BORFETA ANASTASE MAI BINE ŞI-AR ALERGA SEPEPIŞTII

Borfeta care este al treilea om în statul român, cu largul concurs al lui Ponta, a fost la un salon de frumuseţe şi a stat trei ore. Nu a ajutat-o Ponta la salon, ci la Cameră. Dar nu asta-i tema. Şi nici că a fost să se dreagă.

Treaba ei unde merge şi ce face, cu condiţia s-o facă în particular, nu în general. Adică, nu pe bani publici. Şi nu în timpul serviciului din banii oamenilor.

Borfeta a fost la înfrumuseţare cu şase gărzi de corp după ea. La fel, face naveta 4-5 zile sau mai mult pe săptămână, Bucureşti-Ploieşti şi înapoi, cu 17 gărzi de corp. Realitatea e că dacă ar prinde-o descoperită, destui i-ar trage câteva şuturi în posteriorul ei gras.

Şi apropo: decât să ţină meseriaşii ăia s-o aştepte să se recompună electoral – că aţi văzut cu ochiul liber cât de grasă şi uzată este – mai bine i-ar pune s-o alerge şi cu ocazia-asta ar mai da jos şi ceva din şunci.

Întrebarea e ce-ar mai rămâne din ea.

UPDATE. NU am oprit comentariile. Sunt din nou jigodiile portocalii de la secţia română a WordPress.

UPDATE 2. Ceva  mai meschin şi laş nu puteau face lighioanele. Pot posta, ca să aveţi impresia că nu e real ceea ce vă comunic, anume că sunt cenzurată pe propriu-mi blog, ca să mă enervez şi să abanadonez. Cum spuneam şi acum două săptămâni când a fost problema cu trimisul la spam, românii-cetăţeni americani care vor ca acest blog să existe liber să sesizeze centrala.

UPDATE 3. Înţeleg că a fost o problemă tehnică generală. Le-a convenit lighioanelor, dar s-a rezolvat.


%d blogeri au apreciat: