DOI S-AU ÎMPUŞCAT PENTRU CĂ UN CĂŢEL A FĂCUT CACA

Doi vecini din zona rurală a statului Mississippi au tras unul în celălalt cu gloanţe veritabile, din cauză că unul l-a acuzat pe celălalt pentru căţelul lui care i-a făcut caca pe pajişte, iar celălalt l-a acuzat pe acuzator că i-a împuşcat câinele, relatează Associated Press. Acuzatorul s-a apărat, argumentând în faţa poliţiei că „nici măcar n-a murit câinele”. Nimeni n-a păţit nimic grav, iar poliţia a folosit evenimentul ca să-i îndemne pe americani să-i cheme să aplice legea, nu să-şi facă singuri dreptate.

O ştire nouă, autentică şi infinit mai interesantă decât idioţeniile „Wikileaks Romania”.

38 răspunsuri to “DOI S-AU ÎMPUŞCAT PENTRU CĂ UN CĂŢEL A FĂCUT CACA”

 1. DOI S-AU ÎMPUŞCAT PENTRU CĂ UN CĂŢEL A FĂCUT CACA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 28 March 2011 – Blog « S-A STINS TEODOR NEGOIŢĂ, PRIMUL ROMÂN LA POLUL NORD. NICI UN NECROLOG NAŢIONAL. O NAŢIE NEMERNICĂ […]

 2. Ghita Bizonu' Says:

  Ghita Bizonu’ spune:
  martie 28, 2011 la 12:03 pm

  Madam Gaina ne-a transmis opinia ei uitand ca mai bine “picanta” deact moartea .. constitutiei …
  Insa azi avem cestiuni mai emportante si partidu Gainii s-ar putea sa coctcodaceasca altfel.

  Ce retinem :
  1) Base e proamerican de musca lantu si Americhia il iubeste si il sprijina …
  2) Mogulii e subordonati Moscovei ( e ca < 50!)
  3) Geoana e asa cum zis-a Bunicutza
  4) Base e cel mai bun si nu avem ce face
  5) Nici o lae Taubman era un soi de proconsul aproape cat Pilat .

  Restu pe
  http://vremea.forumgratuit.ro/t276-altfel-despre-wikileaks#632

 3. ramicori Says:

  cu toto stim ca america e de tot rahatul acuma flam ca si oamenii au inceput sa fie de tot rahatul… daca se impusca pentru un rahat.

 4. Maria S.(Timisoara) Says:

  corect: doi caini prosti !

 5. Maria S.(Timisoara) Says:

  Ha, ha, ha, asa este, wicki caca este dezinformare si intoxicare pentru cine are vreme de pierdut !

 6. acub123 Says:

  He, he. N-ati fost in Jackson, Mississippi, am avut ocazia odata, cred ca toata prostia Americii s-a concentrat acolo. Stiri de genul asta sunt la ordinea zilei acolo.

 7. acub123 Says:

  Cat despre Wikileaks, nu stiu ce sa zic, poate cine stie interesele Romaniei si USA nu prea mai au puncte comune, increderea in actuala opezitie s-o spunem pe sleau e scazuta, se pare ca betivul a fost preferat fostul ilustru „catindat” Gioana care e cam „wobbly”.
  Poate ca Romania ar trebui sa se orienteze mai mult spre Europa, Rusia sau poate chiar China.

 8. Motraux Says:

  Cam nasol sa te impuste cineva cand faci kk pe o pajiste…chiar daca nu mori 😳

 9. Maria S.(Timisoara) Says:

  Motraux, am salvat pisica ta superba. am s-o pun in colectia mea da matuci, de pe facebook, indicand ca am luat-o de pe pagina ta. Pot s-o fac ?

 10. Maria S.(Timisoara) Says:

  Acub, eu aleg Korea de Sud, este o super civilizatie. Putin militarizata, dar situatia o impune.
  Numai de aici, din romania pe care o ador, sa plec.

 11. Motraux Says:

  Te rog…Pur si simplu ia-o dar nu ma mai pomeni…. 🙂

 12. Maria S.(Timisoara) Says:

  De ce sa nu te pomenesc, pentru ca am postat blogul tau pe pagina mea de face. Si nu o pot vedea decat prietenii mei care sunt doar 178.
  Am restrictionat pagina dupa ce un individ pe care il cunosteam de o viata, m-a insultat pe pagina mea. Atunci am dat interdictie de intrare pe pagina. Desigur prin diferite tertipuri se poate intra pe pagina, dar asta este inevitabil. Hackerii sparg orice si o pagina de facebook nu este securizata ca fisierele secrete ale puterilor militare de exemplu.
  Si alea pot fi aruncatte in aer de un super-informatician.
  Iti multumesc pentru permisiune. Matuca este superba. Felicitari !

 13. Ovidiu Says:

 14. Ovidiu Says:

  EXCLUSIV – Băsescu, în 2009: Când mai aud că dosarele lui Năstase sunt politice, le fac publice – ASCULTĂ AICI DISCUŢIILE VIDEO. WIKILEAKS ARE DREPTATE”>

 15. Motraux Says:

  @ Maria…Blogul meu ? Care blog 😯 ? Ce spui tu acolo ? Macar lasa o adresa sa-ti trimit foto in intregime…o are Roxana ?

 16. Scârbă! « Un blog cu atitudine Says:

  […] OK. Doar atât? […]

 17. Ovidiu Says:

  Taubman despre Băsescu: “În acest om să nu ai încredere niciodată”- Silviu Craescu: Traian Basescu nu si-a respectat angajamentele, iar partea americana a facut eforturi enorme pentru a-l proteja. CONFORM WIKILEAKS SI Q-MAGAZIN!”>

 18. Marius Mita Says:

  Wikileaks in Romania nu va avea niciodata succesul pe care il are in SUA cu dezvaluirile soc deoarece romanii sunt mari fani ai televizorului, majoritatea petracand foarte mult timp in fata acestuia. Prin natura sa, presa noastra deschide un subiect sensibil cu barfele care se invart in jurul acestuia si nu cu date concrete si surse sigure. Românii sunt si mari scenaristi si cu siguranta se gandesc la mai toate variantele si increngaturile unui “subiect soc”.

 19. Roxana Iordache Says:

  Dragilor, mulţumesc pentru comentarii! O precizare: sunt filoamericană şi cred că tâmpenia asta cu wikileaks urmăreşte, printre altele, să ne ostilizeze faţă de SUA, ceea ce e o prostie.

 20. Ghita Bizonu' Says:

  Roxana

  cum sa zic ? daca amerlcanii is atat de idioti incat sa trimita pe un Taubman ca diplomat … e vina lor! Daca primesc informatii cica ca cum un rus vrea sa cumpere o rfabnrica auto pe care se bat 2 mari ptoducatori americani … apai draga si CIA este compusa din idioti . Sa ne intelegm – nu era vorab de nici un rus iar GM evit6ase sa preia Daewoo Romania ..
  Ma rog daca is atat de idioti e treba alor.
  Insa este si treaba mea daca idiotii aia reusesc sa prijine pere Baselu . Lasan la o parte derpajele de la democratie (care iil dureau in tuhas pre Taubman) am ajuns sa platesc kilu de cartofi cu 1 $ , ceaoa cu tot ata si fasolea cu 2 $ si ceva kilu.
  nu e vina mea ca sunt tapititi. Nu e vina mea ca dolaru american a ajuns cam sa fie egal cu cel canadian. Sau ca in Magreb se aliaza cu al Quaeda . Insa sa fim cinstiti nu vaz de ce i-as subventiona !

 21. Ovidiu Says:

  Angajat al ambasadei SUA Silviu Crăescu: Băsescu a venit aici plângând şi mirosind a băutură- VEZI VIDEO

 22. Ovidiu Says:

  @Roxana,
  in primul rand ambasadorul american a confirmat. Video de mai sus confirma credibilitate wikileaks.

  TREBUIE SA VEZI TELEGRAMELE – NU ESTE O FACATURA AMERICANII FAC UN LUCRU MURADAR SI URAT CEL MAI MARE SPIONAJ SI CONSPIRATIE. IN VIATA MEA NU MI-AM INCHIPUIT ASA CEVA.

 23. buddy Says:

  Fiind la threadul despre cel mai bun prieten al omului…..citeste te rog cugetarile de pe blogul meu….la primul thread.

 24. Roxana Iordache Says:

  @Maria S. Chiar aşa, care blog? 🙄

  @Motraux. Îţi trimit adresa ei, dacă-mi trimiţi mâţa. Adică, poza!

  @Ghita Bizonu. Aşa vede porecla ta lucrurile. 🙂

  @Ovidiu, toate astea se vedeau cu ochiul liber şi se ştiau de mult, dar îţi revii tu, mai încolo, la sentimente mai bune. 🙂

  @buddy. OK.

 25. Motraux Says:

  Am trimis-o inainte sa vad asta ! 🙂

 26. J o h n s o n Says:

  Lame Duck este o expresie des uzitata in politica americana,are chiar o pagina pe Wikipedia ma mir ca Inteligenta presa din Romania nu se oboseste s-o traduca in adevaratul ei sens publicului.

  ” Lame duck officials tend to have less political power, as other elected officials are less inclined to cooperate with them „

 27. Ghita Bizonu' Says:

  Ai dreptate. Ca in irac primesc numa flori . Si Sadam avea bombe atomice sau asa ceva .
  Si nbaescu e cekl mai bun si mai democrat. Ca asa e normal sa puna el prmeir pe cine vrea si conspecteze dosarele de la DNA si sa hotarasca care sa fie trimis in inStanta. garnateaza Taubaman personal!

 28. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. Ştiu. Şi au repetat toţi ca penibilii expresia care m-a făcut să închid televizorul, fiindcă şi vedeam biata răţuşcă. 😡 Ideea e de vânat încolţit. Guvern pe burtă.

  @Bizoane. Păi n-avea, Ghiţă, bietul Saddam arme neconvenţionale, că nici n-a folosit gaze chimice împotriva propriului popor. Şi oricum, e bine ca petrolul să fie în mâinile unui dictator. Bine era şi să ne fi lăsat Reagan în durerea noastră, cu Rusia. Nu-i aşa? În rest, sigur, e de notorietate faptul că sunt principala fană a lui Băsescu şi o mare beneficiară a privilegiilor regimului care-i poartă numele.

 29. George Says:

  Sigur Rox cu tine base are ceva special, la tine in birou, pe masa , pe sub masa, pe fotoliu, pe sub fotoliu si asta daca il cauti dupa ce sa imbatat! Futu-l in cioc de basarica!

 30. George Says:

  s-a imbatat

 31. shogunu' Says:

  Şi asociaţia „Vier Pfoten” ce-o zîs? N-o luat atitudine???
  Ai dracu’ oameni nebuni care înpuşcă animalele cînd se cacă! Puteau să aştepte să gate, că măcar era satisfăcut (cînele). Că aştia au o reală plăcere cînd se cacă, dacă te iei după cum li se bulbucă oăchii! Io cred că în momentu’ ăla ating Nirvana! (mai ceva decît la orgasm). 😀
  Banzai!

 32. Ghita Bizonu' Says:

  Roxana

  oiterventi-a in Irac s=a facut ptr ca ar fi icnalcat proloferarea nulcerara. Ca esteu ai voie s adetii cu mica restrangere ca nu ai voie sa le folosesti . Sau ma rog ai voie decat asupra propriilor civili.
  Insa ce nu intelegi tu este ca altii pot sa (nu) gandeasca altfel decat tine. Si bselu o sa iasa baiat bun si anticomunist pe care vandutii rusilor – adica PeNaLii cu Calin Antonescu in funtte – adu dorit sa il sacrificer Moscovei./ Amanunte de la fostu tau coleg de redactie Roncea , un martir la cauzei bashesti si victima a intolerantei moguliene .. Fata de mine Roncea e baiat bun .. da ? si Americxanii buni. Deci si Baselu e bun va zice tot dobitocu …

 33. Roxana Iordache Says:

  @George. Eşti frate cu Groşan? 😳

  @Ghita Bizonu. Data trecută a fost ultima dată când ţi-am răspuns la oboseli dezarticulate. Ţi-am mai spus, dacă vrei dialog, vorbeşte normal. Că viaţa e scurtă.

 34. Roxana Iordache Says:

  @shogunu’. Te-am scos de la spam, nu ştiu cum ai ajuns acolo, întreabă-l pe @Johnson, că nici el nu ştie.

 35. Ghita Bizonu' Says:

  Scuze … tastez prost ..
  Insa tu in calitate de ziarista ar trebui sa stii ca ptr atacarea Iarcului s-a sustinut ca incalca neproliferarea nucleara. Restu suntj smecherii basesti.

 36. George Says:

  Nu sunt frate cu Grosan sunt frate cu frate-meu da nu ziceai tu mai deunazi ca sunt pudic? Ei uite nu sunt!

 37. Roxana Iordache Says:

  @Ghita Bizonu. Sigur, sigur, aşa zice şi Băsescu. Că e din greşeală. 🙂

  @George. 😳 Să nu-mi spui că frati-tu e frati-tu! 🙄

 38. George Says:

  Rox in ziua de azi un lucru e sigur si anume acela ca nu poti fi sigur de nimic!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: