NELLY FURTADO DONEAZĂ BANII PRIMIŢI DE LA GADDAFI

Video de RoryNights

Nelly Furtado anunţă că va dona în scopuri caritabile milionul de dolari primit în 2007, pentru 45 de minute de spectacol la un hotel, sustinut în faţa clanului Gaddafi, informează BBC.

La rândul ei, Beyonce a declarat că a donat onorariul de la Gaddafi pentru victimele cutremurului din Haiti.

Într-o situaţie penibilă se află Mariah Carey care, cum relatează AP, declară că n-a ştiut pentru cine prestează. Are circumstanţe, e gravidă, aşteaptă gemeni, un băiat şi o fată.

9 răspunsuri to “NELLY FURTADO DONEAZĂ BANII PRIMIŢI DE LA GADDAFI”

 1. ElZap Says:

  Oameni pragmatici, ce să spun?! Ştiu cum să se orienteze. Important e să cadă totdeauna bine.

  Ce, să-i prindă rivuluţia cu mâţa-n sac?

  Şi la noi tot aşa fost. În ordine ca la moară. În prima linie au fost secretarii. În a doua, tot ei. Abia pe la urmă a venit natul de rând.

  Dacă nu te puneai bine cu fosta nomeclatură, ţi se punea eticheta. De criptocomunist, securist, ceauşist, sau naiba ştie ce mai inventau ei.

  La vremuri noi, tot ei.

  Asta aşa, că nu ne aude nimeni. Google veghează pentru toată lumea.

 2. NELLY FURTADO DONEAZĂ BANII PRIMIŢI DE LA GADDAFI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 05 March 2011 – Blog « BLEJNAR LA VICTOR CIUTACU. COMENTĂM LIVE […]

 3. conumishu Says:

  Americanii cînd îi despăgubesc pe zecile de libieni uciși atunci cînd au încercat să-l asasineze pe G. după atentatul din Germania în care au murit 3 militari americani, pus în seama lui și care s-a văzut mai tîrziu că a aparținut puțintel altora?

  (Ce coincidență, acum cîteva zile a avut loc alt atentat, tot în Germania, tot împotriva militarilor americani, doar că nemții s-au grăbit să-l identifice pe atentator, i-au pus eticheta de kosovar, care în contextul actual e echivalent cu criminal nativ, blocînd alte speculații. Nemți care, întîmplător, desigur, nici nu vor să audă de o implicare militară în Libia.)

  Între timp, șeful militar american, amiralul Mullen a declarat că nu au (Pentagonul) nici o confirmare că s-ar fi folosit aviație militară în Libia, măi ce chestie, tocmai odioșenia cea mai mare să fie demontată fără menajamente!? Am dat un link pe blog, dacă interesează pe cineva.

  Cui au trimis banii domnișoarele Furtado & co? Dacă tot sînt blocate fondurile. Gesturi inutile pentru copiii mari americani. Sigur, nu știau cine e fiul lui G., yea, right – pe jargonul lor.

  Eu sper ca viitorii dictatori, agreați sau nu, nu prea contează, există multe exemple cu final financiar nefericit și pentru agreați, să nu mai bage nici un ban în bănci sau în investiții din/în străinătate. Dacă tot riscă să le fie poprite la final, mai bine îi toacă sau investesc la ei acasă.

  Alde Furtado oricum au fost plătite prea scump.

 4. Motraux Says:

  Parasutele astea ar trebui sa se inscrie in aripa Cotoi a PD…le-a apucat asa brusc de jos moralitatea de parca nu stiau cine era Gaddafi cand s-au dus acolo. 🙄

 5. George Says:

  Sa traiesti Motane ai mare dreptate!

 6. Vicepresedintele TNL Iasi a decis sa intre in organizatia OT-PDL Iasi (sursa: pdlsenat.ro) « Rinder Razvan Catalin Says:

  […] PDL Iasi, senatorul Mihaela Popa considera decizia vicepresedintelui TNL Iasi de a se alatura Partidului Democrat Liberal un castig pentru echipa de tineret PDL […]

 7. transildania Says:

  Altii care au luat bani de la Gadafi sunt firmele italiene si franceze care sub obladuirea popularilor Sarkozy si Berlusconi au facut afaceri cu Libia. Nu cred ca vor returna banii 😀

  A mai primit cineva bani de la Gadafi si vrea sa-i dea inapoi sau sa-i doneze cat mai repejor: London School of Economics, cea mai prestigioasa universitate economica, a primit donatii si contracte de aproape 4 milioane de euro, iar directorul ei o spaga, pardon, un onorariu pentru consultanta de 50.000 de euro. Asta in timp ce fiul lui Gadafi isi lua acolo masteratul si teza de doctorat (un plagiat). Macar atat: directorul LSE si-a dat demisia.

 8. Ovidiu Says:

 9. Radu Humor Says:

  Astea cu returnarea banilor primiti de la familia Ghadafy sunt povesti de adormit copiii si de trezit interesul opiniei publice mondiale, canalizandu-l spre diabolizarea dictatorului in vederea justificarii amestecului (de acum pe fatza !) in inlaturarea lui de la putere !
  Chiar daca se vor restitui/depune niste bani in niste conturi speciale din partea celor care contribuie la acest joc ieftin, va avea grija oculta mondiala sa-i despagubeasca indoit pe cei(cele) care le fac jocurile 🙄

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: