BORFETA REVENDICĂ TITLUL DE MISS PROSTIA. DECLARAŢIE MONUMENTALĂ DESPRE PREGĂTIREA FRAUDEI ELECTORALE

Foto: forum.softpedia

De teamă ca nu cumva să piardă competiţia cu Udrea, Turcan şi celelalte, pentru titlul de Miss Prostia de la PD-L, Borfeta Anastase s-a repezit să propage o nouă tâmpenie emanată de la PR-ul secundar. Şi prezentată ieri, în preview, de Boc, în interviurile date live la televiziunile mogulilor răi, pe holul congresului UDMR. 

Anume, că s-au minunat ei cum naiba de s-au unit locul unu cu locul doi ca să dea jos locul trei, după care, s-au luminat: de fapt, nu-i adevărat! În realitate, zice Borfeta, marea majoritate  sunt nehotărâţi, adică 76 la sută din cetăţenii cu drept de vot „aşteaptă să vadă ce face PD-L”.

Ar fi de râs în hohote, dacă asta n-ar semnala frauda monumentală, frauda fără ruşine, după precedentul 1946, pe care o pregătesc borfaşii portocalii.

Poate că totuşi Borfeta Anastase e proasta proastelor de la PD-L, fiindcă ea prestează la maximum în aplicarea celor mai mari mizerii infracţionale împotriva statului de drept comandate „pulitic”: pronunţia ei.

S-a afundat atât de adânc în rahat încât nu mai are încotro, clica o foloseşte, căpeteniile o acoperă şi o laudă, iar ea e gata să facă orice. Mai ales că e vorba de o grămadă de bani din evaziunea masivă a lui taică-său de la Ploieşti. Pentru care s-a făcut circul cu legumele din vamă, cu ochelari de cal faţă de petrol.

Borfeta, te-ai uitat în oglindă şi te-ai întrebat vreodată dacă merită? Te-ai buhăit, arăţi cu 20 de ani mai în vârstă şi ai pus pe tine grăsime de stres, te ţin complicii tot într-o goană şi nici n-ai timp să respiri între pauze ca să te poţi bucura şi tu, un pic, de avantajele materiale. Dacă tot nu le poţi lua pe lumea-aialaltă. Dar n-ai să profiţi niciodată cu adevărat de ele, fiindcă stai cu frica-n sân. Executanţii sunt sacrificaţi. Ridzi e scăpată de puşcărie, deocamdată, dar trecută pe linie moartă. La un moment dat, asta te aşteaptă şi pe tine. Dacă nu direct la Târgşor. Fiindcă veţi plăti într-o zi. Cu toţii. Pentru tot. Justiţia vă aşteaptă la cotitură. Oricât aţi încerca şi orice aţi face, Justiţia n-o veţi putea îngenuchia. Instanţele vor funcţiona. Şi vă vine rândul. Cineva poate fi suficient de deştept ca să fenteze parchetele şi să vă traducă direct în instanţă. Orice avocat iscusit ştie cum. Nu-i puteţi cumpăra pe toţi. Nu că n-aţi avea bani pentru asta, dar sunteţi prea avizi de ei pentru voi.

Deci, ai fost frumoasă şi ai rămas doar proastă.

12 răspunsuri to “BORFETA REVENDICĂ TITLUL DE MISS PROSTIA. DECLARAŢIE MONUMENTALĂ DESPRE PREGĂTIREA FRAUDEI ELECTORALE”

 1. Huhu Says:

  PDL este cancerul Romaniei, a dus tara asta in prapastie si Saracie mare!
  PDL poate ”cisiga” alegerile numai prin furt masiv de tot, la alegeri in 2012!

 2. BORFETA REVENDICĂ TITLUL DE MISS PROSTIA. DECLARAŢIE MONUMENTALĂ DESPRE PREGĂTIREA FRAUDEI ELECTORALE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 27 February 2011 – Blog « KELEMEN HUNOR, NOUL PREŞEDINTE AL UDMR. FELICITĂRI! […]

 3. J o h n s o n Says:

  Prevad o intensa activitate a viitorului DNA…Primul lucru pe care va trebui sa-l faca viitoarea guvernare USL-UDMR…O puscarie noua dar nu si confortabila in inima Baraganului pe care s-o vopseasca cu lavabil ce nuanta de portocaliu vrea calculatorul.

 4. Roxana Iordache Says:

  @Huhu. Nu te laşi! 🙂

  @Johnson. În SUA, cel puţin în unele state, puşcăriaşii sunt îmbrăcaţi în oranj. :mrgreen:

 5. Marius Mina Says:

  Johnson, lasa tata ca-i punem in charge la drumuri si poduri, sa munceasca pina recuperam paguba.Facem si canalul Bucuresti -Dunare cum vroia Nutica…
  Eye for an eye

 6. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina. Canalul Bucureşti-Dunăre era preconizat de pe vremea Regelui Carol I. 🙂

 7. Marius Mina Says:

  Roxana, o fi dar eu fara Udrea si basescu la lopata nu-l vad finalizat

 8. J o h n s o n Says:

  Mi-ar placea sa-i vad dand tarnacoape la drumurile patriei…eu i-as pune sa puna borduri cu mana fara utilaje si-asa bordura e sora cu portocaliul adica e specialitatea lor de baza 😉 La proiectul regelui Carol I as pune aripa platformista in frunte cu Raluk…

 9. atreides Says:

  Miss Prostia PDL este EBA, Borfeta este pe locul doi. E adevarat ca in ultima vreme Borfeta pare ca ameninta serios sa treaca pe locul 1, dar asta se datoreaza doar faptului ca ea apare suficient de des in public cu fapte si declaratii, daca ar aparea si EBA mai des am vedea asa o explozie de prostie nemasurata 🙂

 10. J o h n s o n Says:

  @ atreides…EBA se pastreaza pentru campania electorala….e o strategie indelung pregatita,intelegi ? 😉

 11. shogunu' Says:

  „Deci, ai fost frumoasă şi ai rămas doar proastă.”
  Deci ĂSTA-i un „răutăcism” !!! 😀
  Banzai!

 12. Roxana Iordache: BORFETA REVENDICĂ TITLUL DE MISS PROSTIA. « Blogul galben al lui Gondolin Says:

  […] sursa: Roxana […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: