REGIMUL BĂSESCU, GENOCID ŞI TERORISM DE STAT. CE-AU FĂCUT CU BANII DE LA FMI? UNDE SUNT? DATE CONCRETE! MARŞ ÎN STRADĂ, BĂSESCU, BOC, CLICA, SĂ VEDEŢI PE PIELEA VOASTRĂ CUM E ROMÂNIA DE CARE VĂ BATEŢI JOC!

Foto: EvZ

Ieri n-am vrut să amestec 1 aprilie cu postările serioase. De aceea nu m-am referit la coşmarul scoaterii pacienţilor din spitalele pe care s-a căşunat pentru desfiinţare. Nu ştiu cum au fost ele alese şi pe ce criterii.

Oricum, să scoţi bătrâni, gravide, lăuze, nou-născuţi aflaţi în incubatoare şi în cel mai bun caz să-i muţi în alte spitale – graţie intervenţiei SMURD – a fost o probă de cinism din partea unui regim diabolic. O mafie de mutanţi, a cărei politică e genocidul, iar programul ei de guvernare înseamnă distrugerea României. Până la desfiinţare. Aşa ceva nu vedeam nici în lumea a treia!

Bogdan Teodorescu atrăgea atenţia încă din 2008 că o realegere a lui Băsescu ar pune în pericol însăşi existenţa naţională. Dar câţi n-au considerat o (şi încă mare) exagerare predicţia care se confirmă îngrozitor?

Statul de drept e de mult călcat în picioare. Boc trebuie dat în judecată şi băgat la închisoare pentru încălcarea deciziilor Justiţiei, din care şi-a făcut un obicei de guvernare. Totalitară.

Boc e o stârpitură plină de ură şi ranchiună, la fel ca şi Băsescu.

Clica sinistră care îşi bate joc de ţară şi bagă oamenii în pământ cu premeditare uită zidul de la Târgovişte. Toate averile nemernicilor ar trebui puse sub sechestru şi redirecţionate pentru plata datoriilor către FMI şi BM. Ei trebuie să plătească, nu noi!

Întreb a nu ştiu câta oară – pentru că drăguţii de la opoziţie nu s-au învrednicit să cheme guvernul în faţa Parlamentului ca să dea socoteală, cu date şi cifre exacte: CE-AU FĂCUT CU BANII DE LA FMI? Unde i-au băgat?

Au înfometat populaţia, le-au furat oamenilor banii, i-au mai şi batjocorit public, au condamnat România la moarte. În timp ce ei se lăfăie în vile pe Riviera Franceză.

Privindu-i, azi, pe Boc, Turcan-soţia şi adunătura din sala tineretului mutant al PD-L, şi ascultând ce debitau, orice om întreg la minte şi-a zis că a nimerit la un reality show dintr-un ospiciu vesel. Triumfalismul lor e patologic cronic. A nega realitatea flagrantă a sărăciei generalizate care a dus populaţia la disperare denotă faptul că regimul Băsescu este complet rupt de realitate şi trăieşte într-o realitate paralelă, etanşă faţă de lumea reală.

Nesimţirea uneia ca Turcan e fără margini, când pretinde că ştie ea mai bine decât milioanele de supravieţuitori cum se trăieşte în ţară şi că abia acum ţara a ajuns să fie respectată în lume! Habar n-are idioata că se moare, la propriu, de foame. Ca şi celelalte pipiţe de la putere, aruncă sume uriaşe pe fiţe, în timp ce populaţia nu mai are, efectiv, resurse de supravieţuire. Doar accesoriile ca bretele de poşeţele şi curele purtate de parvenite costă mai mult decât pensia medie pe un an cumulată. Cu preţul unei perechi de pantofi de-ai Turcancei, o familie de români ar putea trăi câteva luni. Iar scârba miorlăie că ce bine o duce lumea de fapt în România, nu aşa cum arată „televiziunile mogulilor”, pentru care puterea vrea să reglementeze realitatea prin lege. A presei. Presa de partid şi de stat. Dacă televiziunile ar şti, ar vrea sau ar fi lăsate să-şi facă meseria, regimul Băsescu era de mult căzut.

Marş în stradă, Băsescu, Boc, Udrea, Turcanii, toţi hoţii şi toate pipiţele de la guvernare, să vedeţi cum e România! Dar cine să le spună? Televiziunile adormite? Care n-au altă minte decât să-i tot invite pe de-alde Vişan şi Tălmăcean?! Ca să-şi etaleze tupeul smintit. Ar fi comici, dacă realitatea n-ar fi dramatică. Nu, nu tragică, n-avem dimensiunea.

La halul în care sfidează, e clar că mutanţii mizează pe furt electoral colosal. Mizează, în acelaşi timp, pe pasivitatea populaţiei, descurajată suplimentar prin discreditarea programată a liderilor sindicali. Care ar trebui să contraatace dur. Oameni integri ca Hossu şi Paraschiv sau Nistor sunt în stare să facă diferenţa. Să-i provoace pe guvernanţi să-şi compare averile cu ale lor. Asta ar fi o campanie publică. Civică. O campanie de presă. Dar cui să-i dea-n gând? E mai uşor să ne facem că criticăm. Fiindcă nu ne asumăm consecinţe.

Ca să-i ceară poporului să se deştepte, opoziţia e cazul ca să se deştepte mai întâi ea din somnul cel de moarte aducător încrederii în schimbare. Să termine cu văicăreala şi să facă absolut tot ce  se poate face cu mijloace legale. Pe care nu doar că nu le-au epuizat, dar par că nici nu se gândesc să le parcurgă. Preferă ieşirile la televiziuni, ca să ne spună ceea ce ştim deja, în loc să facă tot ce ar avea în putinţă. De exemplu, o anchetă parlamentară cu privire la banii de la FMI. Să facă absolut totul pentru a obliga guvernul să vină în faţa plenurilor reunite ca să dea raportul în faţa naţiunii. Ce-au făcut cu banii de la FMI? Cum se face că ei trăiesc atât de bine, în timp ce imensa majoritate a oamenilor de rând o duc atât de rău? De unde au averile? Udrea de ce nu e executată silit pentru datoria de 3 milioane de euro pe care o are la banca „turistică”, în timp ce altora li se pune sechestru şi pe clanţele de la WC? Ce înseamnă averea de 400 de mii de euro a lui Marius Petcu faţă de averile de zeci şi sute de milioane de euro şi de dolari pe care le au îmbuibaţii de la putere furând banii publici prin intermediul firmelor lor private, al căror obiect de activitate e parandărătul?

UNDE SUNT BANII DE LA FMI? Ce-au făcut cu ei? 25 de miliarde de euro datorie şi poporul e distrus.

23 răspunsuri to “REGIMUL BĂSESCU, GENOCID ŞI TERORISM DE STAT. CE-AU FĂCUT CU BANII DE LA FMI? UNDE SUNT? DATE CONCRETE! MARŞ ÎN STRADĂ, BĂSESCU, BOC, CLICA, SĂ VEDEŢI PE PIELEA VOASTRĂ CUM E ROMÂNIA DE CARE VĂ BATEŢI JOC!”

 1. REGIMUL BĂSESCU, GENOCID ŞI TERORISM DE STAT. CE-AU FĂCUT CU BANII DE LA FMI? UNDE SUNT? DATE CONCRETE! MARŞ ÎN STRADĂ, BĂSESCU, BOC, CLICA, SĂ VEDEŢI PE PIELEA VOASTRĂ CUM E ROMÂNIA DE CARE VĂ BATEŢI JOC! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 02 April 2011 – Blog « IRI CĂTRE MONI: AM FOST UN DOBITOC! […]

 2. Motraux Says:

  Le-a zis-o bine Ciuvica parca erau la o adunare a dependentilor de alcool sau de etnobotanice(zic io !) unde nu mai stiau cum sa isi faca singuri curaj si sa se aplaude reciporc…OK pana aici nici o problema dar cand spui ca ei conduc o tara europeana,o conduc spre dezastru stai sa te intrebi daca cei care i-au votat nu sint cumva mai dependenti de etnobotanice ca ei. 😦

 3. olimpiu Says:

  intrebari asa ca sa fie puse: de ce lideri seriosi de sindicat, impreuna cu cei doi ,,ponei” lideri ai opozitiei nu mobilizeaza trupele???
  de ce nu paraseste USL Parlamentul si nu se muta in strada cu toti adeptii??? ( fac pariu ca strang mai multi ca sindicalistii!)
  De ce nu se pun la o masa toti cei care doresc democratia???… politicieni, oameni de media, sindicalisti si alti oameni din societatea civila care nu primesc ,,tainul” de la stapanire ca Plesu., Liiceanu Patapievici, Tismaneanu &comp?????
  nu cred ca politicienii de doi lei din opozitie fac altceva decat asteapta! se culca pe sondajele lui Pieleanu
  am scris destul…iar vin bizonii si alti disperati stangisti sa ma injure!

 4. Roxana Iordache Says:

  @All. Ada ori s-a sclerozat, ori Boc al ei e atât de frustrat încât l-a plagiat, stupid, pe Tăriceanu. Ştiţi, discursul şi fusta. 😆

  @Motraux. Le-a fost frică să nu ia Felix sarea şi SOV poşta sau invers, nu mai ştiu. :mrgreen:

  @olimpiu. Singura obiecţie se referă la preluarea termenului de la târfă, care atât e de proastă încât nu i-a dat prin cap că amândoi sunt cu un cap şi jumătate peste Băsescu. 🙂

 5. Udrea Lenuta Says:

  Modernizarea statului nu se poate face fara sarcificii, asistatilor care sunteti, lasati-ne sa lucram in liniste . Sa ne facem treaba !

 6. Marius Mina Says:

  Reforma si modernizarea statului : Nou-născuţi aruncaţi la gunoi, la Bucureşti şi Bacău.
  Ministrul UDMR , Cseke Attila a inchis 67 de spitale. Nici unul din Harghita si Covasna. Musolini ar fi murit de invidie , Hitler de inima rea…

 7. Marius Mina Says:

  Cand i-au „luat” pe evrei eu nu am zis nimic, pentru ca nu eram evrei.Cand i-au luat pe taranisti si liberali, am tacut, cand ne-au ocupat bolsevicii, la fel. Cand le-au luat supravietuirea de la gura pensionailor , am tacut din nou, apoi bugetarilor , nou nascutilor. Acum va arunca batranii bolnavi pe scarile spitalelor desfiintate, maine or sa va arunce pe toti in groapa comunala …

 8. iulian Says:

  asa pe foametea asta si pe saracia asta groaznica astazi un hipermarket a vandut 460 televizoare led ka reducere. romanii sunt disperati. da

 9. Marius Mina Says:

  In contrast …

 10. Roxana Iordache Says:

  @Udrea Lenuţa. Nu-i frumos să vorbeşti cu gura plină. 🙂

  @Marius Mina. Mulţumesc mult! U made my day!

 11. Constantin Says:

  Roxana, ai dreptate in tot ce spui si-ti impartasesc revolta si furia. Din pacate nu exista lideri politici, sindicali si chiar spontani inzestrati cu darul Dumnezaiesc de a se adresa maselor „pre limba lor”, a le energiza, incita, organiza si conduce la o REVOLTA NATIONALA impotriva unui regim dezgustator, distrugator, criminal si abject.
  Repet: unica solutie e REVOLTA NATIONALA!

  Gandesc a venit momentul sa revin in Tara!

  Constantin Dobre, fost organizator si conducator al minerilor revoltati ai Vaii Jiului, 1977

 12. Maria S.(Timisoara) Says:

  Nu mai este nimic de adugat, eventual de intarit ideea confiscarii averilor si a blocarii conturilor din strainatate, pentru reducerea datoriei externe. Asta imi place la nebunie.
  Si mi-ar placea sa-i vad in zeghe si pe tarfe de la turcana, vaca aia fandosita, trecand prin toate pp plus pana la curva de la turism as vrea sa le vad curatind cartofi la Targusor, cu basma in dungi pe testele alea cretine.
  Pe derbedei sa sape gropile celor ucisi in inchisorile comuniste ca lucratori, pentru Marius Oprea. si acolo ar spurca pamantul dar cel putin ar face un lucru util.

 13. pastel Says:

  Ministrul UDMR , Cseke Attila, trebuie demis fiindca a initiat si/sau a acceptat desfiintarea spitalelor fara sa puna ceva in loc. Ar putea fi banuit de rea credinta pentru usurinta atacului la sanatatea romanilor.
  Impreuna cu el trebuie demis intregul guvern la fel de vinovat!

 14. Maria S.(Timisoara) Says:

  Targsor nu Targusor.

 15. pastel Says:

  Roxana bine faci ca nu ocolesti opozitia si te felicit pt. claritatea mesajului catre putere fata de tradarea si bataia de joc fata de poporul roman.

 16. Adi Mihalcea Says:

  A început programul „Prima groapă”.

 17. Roxana Iordache Says:

  @Constantin. Dacă dv. sunteţi, fiţi binevenit!

  @Maria S. Eşti nedreaptă cu vaca. Ea e o scumpă!

  @pastel. Mulţumesc, dar n-ai pentru ce. Cred că e o atitudine normală.

  @Adi Mihalcea. 😦

 18. Roxana Iordache Says:

  @iulian. Iartă-mă pentru omisiune, n-a fost intenţionată! Poţi să ne spui unde s-a întâmplat?

 19. Motraux Says:

  Io nu mai pot cu porcaria aia de Kitsch de la Pro Basescu TV cu nustiu ce concurs la care nu m-am uitat o secunda dar pe care mi-o tot invoca pe la telejurnale…Cica „romanii au talent”…da,au talent sa-si faca viaţa grea pe termen lung…alt talent nu cred 😡 😦

 20. Roxana Negrea Says:

  Am vazut cum in Japonia a fost salvat cu un helicopter ,un caine ce era sinistrat de trei saptamani pe un acoperis…1Ce gest uman de mate noblete…In schimb, noi am oferit cu ajutorul regimului basescian imaginea batranilor cu perfuzii in brate scosi in ghioturi din spitale,…copii abea nascuti,mutati cine stie unde….;((O imagine terifianta a tarii ce se vrea ..europeana…si democratica !E timpul intr-adevar sa ne luam viata in propriile maini si rolul de á decide cum vrem sa traim..
  Multumesc Roxana ca din nou ti se aude vocea,la fel de hotarata ca atunci …la Romania libera !

 21. Bibliotecaru Says:

  Deşi cuvântul GENOCID apare, din ce în ce mai des, pe buzele tuturor, nu am văzut pe nimeni de la procuratură să se auto-sesizeze. Când decizia unui ministru mută oameni, aflaţi în reanimare la mai puţin de 24 de ore de la operaţie, de la un spital la altul… cred că există o problemă penală. Atunci când se încalcă flagrant prevederile constituţionale, pe la articolul 24 şi articolul 47, ar trebui ca cineva, în extrem CCR, să anuleze astfel de ordine aberante înainte de a produce efecte. Mai mult, art. 53 ar trebui să-i arunce în puşcărie pe aceşti oameni care nu au nici cele mai reduse noţiuni de guvernare…
  Exercitiul unor drepturi sau al unor libertati poate fi restrans numai prin lege si numai daca se impune, dupa caz, pentru: apararea securitatii nationale, a ordinii, a sanatatii ori a moralei publice

  Acest articol permite 53, în vederea domnului Boc, scăderea pensiilor şi salariilor, dar nicidecum condamnarea actelor de genocid.

  La ce ne mai putem aştepta? Poate la o lege care spune că „asistaţii” (în înţelesul larg, prezidenţial) sunt condamnaţi la moarte, pentru a mulţumi FMI şi a asigura excedentul bugetar.

  Cred că nimeni nu-şi mai aminteşte că tot pretextul FMI şi a plătirii datoriilor l-a avut şi Nicolae Ceauşescu atunci când a înfometat poporul. Astăzi poporul este nu numai înfometat, nu numai cu caloriferele nebranşate, nu numai fără medicamente, nu numai disperat, dar şi cu o datorie externă fără precedent în istoria României. Frumoasă democraţia noastră. Halal!

 22. Bibliotecaru Says:

  Ieri, la Antena 3, domnul Costică Canacheu spunea… Ce dacă dacă salvarea nu poate duce bolnavii la spitalul judeţean, o să vină SMURD-ul cu elicopterul. Este vorba despre desfiinţarea Centrului de Sănătate Sulina. Atunci când vaporaşul merge la Spitalului Judeţean Tulcea, face o oră atunci când merge în aval şi două ore atunci când merge în amonte. E drept, la asta se adaugă şi timpul între curse care este, nu-i aşa, cel puţin 3 ore.

 23. Gandesc Ion Says:

  Avem un Criminal in serie in postul de presedinte, neales in acesta tara. Un bolnav psihic ce are puterea de a aduna toata pleava tarii, de care nu ducem lipsa ca orice popor. Acestia care il sustin sunt cei mai slabi si mai abjecti din rasa umana, fiare salbatice care daca nu pot gandi ucid, o ratiune de a trai a lor. Nu stati pe ganduri, pregatiti-va parii si omorati-i fata mila , gandindu-va la ce va fac. Fiecare dorinta a voastra care nu se implineste , foamea sau lipsurile indurate, omorarea batranilor si copiilor, aruncarea in strada a tinerilor sunt metodele lor prin care simt ca exista. Un criminal innascut are ca ratiune de a trai crima, la fel si GASCA LUI BASE, daca nu omoara nu simte ca traieste. Nu ii mai iertati , nu mai sperati, puneti mana pe ranga si crapati-le capul. Ganditi-va cum sa ii starnim sa iasa din catacombele lor, gasiti metode de a ii sicana si infuria apoi loviti-i. Ucideti fiarele daca vreti sa aveti o viata pasnica.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: