JAPONIA. CĂŢELUL SALVAT DUPĂ TREI SĂPTĂMÂNI

Video: AssociatedPress

Îi mulţumesc Americanului pentru film. Made my (yester)day!

11 răspunsuri to “JAPONIA. CĂŢELUL SALVAT DUPĂ TREI SĂPTĂMÂNI”

 1. JAPONIA. CĂŢELUL SALVAT DUPĂ TREI SĂPTĂMÂNI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 03 April 2011 – Blog « SUPERB! EUGENIA VODĂ, REGAL CU EMIL CONSTANTINESCU […]

 2. Maria S.(Timisoara) Says:

  Frumos si nobil.
  I love Japonia.

 3. J o h n s o n Says:

  Baai frate a intrat Romania in alerta maxima…Cica a lesinat Zavorank intr-o cafenea din Dorobanti…O duce la Viena sau oare spitalul de Urgenta Floreasca va face faţă situatiei ?

 4. J o h n s o n Says:

  Catelusul e un scump…bine ca nu l-a gasit Udrea inaintea japonezilor 😦

 5. A treia zi « Rinder Razvan Catalin Says:

  […] trei zile am iesit din recesiune. Deodata Soarele este mai stralucitor, iarba este mai verde, pamantul este mai roditor. Azi mergeam pe strada. Am vazut cum doi oameni s-au ciocnit din greseala unul de […]

 6. julia Says:

  Oare doar un pui! Ma bucur ca japonezii mai au timp si pentru bietele animale uitate, la inceput, in grozavia care i-a lovit!

  Ma gindesc adesea la ciinii si pisica mea, cind citesc de astfel de evenimente. Multi aici cind a trecut Katrina peste New Orleans si-au parasit animalele in voia sortii, unii nici macar nu au avut bunul simt sa isi deschida usile sa le lase macar sa se descurce singure……… 😦

  Noi avem planul facut deja si stim fiecare unde va fi in caz de evacuare. In primul rind noi si animalele noastre; si pe urma ce-o mai fi! Acte importante si, daca mai am loc de carti, am doar citeva pe care le voi lua cu mine. In rest, sintem asigurati si totul se poate reface.

  PS Vin insa vremuri foarte grele……poate la fel de grele ca o calamitate naturala…..Hussein e pe drumul fara intoarcere sa distruga America….. si nu stim CE il poate opri!

 7. Motraux Says:

 8. Bordelezu Says:

  @Roxana

  Sărut mâna !

  Una-două, nouă, păcătoşilor, ne vine să facem comparaţii. Cum a venit cutremurul în Japonia, cum ne-am grăbit să observăm că nici cutremurul acolo nu a putut să distrugă mai mult decât guvernarea Băsescu-Boc în Romania. Acum la fel, una-două ne vine în minte întrebarea: cum de în Japonia oamenii se luptă şi, culmea, reuşesc să salveze după trei săptămâni de la cutremur un căţel, iar la noi, nici după aproape doi ani jumate, nimeni nu reuşeşte măcar să limiteze pagubele pricinuite poporui român de ţunami-ul oranj? Să fiu căţel în Japonia dacă înţeleg!

 9. Maria S.(Timisoara) Says:

  http://www.descopera.ro/dnews/8124646-un-caine-japonez-salvat-din-largul-marii-la-3-saptamani-dupa-tsunami-video
  catelusul salvat dupa trei saptamani, fotografiat si in doua video-uri este un simbol pentru japonezi si pentru omenire.
  Ar trebui sa se trezeasca la realitate si brutele oranj.
  Am reascultat discursul lui Crin Antonescu de la motiunea din 16 marte a.c., in absenta celui de la congresul conservatorilor.
  Tot ce spune Antonescu este aur pur. I-a intrebat pe mafiotii oranj, pe cine reprezinta si daca chiar nu au compasiune pentru compatriotiii lor. Nici un sfarmitura ?
  Sigur era o intrebare retorica.
  Cum sa stie mafiotii ce este compasiunea cand ratiunea lor de a trai e alta.
  branza canalia care a reorganizat celula mafiota pdl din Italia membru in Comisia de abuzuri a camerei deputatilor, favorizeaza evaziuni fiscale de sute de milioane grele de euro.
  acolo sunt reginele mafiei porrtocalii: in parlament, de la hoata care a fraudat legea pensiilor, implicata prin tat-su in evaziunea fiscala din petrol, pana la ultima taratoare toti sunt corupti.
  Daca gasiti unul care nu este putred de corupt, ii ridicam statuie.

 10. atitudini Says:

  Multumim.

 11. rasvancristian Says:

  Roxana, cîinele salvat de japonezi arată mai bine decît pacienţii mutaţi dintr-un spital în altul, pe 1 aprilie de Cseke. 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: