BĂSESCU ÎL ULTRAGIAZĂ PSIHIATRIC PE REGELE MIHAI

Jigodia infectă de Băsescu,  la B 1, s-a apucat să-l împroaşte cu noroi pe Majestatea Sa Regele Mihai, în iluzia că ar reuşi altceva decât să-şi întoarcă mizeria în faţă. Oamenii curaţi nu pot fi maculaţi. Calomniatorii se îneacă cu propria dejecţie.

Regele e un om înalt şi curat, un erou în viaţă, cu suflet de înger.

Să se sature cretinii pretinşi de dreapta, care l-au revotat pe derbedeul de la Cotroceni. Sau poate sunt atât de bolnavi încât să-i dea dreptate în cea mai abjectă calomnie la adresa istoriei naţionale, proferată postdecembrist. Incalificabilul care şi-a bătut joc de ţară, patronând genocidul şi angajând datorii criminale la FMI ca să-şi îndoape clientela, târfa şi famiglia, îl acuză de trădare naţională pe unul din cei mai patrioţi din toate timpurile şi din tot locul.

Toată Lumea Liberă îl respectă pe Regele nostru ca pe un erou al libertăţii şi democraţiei. Frustratul Disperatul de Băsescu, limbric la andropauză, e deraiat ireversibil, luat pe arătură, candidat la Secţia Agitaţi. Luaţi-l şi legaţi-l, băieţilor şi fetelor de la SRI, că e un atentat la siguranţa naţională!

Căzătura de Băsescu e în stare să omoare  în masă pentru obsesia de putere şi avere, a lui, a mafiei şi a târfei lui. N-are cum să priceapă că Regele  Mihai a abdicat pentru ca să salveze viaţa celor 1000 de studenţi arestaţi la 8 noiembrie 1945, pentru a fi şantajat ca să abdice.

Deci, băi, jigodie, după ce că eşti prost de bubui – nici n-ai fi intrat la Marină fără pile securistice şi nici n-ai fi absolvit Institutul fără turnătorie ordinară -, după ce că eşti urât ca dracul – fiindcă aşa îţi este sufletul vândut şi divulgat pe faţă -, mai eşti şi o ţaţă. Mai jenantă chiar decât Udrea.

Băsescule, jeg mic, nu meriţi nici să-ţi vomit în faţă. Ar fi o onoare nemeritată pentru un pârţ.

M-aş bucura să te văd în cămaşa de forţă. Nu, nu-ţi doresc moartea, deşi ar fi sărbătoare în ţară. Îţi doresc să te chinui îngrozitor, să suferi ca un câine din cei ucişi în chinuri la ordinul tău abject. Şi crede-mă, jeg, e spre binele tău. Că numai o asemenea suferinţă crâncenă ţi-ar putea da o ultimă şansă la mântuire.

71 răspunsuri to “BĂSESCU ÎL ULTRAGIAZĂ PSIHIATRIC PE REGELE MIHAI”

 1. BĂSESCU ÎL ULTRAGIAZĂ PSIHIATRIC PE REGELE MIHAI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 22 June 2011 – Blog « Ultimele impresii de calatorie la Tallinn, capitala “de poveste” a Estoniei (2) […]

 2. julia Says:

  Mda. Imi pare rau ca l-am votat in 2004. IMI PARE RAU!!!!!!!!!!!!! Nu am incotro si trebuie sa recunosc.

  Roxana, cum ai spus, Majestatea Sa este deasupra acestor javre. Si ASTA ii maninca pe dinauntru, ca viermii neobositi!

  Se va face dreptate, cred eu. Nu uita: l-am impuscat noi pe Ceausescu dupa o gluma de proces; acum justitia poate sa faca mai bine. Speranta moare ultima!

 3. Johnson Says:

  Betivanului i-a cazut greu ca Regele Mihai il ignora total si mai alees ca Tariceanu i-a retrocedat Pelesul si alte imobile…pentru aceasta mitocanie Casa Regala ar trebui sa se adreseze instantei.Daca se poate direct la Haga ca sa afle toata Europa ce tractorist „de dreapta” ne conduce destinele si sa ia masuri chiar pe plan diplomatic.Asa ceva nu se poate trece cu vederea mai ales intr-o familie regala atat de respectata in toata Europa civilizata.

 4. julia Says:

  Nu cred ca Regele se va injosi sa ia in seiros o caricatura. Mai degraba o sa discute demn de o situatie in care Presedintele unei tari ar trebui sa-si ceara scuze pentru o asemena calomnie, dar nu are de la cine!
  Si ASTA as fi mai usturator decit o palma peste obrazul buhait al caricaturii de Presedinte. Ca asta este Basecu: o caricatura de Preseditne! Si cred ca in adinc isi da seama de asta.

 5. stejarul Says:

  „Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a confirmat, pentru Mediafax, că în cadrul consultărilor de la Cotroceni s-a discutat despre o variantă de reorganizare administrativ-teritorială a ţării cu opt judeţe, plus Harghita şi Covasna, acestea rămânând separat, în actuala formulă.”

  Roxana,
  basescu a zis ca e necesara reorganizarea teritoriala sa reduca cheltuielile de la buget si birocratia. Adica pentru maghiari poate face o exceptie si le lasa judetele asa cum sunt, SEPARATE, dar pentru mine si restul romanilor nu poate face acest favor? Adica eu nu am voie sa am cele 39 de judete romanesti separate dar ungurul are voie. De cand in tara mea ungurul are drepturi mai multe decat romanul? Adica cand e vorba de ungur se face cum vrea ungurul si cand e vorba de roman se face cum vrea Basescu.
  Eu spun NU la 8+2 si DA la 39+1! Sa le uneasca judetele lor si pe ale mele sa le lase in pace!
  Numa’ sa faca asta, 39+1, ca apoi strig tare ca le da Tinutul Secuiesc…Basescule, nici cum nu-i bine, de aia trebuie sa faci REFERENDUM!

 6. mgabim2009 Says:

  Nu cred ca exista o juvina mai abjecta decit acest individ! Nu a avut, nu are si nici nu va avea ceva sfint in viata!

  sa fie o coincidenta ca astazi Andrei Plesu (in ziarul marelui liberal Patriciu!?) ii trage un perdaf Doamnei Cornea?

 7. mihai4 Says:

  futu-i mortii ma-sii sa-i fut de caricatura! simteam eu mai demult ca-ncearca sa-l ”copieze” pe Antonescu,un personaj pentru care n-am nici un pic de stima.asa ca iata,azi,la ceas aniversar, a aruncat o flegma in stilul sau caracteristic.ASTA NU MAI APUCA ANUL NOU IN EXERCITIUL FUNCTIEI SI NEVATAMAT 😉 simt! 🙂

 8. mihai4 Says:

  http://www.adevarul.ro/andrei_plesu_-_opinii/O_nedumerire_7_504019598.html

 9. olimpiu Says:

  eu nu-l mai urmaresc demult pe psihopat, asa ca aud de pe bloguri sau tv ce a mai zis
  in cazul asta mi-e atata greata incat nu am cuvinte sa-l cataloghez pe Presedintele Romaniei…. sa le fie pe suflet prostiolr care l-au votat !!!

 10. Marius Mina Says:

  Sa ne cacam in grup la umbra marelui om de stat Traian Bashinescu Dilesti

 11. Felix-Gabriel Lefter Says:

  Arama pe faţă, româneşte spus. Sau cireaşa de pe tortul de căcat la înmormântare.(de fapt, măslină de capră). Dacă până acum doar îl pamfletam, acum îl urăsc. Toate sunt permise, la limită, exceptând faptul de a-mi batjocori Regele.

 12. Ghita Bizonu' Says:

  „Dragul” de el … i-a depasit si pe comunisti . Da ma rog normal ca iada sare casa si el se mandrea ca tat-su a fost din prima promotie de ofiteri „democrati” (max 4 clase, ascendenta -daca se poa neonorabila – de preferinta nu prea inteligenti . si in mod obligatoriu badarani ca mocofania era considerata ca fiind semn de virtute democratica.
  Insa sa il lasam in plata lu Delirium T si mai bine sa ne intrebam cum stam cu marea simpatie a „elitei” noastre cea „ganditoare” cea iubitoare de Tyran Badaranescu …. baetele Dilemei plesesti mai tremura de extaz „ce viril e presu ? Sunt sigur ca da …. sigur ca azi Licheleanu va privi plin de mandrie in oglinda : tari suntem dom’le !! Pricum un prsedinte cum il merita Bacanii , Baconschii, Iliesii, Oatapeivicii , Tismanenii si restu GDS ului …..muscalit !

 13. jan dinu Says:

  Astfel de vocabular gazduit de-o femeie care a
  fost „putatoare de cuvint „…al guvernului …este
  dovada isteriei voastre netratate! .
  Aparatori ai fostului rege …(voi aveti numai pasapoarte de
  – republicani – care trebuie s-a repectati legile tzarii ,shi
  forma de guvernamint daca NU faceti un – act de bine –
  shi voi astia mergeti undeva la o sinucidere ..colectiva EU
  donez cosciuge shi teaguri regale …
  E unu – sobru (urbos – la Ziua (veche ) care injra la fel .
  ca unscelerat …Concluzia ?!!
  Cel mai mare rau caRE-L FACETI fostului monarh ..e vocabularul vostru !
  Rushine Rege Mihai pentru sustinatorii dumitale !
  JD-USA
  ,

 14. golem Says:

  boratura nefututa esti o flegma de femeie . o sa sugi vesnic

 15. Maria S.(Timisoara) Says:

  Antecesorule, du-te trage apa !
  Schimba pagina, urgent !
  Cosciugele sunt pentru tine si pentru cei pe care ii servesti propagandistic.

  Roxana, ha,ha, ha.
  Aveam si am nevoie sa citesc sau/si sa aud cum gandesti tu.
  Daca ai avea o emisiune la o ora de mare audienta, si ai spune ce gandesti si ce simti, iti dai seama ce impact ai avea asupra romanilor ?
  Subscriu (detest subscriu, dar nu am sinonim, nu-mi vine) la fiecare cuvintel-nestemata din antiteza ta.
  Am o imagine in minte: Regele – un gigant al universului, imagine-emblema a suferintei romanesti, uzurpatorul – un parazit intestinal.
  Merge ?

  Cand a aparut Crin Antonescu marti pe micutul ecran, am spus:
  Vitupereaza.
  N-a vituperat.
  Nu mai avea forta.
  Din confruntarea cu talpa iadului se resimtea.
  Totusi mai suradea chiar zambea si nu isi pierduse umorul.
  Nu a debitat nimicuri.
  Fb.
  Daca ar organiza un turneu prin tara in aer liber, iti dai seama cati oameni ar iesi sa il asculte.
  Nu inteleg de ce nu o fac el si toti cei care se numesc „opozitie” ?

  Am recitit foarte multe din articolele tale din urma, unele de doua ori.
  Nu pot sa explic ce placut este.
  Articolul despre mineriada – o sinteza. Nu ii gasesc superlativ. Deocamdata.
  Doar un gand, o ipoteza: daca in 1990 castiga alegerile Ion Ratiu, unde eram acum ?
  Si altul : in platforma PNTCD exista ca obiectiv: restauratia.
  Acum sa vedem cum vor vota romanii si pentru ce si cine.

  A inceput vacanta si alerg in prostie, mai mult ca in timpul anului.
  De acea nu prea am timp. Recuperez cum pot si cand pot..

 16. Argusdre Says:

  Postarea se refera si la tema anterioara.
  ”. Constituţional, preşedintele ţării n-are dreptul la iniţiativă legislativă.
  Atât. Dar, ca de obicei, fraierii muşcă momeala. Inclusiv Curtea Constituţională, care ar trebui să ştie cu ce se mănâncă obiectul muncii lor.”
  Asta este valabil numai intr-o tara de duzina si doar pentru un om obisnuit,ca tine sau ca mine, insa intr-un stat in care cei ce ajung la putere se cred Zei, Napoleoni, Alexandri Macedoni, etc. toate oprelistile cad.Practica a demonstrat asta cu varf si indesat.Pai in 2004, nu scria acelasi lucru in Constitutie, cand majoritatea o avea alianta PSD+PC si trebuia sa desemneze primul ministru ? Si n-a intervenit Zeul prin solutia imorala si a rezolvat problema ? Ba da.A mancat atunci cacat vreun muritor pe la megafoane?Nuuuu.Deci lucrurile erau foarte legale.Sau acum vreo trei ani, cand Opozitia, avand majoritatea, conform aceleiasi Constitutii, l-a facut pe Boc sa cada-n cap din fotoliu si l-a propus ca Prim ministru, pe neamtul Klaus Johannis, n-a intervenit din nou acelasi atotputernic Zeus si, pe „printipuri” divine, a lamurit prostii ca el pune Prim ministru pe cine vrea sula lui Hector ? S-au rasculat atunci muritorii pe chestie de incalcare de legi fundamnetale ? Nuuuu. Deci in Romania, Zeii pot face si desface totul. Si nu scrie la Constitutie ca „toti sunt egali in fata legii”, in vreme ce Zeus explica „rromanlor” ca e musai ca el sa fie total imun, ca sa-i poata regula pe ceilalti dupa vrere, pentru stabilitatea tarii si linistea prostilor ? N-a candidat el la presedintie, inculpat fiind in dosarul Flota, fost informator al C.I.-militare, dovedit agent de seama al Securitatii la Anvers, fara ca vreun muritor sa maraie in front, ci din contra, cu totii aruncandu-si de bucurie capatanile in inaltul cerului, unde strigau si urale ?
  N-a spus acum Curtea Constitutionala ca mai toate modificarile pe care vrea sa le faca zeul in Constitutie,….. sunt anticonstitutionale ?Nu incalca el flagrant prin acestea drepturile omului atunci cand vrea ca averile sa fie declarate ilicite, in vreme ce in Constitutie scrie ca „averea este sfanta si garantata de catre stat” ? Ei si ce, l-au oprit pe zeu ? Nicidecum…Au carait muritorii ? Societatea civila cumparata ? Presa de toate felurile ?Nuuuu.
  N-a decretat el acum ca un mare viteaz adupa razboi, ca Regele Mihai a fost un tradator fiindca a abdicat in fata rusilor, de parca tac-su i-ar fi fugarit pe aceeasi rusi peste deal?Deci zeilor li se permite sa vorbeasca gura fara ei pentru ca ei n-au oprelisti. Nici macar de bun simt, pentru ca ei n-au avut timp sa si-l capete, de ocupati ce erau cu …bautul nectarului (whisky- daca vreti).
  Dupa cum se vede, in tara in care lumea tace si tolereaza toate abuzurile, conducatorul, chiar daca initial e in toate mintile, pe parcurs se divinizeaza, o ia razna de tot si ajunge Zeu.Si atunci, cum o sa respecte zeul legile, cata vreme „sula lui Hector” nu vrea ?

 17. Argusdre Says:

  Nu inteleg de ce va mirati si la ce v-ati fi asteptat de la o taratura ?

 18. ROBERT HORVATH CINEAST SUA Says:

  ATAC FARA PRECEDENT IMPOTRIVA ROMANIEI , A ISTORIEI SI DEMNITATII NATIONALE !

  PRESEDINTELE ROMANIEI

  Domnule Presedinte

  A sosit momentul sa fiti impuscat. !
  Nu este o figura de stil sau o exagerare jurnalistica. Dimpotriva . Atacul dumneavoastra impotriva istoriei Romaniei si a Regelui Mihai dovedesc ca lucrurile au scapat de sub control si trebue apelat la masuri de urgenta. Mentionez ca asistam la un atac fara precedent la adresa aliatilor care au luptat impotriva Axei hitleriste. Nu in ultimul trebue reliefat batjocorirea suferintelor evreilor si a altor nationalitati din aceasta perioda.
  A sosit momentul sa fiti inpuscat !
  Ma numesc Robert Horvath Deva si sunt de meserie cineast. Pentrul fimul Razboiul rece a inceput la Hotel Ambasador care documenteaza perioada din jurul Actului de la 23 August am studiat arhivele americane si am contact prin asociatia pensionarilor CIA pe martorii evenimentelor . Sunt un unic specialist al acestei perioade,
  ACTUL DE LA 23 AUGUST A FOST O ACTIUNE A REGELUI MIHAI CU SERVICIUL SECRET AMERICAN OSS. LA JUMATATE DE ORA DE LA DISCURSUL REGELUI MIHAI……4 AVIOANE ALE ARMATEI AMERICANE AU TRANSPORTAT I60 DE AGENTI SUB COMADA COMANDORULUI WIESER DE LA ISTAMBUL LA BUCURESTI.
  RUSII SI PARTIDUL COMUNIST AU FOST ANUNTATI IN ULTIMUL MOMEMT.
  Regelui Mihai i sa promis un tratat de ocupatie asemanator Austriei, cu trupe americane, egleze, franceze si ruse de garda cu schimbul in fata palatului.
  Tradarea Romanuei sa facut la Yalta si nu la Bucurest.
  Sunt gata sa predau aceste documente si relatarile martorilor oculariAcademiei Romane.
  Regele MIHAI a fost un erou si o personalitate marcanta a celui de al doilea Razboi Mondial.
  Atacul impotriva Romaniei si genocidul impotriva cetatenilor acestei tari trebue oprit pana nu este prea tarziu pentru toti.
  Fac un apel la demnitatea dumneavostra . Parasiti vaporul care se scufunda si veti fi iertat. A sosit momentul adevarului pentru dumneavostra si pentru cetatenii acestei tari. Nu mai este loc de intors.

  Domnule Presedinte al Romaniei Traian Basescu

  A sosit momentul sa fiti impuscat !
  Cu toata sinceritatea
  Robert Horvath Deva cineast
  Presedinte Devartes Film International New York Tokyo

  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com/

 19. Sfarma -Piatra Says:

  Basescu asta,este in faza terminala a dementei cronice si a sifilisului !
  Cu ce la enervat Majestatea Sa ?
  Cine mortii ma-sii e el sa-l injure asa ???
  Cu cine crede el ca se ia in piept ??? Cu vreun derbedeu din secta lui ?
  La fel de odiosi au fost porcii aia doi,Cristoiu si Turcescu !!!
  Basescule, Basescule bai baiete,tu nu ai sa mori in patul tau !!!
  Ar fi bine ca Regele sa nu-i raspunda paduchelui !!!
  E sub demnitatea lui !

 20. Johnson Says:

  Unii pupincuristi il alinta spunandu-i „animal politic” cica ar avea instincte,ar avea stomacul format sa fie lider politic…

  De fapt Băşină Voievod este o mare curvă ce-si urmareste exclusiv interesul propriu,din cand in cand al grupului pe care-l domina si niciodata pe cel al majoritatii populatiei.

  Aseara a fost acel cosmar pe care-l credeam deja ingropat undeva la inceputul anilor 90…Acel fesenist agramat cititor fervent al lui Alcibiade,contramanifestant de prima linie impotriva partidelor istorice,femeie isterizata de venirea minerilor in Piata Universitatii…Cate ceva din fiecare.
  Cu o ora,poate doua inainte sfarteca harta Romaniei ca sa pozeze in politicianul tolerant cu minoritatile etnice adica mare politician european prieten al UDMR si al secuilor…Ca sa fie o zi perfecta l-a impins imediat la B1 pe Printul Pula (iar nu merge tastatura) sa bata fierul cat e cald deasemenea Plesu a dat un atac marsav la adresa doamnei Doina Cornea ca sa fie tacamul complet…Anii 90 in plin avant…De data asta insa ii are alaturi pe telectualii de la ICR si Humanitas,poate ca daca se nasteau mai devreme ar fi convins ca si Ceausescu este un om de dreapta „care vrea sa schimbe ceva in tara asta dar populatia comunista se opune cu indarjire manevrata de televiziunea de la Sofia si de postul de radio Europa Libera platite de cercurile occidentale sa submineze stabilitatea tarii „…La TVR in loc de Sanda Taranu si Delia Budeanu le regaseam pe Andreea Pora si Rodica Culcer… 😉

 21. Mâţa Says:

  Monarhiştii Liiceanu şi Patapievici sunt fericiţi? Poate le scrie Roxana ceva. Şi lui Pleşu, îmbuibatul care se ghiftuia la Tescani, pe când doamna Cornea era bruscată la Securitate. Ce scârbe!

 22. Mâţa Says:

  De când aşteptam să-şi ridice-n cap comunitatea evreiască! Cu greu a fost oprit, a avut de mai multe ori tendinţa să se dea şi la evrei – a comis-o, de fapt, atunci când a declarat că a vizitat Palestina. Partea proastă e că a mituit la greu FMI şi s-ar putea ca să le închidă gura comercial, deşi n-aş crede că evreii vor trece cu vederea apologia alianţei cu Germania nazistă.

  În rest, Băsescu şi Antonescu – o băşină şi un mareşal. Asta-i diferenţa.

 23. atitudini Says:

  Roxana, cand se umple paharul? Cand „prea mult” e „prea mult”?

  Ce trebuie sa se intample pentru a exista o reactie palpabila?

  Sunt misto blogurile, FB etc. Cand se trece la ceva concret?

 24. Huhu Says:

  Lui Jan Dinu: Jane tigane secu-propagandistule portocaliu-pedelist, vad ca manipulezi, faci propaganda pedelista-basista, si diversiune pe multe forumuri, cazutule in cap!
  Te plateste bine Basescu din banii poporului adus la dezastru de acesta?

 25. Deveanu Silviu Says:

  Atacul la adresa regului Mihai este o perdea de fum, fara nicio semnificatie in arsenalui folosit de Basecu pentru a fractura democratia, si asa schioapa din Romania. Mult mai importanta este prietenia cu Orban si cu Berlusconi, intrarea in jocul periculos al afirmarii dreptei extremiste reprezentata de fascim. Paradoxal dar, salvarea democratiei tine de atitudinea UDMR fata de compromisul facut de Basecu prin mentinerea celor 2 judete. Daca oamenii lucizi din UDMR nu pricep ca cedarea inseamna o noua cacealma a chiorului, se inseala amarnic. Ce-l impedica pe acest sinistru personaj ca ulterior, printr-o simpla hahaiala, sa alipeasca HACOV de una din regiunile pe care le stapaneste discretionar? Eu unul am incredere in UDMR, poate mai multa chiar decat in USL. E parerea mea. Oricum, opozitia fata de dictatura basesciana nu se face cu vorba buna, cu argumente logice, cu clamarea valorilor europene ci, pur si simplu, cu CIOMAGUL. Daca opozitia nu-i in stare sa-si mobilizeze adeptii, daca nu-i capabila de o reactie coerenta trebuie sa plece la…culcare.

 26. Shadow Says:

  @roxy

  va propun ceva. Mai tineti minte ce bine au mers ecusoanele cu „golan” ?
  Hai sa ne facem (eu mi-am facut deja) ecuson cu „sluga dar nu pt o fiinta extraordinara”.

 27. Shadow Says:

  @jane dinel

  Eu iti propun tie si lui tismaninsky, astia care „propun sinucideri” celorlalti care nu au aceeasi parere cu ei o „revolutie” ca cea la care am participat deja. Si nu in „gluma” ci pe bune. Pariez ca nici unuia ca matale si nici celor ca tine nu va vor „tine nadragii” sa va aparati „idolul” nedemocrat. De ce? Pt ca voi ati trait binisor perioada ante 89 iar revolutia ati trait-o la tv in papucei si in „camasa de noapte” cu conturile bine „garnisite” de catre partid.

 28. Argusdre Says:

  Asteptam cu nerabdare sa vedem ce vor spune (scrie) despre acest nou delir marile putori care in anii 1990 se dadeau regaliste : Andreea Pora, Sabina Fati, Sevewr Voinescu , etc, astazi pupatori in cur fruntasi la scheletul marinaresc.., mancatoare de carnati pe toate orificiile, la serbarile date de PDL.

 29. Argusdre Says:

  „Sfarma -Piatra spune:
  joi 23 iunie 2011 la 8:04:57 am

  Basescu asta,este in faza terminala a dementei cronice si a sifilisului !
  Cu ce la enervat Majestatea Sa ?
  Cine mortii ma-sii e el sa-l injure asa ???…”

  Lucrurile nu sunt foarte complicate: Besinescu a declansat asa zisa cercetare a retrocedarii unor bunuri catre Familia Reagala a Romaniei cu intentia evidenta de a „gasi” nereguli, a-l santaja pe rege cu reconfiscarea si a-l forta astfel sa dea o parte din valori finului presedintelui, Paul de Romania…De aceea a si continuat ancheta, inclusiv cu jigniri si insulte la adresa regelui. deoarece doreste sa-l vada compromis in fata rromanlor.

 30. Johnson Says:

  http://www.spunesitu.ro/Blogosfera/Ce-dezbati-tu-blogule-54/La-ce-ii-folosesc-lui-Traian-Basescu-atacurile-impotriva-Regelui-Mihai-8003

 31. Sfarma -Piatra Says:

  @ AUGUSDRE

  Deci o problema de bani il roade pe Basecurist! LEPADATURA DRACULUI !!!
  Iar cu Paulica ala incearca ce a invatat el la Securitate,sa submineze Casa Regala a Romaniei cu unul din interior !
  Chiar, Paul ala, e membru al Casei Regale ? Stie cineva ce statut are insul ala ?
  Tot ce stiu e ca este nepotul lui Carol al II-lea.

 32. Costi Says:

  “Pare un lucru extraordinar ca Mihai implineste varsta de optzeci de ani!
  Pentru ca il cunosc de la inceputul vietii mele – si pentru ca l-am vazut la, practic, toate sarbatorile familiei noastre de la Incoronarea mamei incoace – cred ca am o mica idee despre ceea ce a trebuit sa indure de-a lungul vietii sale.
  Inima mea se sfasie pentru Mihai si Ana cand stiu prin ce teribile incercari si necazuri au trebuit sa treaca.
  Inima mea a suferit, de asemenea, pentru romani, ale caror vieti, traditii si bunastare au fost brutal sfaramate pentru un numar de ani.
  In fata acestor orori si alienari de neinteles, Mihai nu s-a lasat niciodata cuprins de amaraciune sau de razbunare. El si-a pastrat intotdeauna umanitatea sa de om de stat, valorile lui de civilizatie si linistea sa intelegatoare. El a ramas, pentru multi romani, o lumina de speranta in intuneric si conationalii lui pot acum, in sfarsit, sa vada adevarul care a fost innegurat atatia ani de minciuni si propaganda.
  Fii binecuvantat, Mihai, si la multi ani!
  Cu drag, varul tau,
  Charles”

 33. Costi Says:

  Majestatea Sa Regele Mihai I al României a dat dovadă de un comportament excepțional de merituos în exercitarea unui serviciu remarcabil pentru cauza Națiunilor Aliate în lupta lor împotriva Germaniei hitleriste. În iulie și august 1944, Națiunea sa, sub dominația unui regim dictatorial peste care Regele nu avea control, aliindu-se cu agresorii germani, el, Regele Mihai I, a reușit să dea țel, direcție și inspirație forțelor interne, necoordonate până atunci, care se opuneau conducerii dictatorului. În culminarea eforturilor sale, pe 23 august 1944, deși capitala lui era încă dominată de trupele germane, el personal, din propria lui inițiativă, și în completă nepăsare pentru sigurața lui personală, a dat semnalul pentru o lovitură de stat ordonând gardelor palatului său să aresteze pe dictator și principalii lui miniștri. Imediat apoi, într-o inspirată proclamație către țară adresată la radio, el a declarat țării decizia lui de a scoate România de sub jugul nazist și a chemat Armata să se întoarcă împotriva trupelor germane, și să ucidă, captureze prizonieri sau să-i alunge din țară. Puși în fața acestui frontal și puternic act din partea suveranului lor, răspunsul poporului român și al armatei române a fost imediat și din toată inima, cu rezultatul că, în doar câteva zile, cea mai mare parte a teritoriului României a fost eliberat de sub controlul nazist, și linia principală a rezistenței germane pe frontul de Sud-Est a fost alungat mai mult de cinci sute de kilometri spre Nord-Vest. Prin judecata lui superioară, prin ascuțimea acțiunii sale și prin înaltul caracter al cârmuirii sale personale, Regele Mihai I a adus o contribuție extraordinară la cauza libertății și democrației.

  Harry Truman, Președintele Statelor Unite ale Americii, 1946

 34. Aveti memorie scurta, dragilor, si nu stiti sa va manifestati! - Dragoş Sorin Nicula | Dragoş Sorin Nicula Says:

  […] Nu va mai smiorcaiti, nu mai deplangeti gestul, nu-l plangeti pe rege ca a fost jignit de un nimeni; taxati dur, pentru ca merita, gestul incalificabil, dar fiti demni in timp ce o faceti, nu spasiti, nu simtindu-va voi vinovati cand nu e cazul, ci simtindu-va mandri ca aveti ce apara, ca inca exista simboluri la care va raportati si care mai trezesc in voi sentimentul de revolta fata de nedreptatile pe care le traim azi. […]

 35. Johnson Says:

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/antonescu-cere-scuze-regelui-mihai-pentru-agresiunea-stupida-a-apatridului-moral-traian-basesc.html

 36. Argusdre Says:

  „Sfarma -Piatra spune:
  joi 23 iunie 2011 la 11:44:24 am

  @ AUGUSDRE
  Deci o problema de bani il roade pe Basecurist! LEPADATURA DRACULUI !!!
  Iar cu Paulica ala incearca ce a invatat el la Securitate,sa submineze Casa Regala a Romaniei cu unul din interior !
  Chiar, Paul ala, e membru al Casei Regale ? Stie cineva ce statut are insul ala ?..”

  Scheletul asta ambulat si plin de venin, ratacit de pe mare pe auscat, care a pacalit o groaza de prosti de l-au votat cu urale, nu poate sa-l ierte pe rege deoarece acesta nu i-a dat nicio atentie si n-a achiesat la inscenarea aia de cica Condamnare a comunismului, initiata de Basinescu si scrisa de puiutul de comunist evreu Vladimir Titmeniski, dac get-beget.Inscenarea nu avea ca scop decat ametirea fraierilor si adunarea de imagini favorabile la dosarul impostorului.
  Ca atare, el acum si-a pus in opera razbunarea (asta nu poate trai altfel, vezi si ultimele inscenari cu Ponta si Antonescu…) pe Casa regala.Paul asa zis de Romania nu are niciun statut regesc, din cate stiu eu, deoarece nu a fost recunoscut niciodata in asa postura, mai ales ca mariajul dintre Caril II si Zizi Lambrino a fost anulat de lege in 1919.Si-apoi i-a facut cineva ADN-ul ? Ca nici macar tac-su, Mircea Grigore Carol, fiul lui Zizi Lambrino, nu-i sigur ca-i de os regesc, mai ales ca Zizi L. a ramas singurica, neconsolata si neregulata de regele Carol al II.
  In atari conditii, matrozul nostru de carciuma, refuzat de onorurile Casei regale a Romaniei si-a consolat orgoliul de jivina cu-n surogat, un „presupus sange albastru”, pe care drept recompensa si fiindca asa „vrea sula lui Hector”, intentioneaza sa-l recompenseze cu ceva bunuri de la Regele MIhai.Deci, nu va da de la el ceva, iar de ce spune poporul il doare-n cur, pentru ca asa fac toti suferinzii care se cred napoleoni Bonaparte…

 37. Argusdre Says:

  @“Sfarma -Piatra,
  Uite-l pe tac-su, Mircea Grigore Carol cand era mic, in brate la Zizi Lambrino si vezi aici intreaga poveste lui Paul de Romania

 38. Diversiune si incercare de denigrare – Ce a vrut sa ne transmita de fapt Basescu Traian atunci cand l-a acuzat de tradare si de complicitate la genocid pe Regele Mihai « Hai ca se poate! Says:

  […] BĂSESCU ÎL ULTRAGIAZĂ PSIHIATRIC PE REGELE MIHAI – Roxana Iordache […]

 39. Motraux Says:

  O fi citit in Levantul in alta parte unde ? 😯 Meaooooowwww !

 40. Sfarma -Piatra Says:

  @ AUGUSDRE

  Multumesc pentru informatii !

 41. PLANO10 Says:

  Ce a spus Base despre Mihai I? Unde? La B(as)e Tv?
  Pai… trebuia sa nu-l bagati in seama, nici voi, pe bloguri, si nici celelalte televiziuni. Cati urmaresc televiziunea mogulului Costica?
  Uite eu, n-as fi auzit de frustrarile astea, daca nu scriati voi.
  Nici nu va inchipuiti ce a vrut el sa transmita cu acest mesaj !
  A vrut sa spuna ca, tot ii cer Ponta si Antonescu sa demisioneze, seful statului tradeaza tara daca demisioneaza!

 42. Radu Humor Says:

  Asa-i trebuie si Majestatii Sale !
  Ca daca avea mai mult curaj, sau macar mai mult tupeu, salva Romania din ghearele acestor urmasi ai criminalului regim comunist ! Asa, a ajuns sa fie defaimat de toate jigodiile , in frunte cu cel cocotat in fruntea statului !
  Pana la urma, nu pot sa nu observ ca s-a multumit sa-si reprimeasca inapoi proprietatile, cu exceptia celei mai importante dintre ele :
  Poporul roman, care-i apartinea , in sensul bun al cuvantului, asa cum, prin tot ce a facut Monarhia pentru Romania si Regele apartinea Poporului !
  Ne meritam soarta !
  Si noi, si Majestatea Sa !

  Sa ai un Rege, lasat de Dumnezeu, inca in viata si sa alegi pana culegi, toate
  scursurile si ciurucurile emanate in urma mascaradei din 89, este culmea masochismului national !

 43. Johnson Says:

  http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Ce_a_urmarit_de_fapt_Traian_Basescu_prin_atacul_la_adresa_Regelui_Mihai_0_504549804.html

  Stupefiant …Retineti ce spune Cioroianu :

  …..Pe de altă parte, probabil că este şi o miză politică în aceste declaraţii, în condiţiile în care domnul preşedinte Băsescu probabil vrea să facă apel la cei din electoratul român care se simt mai apropiaţi de mareşalul Antonescu decât de Regele Mihai şi a plecat de la ideea că cei care sunt favorabili legendei lui Ion Antonescu sunt mai numeroşi decât cei care sunt favorabili legendei Regelui Mihai””…..

 44. julia Says:

  Plano, tot nu pot posta la tine. Orice as face, apare o pagina de eroare care spune ca nu pot accesa adresa blogului tau. Imi pare rau.
  Aveam un comentariu la filmuletul cu monstruoasa furaciune de voturi, pe fata si fara consecinte. Asa ceva ar fi facut media sa vuiasca la noi….la voi? e doar o zi obisnuita in viata guvernului Romaniei……….

 45. mihai4 Says:

  http://www.antena3.ro/romania/traiasca-regele-theodor-paleologu-despre-atacul-lui-basescu-la-adresa-regelui-mihai-128976.html

 46. mihai4 Says:

  http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/810284/Crin-Antonescu-Nici-un-alt-sef-al-statului-nu-si-a-permis-sa-discute-ca-la-carciuma-despre-istoria-Romaniei/ http://www.washingtonpost.com/world/europe/romania-president-accuses-ex-king-of-being-responsible-for-holocaust-calls-abdication-treason/2011/06/23/AGjbI0gH_story.html http://www.mediafax.ro/politic/mircea-dinescu-singurul-rege-pe-care-il-admira-basescu-e-regele-cioaba-8376363/

 47. Reactii « transildania Says:

  […] https://roxanaiordache.wordpress.com/2011/06/22/basescu-il-ultragiaza-psihiatric-pe-regele-mihai/ […]

 48. PLANO10 Says:

  @Julia
  Numai tie ti se intampla! Incearca sa postezi si la alt blog Bogspot!

 49. julia Says:

  Plano, unde? nu stiu pe nimeni altcineva…..o sa caut……ti-am trimis trei emailuri sa vezi si tu.

 50. Ghita Bizonu' Says:

  un Basescu araunca o piatra-n balta si o tara intreaga sare sa o scoata.
  ma rog o fi el o gura spurcata insa acuza aia nu pica din senin .. nu e o gara. Nu.
  A fost marlan cu premeditare .
  De ce?
  Cum de ce?
  Ungurii i-au facut figura si au dat pe goarna ca base le propune sa sis pastreze judetele. Adica ca tot ce a basnit despre megalojudete este perdeaa de fum . Ca is -a zis un Nem hotarat . Ca opri cedeaza ori … ramane cum s-a atabilit. Adica primul barbat politic al tariil m Moise si Zeus.ro … a dat de o macro belea?!El?
  Asa ca a aruncat sluga la rusi.
  Si in loc sa discutam despre de ce dracu asta isi depaseste atributiunile si nu afi cazul sa programam filmu Suspendati-l sus si iute discutam despre marlania sa.

 51. underdog Says:

  @costi
  – daca-mi permiti: regele Mihai va implini pe 25 octombrie 90 de ani – nu 80.
  – republican convins fiind, nu pot sa nu ramin „bouche bee” la afirmatiile nebunului… nici macar Iliescu, asa cum a fost el, n-a indraznit sa debiteze o asemenea mirlanie sinistra, la adresa unei personalitati. poate controversata, caci istoria adevarata nu e niciodata alba sau neagra, dar incontestabil o personalitate.

 52. julia Says:

  multumesc de articole mihai4.

  Rox, e clar: Casa Regala nu comenteaza scuipatii unei caricaturi de presedinte!!! Au mai existat in istoria lumii sefi de stat clovni, dementi, bolnavi de nervi, de o prostie cronica, lichele, borfasi de drept comun, criminali sau fosti puscariasi. Dar presedintele de acum al Romaniei este mai prejos decit toti astia la un loc: este o caricatura a unui borfas……si de ce i se apropie termenul de ce e mai nervos is de ce nu ii mai pasa de nici-un bun simt sau protocol oficial.

  E de mirare ca ii intorc spatele toti ceilalti conducatori de state? NU!

 53. Alexandru Marin, copilul democraţiei » Regele Mihai, Traian Basescu si nostalgia comunismului Says:

  […] reactia lui Toader Paleologu. Salut reactia lui Stelian Tanase. Salut reactia lui Mircea Dinescu. Salut reactia Roxanei Iordache. Salut reactia lui Lilick. Ii salut si le multumesc tuturor celor care au avut puterea sa […]

 54. Diana Lazar Says:

  Marinarul l-a pus la coltz, in genunchi, pe tradatorul urecheat, Regele Mihaitza, mascota rusilor!
  Bine i-a facut!
  Sa se cace numai dude de-acum inainte )))))

 55. adrian Says:

  avem un mitocan in fruntea tarii. pana si „cizmarul” se aseza mai bine in haina de „conducator al statului”. o mizerie de om care ar trebui sa aiba decenta sa alunece pe sapun in baie …

 56. julia Says:

  @Diana Lazar: caricatura de marinar, vrei sa spui; oricum, visezi ca el a pus pe altcineva la colt decit pe sine insusi! Astfel de comentarii si atacuri nu spun NIMIC despre cel caruia ii sint adresate, doar descriu in cea mai clara lumina pe cel care le-a facut! Deci daca betivul nr.1 al tarii a pus pe cineva la colt, s-a pus pe sine! Ceea ce voi nu vedeti de parul lui pubian!

 57. ATENTIE ROMANI - DIVERSIUNE MAGHIARA!!! - 26 iunie 2011 - Mobilizare nationala la Sfantu Gheorghe - NU MERGETI LA SFANTUL GHEORGE!!! Says:

  […] BĂSESCU ÎL ULTRAGIAZĂ PSIHIATRIC PE REGELE MIHAI – Roxana Iordache […]

 58. Diana Lazar Says:

  Regele urecheat Mihaitza a fost rusinea Monarhiilor de la acea vreme.
  Absolut niciun monarh de la acea vreme n-a abdicat.
  Numai Mihaitza urechiatul care-a dat ulterior Monarhia (atat cat a mai ramas din ea,? pe mana rusilor si appoi pe mana unei dude cu sabiuta de lemn.

  Urechiatul Mihaitza a primit exact ceea ce a meritat.
  Tot dispretul – mai ales din partea poporului roman pe care regele l-a lasat pe mana rusilor si apoi si-a mancat frumos averile prin Elvetia in timp ce Ceausescu isi batea joc de popor.
  50 de ani n-a auzit nimeni de urechiatul Mihaitza.
  Dar dupa revolutie, imediat a aparut.
  Stiti de ce?
  Ca sa fie despagubit de amaratul de popor roman, cu 30 de milioane de euro.
  Pe deasupra, pe langa cele 30 de milioane de euro, Mihaitza a mai primit si doua palate din patrimoniul romanesc, palate pe care acum acest ticalos tradator vrea sa le re-vanda poporului cu vreo 70 de milioane de euro!

  Pupati-l in cur pe urechiatul Mihaitza – tradator de neam si tara!

  In veciii vecilor asa va ramane!
  Istoria nu se scrie.
  Istoria exista pur si simplu!

 59. Sfarma -Piatra Says:

  @ DIANA LAZAR

  Mai fato sau ce esti, dupa ce ai scris in,,comentariile” tale eu sint sigur ca mama si tatal tau sint fratii de singe !!!

 60. Radu Humor Says:

  Inclin sa cred ca nefericita asta de Diana chiar crede ce spune !
  Unor minti cu asemenea netezime nu e greu sa le imprimi aceste sfruntate minciuni, iar daca prin absurd, este vreun consilier personal al celui care va trece ca acceleratul prin Istoria romaniei, dupa el neramanand decat duhoarea pestilentiala a unui caracter infect, cel mai aproape de identificare pare a fi un Catalin Avramescu sau Sebastian Lazaroiu, fosti si actuali sfatuitori.

 61. stejarul Says:

  Fratilor, ati cam spus tot ce se poate spune despre incultul Cotrocenilor. Mie nu mi-a mai ramas de zis decat ca atitudinea lui de mahalagioaca face de rusine institutia prezidentiala.
  Traiasca Regele! God save the King!
  SimP

 62. Donkeypapuas Says:

  Ca să o înţelegeţi pe Dienuţa (care suge puţa – lui Băsescu, bineînţeles) şi de ce îl înjură nu numai pe fostul rege dar şi pe Ceauşescu vă invit să aruncaţi o privire pe ultima mea postare de pe blog.

 63. Stefan Zoltan Marina Says:

  Diana, Di-ana, Diii… ana, diii, ana…, ptruuu…, hoooo!… ci stai odata…, hooo!.. n-auzi?

 64. Piratului îi şade bine cu corabia, iar României, Regat | Paul-Sorin Tiţa Says:

  […] Andrei Cismaru, Mihai Călinescu, Mircea Popescu, Iulian Leca, Horaţiu Buzatu, Marcus, Tashy, Roxana Iordache, Stelian Tănase, Neacşu, Cătălin Tolontan, Radu Tudor, Auftakt şi mulţi […]

 65. Muzul « Ioan Usca Says:

  […] Roxana Iordache   […]

 66. Cantemir Says:

  Abdicarea regelui are tipicul iesirii din istorie a lui Carl Severing si instaurarea dictaturii in Germania:
  http://camarasdelumini.wordpress.com/2011/06/24/onoarea-la-romani/

 67. aaron Says:

  vOI MARII PATRIOTI CARE LINGETI CURUL REGELUI CE INTERESE AVETI SA SUSTINETI UN TRADATOR ,NU O MAI FACETI PE PATRIOTII CA LA REVOLUTIE NU V-AM VAZUT IN PIATA CC-ULUI, BASESCU A SIMTIT CA UNDEVA IN CANCELARIILE LUMII SE PUNE IAR DE DEZMEMBRAREA ROMANIEI SI PRIN ACESTE DECLARATII A VRUT SA TREZEASCA ULTIMA FARAMA DE BARBATIE DIN C O A I E L E VOASTRE ,NU O MAI FACETI PE TAURII CA SE SIMTE DE LA O POSTA CA SUNTETI NISTE BOI.DA AVETI CURAJUL GRECILOR SAU AL SPANIOLILOR IESITI IN PIATA MONTATI CORTURILE SI CREATI O STARE DE AGITATIE PENTRU CA SA FITI BAGATI MACAR IN SEAMA,ALTFEL SUNTETI NISTE PUPINCURISTI IN SLUJBA K G B -ULUI, MOSAD-ULUI,CIA,SI UNGURILOR POPOR DE POPONARI.

 68. WhiteWolf Says:

  @aaron, nimeni nu linge curu’ nimanui. Doar ca ne-am saturat de Basescu si haita lui de lingai nehaliti. Ce-i asa greu de inteles cata vreme pana si madam Pora sare din barcutza in deriva ?
  Iti doresc,tie si tuturor portocaliilor care vorbiti de KGB Mossad s.am.d. dar nu va pute a nimic camarilla Basesciana sa va reintalniti la Mircea Radu cand va incepe „Din dragoste”.
  Si sa combateti si sa dezbateti acolo cu si despre tradari. Idiotilor

 69. ela Says:

  Nea Base are multe frustrari vis-a -vis de oamenii eruditi, ii uraste pur si simplu.

 70. alexandru Says:

  MAI BAIETI N-AM MAI VAZUT ATATA UNANIMITATE DIN VREMEA COMUNISMULUI.E CLAR CA-L URATI PE PRESEDINTE PENTRU MASURILE DURE LUATE IN ULTIMII 2 ANI.NU VA PLACE REFORMA DUREROASA CARE TREBUIA FACUTA FARA DURERI DIN 1990,DAR CINE S-O FACA TATUCA ILIESCU-KGB?!ACUM ATI PRIMIT APA LA MOARA PENTRU A ARUNCA DIN NOU CU LATURI.PACAT!
  O SA VA DAU SI EU OPINIE MAI JOS POATE VA MAI CALMATI SI VA PUNETI PE CITIT.

  Mai intai, trebuie precizat ca presedintele Basescu a declarat, chiar el, in interviul dat la B1 TV ca nu are nimic impotriva Casei Regale, a Monarhiei in general.In al doilea rand, in opinia mea si a altor romani, infiltrarea „printului” Duda, FOST CONSILIER DE TAINA AL LUI NASTASE/BOMBONEL, in Casa Regala nu este un accident (avand in vedere si biografia „printului”) ci este opera diversionista a baietilor cu ochi albastri (si atunci de ce acesti baieti l-ar fi sfatuit pe Basescu sa-l atace pe Rege si implicit Casa Regala cand aceasta a fost deja compromisa si in interior si in exterior?) filorusi.
  Odate facute aceste precizari, voi exprima si eu o opinie privind actiunile tanarului Rege Mihai I : In primul rand consider ca Regele Mihai (major si avand calificarea de ofiter) a dat dovada de lasitate, neprofesionalism si chiar tradare atuncicand l-a arestat pe Maresalul Antonescu si l-a dat pe mana rusilor si prin anuntarea unui armistitiu unilateral cu sovieticii prin radio, lasand practic 150000 de militari romani in bratele sovieticilor (majoritatea fiind exterminata la munca in Siberia) si dand tara pe mana unor hoarde de soldati bolsevizati si indoctrinati impotriva „fascistilor romani”, care au comis mii de crime, jafuri, violuri si violente in randul populatiei civile, mai ales in perioada 1944-1945 dar si ulterior (regele s-a adresat americanilor pentru a repara ceva din actul sau tradator dar era prea tarziu.Daca il asculta pe Antonescu nu se intamplau aceste crime.In schimb, nu intamplator a primit de la dusman cel mai inalt ordin sovietic (VICTORIA-PABEDA) cu care se pare se mandreste si acum cand normal ar fi trebuit sa nu-l primeasca sau sa-l inapoeze intr-un gest de ultima demnitate).In aceste conditii abdicarea intervine ca ceva firesc specific comportamentului tanarului rege demonstrat mai sus.Din pacate regele Mihai nu are nici ACUM curajul raspunderii pentru faptele sale: astfel in anul 2006 (la 65 de ani de la eliberarea Basarabiei de sub jugul bolsevic sovietic) m-am adresat, la Radio Romania, emisiunea „Romanii in lume”, MS Regelui Mihai I cerandu-i sa faca o declaratie la o ora de varf la radio si TV in care sa arate ca razboiul pornit de statul Roman impotriva agresorului sovietic a fost un razboi drept de eliberare (fapt pe care l-a afirmat in 1941 pe cand era rege) iar Armata Regala Romana (al carui Comandant suprem era) n-a fost niciodata o armata fascista (cum afirma rusii si ucrainienii si astazi) – dovada fiind lichidarea miscarii legionare de sorginte fascista in ianuarie 1941. Regele n-a dat niciun raspuns, tacerea sa interpretand-o ca un raspuns specific caracterului acestui monarh, care se vede ca nu s-a schimbat prea mult. In schimb, pe 9 mai 2010 s-a asezat in tribuna la Moscova alaturi de urmasii lui Stalin pentru a sarbatori, ce? Intrarea Romaniei in noaptea comunista din care n-am iesit bine nici acum!!? Victoria bolsevicilor si ocuparea Romaniei? Intoarcerea Romaniei cu 100 de ani inapoi?

  INTRATI PE BLOGUL MARESALULUI ANTONESCU SI VEDETI CE SPUN ISTORICII NOSTRI ACUM.CEL MAI MARE EROU ROMAN E TERFELIT DE EVREII COMUNISTI, FACUT CRIMINAL DE RAZBOI (DESI N-A INCALCAT CU NIMIC DREPTUL CONFLICTELOR ARMATE DE LA HAGA OPERABIL IN1941/45.I S-A REFUZAT JUDECAREA DE CATRE TRIBUNALUL INTERNATIONAL DE LA NURENBERG PENTRUCA STIAU CA VA FI ACHITAT), IN TIMP CE HORTHI, ADEPT AL SOLUTIEI FINALE ARE STATUIE LA BUDAPESTA!!
  SUNTETI INCONSTIENTI, IGNORANTI SAU DE REA CREDINTA? TREZITI-VA PANA NU E PREA TARZIU! TRAIM DE PREA MULT TIMP IN MINCIUNA (REGELE MIHAI STIE ASTA DAR NU VREA NICI ACUM LA 90 DE ANI CAND NU ARE CE PIERDE SA NE SPUNA ADEVARUL DESPRE PERIOADA 1940-1947, OARE DE CE?) SI OBSERV CA PE VOI VA CAM SPERIE ADEVARUL ISTORIC. DAR SE PREGATESTE CLAR DESCHIDEREA ARHIVELOR, AU TRECUT 70 DE ANI! BASESCU NE-A AVERTIZAT INDIRECT.
  In ce priveste declaratiile presedintelui Basescu vizeaza un posibil act si mai curajos:reabilitarea Maresalului Antonescu, eroul nostru national, actiune inceputa pe internet de istoricii nostrii si de alti oameni de cultura cu dovezi stiintifice care contracareaza rusinosul Raport al Comisiei Wiesel (compusa din istorici evrei in proportie de 2/3, care a vaut acces nelimitat in arhivele noastre secrete gratie kgb-istului Iliescu).Asa ca pe baietii din secu si urmasi de-ai lor ii gasiti tot langa cadavrul politic al lui Ilici Iliescu care a inceput sa miroasa cam tare.

 71. Dragoș Sorin Nicula | [D][S][N] | Discover. Share. Nurture Says:

  […] Nu va mai smiorcaiti, nu mai deplangeti gestul, nu-l plangeti pe rege ca a fost jignit de un nimeni; taxati dur, pentru ca merita, gestul incalificabil, dar fiti demni in timp ce o faceti, nu spasiti, nu simtindu-va voi vinovati cand nu e cazul, ci simtindu-va mandri ca aveti ce apara, ca inca exista simboluri la care va raportati si care mai trezesc in voi sentimentul de revolta fata de nedreptatile pe care le traim azi. […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: