MESAJUL DOAMNEI DOINA CORNEA CĂTRE ADRIAN SOBARU

„Forme extreme de protest nu se fac decât faţă de oameni sensibili, la a căror iubire se poate apela. Era teoria lui Gandhi şi el a izbândit.

Onorate domnule Sobaru, ţin să vă spun că gestul dumneavoastră din Parlament m-a impresionat profund. Am înţeles de la început că era un protest transpersonal în interesul majorităţii românilor loviţi de măsurile aberante ale guvernanţilor actuali. Era un gest de scrificiu personal în interesul celorlalţi.

La fel am preţuit şi explicaţiile pe care le-aţi dat ieri apreciind mai ales faptul că nu aţi cedat în faţa unor  sfătuitori – obedienţi, oportunişti şi aroganţi – obişnuiţi să trăiască în minciună.

Vă mulţumesc pentru lecţia pe care ne-aţi dat-o tuturor”.

via realitatea.net

16 răspunsuri to “MESAJUL DOAMNEI DOINA CORNEA CĂTRE ADRIAN SOBARU”

 1. MESAJUL DOAMNEI DOINA CORNEA CĂTRE ADRIAN SOBARU » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 09 June 2011 – Blog « Exclusiv: imagini din Cazinoul Constanta […]

 2. Argusdre Says:

  Incepand cu anii 1989-1990 si pana in prezent doamna Cornea a fost permanent marginalizata de catre toate conducerile Romaniei (inclusiv de Emilica Constantinescu), deoarece politicienii se doreau ei a fi in prim plan.Ca atare, la ora actuala, pentru foarte multi Doina Cornea nu inseamna nimic, iar mesajele ei nu reprezinta mare lucru, nu trezesc niciun fel de sentimente….Chiar si pe cei care au cunoscut-o pe doamna Cornea inainte de 89, mesajele dumisale ii lasa cam reci.Trista, dar aceasta-i realitatea.

 3. Marcus Says:

  Dati-i Translator basescului, Please!

  Agentia de presa Erevan News isi informeaza pe aceasta cale cititorii ca un fenomen extraordinar s-a petrecut in Londra, dupa consumarea vizitei presedintelui Romaniei, Basescu Traian, vizita in cadrul careia acesta a tinut un discurs in limba engleza.
  In urma acestui discurs, fantoma marelui Will, a dat buzna peste Majestatea Sa, Regina Elisabeta a II-a, si pe un ton ultimativ i-a solicitat ca, in cazul in care presedintele Romaniei va mai vizita aceasta tara, sa i se interzica oficial folosirea limbii engleze, pe motiv de macelarire pana la desfiintare a acesteia. Shakespeare a mai precizat ca, daca nu va fi scapat de Basescu, va cere sa fie exhumat iar ramasitele pamantesti sa-i fie reinhumate in Afganistan. La aceasta cerere Majestatea Sa, Regina, a replicat ca va tine cont de ea si va dispune sa nu mai fie invitat in Anglia, dar de scapat nu are cum sa-l scape de Basescu, deoarece mai sunt vreo douazeci si ceva de milioane care vor sa scape de el, dar care au ajuns la concluzia ca numai dracu ii mai poate scapa de acest personaj (conform principiului ca daca zicerea: “Domnu’ a dat, Domnu’ a luat, Fie Domnu’ Laudat !” este valabila, atunci si reciproca cu “dracu’ ni l-a dat, dracu’ sa-l ia!” ar putea functiona si ar fi foarte bine primita de toti romanii cu IQ supraunitar)

  A consemnat pentru Dvs.

  Vartan Varujan

 4. iulia Says:

  Daca ar fi iesit cateva sute de mii de romani in strada (macar la sfarsit de saptamana) n-ar mai fi fost nevoie de aceste sacrificii dramatice. Cum spunea un doctor hatru din Braila (pe nume…Bacalbasa!):”Cand bombardau Aliatii Bucurestii, bucurestenii se rugau:<>”.

 5. iulia Says:

  „Du-i doamne la Ploesti!”

 6. In emisiunea Subiectiv de ieri, 09 iunie 2011, Razvan Dumitrescu reia problema Flotei Romaniei – Cititi aici LISTA NAVELOR si sub ce pavilion navigheaza acum ele « Hai ca se poate! Says:

  […] MESAJUL DOAMNEI DOINA CORNEA CĂTRE ADRIAN SOBARU – Roxana Iordache […]

 7. Argusdre Says:

  Comisia Europeană îl contrazice pe Emil Boc. Într-un răspuns trimis jurnaliştilor Realitatea TV, oficialii de la Bruxelles precizează că nu este obligatoriu ca un stat membru să fie organizat în regiuni pentru a primi fonduri europene în perioada 2013-2014. Emil Boc susţinea joi că, dacă nu se va face reorganizare teritorială, România nu va putea utiliza fondurile comunitare.
  „Nu este obligatoriu ca un stat membru să fie organizat teritorial în regiuni pentru a primi fonduri europene prin intermediul Programului de Dezvoltare derulat în perioda 2013-2014.” Precizarea Comisiei Europene vine după ce, joi, premierul Emil Boc declara că este nevoie de împărţirea în regiuni a României pentru a folosi banii europeni.
  „Dacă nu facem asta, nu avem bani europeni după 2013, dacă ne încăpăţânăm să stăm încremeniţi în proiect, nu vom avea bani europeni. Sunt formule din 2003 care se tot analizează, nimeni nu are curajul să pună degetul pe rană”, declara Emil Boc.
  În perioada 2013-2014, România ar beneficia de 10 miliarde de euro prin programul de Dezvoltare al Comisiei Europene. Banii reprezintă plata viitoarelor lucrări de infrastructură, a reţelelor de canalizare şi a drumurilor judeţene.

  Inca odata iese la iveala minciuna in care traieste aceasta gasca de escroci portocalii in frunte cu suferindul nr.1 al natiunii.Inca odata iese la iveala golaneala acestui marinar deraiat , disperiat si speriat ca hoarda sa de derbedei va pierde alegerile de la anul si e obligat sa apeleze la actiunile care-l caracterizeaza cel mai bine, cele de alba-neagra. Putem spune fara sa gresim deloc ca asemenea comportamente sund demne doar de puscariasi si sub nicio forma de conducatorii unui stat, cica democratic. Sub ei, Romania a devenit o mare cocina…plina de cacati, boraturi si mizerie inimaginabila.

 8. SimP Says:

  Doamna Doina Cornea, DOAMNA CLUJULUI! Este si a fost un simbol al clujenilor , al adevaratilor clujeni. Nu „vinituri” abjecte ca boc care doar spurca (ca tiganu) locul unde isi intinde satra.
  Dovada ca la ora actuala Clujul e stapanit de vinituri (terchea-berchea veniti de pe alte meleaguri) , este si faptul ca Doamna Doina Cornea nu este cetatean de onoare al orasului Cluj. De ce ar fii? Ea nu poate sta in aceiasi barca cu securistii criminali Grigore Zanc şi Liviu Maior. Ne onoram criminalii si ne desconsideram eroii sau mai rau le punem diagnostice psihiatrice. Adrian Sobaru nu este „mamaliga” romaneasca deci trebuie sa fie altceva: „nebun”
  in viziunea masinii de propaganda portocalie.
  Intr-o tara care arata din ce in ce mai mult cu un azil de nebuni si condusa de un individ profund tulburat eroii nu isi mai gasesc locul.
  Nu s-a inventat inca la Cluj un titlu, o medalie care sa onoreze meritele Doamnei Cornea. Probabil atunci cand ne vom umple inchisorile cu impostorii si criminalii „cetateni de onoare”, vom intra in normalitate si vom avea o reala scara a valorilor.

 9. Marcus Says:

  Traiane, Duhul Sfant Pogoara peste Credinciosi, Nu Peste Anticristi!

  Astazi, m-am inarmat cu rabdarea necesara si am ascultat tot ce a spus chiombalau’ referitor, ca sa-l citez in limba engleza, la cel mai mare “ZA ESEC” al diplomatiei romane, aflata constitutional sub conducerea sa nemijlocita, de dupa decembrie ’89 si pana in prezent, si anume amanarea, prin vot in Consiliul Europei, a primirii tarii noastre in spatiul Schengen.
  Si am facut aceasta, nu in speranta ca la sustinerea de catre un numar relativ mare de tari europene importante, dintre care Olanda ne-a spus-o pe sleau, a faptului ca Romania nu este un stat de drept ci mai degraba un stat de drepti in fata muschilor si pohtelor unui dement pus pe distrugerea unei tari, chiombu va gasi de cuvinta sa aiba o replica “nimicitoare”, gen “nu suntem rame”, sau ca cea data reprezentatului Federatiei Ruse cu o alta ocazie memorabila, ci am facut-o in speranta ca va avea macar o data in viata barbatia sa-si asume o particica, daca nu in totalitate un esec atat de rasunator si de usturator.
  Pe dracu, ti-ai gasit de la cine sa te astepti la responsabilitate! Nu, bade roamne, basescu, popa reformatu’ si pus peste Externe, sleahta de derbedei si derbedoaice, pompos denumita Guvernul Romaniei, in frunte cu boc cel mic, fara de minte si umil cat cuprinde, nici usturoi n-au mancat, nici gura nu le pute.
  Nu, nu si iar nu!
  De vina este nenorocita de Justitie Romana, care refuza cu obstinatie sa se lase calcata in picioare, in totalitate de vointa prezidentiala si care, vezi Doamne, in opinia cneazului sef ot Basarabi a napadit tarisoara cu bube dulci, fiind elementul negativ care a facut cel mai mare rau Romaniei in aceasta perioada. Adica, sanchi, nu ne-au primit in Schengen, nu pentru ca Sefu’ de la ANAF, se pare ca este nasul celei mai mari coruptii practicata la granitele tarii si care le-a transformat dintr-un sistem securizat si computerizat pe bani europeni, intr-un svaiter mioritic, edenul contrabandistilor de pretutindeni dispusi sa imparta cu vama romana uriasele sume de bani obtinute din contrabanda cvasioficializata acceptata de autoritatile romane, ci pentru ca Justitia intarzie in solutionarea unor dosare.
  Si pentru ca Justitia Romana sa nu fie singura palmuita de mana de fier a prezidelului, acesta i-a aplicat un bombeu in cur si Senatului Romaniei, care din motive politicianiste, nu a “dotat” CSM-ul cu reprezentantii Societatii Civile ale caror CV-uri au fost aprobate de Prededintie.
  Hai, sa mori tu, Basescule, ca tu, popa reformatu’ si cu nanosluga n-ati avut nimic de-a face cu aceasta palma europeana si ca nu s-ar impune niscai demisii, daca nu a ta, deoarece tu esti pilonul sine-qua-non de stabilitate (sac!), macar una la hoha, pe la Externe, ca la guvern alt boc mai imbecil si mai servil n-ai de unde gasi?
  Traienele, nu miza pe faptu’ ca te vei eterniza in fotoliul cu spatar de imunitate pe viata de la Cotroceni,ci pleaca de la ideea ca mai devreme sau mai tarziu (daca USL va castiga alegerile, incepand cu a doua zi vei deveni rebut la cosul de gunoi al Istoriei), vei da socoteala pentru toate nenorocirile aduse acestei tari, situatie in care de la ultimul politist pana la judecatorul de la Curtea Suprema de Justitie pe care de-a lungul timpului ai reusit sa-i umilesti , te vor astepta ca pe painea calda sa dai anumite raspunsuri, indiferent de cate dosarele ti-a fabricat Gestapo-ul personal in vederea “negocierii” unei “imunitati” post-prezidentiale!
  Mi-a placut modul in care, la incheierea spiciului, ai invocat pogorarea Sfantului Duh peste noi in ziua de Rusalii, uitand ca de fapt tu esti bot in bot, zi de zi si minut de minut cu Anticristu’, motiv pentru care il invocam si noi pe acesta sa vina sa te ia, ca ne-am saturat de iadul adus de tine in tara!

 10. SimP Says:

  Bai mare pe clanul basescu cele doua cuvinte: succesurile si esecele! Astea sunt cuvintele pe care acesti patrupezi nu au invatat inca sa le evite.
  Traianeee, cuvantul „esec” din limba romana nu devine „the eshek” in limba engleza!!!
  Bouleee, data viitoare incearca „failure”! Ca de fapt asta esti de cand te-ai nascut.

 11. Huhu Says:

  Imi plec capul cu infinit respect in fata dlui. Sobariu si a doamnei Doina Cornea!

 12. plano10 Says:

  Sa inceapa regionalizarea prin expedierea pedeleilor din actualele judete.
  Basescu vrea sa-i duca la pierzanie pe portocalii si astia nu se prind. 🙂
  http://www.plano10.com/2011/06/sa-inceapa-regionalizarea-prin.html

 13. acub123 Says:

  SimP: Mama ce tare e „furculitionul” asta! Si eu care radeam de engleza de chelner. Acum am descoperit engleza de marinar, pardon „presedinte”.
  Oricum nu o bate pe fi-sa, la parlamentul european. Dupa cum vorbeste si cum se imbraca, seamana cu alea care vindeau seminte si guma la gradina cinematograf din Salajan

 14. Iacupaine Says:

  ei, s-a gasit flota…si ce?credeti ca se vor afla cei vinovati, implicati in vinderea ei, si ca vor fi judecati si inchisi pe viata pentru inalta tradare? eu nu cred…
  ceea ce cred e ca omul de rand va cara in continuare povara din ce in ce mai grea a „revolutiei” si va ramane elementul obscur si marginal intr-o tara care ii apartine inca, ducand o viata din ce in ce mai neagra si grea pe care guvernul nu isi va asuma raspunderea

 15. Mircea Talos Says:

  Sarutmana stimata d-na Cornea,
  Ati fost,sunteti si veti ramane,pentru romanii adevarati,simbolul onestitatii,curajului si modestiei absolute.
  V-am pretuit si va vom pretui neincetat.
  Dumnezeu sa va binecuvanteze!

 16. Maria S.(Timisoara) Says:

  Impresionant.
  Va multumim.
  La multi ani, doamnei Doina Cornea!
  In 30 mai a fost ziua ei de nastere.
  Nimeni nu a observat lucrul acesta.
  Asa se intampla la noi.
  http://personalitati.infoportal.realitatea.net/biografie~nume-doina-cornea.html

  Multumesc domnului Adrian Sobaru pentru gestul lui din decembrie 2010 si [e amandoi ii rog sa ne ierte.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: