopatul şi-a urcat în cap comunitatea evreiască şi faptul că a mituit FMI nu-i va mai fi de ajutor, fiindcă evreii nu admit apologia alianţei cu Germania nazistă.

Crin a punctat letal: doar Hitler l-a mai acuzat de trădare pe Regele Mihai. Şi Antonescu al nostru a avut inteligenţa şi decenţa să nu-şi atace omonimul istoric. Fără îndoială, un patriot. Şi un martir. Şi pe care îl contrapun Regelui Mihai doart jigodiile infecte. Vorba domnului Florin Constantiniu, istoric sincer: „Un Mareşal mort, pus contra unui Rege viu”.

Crin a mai anunţat că i-a adresat Majestăţii Sale o scrisoare în care îi cere iertare pentru nesimţirea lui Băsescu. Mulţumesc, Crin! E o consolare pentru Casa Regală – mult prea înaltă ca să se coboare la nivelul psihopatului cu o replică. Principesa moştenitoare Margareta a declarat că nu comentează. O atitudine perfectă.

Iar domnul Mark Gitenstein e obligat să răspundă la interpelarea liderului opoziţiei române. Din toate punctele de vedere, nu doar al sângelui de evreu şi un pic de român. Obligaţia e mai ales din pricina poziţiei diplomatice. Sau poate nu ştie cine e Regele Mihai? Îl frământă, în schimb, grija cu ilicitul? Al cui? Cel mai lamentabil ambasador al SUA la Bucureşti ever. Sincer, nu mă aştept la nimic altceva decât la felaţie continuată din partea lui. E zero faţă de de-alde Michael Guest.  Ca să nu mai vorbesc de Funderburk.

Deci, Crin, continuă! Asta este.

112 răspunsuri to “ANTONESCU CHEAMĂ POPORUL LA APĂRAREA ŢĂRII. ŞI NE SPALĂ ONOAREA NAŢIONALĂ, APĂRÂND REGELE ŞI PATRIA”

 1. Johnson Says:

  Trepanatii cu creierele spalate cu buretele de sarma se vor mula pe discursul ghiolbanului…i-am vazut azi pe toate forumurile,ies la suprafata ca sobolanii cand simt miros de gunoi…cum Basescu exact asta si este azi au avut parte de un adevarat festin

 2. Diana Lazar Says:

  Putoarea nationala – Porumbacu sa se spele mai intai pe el, ca pute de-atata chiul!
  Care onoare sa o spele?
  A lui Mihaitza?

  Regele urecheat Mihaitza a fost rusinea Monarhiilor de la acea vreme si rusinea monarhiilor din ziua de azi!.
  Absolut niciun monarh de la acea vreme n-a abdicat.
  Numai Mihaitza urechiatul care-a dat ulterior Monarhia (atat cat a mai ramas din ea, pe mana rusilor si apoi pe mana unei dude cu sabiuta de lemn.

  Urechiatul Mihaitza a primit exact ceea ce a meritat.
  Tot dispretul – mai ales din partea poporului roman pe care acest rege cacamitzos si plin de ifose l-a lasat pe mana rusilor si apoi si-a mancat frumos averile prin Elvetia in timp ce Ceausescu isi batea joc de popor.
  50 de ani n-a auzit nimeni de urechiatul Mihaitza.
  Dar dupa revolutie, imediat a aparut.
  Stiti de ce?
  Ca sa fie despagubit de amaratul de popor roman, cu 30 de milioane de euro.
  Pe deasupra, pe langa cele 30 de milioane de euro, Mihaitza a mai primit si doua palate din patrimoniul romanesc, palate pe care acum acest ticalos tradator vrea sa le re-vanda poporului cu vreo 70 de milioane de euro!

  Pupati-l in cur pe urechiatul Mihaitza – tradator de neam si tara!

  In veciii vecilor asa va ramane!
  Istoria nu se scrie.
  Istoria exista pur si simplu!

 3. adrian Says:

  „50 de ani n-a auzit nimeni …” … Diana Lazar, mars in canal jigodie securista!

 4. Diana Lazar Says:

  @adrian
  Va doare adevaraul, cacanarilor!

 5. adriana popa Says:

  MERITATI TREPANATILORI SI HABARNISTILOR INCULTII PE BASESCU.
  POPOR DE JATRELE… NU LE TREN\BUIE UN OM CU CARTE.. VOR UN GHIOLBAN CA EI… INCULT , PROST SI MAI ALES HOT

  SA TRAITI CU EL 1000 DE ANI CU EL.

  CAND IESI ROXANA PENTRU CRIN VIN SI EU SI FAMILIA MEA ALATURI DE VOI.

 6. adriana popa Says:

  AMAI BINE CU UN DESTEPT LA PAGUBA , DECAT CU UN PROST LA CASTIG…
  NU VEDETI ORBILOR CA ASTA A DISTRU TOATA TARA

 7. razvanrinder Says:

  @Diana Lazat
  Auzi „Diana”, Carol I si-a facut acel castel din banii sai personali, nu din banii poporului roman. Exista si documente care pot atesta acest adevar care te doare pe tine, asta daca esti intr-adevar femeie si nu vreun sociopat care se ascunde sub pseudonime. Pupala-i tu in fund pe Bascosu ca sa iti dea in campanie niste malai si unt sa iti faci o mamaliga!

 8. Diana Lazar Says:

  Sergiu Nicolaescu:

  „Traian Basescu are dreptate. Abdicarea regelui a fost un gest de tradare”!

  Neagu Djuvara, marele liberal si istoric renumit scrie in studiile sale:

  “In 1945, ideea de a incepe un razboi impotriva fostului tau aliat (URSS), chiar daca acesta comite abuzuri in Europa, nici nu putea sa treaca prin gand unui englez sau unui american…” Aceasta a fost si atitudinea demna a unui militar de cariera ca Antonescu. Regele insa n-a negociat nimic, n-a pretins nimic, nu s-a luptat sa obtina statutul de cobeligeranti pt romani, ceea ce ne-ar fi dat anumite drepturi in faza negocierilor de pace. Regele Mihai a fugit. A fost intotdeauna o marioneta.”

  Acum injurati-i si pe astia, ca-s de-ai vostri!

 9. Argusdre Says:

  „Diana Lazar spune:
  joi 23 iunie 2011 la 6:13:30 pm
  Putoarea nationala – Porumbacu sa se spele mai intai pe el, ca pute de-atata chiul!
  Care onoare sa o spele?
  A lui Mihaitza?…”

  Bre Diana, desi porti un nume biblic (Lazar), esti atat de proasta incat nu esti buna nici macar de curva pentru pifanul in termen..Chestia asta cu chiulitul de la Parlament e o gogorita de doi bani de arama, lansata doar de ciuda, de catre Ochila, „delirantul” tau iubit, care neavand de ce sa se ia (pentru ca Crin n-a fost nici comunist, nici agent al securitatii cu patalama).Desigur ca „porcu” a incercat si chstia cu „si-a omorat nevasta”, pentru ca porcii n-au scrupule, ei doar grohaie cu nasu-n cacat si a vazut ca nu tineste la popor.Iar tu, precum toate muierile obsedate, care gandesc doar cu „organu”, ai repetat imediat porcaria cu lipsitul.
  Stii ce spun eu fa ? mai intai sa te speli tu, pentru ca puti de la o posta a hoit marinaresc (ai spalat puntea, asa-i ?) dupa care sa casti urechea aia bleaga aici, la tac-tu :
  Antonescu, fiind sef de partid, are voie sa lipseasca cat vrea sula lui si din parlament si din comisii, etc,dar si de la ma-ta de-acasa, pentru ca el in postura in care este poate avea diverse alte treburi : sa plece prin cele strainataturi la consfaturi ale liberalilor si libertinilor din lumea larga, sa primeasca delegatii straine, sa aiba alte diverse contacte politice, sa le viziteze inclusiv pe ma-ta, soru-ta, ca tu nu meriti, etc.
  Da ia-n spune fa, la puta aia de creier pe care-o ai, ai avut curiozitatea sa afli de cate ori a lipsit din parlamentul rusinii crapatura aia baloasa din Buzau ?

 10. Mascarici beat, concediat in urma unor remarci deplasate despre Rege « Rinder Razvan Catalin Says:

  […] Sa Regele Mihai. Mascariciul, aflat intr-o evidenta stare de ebrietate, a declarat in fata mai multor oaspeti prezenti la o discutie ca regele ar fi de fapt un tradator, moment in care […]

 11. ANTONESCU CHEAMĂ POPORUL LA APĂRAREA ŢĂRII. ŞI NE SPALĂ ONOAREA NAŢIONALĂ, APĂRÂND REGELE ŞI PATRIA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 23 June 2011 – Blog « Cat e factura pentru blocajul autostrazii Transilvania […]

 12. Diana Lazar Says:

  Singurele doua Constitutii din Europa care sustin imunitatea totala a parlamentarilor in fata legilor si le apara proprietatile ilicite apartin Romaniei si Moldovei, Constitutii mosite de Iliescu si Voronin!

  Criminalul Iliescu cu 3 dosare de genocid, criminalul care l-a fugarit pe Regele Mihai ca pe-un pui de tigan!

  Porumbacu, chiulangiul care obtine an de an (de 20 de ani) medalia pt cel mai mare puturos al Romaniei se aliaza cu Felix care desi a primit decizie definitiva de turnator securist este strans la piept de Porumbac si propus pe functia de sef al Senatului!

  Ponta ameninta public intreaga justitie ca odata cu venirea USL la putere toti magistratii care au avut indrazneala sa se lege de PSD si PNL vor da socoteala!

  Severin, rusinea Romaniei la Bruxelles…ce-ar mai fi de spus aici?

  UE tocmai a blocat fondurile de aproape 1 miliard de euro datorita hotiilor si infractiunilor comise de PSD-istul Dragnea in Teleorman si de alti doi PSD-PNL in alte doua judete!

  Geoana care tocmai a fost scos de sub botnitza, dupa ce insusi Ponta l-a acuzat public ca fiind o marioneta a mogulilor si un simbol al esecului si al coruptiei!

  Sindicalistii miliardari care sunt aparati de gloata PSD plimbata cu autocarele la tot felul de demonstratii!

  Duda, un biet actoras de mana a 3-a care la 40 de ani era un necunoscut, a ajuns in mai putin de 5 ani colonel plin, activ, in statul major al Romaniei si care, prin prostia-i proverbiala a vrut sa candideze ca presedinte de stat din partea Monarhiei!

  Hai, votati USL!
  Votati cu prostu Tonta, cu chiulangiul Porumbac, cu criminalul Iliescu, cu hotul Bombo, cu ticalosul Severin! Traiasca Regele!

  Hai iesiti in strada!
  Toti!
  Sa vedem cati sunteti?

 13. Argusdre Says:

  „Diana Lazar spune:
  joi 23 iunie 2011 la 6:36:49 pm
  Sergiu Nicolaescu:
  “Traian Basescu are dreptate. Abdicarea regelui a fost un gest de tradare”!

  Neagu Djuvara, marele liberal si istoric renumit scrie in studiile sale:
  “In 1945, ideea de a incepe un razboi impotriva fostului tau aliat (URSS), chiar daca acesta comite abuzuri in Europa, nici nu putea sa treaca prin gand unui englez sau unui american…” Aceasta a fost si atitudinea demna a unui militar de cariera ca Antonescu. Regele insa n-a negociat nimic, n-a pretins nimic, nu s-a luptat sa obtina statutul de cobeligeranti pt romani, ceea ce ne-ar fi dat anumite drepturi in faza negocierilor de pace. Regele Mihai a fugit. A fost intotdeauna o marioneta.”

  Acum injurati-i si pe astia, ca-s de-ai vostri!”
  Ce ai fa, ai crezut ca daca dai exemple despre ce-au „gavarit” un fost regizor de filme comunist(cat de bun o fi fost in domeniu, el ramane totusi un om format de catre comunisti) cam senil la ora asta si-un fost informator al securitatii, ne-ai si pus in cur ?
  Si acum sa ma axez pe ceea ce-a gavarit Neagul asta al tau, care inca nu setie exact cu ce servicii de informatii o mai fi lucrat in peregrinarile sale externe.
  Pai cam ce-a zis Besinescu insemna ca Regele trebuia sa nu abdice si sa deschida un…al treilea front taman impotriva rusilor.Or Djuvara cam asta zice, ca nu era cazul de razbel…Deci singura cale : abdicarea !
  Si mai e ceva fa : transmite-i lui Djuvara ca-n 1945, rusii erau atat de puternici, si bagasera atat spaima-n burghezi, incat se cam cacau pe ei toti occidentalii laolalta.De aia au si abandonat Romania cu tot cu rege in mana comunistilor…
  Cat priveste indemnul tau „Acum injurati-i si pe astia, ca-s de-ai vostri!”, el n-are rost pentru ca ai vazut ca nu sunt menajati.Da ce te faci tu, daca imi bag si-mi scot si le bag fara sa le mai scot pe alde gastele Sabina Fati, Andreea Pora, etc, mari amatoare de carnati pe la parastasurile portocalii, care se aratau in anii trecuri regaliste convinse si infocate, gata oricand sa se lase invitate pe la cururile alea sanatoase ale principeselor ?

 14. Argusdre Says:

  @Diana Lazar,
  …..„Hai, votati USL!
  Votati cu prostu Tonta, cu chiulangiul Porumbac, cu criminalul Iliescu, cu hotul Bombo, cu ticalosul Severin! Traiasca Regele!”
  Vai fa da ce te macina neputinta portocalie…Adevarul gol-golut e ca „Dilimache marinarul, prin declaratiile sale iresponsabile, s-a tot afundat in cacat si a tras dupa el tot esafodajul, incat nici macar cu paiul nu mai pteti respira.Uite, ma sacrific si tie iti ofer eu o..tulumba, ca-i pacat sa mori inecata…
  Nu, n-o sa vam cu aistia. O sa votam cu cel care aude voci si se crede din ce in ce mai des zeus pe pamant, matrozul care si-a incendiat propriul vapor, cel care n-a facut nimic constructiv pentru tara timp de 21 de ani, in afara de a o fura, pe cel care umbla cu Constututia la piept in public, dar se sterge la cur tot cu ea, cand e singur. iti dai seama ce-ar insemna tara asta daca n-ar avea in frunte un zarghit si-o crapatura ?

 15. Diana Lazar Says:

  @Argusbre….

  te-ai scremut atat ca sa scrii nimic?
  M-ai plictisit deja din primele fraze!
  Adio, ba!

 16. Diana Lazar Says:

  La ora aceea, Romania avea nevoie de rege adevarat, chiar si de un rege in exil, dar nicidecum de un fricos si un las care a lasat tara pe mana rusilor , de bunavoie, „pt binele poporului” ca sa-si scape el pielea!

  Asta e adevarul, indiferent cine il rosteste!

 17. Argusdre Says:

  „Diana Lazar spune:
  joi 23 iunie 2011 la 6:51:11 pm
  …………………………………………………………………………………………………………Hai iesiti in strada!
  Toti!
  Sa vedem cati sunteti?”

  Ei aici gresesti.Gresesti pentru ca s-ar putea sa te identific pentru ca incepi sa-mi devii indispensabila (adica un fel de izmana mai nobila), sa nu mai pot fara tine si sa-ti probez curajul, iar la viata mea am vazut multe muieri cufurite pe ele din prea mult elan…

 18. julia Says:

  @Diana Lazar: „primele fraze” din mesajul lui Argusdre sint ale tale; te-ai plictisit pe tine insuti! 🙂

  Trebuie ca trepadusii primului betiv al tarii fac bani pe comentariu, ca trebuie sa le copieze la doua sau trei articole, nu le pot scrie o singura data; oare sint platiti la „kg”?…….

 19. julia Says:

  Duduie Diana, de cite marturii ai nevoie ca sa intelegi ca nu a parasit tara de buna voie ci ca sa scape vieti omenesti. Daca nu il durea de popor ii lasa sa moara si isi continua domnia pe singele lor; asa crezi tu ca trebuia sa faca?

 20. Argusdre Says:

  „Diana Lazar spune:
  joi 23 iunie 2011 la 7:11:23 pm
  @Argusbre….
  te-ai scremut atat ca sa scrii nimic?
  M-ai plictisit deja din primele fraze!
  Adio, ba!”
  Ei, nu adio, ca eu mai am totusi oarece sperante…
  Sa stii ca m-am gandit si eu ca doctorii au dreptate cand spun ca tampitei degeaba ii spui ceva, ea oricum nu pricepe nimic…
  Da sunt multumit c-am incercat.

 21. Johnson Says:

  Roxana vezi ca ti-au repartizat un prostan flamand pe blog,ma gandesc ca au circumstante,disperarea apropierii zilei terminus le-a luat mintile…Ca sa te consolez sint peste tot doar pe Facebook poti sa-i banezi daca devin prea urat mirositori…Ma bucur sa vad ca toti oamenii cu prestanta,istoricii,ziaristii importanti,oamenii de cultura chiar si din mocirla portocalie il condamna pe ghiorlan…il apara alde Visan asta ca sa ne dam seama despre ce vorbim
  felicitari pentru text,esti in mare forma.

 22. Radu Humor Says:

  Tin sa-i multumesc dnei @Loda pentru ca a pus la copac aceasta scrisoare :

  Printul Charles despre ruda sa :
  ,,“Pare un lucru extraordinar ca Mihai implineste varsta de optzeci de ani!

  Pentru ca il cunosc de la inceputul vietii mele – si pentru ca l-am vazut la, practic, toate sarbatorile familiei noastre de la Incoronarea mamei incoace – cred ca am o mica idee despre ceea ce a trebuit sa indure de-a lungul vietii sale.

  Inima mea se sfasie pentru Mihai si Ana cand stiu prin ce teribile incercari si necazuri au trebuit sa treaca.

  Inima mea a suferit, de asemenea, pentru romani, ale caror vieti, traditii si bunastare au fost brutal sfaramate pentru un numar de ani.

  In fata acestor orori si alienari de neinteles, Mihai nu s-a lasat niciodata cuprins de amaraciune sau de razbunare. El si-a pastrat intotdeauna umanitatea sa de om de stat, valorile lui de civilizatie si linistea sa intelegatoare. El a ramas, pentru multi romani, o lumina de speranta in intuneric si conationalii lui pot acum, in sfarsit, sa vada adevarul care a fost innegurat atatia ani de minciuni si propaganda.

  Fii binecuvantat, Mihai, si la multi ani!

  Cu drag, varul tau,
  Charles”

 23. Radu Humor Says:

  Inclin sa cred ca nefericita asta de Diana chiar crede ce spune !
  Unor minti cu asemenea netezime nu e greu sa le imprimi aceste sfruntate minciuni, iar daca prin absurd, este vreun consilier personal al celui care va trece ca acceleratul prin Istoria romaniei, dupa el neramanand decat duhoarea pestilentiala a unui caracter infect, cel mai aproape de identificare pare a fi un Catalin Avramescu sau Sebastian Lazaroiu, fosti si actuali sfatuitori.

 24. Diana Lazar Says:

  Julia, matale nu esti duduie dar dudui !

  Care vieti?
  Pe cine a salvat?

  L-a trimis la moarte, prin tradare, pe Antonescu, singurul roman care era intr-adevar respectat si apreciat atat de nemti cat si de tabara aliatilor de la acea vreme. A lasat 150.000 de mii de soldati si ofiteri romani pe mana rusilor si dintre ei n-au mai supravietuit nici macar un sfert!
  Cand a abdicat a lasat toata Romania si pe romani, pe mana lui Stalin. A fugit ca o potarnichie sa-si salveze pielea!
  Pe cine a salvat regele Mihaitza?

  De vietile cui vorbesti?

  Sau te pomenesti ca tu inca mai crezi in Mos Craciun si in povestile alea cu „omoram 1000 de studenti” daca nu abdica regele? Era deja anul de gratie 1947, duduie!
  Pai povestea aia numai regele o mai povesteste, asa ramolit cum e, dar de fiecare data cei din jur isi fac de lucru prin alte camere sau isi pleaca rusinati capul pt brasoava aia cu studentii amenintati!

  Ze-ai trezit tu, foanfo, sa-ti dai cu parerea.
  Vezi-ti de rujuri si de sarmale cucoana, nu te mai balega pe-aici ca uite cum te stropesti, pana pe ceafa! 🙂

 25. Argusdre Says:

  „Diana Lazar spune:
  joi 23 iunie 2011 la 7:15:32 pm
  La ora aceea, Romania avea nevoie de rege adevarat, chiar si de un rege in exil, dar nicidecum de un fricos si un las care a lasat tara pe mana rusilor , de bunavoie, “pt binele poporului” ca sa-si scape el pielea!
  Asta e adevarul, indiferent cine il rosteste!
  Fa, nu esti decat un zombi care mananca cacat cu polonicul, conforma programarii si..obiceiului.
  Ce tot dai cu poezeaua asta „cu-n rege adevarat” care facea si dregea si-i invingea pe rusi..?
  Tocmai voi sa vorbiti despre curaj, cand numai dupa cateva nemultumiri ale rromanlor, cateva caschete aruncate-n curtea Cotrocenilor si matrozul s-a cacat tot pe el ? Si-a abandonat toate baile de multime, a taiat ziua portilor deschise, se uita numai cu-n ochi pe borta cheii si a inzecit numarul de gardieni si jangarmi care sa-l pazeasca si tu-mi vorbesti fa, despre rege ca trebuia sa-i fugareasca pe rusi ?
  Ha, ha,ha,ha…e clar ca nu se poate discuta cu dementii..Da ma intreb totusi : unde va gasit Besinescu pe toti dupa acelasi calapod ? La balamuc cumva ?

 26. Argusdre Says:

  @Radu Humor,
  Am date certe ca „nefericita asta de Diana” e un golanoi(adica e un el) de la Cotroceni, platit gras ca sa manance cacat…

 27. Diana Lazar Says:

  Loda si loboda!

  Pai ai vazut tu familii regale sa se spurce si sa se injure sau sa se atace unii pe altii cand e vb de „onoarea famelieli”? Se iau de gat numai cand e vb de impartit averea dar nicidecum atunci cand e vb de „istoria lor, albastra si stralucitoare”
  Toti sunt rude, mai de aproape sau mai de departe asa ca daca e vb de „famiglia” lor n-o sa vezi niciodata un print al Spaniei injurand un regent britanic sau vreo printesa frantzuzoaica injurindu-si bunica, care intamplator e vreo regina prin alta tara.

  Ce scrisorele de compasiune si consolare isi trimeteau ei..dragii monarhi, printisori si beizadele! 🙂
  Ce-si mai plang ei de mila ))
  Ce vremuri triste au mai trait ei.
  Sa fii milionar , sa traiesti in Elvetia si pe la toate curtile regale europene, sa ai sange regesc, in timp ce poporul tau (vorba vine) e facut praf de un ticalos ca Ceausescu!
  Ah ce viata grea a avut bietul Mihaitza! 🙂

  Mi-au dat deja lacrimile!

 28. iulia Says:

  In loc sa comentam declaratiile istorice ale unui adevarat barbat de stat care a fost si este Crin Antonescu ne pierdem vremea cu toti betivii basescului!

 29. Diana Lazar Says:

  Cand Hitler bombarda Londra si o culca la pamant de nu mai ramanea piatra pe piatra, Familia Regala a Angliei a refuzat categoric sa paraseasca orasul ba chiar s-au simtit jigniti cand li s-a facut aceasta propunere, chiar de catre reprezentantii poporului!

  Ei bine, pe o asemenea monarhie poti sa construiesti pe urmatorii 100 de ani. Ai pe cine sa te bazezi, mai ales moral!

  Mihaitza al nostru, n-a stat pe ganduri nicio secunda!
  Si-a incarcat desagii in trenulet si dus a fost!
  Si ce n-a reusit sa duca atunci, a luat dupa revolutie, cu varf si indesat!
  De la cine a luat?
  De la poporul amarat si batjocorit vreme de 50 de ani, tocmai de cei pe care i-a lasat Marele Rege, in locul sau!

  Sa ne traiesti Mihaitza!
  Muulti, muulti ani!
  Ca poate mai scot avocatii tai inca vreo cateva ceasloave cu docomente si mai incaseaza Duda si vreo cativa munti si juma’ de Delta, nu-i asa?
  Cat au suferit ei..saracutii…

 30. Diana Lazar Says:

  „Crin Antonescu, mare barbat de stat”
  O fi. De stat in pat.

 31. Motraucs Says:

  Diana eu sunt pisic si n-am facut Istorie la scoala dar imi dau seama ca esti disperata,pisica neagra simte minciuna …du-te acasa la mama ta sa te culce cred ca ai nevoie de niste ore de somn… Miaaaoooou ! 🙂

 32. Diana Lazar Says:

  Si ce-ati auzit voi vreme de aproape 50 de ani de comunism, de la Regele Mihai?

  Auzeati pe la Europa libera ca…

  „de la resedinta sa din Germania, de la palatul Hohenzollern, familia regala transmite romanilor…bla bla…”
  „la receptia data de Regele Spaniei cu ocazia Revelionului, regele Mihai le transmite romanilor…iar bla, bla bla…”
  Si tot asa.
  Din castel in castel, din palat in palat, din receptie in receptie, de la Viena, Londra, Paris..regele Mihaita tot transmitea romanilor, ca nu cumva sa manance prea multa carne ca nu e sanatoasa si nici sa bea pre mult vin ca face rau la ficat.
  Iar romanii beleau urechile la radiou si plescaiau de pofta la amaratele de coji de paine de pe mesele „imbelsugate”.

  Acum, hai sa-i plangem de mila lui Mihaita…ca taaaaare greu a mai dus-o!

  ––––––––––––
  În decembrie 2003, Mihai a înmânat premiul Omul anului 2003 prim-ministrului de atunci Adrian Năstase, lider al partidului PSD. Unii monarhiști au privit[88] gestul lui Mihai drept o încălcare a tradiției neutralității politice a monarhiei, cât și ca un compromis cu foștii săi dușmani ex-comuniști din motive financiare, în timp ce majoritatea comentatorilor politici au considerat gestul ca o noua abdicare.

  –––––––––––––––

  Saracutul Mihaitza….

 33. Ion Olteanu Says:

  Sigur, Basescu este un dictator si tradator de tara, exponent al unui regim criminal ce trebuie imediat inlaturat, dar dupa ce veti vedea protestul meu si reflecta la cele scrise de Roxana Iordache despre mine, pe care, din nefericire inca nu o cunosc, atunci, cu siguranta va puneti niste semne de intrebare ….. cu cine, cand si cum se va face extirparea acestui cancer din viata romanilor.
  http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/809414/PROTEST-IN-LANTURI/
  https://roxanaiordache.wordpress.com/2011/05/30/l-a-intrebat-cineva-pe-ioan-olteanu-de-sanatate/
  Incepand cu 15.06.2011 am trimis de trei ori prin Fax, Primarului General o declaratie pentru avizarea unui protest in data de 27.06.11, pentru a protesta impreuna cu sotia in fata Guvernului, la Cotroceni si Parlament, iar in urma a nenumarate telefoane am primit asigurari din partea secretarei lui Oprescu ca se va rezolva. Intrucat cererea nu a fost solutionata, iar drepturile noastre constitutionale incalcate, am apelat la lideri politici din opozitie si media pentru luare de pozitie, dar am fost tratati cu total dezinteres. OK, poate eu sunt „nebun” pentru ca ignorat fiind totusi continui sa protestez, ca desi nu sunt afiliat politic si nu am interese materiale in Romania o fac totusi doar in semn de solidaritate cu suferintele semenilor mei care au ajuns sa fie ingenunchiati de un regim criminal. Ce nu inteleg insa este de ce politicienii opozitiei si analistii de tot felul se lamenteaza toata ziua la TV ca romanii nu au curajul sa protesteze atunci cand ei nu misca un deget doar daca au interesul sa o faca? Sunt oare protestele mele prea radicale ori continutul dosarelor mele de urmarit al Securitatii deranjeaza pe toti deopotriva? Au aflat ei cumva ca eu am fost declarat din nou „dusmanul poporului” si le este teama de repercursiuni ori de fapt cetateanul reprezinta pentru toti doar instrumentul cu ajutorul caruia se ajunge la ciolanul puterii?

 34. Diana Lazar Says:

  Si pt ce protestezi bre Oltene?

  Ti-au furat comunistii acum 30 de ani boii de la bicicleta si te-ai trezit ca tot Basescu e de vina?
  pai de ce nu te baga nimeni in seama?

  Sa zicem ca Basescu e bou, prost, ticalos si cum vrei matale . In acest caz e normal sa nu te-ajute din moment ce tu protestezi impotriva lui!

  dar unde-s toti cacateii astia de-aici de pe blog, de pe la TV Antene iRealitatea de la PC de la USL de la PRM…aia de ce nu te sprijina? De ce nu te sustin?
  Acum cave vreme un bou debil s-a aruncat in cap in parlament si a vuit presa 2 saptamani!
  Incearca si matale.
  Nu zic sa te-arunci in cap dar macar asa, de amorul artei, tot merita sa incerci.
  Daca n-aduci voturi si spectatori nu te-ajuta niciun USL-ist…garantat!

  Asta sa te intrebi matale in primul rand si poate ca pana la urma iti vine si mintea la cap!

 35. julia Says:

  Dianule, bai ce formidabila e inteligenta asta a ta!! M-ai dat gata, ce sa mai! Sa ma trimiti la rujuri si sarmale nu e o problema, fac si astea parte din viata de toate zilele si nu vad nimic rau in asta; Dar atacurile tale asupra mea dovedesc CLAR ca am scris exact si la obiect! te-am dibuit si eu si altcineva ca esti un Dian nu Diana! heheheeeee…………….oops! Si atacurile tale la Roxana pe blog sint facute la comanda limbricului aiurit de aburii betiei de la cotroceni!

  Un singur lucru e adevarat: nu meriti atentia care ti se da; minciunile tale sint prea gogonate si INVIDIA te maninca ca pe timpul comunistilor tot ce puteai tu sa faci era sa asculti Europa si sa crapi de ciuda ca regele nu sufera ca tine de frig si foame, plescaind de pofta la ‘cojile’ de piine! heheheheeeee…………..

 36. Donkeypapuas Says:

  Mark Gitenstein a prea ocupat cu rolul de Cici Balerina la manfestaţia homosexualilor veniţi din Olanda.

  Pentru informarea atotştiutorilor de genul Băse şi tovarăşii: Finlanda a fost obligată să ia aceleaşi măsuri ca România: să capituleze, să întoarcă armele, să plătească despăgubiri tot la cursul din 1937, să condamne la moarte conducerea statului. Să ne mai scutească neostaliniştii cu gunoaiele lor demagogice.

 37. mihai4 Says:

  Pora: http://www.revista22.ro/articol-10812.html 🙂

 38. Diana Lazar Says:

  @Argus…bre

  Pai daca ai date de ce nu le faci publice?
  Ti-o fi frica de mine?
  Ia pune matale toate datele alea pe care le ai, sa vedem, ce „golanoi de la Cotroceni” se ascunde sub numele meu?

  Ca si eu sunt curioasa, nu de alta.
  Sa ma impopotzonez si eu ca sunt vreo noua Mata Hari de Dambovita!

  Chiar te rog!
  Si cred ca sunt in asentimentul tuturor ca trebuie sa ma „deconspiri”.
  Arata lumii intregi cine sunt eu si de cine sunt platita 🙂

 39. Franklin Says:

  Buna seara,
  Ce ati spune daca totul nu ar fi decat un aranjament pentru victimizarea Majestatii Sale facut pentru cresterea popularitatii regimului monarhic in randul romanilor, in scopul instaurarii monarhiei? Basescu nu ar avea nimic de pierdut ci numai de castigat. Cei care conduc, de fapt, Romania, fostii si actualii securisti cu sistemul lor care functioneaza ca un ceas elvetian, asortat astazi cu tehnica moderna de supraveghere si cu mii de salariati in plus fata de securitatea lui Ceausescu, se pare ca isi fac planuri de viata usoara intr-un regim monarhic, democratic, cu un sef al statului lipsit de veleitati de jucator.

 40. Argusdre Says:

  @Franklin,
  Nu umbla cu prostii. Cata vreme Basinescu a demonstrat cat este de ahtiat dupa putere, nu tin niciun fel de scenarii din astea fanteziste..

 41. Elena Uda - Cabinetul 2 Says:

  @ Diano de aia te-am trimis sa virusezi ? Sa te faci de kkt in faţa lumii ? Faaaa proasto pleaca dracu acasa si pune mana pe carte ca ne faci de bascalie si mai vrei si bani pentru asta curva dracu…Sa te gasesc la sediu intr-o ora parasuto…

 42. Dust Says:

  Deci Mihai e un tradator. Sa-l impuscam!
  Leprele care l-au impuscat pe Ceausescu, Antonescu acum vor sa il impuste si pe Mihai?
  Cand o sa vedem tara asta libera de securisti?

 43. Ion Olteanu Says:

  Sa oftic javrele ordinare si sa dau de lucru la fatalai cu 1.5 neuroni!

 44. Argusdre Says:

  @Diana Lazar,
  Fa, de ce crezi ca-i nevoie sa ma mai obosec eu ca sa arat ca toanta-i toanta, cata vreme ti-ai ridicat poalele si ne-ai aratat singura ? Esti ca si Basinescu, o falsa intelectuala, cu o spoiala de cultura generala, brodata exact pe temele care sa-l sprijine pe zarghit.Exact cum am spus, un zombi programat si nimic altceva.Asa ca nu te amagi ca din cauza diareei verbale ai facut pe-aici vreo borta-n cer.Cu siguranta nu esti Udrea, pentru ca aia chiar n-a citit nimic, in vreme ce tie ti-au mai ramas cate ceva in capatana, prohabil de prin povestirile eroice cu pirati.

 45. radu andrei Says:

  http://www.napocanews.ro/2011/06/diversiune-a-serviciilor-secrete-maghiare-o-mineriada-a-asociatiilor-patriotice-romanesti-la-sfantu-gheorghe-pe-26-iunie-toate-asociatiile-dezmint-apelul.html

  /www.ziaristionline.ro/2011/06/23/se-doreste-un-nou-15-martie-1990-romanii-din-harghita-covasna-si-mures-avertizeaza-nu-facem-nici-un-protest-la-sfantu-gheorghe-pe-26-iunie/

 46. radu andrei Says:

  http://www.ziaristionline.ro/2011/06/23/se-doreste-un-nou-15-martie-1990-romanii-din-harghita-covasna-si-mures-avertizeaza-nu-facem-nici-un-protest-la-sfantu-gheorghe-pe-26-iunie/

 47. Suflina Says:

  Diana Lazar , s-o sugi la dublu cu sefa ta curvoiul de Plescoi

 48. Elena Udrea Says:

  Terminati cu barfele si injuriile la adresa mea ca va spanzur pe toti , ‘ti-ale dracu de tonomate. Va fute pe voi grija de mine si Traian ? Sa va sparg la nas comunistilor , ati pus voi curul la bataie cat mine sa aveti pretentii ?
  Javre ordinare ce sunteti, popor de nenorociti care nu-si respecta conducatorul si conducatoarea.

 49. Elena Udrea Says:

 50. Diana Lazar Says:

  @radu andrei

  Unde-s hackerii aia romani, specialisti in toate si temuti de toata lumea?

  Acum era nevoie de ei.
  Daca-s atat de buni pe cat se spune, le-ar fi foarte usor sa afle exact de unde-a fost trimis acel mesaj referitor la Sf. Gheorghe.

  Daca statul le-ar da o suma convenabila, cateva mii de euro, in 24h este imposibil sa nu descopere, exact, intregul traseu al acelor mesaje.
  Daca vorba aia sunt in stare sa sparga computerele de la NASA si de pe te miri unde, nu cred ca le-ar fi greu sa afle si cine sta la originea acelor videoclipuri si mesaje.

 51. Ovidiu Says:

  Traian Băsescu: “Abdicarea Regelui Mihai, un act de trădare” – Adrian Cioroianu: “domnul preşedinte Băsescu probabil vrea să facă apel la cei din electoratul român care se simt mai apropiaţi de mareşalul Antonescu decât de Regele Mihai şi a plecat de la ideea că cei care sunt favorabili legendei lui Ion Antonescu sunt mai numeroşi decât cei care sunt favorabili legendei Regelui Mihai”, a declarat, pentru adevarul.ro, Adrian Cioroianu.” – Preşedintele GDS, Radu Filipescu: “Nici măcar cele mai radicale comunităţi evreieşti nu i-au reproşat ceva Regelui” VEZI FOTOGRAFII INEDITE!

 52. rabbi Schtrudel Says:

  Il bate vantul negationismului pe Basescu? Se viseaza gauleiter al rasaritului? Pai sa-i ordone lui Oprea sa treaca Volga daca se plictiseste

 53. Maria S.(Timisoara) Says:

  Lazarichio, din ce lazaret oranj ai naboit ?
  Du-te inapoi, satana.
  Cu cat si cine te plateste pentru ca sa delirezi public ?
  In slujba cui esti si cu Regele Mihai al Romaniei ce ai ?
  Ia mai pune mana , ai asa ceva ? sau ai laba si doar un neuron aproape in totalitate extirpat, si ce mai ramane din el, dereglat si te produci in public, ca dementul pe care incerci sa il slujesti, lovind intr-un domnitor, rege, monarh … legitim al Romaniei.
  Ia afla talica din tratate de istorie (stii sa lecturezi ceva, de citit nu vorbesc pentru ca sigur cititul te-ar obosi prea mult), un lucru acceptat de toti istoricii seriosi, chiar si aceia care au convingeri republicane, ca republica in Romania este ilegitima si ca regele Mihai este de drept regele acestui pamant.
  Si pentru ca ai iesit dintr-un cor demential al infernalului care uzurpa prin frauda locului presedintelui legitim Mircea Geoana si locul regelui Mihai, care in mod tot legitim este monarhul Romaniei, ce paradox !, du-te si tu, ca toti lefegii oranj care naboiesc aici si trage apa la buda, asa ii spunem noi in Banat toaletei si nu uita baga-ti continatorul de neuron, inainte de a trage apa, in scoica.
  Vade retro, ….. !

  Felicitari Crin Antonescu, vom fi alaturi de tine ori de cate ori va fi nevoie !

  Mai trebuie sa lamureasca o chestiune Crin Antonescu, pe cine a acuzat Hitler de tradare, ca sa le taie apa la moara lefegiilor si orangujatilor. O eroare este o eroare si trebuie lamurita sau/si corectata.

 54. Elena Udrea Says:

  Dianoo, mars in mortii ma-tii la bordel in Modrogan ca te asteapta clientii!

 55. Marius Mina Says:

 56. olimpiu Says:

  daca s-au reactivat pdeleprele pe bloguri si spumega la greu , inseamna ca idolul lor chior a comis-o rau de tot
  am mai vazut idioti dar fanaticii portocalii nu au rivali in idiotenie pe mapamond!
  pt pseudonimul Lazar:
  i-ati javra ordinara, curvele si dispareti din Romania putorilor!!!!

 57. Buddywonca Says:

  sa ne intelegem o treaba….Porumbacu imatur vrea sa fie preedinte…
  Dc. zici ca-i asa de responsabil patriot…de ce nu propune monarhie constitutionala…..singura varianta viabila in actualul haos.
  Base asa beat cum il vedeti e politician viclean…..eu zic c-a dat sah la rege ca sa scoata in fata regalitatea…..dupa timpeniile care i-au fost insirate de Uslasi la ultima intrevedere de la Cotroceni….si-a dat seama ca Romania are politicieni de kakao ….

 58. Argusdre Says:

  @Nutzi Udrea,
  Te-am identificat cu certitudine : esti lighioana aia turbata care-si zice Diaconu Eusebiu, ala care doarme cu poza coanei „crapatura”sub perna si apoi merge la buda sa vada ce-i aia satisfactie…..tot cu mana dreapta , ca doar PDL-ul e de dreapta…Nu ?
  Animalul care-si bate gagica numa-n gura ca sa-i repare dantura, pentru ca mi-a ridicat intredictia de a intra pe blogul ei, unde aratam de ce-i in stare Nutzi spaima putzii, cand face turte poale-n san…
  Mai lasa ba sportul ala …ca dauneaza la cerebel !

 59. Argusdre Says:

  @Buddywonca,
  Ba, tu esti prost rau…Porumbacu nu exista, pentru ca aceasta e din nou o insulta magareasca a unui diliu iresponsabil.Chiar nu te duce deloc mintea aia mica si neteda ca daca ar fi existat macar vreo urma de dosar Porumbacu, o publica Pleasca asta „viclean” al tau inclusiv pe muchie ? Da, nu-i viclean deloc ba, nu-ti dai ca-i doar ticalos ? Si nu-i nici destept ba, daca-i urmaresti toate iesirile o sa constati ca ele sunt un lant intreg de smecherii ieftine de borfas, un lant de gafe, greseli si erori, care-au cam infundat PDL-ul si tara.
  In vremea asta, Crin Antonescu a demonstrat cu varf si indesat ca e un tip inteligent, cu talent oratoric si cu sange-n puta ba, un politician bun spre foarte bun, care i-a bagat tare morcovu-n cur matrozului.De aia il tot injura marinarul si-a pus o pe urmele lui o gasca de mancatori de cacat…II e frica amarnic de Crin, asta-i adevarul gol-golut.

 60. Argusdre Says:

  Am spus zilele trecute ca PNTcd nu are nicio sansa cu Ciorbea in frunte, deoarece omul n-are carisma, n-are şarm, e nesarat si plictisitor, exact cum era invatamantul politico-ideologic de pe vremea impuscatului, sau cum este limba rusa in general.Aseara , la emisiunea lui Gadea, unde fusese invitat, a vrut el sa ia fata targului si s-a inghesuit la finalul talk-shou-ului, sa traga o concluzie personala, care cred ca va ramane de pomina.Omul, desi jurist, a tinut sa demonstreze celor care priveau ca n-are habar nici de unii termeni din „Drept”.
  A zis ca atunci cand era Prim-ministru, el personal a trebuit sa-i redea regelui inapoi inclusiv „nationalitatea, pe care i-o luasera comunistii”.
  Or asta-i o gogomanie nemaiauzita : cu nationalitatea se naste fiecare om, sau si-o declara dupa cum simte el ca este, ea nu se poate da sau lua.Problemele sunt legate de cetatenie…care-i chestia cu dichis.O fi inceput sa imbatraneasca, sau asa a fost dintotdeauna ?

 61. Maria S.(Timisoara) Says:

  multuesc, Marius Mina.

 62. Maria S.(Timisoara) Says:

  multumesc, desigur.
  Graba strica.
  Scuze

 63. iulian n. Says:

  Cum naiba puteţi crede că un ungur poate vreodată uita că e ungur şi ce are de făcut în România??? Eu trăiesc împreună cu ei şi ştiu foarte bine ce scriu! Vai de noi!

 64. Felix-Gabriel Lefter Says:

  Afară plouă… Băsescu tace…
  Cam târziu, după ce i-a ieşit gafa veninoasă pe orificiul oral.

  Există pete şi pete. Alea de cerneală aruncată de idioţi se spala în 10 minute. Alea rostite de tine te vor urmări dincolo de viaţă.

 65. Johnson Says:

  Complexatul este imprevizibil si periculos in reactii…betivanul national a vrut sa sublinieze inca o data ca ” barbatul Basescu ” nu ar fi conceput niciodata sa semneze acel act de abdicare…El care cedeaza fiecarui capriciu al unei blonde din imprejurimi lasand bruma de avere a ţării la indemana fanteziilor ei de nestavilit si tot el care nu mai stie cum sa hăcuiască Romania mai bine spus Ardealul impreuna cu acel Orban de la Budapesta,tot el cel care este in curs sa-si extermine propriul popor prin infometare….Toate acestea fara sa-i puna nimeni pistolul la tampla ci de la sine bolnava placere daca se poate sa-si puna singur sticla de whisky direct la gură…Dar asa cum spuneam omul vrea sa se dea barbat,,,De unde acest complex ca n-ar fi perceput in aceasta ipostaza nu stiu dar faptul ca insista sa ne demonstreze asta ne lasa un mare semn de intrebare…Barbatia nu se probeaza aruncand cu noroi zilnic in cate o persoana…Se numeste ghiolbănie in fază terminală si se dezvolta in mediile profund suburbane ale unei societati…Blestemati am fost sa fim contemporani cu acest Om de Pestera numit Basescu nu mai vorbesc de faptul ca l-am avut si in doua randuri presedinte,asta intrece orice grad se suportabilitate si ne-a trimis de fapt undeva in urma prin anii 50….Repet,blestemat popor !

 66. Ghita Bizonu' Says:

  Argusdre

  inainte vreme si in Occident in prezent nationalitatea inseaman si aparteneta etnica si cetatenie.
  Ins ala noi , in virtutea luptei impotriva nationaliamului roman, s-a dezvolatat alt limba juridic .
  nationalitatea – care inseamana aparteneta etnica sau cum se scrie ain 38-44 „originea etnica”
  cetatenia – adica daca esti sau nu cetatean al unei tari.
  De ex in Franta toti cetatenii au „nationalitate franceza” . Imi este frica ca si in Germania orice Ahmed din Kurdistan este „german” daca are pasportul Gazpromaiei si nu se sucare nimeni . Insa in Romania daca zic cumav ca unu Istvan este roman sau de natuonalitate romana ma fac „vinovat” de de oprimare, doresc sa asimilez, sa genocidez , sa bonsiiesizez minoritatea maghiara (de ce dracu hongrois se traduce in romana prin maghiar?!) . D’aia la noi esti cetatean roman de nationalitate* X . Oricum este mai corect decat W german de nationalitate romana sau roman de etnie germana .

 67. Ghita Bizonu' Says:

  Donkeypapuas
  Finlanda nu a accepta ca Manerheim este criminal de razboi …..

 68. Argusdre Says:

  „Ghita Bizonu’ spune:
  vineri 24 iunie 2011 la 10:18:23 am

  Argusdre

  inainte vreme si in Occident in prezent nationalitatea inseaman si aparteneta etnica si cetatenie….”
  Pai exact asta am spus si eu.Insa nici in Europa, nu toate tarile au pus semnul egal intre cetatenie si nationalitate…Mi se pare insa ca la noi e mai corect.De aia la Recensamantul din Har-Cov s-au declarat secui doar vreo 280 de cetateni, pentru ca nationalitatea este la latitudinea omului si nu e incarcata de drepturi si responsabilitati politice, precum cetatenia.
  De aceea m-am si mirat ca afirmatia in cauza o face un jurist, precum Ciorbea.

 69. Argusdre Says:

  „Johnson spune:
  vineri 24 iunie 2011 la 10:09:27 am

  Complexatul este imprevizibil si periculos in reactii…betivanul national a vrut sa sublinieze inca o data ca ” barbatul Basescu ” nu ar fi conceput niciodata sa semneze acel act de abdicare…”
  Johnson, aduti aminte ca niste melitieni au aruncat doar cu niste caschete ponosite inspre Cotroceni si pe loc vajnicul si curajosul matroz, care ar fi salvat Titanicul (cred ca impingea aisbergul c-o mana) s-a cufurit pe el, a instaurat starea de urgenta, si-a anulat baile de multime, a taiat „ziua portilor deschise”, si-a inzecit paza la castel si se arata „rromanlor” doar in poza sau la televizor. Un cacacios care la inundatiile ultime se plimba cu helicopterul prin slava cerului si cobora doar in zonele unde erau doar 2-3 cetateni…Iacata cine a ajuns sa-l judece pe rege si pe „rromani”…Marele cacacios care „si dai si lupta si lupta si dai” impotriva comunismului, dar de cate ori a avut ocazia, de ce n-a sters-o in Occident bre, daca era un dusman atat de inversunat al bolseviilor ? Ha ?
  Pentru ca-i era bine, era mogul comunist,s-a facut la cerere PCR-ist, benevol a devenit agent secret al Securitatii si trai nineaca…
  Astai mincinosul neamului, cel mai mare MIM al natiunii, dar si cel mai mare curajos, care nu lupta nici macar cu el insusi, pentru ca atunci s-ar fi lasat macar de spritane si tututn…

 70. WhitwWolfWhiteWolf Says:

  Iertati intreruperea insa vreau sa-mi cer (niste) scuze
  Mai intai pentru bunicul meu (ofiter in Armata Regatului Romaniei) care, in ciuda faptului ca pana in ultima zi a vietii a continuat sa repete ca 3 lucruri sunt importante pe lume – Dumnezeu, Regele, Patria – a fost un bulangiu pentru ca n-a fugit sa faca rezistenta armata in munti . Bineinteles, din cauza Regelui care a abdicat
  In locul lui, eu sau, cu siguranta, fanaticii portocalii de azi poate ca faceam altfel
  Mai apoi vreau sa-mi cer scuze pentru invatatorul meu din clasele I-IV, aviatorul (in armata regatului Romaniei) Mogaldea Ion : a facut gulag, s-a lasat deposedat de tot si toate de catre comunisti doar pentru a le vorbi copiilor de clasa primara despre neam si tara asa cum le-a trait el. Tin minte ca-l ascultam cu gura cascata si mai tin minte ca niciodata nu si-a exprimat regrete vis-a-vis de abdicare sau alaturi de faptul ca Regele l-ar fi parasit in tara dupa ce-a plecat (“sa supravietuiasca”) la mai bine. Daca nici regrete nu avea, va puteti imagina cat de neimaginabila era chestia cu tradatorul
  Un bulangiu, cred, invatatorul asta al meu
  Si nu in ultimul rand vreau sa imi cer scuze pentru tatal meu care (asemeni altor milioane de romani traitori in Romania din ’46 si pana in ’89) nu s-a dus de nebun sa-i ia gatul lui Ceausescu si a preferat sa ramana viu alaturi de mama pentru a ma creste si a ma educa pana in punctul in care sa fie convins ca viata lui a avut un sens.
  Un alt bulangiu, presupun: interesat mai mult de propria familie decat de ce putea face pentru tara lui
  Stiu ca nici Corneliu Coposu si nici Ion Ratiu n-au mancat salam cu soia. Stiu si ca multi semeni de ai mei au murit cam degeaba in decembrie 1989. Si Roxana stie, si voi stiti
  Si cu toate astea, bucurestenii rabda aproape zilnic – din ce in ce mai des din 2004 incoace – nemiscarea in trafic pentru ca trec “coloane oficiale” cu antemergatori; si nici macar nu fluiera sau huiduie. Clujenii inca ii mai permit sa vina, sa plece si-n general sa se miste nestingherit negussului Boc si …. incet-incet putem extinde la intreaga Romanie.
  Voi, noi, traitorii si radbatorii de azi ai Romaniei, toti cei care din 1989 incoace am abdicat fara ca macar sa ne ameninte cineva cu pistolul n-ar trebui sa ne cerem scuze ? Eventual sa revenim din exil ?
  Si-apoi, abia apoi, sa incercam sa ne punem in papucii Regelui sau, eventual, sa indraznim sa ne dam cu parerea, @Diana Lazar
  Nu de alta dar, intr-un fel sau altul, inaintasii au supravietuit si au mers mai departe. Poate condamnabil, poate blamabil dar, cu siguranta, lasand ceva dupa ei. Un ceva pe care Basescu si gasca insista sa-l demoleze pana in temelii in timp ce noi ne uitam impasibili de , azi-maine, doua mandate !!!
  Insa , deocamdata, nu prea reusim sa ne ridicam peste sau sa putem mai mult decat inaintasii „tradatori” si intregitori de neam ai Romaniei Mari. Si cata vreme lucrurile stau asa, nu prea avem motive sa ne imaginam cameritam macar sa ridicam privirea din pamant atunci cand vorbim despre Rege

 71. Argusdre Says:

  In sfarsit UE, prin Comisarul european Johannes Hahn, atrage atentia Romaniei sa-si pastreze actuala impartire administrativa in judete.Omul spune clar ca macar pana in 2013, deoarece altfel Romania va suferi si mai mult in atragerea banilor europeni…Sa speram ca „delirantului” i se va urca mintea de la cur la cap.

 72. Donkeypapuas Says:

  @Ghiţă Bizonu’
  Mareşalul Mannerheim nu a fost conducătorul statului finlandez în timpul războiului, nu i-a fost Finlandei nici preşedinte, nici prim-ministru, nici preşedinte al vreunei camere a Parlamentului. A avut funcţie doar în armată aşa cum la noi au fost şi Rădescu şi Sănătescu şi toţi generalii care au înfăptuit actul de la 23 august. Şi Finlanda şi România au fost OBLIGATE de către „aliaţi” să-şi condamne la moarte conducerea ţării.
  Memoriile eroului Finlandei sunt accesibile în româneşte, au apărut la Editura Militară şi se găsesc în bibliotecile publice (la biblioteca Sadoveanu în mod sigur).
  Într-o viitoare postare voi reveni cu amănunte.

 73. Donkeypapuas Says:

  Am exagerat cu „condamnarea la moarte”, revăzând ceea ce am scris anterior. Vroisem să spun: „obligate la procese lae criminalilor de război şi împotriva păcii”.

 74. stejarul Says:

  @ WhitwWolfWhiteWolf

  o parafrazez pe una Diana , o pupinbasista ce polua blogul Roxanei :”Criminalul Iliescu cu 3 dosare de genocid,”

  Daca noi toti suntem, in opinia lui basescu, tradatori, el cum este avand in vedere faptul ca iliescu este inca liber? Pana si fanaticii pro-basescu il vor la racoare…. Ce face basescu? De ce face Stanculescu inchisoare in locul lui Iliescu?
  De ce nu l-a bagat la puscarie pe bolsevicul iliescu?
  Unde este patriotismul lui basescu sa ne dea noua tradatorilor o lectie de curaj?
  Nu poate. Iti trebuie barbatie pentru asta iar el este un betiv mizerabil ce stie doar sa improaste cu noroi. S-a apropiat de barbatie cel mai mult doar atunci cand ii curgeau
  balele dupa rasuflata aia de udrea… ca in rest bate copii si fura telefoanele „tiganicilor imputite” si ne jigneste simbolurile.
  SimP

 75. Nea Costache Says:

  Nu sunt un monarhist si un simpatizant al Regelui Mihai, totusi, nefiind nici istoric, nu pot decat sa apreciez insemnatatea acestuia in acele momente grele din istoria nationala. Basescu, prin declaratiile lui iresponsabile, din nou si-a dat cu stangu-n dreptul, dovedind inca o data, faptul ca e un presedinte care prin tot ceea ce face duce tara la rapa.

 76. stejarul Says:

  @Argusdre
  „nu lupta nici macar cu el insusi, pentru ca atunci s-ar fi lasat macar de spritane si tututn…”
  Buna ! Tare buna! Ha ha ha!

  SimP

 77. Baba Florica (reluare) | Blogul lui Nea Costache Says:

  […] Stoica Mujea, ORRY, Paul G Sandu , Popa Țeapă, Quadratus, questioare, Ring of Gyges, Rokssana, roxana iordache , Scorpio, Shayna, Sibilla, sifilicaBlenorel, Simion Cristian, Simona Ionescu, Stropii de suflet ai […]

 78. Radu Humor Says:

  Pai sa bea si sa fumeze cat vrea, chiar pe banii mei, ca mult nu mai are, dupa cum arata de jalnic si ce spasme de tuse de aia magareasca are….

 79. Ovidiu Says:

  „Un discurs de tip fascist” Andrei Ţăranu, politolog

  Cu o asemenea formulă de discurs, preşedintele Traian Băsescu se declară fascist“, a comentat pentru „Adevărul” politologul Andrei Ţăranu declaraţiile şefului statului cu privire la abdicarea Regelui Mihai. „Avem un preşedinte cvasimonarhic, care îl culpabilizează pe Regele Mihai, care promovează ideea că mareşalul Antonescu a fost un mare patriot, care a făcut numai bine românilor. Toate aceste ingrediente ţin de fascism. Aşa au făcut şi Mussolini în Italia, şi Franco în Italia”, a detaliat Ţăranu. Analistul politic explică acest tip de discurs al preşedintelui prin încercarea acestuia de a câştiga simpatia extremei drepte în contextul discuţiilor despre regionalizare, dar şi a unui grup social care este nemulţumit de retrocedările către Casa Regală. Pe de altă parte, Traian Băsescu percepe Casa Regală ca pe o ameninţare deoarece are o legitimitate pe care el a căutat-o, dar nu a căpătat-o niciodată în rândul societăţii, a concluzionat Adrian Ţăranu.

 80. Johnson Says:

  Scurt si concis :

  http://www.stelian-tanase.ro/la-zi/omul-periculos/

 81. WhiteWolf Says:

  @stejarul, in opinia lui caricaturii care se doreste presedinte nu suntem tradatori, suntem doar un neam de lenesi 😀 pe simplul motiv ca nu toti bisnitzarim blugi si carpete cu „rapirea din serai” 🙂

 82. Ghita Bizonu' Says:

  Argusdre

  nu este singura hiba a „juristului” Ciorbea … IOn anu I se inavat ca siguranta legislatiei proprietatii este de baza . Si ce face eminentu Ciorbea ? In primul an modica legelie ref la privatizare numa de vreo 5 ori !!!

 83. Ghita Bizonu' Says:

  Donkeypapuas

  asta nu i-a impiedaicta pe rusi sa dopreasca pedepsirea criminalului Manerheim . Finlandezii au razpuns ca ei nu isi pedepsesc eroii. ma rog poa o greseala de traducere.
  Apopos ai aflat cumva care era pozityia in URSS a lu Stalin in anii 30 ?! Nici una. Deci Stalin nu este responsabil de nimic. Nu stiu de ce il injura unii …

 84. Buddywonca Says:

  @Argus….
  Ptr mine Porumbaca este doar o porecla…nu ma refer la nici un dosar….
  Dar mai nou acest eron national facut peste noapte de domnisoara Roxana….ar trebui sa justifice banii …cam un sfert de milion euro facut peste noapte …adica intr-un an….cind el se scoala la 10 iese afara pe la 12 si sta la sediul partidului la cafele si brainstorming vreo 4 ore zilnic….nu tu parlament de unde ia leafa ….
  Tocmai aceasta retorica de mahala a ta a dus atit la divizarea politicienilor cit si a tarii….
  By the way Porumbacu si-a gasit jumatatea politica f f bine in Tonta….se complecteaza reciproc perfect…..

 85. Huhu Says:

  Roxana, sincere felicitari, articolul aista al matale-i exceptional din toate punctele de vedere, dea Dumnezeu ca tot romanii sa devina ca matale, cinstiti si combativi!

 86. Donkeypapuas Says:

  @Ghiţă Bizonu’
  http://en.wikipedia.org/wiki/General_Secretary_of_the_Communist_Party_of_the_Soviet_Union#List_of_General_Secretaries
  Stalinismul latent din domnia voastră vă roade? Apelul la trucuri de doi bani cam este o dovadă. Ce poziţie au avut NAZI.tii în statul german dacă după război americanii au trecut la denazificare?
  Se pare că dumneavoastră confundaţi chiar locurile sau anii. Polonia cu Finlanda? Perioada de după obţinerea independenţei (când mareşalul a avut funcţia de regent) cu acea din timpul războiului? Pentru mine ceaţa totală în care vă manifestaţi voit sau nevoit cam este semn de rinocerizare. Ce funcţie a avut Mannerheim? De militar! Ce funcţie a avut Stalin până în război? De SECRETAR GENERAL al PCUSb – cea mai importantă funcţie conform sistemului de „valori” bolşevic.

 87. iluminatu Says:

  (R) Nici un bumerang nu ţine cont de rang !

  P.S.1 O vei verifica pe propria-ţi piele, Jon* (Javra Ordinară Naţională).
  P.S.2 Ofertă pentru titlul de carte sau capitol.

 88. Argusdre Says:

  I@Buddywonca,
  Bre, ti-am spus ca insisti prea mult in prostie si inteleg ca nu pricepi, deoarece-i greu cand ai capul mic.Citesc de la distanta ca esti plin de ura si neputinta impotriva conducerii USL(Antonescu si Ponta), n-ai dovezi concrete pentru acuze si mananci cacat aiurea jignind de pomana oamenii.Se vede ca ai tendinte sadice, iti face placere, exact precum Besinosului cand era mic si-si dadea cu ciocanul peste puta si acum, cand chinuie o natiune intreaga.Esti rautacios pentru ca stii prea bine ca acuzele respective provin taman de la diliman, sunt inventate si nu pot fi dovedite.
  Asa ca deocamdata iti recomand cu blandete un „hai sictir” mai ales pentru faptul ca tu n-ai poposit aici din dorinta de a schimba idei, ci doar pentru a zgandari, iar daca nu-ti corectezi comportamentul…va urma !

 89. Motraucs Says:

  Buddy ti-am mai zis…du-te acasa si fa nani ca esti varza la creierasi….Mama ta ar trebui sa te duca la un veterinar…

 90. Buddywonca Says:

  @Argus…
  Nu pot schimba idei cu cei care jignesc si cu cei care nu admit discutii cu anti uslasi….
  By the way.. nimeni nu voteaza cu iliescienii, nastasii, etc….
  Porumbacu si-a ales rau aliatii doar din dorinta de a ajunge presedinte….
  PNL la ora actuala nu reprezinta singur decit aprox 20% deci intelegi strategia porumbacului….
  Daca-i asa de patriot dece nu propune dinastie constitutionala ?
  eu as merge pe una absoluta vreo 5 ani tocmai ca sa dispara porumbacii nastasii, basestii, bocii, woodresii, etc.

 91. Argusdre Says:

  „Buddywonca spune:
  vineri 24 iunie 2011 la 6:32:45 pm

  @Argus…
  Nu pot schimba idei cu cei care jignesc si cu cei care nu admit discutii cu anti uslasi….”

  1.Omule, mai intai ca tu ai postat aici jingnind atat pe Ponta cat si pe Crin, asa ca nu te plange daca ai primit …cu aceeasi mana;
  2.Deci iti respect parerile, dar fara jigniri (Si vad ca insisti pe Porumbacu-probabil din prostie, desi e o golaneala ordinara lansata de catre Zbanghiu);
  3.Crede-ma. il stimez pe regele Mihai pentru ceea ce a fost, pentru ceea ce a facut, dar monarhia este o institutie medievala, cu povesti despre „singe albastru” si despre „urmasul Domnului pe pamant”, institutie care e perimata, caduca, inutila acum.Fii sigur ca daca aducea ceva bun tarii in cauza, o adoptau imediat si americanii.De asemenea, daca o sa vezi sondajele din Anglia privitoare la monarhie, o sa te lamuresti ca nici acolo nu mai sunt asa de multi care s-o doreasca.
  4.Nu este nicio legatura in patriotismul lui Crin si Monarhie.Cuvantul patriotism vine de la patrie si nu de la…rege.
  Ai bagat la cap ?

 92. iulia Says:

  Roxana, iata ,daca scrii un articol lucid ai parte de zeci si sute de comentarii, unele mai inteligente ca altele. Abtine-te vreo cateva zile sa mai scrii altceva pentru a recepta toate comenariile. Ti-ai regasit inspiratia de la RL. Felicitari!

 93. stejarul Says:

  „Cezara Boc, fiica cea mare a premierului României, a terminat examenele de la evaluarea naţională, însă nu se poate mândri cu o medie foarte mare.
  Fiica lui Emil Boc nu a excelat la matematică, nota obţinută la această materie fiind 8,10. În schimb, lucrurile au stat mai bine la limba şi literatura română, acolo unde a primit 8,55”

  Copilul e copil, mai exact este victima parintilor inconstienti deci nu are prea multa vina. Ce facea bOc cand fiica lui avea nevoie de cineva sa o ajute la temele scolare? Distrugea economia Romaniei. Ce facea doamna bOc, cadru didactic universitar la facultatea de Filologie Cluj? Unghiile? Whatever…
  Ce parinti sunt cei doi bOci? Adica el nu e in stare sa-si faca ordine la el acasa si o sa fie in stare sa treaca economia Romaniei prin criza? Se auto-multumeste ca inca nu a „derapat”, ascunzand gunoiul sub pres adica mesterind cifrele pana la dezastrul final. Recent am citit pe un blog (bibliotecarul) cum guvernul a decis sa lase armata sa ia pe datorie benzina pentru reactoare, datorie care cumuleaza dobanda!
  O caricatura de om cu o caricatura de nume (un cerc si doua litere de la inceputul alfabetului) conduce prin asumari de raspundere caderea libera a economiei unei tari cu 20 de milioane de suflete necajite si dezastrul intelectual de la el din familie. Ne datoreaza cel putin o demisie. Aia de prim ministru. Cat despre cealalta, educatia copiilor lui, e la latitudinea lui cand o va pune in bratele unor meditatori dar pana o va face nu e decat un parinte care isi abuzeaza copiii. Cand iti lasi copilul sa derapeze in educatie esti la fel ca unul care uita sa le dea de mancare….
  SimP

 94. Motraux Says:

  @ Buddy…rau ai mai ajuns daca micul Motraucs iti duce grija…La noi in motanime daca intri pe teritoriul altora asa cum faci tu aici esti luat la bataie pana sari gardul afara fara sa-l atingi de disperare…

  Meaoaooowwwwwwaowwwwwwwaooooo !!!

  Simti o raşcheta cum vine spre botic ? 😡 Hrrrr !

  ps.Motraucs vezi ca maine plec la mare cu stapana…te bagi ? 😐

 95. stejarul Says:

  @WhiteWolf,

  LOL! ha ha ha! „Rapirea din serai”, ei? Buna, buna! ha ha ha

  SimP

 96. dc Says:

  Nu erau de asteptat decat niste scheme cel putin ciudate de reorganizare din partea „jucatorului”, toate pentru a reusi sa se mentina la putere in continuare, si nici nu isi va asuma responsabilitatea de a fi facut vreo greseala. Nu poate sa vada lucrurile decat din propria perspectiva, nu anticipeaza rezultatele – ca in cazul mult laudatului uninominal, care nu a adus nicio imbunatatire, fapt dovedit de sondajele de mult timp nefavorabile tocmai celor care il sustineau.

 97. jan dinu Says:

  INstantuS…

  Prin un semn cu mina dreapta
  Vine BASESCU shi-arata :
  Iata:asta-i tradatorul
  Ce-a vindut la rushii – poporul !

  Inspaimintat de frica …
  MISHU pe loc leshina shi pica …
  DUDA fiindu-i aproape
  Sare spre socru sa-l scape !

  E jenant domn prezident …
  Cum tratati „mai king prezent „…
  Sunt ginere printz – consort…
  Shi EU asta NU suport!

  TRAIAN apare …tiptil ,incet …
  Shi-i sopteste ceva discret :
  RADULE,dosarul tau…
  E’n seif la biroul meu !

  Shi din cite am inteles
  De SECO ai fost ales …
  Rol – actor care ti-au dat …
  S-a fii tare la MARGA’n pat !

  S-a traiti am inteles …
  Sunt in stare ,fack …progres …
  Am ajuns printz CHOHENzolern…
  Prin relatii cu comintern !

  Bai,vad c-ai inaintat in grad …
  Pot sa-tzi zic chiar ..camarad??
  DA,…dar cu dosarul cum ramine …?
  Stai …linistit ,cuminte’i …pe bune !

  Jan Dinu – USA

 98. Buddywonca Says:

  @Argus…
  Amice citeste inca odata articolul domnisoarei Roxana…..
  Aparindu-l pe rege apara tara deci e patriot…..
  Intr-o tara, regalitatea este instanta suprema de mentinere in balanta a tuturor activitatilor…..ceea ce eu asi dori ptr Romania….vreau singe albastru in locul singelui tiganesc (vezi Ilici), in locul singelui marinaresc, in locul singelui tulcean…etc.
  Pricepi amice asta-i ideea mea la asta ma aliniez eu…..
  Roxana motana stie f. f. bine….
  Tu un mic copil care crede ca cunoaste adevarul absolut si incearca sa-l impuna altora…..”ai bagat la scafirlia aia a ta comunista”.

 99. Buddywonca Says:

  @Motraux…
  virtual putem minca bataie si unul si altul…asta-i frumusetea blogului….dar mie imi place sa-i las si adversarului virtual o portita de cistig…..toata lumea trebuie sa se simta bine….
  Numai amicul Argus….le stie pe toate si vrea sa le impuna si altora….
  Eu sunt regalist ca convingere si liber schimbist ca inclinatie politica…..dau cu care-i mai bun la momentul respectiv dintre liberali, taranisti, Boci……cam asa-i pe aici pe unde traiesc eu…..

 100. Argusdre Says:

  @jan dinu,
  bre Jan (ma steptam sa fii John), n-ai vrea tu sa organizezi un picnic pe acolo si sa-i delectezi pe americani cu operele tale ?
  Sincer noi aici suntem la alta lectie si facem conspect dupa Levantul lui Cartarescu.
  Avem inclusiv seri literare, unde „Pleasca”, intre doua gaturi de whisky, citeste cu respectul cuvenit, pasaje din carte, Turcan face interpretari, Laurentiu Sebastian Lazaroiu le compara cu fragmente din Alba ca Zapada, iar Elena Udrea prezinta avantajele Sheherezadei din 1001 de nopti…atunci cand Harun al Rashid avea mancarimi la degetul mare.

 101. Argusdre Says:

  „Buddywonca spune:
  vineri 24 iunie 2011 la 8:40:19 pm

  @Argus…
  Amice citeste inca odata articolul domnisoarei Roxana…..
  Aparindu-l pe rege apara tara deci e patriot…..”

  Bre, ti-am explicat odata ca acest cuvant, patriotism, nu vine de la regalism ci de la Patrie. Iar aparandu-l pe rege, nu-i niciun fel de patriot, deoarece Romania nu-i regat.Ai inteles ? Crin a facut si asa destul : a cerut iertare in numele sustinatorilor sai.Si apoi stii ceva ? Citeste-mi postarile de ieri (de mai sus) si-ai sa vezi clar ca si eu l-am aparat pe rege, dar nu-s nici regalist, nici patriot ci am facut ceea ce trebuie sa faca un om de bun simt fata de afirmatiile si jignirile unui golan.
  Omule, daca esti in varsta, te inteleg, ai trait niste vremuri,nostalgia, tinereturile, „ce scula aveai”, etc…Ti-am spus parerea mea si nu mai discut.
  Daca insa esti tanar, e clar ca nu vorbesti tu, ci reproduci ceea ce ti-au povestit altii.Asta denota ca nici nu prea stii multa istorie si nici cu culturile generale nu prea stai bine.Lumea merge inainte..Nu se poate intoarce inapoi la evul mediu, mai ales cand mai tot mapamndul s-a convins de inutilitatea regilor.Lucrurile nu se rezolva cu stereotipii si lozinci, e neaparat nevoie de o judecata logica, profunda, dar si foarte realista.
  PS
  In felul asta, de ce nu ne-am intoarce la sclavie, la inrobirea tiganilor, fiindca in mod sigur tara va face si mari economii.Sau de ce nu ne-am intoarce la Republica Populara, cand toata lumea avea unde munci, tara avea alimente din belsug, erau ieftine, nu murea nimeni de foame si, basca, ii hraneam si pe rusi ?

 102. Motraucs Says:

  Motraux…nu ma lasa ai mei la mare… 😳 😦 😳

 103. jan dinu Says:

  @Argusdre ..
  Dezmatul general
  Devenit la voi – banal ..
  Ghidati ,alergati care’ncotro …
  Cu busole scumpe – mishTO !
  PS Numai ceva cutrmurator var mai salva ca popor !

  Aici am atita pitoresc …
  Incit vreau sa tot traiesc ….la alte nivele…
  Ce bune ar fi niste foto dar am abtineri …obligatorii ..
  JD-USA

 104. WhiteWolf Says:

  @stejarul, a venit aproape firesc in contextul in care aia mica si blonda care se imagineaza mare si eterna (pe carpeta respectiva, desigur) se rupe in nedumeriri de genul „dintr-o data toata lumea-i regalista?!. O fi din cauza ca nu-i capabila sa inteleaga sau pur si simplu e daunator la afaceri sa admiti ca, de fapt, regalistii sunt la fel de putini si doar anti Basistii sunt din ce in ce mai multi ? 😛
  Patrascanu zicea ca inainte de a fi comunist, mai intai e roman. Si-a platit (pentru asta) cu viata. Pentru pedelisti, imi place sa cred, e tot mai posibil ca atunci cand isi vor reaminti ca sunt (si) romani sa fie chiar mai putin decat erau inainte de a se inregimenta in acest „au mai participat” cu pretentii de partid care face istorie. 😀

 105. Ovidiu Says:

  INCREDIBIL!!! DE NECREZUT!!!!VEZI SCRISOAREA DIN 1948, Fostului preşedinte al SUA, Harry Truman, despre Regele Mihai I al României, si dictatura lui Ion Antonescu, Hitler etc.

 106. Felix-Gabriel Lefter Says:

  Ptr. Diana Lazăr and. co.

  Tu n-ai telecomandă? Schimbă dreaq postul! Dă pe blogul curvei de Pleşcoi, la fel cum dai pe B1 TV. Te-ai găsit să te legi de cei cu studii.

 107. Buddywonca Says:

  @ Argus…
  Imi permit sa fac un copy – paste , cineva a sintetizat f. bine situatia de kakao in care e tara datorita basestilot, iliestilor, bocilor, nastasilor, etc si ce ar insemna regalitatea ptr tara…..

  „HAI SA NE VEDEM SI NOI INTERESUL COMUN
  Ce ar insemna sa avem iar institutia regalitatii ?
  In primul rand UN SINGUR CONDUCATOR, care stie ca nu va fi schimbat dupa 5-10 ani si sa dea legi in favoarea lui si a partidelor ( gastii ) sale; Am putea avea legi clare si pe termen lung iar justitia ar munci cu adevarat pentru ca va da socoteala in fata regalitatii noastre; SRI-ul al lucra pentru rege si tara , si nu pentru interese de grup; politia si-ar putea face treaba si ar fi si obligata , altfel ar raspunde in fata regelui si …a tarii; am avea scoli si profesori demni ( a se citi – platiti corect) , pentru ca regele nu va dori sa-si doneze tara ca grecii acum; am putea avea inustria energetica si petrolul ca monopol de stat ( pentru ca asta fac tarile puternice ); parlamentarii ar avea timp sa studieze si sa lucreze, in loc sa-si vada numai de afaceri; agricultorii vor primi pretul corect pe munca lor, iar super marketurile ar avea profituri doar de 20-40% ( nu de 300% cum au acum).
  Si daca regele nu a fost bun, atunci de ce plangeau toti romanii cand l-au gonit rusii ?
  De ce bunicul meu, fiei tarana usoara, jandarm fiind in escorta trenului de la Sinaia cu ” averea” regelui, prin anii ’80 imi povestea ,ce bine o duceau oamenii pe vremea regelui, dar nu mi-a spus niciodata : ” al **** a fost, a plecat cu 40 de vagoane cu el”?
  Iar intelectuali nostri , din orgoliul de a se da destepti inca odata, curma iar o farama de speranta a romanilor..
  Domnilor istorici, va cred sincer ca stiti adevarul faptelor petrecute atunci, tradarea regelui,… dar ce ne poate salva de noi insine?
  Cum ajungem intr-o functie, ne punem pe furat, mituit, mintit
  Nu mai avem respect pentru nimic si pentru nimeni
  Regalitatea ar schimba asta!
  Desteapta-te romane!”

  Te rog stimate Argus…nu-mi da replica ca nu conteaza polemica noastra…..stai putin si gindeste-te la ce a spus acel ROMAN care a sintetizat excelent situatia….
  De aia zic ca dc. Porumbacu ar fi patriot ar alege regalitatea constitutionala cu puteri sporite in caz de ceva derapaje ca cele de 22 de ani incoace….
  Nu te astepta dela jumatatea mai mare a uslasilor sa fie patrioti…ei sunt doar hoti……
  Indiferent de greselile mai mici sau mai mari ale lui Mihai la acea vreme (un copil de 25 de ani…virsta fiului meu azi)nu persoana conteaza ci institutia regala si avantajele ei ptr tara in situatia actuala…..
  Cit despre ce spui mata cu mare procentaj de englezi care ar mai vrea si altceva , nu doar regalitate…..ei au avut de sute de ani democratie reala in care pilonul de baza al mentinerii ei a fost institutia regala…si acum ar vrea sa incerce si ei altceva….nimic rau de altfel in asta dar putin probabil….
  Amice…motana Roxana e mai vicleana decit articolul pe care il arunca cu Porumbacu mare patriot ptr rege si tara…..
  eu am reusit s-o cunosc destul de bine din articolele blogului ei…..
  are tinta cu bataie lunga….e liberala de nevoie ….si regalista pina la moarte…
  Stimate Argus…te salut respectos….TRAIASCA REGELE !

 108. Ovidiu Says:

  VEDETI CINE-L INVATA ISTORIE PE BASESCU, DA , VICTOR SI GEORGE RONCEA PLUS LEGIONARII DIN CANADA! – „Mesajul bolşevic al regelui Mihai” -Întreaga Elită creştină a Naţiunii Române a suferit o adevărată tragedie, după Actul de trădare regal de la 23 August 1944, prin întreg concursul factorilor de conducere ai ţării. Grupul de conspiratori, girat de Mihai I, au pregătit momentul favorabil loviturii de stat, care să coincidă cu o ofensivă generală a Armatei Roşii pe frontul din Basarabia. Era de fapt o invitaţie monarhică, incredibilă, de a ne invada ţara. Discursul regal rostit la Radio în care se afirma că România a încheiat armistiţiul cu sovieticii, a făcut ca Actul trădării Naţiunii de la 23 August 1944, să devină Trădarea fără precedent din întreaga istorie universală, actul cel mai mizerabil şi cel mai abject, prin care Mihai I şi-a predat Naţiunea creştină în mâinile bolşevicului-inamic ateu.

 109. Argusdre Says:

  @Buddywonca
  D-le, ti-am precizat ca-ti respect crezul in monarhie si n-am absolut nimic cu dumneata din acest punct de vedere. Fiecare e liber sa creada…inclusiv in calitatile de academician de renume mondial ale Elenei Udrea Cocosel.Ceea ce m-a deranjat au fost insultele pe care le tot aduci conducerii USL,( si foarte grav ca propagai exact badaraniile lui Basinescu) in speta Ponta si Antonescu, de fapt singura speranta a romanilor de la aceasta ora.
  In ceea ce ma priveste ti-am explicat parerea: monarhia este o institutie medievala, si-a trait traiul, si-a mancat malaiul. Punct. Si acum sa analizam vreo doua idei din tot ceea ce ai postat :
  ”In primul rand UN SINGUR CONDUCATOR, care stie ca nu va fi schimbat dupa 5-10 ani si sa dea legi in favoarea lui si a partidelor ( gastii ) sale; Am putea avea legi clare si pe termen lung iar justitia ar munci cu adevarat pentru ca va da socoteala in fata regalitatii noastre;”
  Amice, exista un adevar de netagaduit, care zice ca intotdeauna mai multe creiere gandesc mai bine decat unul singur.De-a lungul istoriei, un singur conducator, fie el imparat, rege, dictator comunist, presedinte, etc, a demonstrat ca mai devreme sau mai tarziu, o ia razna si crede ca tara e ograda iar cetatenii jucariile sale.Supusii dornici de parvenire ii canta osanale, iar el chiar incepe sa creada ca-i Dumnezeu pe pamant.De aceea perioada de domnie (presedintie) trebuie sa fie cat mai scurta, iar eu n-am fost de acord ca Iliescu si marinarul au beneficiat de atatia ani.Logic sunt ultrasuficienti patru ani, deci un singur mandat. Daca vrei iti pot exemplifica incepand cu Cuza, Carol al II-lea, conducatorii comunisti si terminand cu Basescu.
  In continuare, mai spui :”Indiferent de greselile mai mici sau mai mari ale lui Mihai la acea vreme (un copil de 25 de ani…virsta fiului meu azi)nu persoana conteaza ci institutia regala si avantajele ei ptr tara in situatia actuala…..”iar eu te contrazic, deoarece TAMAN PERSOANA CONTEAZA .
  Si vin cu argumentele de rigoare : de ce Carol I si Ferdinand, fara sa fie intre ei rude de gradul intai, au fost doi regi de toata isprava pentru natia romana, iar Carol al II-lea nu ?
  De ce presedintii Iliescu si Constantinescu au reusit cat de cat sa se incadreze in normele unor presedinti acceptabili, iar Basescu nu ? De ce pentru primii doi Constitutia a fost aproximativ normala si au respectat-o, iar pentru Basescu nu, si a incalcat-o de cate ori a vrut sula lui ?
  Pentru ca este intr-adevar o diferenta intre oameni, iar eu sunt de parere ca va trebui introdus in Constitutie un paragraf referitor la un consult obligatoriu psihologic si psihiatric pentru viitorul presedinte al Romaniei.
  Apoi, cat priveste ultima propozitie : ” iar justitia ar munci cu adevarat pentru ca va da socoteala in fata regalitatii noastre;”
  Ti-am mai spus, astea sunt povesti.Justitia, daca e formata din oameni corupti, va face exact ca astazi, cand raspunde cum vrea ea in fata matrozului…Inainte de 1944 exista atat rege, cat si justitie, dar PNTcd-ul dumitale a reusit foarte bine sa musamalizeze spre ex. Afacerea Skoda, cea mai mare escrocherie a timpului, combinata cu spionaj si tradare de tara, tocmai pentru ca era vorba de banii armatei romane din care se infruptase inclusiv marele Iuliu Maniu…(care mai avea ceva afaceri dubioase in domeniul aurifer, chiar cu iubitii de …maghiari, prin Ardeal).
  Asa ca mister Buddywonca, ceea ce facem noi sunt vorbe, vorbe si iar vorbe.

 110. Motraucs Says:

  🙂

 111. Motraucs Says:

 112. Miercurea fără cuvinte | Blogul lui Nea Costache Says:

  […] Stoica Mujea, ORRY, Paul G Sandu , Popa Țeapă, Quadratus, questioare, Ring of Gyges, Rokssana, roxana iordache , Scorpio, Shayna, Sibilla, sifilicaBlenorel, Simion Cristian, Simona Ionescu, Stropii de suflet ai […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: