HARNEALA CU REGIONALIZAREA ACOPERĂ GENOCIDUL

Chiar nu-mi pierd timpul cu marea onanie prestată într-o veselie colectivă de presă, putere şi opoziţie.

Am scris deja despre asta şi nu revin decât cu o precizare. Pe lângă faptul că Băsescu face agenda cu tema Constituţiei şi a „reorganizării teritoriale” – o sminteală atât de evidentă încât nici n-ar fi trebuit băgată-n seamă -, toată harneala are ca finalitate reabilitarea PD-L în ochii ardelenilor, deci recâştigarea voturilor din Transilvania, prin falsul conflict cu UDMR.

Căruia mai e puţin şi i se raliază şi opoziţia, strâns unită în jurul conducătorului de la Cotroceni.

Regim smitit, opoziţie penibilă. Iar presa face şi ea ce poate.

Regimul Băsescu se pregăteşte să bată recordul lui Ceauşescu, iar opoziţia e partener de antrenament.

Macină tot felul de imbecilităţi, în timp ce oamenii mor de foame, de disperare, de lipsa asistenţei medicale. Şi cea mai dezolantă e lipsa de perspectivă.

Opoziţia se complace la trena puterii, devenind complice la genocid. În loc să iasă în stradă chemând oamenii la luptă pentru drepturile lor, USL se dichiseşte pentru „dialogul” cu psihopatul de la Cotroceni, pe care cel puţin Crin Antonescu anunţase că îl refuză, pur şi simplu, pentru că n-are obiect. Mai nou, chiar şi liderul PNL face o declaraţie de resemnare: „Am luat act de starea de fapt”. Şi s-a conformat. Deci, nici o speranţă la ora actuală.

Aveţi idee cum priveşte mascarada politică un bolnav de cancer care nu are acces la medicamente? Un pensionar care şi-a epuizat pensia doar pe facturi şi câteva pâini din prima săptămână? Un tânăr sau mai puţin tânăr care nu mai are din ce să supravieţuiască, fiindcă nu-şi găseşte de lucru, în timp ce puternicii zilei îl înjură că nu munceşte? Un întreţinător de familie care nu are din ce se întreţine nici pe sine? Şi tot aşa.

Iar opoziţia are treabă să pună botul la harneala puterii, dovedind că e la fel de ruptă de realitate. Presa e doar oglinda mascaradei. Cele câteva voci în deşert nu fac decât să o confirme. Din interior.

P.S. Într-o mare casă de nebuni asumată ca România, un tip ca Sorin Oprescu (par)e anormal. Ăsta chiar are treabă şi chiar îşi vede de treaba lui. Adică face tot ce depinde de el. Şi nu se opreşte.

78 răspunsuri to “HARNEALA CU REGIONALIZAREA ACOPERĂ GENOCIDUL”

 1. olimpiu Says:

  Trist lua-i-ar naiba de pacalici pe toti care pun botul la nemerniciile lui Base!!!
  Chiorul vrea cu tot dinadinsul sa forteze alegerile anticipate, sau cel putin asa pare, altfel nu-mi explic atitudinea de robotel tras cu cheia a lui Boc
  euc hiar nu mai inteleg! Adica Ponta si An sustin neparticiparea la discutii al Cotroceni si totusi dandy isi impune pctul de vedere in coalitie??? Doamne mare ti-e gradina!!!

 2. Motraucs Says:

  Lasa ca asa o sa invatati si voi oamenii sa votati cum trebuie…Desteptare prin suferinta ! 😯 Meaaaaaaaaoooowwwwwaooooo 😳

 3. HARNEALA CU REGIONALIZAREA ACOPERĂ GENOCIDUL » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 17 June 2011 – Blog « [P]: Cum ar trebui sa se ingrijeasca barbatii? […]

 4. Deveanu Silviu Says:

  Este trist ca opozitia joaca pe terenul gastii portocalii dovedind multa imaturitate si inseland asteptarile milioanelor de opozanti reali ai raufacatorilor din tara. Asta poate fi o dovada a nasterii unei monstruoase coalitii indreptata impotriva intereselor legitime ale romanilor. Este motivul principal al neincrederii in intreaga clasa politica hrapareata si necinstita. Ma intreb. Oare cum e posibil sa fie promovat nepotismul, relatiile „de familie” in cadrul unor partide ce se vor serioase, rasplatirea sotiilor celor doi lideri ai USL cu posturi de eurodeputati? Care-i diferenta fata de Basescu cu a lui progenitura incununata de succesuri? Pentru majoritatea romanilor este clara optiunea „de familie” ce se va transfera in eventualitatea preluarii puterii. Ar fi vorba de un transfer de la familia mafiota Basescu-Udrea-Boc la familiile Ponta&Antonescu?!

 5. adrian Says:

  Asta cu Oprescu care-si vede de treaba lui e exagerata. Domnia sa a anuntat ca va cere daune Asociatiei Salvati Bucurestiul pentru ca i-a oprit santierul abuziv Buzesti. Pare ca nu i-a trecut nicio clipa prin cap ca ar trebui sa-i de afara pe aia care au promovat lucrari, inclusiv prin scoatere la licitatie, desi stiau ca procedura legala nu e indeplinita. Cu alte cuvinte nu Nicusor Dan a oprit lucrari ci instanta, pe baza documentelor lipsa. Asadar daca Oprescu isi face treaba o face pe langa lege, in sprijinul unor firme care balesc dupa banul public. Pasajul Charles de Gaulle scos pe SEAP in timp ce el nu are un PUZ intocmit si aprobat in asa fel incat sa obtina o autorizatie de construire legala …. Cheltuieli la fel de inutile si lipsite de prioritate ca si in cazul porcariei cu reorganzarea teritoriala, pe care si eu, intr-o coincidenta, am numit-o mascarada in articolul meu aniversar de ieri …

 6. Johnson Says:

  @ Silviu Deveanu….mai documentat,altfel cred ca esti de buna credinta….

  In perioada 2005-2006, Adfina Valean a fost euroobservator PNL la Parlamentul European.Apoi, la 1 ianuarie 2007, odata cu intrarea Romaniei in UE, a devenit europarlamentar, functie pentru care a fost apoi confirmata prin vot la alegerile din 25 noiembrie 2007, dupa ce a candidat a treia pe lista PNL. In iunie 2009, Valean a obtinut un nou mandat de europarlamentar.
  Din aprilie 2007 este vicepresedinte al Aliantei Liberalilor si Democratilor pentru Europa (ALDE – grupul liberal), din Parlamentul European.
  Casatoria cu Antonescu a fost undeva in 2009…vezi undeva un nepotism ?

  Daciana Sarbu a fost deasemenea din 2007 europarlamentar,realeasa in 2009 iar Ponta in feb. 2010 a ajuns Presedinte PSD….

  Daca e sa ne distram putin putem spune ca ei au fost alesi presedinti de partid pentru ca erau sotii celor doua eurodeputate cu state vechi..Sunt convins ca nu la asta te-ai referit.

 7. Aurel Says:

  la munca ma leprelor. si pe centura

 8. Johnson Says:

  Găurele iar ţi-o lingi precum Grivei…in public…Mars dupa copac !

 9. Marcus Says:

  @Roxana: blogul tau incepe sa miroasa din ce in ce mai mult ca „ma cacai in fundu’ curtii oranj ca basescu”. Sub falsul pretest ca Opozitia nu-i in stare sa aiba propria agenda si i-o face pe cea a chiombului tu si prietenii tai „antibasisti convinsi” gen Olimpiu, Deveanu etc va comportati ca cei mai fideli activisti pupinbasisti desfiintand practic tot ceea ce incearca sa faca cei din Opozitie. Sunt de acord, ba chiar foarte de acord cu tine atunci cand pomenesti de durerile actuale ale romanilor, dar atata timp cat chiombu a aruncat tara in aer cu o imbecilitate cat el de mare, care le-a dat bozgorilor apa la moara sa tipe din inima Londrei cu ecouri puternice, directe si la obiect in studiourile de televiziune din tara, ca vor Ardealul, chiar si cu costul nespunerii civice si la o adica pe calea armelor, a critica Opozitia ca incearca sa-i puna cu botu’ pe labe pe prietenii tai unguri, in timp ce cacatu de la Cotroceni tace ascuns in iarba, mi se pare mai mult decat portocaliada dusa la extrem. Daca tot o faci, asuma-ti doamna chestia si nu te mai da antibasista ca nu freaieresti pe nimeni.
  sa fii iubita
  marcus

 10. Marcus Says:

  erata: a se citi ptretext in loc de pretest

 11. olimpiu Says:

  @marcus
  tu nu te uiti dracu in oglinda in nicio zi??
  chiar nu vezi ca esti un bou???
  compara vite ca tine …exista pe lume asta destule pe mai toate continentele… nu pe mine cu portocaliii!!!

 12. Marcus Says:

  @Olimpiu: Bey, cu portocaliii o compar, adica sorry n-o compar zic de-a dreptul ca este, pe Roxana, tu, saracutu de tine, esti produsul galben cu tente portocaliii eliminat de basescu pe anus in fundul curtii. Iar faptul ca sunt un bou care stie sa se uite in oglinda si sa-si dea seama ca este o vita 🙂 🙂 🙂 de-o ubicuitate inspaimantatoare ma face sa am orgasm bovin, dar intelectual 🙂 🙂 🙂
  iesti prost
  marcus

 13. olimpiu Says:

  razi ca proasta-n ppp..atat putetit fsnistilor!!! ati mancat cacat o viata si acum va dati mari luptatori antiregim…dupa ce ati supt la greu din ideologia rosie acum v-ati gasit marii luptatori pt democratie
  lingai nenorociti! chiar credeti ca insmenati ceva ???

 14. Marcus Says:

  @Olimpiu: nu stiu de ce, citindu-ti (cu efort mare, ce-i drept) ineptiile, gandul ma duce la ziarul „Dreptatea”, plin de argumente (la vremea respectiva) ca celea pe care le aduci tu. Iesti prost, dar iesti simpatic,. Vericule, eu recunosc, sunt un bou, ceea ce ma tine in viata, capabil sa mai trag la jug, este faptul ca din cand in cand un vitel ca tine confunda ugerul vacii, cu ce i-o fi mai ramas boului intre picioare si vine si suge, si suge si suge 🙂 🙂 🙂
  bey, prapaditule, te-a intrebat si Argusdre si n-ai avut argumente, de ce mama dracului in 2000 ati facut o alianta cu un partid bolsevic si l-ati inscaunat pe tata la comunisti si la securisti la Cotroceni (cu riscul de a ramane pe viata acolo), iar acum cand cacatul cacat si cu ajutorul cururilor voastre (ca numai capete nu pot fi numite respectivele) a imputit Romania denu se poate, urlati ca din gura de sarpe ca: „Crinuleeeeee, te-ai dat cu rosii” Boule, pentru cultura ta generala culoarea initiala a liberalilor a fost rosu. Pai, mai dobitocila, daca lupta pentru democratie se rezuma la” jos Iliescu si criminalii rosii”, apai alde basisti pot dormi linistiti si fura cu aceeasi serenitate. Cretinache, iesti varza, iesti cantonat in lupta politica a anilor cincizeci, nu vezi padurea de copaci si te mai si caci pe talica de ai imputit spatiul virtual. La toate invectivele pe care le-ai produs la adresa mea nejustificat, ar trebui sa-ti trag o injuratura din folclorul marinaresc (si te asigur ca-i bogat de bogat), la shimb insa, pentru ca sunt un gentleman ROSU 🙂 🙂 :), te invat o expresie folosita in telecomunicatiile navale si aeriene:
  over and out putulica
  marcus

 15. olimpiu Says:

  auzi! nu toti sunt imbecili si spalatii pe creier ca fostii nomenclaturisti. cunoastem orientarile din epoca ale lui CA Rosetti de ex si cum era pozitionat PNL in sec 19, dar vb de prezent si de mancatori de cacat din epoca de aur care acum dau ,,lectii ” online
  ce face Crin actual e treaba lui si treaba celor care il urmeaza ca vitele pt un snop de fan in plus
  eu unul sunt liber sa nu ma ascund dupa pseudonime si sa va scuip in fata pe toti fsnsitii care ati condamnat Romania!!!!

 16. Marcus Says:

  @Olipmiu n-ai putea sa ma scuipi in penis de la juma de milimetru distanta? Am beneficia amandoi de oarece tandrete, chit ca ma urasti pe motiv de comunism 🙂 🙂 🙂 🙂
  sa ma iubesti de la distanta pe care ti-am propus-o 🙂
  marcus

 17. iulia Says:

  @All,
  Opozitia a inceput sa aiba propria agenda, problema este ca de vreo 2 ani jumate s-au intamplat atatea evenimente oripilante cu acesti cretini de basisti ca inca nu ne revenim dupa normalitatea din perioada ’90-2008. Cu toate relele si pozitivele din acele epoci. @Roxana, draga de ea ,are si ea niste asteptari si, probabil nu are intelepciunea matusalemica a Domniilor Voastre. Din aceasta cauza, uneori e mai nervoasa si mai nedreapta cu Opozitia. Avand in vedere ca „mai e viata si dupa basescu”, pana urma o sa iasa bine…

 18. olimpiu Says:

  @ marcus
  te inseli! eu nu urasc animalele…cat despre penis…un aparat de facut pipi nu poate fi nici macar scuipat, de la nicio distanta!
  va las fsnistilor placerea de linge tineretul rosu si stabilimentul portocaliu ca in 2009

 19. Argusdre Says:

  Marele Băşinescu, a devenit încet şi fără putinţă de tăgadă, Micul Băşinosu. A început să aibă spaime şi coşmaruri…El, Traian cel atotputernic care ar fi salvat Titanicul, se sparie acum şi de balta prin care trece…Regimentul zece. El Intangibilul, cu orgoliul ăla nemăsurat, a ajuns cu miloaga la bâlbâitul de Daniel Budă, să inventeze o lege prin care Preşedintele în exerciţiu să poată fi suspendat doar cu jumătate plus unul din numarul total al electorilor. Gigantul matelot ce cânta la proră s-a pus capră în patru labe după care a ajuns o râmă disperată. Propria-i sintagmă preferată cu care altădată îşi punea în cur adversarii, „să ne întoarcem la popor” a fost reevaluată, reformată si reetichetată , devenind acum, „să ne întoarcem curu la popor”.
  Marinarul care se credea prea deştept pentru era noastră, expertul în sforarii, abureli si matrapazlâcuri, s-a încurcat în propriile-i minciuni şi iţe…Disperat să acopere mediatic noianul de nenorociri pe care el şi hoarda personală le-au administrat conştient României, a zvârlit peste ţară găleţi cu zoaie despre mimarea unor „controale severe” la frontiere, despre o aşa zisă modificare a Constituţiei, despre o falsă reîmparţire administrativă, despre renuţarea la Referendumuri, despre… etc, reuşind să agite şi să învrăjbească toată natia română, pe cea maghiară, pe proprii PDL-isti şi, inclusiv pe ceilalţi parteneri de guvernare…
  În plan extern, americanii şi o parte mai nepăsătoare a Europei se prefac a nu-l vedea, Italia îl ia la mişto, Anglia îl compară cu un pachiderm care sparge bibelouri, Olanda, Franţa şi Germania îi refuză Schengenul, ştabii de la Budapesta se răţoiesc prin gard, UDMR-iştii îi cer socoteală, idem Opoziţia pentru ignorarea legilor şi a Constituţiei, etc.., iar el, Micul Başinosu, dosit în cămara pentru barabule a Cotrocenilor, nu doreşte să se arate şi hăhăie a pagubă de cele puse la cale, precum Hitler la final de război, când nu-i mai rămăseseră decât armele răzbunării, V1 si V2.Pentru mine e clar că de-acum poate să-i aducă plăcinte poale-n brâu inclusiv mama blondelor, el nu mai are ce face, funia e finită, iar rolul ei veşnic este să fie legată de un par şi să se înfăşoare încet, încet, încet.

 20. Marcus Says:

  @Argusdre: ai perfecta dreptate, numai ca imbecilu’ n-a luaat in calcul ca , imediat ce USL va castiga alegerile, ce-au modificat acum baietii se poate „desmodifica” in cel mai scurt timp, asa ca soarta lui de „atarnabil” ramane neschimbata 🙂
  sa fii iubit
  marcus

 21. Argusdre Says:

  @Olimpiu,
  Bai loaza, acum am prins ocazia rarisima cand ai reusit sa ingaimi mai multe fraze laolalta si m-am lamurit deplin.Nu trebuia sa am pretentii de la tine ba, ca n-ai de unde le scoate…Ai tartacuta mult prea mica.In afara catorva sabloane jalnice, lozinci invatate chinuit pe la Piata Universitatii, ceva legat de „tu le muma-n cur de fsn-isti” si „hai mama sa fugim ca vin rosii”, nu stii nimic, adica esti prost cu diploma…Vocabular restrans, argou de puscarie si pretentii de puta mica..
  Bai loaza, din moment ce nu cunosti pe niciunul dintre cei cu care parlesti, de unde stii tu ce-au facut inainte de 89, de unde stii ca-s fosti nomenclaturisti, securisti, etc ? Zi bai trifuti !
  Te-ai gandit vreodata , asa in ignoranta ta, ca toti cei care aveau serviciu si inainte de 89 , inclusiv Patriciu, Tariceanu, Quintus, si oricare liberal vrei tu (poate tac-tu si ma-ta), ca sa-si mentina locul de munca erau obligati sa ingaime si ceva de bine despre Ceausescu ?
  Dupa care sa apara din pamant , din iarba verde, o puta asa ca tine, care sa faca pe desteptu. Ba, tu nu cumva esti neam cu Turcanu, pentru ca in experimentul Pitesti, ala tot asa proceda : acuza oamenii fara sa-i cunoasca ?
  Deci, ba galma anticomunista, dupa comportament, tu esti mult mai comunist decat altii. Da-i greu sa-ti dai seama.

 22. Johnson Says:

  Sa vorbim la concret…Azi băşina Cotrocenilor si-a luat-o prijn KO…Voit sau nu asta e o alta discutie…personal nu cred ca Satrapilă poate sa-si ia „urechi” de 5 ori in aceasi faza de la oamenii numiti chiar de el….Ce a facut Opozitia ? Pana la ora asta nimic…a iesit vreunul dintre Lideri sa bata fierul cat e cald ? Sa ceara Demisia Guvernului pentru sirul de propuneri neconstitutionale venite pe banda rulanta ? Sa-i ia macar la misto…Nu…Tacere…Sa fie strategie sau ce ? Mai degraba indolenta si sictir pentru tot ceea ce ni se intampla…Pai in strada nu vreti sa iesiti frumuseilor la cravata sa adunati un milion de oameni,macar sa incercati…Sa profitati de un moment in care populatia buimaca de foame nu intelege de fapt ce s-a intamplat azi…iesiti si vopriti-le,sa va simta alaturi de suferinta lor,aratati-le ca veti fi mai buni sio nu veti face ceea ce Ei fac azi cu nesimtire…Pai cum sa nu aiba dreptate contestatarii Opozitiei cei din randul antibasistilor….OK…Basescu e de mare porc dar ceilalti ? Unde sint si ce fac ?
  Mai bine zis ce nu fac si poate ne spun de ce nu fac…Nu Ciuvica,Bogdan Teodorescu,CTP sau Nistorescu vor avea la anul batalia cu Basescu. 😡

 23. Johnson Says:

  „vopriti-le” in dialectul tastaturii mele ar putea sa insemne ” VORBITI-LE ”
  Multumesc 🙂

 24. Argusdre Says:

  @Johnson,
  Ei bine Johnson, eu cred ca astazi Traian Besinosu a primit o bomba-n gura de la taman Curtea Constitutionala sforarita tot de el, numai si numai datorita lui Crin Antonescu. Aminteste-ti „Mesajul” acestuia din finalul speach-ului de sambata trecuta , cand a atras elegant atentia tuturor celor care fac jocurile puterii, ca va veni scadenta, purgatoriul….iar cei vinovati vor trebui sa raspunda.
  Nu se explica altfel decizia CC, daca ne gandim cum au actionat in alte ocazii similare.

 25. olimpiu Says:

  @ tuturor fsnistilor
  voi nu aveti alta placere decat sa ma injurati pe mine??? mari dobitoci mai sunteti daca m-ati ridicat in rang cu cel al carui madular il sugeati cu temei la sf. lui 2008 ca sa-i impliniti visul!!!
  si uite asa am devenit si eu licuriciul fsnistilor!!!

 26. Johnson Says:

  @ Argusdre

  Judecatorii CCR sint inamovibili desi nu au statut de Magistrati…N-au a se teme decat de sicanele venite de la Cotroceni.Pana o sa ajunga Antonescu la Cotroceni sint striviti de propriile dosare aflate in sertarul matrozului…Crin se referea la procurori,procurori DNA si comisari ai GF…adica la cei din esalonul 2-3 dar imi place la tine ca-i acorzi un carnet de cecuri in alb Crinului…Sper ca cei din jurul lui ( in special consilierii )nu fac acelasi lucru altfel e pierdut…

 27. ROBERT HORVATH Says:

  DUPA DECLARATIA GUVERNULUI SUA :

  TRAIAN BASESCU ARE SCAUNUL ELECTRIC ASIGURAT

  Prietenul serviciilor romanesti si al lui Basescu, seful Al Queda Ben Laden a fost nu demult lichidat
  in Pakistan. CIA a reusit sa dea de mesagerul lui si prin el sa descopere unde se ascundea Ben Laden.
  Ceace nu se stie la Bucuresti si se ascunde cu indemanara prin filtrul tacerii totale…. este faptul ca americanii au fost in urmarirea unui alt mesager care a condus CENTRUL FINANCIAR AL QUEDA cu sediul in Romania . Banii proveniti din contrabanda de tigari si cafea.. au fost baza financiara a actiunilor Al Queda . Aceasta contrabanda sa facut sub ochiul atent si griluliu al serviciilor romanestti conform directivelor unui presedinte de tara nebun ….
  DOCUMENTUL GUVERNULUI SUA
  Under Secretary for Terrorism and Financial Intelligence Stuart Levey:
  Iata un fragment senzational :
  In addition to providing financial, material, or technological support to AQI and al-Qai’da, al-Dulaymi provides services to Usama bin Laden. As of late January 2007, al-Dulaymi allegedly carried a letter from bin Ladin to AQI leader Abu Ayyub al Masri, and in 2006, acted as an intermediary between AQI and al-Qai’da members surrounding bin Laden.
  SI ACUM ATENTIE
  As of mid-2007, al-Dulaymi was in charge of an al-Qai’da network in Europe comprised of two cells, including one in BUCHAREST, ROMANIA that financed al-Qai’da in Europe by smuggling cigarettes and coffee.

  http://www.implu.com/government_news/498/134975

  Va veti intreba cum este posibil ca CENTRUL Al QUEDA SA FUNCTIONEZE LA BUCURESTI nestingherit . Raspunsul este simplu. Al Queda a cumparat cu bani grei umbrela si sprijinul logistic al servicilor iar actiunea de filare a devenit o actiune de acoperire. Va asigur ca autoritatiile americane cunosc perfect contributia lui Basescu la aceasta actiune. Nu-mi fac iluzii ca se va intampla ceva care sa pericliteze libertatea Presedintelui. Dar nu pentru multa vreme, Exista un tratat de extradare romano-american. DOCTRINA SUA ESTE CLARA ; CEI CARE ASCUND SAU SPRIJINA TERORISMUL SUNT TERORISTI. GARANTEZ CU TOATA RASPUNDEREA CA PRESEDINTELE ROMANIEI TRAIAN BASESCU ARE SCAUNUL ELECTRIC ASIGURAT.
  Robert Horvath DEVA Nipon PRESS
  DESCHIDETI
  http://devanewyork.blogspot.com/2011/02/guvernul-sua-bucurestiul-centru-europan.html
  COMPLET : ROBERT HORVATH DEVA BLOG
  http://devanewyork.blogspot.com/

 28. Argusdre Says:

  @Johnson,
  Ideea aceasta emanata de la Crin Antonescu eu am sustinut-o de mai multa vreme (nu cunva sa crezi ca-mi arog vreun merit, ci doresc doar sa relevez logica ei) si i-am sugerat-o in mai multe randuri inclusiv lui A.Nastase pe blogul sau, dar n-am primit niciun raspuns.Spuneam ca este foarte logica, deorece, psohologic analizand, crezi cumva ca toti cei care iau niste masuri la varf si sunt ilegale, incorecte, nu-si fac procese de constiinta, nu se duc acasa ingrijorati, preocupati de ce s-ar putea intampla la schimbarea Puterii ? Cu siguranta ca-si fac mari probleme, aspect rezultat si-nalte ocazii, cand procurorii au scos la schimb, pentru a nu fi inculpati cu vinovatie, taman dosere ale vechilor stapani, facute pe ascuns.
  Zici despre Crin ca s-a referit doar la cei din esalonul 2-3, etc.Pai asta inseamna diplomatia si cred ca ai auzit de sintagmele : „bate saua sa priceapa iapa”, sau „frica pazeste bostanaria”.
  Ei bine, eu de cand l-am auzit pe Crin dand acel avertisment(fara sa exagerez absolut deloc), eram sigur ca vor apare rezultate favorabile si am asteptat zilnic sa vad consecintele, iar acestea nu au intarziat.
  PS
  La faptul ca CC a fost aranjata de Besinosu pe baza de dosare si santajuri, crezi ca mai are vreo importanta inamovibilitatea ? In asemenea conjunctura „impricinatul” primeste doar ordin sa se retraga, „pe cauza de boala”…

 29. Argusdre Says:

  „olimpiu spune:
  vineri 17 iunie 2011 la 6:56:14 pm

  @ tuturor fsnistilor
  voi nu aveti alta placere decat sa ma injurati pe mine??? mari dobitoci mai sunteti daca m-ati ridicat in rang cu cel al carui madular il sugeati cu temei la sf. lui 2008 ca sa-i impliniti visul!!!
  si uite asa am devenit si eu licuriciul fsnistilor!!!”

  Dormi in pace ca veghez eu pentru tine ba smintitule.E clar ca ti-ai facut cultura citind plin de emotie, dar incordat, doar peretii closetelor.Credeam ca esti numai prost, insa acum vad ca esti si ticnit.Asa ca mi s-a facut o mila de nedescris…Cand mi-aduc aminte ca te tratam pe nedrept cu duritate, fara sa-mi dau seama cat esti de bolnav, zau ca nu stiu cum sa ma pedepsesc.

 30. ROBERT HORVATH Says:

  REGIONALIZAREA LA ANTENA 3
  DIFERENTA INTRE MUZICA SIMFONICA SI MANEA
  @ Dan Voiculescu
  Am asistat la Antena3 la Sinteza zilei la o desbatere extraordinara cu privirea la tinutul Secuesc. Doi reprezentanti ai elitei intelectuale romanesti au dat o replica
  la obiect invitatului maghiar, Profesorii Marga si Atanasiu au aratat cum poate
  sa arate o Romanie a valorilor ….opusa neamului prost si a mahalalei care sa mutat in centrul orasului. Aceasta emisiune a aratat ca intre romani si unguri poate sa existe dialog si civilitate.
  Aceasta emisiune a aratat deasemenea ce inseamna diferenta dintre un spatiu al civilizatiei
  europene opusa unei civilizatii de tip….manelist. Intrebarile lui Victor Ciutacu au reliefat diferenta intre doi profesori de inalta cultura si unu ziarist incult.
  Acesta a declarat ….fara sa-l intrebe nimeni ca este evreu. Dar a omis faptul ca este o raritate….un evreu prost. Intradevar la un neam stralucitor de inteligent o asemenea persoana iese in evidenta. Caci un evreu prost…..este foarte prost.

 31. Argusdre Says:

  @Johnson,
  Si ca sa te convingi ca nu mint citeste AICI, postarea de la ora 3.45 si AICI, postarea de la ora 5.48.
  Am mai postat despre aceasta problema si anterior datelor de mai sus, insa e greu sa gasesc.

 32. Argusdre Says:

  Sunt foarte nervos si vreau sa stiu cine a spariet Mâţa ca sa nu mai posteze ?
  Ori s-a pus pe tors dupa cuptor ?

 33. Deveanu Silviu Says:

  Eu si multi altii atragem atentia opozitiei reprezentata de Ponta&Antonescu sa-si puna mintea la contributie pentru a demonta manevrele, uneori abile, ale celui ce va face, si realmente actioneaza pentru a-si conserva puterea si a-si salva pielea. Mai mult, este opinia mea, opozitia trebuie sa impuna, daca este in stare si vrea sa fie credibila, teme serioase pe agenda publica. Cat priveste nepotismul instaurat in politica damboviteana, printre altele reflectat de posturile caldute ale sotiilor celor doi, cred ca este ceva IMORAL, de natura a implica decredibilizare. Pragmatic, s-ar prabusi opozitia daca doamnele celor doi s-ar ocupa de treburi de familie si ar abandona traiul pe meleaguri belgiene? Chiar mai mult, s-ar creea probleme daca, in cele doua partide ce formeaza opozitia, s-ar institui REGULA de a se interzice existenta in organele alese si pe liste de candidati a mai mult de un reprezentant al aceleiasi familii? Vi se pare normal ca finul lui Boc sa fie seful judetului Cluj, ca finul sefului judetului sa fie seful finantelor aceluiasi judet, ca finul acestuia din urma sa fie seful inspectoratului de politie s.a.m.d. ? Nu tin aceste legaturi de ceva ce aduce cu o comunitate tribala? Si ne mai miram de clanurile mafiote existente in fiecare judet, in Capitala ! Nicaieri, intr-o tara civilizata meritocratia nu are conotatii de rudenie, de incuscrire, de nepotism. Cred ca aceasta tema este ceva serios!

 34. lstan Says:

  Azi este Congresul PNTCD, cu motunea Victor Ciorbea, la ora 11, parlament, sala Rosetti.

 35. Argusdre Says:

  @Deveanu Silviu,
  Amice, tu ai dreptate partial in privinta actelor de nepotism, in sensul ca acestea exista din belsug in iubita noastra patrie, chiar au si traditie serioasa, insa exemplele punctuale privindu-le pe consoartele lui Ponta si Antonescu sunt gresite si insisti asupra lor de parca ai fi portocaliu cu patalama. Ori ai facut o fixatie, o marota care nu-ti da pace si din cauza insomniilor n-ai hodina…
  Johnson ti-a explicat foarte clar cum sta treaba in cazul cocoanelor in cauza si e curios ca in privinta asta tace inclusiv Puterea, deoarece stie exact situatia, dar se gasesc cativa dromaderi din Opozitie (asa pare) care au in acelasi timp, mancarime in cur si si-n limba.Ce-ar fi sa gandesti un pic mai mult, mai realist si sa-ti cauti teme cu adevarat pentru pagina intai ?

 36. iluminatu Says:

  Motto : E vremea timpului.

  E PUR SI MUOVE
  Îmbrăcaţi în costume populare secuieşti, Nuţi (Elena din Pleşcoi) şi T (Jon* de Cotroceni) îl primesc, într-o ultimă încercare, pe Kelemen Hu(nor) pentru a conveni în privinţa Ţinutului Secuiesc şi implicit asupra implementării celor 8 regiuni, ceea ce s-a şi întâmplat, şi lăsat cu pupături în Kur(distanul) politic.
  În scop eminamente turistic s-a acceptat ca pe tot conturul ţinutului buclucaş să se planteze, din loc în loc, portretele celor doi (Nuţi şi T) în mărime naturală costumaţi ca mai sus.
  Pentru a contracara supărarea prin neânţelegere a Budapestei, SRI i-a trimis, prin canale, anagrama soluţiei pacifiste : NUŢI T = ŢINUT şi fotografiile celor doi, fiecare în costum SECUIESC…[ce-ar da ş-ar lua… din buci].

 37. Zelinski Codreanu Says:

  Materialul Roxanei este perfect. Cei care am lucrat în presă ne dăm seama că are echilibrul și atinge esența cu exactitate. Comentariile stil forum nu sunt utile decât dacă aduc ceva nou. De pildă, tricolor în culorile noastre mai au Andorra și Tchad. Victor Eftimiu le-a vândut albanezilor cântecul PE-AL NOSTRU STEAG E SCRIS UNIRE, devenit imnul național albanez. În plin socialism, poetul făcea bani buni de la două surse…

 38. Zelinski Codreanu Says:

  Am uitat să semnez

 39. Deveanu Silviu Says:

  Insistenta mea pe tema nepotismului ce bantuie partidele politice, institutiile statului, gastile de tot felul, inclusiv cele de cartier nu este lipsita de sens. Va dua inca un exemplu. Fostul ministru Botis si-a fericit consoarta cu bani europeni prin intermediul unui ONG. Cei la care m-am referit isi fericesc nevestele cu indemnizatii in calitate de europarlamentari.Care-i deosebirea? Ar putea fi, fostul ministru a demisionat. Argumentul ca cei doi, la momentul desemnarii doamnelor nu erau sefi de partide nu sta in picioare. Pentru simplul motiv ca la varsta lor dragostea nu se manifesta chiar la prima vedere! Mai mult trece prin…stomac. Si un alt argument, care trebuie sa ne puna pe ganduri. Interesul de grup(al partidului) trebuie sa prevaleze celui individual daca avem de-a face cu o organizatie serioasa. Teoria familiilor politice care, fara indoiala au existat in Romania, lansata de unii sau altii este desueta cum desueta este si teoria ca trebuie sa-ti faci studiile la Paris sau Berlin. Problema liderilor opozitiei tine mai ales de: ce profetim si ce profesam sau, acelasi lucru, sa faci ce zice popa si nu ce face popa.

 40. Motraux Says:

  Deveanuuuuuu……. esti obsedat sexual ? Ai o obsesie cu nevestele celor doi…Pai daca nevasta lui Antonescu era inca din 2007-2008 vicepresedinta al grupului liberal din PE ce era sa faca sa renunte la a candida in 2009 ca urma sa se marite cu Antonescu ? Bai da n-aveti minte deloc,o ardeti cu puritanismul asta infantil de parca ati fi neintarcati…Aia cu Botis e altceva,dar iarasi…nu e nepotism…Nu ai proprietatea termenilor mai pune mana pe carte fratioare ca ai bagat spaima in pisici Myeaiooowwyawww ! Hrrrr ! 😡

 41. Argusdre Says:

  @Deveanu Silviu,
  Ard de nerabdare sa vad cand ajungi cu comentariile la Bill Clinton si Hilary.
  Ti-am spus ca la noi exista din belsug nepotism, este foarte condamnabil acest lucru, dar fiind niste relatii omenesti, ele nu vor disparea niciodata si de nicaieri.E precum cu coruptia, sau contrabanda : le poti reduce , dar de starpit.. never…

 42. La Congresul PNTCD de astazi 18 iunie 2011 se urmareste reunificarea partidului sub conducerea lui Victor Ciorbea « Hai ca se poate! Says:

  […] are nevoie ca PNTCD -ul sa reintre in […]

 43. Motraux Says:

  @ Deveanu Silviu

  …ce zici de EBA ? sau de Hormonius Prigoana ? Ori de Valeriu Turcan ?

  Meaoooowwwooowww !

 44. Argusdre Says:

  Pacat ca PNTcd are trei haripi, de vraghie, de gugustiuc si de papagal.De vultur niciuna….Iar Ciorbica, un tip lipsit de orice fel de charisma, n-are cum sa-l scoata la lumina si sa scorneasca ceva atractiv pentru muritorii de rand.Pentru muritori mai rasariti, nici atat, deorece aia se uita doar dupa imbucaturi mari si imediate. Fostii sunt mult prea in varsta si…se tot duc…Asa ca eu vad PNTcd tot mai mic si tot mai jos…

 45. ROBERT HORVATH Says:

  DIN RAU IN SI MAI RAU
  Sunt uimit de naivitatea blogherilor mioritici din tara si diaspora In Romania asistam la o continuitate politica. Dezastrul nu a fost adus de guvernarea Basescu . Aceasta guvernare doar a amplificat lipsa de competenta la toate nivelurile. Procesul va fi continuat si va fi desavarsit de USL. Aceiasi clasa politica avand radacini comunist securiste nu poate scoate Romania din prapastie. Sub ochii dumneavoastra dragi colegi de blog agricultura va disparea complet si o tara care importa 80% va importa 100% din produsele agricole . Iar o tara in care dezindistralizarea este fara precedent si care produce doar 40% din productia ceausimului se va indrepta spre acelasi zero absolut.
  ROMANII A-SI MERITA SOARTA
  Am facut un APEL catre poporul roman pe care l-am desiminat ( spamat ) pe intregul blog national. Am propus plin de intelepciune la conducerea patriei pe Voiculescu si Tiriac . Doua genii economice. Nu sa ridicat in apararea mea nici o umbra de voce nici pe acest blog nici pe altele. Am fost declarat….nebun de legat. In momentul in care Presedintele Obama si majoritatea specialitilor prevad o criza prelungita si somaj….. geniile acestei natiuni Antonescu si Ponta promit un milion ( 1.000.000 ) de noi locuri de munca. Ma asteptam ca mogulul sau profesorul Dan Voiculescu sa ridice un deget in favoarea sa ….dar am asteptat zadarnic. Fiecare natie are conducatorii pe cara ai merita. Romanii a-si merita soarta cu varf indesat !

 46. Marius Mina Says:

  Intr-adevar, Oprescu pare normal 😉

 47. ROBERT HORVATH Says:

  MANELE PENTRU ETERNITATE !

  UN MINORITAR LA SEFIA OPOZITIEI
  Tiganii sunt de toate felurile : ursari, lautari, lingurari, gabori, ceangai…
  si in ultimul timp chiar liberali. Vezi Crin Antonescu.
  Antonescu s-a născut în Tulcea, Județul Tulcea. A fost crescut de tatăl său, A ramas repetent de doua ori la facultate din cauza prostiei si a lipsei de educatie caracteristica tiganilor cocalari…adica rau de gura si slabi la minte.
  Militia la tinut in evidenta pentru atentia acordata minorelor si minorilor.
  O MINORITARA LA SEFIA PUTERII
  lena Udrea e fiica unui ţigan din Pleşcoi, şofer de autobuz (angajat la Întreprinderea Judeţeană de Transport Local Buzău, pe autobuzele 6 şi 7), decedat în martie 2009 si înhumat pe şest la Ghencea de fii-sa. În ultimele clase de liceu a devenit, efectiv, prostituată. În mod concret, ea “presta” la o matroană pe nume Petruţa, care ţinea un bordel clandestin, în două apartamente, pe aceeaşi scară dintr-un bloc cu 4etaje, situat în Cartierul Micro V din Buzău .
  “Tanti Petruţa” a fost cea care a propulsat-o mai departe, în cercurile prostituţiei din Bucureşti, aceasta fiind în legătură cu unul dintre faimoşii “peşti” ai Capitalei anilor ’90, Ion Răget, poreclit Prinţişoru’.”Tanti Petruţa” îi furniza, la comandă, Prinţişorului, pe bază de comision,”prospătură” pentru străinii cazaţi la Intercontinental, în marea lor majoritate arabi şi turci,Conform unor surse din Palatul Cotroceni, citate de presă, Elena Udrea intra foarte des în sediul administraţiei prezidenţiale.În 30 noiembrie 2008, Elena Udrea a fost aleasă deputat. Restul e istorie. O istorie a ruşinii naţionale.

 48. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, n-are sens. Eu te înţeleg, dar oamenii trebuie luaţi aşa cum sunt. E o fatalitate să convieţuim şi ca să nu fie nevoie să ne înjurăm, mai bine ne ignorăm. Tu ai dreptate, numai că e bine din toate punctele de vedere să luăm partea bună din oameni şi să nu le cerem mai mult decât pot da. După o anumită vârstă, dacă n-ai o anumită educaţie şi o cunoaştere a realităţii nefiltrată propagandistic e greu să pricepi. Dar noi pricepem asta. Deci, a fost păcat să te expui. În plus, unora chiar nu merită să le răspunzi. Mârlănia distruge România.

 49. bazel09 Says:

  Hai că-mi place 🙄 ❗ Continuaţi băieţi. Cu timpul vă veţi convinge şi fără ajutor, că cei doi, neghiobul şi nătăngul, sunt două personaje de tristă amintire. Dacă şi conu Patrice le dă peste bot 😉 💡

 50. Huhu Says:

  Bravo Roxana, ai devenit mai realista, ai dreptate, din pacate asa e!

 51. Argusdre Says:

  „bazel09 spune:
  duminică 19 iunie 2011 la 1:20:42 am
  Hai că-mi place 🙄 ❗ Continuaţi băieţi. Cu timpul vă veţi convinge şi fără ajutor, că cei doi, neghiobul şi nătăngul, sunt două personaje de tristă amintire. Dacă şi conu Patrice le dă peste bot „

  Mai Boule, aduci vorba de Patriciu, adica ala care a descoperit acum cat de dulce-i curu lui Basinosu ?E clar ca faci parte din corul de taratoare marinaresti, alea cu trup, dar fara cap. Mars, la pupat in cur, pauza s-a epuizat !

 52. Marcus Says:

  Pe-un Picior De Plai, Pe-o Gura De Rai

  In loc sa cantam corola de minuni precum un Goga
  Astazi stihuim de jale ca voda ne vrea la morga.
  Nu slavim codrul ferice, frate bun cu Eminescu,
  Ci ne este acuma teama de ce are-n cap Basescu.

  In tara pe care barzii o doineau drept colt de rai
  Visăm azi la emigrare, fiind satui de-asa un trai.
  Iar din plaiul mioritic daruit de Dumnezeu
  A ramas numai ruina, caci Base se crede Zeu.

  Numai ura, dezbinare, trai mizer fara speranta,
  Ne-a adus o guvernare ce-i condusa de o zdreanta.
  Am ajuns schelete-n viata ce traiesc din inertie
  Ca urmare-unor decizii luate de chiomb la betie.

  Desi stim ca-n fata noastra abatorul ne asteapta
  Ne purtam precum o turma ce la minte nu e coapta.
  Si chiar de avem solutii sa scapam de dictatura
  Preferam ca-n capul ţării s-avem sef o boratura.

  Sa nu dea Domnu’ insa, ca in versul lui Cosbuc,
  Noi sa ne unim in fapta sa-l dam jos pe zabauc,
  Sa uitam pentru o clipa, sa vrem sange nu pamant,
  Caci se va lasa cu jale si-n Ghencea cu-un nou mormant.

 53. Argusdre Says:

  @bazel09,
  Si acum sa-ti explic de ce esti bou:
  Am vazut ca ai pozat-o pe ma-ta si-ai expus-o pe blogul tau personal.Dupa o analiza profunda m-am lamurit ca fiinta nu putea naste decat …un bou.
  Apoi, tot pe blogul tau am vazut ca te dai de ceasul mortii in legatura cu victimele din 13-15 iunie, pentru ca nu au fost judecati si condamnati vinovatii, etc.etc.In atari conditii, doar un bou putea sa-l pupe-n cur pe Basinescu, stiind ca el e unul dintre cei care au organizat transportul minerilor in capitala…
  Doar un bou putea sa-i asocieze pe Antonescu si Ponta (totusi doi baietasi mai rasariti, cu destula cultura generala, civilizati, educati,etc) cu neghiobul şi nătăngul, cata vreme tara-i condusa de Besinosu, care cred ca-n afara de poezelele sale despre cum a murit ma-sa si cum se misca apa-n valuri, n-a mai citit nimic.Idem si-n cazul blondei care „se trage din Traian” (ce zici, pe unde-o fi iesit la vedere ?), care probabil ca citeste doar etichetele de firma.Or, ca sa compari pe cei doi cu un escroc, e musai sa fii bou.
  Doar un bou mai putea sa-l bage-n ecuatie si pe Patriciu, ca moralist, individ care a sponsorizat inclusiv PSD-ul in campania din 2004, iar acum suge la micul licurici.
  Vezi, ti-am explicat de-a fir-a par, ca sa poti intelege temeinic.

 54. Marcus Says:

  @Auci, Roxana! : Abia acu iti vazui pledoaria plina de intelepciune si sincer sa fiu m-ai rupt, fata draga. Roxana, de adio, ma! pe ardeleneste si sictir! ca la Dobrogea, ti-as scrie mai multe, dar vorba ta, n-are rost! Vezi tu, Roxana, voi ca tranisti, ati ajuns la cosul de gunoi al Istoriei deoarece exact ca dementul din capul statului nu aveti in cap decat ura si visati doar la razbunari si „retrocedari, fara sa ganditi catusi de putin si la boboreni. Am crezut ca te-ai vindecat da,r probabil ca „doctrina pecuniara Soros” e mai puternica decat sentimentele romanesti si decat ratiunea, drept pentru care, incepand de astazi nu voi mai veni pe blogu-ti, portocaliu de portocaliu si „abscons pupinbasist mai ceava ca Andreea Pora”.
  sa fii iubita si tu si fanii tai plini de ura si venin
  marcus

 55. bazel09 Says:

  @Argusdre
  M-aş bucura să fii singur la părinţi . Odată cu dispariţia ta s-ar lumina pământul. Eu nu te voi jigni. Îţi întorc şi celălalt obraz să scuipi. Poţi s-o faci de câte ori vrei . Doar eşti urmaş mioritic 🙄

 56. bazel09 Says:

  @Argusdre
  Spre ştiinţă: nu punem virgulă înainte de etc 😈

 57. Argusdre Says:

  @baze,
  Bai, nu numai obrazul celalalt, ci intoarce si spatele ca sa-ti dau un sut si in cur, deoarece faci parte din categoria celor ce nu ganditi singuri si va luati dupa niste mosnegei decrepiti si dezumanizati de lacomie, a celor care au mai distrus si tradat o data Romania cu „Afacerea Skoda”, probabil a adeptilor lui „restitutio in integrum” care a distrus total agricultura Romaniei, a celor care l-ati cautat pe dracu-n praznic sa conduca tara si va place haosul si balamucul, a celor anormali intr-un cuvant.
  Cat priveste virgula subsemnatului dupa etc. , da bai ai descoperit America, stand doar in cur.Desigur in curul marinarului, la caldurica….

 58. Marcus Says:

  @bazel09: Uite vezi d’aia i-am zis adio Roxanei combinat cu un sictir dobrogean, pentru ca, nestiind ce inseamna „mioritic”, isi permite sa-si bata joc de valorile acestui neam.
  sa-ti traiasca obrazul
  marcus

 59. Roxana Iordache Says:

  @Marcus. Marcele, mesajele tale sunt copleşitoare prin iubire, politeţe şi nivel de judecată. Ar fi cel puţin a doua oară când îţi iei adio şi deja mi-am irosit a doua şansă pe care tacit mi-ai acordat-o, aşa încât s-a dovedit irefutabil că augusta dumitale capacitate intelectuală, profunda intuiţie morală, precum şi elevata educaţie sunt incompatibile cu precaritatea persoanei mele.

  Când vorbeşti la persoana a doua plural cu cineva ori e vorba de pluralul politeţii, ori de o mentalitate gregară. Persoana umană e unică şi irepetabilă, dar la cursul scurt de marxism-leninism se predă în masă. Evident, eu sunt retardată, tu eşti pe noi culmi de progres. Şi civilizaţie.

  Îţi urez sănătate. Şi cu asta nu se glumeşte, chiar dacă nu vrei să pricepi.

  În rest, sunt a treia generaţie ultragiată, atitudinea profitorilor comunismului faţă de noi nu-i nimic nou. Nou e doar pseudo-omul pe care l-a format regimul de pe urma căruia ai beneficiat. Şi nu te-am blamat niciodată pentru asta, dar era de aşteptat măcar un strop de bun-simţ faţă de suferinţa celorlalţi. Atât. Pentru unii, însă, e prea mult. Mai ales faptul că încă existăm şi mai avem şi tupeul să ne afirmăm drepturile, în loc să fi dispărut ca să nu-i mai incomodăm pe beneficiarii de ieri şi de azi cu existenţa noastră atât de diferită de a lor.

  România eternă e la capătul sângelui meu, iar acel trecut pe care tu nu-l (re)cunoşti e viu în mine, prin mine şi prin ceilalţi care vă incomodăm emanaţia spontanee. Acel trecut face parte din România şi e în acord cu toate principiile comunităţii internaţionale. Acel trecut e viu în lumea liberă, chiar dacă ciocoii vechi şi noi l-au îngropat la noi ca să-şi îndoape burdihanele. Ei au dreptul să fure, noi n-avem dreptul la bunurile furate. Mai ales că unele – cum ar fi tinereţea, sănătatea sau chiar viaţa – n-ar putea fi restituite niciodată, nici măcar cu firimitura, dară-mi-te in integrum.

  Tu când vorbeşti de ură te uiţi în oglindă. Probabil că cioburile te-au orbit de mult. Îţi urez sincer vindecarea din Duminica Orbului. Mă rog ca Mâinile Domnului să-ţi înlăture orbirea din minte şi pâsla din inimă.

  E trist când nu poţi înţelege. Totuşi, nu-i un motiv de bucurie faptul că te înţeleg. Deci, Dumnezeu să te lumineze!

 60. Argusdre Says:

  Nu vreau sa se inteleaga din postarea anterioara ca am ceva cu Partidele istorice sau cu cei care au suferit in inchisorile asa zis comuniste, dar construite toate inainte de 1944.Vreau sa spun ca m-am saturat ca Romania sa fie mereu in coada natiunilor din cauza unor invechiti, a caror vremuri sau dus demult, si care imediat dupa revolutie au dorit din nou ca tara sa ajunga in feudalism, cu tarlale nesfarsite si tarani iobagi robotind de zor pe ele.(Cum dracu au putut ungurii sa stabileasca un barem de cateva zeci de mii de euro maxim , pentru fiecare restituire- spunand ca Ungaria nu are mai mult- dupa care si-au vazut cu totii de dezvoltarea capitalismului; Idem Cehoslovacia) Am vrut sa spun ca m-am saturat ca in loc sa se promoveze armonia si buna intelegere pentru a pune cu totii umarul sa ne ridicam, s-a promovat permanent ura si discordia ancestrala, plata de polite, de revanse, etc.(cum or fi reusit spaniolii, ca odata cu predarea puterii de catre Franco inspre regele Juan Carlos, sa nu se atinga de arhivele serviciilor, tocmai pentru a nu se naste o vendeta nesfarsita in tara?).
  Numai in Romania s-au ales mereu doar solutiile cele mai paguboase, mai revansarde, mai inutile, care au satisfacut doar cativa tampiti, iar pe de cealalta parte au ingropat tara tot mai adanc in mizerie.
  Am vrut sa atrag atentia ca Partidele istorice au fost printre primele care au promovat aceasta ura ancestrala si nu a fost bine deloc. Amintiti-va de reclama lui Campeanu : „Alungati lupii !” si ganditi-va la consecinte.Amintiti-va de teoria taranista ca nu trebuie sa mai avem relatii cu Rusia si cu China, in vreme ce marile state capitaliste se inghesuiau sa ne preia contractele comerciale pe care ler avuseseram cu cele dpua tari estice….
  Asa asa, in foarte pe scurt, doar pentru a demonstra ca zicerea cuiva : „După o anumită vârstă, dacă n-ai o anumită educaţie şi o cunoaştere a realităţii nefiltrată propagandistic e greu să pricepi.” nu demonstreaza decat o simpla infatuare, o parere mult supraevaluata despre sine.Realitatea e putin diferita si, daca n-ai trait acele vremi, e aproape imposibil sa le judeci corect.Subiectivismul iti joaca renghiul cel mai urat.

 61. julia Says:

  Roxana, NU, nu va intelege. Si ca marcus sint MULTI. In plus mai apare si Hussein cu dorinta lui de „imprastierea averilor”.

  Pentru socialisti si comunisti „boborul” e mai presus de dreptul alienabil la proprietate! Adica boborul, in loc sa invete si sa mucneasca ca sa isi fac averi sau macar sa traiasca decent, vrea averile altora, ca asa ‘le-a spus’ lor comunistii! Ca au dreptul la ele, ca au fost facute pe spinarile lor!!! Ce conteaza eforturile, timpul departe de familii, munca neintrerupta, ideile venite din continua gindire si educare a ceklor care fac mai multi bani decit oamenii de rind? Sau cei care au mostenit averi de la rude? Retrocedarile nu au nici-un sens petnru cei care, in loc sa duca la sursa adica la hoti, pungasi, escroci, inselatori care i-au furat se duc la cei care si-au cerut drepturile. marcus in loc sa ii ceara elenei si rstului de parveniti ai cleor 20 de ani de dupa ’89 se repede la cei ca tine, ai carui drept la proprietate a fost incalcat masiv si violent de comunisti.

  PS precum stii, el nu va pleca; caci nu are nici rusine, nici demnitate; si daca nu mai vine pe aici nu are nici cititori.

  Ai mei nu am avut nici-un fel de proprietate din cite stiu inainte de ’45. Dar sint de partea celor care au avut-o si ma doare sufletul sa stiu cum le-a fost furata si cit au suferit. Ma bucur de un singur lucru: nu am profitat in viata mea de ceva furat de comunisti de la cei cu „origine nesanatoasa”!!

 62. stejarul Says:

  Roxana,
  pui prea mult suflet.
  Unii sunt „programati” sa dea lovituri de gratie, lol, un de fel de „de-a bata’n balta”. Altii, se mai enerveaza, le trece si vin inapoi.
  SimP

 63. Marcus Says:

  @Julia tot tampita ai ramas.

 64. mcgogoo Says:

  harneala e mai mare la faza cu averea. scoaterea prezumtiei de licit.

  basisitii se ignora un lucru prevazut de lege: sechestrul asiguratoriu pe avere. care poate fi confiscata in urma unei decizii judecatoresti.

 65. olimpiu65 Says:

  @ marcus
  nu ti-am recomandat oglinda??? sau boii rosii se privesc in luciul apei????
  bucura-te ca ma injuri pe mine, lasa femeile in pace si vezi ca jugul lui TB e liber si carutza i-a ramas in drum!!! salvati-l FSN-isti!!!

 66. Marcus Says:

  @Iulia: lasand la o parte faptul ca din cauza ta sunt nevoit sa mai dau o tura pe aici ca sa-ti spun ca ai ramas la fel de tampita si slugarnica, ca atunci cand te-am „cunoscut” mai tii si coada pe sus precum capra Irinucai. Spui: „PS precum stii, el nu va pleca; caci nu are nici rusine, nici demnitate; si daca nu mai vine pe aici nu are nici cititori.”. Uite tantaloaico top-ul wordpress la zi si spune-mi si mie ca n-am avut ochelari la mine pe ce loc este Roxana si pe ce loc sunt eu. 🙂 🙂 🙂
  Vaco!

  Blogs of the Day
  Growing Blogs

  These WordPress.com blogs gained the most popularity recently.
  Română (RSS)
  Rops
  The best is yet to come…
  Emmazeicescu’s Blog
  Un blog …pentru suflet!
  Buletin de Cluj
  MOTTO: Ungurul naşte pui vii şi îi hrăneşte cu ură (melodia „Un ungur mic”- Ţapinarii)
  Jurnalul gradinitei
  Copilăria este inima tuturor vârstelor. L. Blaga
  dare 2 dream
  Blogul lui andreileca78
  consilier juridic germano-roman
  un site care trebuie citit obligatoriu de toti romanii care doresc sa munceasca sau sa se stabileasca in Germania
  Clubul de Joburi
  Anunturi oferte locuri de munca!
  File de vant
  ANM
  and her rainy days, bitter chocolate and strong coffee
  Oanamaria
  A spiritual whore’s piss of mind.
  Gabriela Elena
  Balaura si gradina sa mai mult sau mai putin fermecata
  blog de gradinar incepator, dar indarjit
  Prostii cotidiene
  Da’ de ce?
  BIBLIOTECA ORĂȘENEASCĂ HÂRLĂU
  Tudor Cojocariu
  ‘A părăsi o luptă din cauza ticăloşiei mediului e tot una ca şi cum ţi-ai tăia gâtul fiindca e noroi […]
  Andrei Fornea
  Hai să rupem comuniştii pe 19 iunie 2011!
  Before and after brides
  Ancheta de Olt
  Transportul Feroviar – rol important in dinamica dezvoltarii economiei romanesti
  Citatul zilei: ‎”Lumea nu e primejdioasa din cauza celor putini care fac rau, ci din cauza celor multi care privesc si nu […]
  Convieţuire
  „vezi aici inima mea, aşa cum este ea”
  Stropi de suflet la vedere
  Gradina visata
  Blog de gradinar amator.
  Roman Mihăeş
  Caiet pentru casa mea’s Blog
  Un blog despre cuvinte, copii, case, caiete si o multime de alte idei mamicesti
  Puterea Prezentului
  Reiki si Terapie Pentru Suflet
  Ulise al II-lea – blog canin
  Ulise – Prietenul lui Zamfir Turdeanu’
  7 coline
  Un blog despre oameni si locuri, flori, gradini si hobby-uri
  Vise facute scrum
  Zambesc,chiar daca stiu ca ma minte,prefer sa-l cred decat sa simt ca’l pierd!
  Trezire Spirituală
  Frânge Biserica şi salvează lumea
  Televiziunea care te priveşte
  Blogul singurei televiziuni locale din Mediaş.
  Blogul lui Zoltybogata
  Blogul unui bogat … sufleteste
  Clasicdesign -bijuterii argint , pietre semipretioase si ceramica pictata
  bijuterii din argint , pietre semipretioase si ceramica pictata
  Sa-L fac cunoscut …musulmanilor
  misionari printre musulmanii din Dobrogea
  Roseinthedesert’s Weblog
  ROSE IN THE DESERT
  capricornk13
  Literature
  Daiana’s Blog
  pentru timp liber si nu numai…
  de-a dura lex
  dacă nu ești cap pătrat, te poți da de-a dura
  Ikona Fashion
  Chic si Eleganta doar la un Click distanta
  Blog de naţional-ţărănist maramureşean
  Ion Beuca
  Blogul lui Loopoo
  Blog despre orice. Românul se pricepe la toate
  Acasă la Fluturaş!
  Zbor deasupra unui câmp de ceai!
  George Valah Blog
  Just another WordPress.com weblog
  Mangalia – Tribuna partidelor politice
  Politica locală a Mangaliei
  Popas Alternativ †
  �Astfel, fiindcă eşti căldicel – nici fierbinte, nici rece – am să te vărs din gura Mea.� (Apoc. 3:16)
  Blog de veghe
  „Un om din Tecuci avea un motor dar nu i-a folosit la nimic”. Magistrul Mihai Ursachi pe cand se credea Pelican
  Blogu’ lu’ Marcus
  Porneeşte Nae bampoooru’…
  schtiel
  … liniste …
  Adina NU stie tot
  Schingiuiri Creionate
  Teren de joaca pentru amorali
  Forum Tigara Electronica
  forum tigara electronica, despre tigari electronice, despre e-lichide, dekang, sailebao, DSE901, joye510
  About Eva
  Geminis
  Welcome to my truth
  Alex`andra se joacă de`a viaţa
  Mesmeea Cuttita’s Blog
  Theologhia
  „Turma lui Hristos se păstoreşte cu fluieraşul, iar nu cu băţul” (Părintele Paisie Olaru)
  ŞCOALA CU CLASELE I-VIII „VLAD MUŞATESCU” GĂGENI
  Strada Scolii nr 123, Gageni, comuna Paulesti
  Aleka’s Blog
  Scrie cu sufletul tău şi reciteşte cu sufletul altora..
  Zamfir Turdeanu’ – un turdean (aproape) ca oricare
  Crâmpeie de viaţă, adunate de pe la Turda – Câmpia Turzii şi satele dimprejur
  Amalgammax’s Blog
  Amestecatură, nimic mai mult, precum viaţa. Doar muzica, umorul şi fotografia o colorează. În rest, nici o milă pentru […]
  Arheologie Tv’s Blog
  Just another WordPress.com site
  INSULA EKKLESIA –un blog pentru tine-SA AI PRIMAVARA IN SUFLET MEREU!
  Ugly Bad Bear’s
  Camil Stoenescu’s blog
  a little bit of everything
  SORIN OPRESCU
  SORIN OPRESCU
  George Simion
  IA ATITUDINE!
  Sabinna’s Angel for a story
  Clujul Evanghelic
  blog de informare despre comunitatea evanghelică din Cluj-Napoca
  Nunta Perfecta 2
  Casatoria reprezinta constientizarea faptului ca ti-ai gasit jumatatea…felicitari !
  Cristian Lisandru
  Laurentiu Balcan – visez, ca sa n-adorm…
  …un blog anti-somnolenta.
  SCOALA CU CLS I-VIII NR. 2 BOLDESTI-SCAIENI
  STR. COLINEI NR. 40 ,TEL /FAX 0244/211469 ;JUD. PRAHOVA ;COD 105300 e-mail: blogscaieni@yahoo.com
  kya’s Blog
  Dictatura justitiei
  Just another WordPress.com site
  Centrul de Cultura
  O biblioteca on-line…
  Despre demnitate
  Povestea unor oameni (aproape) necunoscuți
  Zina’s Blog
  iar … mi-e murdara … de cerneala … calimara …
  Buimacii
  Interzis minorilor şi persoanelor fără simţul umorului! Conţinutul blogului este pamfletar şi trebuie tratat ca atare.
  Asociatia Columbofila ” Gelu Ioan Gatejescu ” Dolj
  Site-ul oficial A.C.G.I.G.DOLJ
  Casatorita’s Blog
  lumea mea…
  Ghiocel07
  Niciodata nu e prea tarziu !
  CRONICA DE FĂLTICENI
  Publicaţie online de informaţie pentru zona Fălticeni // contact:falticenicronica[at]gmail.com
  freestyler
  infopinion magazine blog
  Sapunuri naturale
  Sapunuri naturale handmade
  No. 14 plus minus
  Contemporary Music Journal
  ANDREEA STANCIU
  „Domnul Dumnezeu a facut pe om din tarana pamantului” (Sfanta Scriptura)…Daca va intoarceti aici nu inseamna ca aveti […]
  Istorie Evanghelica
  MaghiaRomania
  DESPRE MINORITATI SI ALTI MAGHIARI
  Românica blues
  Cântarea României eterne, fascinate şi ţicnite
  Resboiu – military & co.
  Atenţie, creează dependenţă!
  Pariu pe o carte nepublicata
  Inca… de Oana Dusmanescu
  afacerivj
  Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !
  Florin Lăzărescu
  şi scriitorii e oameni…
  retoric
  MANIAC TEXTUAL
  Cronici Geruliene
  CFerseta’s Blog
  Andrei Popete-Pătraşcu
  andreipopete@yahoo.com
  Toantele nu merg in rai
  „Simt enorm si vad monstruos” – I.L. Caragiale
  Gabriela Savitsky
  Nihil sine Deo
  An Elfa Diary
  CEEA CE ESTE, ESTE.. OPRESTE-TE SI PRIVESTE.
  Sareinochi’s Blog
  Dezbateri publice. Intri cu nervii tăi, ieși cu ai altora.

 67. olimpiu65 Says:

  @ marcus
  repet pt ca am rabdare!
  esti un bou! un comunist nenorocit plin de bale si ura si ma bucur ca ,,te-ai demascat” vb lui Petrica Roman
  ia-l si pe idiotul securist de Argustre si cautati–i prin Jiu pe copiii aia nevinovati…poate va mai racoriti daca iesiti la suprafata, daca nu, nu-i vreo paguba!!!

 68. Argusdre Says:

  @Olimpi-anus,
  Ce facusi ba ? Ai lasat lectura de pe peretii latrinelor ca sa exersezi ceva vorbire fluenta ?
  Mars-napoi ca se raceste !

 69. Argusdre Says:

  @Olimpi-anus,
  Bai gaoaza, ti-am cerut in mai multe randuri sa aduci macar o singura dovada in sprijinul afirmatiei ca as fi securist, dar te faci ca nu vezi, pentru ca nu exista asa ceva.Acuzatia vine doar pentru faptul ca ti-am sters-o de fiecare data peste botul ala jegos.Din moment ce spui ca ne-am mai intersectat si pe alte bloguri, e clar ca esti un fel de curva care-si schimba nick-name-ul si naravul si, posteaza in functie de apropitar, exact cum procedezi si aici : Roxana e taranista, faci pe taranistul.Spun „faci”, deoarece tu nu esti decat un taranoi incult, agresiv si vulgar, foarte apropiat de comportamentul de …marinar.Iar daca am avut conflicte pe undeva, este cert ca acolo erai aparatorul portocaliilor, pentru ca eu n-am avut duieluri pana acum decat cu asemenea lighioane.
  Ai avut curiozitatea sa-ti recitesti vreodata postarile ? O sa constati ca nu poti lega mai mult de doua-trei fraze, iar ale sunt pline de mizerii.Exact ca la ma-ta acasa.

 70. costin georgescu Says:

  @Olimpiu, nu stiu cu ce te ocupi, dar era firesc sa observi profilul celor doi care isi trambiteaza ideile aici, Argusdre si Marcus. Asa este, primul este fost securist, atat cat stiu eu este pus pe liber de cativa anisori si cred ca este reactivat de cineva. Nu bag mana-n foc ca nu face parte din logistica din Modrogan. Marcus este nevinovat. Este un om limitat, nici in socialism nu era de incredere. Ii cunnosc bine dosarul. era si a ramas o pramatie. Te felicit tinere Olimpiu. Aici sunt multi infiltrati.

 71. costin georgescu Says:

  @Roxana, te rog sa ma suni in seara asta. Da-mi un semnal pe e-mail.

 72. olimpiu65 Says:

  @ domnule georgescu
  nu am nici un merit zau asa! ii stiu demult de pe alte bloguri, eu sunt freelancer in limbajul meseriilor din UE si inginer de profesie atat. dar din 1989 mi-am propus sa nu mai imi fie nici frica , nici sa mai permit nenorocitilor astora sa se comporte cum o fac…macar pt copiii mei!!!

 73. Argusdre Says:

  @ costin georgescu,
  Ai reaparut misteriosule ?Si cat de important incerci sa pari…Vad ca ti-ai amintit ca ai telefon, dar ai uitat ca este mai putin politicos si chiar caraghios sa scrii pe blog si sa ordoni unei femei sa te sune ea….Nu era mai cinstit bre s-o suni tu, daca in joc era un „comunicat important pentru tara”? Importantule !Deosebitule! Impostorule ! Cand te-apuci sa scrii carti politiste ?
  Apoi vad ca ai preluat si tu acuzele cu „ securismul”, fara a ma cunoaste, dupa care ma arunci si-n curtea Modroganilor.Pai nu tu ai fost securistul nr. unu bre ?Vad ca n-ai reusit sa-nveti mai nimic in cei cativa ani de semnat hartioare pe-acolo, cata vreme, era cel mai simplu sa-mi citesti postarile de pe bloguri si-ti dadeai sema ce hram port…
  Ai sarit repede in apararea lui Olimpi-anus, dar nu vad nici la tine dovada pe care am cerut-o..Sustii aceeasi nerozie ca si el. Insa mi-a placut chestia cu felicitarile…De tot hazul…si penibilitatea. Si pentru ce ba, pentru cae plin de vulgaritati? Ba Costin Georgescu in travesti, mai bine taceai.Eu zic sa-ti schimbi acoperirea ca sta nu tineste.
  Asa ca lasa-te bre de goange si nu mai vinde castraveti, ca nu stii nici macar sa minti.Cred totusi si ca sa fii securist iti trebuie ceva minte, iar tu n-ai.

 74. olimpiu65 Says:

  marcus e un bou cu siguranta ..no doubt vb anglo-saxonilor, dar tu(argustre) cretinel ai fost demascat mai demult de confratii tai fsnisti pe blogul fostei consiliere a lui AN
  cu siguranat ca in serviciile secrete exista multi oameni cu un IQ mult peste al meu…..de aceea ei sunt acolo iar eu in economia reala, dar tu esti doar un trepadus , un turnator si un gargaragiu de doi lei pt ca altfel nu ai fi descoperit dusmanul de clasa in persoana mea, ci te ocupai de lucruri mai interesante… dar repet: te chinui de ajungi la regnul animal al stihuitorului!!!

 75. Argusdre Says:

  ”olimpiu65 spune:
  luni 20 iunie 2011 la 6:56:08 pm
  marcus e un bou cu siguranta ..no doubt vb anglo-saxonilor, dar tu(argustre) cretinel ai fost demascat mai demult de confratii tai fsnisti pe blogul fostei consiliere a lui AN
  cu siguranat ca in serviciile secrete exista multi oameni cu un IQ mult peste al meu…..de aceea ei sunt acolo iar eu in economia reala, dar tu esti doar un trepadus , un turnator si un gargaragiu de doi lei pt ca altfel nu ai fi descoperit dusmanul de clasa in persoana mea, ci te ocupai de lucruri mai interesante… dar repet: te chinui de ajungi la regnul animal al stihuitorului!!!”

  Bai gaoaza, afirmatia ta, „tu(argustre) cretinel ai fost demascat mai demult de confratii tai fsnisti pe blogul fostei consiliere a lui AN..”este de asemenea mincinoasa si sa-ti spun de ce (uite ca ma sacrific pentru o loaza si-mi fac rup din timpul meu ultrapretios).Eu de meserie sunt inginer chimist, n-am lucrat in nicio securitate si n-am fost membru in nici un partid, nici FSN, nici PSD, nici PNL, PDL, PNTcd, etc. Cand au fot PSD-istii la guvernare si-au furat, i-am injurat, cand au fost CD-istii si-au furat i-am injurat, si tot asa. Acum sunt PDL-isti cei care-si bat joc de tara si-i injur. Asa ca afirmatia ta cu demascarea confratilor, nu inseamna decat ca auzi voci. Arata-mi si mie un confrate pe care sa-l cunosc ori sa ma cunoasca.Daca ai fi avut cat de cat creier , ti-ai fi amintit ca eu postam pe blogul Ancai Alexandrescu taman in perioada cand ea se certase cu Nastase si nu-i mai era secretara…Dar boul, ramane bou, iar unii devin mai repede decrepiti.
  Apoi, ai posibilitatea sa-mi citesti postarile de pe blogul lui Nastase si sa-mi arati mie vreun cuvant ori postare de lauda, osana, etc.toat ceea ce am scris eu bai gaoaza se refera doar la solutii pentru daramarea actualului regim si nimic altceva si, procedez astfel deoarece la ora asta USL-ul e singura speranta a romanilor destupati la minte.Alta nu-i.
  In asemenea conditii, te-ai gasit tu, care sincer nu excelezi nici princutie ucraineana , nici prin mod de a-ti expune ideile si nici prin vocabular, ca sa ma acuzi ca-s securist, tortionar, trepadus , turnator, gargaragiu etc. fara absolut nicio dovada, preluand –probabil- acuzele unor portocalii din zona.
  Aminteste-ti, daca ai aparat pentru asta, cine a pe cine a acuzat ? Eu m-am legat de tine cu ceva, sau tu m-ai atacat ?
  Si atunci, din moment ce m-ai acuzat din senin pe nedrept, ce voiai ? sa te laud cumva ?

 76. Argusdre Says:

  @Olimpi-anus
  „„tu(argustre) cretinel ai fost demascat mai demult de confratii tai fsnisti pe blogul fostei consiliere a lui AN..”
  Si apoi tu, bai minte-ngusta, in ce limba gandesti, ca parca ziceai cumva ca ai fi de asemenea ininer ? Pai daca am confrati FSN-isti, nu ar inseamna ca nu sunt rosu ? Apoi, daca sunt confratii mei, de ce sa ma „dea in gat” ?
  vezi cat de incoerent esti ? probabil ca de aia ba, „m-au luat pe mine in securitate si pe tine nu”.IQ-ul bata-l vina, dupa cum ziceai…

 77. julia Says:

  @marcus: QED! 🙂

  de cind te stiu, e INTODEAUNA vina altcuiva ca tu nu te poti tine de cuvint, nici macar de-aci pina dincolo! 🙂

  PS esti usor de manipulat pentru ca orgoliul tau e nemasurat! putina modestie nu ti-ar strica, dar stiu ca e imposibil sa fii modest, ca la oricare om nesigur pe el si dependent de parerea altora ca de aer! Pe mine NU ma intereseaza parerea altora, mai ales personaje virtuale, asa ca scuipatii tai anemici ti se preling pe cele trei barbii! 🙂

 78. admin Says:

  Nu-i mai lăsați să gândească în locul vostru!
  http://despredemnitate.wordpress.com/2011/06/19/lasati-ma-sa-gandesc-in-locul-vostru/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: