GRECIA ŞI ROMÂNIA. MĂSURI CRIMINALE, REACŢII DIFERITE

Video de RussiaToday

După protestele masive de azi, organizate de sindicate, susţinute civic şi reprimate de forţele de ordine, premierul George Papandreou, supus presiunilor inclusiv din partea propriului partid, PASOK, încearcă să paseze răspunderea pentru situaţia catastrofală în care guvernul socialist a adus ţara, prin propunerea privind formarea unui guvern de coaliţie naţională.

Conform BBC, Papandreou chiar i-a comunicat liderului opoziţiei, Antonis Samaras, că e dispus să-şi dea demisia. Asta după ce socialiştii au ruinat ţara şi au furat sumele uriaşe de bani împrumutaţi de la FMI, la fel cum face regimul Băsescu, pretins de dreapta, dar care a luat aceleaşi măsuri criminale la adresa umanităţii ca şi guvernul socialist de la Atena.

Hoţia n-are culoare politică şi e clar că „austeritatea” impusă populaţiei e o agresiune totalitară de tip nazisto-stalinist, prin care se amortizează hoţia de partid şi de stat pe seama populaţiei. Numai imbecilii nu văd similitudinea regimului de la Bucureşti cu regimul de la Atena. Numai imbecilii şi psihopaţii pot susţine o politică de genocid, în numele indiferent cărei doctrine. De fapt, criminalii la adresa umanităţii n-au doctrine, ei au doar interese personale, susţinute de proşti şi ticăloşi.

Grecii ies în stradă, românii îşi văd de supravieţuire. Şi de ce şi-ar risca pielea în stradă, din moment ce la noi opoziţia, după ce se laudă cu amorsarea de „proteste civile masive”, se face cuţu şi anunţă că merge la Cotroceni să fie eutanasiată de Psihopat?!

Clasa politică e doar reflectarea poporului sau a populaţiei. Cerc vicios.

13 răspunsuri to “GRECIA ŞI ROMÂNIA. MĂSURI CRIMINALE, REACŢII DIFERITE”

 1. Motraucs Says:

  Daca romanii n-ar avea doua zile cablu TV si net ar iesi de plictiseala in strada si de acolo poate le-ar veni si mintea cea de pe urma si ar deveni mai nervosi
  Meaooowwwwwoaaaww 😉

 2. GRECIA ŞI ROMÂNIA. MĂSURI CRIMINALE, REACŢII DIFERITE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 15 June 2011 – Blog « Impresii de calatorie in Tallinn, Estonia: orasul din povestile pentru copii (1) […]

 3. Mâţa Says:

  Poate aşa s-ar socializa, cum ar fi eu şi cu tine. 😳

 4. Radu Humor Says:

  Pana la urma nici romanii n-or sa aiba ce face si vor iesi , ca acesti criminali care ne conduc, au impins prea departe dispretul si injosirea poporului roman !
  Veti vedea atunci cine ne-a condus, de cine s-au temut si s-au lasat umiliti romanii, ca niste dobitoace !

 5. Licheaua pesedista care conduce Braila a intrat in vizorul Agentiei Nationale pentru Integritate « Rinder Razvan Catalin Says:

  […] Stancu, este anchetat de ANI, potrivit știrilor B1 TV, pentru că firma sa ar fi subcontractat lucrări lucrări date de Consiliul Județean Brăila. Stancu deține și calitatea de președintele al […]

 6. Argusdre Says:

  @Rinder Razvan Catalin,
  Poate ca ai uitat de existenta alinatei USL si la aceasta ora,orice anatema aruncata asupra unui PSD-ist -chiar daca vinovat- inseamna o anatema aruncata pe USL si deci inclusiv pe liberali.Cred ca-i mai sanatos sa lasam lucrurile in pace, pentru ca USL-ul are destui dusmani portocalii care stau la panda…Ori faptul ca ai facut politica in trecut te-a obisnuit cu critica ?
  Sau sa-nteleg ca nu esti de acord cu alianta USL ? Dar in acest caz PDL nu va mai cadea niciodata, iar liberalii nu mai au nicio sansa sa prinda guvernarea…

 7. Johnson Says:

  Mai degraba romanii s-ar duce sa protesteze si ei in Grecia alaturi de localnici decat sa isi apere propriile drepturi…Poate se lasa cu o excursie pe vreo insula,poate transportul e gratuit,poate le iese ceva la afacerea asta…oricum ies din monotonie…In Piata Universitatii au mai iesit,nimic spectaculos,dansul pinguinului a intrat in desuetudine,poate-l vede si-un coleg si a doua zi e dat afara…Motive…Multe motive sa nu iasa…de parca ar iesi pentru Antonescu…Vai de capul lor

 8. SimP Says:

  Comsia juridica a Camerei Deputaţilor a modificat Legea referendumului:
  „Băsescu poate fi demis doar de … jumătate plus unu din numărul total de alegători înscrişi pe listele electorale. „Adica tocmai 9 milioane de voturi !

  O lege ca asta data intr-o tara in care nu a mai fost un recensamant de ha ha ha… vreme e o lege criminala. Nu ne lasa dacat o singura solutie: SA-L IMPUSCAM!
  MOARTE CRIMINALULUI! DEMOCRATIA A MURIT!

 9. Johnson Says:

  @ SimP Pentru Basescu sigur se vor deranja vreo 12 milioane la vot…Sa ajungem noi acolo 😕

 10. Johnson Says:

  http://www.cotidianul.ro/149232-Grecia-a-iesit-in-strada-Hoti-tradatori-Unde-s-au-dus-banii

 11. SimP Says:

  Johnson, Doamne da! Da’ io tot am mancarime pe tragaci! 🙂

 12. PLANO10 Says:

  Romanii vor iesi in strada abia atunci cand OPOZITIA nu va mai fi perceputa ca o speranta pentru Romania.

 13. balbeck Says:

  Romanul cand e suparat bea o bere si se culca.Grecul iese in strada.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: