BĂSESCU, IA-ŢI-O, DE LA MARICA! SUSPENDAŢI-L ŞI GATA!

Foto: www.gicacontra.eu

Băsescu şi şleahta lui de pd-lichele penale – Turcan, Sulfina, Toader şi toate prostituatele, indiferent de sex – au întins coarda până li s-a rupt în faţă. Adică, ei îşi permit să aducă public acuzaţii penale unor oameni şi cred că iresponsabilitatea lor va face pui propagandistici pentru proşti la infinit, fără ca ei să suporte vreodată consecinţele.

Păi dacă tu, preşedintele ţării şi tu, consilier prezidenţial, şi tu, parlamentar al principalului partid de guvernământ, vă permiteţi să-l judecaţi şi să-l condamnaţi pe un lider sindical în locul justiţiei – şi pe urmă să aveţi laşitatea caracteristică de a da vina pe presă pentru marfa pe care chiar voi, jagardele penale, aţi livrat-o presei (proastă fără număr, ce-i drept) – atunci, nu mai aveţi nici pe departe dreptul să-i cereţi socoteală liderului sindical – id est Vasile Marica, atunci când el face acelaşi lucru referitor la şeful de trib Băsescu. Adică, îl face penal. Şi şantajabil de către infractorul pe care l-a pus să-l acuze. Ca să-şi spele partidul-infractor, transferând vina asupra unui lider sindical, pentru a decredibiliza, totodată, mişcările de protest previzibile. Mizând, la infinit, pe divide et impera şi capra vecinului. Nu mai înghite mai nimeni harneala.

Adică, de ce Marica trebuie să probeze ce acuză şi ditamai preşedintele ţării, nu? Între cuvântul preşedintelui ţării – un mincinos flagrant, un psihopat vindicativ, un infractor iresponsabil – şi cuvântul unui lider sindical, n-am să ezit să cred că Băsescu e cel care minte: o geoarsă penală, care  moare de frică să nu fie judecat şi condamnat la închisoare. Cu şleahta lui de infractori.

Vorba ceea: de ce-ţi e frică, nu scapi! Şi dacă Marica îi va fi naşul, îşi spală păcatele. Da-da – şi infractor de-ar fi, deşi eu nu mi-aş permite să-l numesc aşa fără probe, care sunt flagrante, în schimb, în cazul anticonstituţionalului Băsescu – se scoate, dacă-l bagă pe nemernicul de la Cotroceni la închisoare. Cum îmi permit? Dar preşedintele ţării cum şi-a permis să negocieze, public, actul de justiţie, să măsoare anii de închisoare sau achitarea în funcţie de ce toarnă arestaţii?

Încă o deosebire esenţială, poate aude şi claponul Turcan: ei o fac pe bani publici, îşi bat joc de oameni pe banii lor. Nu vă plătim, nenorociţilor, ca să ne furaţi şi după una şi alta să ne mai şi acuzaţi că noi suntem hoţii!

Mă enervează, uneori,  Marica, ştiu că nu-i nici pe departe serafic, dar asta n-are nici o importanţă. Mă solidarizez cu el în calitate de cetăţean acuzat inadmisibil, flagrant anticonstituţional, de preşedintele ţării şi de acoliţii lui, care se substituie sistemului judiciar.

Şi e cazul ca toţi cei care vor să scăpăm de acest regim nelegiuit să se solidarizeze cu un om acuzat fără probe. Şi fără nici un drept. Pentru că lighioana de la Cotroceni se presupune că este preşedintele tuturor cetăţenilor ţării.

Suspendaţi-l! Ungurii au dreptul să o facă pe limba lor. Nimeni n-are dreptul să le ia acest drept. Dar şi ei au datoria să apere statul de drept. Şi dreptul fiecărui cetăţean de a fi apărat în faţa agresiunilor totalitare exercitate de la cel mai înalt nivel. Juristul Frunda Gyorgy o ştie perfect. La fel cum n-are cum să n-o ştie un om civilizat precum Kelemen Hunor. Cândva, o ştia şi Marko Bela. Poate-şi aminteşte.

În final, încă o vorbă: infractorul infractorilor de-ar fi Marica, e mic copil faţă de Băsescu şi famiglia. Pentru că e infinit mai gravă încălcarea legii .- şi încă a legii fundamentale – de către preşedintele ţării, în direct şi la ore de vârf, decât presupusa infracţiune a unui lider sindical, pe care i-o atribuie în locul justiţiei, însuşi cel care ar trebui să fie garantul separării puterilor în stat.

Jos Băsescu! Jos PD-Lichelele!

16 răspunsuri to “BĂSESCU, IA-ŢI-O, DE LA MARICA! SUSPENDAŢI-L ŞI GATA!”

 1. J o h n s o n Says:

  de incalzire…primele 30 sec…pub !…ignore

 2. J o h n s o n Says:

  Articol absolut complet nu am ce sa mai adaug decat un fond sonor… 😎

 3. BĂSESCU, IA-ŢI-O, DE LA MARICA! SUSPENDAŢI-L ŞI GATA! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 17 February 2011 – Blog « Sal’Allahu aleyhi wa salim […]

 4. shogunu' Says:

  „Juristul Frunda Gyorgy o ştie perfect”. Corect! Şi el e ungur, are şi el doza lui de naţionalism, mă enervează cînd îl aud vorbind pentru că ştiu că vorbeşte perfect româneşte, fără pic de accent (io l-am auzit), da’ ştie să zică „pînă aici! ” Pînă aici e lege (o mai fraiereşti, o mai zăpăceşti, o mai dai după cum îţi convine…), da’ mai departe e prăpastia din care, odată picat, eşti PA! La următorul lor congres se va decide soarta udemereului. Frunda-baci ştie, Marko ştie, Hunor ştie, tot unguru’ ştie. Dacă nu cîrnesc acuma ştiu că dispar din politică pentru totdeauna. De ce oare „oficinele” îl perie pe „rebelul” Eckstein (care numa’ nume de ungur nu-i, de-o trebuit să-şi mai tragă un Kovacs la coadă ca să sune bine)? E singurul care-l pupă-n cur pe chior fără rezerve. Un fel de boc, lăzăroi sau turcan udemerist.
  Curvernanţii udemerei…fac şi ei ce pot ca să tragă spuza către turta lor. Tanczos Barna mi-e chiar simpatic şi-l apreciez, că-i pe treaba lui acolo la agricultură. Ei or încercat şi or reuşit în 2 ani ce n-or reuşit în tot restul de 19 anteriori. Nu ei îs de condamnat şi de omorît. Regimul lui băse DA. Ca să rămînă cu curu’ pe scaun şi cu gura la ţîţa cu bani, aproape c-or vîndut Ardealul. Pentru asta, io nu-i iert!!! Aş apăsa pe trăgaci fără să clipesc! Armă să am şi ţinta în cătare, că n-o să-mi tremure mîna!!!
  Banzai!

 5. Roxana Iordache Says:

  😳

 6. balbeck Says:

  Politistii si vamesii ar trebui judecati in libertate,s-ar economisi si bani,dar magistratii ii si baga dupa gratii,dupa care vor sa-si ia si sporueilw.Numai intretinerea celor 150 de politisti si vamesi arestati ne costa peste 300.000 lei/luna.

 7. mihai4 Says:

  http://rapcea.ro/2011/02/in-timp-ce-noi-ne-plangem-cu-jumatate-de-gura-morii-i-martirii-din-temniele-comuniste-copii-torionarilor-pregatesc-noua-ocupaie/ Esti pomenita la final,Roxi 🙂 Misto e ca in timp ce urmaream aseara pe 10TV documentarul ”Demascarea” despre Fenomenul Pitesti http://www.fenomenulpitesti.ro/ si postam pe facebook diverse momente din el (dupa ce anuntasem in prealabil despre difuzarea lui),se baga Michael Saphir in seama cu mine.Nu prea ne intersectam, insa il am in lista.Eu i-am dat ”add”.Cand postez urmatoarea fraza din documentar, pe care o spunea un fost detinut de la Pitesti: ”Ana Paucker zicea:sa urasti fierbinte ,tovarase!” 🙂 Saphir intra la mine si spune: ” Da, dar isi scria numele corect!” Greseala mea a fost ca la repezeala am scris Paucker(cu un ”c” in plus), nu Pauker, cum era corect.Ce mai e de zis?!Adica, mai intai sa invat sa-i scriu numele compatrioatei lui,abia apoi sa-mi permit sa invat istorie de la fostii detinuti politici.

 8. mihai4 Says:

 9. mihai4 Says:

  http://www.reuters.com/article/2011/02/17/us-wiki-china-treasury-idUSTRE71G47920110217

 10. mihai4 Says:

  http://www.bbc.co.uk/news/world-12482313

 11. Roxana Iordache Says:

  @balbeck. Excelentă observaţie.

  @mihai4. Mulţam! 😳 Nu ştiu cum le găseşti! Ştii că pentru aia am fost trecută în raportul prezidenţial despre holocaustul din România? 😯 A fost scos din context, eu salutam, atunci, atitudinea delegaţiei UDMR care – deşi cei de azi n-au nici o vină – îngenuchiase pe treptele sinagogii în semn de căinţă pentru evreii martirizaţi de Ungaria horthystă, care includea şi partea din Ardeal smulsă în 1940. Şi eu întrebam, în finalul editorialului, când vor face şi liderii comunităţii evreieşti un gest similar faţă de noi, pentru introducerea comunismului în România. Şi pentru asta autorul raportului însuşit de preşedintele Iliescu m-a încondeiat ca antisemită! Am aflat târziu şi oricum ştiu că dacă ai fost trecut la index, e aproape imposibil să te scoţi.

  Eşti un scump şi nu pot aprecia destul ardoarea ta de a cunoaşte ceea ce deja ştii mult mai bine decât imensa majoritate a poporului actual. Te pup – pupă-l şi pe Alexandru! 🙂

  P.S. Dar e o prostie să generalizăm. Ar însemna să facem ca ei. Şi aşa merge la infinit cercul vicios. Oamenii nu trebuie luaţi en gros. Fiecare om e o persoană umană. În închisoare au fost fapte abisale, dumnezeieşti, în care evrei şi legionari s-au susţinut ca fraţii, salvându-şi viaţa.

 12. Huhu Says:

  Excelent aricol si excelenta critica la adresa lui Basescu si a gastii lui de escroci portocalii!

 13. Roxana Iordache Says:

  @Huhu. Bun revenit, Huhule! 🙂

 14. mihai4 Says:

  🙂

 15. Huhu Says:

  Multumeesc scumpa Roxana!

 16. PREOT-PAROH UCIS ÎN BISERICĂ, LA FOCŞANI! UPDATE: PĂRINTELE, SOCRUL LUI VASILE MARICA! « Welcome to Roxania Says:

  […] REMEMBER: Marica e în război deschis cu Băsescu ,care, împreună cu nişte PD-Lichele, l-a acuzat public …. Like this:LikeBe the first to like this. […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: