ORA DE FOC DISPARE. HORA DE FOC REAPARE. MOGULIADA

Video de Victor Ciutacu

Desfiinţarea emisiunii „Ora de foc” de la „Realitatea TV” e o nouă confirmare a faptului că „mogulii” sunt cei mai buni slujitori (in)voluntari ai regimului Băsescu.

Ca să compromită credibilitatea unor emisiuni realizate de profesionişti e suficientă fie o singură apariţie a lui Felix Mogulul la Antena 3, fie mediatizarea unui comunicat-dedicaţie către Palatul Cotroceni al zelosului plătitor de taxe şi impozite care îşi declară, oficial, succesul şi datoria de principal contribuabil către părintele patriei, şi cere de la stăpânire să fie mângâiat pe creştet pentru asta. Încununarea succesului e când se prezintă mentorul opoziţiei şi Tata Omidu al suspendării lui Băsescu.

Ca să facă pe plac febleţilor stăpânirii, e suficient ca Vântu să simuleze că-şi vinde pachetul decizional cuiva cu mâna căruia să scoată de pe post emisiunile de la RTV care dăunează grav sănătăţii regimului Băsescu. Oricum, grav zdruncinată la mansardă. Lui Răzvan Dumitrescu i-a făcut un serviciu, fiindcă a eliberat „fiara”la televiziunea concurentă, garantându-i ratingul anticipat. Era piesa grea de la „Realitatea”. Urma, ca pondere, „Ora de foc” – emisiune incisivă, cu Adrian Ursu şi Oana Stancu, vioara întâi a talk-show-ului de investigaţie. Extrem de dură şi totodată, elegantă, ea e cu atât mai convingătoare cu cât nu-şi pierde calmul şi nici nu face diferenţa de culoare politică atunci când e vorba să-şi facă meseria. Dar principala datorie a unui jurnalist profesionist e să stea cu ochii pe putere. Sincer, eu cred că ea e cauza principală pentru care s-a desfiinţat emisiunea. Nici Ursu nu-i rău, deci nu-i atât de rău. Ca Oana. Dar şi-au luat-o la pachet. Emisiunea o urmăream mai rar, din cauză de „Sinteza zilei” – după o bună pauză generală de detoxifiere de mass media din ţară. Mai precis, de spectacolele de vorbe româneşti, la care nu m-am mai uitat o vreme.

Şi fiindcă din moguliadă nu putea lipsi Patriciu, iacă înlocuitorii – ca să nu zic, surogatele – tandemului Oana Stancu-Adrian Ursu: Corina Drăgotescu şi …  m’sieurs dames, aţi aflat: însuşi Gregoar!

Bravo-bravo, domnilor Voiculescu, Vântu şi Patriciu! N-aţi vrea dvs. să vă luaţi o vacanţă, poate totuşi reuşim să dăm jos regimul Băsescu?! Din care aţi făcut media darling.

P.S. Nu vreau să le fac rău unora de la RTV nominalizându-i cum laude. Oricum sunt atât de puţini.

9 răspunsuri to “ORA DE FOC DISPARE. HORA DE FOC REAPARE. MOGULIADA”

 1. balbeck Says:

  Doamna aceasta chiar e stresata.E greu de scos 4 milioane euro,chiar si pentru un Cocos.E criza…

 2. J o h n s o n Says:

  Pacat de profesionistii adevarati de la RTV…S-a gasit coada de topor numita Ghită care sa loveasca in ei … pericolul caderii cotei de interes nu vine de la editorialistii si moderatorii in sine ci de la fauna de invitati care vor lua cu asalt emisiunile in special cele din Prime…Deja am vazut un Florin Călinescu stricand o emisiune in care era invitat si profesorul Atanasiu,Cartianu si Pora au facut potecă,Talmacenii se simt ca la ei acasă zbierand special sa acopere analizele pertinente expuse de ceilalti…despre asta vorbim. Securitatea lui Basescu ia recucerit acestuia televiziunea readucand-o la statutul de preş al Cotrocenilor.Pacat… 😦

 3. ORA DE FOC DISPARE. HORA DE FOC REAPARE. MOGULIADA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 17 February 2011 – Blog « Sal’Allahu aleyhi wa salim […]

 4. mariusnyc Says:

  Sorin Blejnar loveste calabrez, Oana Stancu si Adrian Ursu , eliminati din grila

  http://www.cotidianul.ro/137733-Sorin-Blejnar-loveste-calabrez-Oana-Stancu-si-Adrian-Ursu–eliminati-din-grila

 5. mgabim Says:

  @Rox, ma bucur ca ai atins acest subiect. Cind am ajuns ieri seara acasa si l-am vazut pe Cartianu (dupa ce in Adevarul deja publicase un editorial in care isi arata rinjetul satisfacut legat de scoaterea orei de fioc!) sincer mi-a venit sa vomez!!!!
  Incepe sa-mi fie scirba si cu mogulii astia ce in ideea de as salva pielea fac pact si cu diavolul! Pacat mare pacat mai ales pentru Oana.

 6. shogunu' Says:

  Drăgoteasca are o ţîră mai mulţi dinţi decît Pora, L’ecrivain o făcut radiografia loviluţiei din decembrie, bub-buuun!
  Pînă ieri aveam o supapă. Cînd o lua Gâdea în bălării, apăsam pe bumb şi treceam dincolo. Acuma nu mai am „dincolo”.
  Drăcia dracului, sînt un om dezamăgit!!! Îl urăsc pe Ghiţă cu Asesoftu’ lui cu tot, că ne bate (pe CSU) pe unde ne prinde, acuma îmi mai stică şi serile! Să i se facă gura cur de pupincuristu’ naibii!
  Banzai!

 7. balbeck Says:

  De cine e aparat acest Sebastian Ghita?A primit o gramada de contracte cu statul,a luat banii si nu a onorat contractele.Asa s-a imbogatit.Normal trebuia sa infunde puscaria…
  pe de alta parte e bun ca avem cea mai buna echipa de basket din campionat.

 8. Ghita Bizonu' Says:

  „Măsurile luate de guvern au aşezat România pe un stabiliment”,
  Emil Boc
  premier . Cadru universitar la Sluj Napoca. Doctor in stiinte politice si filosofie politica .Membru al Asociatiei Americane de Stiinte politice din 1994 si al Societatii Romane de Stiinte Politice din 1999.Avocat – Baroul Cluj incepand din 1996. A mai fost vicepresedinte al Comisiei de Revizuire a Constitutiei (2oo3)
  Stima noastra si mandria !!
  In ce ma priveste crez ca-l prefer pe Vanghelie ….

 9. gil Says:

  Poate sa schimbe cati moderatori vor muschii lor..
  Basescu cu toti pupincuristii lui nu vor scapa de mania poporului…
  Toate au o limita…..

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: