IERI, PROBABIL, ULTIMA EMISIUNE DEOSEBITĂ LA ANTENA 3

A fost aseară, la „Sinteza zilei”. Cu Sorin Oprescu. În care Victor Ciutacu s-a enervat altfel decât retoric. Iar Oprescu, la fel.

Era vorba despre tăierea bugetului pentru proiectele capitalei. Tăiere comisă de PD-L şi PSD. Nimic nou, acelaşi FSN, într-o veselie la capitală. Ponta e prea mic pentru un război atât de mare.

Chiar nu se găseşte nimeni să o pună la respect pe Udrea? Târfă grobiană, care a ajuns să conducă ţara. Conducători atât de periferici, încât au ajuns să fie guvernaţi de o P.P.

Întrebarea e retorică. Din păcate, majoritatea celor cu posibilităţi materiale de la noi  fac parte din sistem.  Printre care Dan Voiculescu.

Probabil că a fost ultima emisiune autentică de la Antena 3. De unde şi disperarea lui Ciutacu (profesională, evident).

N-am scris nimic despre asta până acum, fiindcă n-am avut chef şi pentru că am mai dat o şansă unora să constat reacţia. Nulă.

Din această seară, Antena 3 nu va mai exista decât ca o prestatoare pentru regimul Băsescu.

Adică, se comasează spre desfiinţare emisiunile lui Răzvan Dumitrescu şi Mihai Gâdea (directorul, pe naiba!), în favoarea unei emisiuni perfecte pentru Antena 1, ştirile de la ora 5 ProTV, dar nu pentru ceea ce se doreşte o televiziune de ştiri. Emisiunea lui Carmen Avram, care era o profesionistă de politică externă şi a devenit o prestatoare de servicii lacrimogene, după cum veţi constata.

Dar şi Răzvan Dumitrescu o merită, fiindcă, din profesionist, a devenit prestator la Vadim Tudor. Vedeta permanentă a Antenei 3. Între ei, securiştii. Mă refer la Felix, evident. Cum ar putea el să facă altceva decât să-şi servească colegul, anume, pe Băsescu de la Anvers? Dacă-i ordin, cu plăcere! Fără număr.

P.S. Mircea Badea e lăsat să presteze pe considerente de aport publicitar. Aşa cum singur a remarcat, nu o dată.

17 răspunsuri to “IERI, PROBABIL, ULTIMA EMISIUNE DEOSEBITĂ LA ANTENA 3”

 1. IERI, PROBABIL, ULTIMA EMISIUNE DEOSEBITĂ LA ANTENA 3 » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 01 March 2011 – Blog « Martisor cu noutati si oportunitati […]

 2. shogunu' Says:

  In aceeaşi emisiune a fost şi primarul meu! Pe mine mă doare fix în cur (te poţi supăra cît vrei) de ce-i în Bucureşti. În Sibiu gigacaloria a dispărut de 7 ani. Odată cu ea şi subvenţia, (de la primărie sau de la guvern) şi cu asta şi şantajul politic (de ce-i Iohannis la al treilea mandat fără contracandidat „valabil”). Noi ne-am adaptat. „Voi” de ce n-aţi face-o???? La voi e capitală, iar la noi „decît” provincie?
  Pot să fiu şi io al dracului şi să întreb: „io de ce să dau bani pentru subvenţia ta?”
  Dacă simpla prezenţă a doctorului într-o emisiune o face, probabil, „ultima deosebită”, io…. ştiu zice şi urît, da’ mai bine mă abţin.
  Io fac ceva pe capitala voastră, exact aşa cum faceţi „voi” pe „provincie”.
  Dacă nu ie „dă bucureşti” nu contează mînca-v-aş …
  Gata c-o iau prin bălării şi nu-i a bună… O să continui „la mine” pe tema asta.
  Banzai!

 3. J o h n s o n Says:

  Daca erau de buna credinta le faceau loc oanei Stancu si lui Adrian Ursu…N-am stiut ca pe intervalul de seara baga porcaria aia…

 4. mariusnyc Says:

  S-a varsat si A 3 , ura si la gara Obor

 5. Un liberal deja optimist Says:

  Roxana draga, explica-mi si mie ce se intampla la A3. Cred ca la ora asta trebuia sa presteze Gadea. Acum vad un documentar. Chiar s-a terminat cu emisiunile tv cat de cat de opozitie? Poate par un naiv, dar abia am ajuns acasa!

 6. Victor Ciutacu Says:

  Nu te mai isteriza de pomana. Emisiunea lu’ Carmen va fi difuzata dumunica, de la ora 21. Nu iese nimic din schema; si nimeni…
  Ce fac Gadea si Dumitrescu ii priveste. Dar eu, cu sau fara disperarile mele profesionale, inca exist; si Mircea la fel

 7. ElZap Says:

  Mass-media nu este un instrument de informare a publicului, ci mai degrabă unul de pregătire a lui pentru ceea ce urmează să i se întâmple. La noi ca şi aiurea. Poate doar că la noi acest lucru e mai vizibil.

 8. J o h n s o n Says:

  Bai frate aseara neputand sa suport şezătoarea greţoasă de la Antena 3 am descoperit ca inca mai exista viaţă la Realitatea…O emisiune cum rar mai vezi acolo de fapt tot o sezatoare in care au comentat Val Valcu,inegalabilul Ciuvica dar spre surprinderea mea si Soviani ori Kelemen acestia doi mai indarjiţi ca niciodata pe ipocrizia acestui regim…ma uitam amuzat la ei si nu le statea rau deloc sa-i vezi cum nu prea i-ai mai vazut in viaţa asta…Dupa care asa cum zice si Ciutacu a existat dupa 12 noaptea si Mircea Badea… Nu-i minunat ? 🙄

 9. Roxana Iordache Says:

  @shogunu’. N-aş vrea să te lezez. Altă diferenţă e că pe mine mă interesează şi de capitală, şi de întreaga ţară. M-aş fi bucurat ca primarul tău să fie premierul meu. Atât. Că în rest, n-are nici o importanţă tema controlului asupra presei. Nu?

  @Johnson. Duminică seara, dacă tot voia o pauză Gâdea, putea intra o emisiune cu Oana Stancu şi soţul lui Carmen Avram. Dar nu depinde de ei.

  @mariusnyc. Antena 3 mereu a făcut servicii regimului Băsescu. Toate televiziunile au făcut-o şi o fac. Faptul că sunt câteva emisiuni cu libertate în ţarc nu face decât să confirme serviciile.

  @Un liberal deja optimist. Vezi răspunsul lui Ciutacu.

  @Victor Ciutacu. Dacă „isterizarea” mi-ai dat-o în schimb pe „disperare” suntem 50%. 🙂 Din ce putem, evident. :mrgreen: În mod sigur ai înţeles la ce m-am referit: nu că ai fi tu disperat profesional, fiindcă eşti prea bun şi te descurci oriunde. M-am referit la disperarea, de exemplu, din replica pe care i-ai dat-o lui Radu Tudor, aseară. Şi nu e vorba de faptul că iese sau nu cineva sau ceva din schemă. Problema e tocmai schema. Nu merge aşa şi e imposibil să nu ştii, ca profesionist şi ca om. Iar cercul vicios e că nu există libertate editorială pentru că nu există independenţă patronală. Libertatea editorială e doar o iluzie de ţarc. Un pui născut în captivitate crede că aia-i lumea. Televiziunile noastre sunt pui născuţi în captivitate. Iar TVR e captivă din naştere.

  @ElZap. Cred că exagerezi.

  @Johnson. Ba da, e extraordinar de minunat. Norocul lui Badea e că nu-l pot împinge prea mult în noapte, fiindcă ar mârâi ăia cu publicitatea. Că au plătit ca să fie urmărită, nu să doarmă lumea la ora aia. :mrgreen:

 10. Victor Ciutacu Says:

  Stii bine ca a doua zi dupa ce nu mai am voie sa spun ceva plec…

 11. Roxana Iordache Says:

  @Victor Ciutacu. Ştiu. Şi e unul din motivele pentru care ţin la tine atât de iraţional. 😀

 12. J o h n s o n Says:

  @ Roxana…Norocul lui Badea dar mai ales al nostru e ca nu-l imping si mai tarziu…Poate tie nu-ti place atat de mult dar eu pun botu la stilul lui…Ce-i drept in ultima vreme nu prea mai e in forma dar asta poate fi trecatoare…

 13. ElZap Says:

  Tare mult aş mai vrea să nu am dreptate.

 14. shogunu' Says:

  „M-aş fi bucurat ca primarul tău să fie premierul meu”.
  Cînd o vrut el, nu l-aţi vrut „voi”. Inclusiv Badea îl lua la mişto în emisiune.
  Acuma îl vreţi „voi”. Nu mai vrea el. O spus-o destul de clar în „emisiunea cu Oprescu”. Nu ştiu dacă or fost urechi să-l audă!
  De lezat mă lezează atitudinea „voastră”. Bucureşteniii şi „provincia”.
  Asta mă face să „dau în roşu” !!!
  Banzai!

 15. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. Nu-l urmăresc totdeauna, nici el în locul meu nu s-ar urmări totdeauna. Uneori îmi place foarte mult, atunci când are şarjele perfecte de logică ironică. Îmi displace când ţine să joace rol de grobian ca să-şi mascheze sensibilitatea. Atunci, pa!

  @ElZap. Am spus că exagerezi, nu că n-ai dreptate.

  @shogunu’. Să foloseşti pluralul într-un mesaj care mi se adresează e un obicei pe care nu-l înţeleg . Pentru mine, un interlocutor e o persoană. Nu folosesc pluralul decât atunci când persoana se revendică de la o comunitate. Aşa cum faci tu. Şi totuşi, eu nu folosesc pluralul în replică. Vorbesc cu tine, nu cu „voi”. Care, voi?! Oamenii sunt atât de diferiţi, indiferent cărei comunităţi îi aparţin. Eşti nou pe blogul meu, dar ai fi putut constata că şi anul ăsta am făcut referire la „proiectul Johannis”. De altfel, ce spui tu e nu doar o prostie, ci o inexactitate. Adică, nu a fost aşa în realitate. Johannis a fost aici susţinut puternic. Şi tocmai pentru că are capacitate reprezentativă, deci nu are complexe provinciale. Nu înţeleg care e atitudinea „noastră” faţă de provincie şi mai ales, de unde ai dedus-o din articolul meu?! Mai degrabă tu te-ai pomenit aducând în discuţie o temă inexistentă.

 16. razvanrinder Says:

  „P.P.” inseamna proasta proastelor? 😆

 17. ROBERT HORVATH Says:

  DOCUMENT CIA : BASESCU SPION RUS !
  Marginalul colaborator Voiculescu comparat cu spionul servicilor romanesti si rusesti Traian Basescu.
  Domnule profesor Dan Voiculescu
  Sa admitem ca ati avut legaturi cu securitatea colaborarea dumneavoastra a fost benigna si marginala. Propaganda portocalie trebue contracarata prin documente.
  Basescu a facut spionaj militar si tehnologic impotriva NATO la Anvers. Un fapt putin cunoscut este faptul ca aici a fost urmarit pas cu pas de departamentul anti sovietic creiat de Ceausecu pentru legaturi evidente cu spionajul rus. Filmul meu Spionul Secolului va fi prezentat in toamna acestui an ca sa coincida cu procesul celebrului traficant de arme Victor Bout care a transportat arme romanesti in jurul lumii. La acest proces Basescu este chemat martor si in curand va figura ca inculpat. Conspiratia de a trimite rachete sol aer catre teroristii columbieni FARC cere o pedeapsa minima de de 30 de ani iar doborarea a helicoptere sau avioane SUA cu personal american cere automat pedeapsa capitala. Asigur publicul romanesc ca Presedintele Basescu are scaunul electric asigurat. Acest lucru este garantat prin faptul toate exporturile de arme conform legislatiei romanesti trebue sa poarte semnatura si aprobarea prezidentiala.
  Despre activitatea de spion a unui viitor presedinte a unei tari NATO sunt numeroase documente in arhivele olandeze , belgiene si a serviciului american care a monitorizat cu atentia serviciul romanesc. Serviciul olandez fiind responsabil in monitorizarea retelei din care a facut parte Basescu. Preluarea retelei de catre spionajul rusesc este coraborat de interviuriile mele cu defectori rusi si un agent dublu britanic care i-au cunoscut pe Basescu personal.
  Arhivele romanesti pot confirma filarea acestuia. Postez pentru cei interesati un document declasificat american pe aceasta tema. Deschideti ROBERT HORVATH DEVA BLOG
  Repet comparand activitatea lui Voiculescu cu cea a lui Basescu este precum a compara o serbare la iarba verde cu …..cu al doilea razboi mondial. Antena 3 ar trebui sa acorde atentie activitatii de spionaj al Presedintelui Romaniei Traian Basescu. Romanii si aliatii vor afla cu cine au deaface.
  http://devanewyork.blogspot.com/

  CEAUSESCU LA URMARIT PE BASESCU . DOCUMENT SENZATIONAL !
  RAPORT SECRET CIA : PRESEDINTELE ROMANIAI ESTE SPION RUS !
  DEPARTAMENTUL ANTI KGB A CERUT LUI CEAUSESCU ARESTAREA LUI BASESCU. DOC43766

  După accesele de independenţă faţă de Moscova ale lui Nicolae Ceauşescu din 1968 (lucru de netolerat de Kremlin), URSS a pus la cale schimbarea acestuia cu un conducător fidel Moscovei şi repunerea României în sfera de influenţă directă sovietică. Planul întocmit de KGB s-a numit „Dniestr” (Nistru, trad.). A ţinut piept Moscovei doar UM 0110, divizia anti-KGB, o divizie ultra-secretă a Securităţii.
  DEPARTAMENTUL ANTI KGB
  Ceauşescu a creat propria Securitate, UM 0920/A, devenită apoi UM 0110. O divizie secretă, aparte de restul DSS (Departamentul Securităţii Statului). Era secretă chiar şi faţă de DSS, care nu ştia nici măcar care sunt agenţii şi nici unde este sediul.
  UM 0110 şi-a făcut bine treaba, având în arhivă detalii despre reţeaua KGB în România, numele sovieticilor de legătură şi numele agenţilor sovietici din România. DOC&^ED737
  TRAIAN BASESCU AGENT SOVIETIC LA ANVERS
  Amiralul Gheorghe Anghelescu, a şef al Marinei Comerciale, era şeful lui Traian Băsescu, comandantul navei Biruinţa. Între 1987-1989, Anghelescu îl trimite pe unul dintre preferaţii săi, Traian Băsescu, cu avizul Securităţii, la Anvers, ca reprezentant al NAVROM. Tot atunci, Silviu Predoiu, este ofiţer sub acoperire DIE, este trimis la Anvers, ca reprezentant comercial, având biroul alăturat de cel al lui Traian Băsescu.
  mentorii tripletei Traian Băsescu-Gheorghe Marin-Silviu Predoiu sunt suspectaţi sau au fost urmăriţi ca agenţi sovietici/ruşi. Vasile Ionel era în grupul „Corbii” (Iliescu-Militaru), Gheorghe Anghelescu era urmărit de UM 0110 biroul Constanţa, Adrian Isac a fost în atenţia UM 0195, Gheorghe Fulga era urmărit de UM 0110 biroul Braşov, Mihai Caraman era în atenţia UM 0195, iar Petre Roman era în atenţia 0544 (din cadrul DIE).
  Mai trebuie adăugat că Silviu Predoiu a fost numit în 1992 de Ion Iliescu, la propunerea lui Gheorghe Fulga, în postul de de director al Direcţiei Generale de Securitate a SIE. CIA a semnalat faptul că Adrian Isac a colaborat neoficial cu Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei, agent al FSB, serviciul secret rus (continuatorul KGB).
  Traian Băsescu a fost pupilul, protejatul, favoritul agentului sovietic/rus Gheorghe Anghelescu. Acesta l-a racolat şi instruit pe Traian Băsescu în direcţia servirii intereselor ruse… Iată legătura lui Traian Băsescu cu FSB, serviciul rus de informaţii. doc543&
  Basescu a fost urmarit pas cu pas de agentii lui Ceausescu. Sa cerut arestarea lui Basescu. Ceausescu a preferat continuarea filarii pentru a prinde intreaga filiera apoi a ezitat arestarea de frica reactiei rusesti. doc2&d2

  Robert Horvath DEVA for Nipon Press

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: