PLATA PENTRU BATJOCORIREA OAMENILOR ONORABILI

Foto: www.glasulmaramuresului.ro

De exemplu, pentru domnul Cristian Anghel.

Sau pentru domnul Alin Giurgiu.

PSD a fost mic copil faţă de PD-L, dar şi ei au comandat Justiţia cât cuprinde. Până când a fost ministru Cristian Diaconescu şi a depolitizat procuratura (Parchetul, mă rog, adică l-a ridicat de la parchet) . După care PD-L a politizat-o la loc. Cred că locul d-lui Cristi Diaconescu e înapoi în PSD. Şi mai ales, cred că imperativul imperativelor este scoaterea sistemului judiciar de sub comanda politică.

Să plătească judiciar oricine e vinovat, indiferent din ce partid sau de oriunde ar fi. Dar niciodată – never ever – să nu se mai poată întâmpla în România porcăria înscenărilor judiciare. Este ceea ce aştept în principal de la viitoarea guvernare USL-UDMR.

15 răspunsuri to “PLATA PENTRU BATJOCORIREA OAMENILOR ONORABILI”

 1. PLATA PENTRU BATJOCORIREA OAMENILOR ONORABILI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 25 February 2011 – Blog « Rata somajului a ajuns la minimul ultimului an si jumatate, dar numarul salariatilor continua sa scada […]

 2. mihai4 Says:

  http://www.crestinortodox.ro/parastas/pomenirea-mortilor-mosii-iarna-99077.html

 3. Maria S.(Timisoara) Says:

  Ce astept eu de la viitorii politicieni ai Romaniei:
  mai intai sa il suspende pe Richard III din Cotroceni.
  Apoi sa rasuflam usurati putin, foarte putin dupa care sa-i vedem pe sobolanii oranj tupilandu-se pe unde pot, reorganizandu-se, incercand sa isi salveze jecuiala si justitia sa ii urmareasca pana la confiscarea averiilor frauduloase.
  Pana aici au fost si vise si lucruri posibile.
  Apoi la treaba, justitia la treaba ei, romanii la ale lor.
  Doar sunt 54 de miliarde de euro de platit repede si greu.
  Jaful si jecuiala nu sunt usor de sters cu buretele.
  Daca s-ar confisca ceva averi, ceva ceva tot s-ar mai putea plati.
  Si din controlul riguros al jafului de la fruntarii s-ar mai aduce niscai bani si nu putini la buget.
  Reducerea economiei negre la 26 % de la aproape 50 % e o treaba grea, dar posibila daca se va dori acest lucru.
  Victimele regimului bostaniot trebuie reabilitate.
  Capcaunii si mafiotii sa plateasca.
  Dar oare va fi asa ?

 4. rizoaicad.arges Says:

  PENTRU O DEMOCRATIE RESPONSABILA IN ROMANIA!

  Romania are nevoie de un nou tip de democratie, una RESPONSABILA, care poate sa inlature toate neajunsurile, din societate si din Justitie, si care presupune indeplinirea a DOAR doua conditii, ABSOLUT POSIBILE:
  1. Trecerea printr-un filtru “IMUNIZATOR” a tuturor celor ce fac politica, astfel incat acestia sa devina imuni, adica sa nu se mai poata “imbolnavi” de minciuna, de lacomie, de hotie, de nesimtire, de iresponsabilitate, etc.
  2. Informatia MINIMA, necesara si suficienta, de care au nevoie alegatorii, trebuie sa fie aceea a constientizarii APARTENENTEI lor la o comunitate sociala (a saracilor sau a bogatilor) sau etnica!
  In acest fel campaniile electorale costisitoare de MANIPULARE a alegatorilor, vor deveni inutile, caci alegatorii vor trebui sa cunoasca DOAR partidele care reprezinta interesele comunitatii lor, dintre care vor alege pe unul dintre ele!
  Partidele ce reprezinta interesele celorlalte comunitati, NU VOR EXISTA PENTRU EI, oricat de “curate si uscate” ar fi ele, deoarece SUNT DIN ALT FILM!
  Iar pentru ca politicienii sunt trecuti prin filtrul “IMUNIZATOR” al SOLUTIEI ce se gaseste la adresa http://dumitrurizoaica.blogspot.com/, acestia nu-si vor mai putea permite sa minta, sa fie lacomi, hoti, nesimtiti, iresponsabili, etc.
  Din combinarea alegatorilor, care vor vota partide ce reprezinta interesele comunitatii lor, cu politicienii “imunizati”, care le va reprezinta interesele in Parlament, REZULTA DEMOCRATIA VIITORULUI, care va fi una autentica si sanatoasa, caci se va baza, atat pe VOTUL COMUNITAR social sau etnic, care nu mai poate fi manipulat sau fraudat, cat si pe politicieni imuni la mizeriile umane!
  Asa-zisa democratie de astazi — care rezulta din combinarea dintre politicienii verosi, nesimtiti, lipsiti de patriotism si iresponsabili, alesi pe baza votului bezmetic, in care optiunea pentru vot se datoreaza hazardului — este o insulta la adresa inteligentei romanilor, si serveste DOAR intereselor MAFIOTILOR si ticalosilor de toate categoriile! D.Rizoaica.Tel.0723966732.

 5. J o h n s o n Says:

  Sa ne bucuram ca este in Libertate :

 6. olimpiu Says:

  Cristi Diaconescu imi pare un pion al securitatii si atat, plus un labil psihic, locul lui nu mai este in politica! La reveredere, drum bun!!!
  Nu vad o guvernare USL-UDMR si nici nu trebuie iertat UDMR pt complicitatea cu pdleprele si ciclopul dezaxat!

 7. shogunu' Says:

  @olimpiu
  Subscriu! USL n-are nevoie de aliaţi la guvernare. Are nevoie de UDMR să răstoarne curvernul ACUM şi să-l suspende pe dement, ca să urmeze demiterea ANUL ĂSTA. Pe viitor UDMR trebuie să dispară de pe „eşichier”.
  Banzai!

 8. Roxana Iordache Says:

  @mihai4. Ce vină au copiii morţi nebotezaţi să nu fie pomeniţi?! 😯

  @Maria S. Şi în 2007 CDR a scos castanele PDSR, era o situaţie similară, vârf de plată a datoriilor externe, numai 500 de mii de dolari rezervă BNR 😯 , ţara în prag de colaps. Să plătească ei, am mai spus-o! Nu noi, pentru hoţia lor.

  @rizoaicad.arges. N-ar avea rost să vă contrazic.

  @Johnson. Nu-i suficient!

  @olimpiu. Parcă nici n-ar fi mesajul tău. E exclusiv emoţional. Referitor la Cristian Diaconescu, m-am referit la o măsură a lui binevenită – depolitizarea procuraturii. E cel puţin exagerat să spui că n-are ce căuta în politică. Iar infantilismul cu UDMR ţi-l las ţie. 🙂

  @shogunu’. Adică ei să fie proştii noştri. :mrgreen: Acum, serios, să dispară ungurii din Parlament, sunt prea eleganţi pentru complexele noastre naţionale?!

 9. mgabim2009 Says:

  @Rox iti cer permisiunea sa spun ceva off topic, ceva ce nu are nici o legatura cu Romania.
  Poate ai/ati auzit de cercetarea furibunda legata de descoperirea Higgs boson. toti fizicienii de pe toate ccontinentele sint agrenati in descoperirea acestui boson. De ce? Good question! Daca il gasesc inseamna ca tot ce stim noi despre si in lumea fizicii este corect, sau in termeni normali tot ce stim si interpretam despre lume este corect. problema incepe cind acest bozom se dovedeste ca este o fictiune. Atunci lumea fizicii (si nu numai, as zice al stiintei!) va trece prin cea atrecut stiinta: „The Michelson–Morley experiment was performed in 1887 by Albert Michelson and Edward Morley” Un experiment ce incerca sa demonstreze existenta eterului si a fost finalizat de Einstein in 1905 prin teoria relativitatii, teorie ce a schimbat din temelie nu numai fizica dar intreaga noastra perspectiva asupra vietii.
  Revenind la Higgs boson, Europa, la Cern au nevoie de circa 2-3 ani sa prezinte rezultante consistente. Fermilab in Aurora Illinois, are nevoie de cel mult 1 an sa-si finalizeze cercetarea. Au finantare pina in septembrie, sa finalizeze mai au nevoie de 22 MILIOANE, adica exact costul a 1 (one) ora de razboi in Afganistan!!!. Desi Obama a probat, camera deputatilor dominata de the nice republicani (+tea party) au refuzat! Rezultatul acestui proiect este Nobel posibil – va schimba intr-un fel sau altul viziunea. Recunosc ca sint personal amestecata, sotl meu fiind unul dintre cei promotorii cercetarii de la fermilab, potential Nobel price recipient. Dar nu despre asta este vorba, aici vorbim de faptul ca republicanii blocheaza chiar si ce este impotriva Americii doar ca Obama este de acord! Cu asa compatrioti…

 10. mgabim2009 Says:

  @Julia, stiu ca tu ai dispret pentru tot ce inseamna educatie si stiinta fiind cercesetorii care iti diminueaza cistigul tau, dar ce zici de faptul ca alesii tai merg pina acolo pina la privarea unui premiu Nobel pentru doar 22 milioane, adica o ORA de RAZBOI in AFGANISTAN (finantare pe care tot alesii tai au finatat-o cu doua miini!)

 11. Roxana Iordache Says:

  @mgabim2009. Scrieţi: „aici vorbim de faptul ca republicanii blocheaza chiar si ce este impotriva Americii doar ca Obama este de acord!”. Înţeleg că Obama este de acord cu ce este împotriva Americii, iar republicanii se opun. 😆

 12. Maria S.(Timisoara) Says:

  Roxana,
  sigur ca ei trebuie sa plateasca, dar fac ei ce fac si platim noi. Daca nu avem incotro, sa o facem dar sa scapam de bostani si sa fie culpabilizati.
  Jivinele se vor cu sacii in caruta, cu puterea in labe, sa fie pe val si noi sa fim recunoscatori, ca au scos tara din criza in care au bagat-o antecedentii lor.
  asa spun ei, altii sunt de vina, ei sunt de sacrificu si salvatori in acelasi timp.
  Oribile personaje.
  E greu, foarte greu mersul pe sarma.
  Ramane intrebarea ii elimina opozitia, repede repede ?

 13. Roxana Iordache Says:

  @Maria S. (Timisoara). Ba nu! Să plătească ei! În mod sigur averile lor naţionalizate ar face plata fără dureri pentru cei nevinovaţi. Să-i doară pe ei, că numai durerea îi va putea ajuta să se îndrepte ca suflete. Deşi cred că majoritatea sunt amanetaţi necuratului. :mrgreen: În rest, opoziţia trebuie să-i elimine cât mai repede.

 14. mgabim2009 Says:

  @Rox recunosc ca 90% scriu cum vorbesc, adica fara sa respir. Si mai stiu ca exprimarea in scris nu a fost nici o data my best. Dar sper (totusi) nu minimalizezi ce am vrut sa spun. Stiu ca nu iti place, dar asta este realitatea, mai bine o ora in plus de razboi decit bani pentru cercetare. Julia ma tot pune sa recunosc ca sint dezamagita si bla..bla..bla Nu sint dezamagita, sau daca sint, in nici un caz nu din motivele sugerate de ea. Acum republicanii domina camera, si prin deciziile pe care le iau pot bloca practic functionalitatea guvernului. asta inseamna neplata salariilor, pensiilor, stoparea cercetarii, inabilitatea politiei, pompierilor, profesorilor, doctorilor…smd Julia o sa iti spuna „Slava Domnului! Nu-i mai platim pe cersetori din ce muncim noi la privat” Sau mai bine zis, ce zice si sustine Basescu in Romania: „statul social trebuie sa dispara”. Ei asta isi doresc si republicanii, fara stat social si cu razboaie. Repubilcanii zbiara; sa nu se implice guvernul, (asta vreau si eu) dar ei sint extrem de selectivi: daca vorbim de avorturi: guvernul trebuie sa promulge legi impotriva, daca vorbim de casatoria homosexualilor guvernul trebuie sa promulge legi, gaz si petrol vor legi….dar zbiara la orice colt de strada ca vor stat minimal. Minimal unde? Pai sa nu-i taxeze pe cei cu milioanele, sa nu ofere o sansa cu asigurari medicale celor saraci, sa nu ofere protectie celor ce isi pierd serviciul, acolo trebuie sa plusam pe statul minimal! Sa nu-i deranjam pe cei de la privat!
  Stiu ca simpatizezi cu republicanii, ce ma mira pe mine este ca il urasti pe Basescu (ca si mine.) in conditiile in care tipul (Basescu) repeta si aplica pina la litera ce zic/fac republicanii aici. de ce crezi ca la noi trebuie si este bine, dar in Romania este rau? Sincer intreb si eu.

 15. mgabim2009 Says:

  @Rox
  PS la mesajul anterior. Nu am nici o banuiala ca tu nu il urasti pe Basescu; faci tot ce este uman posibil sa sa scapam de imbecil si apreciez asta. (in fine nu sint cine stie cine sa conteze impresia mea).

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: