VĂ DAŢI SEAMA ÎN CE HAL SUNTEŢI MANIPULAŢI?

Nu e decât manipulare în favoarea lui Băsescu toată harneala asta cu „wikileaks” propagată, la întrecere în prostie, de Antena 3 şi Realitateatv – apropo, eu i-am zis iRealitatea şi au preluat ca papagalii impotenţii portocalii, la fel cum tot eu le-am aruncat-o că vor zice „alianţa socialistă” şi au muşcat-o până nu mai au ce suge. Măcar îmi bat joc de ei. Ceea ce vă urez şi vouă.

5 răspunsuri to “VĂ DAŢI SEAMA ÎN CE HAL SUNTEŢI MANIPULAŢI?”

 1. alex.dumitrascu Says:

  Nu-mi dau seama daca sunt manipulat. Da’ il invidiez pe domnul guvernator pentru pozitia exceptionala detinuta pe piata valutara si monetara:

  http://www.guvernarea.ro/financiar-imobiliar/forum/viewtopic.php?p=12447#12447

 2. VĂ DAŢI SEAMA ÎN CE HAL SUNTEŢI MANIPULAŢI? » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 29 March 2011 – Blog « Impresii de calatorie: Stockholm, ziua 2 […]

 3. shogunu' Says:

  CORECT!
  Curat harneală! Unii vorbeau de fîsîieli, alţii, mai direct, beşini. Io le-am zis căcat cu mac.
  Ce mă miră e că fix acuma, la gîdea tece demn fix Antonescu, adus la amuţire de tiradele lui gîdea, care, de la o vreme, crede că el o pus coada la prună. Păcat de invitaţi. Io pe ei aş fi vrut să-i aud. De aia am mutat pe eurosport, unde trebe să înceapă snooker. La fotbal nu mă uit.
  Aştept emisiunea lui Victor Ciutacu de vineri, unde sînt convins că voi auzi opinii pertinente, dacă realizatorul va considera că o discuţie pe tema asta chiar îşi are rostul.
  Banzai!

 4. sandman Says:

  Pai deja vad ca Machitorul face ciocu’ mic si si-a scos iar lingaii inundind toate posturile TV ca sa-l apere. Pt ca din acblograme reies multe lucruri daca le intelegi. Adica tradarea lui Basescu pt care merita executia.

 5. ROBERT HORVATH CINEAST SUA Says:

  CIA ; ROMANIA …..PERICOLUL IMINENT AL UNEI EXPLOZII NUCLEARE !!!

  S.O.S
  URMARITI UN RAPORT DE URGENTA CIA DESPRE PERICOLUL EMINENT AL
  UNEI EXPLOZII IN ROMANIA. ALERTA GENERALA.
  CENTRUL DE CERCETARI NUCLEARE BUCURESTI ESTE O UZINA NUCLEARA SI NU UN SIMPLU INSTITUT DE CERCETARI. FOTOGRAFIILE DIN SATELIT PROBEAZA UN PERICOL DE EXPLOZIE.
  CIA : ROMANIA …..PERICOLUL UNEI EXPLOZII NUCLEARE !!!
  CONSPIRATIA CRIMINALA IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN CONTINUA !
  Voi fi acuzat ca creiez panica. Sarcina principala a unui ziarist este sa spuna adevarul si daca este posibil sa salveze vieti omenesti. Materialul meu trimis catre Nion Press si care poate fi citit pe Blogul Robert Horvath Deva Blog este bazat pe un raport CIA de ultima ora. Tinand seama ca avem un guvern incompetent si un presedinte alcoholic este cazul ca oamenii treji sa-si spuna cuvantul . Ei trebue sa faca acest lucru de mare urgenta inainte ca Bucurestiul si locitorii lui sa devina o amintire .Un recent accident la Bucuresti , fotografiat din satelit, a scos la iveala un adevar cutremurator si a creat, la Washington si in cancelariile occidentale, o panica totala. Din analiza sumara a fotografiilor din satelit se vede ca avem de a aface de o uriasa uzina nucleara, si nicidecum de un institut de cercetari stiintifice, asa cum se regaseste in actele statului roman.Ea este plasata pe soseaua Oltenita si poarta numele Centrul de cercetare stiintifica pentru aparare nuclearo-bacteorologico-chimica. Raportul CIA remarca ca pozele din satelit sunt probe definitive a unui posibilitati de explozie si contaminarea unei mai parti a teritoriului. Problema pericolului niclear dela Bucuresti a facut parte din tematica discutilor secretarului Gates cu omologii rusi. Mentionez ca am trimis in cursul zilei de ieri o nota oficial guvernului roman. Am primit in cursul acestei zile 28 Martie 20011 urmatorul raspuns
  Stimate domnule Horvath,

  Autorităţile române abilitate au luat notă de elementele prezentate în scrisoarea adresată de dumneavoastră Ambasadei României la Washington şi au dispus verificarea şi analizarea acestora în vederea formulării unui răspuns documentat.Cu stimă,

  Adrian Tudorache
  Secretar III
  Ambasada României la Washington
  Cinismul si lipsa de responsibilitate a acestui guvern este evidenta.
  Sper ca domnul Voiculescu sa preia aceasta problema iar o echipa a Antenei 3 sa fie trimisa la fata locului cat mai urgent. Se apropie ora prea tarziului.
  URMARITI
  http://devanewyork.blogspot.com/

  CIA : Romania a fost de acord sa puna sub controlul total al AIEA materialele sale nucleare si centrele de cercetari nucleare. In urma unor inspectii ale obiectivelor nucleare ale Romaniei, au fost gasite 450 grame de plutoniu intr-un laborator secret al Institutului energiei atomice din Pitesti. Iar la sesiunea Consiliului guvernatorilor AIEA Bucurestiul a fost avertizat sa-si incheie total programul militar nuclear punandu-i-se un sir de conditii. Printre acestea au fost cererea de a incetare a cercetarilor nucleare in scopuri militare si distrugerea echipamentului industrial destinat acestor scopuri.

  Inca inainte de fuga lui Pacepa in Occident, Romania producea apa grea intr-o statie pilot, creata pe baza informatiilor aduse de Brigada SpecialaSD (unitatea de spionaj tehnico – stiintific a Securitatii) de la compania canadiana AECL. Apa grea, produsa pe scara larga mai tarziu la Turnu Severin, putea fi folosita atat pentru realizarea bombei nucleare, cat si pentru operarea reactoarelor CANDU de la Cernavoda. Numele de cod al proiectului , fiind “Brutus”. Cele mai importante experimente in vederea producerii bombei atomice au avut loc ( SI AU LOC )la Institutul de Chimie Militara de pe Soseaua Oltenitei

  CONTRAR INFORMATILOR CIA ….MAPN SUSTINE CA NU EXISTA RISCUL UNEI NOI EXPLOZII LA LABORATORUL LA CENTRUL NUCLEAR BUCURESTI SOSEAUA OLTENITA
  IMEDIAT DUPA PUBLICAREA ACESTOR RANDURI AM FOST SUSPENDAT DEPE BLOGUL DAN VOICILESCU. CONSPIRATIE CRIMINALA IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN CONTINUA.
  ROMANI SPARGETI TACEREA SI ACTIONATI……….

  MAINE VA FI PREA TARZIU !
  http://devanewyork.blogspot.com/
  URMARITI RAPORTUL DE URGENTA CIA :
  ROBERT HORVATH DEVA BLOG

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: