LĂZĂROIU, APOTEOTIC. DEMONSTRAŢIA CĂ BOC RĂMÂNE

Sebastian Lăzăroiu a făcut o declaraţie demenţială, care confirmă ceea ce susţin: „bătălia” din PD-L e o harneală, „reformiştii” sunt nişte papagali (probabil, cu excepţia lui Cristian Preda, care îşi asumă rolul), Băsescu nu ar risca niciodată să-l schimbe pe Boc, dar nici să se atingă de „greii” partidului (care devin uşori ca praful de pe dosarele în hibernare, dar au şi ei probe contra căpeteniei de la Cotroceni), „grei” care, de altfel, îl susţin pe Boc în solidar cu Băsescu, contrar aparenţelor prin care s-a urmărit, ca de obicei, prostirea populaţiei în frunte cu presa.

Deci, luaţi de la Lăzăroiu, proba că nici nu s-a pus vreodată problema cu adevărat ca Boc să fie schimba! Apoteotic:

 „Ar însemna să admită partidul şi domnul Boc că ce au făcut până acum e greşit, ceea ce ar fi o nebunie, pentru că, totuşi, ei au luat România de la un deficit de aproape 10% în ianuarie 2010 şi au adus-o la un deficit de 6,5%, iar anul acesta ne îndreptăm spre un 4,4. Deci, cine reuşeşte să echilibreze într-o perioadă atât de scurtă bugetul nu cred că ar trebui să-şi dea demisia din partid, ar trebui să fie declarat erou, după părerea mea, pentru că asta s-a întâmplat. Cu sacrificii mari. În special premierul. Partidul nu a fost tocmai solidar cu premierul, dar premierul a tras după el şi, împreună cu preşedintele, au tras tot poporul după ei, cu forţă”.

Şi puneţi-vă cenuşă-n cap, stupid people, care nu înţelegeţi voi binele cu forţa şi nici nu-l meritaţi, nenorociţilor de români ingraţi! I-auzi:

„Oamenii au fost nemulţumiţi, nu au vrut să înţeleagă. Era şi greu într-o atmosferă creată de trusturile de presă în care preşedintele şi premierul erau împotriva poporului. Deci, pe fondul ăsta de zgomot şi minciuni, totuşi România a mers înainte şi a fost salvată de la un dezastru”.

România, psihiatria.

14 răspunsuri to “LĂZĂROIU, APOTEOTIC. DEMONSTRAŢIA CĂ BOC RĂMÂNE”

 1. J o h n s o n Says:

  Daca vor sa-l rezolve pe Boc o pot face fara sa-i atace prestatia.Dar nu vrea Basescu sa-si complice viata asa ca poate sa ramana asta pentru ca oricum romanii au memorie scurta,se mananca intre ei dupa care devin contemplativi si emit conceptul filozofic : Uffff,asta este ! Urmat (de la caz la caz) de un ranjet tamp….Si daca asta-i romanul se gandeste Basescu,noi de ce sa ne facem griji ? Si sa-l schimbam pe Bocul Minune ?

 2. Un liberal deja optimist Says:

  Pai, ce v-am zis?Alea 2 trusturi nu-i lasa sa doarma. Asa cretine cum sunt!

 3. LĂZĂROIU, APOTEOTIC. DEMONSTRAŢIA CĂ BOC RĂMÂNE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 10 March 2011 – Blog « Senatul respinge scutirea de la impozitare a locuintei de domiciliu a proprietarului […]

 4. Shadow Says:

  lazariche minte mult mai mult decat presa. vrea sa il considere „erou” pe etalonul incompetentei in guvernare.

 5. Arogantu' Says:

  Daca zice Lazaroa ca iaste Ierou – e DA bine !
  Inca putin si il vom vedea MORT SI INGROPAT !
  Politic, fireste … 😀

 6. Marius Mina Says:

  Sunt surprins sa vad cum va pierdeti timpul analizand orice cacat mananca Lazaroius Oligofrenicus. Trage si el la rame pe ultima suta poate mai salveaza ceva din balastul personal.Sa-l vad dupa basescu, unde s-o ascunde, unde s-o jeli …

 7. Radu Humor Says:

  Pai la asa fetze (parca-s trasi la indigo!) ce pretentii sa ai ?!
  Astia mint asa cum respira :mrgreen:
  ( de fapt ei nu respira , ci trag-fraieri- in piept 🙄 )

 8. Nea Costache Says:

  „Boc ar trebui declarat erou” asta-i culmea pupincurismului de partid si de stat! Macar sa se laude intre ei ca-n rest…ii injura un popor intreg!

 9. Ghita Bizonu' Says:

  Lsand la o parte minciuna nerusinata , pupinducrismu’ , nesimtirea, samd sa observam fondul :”au tras tot poporul după ei, cu forţă”.
  Unde dracu au tras poporu ? La 1 dolar kilu de cartofi ! Somaj in crestere. samd.
  Cum atras ? „cu forta” adica cam siilnic .
  Si este de lauda .
  Asta nu stiu cun sa va spui ar arata o oaresce deficenta de cultira dimacratica .
  O fi vreun miner ? No … sociolog … prof univ .. masterate , publicatii samd .

 10. J o h n s o n Says:

  dupa ce hacuieste veniturile celor mai napastuiti si indatoreaza Romania pe urmatorii 20 ani vin si zic …”vai ce bine s-a descurcat,merita statuie”…de fapt ce a facut ? A taiat si s-a imprumutat …atat.

 11. Emil Boc prim-ministru pe viata SAU Tupeul hotului pe care il prinzi cu mana in buzunarul tau si tot el tipa ca il violentezi « Hai ca se poate! Says:

  […] LĂZĂROIU, APOTEOTIC. DEMONSTRAŢIA CĂ BOC RĂMÂNE – Roxana […]

 12. sandman Says:

  Nu stiu de ce, dar de cite ori ii vad fata astuia, ma gindesc la un aurolac homeless. La mine in cartier li se spune… melci. Tiritori, balosi, fara cochilie…

 13. J o h n s o n Says:

  Si uite cum Antena 3 si Realitatea au plecat dupa o fenta de sut a lui Lazaroiu indepartandu-se de cazul Resita…

 14. Marcus Says:

  Un Oscar Pentru Domnul Lazaroiu Si Moartea Sa

  Dupa moda reinventarii cultului personalitatii, iata ca “toti oamenii presedintelui” reinventeaza si moda “eroului muncii socialiste”, fiind marcati profund de nostalgiile amintirilor apusei si damnatei ere, incheiata in fata unui pluton de executie la Targoviste. Astfel, produsul cotrocenist “3 in 1″, Fratii Grimm si Petre Ispirescu la pret de “2 in 1″, Ion Creanga si Andersen, musiu Sebastian Lazaroiu, cel care, pe model de Matrix Reloaded, a reincarcat cu valente politice personajele basmelor si povestilor copilariilor noastre, transformandu-le in instrumente basiste de lupta antipopulara, si-a adus aminte de eroii copilariei sale, alde Vasile Roaita si Filimon Sarbu, si a pus-o de o innobilare comunista a piticului atomic din fruntea guvernului Basescu, atribuindu-i fapte si calitati de erou stahanovist, heirupist si atat de altruist incat a preferat sa-si sacrifice propria devenire politica in favoarea satifacerii interesului general.
  Domnul Lazaroiu, dupa mai bine de doi ani de guvernare haotica, imbecila, devastatoare pentru economie si populatia acestei tarisoare, ne imbraca faptele de umilinta si slugarnicie totala ale Bocului cel Mic si Fara Minte fata de stapanul cel Chiomb si Dictator, in poleiala aurita a cadoului de Craciun si ni-l prezinta pe acesta drept noul tip de Erou al Muncii Capitaliste, gata de sacrficiul suprem pentru binele si prosperitatea supusilor.
  Ceea ce a uitat stimbalilul, atunci cand a luat in calcul de tipar pentru acest nou tip de erou vechile sabloane comuniste de eroi ai muncii socialiste sau ai luptei in ilegalitate a comunistilor impotriva hidrei burghezo-mosieresti, este faptul ca, dupa ce si-au pus copiii sa invete in scoli despre faptele de vitejie ale eroului comunist Vasile Roaita, comunistii ajunsi la Putere, in urma unor cercetari mai aprofundate au ajuns la concluzia ca de fapt Vasile Roaita era informator al politiei burghezo-mosieresti si a tras sirena de coada pentru a anunta politia, nicidecum pentru a mobiliza muncitorii la lupta dreapta fara piedica impotriva sistemului ticalosit.
  In ceea ce priveste eroii muncii socialiste, daca se face ca a uitat cum ajungeau acestia eroi, imi voi pemite sa-i aduc eu aminte printr-un exemplu cat se poate de autentic si verificabil.
  In judetul Constanta se afla comuna Cobadin, unde presedinte de CAP, o lunga perioada de timp (anii 60-80), a fost un roman de etnie tatara Sabri Emurla. Acesta, in urma productiilor record de cereale date de hectarul cobadinean, a primit mai multe stelute aurite, fiind declarat ani la rand Erou al Muncii Socialiste. Asta pana intr-o zi in care inginerul agronom al CAP-ului, aflat in conflct cu Sabri, a terminat de masurat pe bune suprafata de teren arabil, proprietate a CAP-ului respectiv. Cu aceasta ocazie s-a descoperit ca productiile minune de cereale date de hectarul din acea zona n-aveau nimic de-a face cu eroismul presedintelui de CAP, ci cu o masuratoare aiurea a suprafetei agricole, care in realitate era cu mult mai mare decat cea declarata.
  Ei bine domnul Lazaroiu, cand ni-l prezinta pe Boc in cizme de erou, nu ia in calcul statisticile oficiale in care ne este prezentata cresterea ingrijoratoare a mortalitatii la romani odata cu masurile letale dictate de la Cotroceni si puse in practica de pitcul atomic si nici faptul ca romanii au ajuns sa cumpere legumele la bucata si benzina, nu la pompa, ci la pipeta datorita preturilor de-a dreptul prohibitive scapate total de sub control datorita incompetentei guvernului in care Boc calareste calul eroului de poveste. Prin falsificarea aproape zilnica a realitatii crunte prin care o traim si prin anuntarea triumfalista a unor cifre care chipurile ar atesta iesirea tarii din criza, Bocul nu este nimic altceva decat “sabriul” restauratiei ceausisto-basiste.
  Asa ca, nu ca pana acum, prin declaratiile sale domnul Lazaroiu ar fi fost de fala sau macar de ascultat dar acum, cu aceasta ultima nostimada de a-l sui pe Boc pe piedestal de erou national, cand singura “calitate” a acestuia consta in “da, sefu, am inteles, sa traiti, se executa!”, respectivul consilier pupinbasist si-a semnat cu manuta lui certificatul de deces al credibilitatii, iar romanii au asistat live la Moartea Domnului Lazaroiu odata cu esecul instituirii titlului de Erou al Muncii Capitaliste.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: