PATRIARHIA BISERICII ORTODOXE ROMÂNE, ATAC FĂRĂ PRECEDENT ŞI BINECUVÂNTAT ASUPRA REGIMULUI BĂSESCU

Un eveniment de-o importanţă excepţională s-a petrecut azi şi presa l-a ignorat. Din teamă, chiar spaimă, că e prea important sau din prostie, pur şi simplu? Biserica a troznit puterea vremelnică. O replică istorică. Să vedem cum s-a întâmplat.

Plătesc degeaba pentru TVR şi nici n-ar merita să plătim, altfel decât cablul, care o include.  Nu urmăresc pseudopostul public decât în mod cu totul excepţional. Cum va fi, de exemplu, sâmbătă noaptea, la „Profesioniştii”, fiindcă invitatul este preşedintele Emil Constantinescu (restul emisiunilor Eugeniei  Vodă le iau de pe net). Am aflat întâmplător. Cum tot întâmplător am nimerit, aseară, la finalul unei emisiuni de-o nemernicie rară, un atac fără precedent la adresa Bisericii Ortodoxe Române, pe banii contribuabililor.

Tema: „Averea Bisericii”.De ea îi frământa grija pe realizatori. Că averea diavolului, averea clanului Băsescu, toate „vânzările anterioare” nu-s o problemă de interes public. Nici averile clientelei, găini şi cocoşi. Ele n-au contat, mai importanţi au fost nişte caltaboşi. Propaganda pentru regimul Băsescu şi lansarea de teme/ţinte false sunt preocupările conducerii portocalii a TVR. Iar acum preocuparea este, cum foarte bine a sesizat PR-ul Patriarhiei, învrăjbirea împotriva Bisericii. Pe lângă diversiune, e şi o acţiune preventivă, ca nu cumva Biserica să umple strada cu credincioşi care să-i dea jos pe ticăloşi. Dacă Prea Fericitul Părinte ar ieşi public să arunce anatema asupra blestemaţilor care guvernează spre distrugere nefericita noastră ţară, atunci piatră pe piatră n-ar mai rămâne din puterea actuală. Atunci am avea milioane de oameni în stradă. Nici n-ar trebui să-i mai cheme cineva.

Patriarhia dă replica  de fapt, un dos de palmă fără precedent pe care Biserica Ortodoxă Română îl dă regimului politic, recte, regimului Băsescu, făcând trimitere la înrobirea ţării prin acordul cu FMI:

Biserica Ortodoxă Română se bucură de încredere din partea majorităţii populaţiei, mai ales pentru că Biserica păstrează identitatea spirituală a neamului românesc şi nu primeşte directive şi sprijin financiar din străinătate”.

E un avertisment extrem de dur, dat fiind precendentul creat de „Enciclica către popor” a Sf. Sinod al Bisericii Ortodoxe a Greciei, care condamnă ca antinaţională puterea politică, pentru închinarea ţării către FMI.

Iar în final, Patriarhia zdrobeşte, pur şi simplu, regimul Băsescu şi pe slugile sale:  

„În concluzie, considerăm că datoria Televiziunii naţionale nu este aceea de a tensiona în mod artificial relaţiile dintre Stat şi Biserică, nici de a diminua şi submina capacitatea de acţiune a Bisericii, astfel încât aceasta să nu mai poată ajuta spiritual şi social poporul român, atât de umilit astăzi de factori interni şi externi dornici de profit imediat sau pe termen lung, tocmai pentru că acest profit se obţine în defavoarea sa”.

Din păcate, probabil că emisiunea a avut audienţă, pentru că a fost programată înaintea unui film excepţional, pentru care, de altfel şi eu am dat pe TVR – şi dacă nu l-aţi văzut, merită să faceţi tot posibilul, fiindcă e o capodoperă: „Casa Spiritelor”, după romanul Isabelei Allende, ca dovadă că valoarea artistică transcende ideologia, cu o viziune infinitezimală asupra umanului în toate profunzimile sufletului şi în tot viul vieţii, suprinse magistral de artişti pur-sânge: Jeremy Irons – absolut magnific, ca şi mirificele Glenn Close şi Meryl Streep, secundaţi cu măiestrie de minunea vie Winona Ryder şi de Antonio Banderas. Superlativele sunt slabe.

Iar perversiunea conducerii TVR de a programa emisiunea infamă ca să-i garanteze audienţa demonstrează premeditarea calomniei. Personajele fără Dumnezeu puse de PD-L să conducă TVR! Dar poate că e bine ce s-a întâmplat, poate că aşa se va hotărî Preafericirea Sa Părintele Patriarh Daniel să dea cu biciul în templu, ca să ajute ţara să scape de blasfemia antinaţională pe nume regimul Băsescu.

Începutul a fost făcut, deocamdată online. Dar Patriarhia e în măsură să dea lovitura de graţie infamiei, solcitând o emisiune în direct şi la oră de vârf, sub formă de drept la replică, pe care să-l susţină, printre alţi preoţi, ierarhi şi credincioşi, Patriarhul însuşi. Şi să participe liderii partidelor politice. Şi să se spună lucrurilor pe nume. Şi să simţim cu toţii comuniune naţională, puterea binelui care ne uneşte şi ne scapă de regimul imposturii diabolice.

Televiziunile sunt, ca de obicei, ocupate cu agenda pe care le-o face puterea. Cele de ştiri au făcut, azi, emisiuni până la refuz de stupide pe tema glumiţei lui Boc de 1 aprilie cu ieşirea din criză.

Pe când ştirea, ştirea majoră în România, epocală, pur şi simplu, a fost complet ignorată. Comunicatul de azi al Bisericii Ortodoxe Române este evenimentul care ar fi trebuit să umple programele televiziunilor profesioniste, independente şi responsabile. Dar şi Antena 3, şi Realitatea TV au meseria de a blasfemia creştinismul, de a discredita Biserica Ortodoxă Română până la ostilizarea unei populaţii care şi-ar pierde, astfel, ultimul reper. Şi reperul ultim.

Şi se mai întreabă televiziunile-astea fără vlagă şi descurajatoare, de ce nu ies românii în stradă. Iar opoziţia doarme pe ea. De fapt, toţi se complac în (o)poziţiile lor călduţe şi nimănui nu-i pasă de milioanele de oameni care suferă. În afară de Biserică.

30 răspunsuri to “PATRIARHIA BISERICII ORTODOXE ROMÂNE, ATAC FĂRĂ PRECEDENT ŞI BINECUVÂNTAT ASUPRA REGIMULUI BĂSESCU”

 1. PLANO10 Says:

  Ce vrea etalonul boc folosit de base? Sa puna impozit pe averile bisericesti?
  Stirea care a traznit mai spre seara a fost cea cu plafonarea salariilor dascalilor!
  Ce ironie!
  Si popii si dascalii, oameni cu carte, au pus botul la propaganda portocalie, speriindu-se ca dracul de tamaie ca trioul Geoana-Antonescu-Johannis ar readuce comunismul la putere sau minerii.
  Sa-l poarte sanatos pe binefacatorul si preacinstitul care le-a intunecat mintea!

 2. Donkeypapuas Says:

  Eu am văzut „emisiunea” (în fapt lături marxist-leniniste de felul celor învăţate de tov RodiCA CUlcer la Şscoala de partid). O abjecţie ivită direct din laboratoarele ateismului stalinist. Plină de minciuni şi dezinformări. Spaţiul emisiunii a fost împărţit astfel: se difuza un calup de vomă antiortodoxă de 15 minute apoi urmau 5 (CINCI!( minute de dezbateri între cei 4 invitaţi: ateul (şi aliatul lui Băsescu de pe vremea când „primarul” se lupta împotriva…. construirii catedralei patriarhale) Remus Cernea, reprezentanta ziarului ateisto-sectant (şi… băsist) numit pe bună dreptate Excrementul Zilei, un reprezentant al Ministerului Cultelor (care a avut dreptul să vorbească de fiecare dată fix 20 de secunde) şi părintele Moţoc ale cărui intervenţii erau bruiate de fiecare dată de „moderaorul” emisiunii. Adică 4 calupuri de câte 15 minute fiecare şi alte 4 momente de „dezbatere” de câte 5 minute. În total Biserica a avut dreptul de apărare de… 4 MINUTE!
  Să prezint nişte minciuni:
  – BOR ar deţine 75000 hectare de pădure. De fapt este vorba de acele păduri ale Fondului Bisericesc din Bucovina care nu au fost restituite nici acum. Ştie Flutur de ce…
  – Clerul nu ar plăti impozit şi că n-ar fi afectaţi de criză. În realitate salariile au fost reduse cu 25%, contribuţia de la stat a fost şi ea redusă cu 25%, personalul bisericesc (fie mirean, fie clerical) îşi plăteşte dările către stat ca orice societate: CAS, Şomaj, Sănătate, Impozit – cota angajatului,; CAS, Şomaj, Sănătate, Fond Indemn copii, FondFond garanţie, – din partea parohiei. Adică ceea ce acordă statul ia ÎNAPOI imediat plus ceva în plus. Curent electric, gaze naturale, asigurarea bisericii (Da! Biserica îşi asigură de zeci de ani bunurile, n-a avut nevoie de legi ce obligă!) – acestea toate plus multe altele sunt plătite din bănuţul văduvei. Statul nu acoperă nimic din ceea ce am spus.
  – Nu a fost prezentat NIMIC din activitatea SOCIALĂ a Bisericii. Nimic despre căminele de bătrâni, nimic despre orfelinate, nimic despre cantinele sociale.
  – Nu s-a po,emit NIMIC nici de faptul că Biserica NOASTRĂ, a Românilor, nu practică zeciuiala. Poate pentru faptul că un anume domn preşedinte al ţării aparţine cultului Adventist?

  Această emisiune a postului public trebuie pusă într-un cadru mai larg de atac ideologic dus împotriva Bisericii. Cu apropape două săptămâni în urmă la alt post ce sluujeşte interese anti-româneşti (ProTV) s-a difuzat un „documentar” în care era înfierat un preot ortodox (părintele Pomohaci) pentru faptul că săvârşea slujba… Maslului. Iar un alt act de acuzare era că… primea colaci, făină şi ulei!

  Tot în campania anti-creştină se înscrie o altă acţiune din presă (mai ales în acelaşi Eveniment al Zilei, tot cu duduia Mirela Corlăţan) prin care era contrapus numărul (scos din buric) de biserici care ar fi fost clădite în ultiomi 15 ani (una la două zile afirmau aceşti mitomani din născare că s-ar fi sfinţit!) cu numărul de 400 de spitale. Când guvernul drag lor PeDe-L s-a năpustit cu furie criminală asupra a jumătate dintre spitale, deodată aceşti „justiţiari” neo-kominternişti au tăcut… brusc. Nici musca nu se mai aude din partea slugoilor media ai regimului – întâmplător sau nu şi atacatori ai Bisericii.

  Tot ceea ce am scris poate fi cu uşurinţă dovedit. O simplă căutare pe Google este suficientă, o simplă privire asupra bugetului de venituri şi cheltuieli (or ştii mafioţii ăştia din presă ce este aia „buget”?) este mai mult decât lămuritoare.

 3. PATRIARHIA BISERICII ORTODOXE ROMÂNE, ATAC FĂRĂ PRECEDENT ŞI BINECUVÂNTAT ASUPRA REGIMULUI BĂSESCU » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 31 March 2011 – Blog « Schei New Homes […]

 4. PLANO10 Says:

  proba de spam 🙂

 5. PLANO10 Says:

  Ce vrea etalonul boc folosit de base? Sa puna impozit pe averile bisericesti?
  Stirea care a traznit mai spre seara a fost cea cu plafonarea salariilor dascalilor!
  Ce ironie!
  Si popii si dascalii, oameni cu carte, au pus botul la propaganda portocalie, speriindu-se ca dracul de tamaie ca trioul Geoana-Antonescu-Johannis ar readuce comunismul la putere sau minerii.
  Sa-l poarte sanatos pe binefacatorul si preacinstitul care le-a intunecat

 6. Maria S.(Timisoara) Says:

  Era si timpul. Candva se arunca si anatema !
  Mai este timp.
  Nu e arunca, dar nu imi vine cuvantul.
  Sa visati cu ingerasi romani, se implica biserica.

 7. Maria S.(Timisoara) Says:

  Nu mai e nimic de adugat, ba da un post vacant de director de programe de stiri, emisiuni politice etc. nu exista in Romania ?
  Ghicesti cui i s-ar cuveni un asemenea post ?
  Sau acolo sus la cenzura, n-ar trebui schimbata garnitura de indata ce va varsa oranjada toxica, in gol de la mii de kilometri inaltime ?
  Gata ma opresc, nu de alta, dar ma trimiti pe alt blog si nu vreau sa ma duc.

 8. Maria S.(Timisoara) Says:

  N-am urmarit emisiunea si nu am pierdut nimic, desigur interventia Patriarhului ar trebui publicata si trimisa in omenire si omenirii.
  S-ar mai trezi vreo cativa.
  Ajungem la charisma, da numai un om cu charisma ar scoate zeci de mii de oameni pe strazi:
  „Preoti cu crucea-n frunte/ caci oastea e crestina „

 9. rizoaicad.arges Says:

  Dna Roxana! Problemele societatii romanesti nu sunt de competenta niciunei Religii, fie ea BOR sau alta. Religiile au alt domeniu de activitate, si anume „viata de dincolo” pentru „fericitii” saraci cu duhul, care mai pot credea semenea povesti de adormit copiii! Cei care isi folosesc dumnezeescul Dar, care este Ratiunea inteleg ca Religiile n-au nicio legatura cu Dumnezeu, in afara faptului ca L-au „parazitat”, pentru a beneficia de respectul si credulitatea enoriasilor care nu-si folosesc Ratiunea cu care i-a inzestrat Dumnezeu! (tema este tratata in cele doua ESEURI „religioase”, pe care le voi prezenta in comentarii viitoare).

  Problemele societatii romanesti trebuie dezbatute de partea laica a societatii, politicieni, ziaristi, si de toti cei ce nu sunt fiinte „vegetale”!
  De exemplu, contactati-l pe Victor Ciutacu si intrebati-l, de ce in iunie 2010 n-a dorit caderea Guv. Boc? Eu prezint mai jos pentru toti romanii cu coloana vertebrala, „documentatia” care arata ca Romania are la conducere cuplul de kkt Base-Boc, DATORITA lui Victor Ciutacu!

  Victor CIUTACU – un gunoi uman!

  In 21-03-2011, am pus in cutia postala a fiecarui colocatar al lui Ciutacu, din Str. Petre Ispirescu, cate o fila cu textul de mai jos:

  Toti cei care ati resimtit ca pe o oroare, pentru voi, sau pentru tara, EXISTENTA Guv. Boc de dupa 15-06-2010, trebuie sa stiti ca VINOVAT pentru aceasta nefericita EXISTENTA, este “jurnalistul” de kkt Victor Ciutacu! DE CE??? Pentru ca n-a dorit sa miste un deget, pentru a scapa tara, de aceasta mafie portocalie, ai carei capi sunt Basescu si martoaga lui, Boc! In 12-06-2010, i-am transmis lui Ciutacu, atat solutia alternativa(conceputa de mine), cat si o scrisoare de prezentare prin care il rugam, in numele poporului roman, sa o faca publica, pentru ca Parlamentarii Puterii sa aiba o alternativa la solutia criminala Basescu-Boc, pentru a putea vota Motiunea de Cenzura din 15-06-2010.

  Iata, atat solutia Basescu-Boc si cea alternativa, conceputa de mine, cat si scrisoarea cu care m-am adresat lui Ciutacu sa faca tot posibilul pentru a o face publica!

  Solutia criminala a lui Basescu-Boc, prezentata de Basescu, in 6 Mai 2010, intr-o Editie Speciala, consta in urmatoarele:
  1. Toate pensiile se reduc cu 15%, incepand cu 1-07-2010.
  2. Toate salariile din bani publici se reduc cu 25%, incepand cu 1-07-2010.

  Aceste prevederi au constituit obiectul asumarii raspunderii guvernului, care a fost combatuta cu Motiunea de Cenzura dezbatuta in 15-06-2010.

  Iata solutia mea, alternativa la cea a lui Basescu-Boc, transmisa in 12-06-2010 lui Victor CIUTACU, la domiciliu, impreuna cu o scrisoare de prezentare.

  Intelegand ca ratiunea masurilor de austeritate a fost realizarea unor economii bugetare, prezint mai jos o SOLUTIE ALTERNATIVA, menita sa realizeze aceleasi economii bugetare, de care tara are nevoie. In acest scop solicit Guvernului sa puna in opera aceasta SOLUTIE in modul urmator: 1). Se emite o prima Ordonanta de Urgenta (O1), prin care diferenta dintre cuantumul pensiilor in plata si a veniturilor din bani publici, pentru timpul lunar standard lucrat, si plafoanele de 1500-2000 lei pentru pensii si 3500 lei pentru veniturile bugetare, SE IMPOZITEAZA cu 90%. 2). Se emite a doua Ordonanta de Urgenta (O2), prin care toate pensiile si toate veniturile din bani publici, al caror cuantum este mai mare de 1000 lei, SE IMPOZITEAZA, suplimentar, cu procentul M, astfel incat cuantumul de 1000 lei sa nu fie afectat! Procentul M se calculeaza din relatia: Ec.(M)= Ec.(Bas.-Boc) – Ec.(O1;90%) sau Ec.(M)=Ec.(25%)+Ec.(15%) – Ec.(O1;90%). 3). Se emite a treia Ordonanta de Urgenta (O3), prin care Legea Nr. 571/2003 (Indemnizatii pentru cresterea copilului), se modifica astfel: a). Procentul de 85%, se reduce la 65%. b). Se stabileste plafonul maxim de 2000 lei sau 2400 lei, realizandu-se un raport de 3,33 sau 4, la 1, intre plafonul maxim si plafonul minim. 4). Se emite a patra Ordonanta de Urgenta (O4), prin care se ABROGA Legea Nr. 341/2004 (privitoare la asa-zisii revolutionari), urmand ca ranitii cu invaliditati confirmate de comisiile medicale, si urmasii celor decedati, sa intre sub protectia legilor generale corespunzatoare, ale Statului roman!

  PS. 1. Prima Ordonanta de Urgenta (O1), isi va inceta existenta la intrarea in vigoare a legilor unice de pensii si salarii din bani publici.
  2. A doua Ordonanta de Urgenta (O2), isi va inceta existenta, atunci cand conditiile economice vor asigura echilibrele economice care au determinat emiterea ei.

  PPS. Ordonantele de mai sus nu pot fi contestate juridic, deoarece impozitarile sunt prerogative ale Executivului.

  MOTIVARI: Ordonanta (O1) – pentru echitate; Ordonanta (O2) – pentru solidaritate; Ordonanta (O3 – pentru echitate; (O4) – pentru eliminarea unei anomalii ce dureaza de 20 de ani!

  Scrisoarea cu care i-am prezentat lui Victor CIUTACU, solutia mea alternativa:

  ///Victore! Amana momentul injuraturilor, daca nu poti renunta la ele, pana dupa batalia Basescu-poporul roman! Eu am copiat 400 astfel de file, cu care ii voi “innarma” pe cei ce protesteaza, pentru ca ei sa poata oferi o alternativa la solutia criminala a lui Basescu-Boc, si nu doar sa conteste respectiva solutie! As vrea, daca esti Om adevarat, sa iti aduci un important aport in aceasta batalie, atat direct prin scris si in emisiunea ta “Vorbe grele” , cat si indirect, solicitand cunoscutilor si amicilor tai din Antena 3, Dana Grecu si Gabriela Vranceanu-Firea, sa dezbata cele doua solutii: cea a lui Basescu-Boc si cea prezentata aici (chiar fara a indica autorul, precizand doar ca vine din partea unui pensionar), inclusiv cu cei ce se declara sustinatorii lui Basescu. Faptul de a sustine o solutie care afecteaza dramatic milioane de oameni, in contra altei solutii care afecteaza de sute de ori mai putini oameni, iar acestia sunt infinit mai putin afectati, decat cei “loviti” de solutia criminala Basescu –Boc, ii va descalifica definitiv pe politicienii basisti, si pe pupincuristii lor din mass-media! DOVADA ca intelegi momentul si ca te implici puternic, va fi data de contactarea mea si de discutia necesara. Eu voi fi in toate locurile de protest cu cele 400 de file copiate, si cu suplimentarea lor daca va fi nevoie! Oamenii de onoare si demni de respect, trec peste orgolii, sau le pun intre paranteze, cand este vorba de servirea intereselor nationale si sociale, si fac front comun! Bucuresti, 12-06-2010 Ing. pens. Dumitru RIZOAICA. Tel.0723966732.///

 10. rizoaicad.arges Says:

  Dna Roxana! Majoritatea covarsitoare a romanilor doreste schimbarea nesimtitilor aflati la conducerea Romaniei, dar schimbarea lor nu va produce si schimbarea dorita si asteptata de romani! Adevarata schimbare de care Romania are nevoie este schimbarea actualei democratii de kkt, cu democratia prezentata mai jos:

  ROMANIA ARE NEVOIE DE O DEMOCRATIE PURTATOARE DE RESPONSABILITATE!

  Romania are nevoie de un nou tip de democratie, una purtatoare de RESPONSABILITATE, care poate sa inlature toate neajunsurile, din societate si din Justitie, si care presupune indeplinirea a DOAR doua conditii, ABSOLUT POSIBILE:
  1. Trecerea printr-un filtru “IMUNIZATOR” a tuturor celor ce fac politica, astfel incat acestia sa nu se mai poata “imbolnavi” de minciuna, de lacomie, de hotie, de nesimtire, de iresponsabilitate, etc.
  2. Informatia MINIMA, necesara si suficienta, de care au nevoie alegatorii, trebuie sa fie aceea a constientizarii APARTENENTEI lor la o comunitate sociala (a saracilor ori a bogatilor) sau etnica!
  In acest fel campaniile electorale costisitoare de MANIPULARE a alegatorilor, vor deveni inutile, caci alegatorii vor trebui sa cunoasca DOAR partidele care reprezinta interesele comunitatii lor, dintre care vor alege pe unul dintre ele!
  Partidele ce reprezinta interesele celorlalte comunitati, NU VOR EXISTA PENTRU EI, oricat de “reformate,curate si uscate” ar fi ele, deoarece SUNT DIN ALT FILM!
  Iar pentru ca politicienii sunt trecuti prin filtrul “IMUNIZATOR” al SOLUTIEI ce se gaseste la adresa http://dumitrurizoaica.blogspot.com/, acestia nu-si vor mai putea permite sa minta, sa fie lacomi, hoti, nesimtiti, iresponsabili, etc.
  Din combinarea ALEGATORILOR, care vor vota partide ce reprezinta interesele comunitatii lor, cu POLITICIENII “imunizati”, care le va reprezinta interesele in Parlament, REZULTA DEMOCRATIA VIITORULUI, care va fi una transparenta, autentica, sanatoasa si purtatoare de RESPONSABILITATE pentu TOTI actorii din viata publca, caci se va baza, atat pe VOTUL COMUNITAR social sau etnic, care nu mai poate fi manipulat sau fraudat, cat si pe POLITICIENII imuni la toate mizeriile umane!
  Asa-zisa democratie de astazi — care rezulta din combinarea dintre politicienii VEROSI, nesimtiti, lipsiti de patriotism si iresponsabili, alesi pe baza votului BEZMETIC, in care optiunea pentru vot se datoreaza hazardului — este o insulta la adresa inteligentei romanilor, si serveste DOAR intereselor MAFIOTILOR si TICALOSILOR de toate categoriile! D.Rizoaica.Tel.0723966732.

 11. rizoaicad.arges Says:

  DRAGI COMPATRIOTI! Dumnezeu nu are nevoie de constructii de Catedrale in Mileniul III ! Cei ce doresc sa „ingroape” sute de milioane, sau chiar miliarde de euro, intr-o constructie INUTILA, atat lui Dumnezeu, cat si poporului roman, sunt oameni fara Dumnezeu, fie ei clerici in frunte cu Daniel, sau politicieni in frunte cu Basescu! Doamne, opreste-le lucrarea diavolesca!

  /// ESEU „RELIGIOS”, Nr.1! – Sunt ingrozit de faptul ca in Mileniul III, pot exista indivizi cu instructie peste medie, care accepta tembela zicala: „Crede si nu cerceta”. Doamne, tu ai dotat fiintele umane cu facultatea de a gandi, adica de a se intreba si a-si raspunde! Ce vei face Doamne cu specimenele care refuza sa-si foloseasca dumnezeescul Tau Dar, care este RATIUNEA? De ce Doamne, asemenea fiinte nu-si folosesc RATIUNEA si prefera ca mintea lor sa se apropie de cea a necuvantatoarelor? Orice individ ar trebui sa stie ca Dumnezeu l-a dorit un partener in binomul Creator-creatie, sau Dumnezeu-om, si nu o frunza-n vantul fatarnic si demagogic al Religiilor, care sunt niste partide ce ii manipuleaza, cu fantasmele unor UTOPII, pe cei ce renunta la RATIUNE; tot asa cum partidele laice ii manipuleaza pe credulii incurabili, cu fantasmele prosperitatii materiale! Partidele religioase – Religiile – n-au alta legatura cu Dumnezeu in afara faptului ca s-au “agatat” de poala Lui, pentru a pune ceata pe mintea celor care accepta sa renunte la RATIUNE! Orice individ care n-ar dori sa-L supere pe Dumnezeu, prin nefolosirea Divinului Sau Dar, care este RATIUNEA, s-ar intreba: de ce exista atatea religii daca exista un singur Dumnezeu? Oare toate aceste Religii sunt de la Dumnezeu, sau sunt “opere” ale inaintasilor nostri, oamenii? Daca ar fi de la Dumnezeu, ar fi una singura, caci El putea sa dea oamenilor aceeasi invatatura, indiferent de locul sau momentul, unde, sau cand s-ar fi transmis acea invatatura! Daca si-ar folosi RATIUNEA cu care l-a inzestrat Dumnezeu, individul ar deduce imediat ca TOATE invataturile religioase, cele disparute pana acum in negura istoriei, cele ce au fost inlocuite de cele actuale, cele actuale, ca si cele ce le vor inlocui pe acestea, n-au nicio legatura directa cu Dumnezeu, ci sunt opere ale semenilor nostri, care au dorit ordine si pace intre oameni, atunci cand societatile umane nu erau capabile sa se organizeze laic! Iar pornirile animalice erau cel mai bine tinute in frau de speranta iluzorie intr-o existenta utopica, dupa consumarea vietii pamantesti! A sustine ABERATIA, ca invataturile Religiilor sunt de la Dumnezeu, inseamna a-L acuza pe El de glume proaste sau de rautate, caci doar asa ar fi putut sa dea oamenilor invataturi contradictorii care sa-i impinga la anti-semitism, la cruciade, la Jihad-uri, etc. Deci, crede cineva ca Dumnezeu si-a batut joc de creatia Sa, dandu-i invataturi contradictorii pentru a se “delecta” cu ororile savarsite in numele Lui? Cine crede asa ceva ar trebui sa se ingrozeasca, impreuna cu toti cei ce savarsesc o asemenea blasfemie! Ar trebui sa stim cu totii, ca omenirea are acelasi destin cu al intregii lumi vii, de la cele mai simple forme de viata de flora si fauna, si pana in varful acesteia, unde se afla Omul! Toate formele de viata urmeaza inexorabilul ciclu al existentei, de la germinare, dezvoltare completa, nastere, parcurgerea duratei existentei in fiinta, si trecerea in nefiinta! Acesta este ciclul existentei harazit de Dumnezeu, intregii lumi vii! Dumnezeu ne-a inzestrat cu RATIUNE, dar depinde de fiecare dintre noi daca decide sa o foloseasca, sau se lasa manipulat de farsorii religiosi si politici! Astazi oamenii au nevoie de Dumnezeu, NU de Religii! Religiile au avut misiunea lor BENEFICA, atunci cand nu era posibila o organizare laica a grupurilor umane! Dar misiunea lor s-a incheiat, iar astazi sunt niste relicve ale trecutului, nocive pentru RATIUNEA umana, pe care incearca sa o inchida in „gogoasa credintei”, similar cum viermele de matase se inchide in propria-i gogoasa!
  Inchinati-va oameni iubitori de Dumnezeu, DOAR Lui , si nu unor farsori in odajdii, care se agata cu dintii sa exploateze si ultima picatura de credulitate a celor tematori, care nu si-au luat pe Dumnezeu ca reper indestructibil! Farsorii in odajdii nu-L slujesc pe Dumnezeu, ci isi slujesc propriile interese, foarte pamantene! Religiile sunt „parazitii” ce traiesc pe seama lui Dumnezeu! Lumea va fi mai buna cand toti oamenii vor parasi toate Religiile, si se vor intoarce cu totii la Dumnezeu, formand ”o singura turma, si-un pastor”! Dumnezeu a oferit oamenilor RATIUNEA pentru a trai in “lumina Sa”, iar Religiile ii imbecilizeaza pe oameni, indemnandu-i “sa creada” povestile tampe si mincinoase, pe care li le prezinta ca Adevaruri imuabile, indemnandu-i sa nu-si foloseaca Ratiunea, ci „sa creada”! D.Rizoaica. TEL.0723966732. ///

  PS. Unde ne sunt intelectualii??? Acesti invatatori si luminatori ai natiunii???!!!

 12. rizoaicad.arges Says:

  Desteapta-te, romane, din somnul cel de moarte/ In care te-adanceste „mafia” politico-clericala/ In frunte cu Basescu si Daniel !

  ///ESEU „RELIGIOS”, Nr.2!– Revin cu un nou ESEU pentru a incerca sa arat ca, am fost, nu nedrept ci, poate prea dur, cu cei care sunt, deocamdata, indestructibil legati de “drogul” cu care sunt “hraniti”, inca inainte de a incepe sa-si exerseze gandirea! Ei, si toti cei asemeni lor, sunt prizonierii “opiului popoarelor”, care sunt Religiile! Ca acestea n-au nicio legatura cu Dumnezeu, am demonstrat-o in ESEUL anterior! Am revenit cu acest ESEU, pentru a acorda circumstante atenuante tuturor celor aflati sub nefasta influenta a Religiilor! Am considerat de datoria mea sa arat ca nu sunt vreun geniu care, la 7ani, la 14 ani, sau la 21 de ani, as fi reusit sa ma eliberez de sub perfida influenta a Religiei! Daca as fi trait doar 60 de ani, as fi fost si eu unul dintre miile de miliarde de oameni, care si-au petrecut intreaga viata, fara sa stie, sub influenta “opiului popoarelor”! De abia la 62 de ani, in conditiile confruntarii cu unii sectanti, am reusit sa vad ADEVARUL, si deci, sa descopar MINCIUNA Religiilor care, fiecare in parte, pretinde ca propavaduieste invatatura primita de la Dumnezeu! Si vorba poeziei lui Goga, “Poveste” (1914): “Si-abia tarziu, odata, ti-am inteles fiorul/ Si te-am vazut cum starui si-nfricosta cresti,/ In clipa cea dintaie cand mi-a atins piciorul/ Tarana fermecata a tarii romanesti/”. Atunci am inteles ca “n” Religii, cu invataturi contradictorii, pana la conflicte deschise, NU POT fi purtatoare ale unor invataturi de la Dumnezeu! Caci am aratat, in ESEUL anterior, ca Dumnezeu nu putea sa dea creatiei Sale invataturi contradictorii, care sa conduca la anti-semitism, la cruciade, la Jihad-uri, etc. Dar si asa, nu poti renunta de pe o zi pe alta la drogul cu care te-ai “hranit” o viata, fara sa simti ca totul se prabuseste in jurul tau! De ce o asemenea senzatie? Din faptul ca preparatorii “opiului” au folosit o reteta deosebit de perfida, creand, nu o simpla ierarhie, ci un “tot indestructibil” intre Dumnezeu, Profet si Duhul Sfant! Daca Dumnezeu este recunoscut, de orice fiinta rationala ca Divinitate Suprema, e dificila “decuplarea” intregii “facaturi”, de la Profet si pana la ultimul “sfintisor” al ierarhiei, de la legatura lor cu Dumnezeu! Nu mi-a fost usor sa demontez, pe indelete, aceasta perversa facatura, dar culmea, m-am ajutat de versurile unui cantec sectant din timpul detentiei politice, care spunea: “Nu ma voi clatina, nu ma voi clatina/ Caci in Domnul mi-am pus eu nadejdea/. Daca pentru sectanti Domnul era Iisus, pentru mine Domnul era Dumnezeu! In aceste conditii, cand aveam un asemenea suport, decuplarea mea de “esafodajul mincinos”, nu mi-a mai creat spaime! Si apoi mi-am spus, ca daca ma aflu sub protectia lui Dumnezeu, ma pot debarasa de “toti” subordonatii Lui, inclusiv de Profet! Iar daca utopica promisiune a altei existente, la incetarea celei pamantene, ar avea un atom de adevar, cei ce renunta la Religiile care fac asemenea promisiuni in numele lui Dumnezeu, ei n-ar avea nimic de pierdut, caci promisiunea utopicei existente, se face in numele lui Dumnezeu, alaturi de care raman TOTI cei ce renunta la MINCIUNA Religiilor! Toti cei care doriti sa iesiti din MINCIUNA Religiilor, despartiti-va de Religii razand, si, atata timp cat sunteti alaturi de Dumnezeu, SA NU VA FIE FRICA! D.Rizoaica. Tel.0723966732.///

  PS. Ridica-te Gheorghe, ridica-te Ioane, din ignoranta in care vor sa va tina clericii farisei, si politicienii „vegetali”, ipocriti si nesimtitori!

 13. Ovidiu Says:

  EXCLUSIV DOCUMENTAR! Potrivit hercegovina.info si serbstvo.yuku.co, a doua soţie a lui Gaddafi Zófia Farkas (Safiya Farkas) s-a născut în Mostar, sudul Bosniei şi Herţegovina şi este de origine maghiară- Deci magazinul Best hu avea dreptate! VEZI O POZA INEDITA CU SOTIA LUI GADDAFI ZSÓFIA FARKAS (UNGUROAICA 100%) IN IUGOSLAVIA – FROMOASA PARUL SATEN LINGA TITO VEZI DOCUMENTE!”>

 14. Am promis o poză… « Un blog cu atitudine Says:

  […] Roxana şi Adelina care au cerut “dovada”: beizadea cu […]

 15. Ghita Bizonu' Says:

  Donkeypapuas

  esti sigur ca excrementa sa pestinentiala este pocait ?! ma rog asta ar explica talpile puse construirii Catedralei ….

 16. Nevermind Says:

  Hm… Stat LAIC spune cuiva ceva?
  BOR se discrediteaza singura. Prezentarea realitatii nu o schimba cu nimic.

 17. Roxana Iordache Says:

  @PLANO10. De unde ai scos-o cu preoţii că i-ar fi votat pe-ăştia? Voturile au fost, ca la toţi oamenii, împărţite, dar marea majoritate nu-i suportă pe portocalii.

  @Donkeypapuas. Mulţumesc pentru relatare.

  @Maria S. Ba da, Anca Florea. Dacă ea ar coordona TVR, atunci am avea televiziune adevărată. Şi le-aş mai vedea în conducere pe Lucica Hossu şi Delia Budeanu. 🙂

  @rizoaicad. Repet, ce rost are să vă contrazic?

  @Ghita Bizonu’. Asta chiar n-ar avea importanţă. În toate ţările civilizate se convieţuieşte paşnic şi în respect. Cu privire la Catedrală, din păcate, ostilitatea e aproape generală în mass media şi nu numai. Şi cred că Patriarhia va şti să activeze PR-ul foarte bun pentru a le povesti oamenilor că este un legat testamentar din partea primului patriarh, Miron Cristea, patriarhul Marii Uniri – atunci s-a îmbrăţişat cu episcopul Iuliu Hossu.

  @Nevermind. Prostie nativă nu există decât prin excepţie. Prostia înseamnă ignoranţă. Dai dovadă.

 18. Donkeypapuas Says:

  @nevermind
  „Laic” este acea persoană care aparţine Bisericii dar nu este nici preot, nici monah. Escrocii franc-masoni (aka „luminaţi”) i-au deformat sensul. În rândul laicatului există iarăşi diferenţieri: laicatul liber şi oamenii aflaţi sub jurământ (militarii de exemplu). Prin urmare despre care stat „laic” vorbeşti? Cumva despre acea aberaţie pur „intelectualistă” şi teoretică ivită în rândul turbaţilor Revoluţiei franceze? Cum se face că exact aceşti partizani ai SECULARISMULUI de îndată ce ajung la putere încalcă DREPTUL de asociere, DREPTUL fiecărui CETĂŢEAN de a-şi conduce viaţa. Anarhiştii, ca să dau alt exemplu, vroiau (şi acţionau!) în a le face pe călugăriţe „să devină mame”. Asta în timp ce AVORTUL ÎN MASĂ este o direcţie asumată fără dubii de către stânga (şi extrema stângă în special).
  Unul dintre cei 10 mari români (conform sondajului făcut de TVR într-o altă vreme) – Richard Wurmbrand a scrsi o carte (despre care, ciudat, nu s-a pomenit în schimb nimic tot în acele emisiuni) intitulată „Marx şi Satan”. Satanismul – o posibilă explicaţie a furiei anticreştine a diverselor componente ale stângii extremiste? Pe vremea guvernării Năstase pionul trimis la înaintare de către Băsescu era Remus Cernea. Acesta protesta pe atunci împotriva dărâmării mausoleului bolşevic din Parcul Carol. A analizat cineva simbolistica ce însoţeşte monumentul? Păi este o stea roşie înoarsă cu cracii în sus înscrisă într-un cerc. Adică este un monument… satanist. Întâmplător sau nu acelaşi Remus Cernea a contribuit din plin la împiedicarea dreptului de asociere al Studenţilor Creştini Ortodocşi (prin 1998-99, cam aşa), vreo câţiva ani buni aceşti studenţi nu au mai avut dreptul de a susţine întruniri, dezbateri, lucruri ce ţin de firescul vieţii studenţeşti. Extrema stângă în schimb a avut: acea „Miliţie Spirituală” – fascia de luptă studenţească a lui Băsescu îndreptată contra duşmanilor săi politici. Ca un făcut, platforma media unde apăreau manifestările scrise ale celulei era Evenimentul Zilei (şi, dacă nu mă înşel, Ziua – dar nu mai ţin minte aşa de bine).

 19. Sorin ROSCA STANESCU » Blog Archive » S-a enervat Preafericitul: Patriarhia da de pamant cu Televiziunea Romana Says:

  […] a remis presei, azi, un comunicat, (semnalat aici) in care pune la zid TVR pentru emisiunea-dezbatere cu tema „Averea Bisericii” difuzata in […]

 20. Nevermind Says:

  @Donkeypapuas
  http://dictionare.edu.ro/definitie/laic
  http://www.archeus.ro/lingvistica/CautareDex?query=LAIC
  un pic de scoala laica n-ar strica QED

  Re. Cernea. Ca e bun de exemplu. Sunt si eu contra catedralei orgoliilor bisericesti pe bani publici insa nu inghit interzicerea liberei asocieri. Fie ca e vorba de crestini, satanisti, pro-avort, anti-avort, etc.

  @Roxana
  O abordare cu adevarat crestinesca. Multumesc pentru aprecieri. Le-am primit cum primesc si aprecierile portocaliilor la adresa mea. Cam acelasi lucru si fix acelasi mod ipocrit de gandire si exprimare.
  Propovaduiesti religia si biserica prin actiuni care nu au nimic de-a face cu invatamintele pline de intelepciune si bunatate care sunt predicate cu patos. Ma abtin a te eticheta. Gandeste-te insa la ce etichete pui tu pedelistilor si puneti-le. Sunt fix aceleasi.

 21. un liberal deja optimist Says:

  Ce nu intelegeti este ca acest popor a primit instructiune (educatie mai rudimentara) ateista timp de peste 50 de ani. Multimile alea care se reped pe la moaste si aghiazma nu sunt patrunse de har. Se duc acolo asa, pur si simplu. Neo-nomenclatura la fel. Poate doar Jiji este patruns de har. Poate ma insel. Nici Sfanta Biserica nu are un comportament pe masura. Asa incat sa nu ne miram ce se mai intampla in Cetate.Si apoi TVR nu-i la prima infractiune. A mai comis-o de cateva ori. Dar, din pacate, nu prea urmarim TVR. Exceptant TVR Cultural unde mai gasesti cate ceva..As fi curios ce rating are Trinitas. Eu ,cel putin o zapez de cateva ori pe zi. Are multe emisiuni interesante. Vi-l recomand.

 22. Donkeypapuas Says:

  @Nevermind

  Hilar. Două situri create cu copy/paste unul de la altu! Şi reproducând teoria despre limbă a măreţului tovarăş Stalin. Se iau cuvintele, se deformează sau se schimbă sensul (direcţia, ca să fiu mai clar) şi apoi minciuna este prezentată drept adevăr.
  Hai ca să dau alt exemplu pentru a vedea ridicolul tembelist al ideologilor promovaţi după 44 în lingvistică: Îmi poţi spune ce înseamnă „Asociaţia laicatului ortodox”? Atenţie! Vreu o traducerer respectând strict aberaţiile DEX-ului.
  PS: propagandiştii marxismului din lingvistică la orice cuvânt provenit din greacă afirmă cu o imensă prostie că ar veni prin filieră… franceză.
  Cu aşa ceva vă lăudaţi voi, ăştia, seCULarii?

 23. Roxana Iordache Says:

  @Nevermind. Q.E.D. Plus gramatica.

  @un liberal deja optimist. De unde ştii? Generalizarea e o tendinţă totalitară.

 24. Nevermind Says:

  @Donkeypapuas

  Hilar, intr-adevar. Scuza-ma ca folosesc limba romana actuala. Nu am fost de acord nici cu i din a si totusi m-am conformat. Faptul ca unii traiesc in trecut si folosesc limba romana la nivelul anilor 1800 nu le da dreptul sa impuna ca regula alegerea lor si nici sa acuze fara niciun argument. E ca si cum ti-ar spune cineva ca esti agramat pentru faptul ca ai scris „cuvant” in loc de „cuvint”. Mda, hilar.

  In caz ca nu te-ai prins, cum nu a facut-o nici toleranta si crestina noastra gazda, nu sunt contra religiei. Libertatea fiecaruia se termina acolo unde incepe libertatea celuilalt.
  Cu BOR, in schimb, am. Pentru ca imi incalca libertatea individuala prin foamea nemasurata de putere, bani si proprietati. Pentru ca nu sunt de acord ca din banii mei sa se faca aberatii arhitectonice menite sa gadile orgoliul unor popi. Si toate astea prin santaj electoral si „moral”. Prefer scoli, spitale, azile de batrani (fara monopol BOR, cum au de gand), etc.

  Va laudati cu toleranta in timp ce sunteti definitia intolerantei. Ignorati faptul ca exista si alte opinii in timp ce acuzati ignoranta. Cu asa ceva va laudati voi, astia, religiosii? SUBtilule…

 25. Ghita Bizonu' Says:

  Roxana

  ai zis bine in tarile civilizate . Este cumav Romania o tara civilizata ?
  Si sa lasam de o parte imaginea aia care cam circula cu o majoritate inculta si barbara (in cazu nost ortodoxa) si minoritatile ultra civilizate si sofisticate mai ales cand este vorba de minoritati religioase! Ca fara sucar Martorii lu Iehova nu prea stralucesc in acst domneniu. Si pocaiatii se tin aproape de ei (in ce ii priveste le reprosez si lipsa de bun simt cronica si cea de cinste aproape la fel de cronica !! Experienta perosnala. S-ar putea ca majoritatea sa nu fie asa dar ..Si as zice ca dragu de Nutzu Basel se incadreaza !!!).
  Insa in relatia cu BOR nici diversele culte si secte crestine nu au dat dovada de prea multa civilizatie de la 1990 incoace! Foate multe din isultele aduse BOR (si stunt garla!) sunt viscerale. Ori asta inseamna ura pur si simplu. Geberata de obicei de intoleranta religioasa , adica de apartenenta la lata credinta si de cele mai multe ori provenind de la proaspat covertiti . Stii ca poapsatul covertit este plin de zel …
  Si au exagerat cu acuzele ca BOR = securitate. Ca daca prin forta numarului BOR a dat cei mai multi dintre cei care au incalcat grav canoanele in relatia cu statu socialist nici celelate culte nu au cu se mandri – ca proportional cu numarul lor au gresit cu ele , poti avea incredere in Securitate ! (adica nu aveau scarba sa lucreze si alte culte!)
  Iar in ce priveste Catedrala .. multe din talpile puse tin de religie . Adica alte culte religioase nu doresc acesta catedrala ( la mica barfa este chiar de mirare cum Bucurestiul este lipsit de o catedrala demna nu doar de un scaun mitropolitan ci si de oras ata de mare ! D ela 1920 incoa …).
  Si o mica piveste despre bun simt si civilizatie. Cativa catolici imi explicau ca ortodoxie = comunism si ca ar fi bine sa ne covertim la catolicism Cunosti teoria. Insa cand i-am intrebat cu cine iscali papa concocrdatu de redeveni Vaticanu stat au inceput s aurle ca nu doresc sa vorbewssca despre asta . Acu nu mai ziceau de asumarea istoriei tipua dipserati nu discut ! ma rog am fost sadic si le-am zis ca cu Musolini si deci catolicism- fascism .
  Ma rog o personana „civilizata se lasa porcaita fara sa replice. Da io is Bizonu ce pretentii sa ai de un ortodox ca mine ?!

  Apospos crezi ca era un model de civilizatie ca unii aprtinand aloro culte si religii sa ceara retargerea lui Teoctist pe motiv ca nuu ii reprezenta ? Uite nici pe mine nu ma reprezinta papa. Ca sunt ortodox . Este un motiv sa cer schimbarea papei ?! Eu zic ca nu !

 26. Ghita Bizonu' Says:

  Niciodata fara minte ‘ref definitiiel alea .
  este gresit sa zici ca
  LÁIC, -Ă, laici, -e, adj. (Adesea substantivat) Care este din afara religiei și a tagmei bisericești, specific acestui domeniu; mirenesc, lumesc

  Laic insemana care nu face parte din cler. Asta nu inseaman ca laicul nu poate apartine unui cult ! De exemplu io is laic dar apartin de cultu ortodox (desi …. aparteneta mea este pur culturala si traditie de familie. Asta nu inseamna ca voi permite unuia sau altuia sa batjocoreasca ortodoxia- cai am zis este mostenirea mea !).

 27. Roxana Iordache Says:

  @Nevermind. Te-aş putea expedia tot cu Q.E.D. Fiindcă denotă ignoranţă crasă replica ta actuală. Mai mult, penibil. Biata raţiune! Cât priveşte toleranţa, prefer respectul. Nu sunt de acord cu legalizarea prostituţiei.

 28. Catalin Poenasu Says:

  Buna postare Roxana…Tot acest proces de rasturnare a credibilitatii Bisericii Ortodoxe Romane a inceput odata cu anuntul Mitropoliei Moldovei care sustinea ideea infiintarii unei Case de Ajutor care sa vina in ajutorul laicilor.Trebuie mentionat ca acest CAR este existent in Biserica, dar se rezuma doar la personalul care lucreaza in acest mediu: clerici, cantareti bisericesti, asistenti sociali etc.Dar cum Mitropolitul Teofan este inzestrat cu buna calitati de manager, i-a venit ideea sa extinda acest mod de intrajutorare si in randul laicilor.Problema a luat amploare cand s-a anuntat dobanda la creditul care il faci: ea este de 6%, un nimic, pe cand marile banci au niste dobanzi de te sperii.Cum sa distruga Biserica sistemul financiar al lor cu aceasta dobanda, lasa ca-i linistim si-au spus ei, si uita asa au inceput sa improaste Biserica cu tot felul de tampenii, nebunii, mizerii.Imi place ca ai amintit de greci, cred ca la ora actuala este cea mai puternica ortodoxie cu coloana vertebrala solida.Mai adaug un caz, care tine de ortodoxia greaca.Cand s-a dorit votarea in parlamentul grecesc, a legii prostitutiei (un pic mai era si se vota) si a Bordelurilor.Biserica nu a fost de acord si iata cum a reactionat.In plen a venit Arhiepiscopul Greciei si al intregii Elade cu o gentuta mica si a dorit sa i-a cuvantul, si normal ca a fost lasat.A urcat la locul de unde trebuia sa vorbeasca si a scos din mica geanta urmatoarele: Omoforul, Epitrahilul (cu care s-a imbracat) si Sfanta Cruce si atat a spus ,,Celor care voteaza aceasta lege, le spun ca acolo sa ajunga copiilor” si i-a linistit…NU a mai votat nimeni, au luat acesta replica ca un blestem…Asa si Biserica noastra trebuie sa i-a atitudine, si sa se bucure de sprijinul celor ce cred…inca. P.S.daca exista vreo greseala de exprimare, gramaticala scuze, la ora editarii acestui comentariu eram frant de oboseala.Respect pentru ceea ce faci si esti…Roxana

 29. Roxana Iordache Says:

  @Catalin Poenasu. Bun venit! Mulţumesc.

 30. Sorin Popescu Says:

  Adevarul e ca imensele averi bisericesti chiar ar trebui imnpozitate,asa cum a facut Alexandru Ioan Cuza in 1863,mai ales ca au obtinut profituri uriase pe timp de criza,in timp ce sute de mii de tineri din tara asta nu au un loc de munca stabil si sunt tratati ca niste sclavi,fara contracte de munca,concedii de odihna,etc.Dupa ’89 a reinceput Marea Jepcareala a BOR,prin retrocedarea,donarea,cumpararea de mii de hectare de paduri si terenuri arabile,restaurante,hoteluri,cazinouri,limuzine de lux,care NU PLATESC IMPOZIT la stat !Asadar,in timp ce poporul moare de foame,BOR face profituri uriase si isi inzeceste averea.Mai platiti impozite si voi,fratilor „preafericiti”,ca oricum nu aveti nici o legatura cu DIVINITATEA !E criza si poporul nu va mai poate tine in spate.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: