O NOUĂ CATEGORIE LA CONCURSURILE PD-L: NESIMŢIREA

Foto: Marius Mina

Când am ajuns acasă, seara, am deschis televizorul unde era setat, adică pe Antena 3, la Gabi Firea şi am dat de Costică Canacheu. Care îi spunea doamnei Mariana Câmpeanu: „Minţiţi, doamnă!”. Este jaful care ar fi vrut ca aromânii – pe care Petre Ţuţea îi numea „români absoluţi” sau machidoni, în caz că nu ştie cineva despre cine e vorba – să fie declaraţi minoritate naţională, ca să aibă şi el ce conduce. Noroc cu Pino Caramitru, că s-a înfuriat instantaneu.

Aţi văzut că deocamdată am iniţiat competiţia P.P. din PD-L (id est: proasta proastelor, dragă Virgil Ilie, ţărănistul meu drag cu gândul la prostii). Dar sunt mai multe categorii şi n-a fost nici locul, nici momentul să le precizez. Şi acum, sincer, îmi este cam lene, deci indic doar categoria: nesimţire. Promit să le enumăr pe toate şi sunteţi invitaţi să contribuiţi.

Deci, eu îl nominalizez pe Canacheu, pentru moment, e lider în materie.

21 răspunsuri to “O NOUĂ CATEGORIE LA CONCURSURILE PD-L: NESIMŢIREA”

 1. Rogozana Says:

  Prpaste proastelor este numai una, iar aceea esti tu, Roxano!

  De ani de zile spumegi pe-aici si uite ce-ai ajuns!
  O insipida.
  Cu un blog de „succes” in care aceleasi 4 persoane plus catelul Horvath isi etaleaza imbecilitatea..
  Atat si nimic mai mult.
  Titlurile tale inepte sunt doar un strigat disperat, (al unei vieti ratate), pe care nu-l mai baga in seama nimeni

  Vai de tine….

 2. J o h n s o n Says:

  Electoral vorbind PD-L a pierdut la faza asta…Doar megamitocanului Basescu i se mai iarta de catre electoratul neutru pentru ca mitocania este urmata imediat de un hăhăit si o grimasă de retardat ca si cum ar fi facut o ghidusie cu tenta politica….Mariana Campeanu are priza la electorat,trece sticla,are un discurs clar si la obiect si mai ales este o doamnă…Cand vine Costică si-o jigneste in faţă inseamnă ca in intreg partidul de la Bulibasa la ultimul pirand bălteste marlănia si ignoranta…nu le mai pasă nici macar de impresia facuta publicului…au o siguranţa dezarmanta si un tupeu inimaginabil…

 3. J o h n s o n Says:

  Auuuuuu…Ai lovit direct la testicule…uite-l pe disperat cum a aparut…Parca acum un an,doi aveau si ei matracuci mai scoliti decat mamelucii de azi…au schimbat generatia de prostaci,astia vin pe filiera asfaltatorilor,dupa cum vorbesc.

 4. O NOUĂ CATEGORIE LA CONCURSURILE PD-L: NESIMŢIREA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 30 March 2011 – Blog « Dezvoltatorii "de ocazie" ies din imobiliare: "Vreau sa vand, sa scap de banca" […]

 5. Marius Mina Says:

  Calacheul nostru democrat liberaloid , frectia cu Carmol din statutul minoritarilor nationali si internationali

 6. Udrea Lenuta Says:

  Rogozanco, halime-ai drobul ca vine timpul , iti dau o bucata si pentru Bashinescu Ciordescu Cotrocenescu.

  Semneaza ,

  Udrea Ofilita Obosita Oralista

 7. mariusnyc Says:

 8. mariusnyc Says:

 9. ROBERT HORVATH CINEAST SUA Says:

  DOMNULE VOICULESCU. POSTARILE MELE SUNT CENZURATE. DE REGULA CELE IMPORTANTE.
  SUNT DOUA POSIBILITATI. SAU SUNTETI IN BLAT CU BASESCU SAU SUNTETI INFILTRAT PANA IN GAT.
  A INTRA IN CONFLICT CU UN ZIARIST DE INVESTIGATIE ESTE FARA SENS DAR POATE AVEA CONSECINTE. VA ROG LUATI MASURILE NECESARE.

  DOMNULE VOICULESCU
  NU DEMULT WIKILEAKS A LANSAT O BOMBA MENTIONAN ROMANIA CA INTERMEDIARA IN TRIMITERE DE TEHNOLOGIE PENTRU RACHETELE IRANIENE. IN LOC CA ANTENA 3 SA ANCHETEZE ACEST CAZ TERMINAL SE OCUPA DE ZVONURI SI SOPARLE DE LA AMBASADA SUA BUCURSTI, SE INTRA IN CURSA INTINSA DE SERVICII. VA ROG LUATI LUCRURILE IN MANA SAU LASATI PE BASESCU SA-SI TERMINE MANDATUL IN BUNA PACE.
  Wikileaks: Romania Mentioned as Go-Between in Iranian Weapons Deal
  „A confidential list of strategic instalations around the world, published by Wikileaks, mentions Romania, as intermediaries in a deal to supply Iran with strategic defence equipment. The provider was allegedly a German company and the trade was supposed to take place in 2007. Romania, were supposed to help the supplier avoid the embargo on Iran. ”
  AM DESCHIS O ANCHETA PERSONALA BAZATA PE SURSE SERIOSE SI CREDIBILE. LA INSISTENTA SERVICIULUI ITALIAN INTERMEDIARII AU FOST ARESTATI IAR PRIN INTERVENTIA PRESEDINTELUI BASESCU AU FOST ELIBERATI. AGENTII IRANIANI SUNT LA RACOARE SI AU CIRIPIT,
  DACA DORITI SA LICHIDATI REGIMUL BASESCU PUTETI SA MA CONTACTATI DE URGENTA. POSED DATE TERMINALE.
  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com/
  KIROSTUDIO@YAHOO.COM TEL 212 463.80. 74 NEW YORK

 10. Ovidiu Says:

  Conform Best hu, soţia lui Gaddafi este unguroaică de origine maghiară. Safiya Farkas născută iniţial Zsófia Farkas. Kadhafinak magyar felesége van! NU RATA VEZI IMAGINE INCENDIARE SI SURSA

 11. Rogozana Says:

  Ce tampit e Horvath asta :))))))

 12. PLANO10 Says:

  @Ovidiu
  Ai zis una tare incendiara: unguroaica de origine maghiara. 🙄

 13. SimP Says:

  Rogozano, habar nu ai ce zici. Nu ai invatat pana acum nimic de la viata si nimic de la scoala.
  Pe vremuri, la scoala ne invatau de unu Einstein care a facut o descoperire mare.. foarte mare; mai mare decat poate „marele” tau sa cuprinda. El, Einstein, si-a intitulat descoperirea „Teoria relativitatii”. Teoria lui se aplica in orice domeniu, stiinta, politica, economie etc inclusiv in viata de zi cu zi. Conform teoriei lui Einstein, ceea ce este „alb”, privit dintr-un alt unghi devine „negru”. Deci tot ce latri legat de Roxana, este exact opusul privit din alt unghi.

 14. Sfarma -Piatra Says:

  ROGOZANO ce nume predestinat ai !!!

 15. Marcus Says:

  Ce Facem, Romani, Sarbatorim Sau Ne Plangem Mortii ?

  Comunistii ne puneau sa sarbatorim prin munca anumite evenimente mai deosebite, ba in ultimul timp ajunsesem sa muncim si in sfintele duminici lasate de la Dumnezeu pentru odihna. Derbedeii lui chiombila ar trebui sa le multumeasca comunistilor pentru acest lucru, deaorece din munca noastra de atunci au ei ce fura astazi si ce exploata in folos propriu. Si ar mai trebui sa le multumeasca pentru faptul ca i-au invatat metode noi de sarbatorire, metode atat de dragi si cu priza la poporul roman.
  Spre exemplu ziua de astazi, conform spuselor cu caracter de oracol ale Bocului si Basescului, ar trebui sa scoata lumea, functie de conditiile meteo, la picnic si la serbari campenesti de primavara unde, la un mic si-o bere plus un concert oferit de ministrul tineretului si sportului, sa se bucure in voie si sa rada la soare, pe motiv ca sleahta penala a chiombului a scos Romania din criza (sau din recesiune, dracu stie ce este cu adevarat, ca Boc si Basescu habar n-au).
  Motivul pentru care insa lumea nu a iesit cu mic cu mare la iarba verde consta in faptul ca romanasul s-a hotarat sa renunte la gratar si la bere pentru a economisi banii, cu care sa poata sa achite noua majorare impusa de guvern pretului energiei electrice furnizate catre populatie. Si numai catre populatie.
  Deoarece utilizatori privati, care au contribuit cu valizele de dolari plimbate pe holurile de la Cotroceni si apoi date ca mita intru bunastarea cuplului Udrea-Cocos, supervizat de bunul nostru presedinte, Basescu Traian, rusi de felul lor si mari energofagi, se imbogatesc in continuare fara numar din exploatarea unor obiective ca ALRO Slatina si nu numai ca nu sunt supusi acestor majorari de preturi, dar li se livreaza in continuare energie electrica la o treime din pretul pe care il plateste puletele cu drept de vot care in ziua alegerilor n-a vazut altceva pe buletinul de vot decat Basescu si portocaliu.
  Aseara am urmarit foarte atent o demonstratie facuta de un ales PSD al poporului, d-l Iancu pe numele sau, care din pozitia specialistului a explicat pe intelesul oricui ar fi dorit sa inteleaga, metoda prin care “haiducii pe invers” ai chiombului fura de la cei saraci (populatie) si dau celor bogati (ALRO si etc).
  Bre, daca amarasteanu plateste Mega Wattul cu circa 400 RON, alde prietenii cu valize pline cu mita ai Basescului, inclusiv fratiorul Mircea , cumpara acelasi Mega Watt cu numai 140 RON si nu este taxat suplimentar nici pentru lucrarile de imbunatatire pe care furnizorul le are in vedere pe banul utilizatorului casnic.
  Aferim, trai pe vatrai pentru unii si o suta de nuiele ude la curul gol si impainjenit de foame al romanilor! Sau cu alte cuvinte, dupa reluarea fascistoida a Basescului, grasul merge in spinarea slabului.
  Tot ieri, am vazut la televizor, bolnavi in carucioare sau care abia se tineau pe picioare cum erau dati afara din spitalele patriei si obligati de statul “nesocial” al chiombului sa-si caute de sanatate la dracu in praznic , respectiv la zeci sau sute de kilometri distanta fata de locul in care domiciliaza, deoarece asa a hotarat un Executiv chitit pe genocid social.
  Oare daca pe Ceausescu l-am impuscat , tinandu-I in carca 60.000 de victime disparute din sistem pe cale naturala (vorba lui Boc) din cauza lipsurilor suferite, incepand cu hrana si caldura si terminand cu lipsa de medicamente, acestor derbedei care pe langa cele de mai sus isi permit sa dea pacientii afara din spitalele construite pe vremea comunistilor ce ar trebui sa le facem cand om reusi sa-i dam jos de la Putere?
  Eu as fi pentru metodele punitive medievale, i-as tavali prin catran si fulgi si apoi i-as itinera prin toate localitatile patriei capitaliste, subiecte de flegme, oua si varza stricate aruncate de amaratii carora ei astazi le iau cu nesimtire dreptul la viata, ca dreptul constitutional la un trai decent l-au luat de multa vreme.
  Dar, cum nu este dupa mine, tare mi-e teama ca in urma masurilor pe care deja le iau in vederea fraudarii viitoarelor alegeri si a disponibilitatii unor conationali de a vota ca imbecilii motivati de o cinzeaca cu matrafox si o pufoaica cu sigla pedele, vom scapa de actuala ciuma portocalie la Pastele lu’ Calu’.

 16. Ică Şt. O. Victor Says:

  Incep sa ma ingrijorez rau! Pupincristii lui Basila au luat-o razna de tot!
  Rogozeanca asta e mai rea decat Canacheu. Cred ca e la ciolanul PD-ilor.
  Rogozeanca, taca-ti fleanca!

 17. Ghita Bizonu' Says:

  hai sa fim seriosi …
  daca este vorab de nesimtire nu e nevoie de concurs … si ptr premiu intai trebe incsput in ordine alfabetica .. si pana ze ajunge la Canacheu …. uf ! manci juma de paine!
  Ma rog sunt si cativa insi cumsedade in P)DL – caci stii padure fara uascaturi nu se egzista !!

 18. Ghita Bizonu' Says:

  mariusnyc
  ceai cu biata blonda ? Inca mai e picanta da ameninta ca in curand urmeaza faza cu perna pe muian. Si nu ca sa o sufoci ….ci ca devine moaratea constotutiei …

 19. un liberal deja optimist Says:

  Eu zi ca PP e bok, cu iesirea din recesiune incepand de maine, 01.04:disponibilizari masive, taierea salariilor (again), cresterea preturilor la energie electrica, probabil si la gaze, eliminarea subventiilor la companii si populatie, continuarea cresterii preturilor la alimente si la alti combustili decat petrolul. Al doilea PP poate fi chiar basescu in ideea schimbarii PM si guvernului pentru indulcirea imaginii guvernarii sale ajunsa in pragul dezastrului.

 20. atreides Says:

  Daca la categoria PP lucrurile imi erau clare, aveam o favorita certa (EBA), la categoria asta NN e mult mai complicat, cam toti pedelistii sunt niste nesimtiti deci e cam greu sa il alegi pe cel mai mare. Pentru moment, am o nominalizare, un deputat pe nume Danut Liga, asta tot aparea intr-o vreme la TV si de fiecare data cand vorbea imi crestea tensiune de nervi.

 21. Maria S.(Timisoara) Says:

  hotu striga hotul!
  Doamna Campeanu nu minte.
  Canache’ asta fata de lacheu ar trebui pus la cutie cu naftalina.
  Lumea stie cine este nu il va mai vota.
  Shame on you, lacheu oranj.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: