WORDPRESS ŞI LIMBRICII DE LA SECŢIA ROMÂNĂ

Foto: topito.com

De câteva zile, dar sistematic ieri, toată ziua şi azi, mesajele comentatorilor mei ajung la spam. Ieri am reuşit, oricum cu destulă întârziere, să le scot şi să le aprob – dar unele s-au pierdut în neant, n-au ajuns pe post, ca să zic aşa. De regulă, n-am timp de pierdut. Şi nici comentatorii mei, care sunt oameni de elită. Ce înseamnă om de elită ar trebui să ştim odată cu cei şapte ani de-acasă. Elita înseamnă în primul rând caracter. Ce n-are caracter e falsă elită, chiar de-ar avea şi talentul sclipitor al lui Pleşu sau valoarea intelectuală a lui Teodor Baconsky.

Deci, prestatorii portocalii de la secţia română a WordPress poate că se cred elită IT, dar în realitate nu sunt decât dejecţii. Intenţia e clară: subminarea unui blog pe care se scrie fără anestezie. O nouă laşitate a celor care substituie ierarhia reală cu balast de impostură, prin favorizarea unor nulităţi cu pretenţii, dar fani Băsescu şi promotori ai diversiunicilor pentru proşti, clocite în budele propagandistice de la Cotroceni şi din Modrogan.

Intenţia laşilor e să se enerveze comentatorii şi să nu mai posteze, fie pentru că îmi atribuie cenzura, fie pur şi simplu pentru că n-au timp de pierdut. Ideea asta e, să ne pierdem timpul şi să ne măcinăm nervii.

Refuz să-mi pierd timpul aprobând ceea ce n-am interzis. Refuz şi să le fac jocul, adică să renunţ la blog, mai precis, la platforma preferată. Iar limbricii care subminează blogul meu şi probabil, blogurile altor rostitori de adevăr sabotează, de fapt, WordPress ca atare. Drept pentru care merită o sesizare la centrala americană.

Împreună cu cetăţeni români, mai mulţi cetăţeni americani sunt împiedicaţi să-şi spună cuvântul conform dreptului inalienabil consacrat de Primul Amendament, fiindcă aşa vor nişte slujbaşi de doi bani ai unui regim cu un previzibil sfârşit sinistru.

81 răspunsuri to “WORDPRESS ŞI LIMBRICII DE LA SECŢIA ROMÂNĂ”

 1. un liberal deja optimist Says:

  Totusi, ai remarcat ca pe @un liberal deja optimist nu prea au curaj sa-l spameze! Nu de alta, dar pana sa devina ei populari de democrati, sau dreptaci populari mai au nevoie si de niste liberali sa le mai dea idei. In concluzie:da-i in mamica lor si nu te mai ingrijora!

 2. arogantu Says:

  http://ro.wordpress.com/about/

  Aici se gaseste si urmatorul text:
  ‘We wanted to bring the WordPress experience to a larger audience. So we created WordPress.com, a hosted version of the open source package where you can start a blog in seconds without any technical knowledge.’

  Bref – in opinia mea cei care umbla cu strimbe par a fi nenorocitii care filtreaza tot ce misca pe internet in Romania.
  Aka BORITURILE din SRI care executa ordinele JAVREI ORDINARE ba’SECU.

 3. Motraux Says:

  Asa actioneaza cenzura in regimurile deictatoriale…Mai intai sint anihilate zonele cele mai active si mai periculoase pentru Putere….Ei cred ca-s destepti….

 4. Roxana Iordache Says:

  @un liberal. Te-nşeli! Eu te scot de la spam, cum am făcut şi acum, la fel ca şi cu @Johnson, dar mesajul lui a şi dispărut după aprobare. Probabil că tu nu înţelegi, eu n-am timp de pierdut. Sau poate crezi că n-am altă treabă decât să stau pe blog şi să verific spamul?! 😯

 5. Arogantu' Says:

  Cauta:
  http://ro.wordpress.com/about/

  Aici se gaseste si urmatorul text:
  ‘We wanted to bring the WordPress experience to a larger audience. So we created WordPress.com, a hosted version of the open source package where you can start a blog in seconds without any technical knowledge.’

  Bref – in opinia mea cei care umbla cu strimbe par a fi nenorocitii care filtreaza tot ce misca pe internet in Romania.
  Aka BORITURILE din SRI care executa ordinele JAVREI ORDINARE ba’SECU.

 6. Arogantu' Says:

  ‘We wanted to bring the WordPress experience to a larger audience. So we created WordPress.com, a hosted version of the open source package where you can start a blog in seconds without any technical knowledge.’

  http://ro.wordpress.com/about/

  Bref – in opinia mea cei care umbla cu strimbe par a fi nenorocitii care filtreaza tot ce misca pe internet in Romania.
  Aka BORITURILE din SRI care executa ordinele JAVREI ORDINARE ba’SECU.

 7. Roxana Iordache Says:

  @Arogantu şi Motraux. Eraţi la spam, evident. Nici un SRI, acolo au treburi serioase. Asta n-o pot face decât unii din interiorul administrării platformei.

  @Johnson. În mesajul care a dispărut după ce l-am aprobat, îmi scriai că ar trebui să verific setările, deci jocul lor psihologic prinde – anume, culpabilizarea mea. :mrgreen: Îţi dai seama că am verificat de când au început problemele şi verific periodic, setarea e aceeaşi: liber la mesaje! Am doar nişte lighioane banate, ceea ce e normal.

 8. un liberal deja optimist Says:

  Roxana, am inteles! Dar lasa-mi si mie placerea arogantei nick-ului. Mai ales ca-i scoate din minti!

 9. Arogantu' Says:

  Pe de alta parte – ‘wordpress’ mai are si probleme, fiind un pachet in continua dezvoltare.
  De exemplu – chiar la postarea mesajului anterior a trebuit sa incerc de vreo 3 ori, ultima data aparind mesajul initial (pe care nu mi-a permis sa-l repet).
  M-am intrebat daca l-ai scos si pe el de la spam; daca NU – se pare ca avem de-a face cu ‘scame’ ale pachetului.

 10. Roxana Iordache Says:

  @un liberal deja optimist. Sorry! Tot chestia cu timpul. Dar pentru tine fac o excepţie. 🙂 Oricum, din păcate, singurul motiv de optimism pe care-l ai se leagă, eventual, de cineva aflat acum peste Ocean. Numai că acolo, când e în best interest-ul lor, justiţia se negociază. Big time!

 11. arogantu Says:

  Am rezervat si eu un domeniu pe wordpress – dar n-am construit nimic (am alte planuri).

  Iata ce se gaseste pe prima pagina:
  ––
  Welcome to WordPress.com!

  You are now in your blog’s “dashboard” where you can write new posts and control lots of important settings and features.

  Your dashboard address is only visible to you and it’s at:
  arogantu.wordpress.com/wp-admin/

  Need help getting started? Visit our zero-to-hero guide

  Have any technical questions? Our documentation pages are open 24/7
  –––-
  Ar trebui contactata persoana care a pus in pagina blogul https://roxanaiordache.wordpress.com

  Precis poate fi de ajutor … 🙂

 12. Roxana Iordache Says:

  @Arogantu’. Nu te lăsa înşelat, sunt eu online şi le tot scot. Când nu vă mai apar mesajele, înseamnă că nu-s pe net, ceea ce se întâmplă frecvent. 🙂

  Soluţia e aia: sesizarea la centrală.

 13. Motraux Says:

  Nu puteti sa va faceti alt blog pe un portal mai prietenos ? 🙄 😳

 14. WORDPRESS ŞI LIMBRICII DE LA SECŢIA ROMÂNĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 08 April 2011 – Blog « Romanul cu cele mai multe birouri si-a facut patronat imobiliar. Vezi ce planuri are […]

 15. un liberal deja optimist Says:

  Roxana, ai inteles gresit. Speranta si aroganta mea n-are legatura cu Unchiul Sam . Unchiul e deja inteles cu chioru. Speranta si aroganta mea se leaga de forta noastra.Cata avem. In rest nu te stresa. Astept cu pacienta sa ma scoti de la spam cand are timp Domnia Ta.

 16. George Says:

  Chiar sunt curios ca de luna viitoare nu mai sunt in tara si intru oricum pe blog! Oricum era de asteptat sa incerce sa faulteze blogul!

 17. un liberal deja optimist Says:

  Roxana, vezi ca daca nu te stresezi, lucrurile incep sa se lege? N-au ei timp sa ne urmareasca arogantele! Au ei spaime si cosmaruri destule!

 18. Roxana Iordache Says:

  @arogantu. Chiar nu înţeleg mesajul.

  @Motraux. Tu cu cine vorbeşti, cu pisicile mele? 😀 Nu, pentru că platforma asta e de departe cea mai bună.

  @un liberal deja optimist. Mă tem că tu ai înţeles greşit. Mesajul meu era că în afară de judecata din America, aici n-ai nici un motiv de optimism. De stresat, nici vorbă, astea sunt fleacuri. Mulţumesc pentru încurajări, dar nu ştiu dacă să te felicit pentru răbdarea-ţi mioritică. 🙂

  @George. Serios? Păi nu spuneai tu nu de mult că „ceva îţi spune” că blogul meu ” nu mai e sigur”. :mrgreen:

 19. Motraux Says:

  Atunci ramanem aici,ne adaptam timpurilor….mai socializam pe la Spam pana ne scoti la lumina…daca apare unul de-acolo cu portretul raschetat inseamna ca si-a cautat-o cu lumanarea… 😡 😉

 20. un liberal deja optimist Says:

  Roxana, mioriticii nu-s nici @optimisti nici @aroganti.

 21. Roxana Iordache Says:

  @Motraux şi @un liberal degeaba optimist. Ideea era că nu resemnarea rezolvă situaţia. 🙂 Asta ca să vedeţi cât pot fi de antipatică, de nici nu era nevoie să treacă jartelele la manevra cu spam-ul. :mrgreen:

 22. un liberal deja optimist Says:

  Roxana, ai ramas cu reflexele de la Romania Libera. In sens pozitiv: mereu pe redute. Cat imi lipseste acest eroic ziar. Probabil si tie.

 23. mihai4 Says:

  aci sunt Roxana,futu-le muma-n cur de lichele 🙂

 24. Roxana Iordache Says:

  @un liberal deja optimist. Mulţumesc! Acum, ca să fiu arogantă, reflexele nu sunt dobândite la „România liberă”. Ziarul a fost eroic, pentru că şi vremurile au fost. Acum nu-i cazul. Eu mi-aş dori vremuri normale, dar nu-mi fac iluzii că le-aş putea apuca în viaţa asta. Cât priveşte „redutele”, ai intrat pe teritoriul lui „Motraux”. 🙂

 25. un liberal deja optimist Says:

  Pai, vezi? Asta-i cusurul tau: nu-ti recunosti meritele. Lasa-l pe motan cu hachitele lui. Motanii nu lupta pe redute. Ei performeaza pe acoperisuri!

 26. Roxana Iordache Says:

  @mihai4. Noroc c-am fost şi eu pe-aci, să te scot de la spam. 🙂

  @un liberal deja optimist. Dimpotrivă, ţi-am spus că era o aroganţă. În privinţa lui @Motraux, acoperişurile sunt mai mult decât redutele. Iar miza chiar merită. 😆

 27. un liberal deja optimist Says:

  Motan sa fii, noroc sa ai!

 28. mihai4 Says:

  http://yellowgondolin.wordpress.com/2011/04/08/fostul-presedinte-al-pnl-radu-campeanu-este-internat-la-spitalul-fundeni/

 29. un liberal deja optimist Says:

  Ehehee! Ce mi-ar place mie sa fiu un motan viteaz si sa-l arunc de pe acoperis pe chioru’..

 30. nicole Says:

  Lacheii lui basea reactioneaza asa cand se simt in pericol. Sa inteleg ca avem sanse sa strivim capusele portocaleze? Altfel de ce te-ar sicana atat de mult? Si am senzatia ca sicanele pe net s-au intensificat de cand a inceput campania anti-woodrea

 31. Motraux Says:

  😳 Pana la sfarsitul lui 2011 prevad un cataclism politic in Romania.

 32. Idei pentru educatie « Rinder Razvan Catalin Says:

  […] nostru a fost de a ajuta partidele de dreapta din R.M. sa se bata cu Partidul Comunist. A fost o campanie interesanta, am mers prin mai multe raioane ale Moldovei etc etc, acum nu vreau sa reiau firul […]

 33. George Says:

  Am zis asta pentru ca ma asteptam ca cineva sa intervina in demersul asta critic, al nostru, fata de societatea in care traim, sa incerce sa aplice diverse mijloace de coercitie. Nu e cazul sa fii ironica.
  In ceea ce priveste o posibila aflare a identitatii postatorului, adica yo, asa plang dupa caii aia de la bicicletaaaa!

 34. George Says:

  A, si Basescule, bai trompeta, sa te bagi dracu’ sub masa si sa ramai acolo pentru faza cu manuscrisele lui Emil Cioran! Asta nu va bagati sa comentati! Este?

 35. Marius Mina Says:

  tessssst

 36. Munteanu Says:

  Dupa ce am citit articolul dv. am inteles de ce nu apar multe comentarii facute de colegi, care ma suna si-mi reproseaza ca nu aprob comentarii!

 37. Ovidiu Says:

  @Roxana, eu cred ca trebuie sa faci urmatoarele: Du-te sus si sterge „Cookies”
  vezi ca trebuie sa-mi afisezi un pinbeck

 38. Maria S.(Timisoara) Says:

 39. Maria S.(Timisoara) Says:


  Incerc spamuiala vesela.
  Roxana sa fii iubita, mereu si mai mult decat acum!
  Demolam ?
  Cum ?

 40. Maria S.(Timisoara) Says:


  Incerc spamuiala vesela.
  Roxana, sa fii iubita mereu si mai mult decat acum.
  Demolam ?
  Cum ?

 41. Maria S.(Timisoara) Says:


  esti cenzurata?
  Ce vei face ?
  Cum vom comunica ?
  Acum ma joc de-a spamuiala vesela.
  Profit si iti trimit muzica.

 42. Maria S.(Timisoara) Says:


  Esti cenzurata ?
  Ce vei face ?
  Acum ma joc de spamuiala vesela ?
  Profit si iti trimit muzica.

 43. Maria S.(Timisoara) Says:

 44. Maria S.(Timisoara) Says:

 45. Maria S.(Timisoara) Says:

  Roxana,
  „Stapane stapane, mai cheama-ti si un cane ”
  parafrazare:
  Stapane, stapane mai cheama-ti … si un haker.
  Sa-i hakereasca pe dusmanii tai din word.

 46. Mâţa Says:

  Miau! Motraux, te-ai deparazitat? 😳

 47. Roxana Iordache Says:

  @Maria S. Eşti cu noroc! E primul mesaj care a intrat direct. 🙂

 48. Radu Humor Says:

  @Roxana
  Daca nu merge altfel, continua sa ne scoti pe noi (de la spam) si sa-i bagi pe ei (unde le e locul :oops, vai mama lor, cum zicea cineva :mrgreen: )
  Dar ce-ar fi sa-i lasi dezlegati si pe cei cativa priponiti de tine, ca sa le demonstram ca suntem mai democrati decat ei 😉 ?!
  Ca atunci chiar n-ar mai avea nici un motiv 🙄

  P.S. Am format deja de doua ori si apare pagina nedisponibila !
  Continui !
  Si sa-i …., si sa postez !
  Am deja 5 incercari…

 49. Radu Humor Says:

  A luat-o, dar n-a aparut !
  Oricum nu pot ei ascunde, cat putem noi sa-i detestam . 😉
  Iar timpul pierdut este mai usor suportabil acsultand muzica excelenta a @Mariei, careia-i multumesc si transmit tot binele din lume si aprecierile mele pentru hotararea si insistenta ei de a-i vedea dusi pe criminalii astia ce si-au tras o culoare atat de frumoasa, ce a ajuns sa nu mai poata fi suferita din cauza lor !

 50. Roxana Iordache Says:

  @Maria S. Mă refeream la clipul cu Mirabela. E primul şi singurul care a intrat direct, pe celelalte le-am scos de la spam. Am o rugăminte la tine, încearcă să nu repeţi mesajele şi mai ales, linkurile, pentru că „detectorul” de spam se sensibilizează. 🙂 Chiar şi când nu sunt probleme de genul pe care sper că pot să le trec la trecut, anti-spam-ul tot reacţionează în situaţii de repetare insistentă a mesajelor, adică le consideră spam.

  @un liberal deja optimist. Dar motanul e foarte deştept. 😳

  @mihai 4. Ştiu, mă rog pentru domnul Câmpeanu să-i dea sănătate şi să ne dea ocazia să-l sărbătorim centenar! Doamne-ajută!

  @nicole. Da, am sesizat coincidenţa. 😀

  @George. Fii serios! 🙂

  @Marius Mina. Amica ta pe care ai promovat-o pe blogu-ţi, ai jignit pisica. 😡

  @Munteanu. Sigur, sigur…

  @Ovidiu. Dilesc periodic chestiile-astea, am făcut-o de foarte curând.

  @Mâţa. Ce-ai, pisi, a venit primăvara? 😀

 51. Roxana Iordache Says:

  @Radu Humor. Ai postat în timp ce eu scriam mesajul anterior. A fost un accident faptul că a trecut un mesaj al Mariei din Timişoara. Ca să puteţi asculta muzica, a trebuit s-o scot din debara. Şi crede-mă că n-am timp, e stupid să pierzi timpul pe care-l poţi folosi pentru altceva sau pur şi simplu să-l pierzi fiindcă aşa vrei tu. Şi eu în principiu nu suport să-mi facă altcineva program. Jegurile-astea cu spămuiala lor sunt plătite de târâtura-aia. Ştii tu care. Sunt singura care o scoate din minţi, în rest, nu-i pasă, chiar îi place să fie făcută în toate felurile, publicitate să fie. Dar intervenţiile chirurgicale la buboaie o dor de urlă de ciudă. Fiindcă n-are ce să-mi facă, sunt intratabilă. 😆 Greşesc, sunt nedreaptă! O mai enervează îngrozitor Oana Stancu. Probabil că acum îi e mai incomodă decât mine, fiindcă apare pe sticlă. Încă.

 52. Roxana Iordache Says:

  @Radu Humor. Uitasem şi e important. Vezi răspunsul meu către Maria, evită să repeţi mesajele, fiindcă asta derutează antispamul. Referitor la scoaterea lighioanelor de la banare, ştii prea bine că asta n-ar fi o probă de democraţie, ci de prostie. Aminteşte-ţi perioada de democraţie nelimitată, în care blogul meu risca să se compromită din cauza unor mesaje mizerabile. Pe vremea în care zburda, dezlegat, KK. Acompaniat de încă două-trei alte lighioane. Şi fiecare cu mai multe nick-uri, postând de la servere diferite. Cine-şi permite chestia-asta, şi ca timp, şi ca mijloace? Fie psihopaţii dependenţi care fac orice pentru mania lor obsesivă, fie postacii de serviciu, fie ambele categorii la un loc. Scopul (stăpânilor) lor e ca, într-un fel sau altul, să-mi termine blogul. Nu le fac jocul, fiindcă la nivelul vostru de înţelegere ştiţi prea bine care e miza. Şi cum trebuie trataţi. Cu, vorba lui C.Noica pe care am auzit-o pe viu într-un amfitreatru: ne-liniuţă-simţire.

 53. Maria S.(Timisoara) Says:

  Cred ca spamuiala poate fi infranta de un bun informatician (eu i-am spus haker, in gluma).
  Nu sunt informatician, vorbeste intuitia.
  De fapt am facut niste manevre pe care sper sa le pot repeta si sa anihilez spamuiala.
  Acum voiam sa o fac, sa vedem merge.
  Dupa aceea va spun mai mult.
  Primele postari nu au intrat direct, iar ultima a stat si ea in asteptare.
  As fi foarte bucuroasa sa ii anihilez pe cei care cenzureaza, ca sa am cu ce ma falosi.
  Falosi, e din Cosbuc:
  „Poate fi faloasa mama ca ma are !”
  http://www.wat.tv/video/nicola-di-bari-occhi-chiari-3lbyd_2fgqp_.html

 54. Maria S.(Timisoara) Says:

  Cedr ca spamuiala poate fi infranta de un bun informatician (eu i-am spus haker, in gluma).
  Nu sunt informatician, vorbeste intuitia.
  De fapt am facut niste manevre pe care sper sa le pot repeta si sa anihilez spamuiala.
  Acum voiam sa o fac, sa vedem merge.
  Dupa aceea va spun mai mult.
  Primele postari nu au intrat direct, iar ultima a stat si ea in asteptare.
  As fi foarte bucuroasa sa ii anihilez pe cei care cenzureaza, ca sa am cu ce ma falosi.
  Falosi, e din Cosbuc:
  „Poate fi faloasa mama ca ma are !”
  http://www.wat.tv/video/nicola-di-bari-occhi-chiari-3lbyd_2fgqp_.html

 55. Maria S.(Timisoara) Says:

  Am inteles.
  Ti-am mai solicitat spamul in maniera veche,pentru ca nu am citit cele scrise de tine.
  Am sa ma straduiesc sa nu dau manevre gresite.
  Si sa iti respect indicatiile, e cam greu pentru ca sunt cam nepriceputa si calc si in strachini.

 56. Maria S.(Timisoara) Says:

  Am incercat manevra de a trimite direct si nu o mai reusesc. Am reusit sa trimit doua mesaje care au fost considerate dubluri. Si nu au aparut desigur. Scuze.
  „Asta, asta-i viata”.
  A fost doar un noroc si nu o manevra de anihilare a orangujatilor.
  Imi pare rau desigur.

 57. Mâţa Says:

  @Roxana Iordache. 😳 Eşti rea! Nici nu ştiu cum te suportă pisicile-alea!

 58. Ovidiu Says:

  @Roxana,
  incerc sa postez fara sa fiu logat

 59. adrian Says:

  ceva ceva s-o intampla … nici eu nu pot sa adaug link spre organizatia PNL Crangasi-Giulesti in lista mea … pur si simplu nu pot sa introduc http://www.crangasi-giulesti.ro/, il ia si nu apare! de fapt nici propriul meu articol facut azi nu mai poate fi modificat desi am schimbat paginarea de mai multe ori si ea tot asa ramane cum am plasat-o initial. si e pe blogspot.

 60. adrian Says:

  desi nu m-a anuntat nimic e posibil ca mesajul sa fi plecat si sa fi intrat direct la spam

 61. J o h n s o n Says:

  @ Roxana de cand s-a schimbat traseul adaugandu-se statia SPAM cu peronul pe stanga(desi ei spun ca e pe dreapta) vad ca s-a cam dublat numarul comentariilor…e de bine ? 🙂

 62. Motraux Says:

  @ Mâţa…pai daca stai prin preajma mea degeaba m-am mai deparazitat 😐

  Raspunsul la intrebarea ta : Da,de cate ori il vad sau il aud pe Gurul tau de la Cotroceni trebuie musai sa ma deparazitez 😯

 63. Roxana Iordache Says:

  @Maria S. Nu fi nedreaptă cu tine, n-ai nici o vină! Oricum, eu am fost obligată să-ţi public şi duplicatele sau multiplicatele!, pentru că dacă te lăsam la spam, riscam să te recomand pentru carantină. Referitor la „manevrele” tale 🙂 , aminteşte-ţi cum ai făcut când ai postat clipul cu Mirabela, care a intrat direct.

  @Mâţa. Sinceră să fiu, nici eu! 🙂

 64. Motraux Says:

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/cum-arata-un-caine-hranit-doar-cu-junk-food-926398.html

  😳

 65. Roxana Iordache Says:

  @Ovidiu. Nu-i nevoie să fii logat ca să postezi la mine. Am setat, într-o vreme, logarea, fiindcă au fost nişte luni bune – de fapt, foarte rele – în care treceam rar pe la blog şi n-am vrut să las cale deschisă lighioanelor portocalii. Eşti binevenit! Din păcate, a trebuit să te scot de la spam, unde ai intrat în timp ce eu scriam mesajul anterior.

  @adrian. Bun venit, Adi! Dacă ţi se întâmplă şi ţie, pe platformă google, e o dovadă în plus. Aşa îşi închipuie târâturile de la putere că vor reuşi să rămână la putere. Cel puţin Cristian Preda are demnitatea de a se bate deschis pe blogul lui şi cu argumentele pe care le crede de cuviinţă. Dar slugile analfabeţilor care ne guvernează nu sunt în stare decât să distrugă. Sau cel puţin să încerce. Cu noi nu le merge. 🙂

  @Johnson. Că prostia lor nu doare şi li se întoarce în faţă e clar. Totuşi, prefer ca sistemul WordPress să funcţioneze normal, pentru că nu sunt în fiecare zi europene la gimnastică, deci nici eu online. 🙂 Oricum, cu toate că îmi face plăcere să fie cât mai mulţi comentatori – aşa cum erau când aveam mai mult timp şi puteam să-i răspund fiecăruia, ceea ce ştiu că făcea diferenţa – totuşi, nu în primul rând numărul comentariilor sau al comentatorilor e relevant. Ratingul şi traficul se văd în culise, acolo apare statistica. Dacă ar apărea mii de comentarii ar fi 🙄

  Vă mulţumesc tuturor, în mod supercalifragilistic. 🙂

  @Motraux. Poate pisi te place şi tu o respingi … aprioric. Ca să zic aşa. 😳

 66. Mâţa Says:

  @Roxana Iordache. Bine că recunoşti!

  @Motraux. 😥 Nu-i vina mea că sunt o pisicuţă portocalie, credeam că ştii că nu contează cât de lungă ai blana şi nici culoarea ei, adică pisicile albe sunt minoritare, iar cele galbene – cum înţeleg că îţi plac ţie – prea rare. Dar dacă vrei, mă vopsesc blondă. Ca 😯 Nuţa. Fug, că vine şi mă bate, am intrat în bucătăria ei, eu am vrut să ajung la oala cu ciorbă de cocoş. Că l-a tăiat azi-noapte şi credeam că l-a terminat de gătit. Acum sunt la computerul ei, că l-a lăsat deschis şi aş putea să-i bag nişte pureci. Hai, vii să mă ajuţi? 😳

 67. Motraux Says:

  @ mâţă….esti dusa cu sorcova soro… 😦

 68. Roxana Iordache Says:

  @Mâţa. Ce-ai făcut, mă? 😯 @Motraux?! 🙄

 69. Mâţa Says:

  @Motraux. Lască-mi fac eu blog şi pun acolo poza, nici nu ştii ce pierzi! Sunt din părinţi campioni, care se trag din artistul ăla portocaliu care juca în filmul cu motanul şi ziarul din Chicago, am pedigree. În loc să zici mersi că mi-a plăcut de tine! Şi să ştii că la Cotroceni n-am fost decât o dată, am vrut să aud cucuvelele. 😆

 70. Roxana Iordache Says:

  @Pisici. N-aţi vrea voi mai bine să vă alergaţi în culise? :mrgreen: Sau credeţi că de-asta stau azi cu ochii pe spam, ca să vă scot gheruţele de-acolo?

 71. Motraux Says:

  😳

 72. Roxana Iordache Says:

  @Motraux. Exagerezi. 🙂

 73. Mâţa Says:

  @Motraux. Asta-i pentru mine? 😳

  @Roxana Iordache. Păi eu i-am spus, dar el m-a luat cu sorcova, Cotroceanca, tra-la-la. Chiar nu crezi că o mâţă portocalie poate fi cu un motan negru în cerul gurii de anti-portocaliu? 😐 Eu cred că dragostea e campioană la 100 metri-garduri, n-aţi văzut cum a sărit Nuţa gardul de la PNL, la PD? Nimic nu mă opreşte să sar şi eu gardul din Modrogan, pe Arcul de Triumf. Ce zici, Motro, te bagi? Nici nu cred că un motan liberal ajunge până acolo. De-aia nici nu pupaţi puterea, n-aveţi sânge să-i daţi jos pe ăştia de unde am luat eu purecii portocalii.

  Şi mă enervează că trebuie să aştept să mă aprobi. Am mai fost pe-aici, prin vară, atunci se intra direct, nu se stătea la coadă. Eu sunt cu coada pe sus şi asta îmi ocupă tot timpul. Deci, nici eu n-am timp, aşa că nu te mai rupe-n figuri că faci febră musculară dacă ne scoţi de la spam. Mai bine fă ceva ca să rezolvi situaţia. Dar şi tu eşti la fel ca opoziţia, doar critici fără soluţii. Şi frecţii. Nu ştiai că opoziţia trebuie să dea soluţia, pentru ca puterea să poată lucra? Deci, mai lasă-ne cu textele.

 74. Roxana Iordache Says:

  @Mâţa. De când aştept un opozant ca tine! 🙂 Lucrez la soluţii, frecţiile ţi le las ţie. În povestea cu @Motraux nu mă bag, e treaba lui.

  P.S. Eşti cumva pisica lui Mircia Giurgiu? 😀

 75. Mâţa Says:

  @Mâţa. Nu sunt pisica nimănui. Sunt sora pisicii unui liberal. Sor-mea e albă cu pete gri şi portocalii, eu am ieşit portocalie toată. Şi Giurgiu nu-i cel mai bun exemplu. El a fost prostuţ, i-a fost ruşine de oameni, dar misiunea lui era să mai stea, să le-o mai dea din interior. Oricum, sunt alţii care sapă şi nu-i bănuieşte nimeni. Nici eu nu vi-i spun, că vreau să mă distrez, să văd cum se descurcă. Dacă se încurcă, îi deconspir. Acum mă joc, fac orice fel de joc. Şi torc. Şi ce dacă zice Motro că sunt dusă? Prima dată am plâns, nici nu m-am ascuns, acum nu-mi pasă. Dacă vrea să fie fraier, mie tot îmi place, n-am ce-i face, îmi place cum îi vine papionul ăla galben pe negru. Seamănă cu Tăriceanu, tipul îmi plăcea, am tors la el în poală, e mişto şi nici nu mă putea bănui nimeni, că era Alianţa DA. 🙂 E miştocuţ rău şi Crin, păcat că n-are cu cine – e-n limbă după pisici. Vă spun eu, dacă ajunge la Cotroceni, Băsescu e mic copil. Terminator îl cheamă. Credeţi-mă, că sunt mâţă versată, cred că Motrocelul de-aia se-ascunde, şi-a dat seama că nu m-am născut ieri. Eram pui când se făcea Alianţa DA. Şi mi-a plăcut poala de mică. 🙂

 76. Roxana Iordache Says:

  @Mâţa. Ce faci, pisi? 🙂

 77. un liberal deja optimist Says:

  Uite ce-a ajuns blogul asta:pisicarie!

 78. Roxana Iordache Says:

  @un liberal deja optimist. Corect! Sincer, nu-mi displace, din cauză că îmi plac pisicile, iar ăştia au ceva pisico-sociologi la butoane. 🙂

 79. Motraux Says:

  …..Meeaowwwww !!!! ….. 😆

 80. ROBERT HORVATH Says:

  Domnule Ambasador
  MATERIALUL VIDEO REPREZINTA DOCUMENTUL UNUI ATAC HULIGANIC DE O VIOLENTA DEOSEBITA IMPOTRIVA UNUI ZIARIST SI CETATEAN AMERICAN.
  EL A FOST ORDONAT SI CORDONAT DE CONSULUL PARJOL. BRUSCAREA, INCERCAREA DE A PRELUA APARATUL VIDEO, FURT DE PROPRIETATE…..SUNT
  INREGISTRATE SI VOR FI PREZENTATE PE YOU TUBE.
  RAMANEREA ACESTUI INDIVID EXREM DE DUBIOS LA CONDUCEREA CONSULATUL ESTE O PRIMEJDIE
  SI ESTE O NOUA PALMA DATA IMAGINEI IN LUME.
  IN CAZUL IN CARE CONSULUL NU ESTE SCHIMBAT VA LUATI O GRAVA RASPUNDERE.
  PS In afara de materialul editat care va fi prezemtat pe You Tube va voi trimite un material brut -needitat oentru analiza. El va fi przentat in tribunal si este o proba penale.

  SESIZARE SI ULTIMATUM ADRESAT GUVERNULUI ROMANIEI

  In decursul zilei de 8-4- 01 mi sa interzis participarea si filmarea unui eveniment la ICR New York la care a participat politologul Vladimir Tismaneanu .
  Nu am primit nici-o o explicatie verbala sau inscris impotriva acestei masuri discriminatorii si ilegale.
  Cu aceasta ocazile garzile apartinand Consulatului au depasit in brutalitate
  chiar si garzile depe vremaea lui Ceausescu. Intreaga actiune huliganica este
  filmata si va aparea pe…. you tube.
  Din momentul in care am cerut reintroducerea limbii in activitatea ICR mi sa interzis orice participarea la activitatea acestui centru anticultural si antiromanesc.
  Intradevar eu sunt autorul moral al de acum celebrului scandal ICR….. prin
  chemarea politiei americane la expozitia antisemita, anticrestina si pornografica arganizata la New York. Aceasta expozitie nu a fost romaneasca ci una araba a cetateanului irakian Omar Amwar Ambaky, asa numitii artisti romani
  fiind doar recuzita si diversiunea.
  Studioul meu de televiziune si de film aflat in centrul metropolei americane a fost spart de doua ori…….. iar serviciile au incercat sa ma aresteze chiar pe teritoriul american ( Public Library ,5 Avenue ) Din nefericire pentru Basescu totul este inregistrat …..video. Incercarea de a aresta un ziarist american pe teritoriul american de un serviciu strain este fara precedent in relatiile diplomatice realitatea depasind fictiunea .. Se merge atat de departe incat sotia mea Kiyoko este urmarita zi si noapte la Tokyo. Cazul este cercetat de politia japoneza.
  Explicatia acestor fapte ostile este pozitia mea ostila regimului si remiterea catre FBI a DOSARULUI CRIMINAL SI TERORISM BASESCU.
  Cladirea de 16 etaje a diplomatiei securiste este din New York este un centru de spionaj si contrabanda si legatura cu terorismul international El asigura legatura SIE sectia araba cu terorismul international. ( Expozitia AL QUEDA dela ICR a fost sponsorizata cu bani din Arabia Saudita iar autorul ei este finalist al expozitiei mondiale de la Teheran ) Este centrul de legatura cu mafia de arme romaneasca . Sezizarea mea catre Departamentul de stat SUA in legatura cu filiera BASESCU, DEGERATU , MINOVICI face parte din cablurile Wikileacs .
  …….. Aceasta cladire uriasa nu are un om de serviciu sa faca curatenie ……. devenind un pericol grav de infectie, pentru intregul cartier diplomatic. Sobolanii se misca in plina zi in fata intrarii iar mirosul pestilential ajunge pana la cladirea ONU, aflata in coltul strazii…vedeti video.
  …………………….. Reprezint de multi ani impreuna cu sotia presa si televiziunea japoneza in SUA. Scriu aceste randuri in calitate de cetatean american si japonez .
  Specializarea mea este terorism si transport ilegal de arme. Stiu ce vorbesc.
  ULTIMATUM
  In cazul in care nu sunt contactat in urmatoarele doua zile ( 48 de ore ) ma voi adresa forurilor americane si japoneze cerand pe baza de documente pertinente inchidera acestei institutii….. periculoase.pentru un stat aliat si imaginii Romaniei in lume. I-mi iau libertatea de a da in judecata impreuna cu sotia mea guvernul Romaniei si pe presedintele Basescu personal. Va garantez in plina cunostinta de cauza ca demersul meu va avea succes
  Robert Horvath Deva
  Presedinte DEVARTES FILM INTERNATIONAL New York Tokyo
  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com/
  Va rog confirmati primirea si numarul de inregistrare.
  PS Intentionez darea in ludecata a Consulului Romaniei la New York Parjol responsabil de atacul huliganic mai sus mentionat. Tinand seama ca acest cetatean roman se bucura de imunitate diplomatica am contactat sectia romana ( Romanian Desk ) al Departamentului de stat SUA.

 81. Mâţa Says:

  @Motraux. Deci … da? 😆

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: