OPOZIŢIA ÎŞI DĂ CU STÂNGA-N DREAPTA. OMUL LUI TONTA

Video de GazetaNoua

Politică de grupa mare cu grupa mică. Pentru câteva ore, opoziţia revendică majoritatea în Senat, prin demisia lui Şerban Rădulescu – al doilea clujean, după Mircia Giurgiu, care le-o face – din PD-L, să se sature. Şerbane, măi dragă doctore, ţi-au trebuit câţiva ani ca să te deconspiri ca mai vechi ţărănist. 🙂 Independent, evident.

După care, puterea re-revendică majoritatea – care este, adică o diferenţă de un senator, dar în realitate, PD-L şi anexele, de la o vreme,  nu mai au majoritate parlamentară, cum a recunoscut chiar domnul Frunda, adică nu pot trece legi organice orice-ar face. Dar un senator în plus îşi pot revendica, anume, pe Ion Toma, după anuţul lui că trece la UNPR.

Şi asta din cauza prostiei PSD, ca s-o numesc eufemistic, Ponta fiind implicat personal – în PNL chiar nu e cine să-l informeze corect, prompt şi continuu pe preşedintele Antonescu sau poate vor să-l compromită prin indolenţă iubitoare? E clar că el nu a ştiut, fiindcă dacă ştia, Crin în mod sigur nu putea admite aşa ceva.

Cel mai de ispravă parlamentar al PSD din Olt şi unul din cei mai buni ai partidului social-democrat, Ion Toma, în loc să fie cultivat, a fost sabotat şi finalmente exclus din partid, în urma uneltirilor actualului preşedinte judeţean, Paul Stănescu, al cărui obiectiv a fost să-i ia locul. Ca să continue nestingherit cârdăşia de corupţie transpartinică, ca să nu-i zic fesenistă, cu mafiotul Vâlcov, liderul de la PD-L. Din păcate, PNL Olt se complace în promiscuitate. Nu era obligatorie încheierea protocolului local doar ca să se bifeze. Ponta a avizat debarcarea senatorului Toma, doar fiindcă era „omul lui Geoană”. Au mai plecat şi alţii, care nu puteau suporta coaliţia subterană a PSD cu PD-L de la Olt.

Gura păcătosului „Bulă” (video), de-alde Nicolae Stan, plecat şi el din PSD, cel care a făcut demersuri tenace pentru ca Ion Toma să se înscrie în UNPR, grăieşte, citat de Gazeta Oltului: „Păi,  ce  să fac dacă PSD şi PD-L au fost căsătoriţi şi tata era un beţiv, iar mama era o curvă ordinară„. Urmăriţi filmuleţul şi vă lămuriţi pe ce se bazează „majoritatea” guvernamentală. Tot Nicolae Stan declară că UNPR va fuziona prin absorbţie cu PSD. Dacă acolo e ceva minte. Dacă nu, nu.

P.S. Despre  mârâielile stupide ale (unora din) PSD la adresa lui Crin, urmează. Şi ca să anticipez reacţiile de galerie: dacă Ponta nu ajungea preşedinte al PSD, probabil că azi Băsescu era deja demis prin referendum. Despre asta-i vorba.

45 răspunsuri to “OPOZIŢIA ÎŞI DĂ CU STÂNGA-N DREAPTA. OMUL LUI TONTA”

 1. OPOZIŢIA ÎŞI DĂ CU STÂNGA-N DREAPTA. OMUL LUI TONTA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 30 May 2011 – Blog « A pune viaţa altora mai presus de a ta […]

 2. J o h n s o n Says:

  Nu era Toma gaseau altul…Cred ca au o lista lunga la indemana,santajabili si amatori de contracte cu Statul se gasesc oriunde si oricand

 3. cristi Says:

  Daca Ion Toma ar fi fost un parlamentar cinstit NU s-ar fi inscris nici in ruptul capului in UNPR.Partidul ala-i plin de hoti si corupti si nu veti vedea vreun om cinstit pe acolo.Din cate stiu,Ion Toma cand era in PSD convingea parlamentari ai puterii sa nu se inscrie la social democrati.Practic sabota partidul din interior.Ori in fata unor asemenea actiuni practic Ponta nu avea ce sa faca decat sa-l excluda din partid.Oare Crin n-ar face la fel cu cei care ar sabota PNL-ul din interior?Si nu-l mai laudati atata pe domnul Toma fiindca in curand vor aparea articole prin ziare ce vor relata cum firmele sale prospera in urma colaborarii cu puterea.La ora actuala Ponta incearca sa-i elimine pe corupti din PSD,OARE NU-I ACESTA UN LUCRU BENEFIC?

 4. Argusdre Says:

  „Cel mai de ispravă parlamentar al PSD din Olt şi unul din cei mai buni ai partidului social-democrat, Ion Toma, în loc să fie cultivat, a fost sabotat şi finalmente exclus din partid, în urma uneltirilor actualului preşedinte judeţean, Paul Stănescu, al cărui obiectiv a fost să-i ia locul. „
  Draga noastra Roxana,
  1.mai inatai, zau nu-mi vine a crede ca Toma asta (Necredinciosul ?) a fost cel mai de isprava parlamentar PSD din Olt si unul din …s.a.m.d.Eu cred sincer ca-i un prot si jumatate, neam de iuda, pe de o parte pentru ca n-a putut sa-si contracareze groparul (Stanescu), iar pe de alta parte pentru ca a dat fuguta repede taman la portocalii (care au zilele cam numarate si va pica odata cu ei), cand putea ramane independent-independent, iar asta era cu totul si cu totul altceva si avea alta semnificatie…
  2. stiu ca el era de multa vreme nemultumit de niste chestii, era destul de izolat si ma intreb cum dracu se face ca a ales taman acest moment ca sa-si declare evaziunea (cand USL capatase majoritate in Senat)? Ceva santaje ? Ceva bistari portocalii, promisiuni de „fonctii” ? Nu cumva „gestul” seamana foarte mult ori e chiar identic cu al celorlalti tradatori ai PSD (Sarbu, Nicolicea, Diaconescu, etc) despre care se stie ca au fost santajati sau ademeniti cu promisiuni de functii) ?
  3.Daca ai un crez, nu poti fugi la adversari nici daca te-ar jupui de viu.Ca de aia se cheama credinta.Poti insa trece bariera asta doar daca in sufletul tau esti un Quisling.
  Si oricum am intoarce analiza, NICIODATA TRADATORII NU POT FI CEI MAI BUNI SI CEI MAI DE ISPRAVA. Regret !

 5. Marius Mina Says:

  Dosare sau bani foarte multi , asta e secretul succesurilor putorii

 6. balbeck Says:

  O gramada de probleme,de strategii,de negocieri…

 7. PLANO10 Says:

  Daca nu era Ponta…. era Geoana.
  Cum sa avem debarcarea lui Base cu Geoana ? Cand el si cu Toma olteanul unelteau spargerea PSD.
  Ai rabdare Rox, sa se termine sesiunea asta. Sa vezi, in vara-toamna cati sar gardurile din gardina portocalie.

 8. flori Says:

  Cine este Eusebiu Diaconu tzutzer-ul de „portocale” ?

 9. Huhu Says:

  Ma dobitocilor d-acilea, Basescu nu s-a laudat ca cretinii, pacat ca-s asa, Crin si Ponta, la televizor ca 5-10-20 de parlamentari de la PSD si PNL trec la PDL sau PUNR!
  Idiotilor, IO-S MAI LIBERAL DECIT VOI DE O MIE DE ORI, RETARDATILOR forumisti roxanisti cretinisti!!

 10. Revizorul tehnic de trenuri Says:

  Motto : Fuse şi se duse…

  TESTAMENT
  De Tudor Arghezi (21.05.1880 – 14. 07.1967)

  Nu-ţi voi lăsa drept bunuri, după moarte,
  Decât un nume adunat pe-o carte.
  În seara răzvrătită care vine
  De la străbunii mei până la tine
  Prin râpi şi gropi adânci,
  Suite de bătrânii mei pe brânci,
  Şi care, tânăr, să le urci te-aşteaptă,
  Cartea mea-i, fiule, o treaptă.

  Aşeaz-o cu credinţă căpătâi.
  Ea e hrisovul vostru cel dintâi,
  Al robilor cu saricile, pline
  De osemintele vărsate-n mine.

  Ca să schimbăm, acum, întâia oară,
  Sapa-n condei şi brazda-n călimară,
  Bătrânii-au adunat, printre plăvani,
  Sudoarea muncii sutelor de ani.
  Din graiul lor cu-ndemnuri pentru vite
  Eu am ivit cuvinte potrivite
  Şi leagăne urmaşilor stăpâni.
  Şi, frământate mii de săptămâni,
  Le-am prefăcut în visuri şi icoane,
  Făcui din zdrenţe muguri şi coroane.
  Veninul strâns l-am preschimbat în miere,
  Lăsând întreagă dulcea lui putere.
  Am luat ocara, şi torcând uşure
  Am pus-o când să-mbie, când să-njure.
  Am luat cenuşa morţilor din vatră,
  Şi am făcut-o Dumnezeu de piatră,
  Hotar înalt, cu două lumi pe poale,
  Păzind în piscul datoriei tale.

  Durerea noastră surdă şi amară
  O grămădii pe-o singură vioară,
  Pe care ascultând-o a jucat
  Stăpânul, cu un ţap înjunghiat.
  Din mucegaiuri, bube şi noroi
  Iscat-am frumuseţi şi preţuri noi.
  Biciul răbdat se-ntoarce în cuvinte
  Şi izbăveşte-ncet pedepsitor
  Odrasla vie – a crimei tuturor,
  E-ndreptăţirea ramurei obscure
  Ieşită la lumină din pădure
  Şi dând în vârf, ca un ciorchin de negi,
  Rodul durerii de vecii întregi.

  Întinsă leneşă pe canapea,
  Domniţa suferă în cartea mea.
  Slova de foc şi slova făurită
  Împărecheate-n carte se mărită,
  Ca fierul cald îmbrăţişat de cleşte.
  Robul a scris-o, Domnul o citeşte,
  Fără-a cunoaşte că-n adâncul ei
  Zace mânia bunilor mei.

 11. Argusdre Says:

  @Huhu,
  Bă huhurezule, m-ai speriat cu talentul asta literar care-ti musteste-n bibilica aia mica..Am citit de vreo sapte ori ca sa incep a banui ce-ai fi vrut sa spui…
  Apoi, e curata magarie sa-ti insulti colegii de blog asa, nitam-nisam…cata vreme orice lucru se poate spune si elegant.Da, asta doar daca dispui de cap.Cata vreme m-ai inclus insa in randul dobitocilor si al idiotilor, ma vad nevoit sa privesc atent si sa constat ca am de-a face cu un vierme portocaliu.
  Mi-am dat seama ca esti un pro-fund liberal, iar liberalismul tau, sunt sigur ca este ereditar si se trage de la ma-ta. Mai mult ca sigur ca ea a fost foarte liberala pe centura si, uite-asa ai aparut tu : mai intai ..in carne si dupa aia in oase.

 12. Argusdre Says:

  „flori spune:
  marți 31 mai 2011 la 12:10:03 am

  Cine este Eusebiu Diaconu tzutzer-ul de “portocale” ?”
  Flori draga, „diaconu Eusebiu”este o molusca profund suferinda cu tartacuta, care doarme cu poza lui „Nuti spaima putii” sub bolovanul pe care pune capul.Cand are chef de facut amor focos, scoate poza, soarbe din ochi chipul ala vulgar si trece la imbratisari fierbinti…cu mana dreapta, pentru ca-i de dreapta.
  Daca n-ar fi molusca, acesta ar fi un golan profitor al actualului regim, educat la pansion si cu un vocabular marlanesc alcatuit din vreo zece cuvinte mari si late invatate de pe peretii closetelor publice.

 13. virusverbalis Says:

  Nu te duce,nu te duce…! Ca dac te duci, da pa intai ale lu iunie, nu te mai enterneaza astia, dacat dac-ai febra la creer cinci zile sau ti-ai perdut cunostintele despre mediu inconjurator…
  I-auzi brauuu…

  trece rauuu..

  Puneti publicitate, va rog..Hodarrrr, gloaba…!

 14. flori Says:

  @Argusdre: Draga Argusdre, multumesc. Este ziarist sau fost procuror sau fost militian sectorist pupi-n curist transformat in mai stiu eu ce consilier de imagine care se fereste sa apara in poze ? Cine e nenorocitul asta de blog-jeg ?

 15. vivi Says:

  observ roxana ca esti doar un biet taliban taranisto-liberal care face clabuci la gura cand il vede pe ponta…spune-mi si mie care e diferenta dintre tine si monica macovei sau TRU, in afara de faptul ca astia il pupa pe base si tu esti in limba dupa crin!?

 16. Marian din...Berceni Says:

  Una peste alta trebuie ca NOI alegatorii sa cerem interzicerea migratiei politice.Frate , ai plecat din PSD pe listele caruia ai candidat…sanatate , ai pierdut mandatul . Adio s-un praz verde cu locul in parlament, sau unde dracu’ au astia ” locuri „!In mod evident cine poate fi atit de nebun incit sa-si inchipuie ca nenorocitii astia chiar au habar sau ca le pasa de …onoare politica de doctrina de partid sau alte …asemenea.Nu voe decit sa ajunga la ” masa” puterii , fripturistii dracului !Ia sa nu mai fi fost platite [ si destul de ” gras ” ] functiile din Parlament sau din diferite primarii, se mai imbulzeau atatia insi doritori ” sa faca bine ” Romaniei si romanilor ?Ma indoiesc .Frate , ia sa nu mai primeasca , salarii, indemnizatii si alte avantaje…vor sa conduca tara din patriotism…foarte bine s-o conduca, insa si daca gresesc in modul in care conduc…sa plateasca cu libertatea.Atunci sa vedeti ca vor fi locuri goale si-n Parlament si la Primarii si nu va mai sta Basescu sa se gindeasca cum sa faca sa ramana numai „o camera ” si aia daca se poate injumatatita.Pai cam cum a fost acest Ion Toma senatorul lui peste , mai gasesti inca o gramada ca el, ca alminteri nu ” iesea” alde Ponta sa scoata „porumbelul.Chiar nu inteleg , pentru ce mama dracului trebuie ca astia din USL sa priveasca drept o ” mare victorie” atunci cind se gaseste cate unul care sa ” defecteze” de la „putere” ?Ia sa anunte ca dupa ce vor prelua puterea …vor pune la zid pe cei ce azi fac parte din PDL si UNPR…mama ce loc s-ar face in jurul lui Basescu &comp…ramanand doar SPP-istii exact ca la Ceausescu !Imi cer scuze daca am fost putin prea direct in exprimarea gindurilor mele insa, nu-i vina mea , alegerile sunt peste un an iar „opozitia” dovedeste …lipsa de comunicare…intre EI frate.Si cind te gindesti ca in astia imi pun sperantele , nu numai eu ci, milioane de oameni.Macar de ar iesii cu totii la vot!

 17. balbeck Says:

  Aaaaa si pe aici umbla aurgus?hahaha.
  Ce faci argus?
  @Omoram cainii fara stapan sau nu?

 18. Marcus Says:

  Silvio, Ia-i Si Te Du!

  Silvio, fantele tomnatec, cu proteza si cu mesa,
  Banuit ca a dat iama in fetitele de cresa,
  A tulit-o englezeste, in vizita oficiala,
  Sa nu-l ia carabinierii, din Milano, ca din oala.

  Spre a nu da explicatii si-a avea impunitate,
  Despre fapta savarsita cand avea imunitate,
  Silvio la apel lipsit-a, pe motiv de protocol,
  Si veni in Romania estompandu-se-n decor.

  Rara avis pentru o tara transformata-n lazaret,
  De un chiomb si-o camarila motivati doar de banet,
  Silvio fu primit cu pompa si cu bratele deschise
  De-un guvern in carantina si cu usile inchise.

  Multumit de-asa primire si de trucul reusit
  Silvio lauda guvernul care, iata, in sfarsit
  Cu curaj si fara frica apela la genocid
  Ca-n solutia finala, Hitler fiind tinut de ghid.

  La asa discurs romanii, ramasi goi si-nfometati,
  Ii propun lui Berlusconi ce lauda niste ratati,
  Sa i-l dea pe Boc degeaba, fiindca lui ii pare bun
  Iar ca bonus pe chiombila, sa scape si de nebun.

  Si pentru a-l pazi d’ispita, de codana cea minora,
  I-or da-o si pe blondina, vacccinata ca-i majora.
  Blonda, chioru’ si piticu il vor multumi cu brio,
  Feiricit va fi broscaru, la guvern cu-asa un trio.

 19. J o h n s o n Says:

  @ vivi….Observ ca tu esti rupt(a) de realitate daca acuzi o ziarista cu vechime ca este taliban pentru ca observa anomaliile acolo unde voi va faceti ca nu le vedeti…Daca Ponta a gresit asta trebuie recunoscut… indiferent ca Toma a inclinat sau nu balanta…prioritatea era Parlamentul si nu erau nicicum mismasurile din CJ Olt…nu te certi la cutite cu un senator stiind ca in Senat votul este strans…recunoasteti-va greselile si cereti-i lui Ponta mai mult discernamant si mai multa judecata…Altfel el o sa continue sarabanda de gafe iar voi o sa stati ca niste pitpalaci cu mana la chipiu spunand : ‘ Traiti am inteles ! Le-am zis-o si liberalilor in special lui Antonescu pe unde i-am prins…Lasati naibii sondajele astea cu 60 suta ca v-au luat mintile si nu mai judecati situatia reala,nu mai vedeti ce pericole se ascund in spatele lor…

 20. Argusdre Says:

  @Flori,
  daca ti-e dor, pe „diaconul Eusebiu” il intalnesti pe acest blog, a lui Lulu, care este buna amica cu „Nuta care da puta”.Din cate stiu, Lulu este amanta sau chiar nevasta acestui „Eusabie”.Daca citesti blogul de la inceput, poti afla mai multe despre badaran si poti intra chiar in dialog cu el…

 21. Argusdre Says:

  @balbeck,
  Salut ! Nu, eu zic ca-i mai util, mai profitabil si mult mai de bine sa omoram stapanii.Cainii sunt nevinovati.

 22. Argusdre Says:

  @balbeck,
  Bre, tu ma cauti pe mine prin straini iar Volosevici al tau joaca tananica cu tineretul Ploiestilor ca sa se faca recordmen mondial ?

 23. Marcus Says:

  Intalnire tri “acefala” Basescu, Boc, Berlusconi:
  Berlusconi: Si cum spuneai Emile ca ati iesit din criza?
  Boc: Pai, am taiat salariile !
  Berlusconi: Ce curaj, dom’le, ce curaj !!!
  Boc: Am impozitat si pensiile !
  Berlusconi: Ce curaj, dom’le, ce curaj !!!
  Boc: Am dat afara profesorii, doctorii, politistii !
  Berlusconi: Ce curaj, dom’le, ce curaj !!!
  Boc: Sefu’, fac pipi pe mine, permiteti sa merg la toaleta?
  Berlusconi: Ei, asta da, curaj, dom’le !!!!

 24. Argusdre Says:

  @Vivi,
  Las-o naibii de obsesie.Chiar asa de tare te framanta ..limba altora?

 25. Valentin Berceanu Says:

  Mult, mult adevar in ultima fraza. Cel mai nasol lucru care putea sa se intimple pentru PSD (si acum si pentru PNL si in mare masura si pentru restul tarii) a fost debarcarea lui Geoana. E adevarat ca omul nu se bucura de credibilitate in ochii electoratului, oricare ar fi acesta, dar era un jucator politic mult mai iscusit decit Ponta. Din pacate, din ce in ce mai mult am impresia ca Ponta e doar omul cu imaginea, iar revansa asupra lui Geoana a luat-o Nastase, insa nota de plata vine pe spinarea noastra a tuturor.
  Mai mult sens avea ca acum USL sa se bata pentru corectarea fraudei din 2009 si punerea in functie a presedintelui legitim al Romaniei.

 26. Argusdre Says:

  @Valentin Berceanu,
  „…E adevarat ca omul nu se bucura de credibilitate in ochii electoratului, oricare ar fi acesta, dar era un jucator politic mult mai iscusit decit Ponta….”
  Geoana asta a demonstrat inca de la inceputurile aparitiilor sale ca-i un soi de curva masculina, apoi un sforar ieftin care s-a inhaitat cu grupul de la Cluj (aflat sub influenta lui Traienca Basinica) si a pus mana pe putere, dupa care a picat ca musca-n laptele lui Basea, fiert de SOVantu.
  Pentru cine nu-si aminteste o sa readuc in actualitate prima gafa de proportii a acestui individ ahtiat dupa putere, care fiind trimis la post ca ambasador de catre Iliescu, l-a felicitat pe Constantinescu la castigarea alegerilor prezidentiale.
  Or, ce fel de PSD-isti au fost aia care mai apoi l-au votat pe parvenit in detrimentul lui Nastase ?
  Concluzia : Geoana nu avea niciodata ce cauta in PSD, dar nici in alte partive, deoarece el nu urmareste decat propriile interese.S-ar putea sa fie si of.acoperit, dupa cum am auzit ca se vehicula pe la colturile casei soacra-si…

 27. cristi Says:

  Geoana a fost cel mai idiot presedinte pe care a putut sa-l aiba vreodata PSD-ul.Redus la creier,ahtiat complet dupa putere,ultra-demagog si COMPLET NESERIOS,asta-i adevaratul portret al lui Geoana.Datorita neseriozitatii lui crase PSD s-a comportat in perioada lui ca o adevarata prostituata ,fiind cand cu liberalii,cand cu pedelistii.Avea un discurs de-ti venea sa spargi televizorul,emitand numai si numai demagogii.Datorita lui nu s-a putut realiza o alianta cum trebuie intre PNL si PSD.Si sa nu credeti ca daca Geoana ar fi ajuns presedinte lucrurile ar fi mers mai bine.La cat de alunecos era cred ca i-ar fi injunghiat pe liberali pe la spate (cum a mai facut-o si in 2008 cand a propus masura aberanta cu marirea salariilor profesorilor cu 50%).Ponta are si el bubele lui,in schimb e mult mai de cuvant decat Geoana.Acest lucru l-am putut observa in ultimul an.

 28. SimP Says:

  @Argusdre

  „Geoana asta a demonstrat inca de la inceputurile aparitiilor sale ca-i …. un sforar ieftin care s-a inhaitat cu grupul de la Cluj ”
  Ai dreptate partial. Nu s-a inhaitat Geoana cu ei ci EI l-au racolat pe Geoana pentru ca aveau nevoie de cineva tampitel care sa piarda alegerile in fata lui basescu. Grupul de la Cluj au sabotat masiv PSDul in alegeri (sa nu uitam ca tzancul Maior George a „numarat” voturile) pentru ca nu erau ei la varful PSD. L-au folosit pe Geoana sa scape de Iliescu ca mai apoi sa il ajute pe Geoana sa piarda alegerile. O data Geoana compromis a fost doar un mizilic sa-si puna finutul Tonta pe sezlongul prezidential (al PSD).

  „l-a felicitat pe Constantinescu la castigarea alegerilor prezidentiale.” Nu vad nimic rau in asta. Geoana a demonstrat ca are fair-play.

  Cat despre Şerban Rădulescu , nu va bucurati prea tare. E omul grupului de la Cluj. Individul e un om de paie care face exact ce i se spune. Asta moare asfixiat daca „sefu” uita sa-i spuna sa respire. Defectarea lui nu a fost decat o amenintare a lui Imre Asztalos pentru basescu sa se grabeasca sa dea legea minoritatilor. De aia la 2 ore Toma a „reparat” balanta senatului.
  Sforarii politicii romanesti (dupa parerea mea) sunt Imre Asztalos care vrea Ardealul impreuna cu Grupul de la Cluj care vor puterea. Basescu e doar un jmeker care ar vinde orice oricui.

 29. iulia Says:

  Baietii astia din provincie au dreptate! Noi nu-i cunoastem pe baietii astia care trec de la un partid la altul dar ne dam mari ,potrivit principiilor noastre de Bucuresti. Si la Bucuresti ce-i?! Am participat (m-am alaturat rezervistilor) care demonstrau la Statuia Leul(monumentul genistilor, vizavi de una din intrarile Palatului Cotroceni).Ce-am vazut? Toti civilii care mor de foame la propriu au ocolit locul de teama sa nu fie filmati de Jandarmerie ( care, culmea, erau cu demonstrantii!) si de ceva televiziuni. Pana la urma, pe cine sa te bazezi? Marii bloggeri (Chinezu. Pietreanu etc sunt pe la Amsterdam sa ia bani pe advertising). In concluzie: neavand clasa de mijloc du vom avea democratie pe veci. Vae Victis!

 30. Argusdre Says:

  SimP spune:
  marți 31 mai 2011 la 5:25:33 pm
  @Argusdre
  “Geoana asta a demonstrat inca de la inceputurile aparitiilor sale ca-i …. un sforar ieftin care s-a inhaitat cu grupul de la Cluj ”
  Ai dreptate partial. Nu s-a inhaitat Geoana cu ei ci EI l-au racolat pe Geoana pentru ca aveau nevoie de cineva tampitel care sa piarda alegerile in fata lui basescu.

  Inteleg dorinta ta de a demonstra ca esti documentat si ca ai logica.Deci nimic iesit din comun. Se stie cat rau a facut Grupul de la Cluj, doar ca la vremea cand l-a sprijinit pe Geoana ca sa-l darame pe Nastase, nimeni (nici chiar cei de la Cluj si nici revolutionara Costea Margareta) nu stia cine va candida la presedintie din partea PSD.
  “l-a felicitat pe Constantinescu la castigarea alegerilor prezidentiale.” Nu vad nimic rau in asta. Geoana a demonstrat ca are fair-play.
  Chiar crezi cu adevarat in ceea ce scrii aici despre Geoana ? Geoana si fair-play-ul cred ca nu prea merg impreuna. Geoana l-a felicitat atunci pe Constantinescu si…in plus si-a oferit serviciile, doar din teama de a nu fi schimbat din postura de ambasador in USA, sperand ca noul presedinte nu va pune pe altul in locul sau.Asta a fost singurul lui fairplay.
  Care va sa zica nu vezi nimic rau, daca, sa zicem, tu ai felicita si ti-ai oferi serviciile adversarului sefului tau…Cam anapoda logica…si cu multe consecinte…
  ”Cat despre Şerban Rădulescu , nu va bucurati prea tare. E omul grupului de la Cluj. Individul e un om de paie care face exact ce i se spune. Asta moare asfixiat daca “sefu” uita sa-i spuna sa respire. „
  Despre individ mi-am exprimat odata parerea mai sus. Pentru cultura personala, intereseaza-te totusi sa vezi cate afaceri are tradatorul asta taman cu…statul.

 31. Huhu Says:

  ROXANAAA te rog mult citeste comentariul lui SinP de la articolul despre burta prea mare a lui C. Antonesvu, viata lui e in pericol!!!

 32. virusverbalis Says:

  Off topic..Sau mai stii?
  Cocosu-i, cum stiti, falos,
  Rosu-n creasta si-artagos…
  Totu-i van, fara ispita,
  Cand gaina-i …nepitita..
  N-ar mai fi o piedica,
  Cand dansa (gaina, mey) se-mpiedica…
  …………………………………………………….
  Si-ar mai fi, inca ceva,
  Da ce ea s-o scutura?
  Si, dupa ce o dascanta,
  Dansu’ se-apuca si canta?
  Mi se pare da belea,
  Ca nu stiu, ce pana mea…
  D-aia va chestionez,
  Doar ase, ma luminez..
  ps/In clip , nu e pa felie
  E-un calcat la ananghie..

 33. olimpiu Says:

  legea votului intr-un singur tur a aratat din nou fratia FSN. cu largul concurs al unor parlamentari PSD infrunte cu tractoristul si AN, pdeleprele au facut un sistem de vot marca PCR…. de fapt ieri mi-am adus aminte de sloganul pe care-l strigam in Piata Universitatii:
  Ole, ole, ole… FSN-ul asta ce mai e??? PCR!!!!!

 34. Deveanu Silviu Says:

  Nu MIGRATIA de la un partid la altul este cauza tuturor relelor din sistemul politic romanesc ci LIPSA ORICAREI IDEOLOGII. Migratia este o consecinta. Spuneti-mi numele unui singur ALES care se poate sincer lauda ca serveste interesele celor ce l-au votat si nu este CORUPT!? Cauza relelor tine mai degraba de necunoasterea celor mai elementare notiuni de democratie reprezentativa aflate la baza statului modern. Dreapta, stanga, stanga, dreapta indica sensul in care se deplaseaza alesii pentru a-si satisface interesele personale si ale unui grup de acoliti. In acest dans sunt cuprinsi o groaza de derbedei penali a caror singura preocupare este traiul fara munca cinstita. Degeaba se dau Crin si Ponta fiind fete mari, degeaba il vreau debarcat pe odiosul Basescu. Deocamdata painea si cutitul se afla la Cotroceni, cu sprijinul lor constant. Oare nu socrul lui Victoras a tratat intrarea la guvernare a PSD alaturi de partidul piratului? Totul este o mascarada pe care, negasindu-i un termen adecvat, au denumit-o politica damboviteana. Ce cauta in aceasta mascarada UDMR, o organizatie iredentista si antistatala? Ce cauta organizatiile asa ziselor minoritati altele decat cea maghiara? Asta-i DEMOCRATIA ORIGINALA a lui Nea Ilici si a celor pentru care obiectivul fundamental este daramarea statului roman asa cum a fost el statuat in urma primului si celui de-al doilea razboi mondial! Noua lege privind alegerea primarilor se inscrie in ansamblul masurilor de daramare. Si mai urmeaza…

 35. Maria S.(Timisoara) Says:

  Am retinut ce se vorbeste prin targ, ca echipa sefului mafiei personale, chelnerul ministru, ma rog era cu indententa nu facea meseria onorabil de h-ospatar ar putea trece in bloc in tabara celor drepti.
  N-as preas crede. Preas e prea in dialect sau intr-un limbaj familial.
  Mititelul si nevinovatul recent racolat, putea sta cuminte in banca lui la PSD indiferent de orgoliul lui ranit de Tonta.
  Am retinut si cardasia oranj-rosu si chiar de alte culori de pe Olt.
  E generalizata si prezenta cardasia si in alte locuri mirifice ale patriei.
  Nici o noutate.

  Ma gandesc la alte lucruri foarte importante, atat de importante incat schimbarea asta a spectrului spectralilor parlamentari paleste.
  Ma ales ca nu mai vreau sa ma otarasc cu asta.

  Se anunta doua congrese ale taranistilor.

  Pavalut joaca tare.
  Si-a programat show-ul in iulie 7 – 9 cam asa ceva.

  Acum este acum, renasc taranistii sau iarasi clacheaza.

  Desi raman la convingerile mele liberale urmaresc cu sufletul la gura renasterea
  taranistilor din cenusa.

  Se poate si sunt convinsa ca vor renaste si ca vor aduce procente bune la cele ale uslasilor.

  260 numarul magic invocat de Dan Sova aseara, atati secui sunt inregistrati la ultimul recensamant. Declararea nationalitatii, a etniei si toate celelalte cerute de recensamant se face pe proprie raspundere si se explica celor care nu inteleg limba cum stau lucrurile ca sa nu greseasca in declaratii.
  Deci, Tara Secuilor are 260 de suflete. Mai sa vezi si sa nu crezi. Dar de crezut e musai ca e pe proprie raspundere.
  Toate argumentele aduse la emisiunile de seara si de noapte ale Antenei 3 au fost mai mult decat pertinenete si de multe ori frizau ridicolul in care s-au varat liderii vajnicilor secui. Unde sunt doamne cei 2oooo de secui calare care au luptat alaturi de Mihai Viteazul si chiar mai inainte cand era nevoie ? I-a inghitit pamantul ? Nu mai au cai dar barbati, femei, batrani, copii, toti au disparut ?
  Au ramas 260, atat si nimic mai mult.
  De ce au devenit toti altceva si de ce le trebuie Tara Secuilor la Bruxelles ?
  E o intrebare retorica. Stim bine de ce.
  Romanul este intelept: Pasarea pe limba ei piere.
  Ma tot intreb daca au plecat milioane de romani, tigani, nemti, sarbi si toti ceilalti in bejenie, intre ei cati vor fi unguri ?
  Ei au mereu acelasi procent de 4 % din 1990 pana in ziua de azi, n-or fi avand si un 3,5 acolo, dupa depopularea masiva a Romaniei ? Aici ar fi necesara o verificare cu mare strictete.
  Prea voteaza unguri de douazeci de ani intr-un procent de 4 % compact si romanii nu merg la vot sau voteaza o anumita culoare dupa interesele celor care fraudeaza strasnic de cate ori este nevoie.

  Felicitari jurnalistilor de la Antena 3. A fost o seara a sinceritatii, a competentei, a adevarului.
  Felicitari juriului de profesionisti care au dat premiile celor care li se cuvin.
  Pacat ca nu exista premii, pentru mincinosi, maipulatori, taraturile care servesc si deservesc puterea oranj.
  O premiera paralela cu un juriu dat tot de profesionisti, fie si profesionistii lor.
  atunci sa vezi distractie.
  In frunte cu doamna colonel: i se cuvenea au ba un premiu pentru cariera la 59 de ani batuti pe muchie ?

  Iarasi ma arunca la spam cenzura, gata ma opresc aici.

 36. mike Says:

  Iti dau dreptate Roxana, vanitatea lui Ponta submineaza eficienta USLA. Sa fii iubita.

 37. Marcus Says:

  Stenograme Hot

  Centralista:-Alo, Presedintia Romaniei?
  Chiombu: -Da, va rog!
  Centralista:-Primiti o convorbire telefonica inerurbana, cu taxa inversa de la d-l Al Capone, din Iad?
  Chiombu:- Da, pasarico, hai baga, cum s-o refuz , doar e locala, deja am reusit aceasta performanta ?!
  Centralista:- Da, ma scuzati, acum am vazut noile tarife si intr-adevar convorbirile Iad-Romania sunt considerate loco. Aveti legatura!
  Al Capone:- Ciao paesane, come stai, colega?
  Chiombu:- Sunt onorat, boss, si va rog nu imi mai spuneti colega, inca nu am ajuns la statutu’ Dvs., inca merg pe mici gainarii, ca la noi la Romanica, cu banii statului.. Dar de ce m-ati sunat?
  Al Capone:- Eh, hai lasa, nu te da modest, gainarii my ass, cine altu’ in afara de tine a ma reusit performanta sa instaureze statul mafiot la el in tara. Nici macar frateli italieni. Esti grande, man.. In plus, Traienele, stand eu aici intr-o pauza de dat in fiert la cazan si fumand un trabuc, ma gandeam si te invidiam totodata pentru norocul tau in viata.
  Chiombu:-Da’ de ce, boss ?
  Al Capone: -Pai daca traiam si eu in Romania, ma alegeau si pe mine presedinte si scapam dracului de Fisc si de alde Incoruptibii. Asa, la americani cu toata spaga pe care am dat-o si in ciuda faptului ca am ciuruit atatia, tot m-au captusit astia. Tu, zbang, nu numai ca i-ai ciuruit, le-ai pus-o si cu statu’ mafiot si te-au mai si ales o data.
  Chiombu’:- Stiu si eu ce sa zic, boss?
  Al Capone:- Pai sa nu zici nimic si sa vii cat mai repede aici si sa ne mai scutesti si pe noi de cazne.
  Chiombu:- Si cum v-as putea usura eu situatia, boss?
  Al Capone:- Simplu. Acum cateva zile am stat de vorba cu cativa din iadul politic alde Hitler, Stalin, Ceausescu si astia mi-au spus ca daca poate cineva pe lume sa le fure dracilor smoala din cazane, sau sa le taie subventiile pentru lemnele de foc si sa le opreasca astfel productia, apai numai tu esti ala. Daca o mai aduci si pe Elena sa-i convinga sa faca turism ecumenic in Romania, aia suntem. Asa ca te aasteptam cat mai curand.
  Chiombu:- Bine, boss, sa vad ce pot face, deocamdata o sa incerc sa vi-l trimit pe Boc cu cateva ordonante de urgenta sa vedem ce-o iesi.
  Al Capone:- Hai ca te las, pauza s-a terminat si trebuie sa bag capul la fund, mille baci si nu ne uita.
  Chiombu: Pai cum sa va uit, boss? Si inca ceva, cand mai ma suni, suna-ma pe direct la 666, e linie loco free, inaugurata de mine la Presedintie. Bacio la mano!

 38. Roxana Iordache Says:

  Mi se pare că voi n-aţi înţeles, actualul preşedinte al PSD Olt, care l-a dat afară pe Toma, e pe felie cu PD-L. Despre asta-i vorba.

 39. Argusdre Says:

  „Roxana Iordache spune:
  miercuri 1 iunie 2011 la 4:23:41 pm

  Mi se pare că voi n-aţi înţeles, actualul preşedinte al PSD Olt, care l-a dat afară pe Toma, e pe felie cu PD-L. Despre asta-i vorba.”
  „Nu stiu altii cum sant, dar eu cand ma gandesc la casa batraneasca si la…”
  Roxana, am inteles foarte bine, doar ca ca tu ai marsat pe doua linii :
  1.Plecarea la PDL a celui mai bun, celui mai devotat si celui mai convins PSD-ist;
  2.Coaliţia subterană a PSD cu PD-L de la Olt, cultivata de liderul PSD, Paul Stanescu.
  De aici fiecare comentator si-a ales sa comenteze linia pe care a preferat-o.
  Dar, ceva a ramas totusi neclar in expunerea ta, deoarece spui ;
  „Ponta a avizat debarcarea senatorului Toma, doar fiindcă era “omul lui Geoană”. Au mai plecat şi alţii, care nu puteau suporta coaliţia subterană a PSD cu PD-L de la Olt.”
  De acord, dar trebuie sa dai o explicatie : cum se face ca acest Toma, ca si altii, scarbit de acea alianta subterana cu PDL, – dupa cum sustii- a dat fuguta…exact la cei care i-au creat scarba ?

 40. Flori Says:

  @Argusdre:
  N-as putea intra in dialog cu el pt ca n-ar apuca sa spuna ceva.
  E convivul Nicoletei Savin.
  Individul se fereste ca de dracu’ sa-i apara poza pe net.
  Oare de ce ?
  in schimb publica sentinte peste sentinte impreuna cu pozele altora indemnand la ura criminala, porcaind familii, parinti, copii, bunici.
  Cine este starpitura asta ??

 41. SimP Says:

  @Argusdre:

  „Care va sa zica nu vezi nimic rau, daca, sa zicem, tu ai felicita si ti-ai oferi serviciile adversarului sefului tau…Cam anapoda logica…si cu multe consecinte…”

  Aici vorbim de politica, unde regulile sunt putin altfel. Dusmanii de ieri sunt aliatii de azi, teoretic pe motiv ca se serveste interesul poporului, practic , interesul propriu. In politica e asa ca la meciurile de box unde la final de meci, dupa ce s-au capacit in draci cei doi adversari isi dau mana iar cel invins cu fata umflata de lovituri, il felicita pe adversar pentru victorie. Si in democratiile consacrate e la fel: Hillary Clinton l-a felicitat pe Obama cand a invins-o in lupta pentru candidatul democrat in alegerile prezidentiale si a acceptat oferta lui Obama sa-i fie Secretary of State daca Obama castiga White House-ul.
  Geoana avea doua optiuni in momentul in care Constantinescu a castigat alegerile: fie isi dadea demisia imediat sau a considerat ca renumele lui Constantinescu nu se apropie de loc de cel al lui Hitler, Basescu, Stalin si deci poate fii un „public servant” sub conducerea lui.

  „… la vremea cand l-a sprijinit pe Geoana ca sa-l darame pe Nastase, nimeni (nici chiar cei de la Cluj si nici revolutionara Costea Margareta) nu stia cine va candida la presedintie din partea PSD.”

  Corect! Nu se stia cine va candida dar se stia exact cine NU va candida, adica Grupul de la Cluj stia ca cu siguranta nu va putea candida nici un om de-al lor. Deci daca nu le prea ieseau jocurile lor (atunci) sa nu iasa jocurile nimanui. Ma intreb, daca l-au sprijinit pe Geoana sa-l darame pe Nastase si pe Basescu sa-l ciuruiasca pe Geoana, ce au facut cei de la Cluj in meciul Nastase-Geoana? Buru-buru? Ma indoiesc!

 42. SimP Says:

  Roxana,
  nu a fost Toma cel inregistrat audio cand incerca sa ii convinga pe PDLaci sa nu defecteze la PSD?

 43. SimP Says:

  ce au facut cei de la Cluj in meciul Nastase-Geoana? Buru-buru? Ma indoiesc! corectez: ce au facut cei de la Cluj in meciul Nastase-Basescu? Buru-buru? Ma indoiesc!

 44. Argusdre Says:

  @Flori,
  Daca intri pe blogul pe care ti l-am indicat si spui ceva nasol despre Udrea, te va contacta el imediat cu o ploaie de injurii, ceva nemaiauzit…Incearca numai !

 45. Argusdre Says:

  @SimP,
  1.”Aici vorbim de politica, unde regulile sunt putin altfel. Dusmanii de ieri sunt aliatii de azi, teoretic pe motiv ca se serveste interesul poporului, practic , interesul propriu. In politica e asa ca…”
  N-avem cum sa comparam atitudinea, comportamentul si caracterul (macar vizibil) politicienilor americani cu ale celor romani.E distanta ca de la Pamant la luna si din multe alte puncte de vedere…
  Apoi, tocmai fiindca vorbim de politica, care este de fapt o jungla, loialitatea este deosebit de importanta si este nespus de pretuita(vezi chiar cazul Boc fata de Bese).Geoana a dovedit nu numai ca nu e loial, ci ca-i si prost bine (de unde vorba „prostanacul”) si exact de aceea plateste si va mai plati.Faci prea multa teorie despre optiunile lui la alegerea lui Constantinescu.Una singura era cea corecta : sa-si faca bagajele si sa lase loc unuia din tabara Conventiei Democratice.Modul in care a procedat el nu e politica, ci doar o gainarie ieftina si stravezie inclusiv pentru involuati.Deci n-ai nici un fel de argument intru-apararea procedurii sale.
  2.Corect! Nu se stia cine va candida dar se stia exact cine NU va candida, adica Grupul de la Cluj stia ca cu siguranta nu va putea candida nici un om de-al lor. Deci daca nu le prea ieseau jocurile lor (atunci) sa nu iasa jocurile nimanui…”
  Ai citit prea multe cartit politiste si plimbi pe-aici teoria conspiratiei.Nu te entuziasma, nici grupul de la Cluj nu excela in prea multa inteligenta, ca dovada ca o tara-ntreaga le-a intuit activitatile destabilizatoare probesiniste.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: