DOUĂ ORORI. CHAVEZ ÎNCEARCĂ SĂ-L SALVEZE PE GADDAFI

Foto: FoxNews

Preşedintele comunist al Venezuelei, Hugo Chavez, s-a băgat în seamă propunându-se mediator între puterea de la Tripoli şi protestatari. Gaddafi a îmbrăţişat propunerea, dar purtătorul de cuvânt al protestatarilor libieni, Abdul Hafif Goga, a respins-o categoric.

Libia e izolată pe plan internaţional, primind sancţiuni din partea ONU. Tribunalul Penal Internaţional l-a condamnat pe Gaddafi pentru crime împotriva umanităţii. Ceea ce face el împotriva propriului popor e nu doar război civil, ci terorism de stat.

Preşedintele SUA, Barack Obama, a reiterat, ieri, declaraţia că Gaddafi şi-a pierdut legitimitatea şi trebuie să plece.

Dictatorul dezaxat a avertizat că preferă să dea foc Libiei.

8 răspunsuri to “DOUĂ ORORI. CHAVEZ ÎNCEARCĂ SĂ-L SALVEZE PE GADDAFI”

 1. DOUĂ ORORI. CHAVEZ ÎNCEARCĂ SĂ-L SALVEZE PE GADDAFI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 04 March 2011 – Blog « Proprietarii Electroputere Parc Craiova asteapta venituri de 5 mil. euro din chirii […]

 2. Ovidiu Says:

  http://stirea.wordpress.com/2011/03/04/muammar-al-gaddafi-are-dreptate-vezi-de-ce/

 3. balbeck Says:

  Va fi macel mare de tot in Libia.Mubarak a fost om foarte bun pe langa tiranul asta.

 4. conumishu Says:

  Da’ de ce a fost G. mai tiran decît Mubarak? Că nu a ucis sistematic mii de oameni, nu a torturat sute de mii?

  A înșfăcat o halcă bună din averea țării și a părăduit mulți bani ca să sprijine tot felul de organizații (inclusiv teroriste – depinde și din ce parte privelști, ca IRA sau ETAș dar și OUA care trăieșe pe banii Libiei). Dar după ce a naționalizat sursa principală de bogăție a țării și i-a scos din cea mai neagră mizerie pe libieni.

  Că a devenit tot mai paranoic și i s-au amplificat ciudățeniile, e clar, dar în Libia muncesc sute de mii de străini, inclusiv și masiv egipteni, pentru că nu le ajunge forța de muncă. Sau sînt buni numai dacă muncesc pentru companii străine?

  Se minte în draci despre Libia, cea mai penibilă fiind minciuna cu atacurile aeriene. Cu greu își fac loc știrile venite din alte părți. Cum ar fi declarația conducerii militare ruse comform căreia nu există nici o înregistrare a vreunui atac cu aviație de luptă din monitorizările permanente pe care le fac din satelit. Sau numeroasele relatări ale businessmenilor și muncitorilor chinezi cu privire la jafurile și la atacul pe care au trebuir să le suporte, personal sau asupra clădirilor și bunurilor, din partea protestatarilor. Ăștia nu sînt buni, nu sînt credibili, contează doar trei ciumeci cu un microfon în gură care cer să intervină americanii. Mda, poporul. Ce diferență față de valul egiptean.

  Americanii vor război. Atît știu, atît pot, atît fac. În schimb, cei care încearcă să evite continuarea vărsării de sînge nu sînt buni (G. pleacă sau va fi dărîmat, o știe și el, dar nu are voie să fie tratat cu mănuși ca dictatorul favorit al americanilor, nu?). La o adică e bun și dacă luptă prin vreo văgăună. Doar și bin Laden e vioi, poate și viu, amenințînd de zor pacea mondială cu teroriștii lui. Toți cei 50-100. Conform estimărilor CIA.

 5. julia Says:

  mda…….dictatorii astia longevivi vor refuza sa plece decit daca iau cu ei intreaga tara……la fel e si Kim in NC……. Doar ca ala o sa vrea sa ia doua tari cu el, daca se duce! 😦

  Se pare ca lumea asta este in mari viltori! NASA, mai repede cu transferul ala pe alta planeta, ca de asta se alege praful! …..just kidding! 🙂

  Viitorul nostru poate ca e deja trasat undeva, pe niste plansete, iar noi pionii doar ne invirtim fara rost pina intram pe fagas, ca vitele la abator. 😦

 6. Chrysthyan Says:

  Doi infractori care fac de rusine toti barbatii de pe planeta asta!
  Stii care e singurul lor discurs?
  „Ce fa, nu ma mai vrei? Stai ca iti arat eu viol si omor!”
  Cititi „Sfidarea mondiala’ de Schneider, sa vedeti ce poveste romantica are despre Gaddafi si despre cum a preluat el puterea oripilat de nobilimea care pierdea averi in timp ce tara murea, iti dau lacrimile.

 7. Donkeypapuas Says:

  @Chrystyan
  E vorba de „Sfidarea mondială” de Jean-Jacques SERVAN- SCHREIBER, editura Politică, 1982? Fost redactor şef al revistei de centru dreapta L’Express?

 8. Maria S.(Timisoara) Says:

  Dezaxatul nostru ar face si face la fel.
  A pus tara pe foc. Si ne prajeste la foc lent, in timp ce opozitia se etnobotanizeaza.

  Voi posta, din nou, emisiunea jurnalistei Carmen Avram, despre aurul din Apuseni.
  Cred ca ar fi un punct de pornire pentru o emisiune „Romania ce este de facut sau/si ce se mai poate face” sau
  „Aurul din Apuseni, ce este de facut sau/si ce se mai poate face”.
  http://inregistrari.antena3.ro/view-In_Premiera_cu_Carmen_Avram-41.html

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: