ŢINTA MARICA, LUCRĂTURĂ PENTRU PROŞTII LUI BĂSESCU

Foto: Andreea Alexandru, Mediafax

Carnavalul cu elicopterele care duc suspeţi din vămi în arest la Bucureşti. Liderul sindicatului vameşilor şi poliţiştilor „Pro Lex” scoate schema cu „tabla de şah” a corupţiei în materie. Iese Băsescu şi se dă în spectacol la TVR, RRA şi noua „România liberă”, apărând PD-L în faţa acuzaţiilor de corupţie şi dând vina pe un lider sindical– rămas nenominalizat şi pe foştii responsabili politici din PNL şi PSD, de-a valma, Ruşanu, Săpunaru, „Dinu-Vamă”. După care preşedintele ţării declară, implicit, că el poate dicta sistemului judiciar – parchet, poliţie, justiţie – ce să facă, pe cine să aresteze şi pe cine nu, pe cine să condamne şi pe cine să achite, cine câţi ani de puşcărie să facă, în funcţie de cât, ce, dacă şi pe cine toarnă.

Vasile Lincu, liderul „Pro Lex” îl acuză pe liderul Sed Lex,Vasile Marica de patronare a coruţiei din vămi, imediat după ce Sabina Fati felaţionase interviul cu Băsescu acuzând un lider sindical în acest sens. Mai mult, Lincu trimite şi la „rege”, numindu-l pe liberalul Nini Săpunaru. Fix ca la ordinul de mai sus. Liderul „Pro Lex”, evident, trebuie contrapus „Sed Lex”, tot aşa cum un lider sindical al poliţiştilor trebuie să facă sluj la Băsescu după demonstraţia în care poliţiştii i-au cerut să iasă afară de la Cotroceni, unde nu are ce căuta o javră extraordinară.

Marica nu-i tocmai angelic, dar nici nu putem uita că l-a atacat sistematic pe Băsescu – după ce, de altfel, îi făcuse, împreună cu Marius Nistor, serviciul de a pune umărul la înfierarea premierului Tăriceanu – vă amintiţi, când liderul liberal a spus că nu există resurse pentru dublarea salariilor profesorilor, iar Băsescu l-a acuzat că nu vrea să dea banii, care există. Degeaba a mai declarat d-l Nistor, imediat după ce a constatat cât de papagaliceşte s-a lăsat înşelat, că Tăriceanu avea dreptate. Şi degeaba s-a mai autoflagerat Marica, declarând pe sticlă în mod repetat că el şi cu Nistor sunt de vină pentru guvernul Boc şi pentru însăşi perpetuarea regimului Băsescu. Totul se plăteşte. Important e să nu fii nici prost, nici ticălos şi nici un pic din fiecare. Partea proastă e că decontează nevinovaţii pentru greşelile, prostiile sau ticăloşiile celor care ar trebui să-i reprezinte.

Şi fiindcă vine primăvara şi se anunţă mitinguri, trebuie aruncată piatra în liderii sindicali, căutaţi, subit, la averi. Draga de ANI! Dinozauriada din mişcarea sindicală, de altfel, a fost cultivată special pentru ca ea să poată fi controlată, iar liderii, şantajaţi. La grămadă.

O mizerie ce se întâmplă, mascaradă la nivel de grupa mare cu grupa mică!

Şi e lamentabil că Justiţia nu iese să tragă semnalul de alarmă cu privire la implicarea inadmisibilă a preşedintelui ţării în actul de justiţie. De aceea se şi încearcă politizarea CSM, pentru ca justiţia să tacă. Şi să facă sluj la comanda politică. La fel ca instituţia care politizează flagrant justiţia, anume, Curtea Constituţională. Care ţine capul în nisip, deşi trebuia să se sesizeze din oficiu, atât cu privire la intervenţia preşedintelui ţării în treburile justiţiei, cât şi la implicarea grosolană în viaţa unui partid politic.

Iar presa are treabă să execute agenda de la Cotroceni. Ajutând regimul Băsescu să salte capul din agonie.

Reclame

12 răspunsuri to “ŢINTA MARICA, LUCRĂTURĂ PENTRU PROŞTII LUI BĂSESCU”

 1. shogunu' Says:

  Din nou corect din cap în coadă. Mai ales ultimul paragraf. Exact aia face presa în loc să pună accent pe cele menţionate în penultimul tău paragraf. Adică pe Justiţie şi pe cum închide ea ochii la „respectarea” constituţiei de către „şeful statului”.
  Banzai!

 2. J o h n s o n Says:

  Ochelaristului din imagine parca-i lipseşte ceva…oare ce,oare ce ? Exact,şuviţa…

 3. Roxana Iordache Says:

  Voi doi sunteţi răi! Buni rău! 🙂

 4. J o h n s o n Says:

  Nu mai buni ca tine… 🙂

 5. shogunu' Says:

  Îhî 😀

 6. ŢINTA MARICA, LUCRĂTURĂ PENTRU PROŞTII LUI BĂSESCU » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 16 February 2011 – Blog « Sa salvam medicul de la moarte ! […]

 7. Un liberal deja optimist Says:

  Eu nu prea am incredere in sefii astia de sindicat. Doar gura de ei. N-au fost in stare sa puna de un protest serios de doi ani de cand basescu organizeaza genocidul in Romania! Mi-i amintesc ce se mai organizau pe timpul lui Tariceanu! Sunt controlati de portocalii! Aduceti-va aminte ca pe 27 octombrie cand i-a organizat psd-ul a iesit un mare fasss! Vad ca nici-unul nu-i prea suparat. Li se pare firesc ce li se intampla. Nu vi se pare suspect?

 8. Roxana Iordache Says:

  Fii optimist, asta ziceam şi eu! 🙂

 9. J o h n s o n Says:

  Liderii de sindicat intotdeauna au mers cu partidele de stanga chiar daca se aflau la putere.Cum apare unul mai vocal si mai noncomformist cum Puterea incearca sa-i inchida gura dar nu asa simpu,se face un show mediatic iata ca intervine la comanda ANI,adica Puterea nu impusca niciodata un singur iepure,vrea sa-si credibilizeze in paralel toate Institutiile cu renume de Mameluc al Statului.Nu ma deranja ca Marica sa fie anchetat inainte sa iasa Basescu la TV sa spuna ca penalii care vor declara cui anume au dat banii din Vama vor fi exonerati de pedeapsa.Orice declaratie din acel moment sta sub semnul intrebarii.Nu si in viziunea DNA si a celorlalte Institutii de Forţă din telecomanda lui Basescu.

 10. shogunu' Says:

  Care, bre liberale care eşti tu optimist? Cum n-o reuşit?!?! Da’ „Pinguinu’ ” ce-o fost?!?! Da’ ăla la care o cîntat CRBL? (sau o fost tot atunci…) Ce, io i-am pus să nu aducă niste grătare cu mici şi dozatoare de bere? Nu! Sărăcia! Că n-ar avutără fonduri, că sindicalistu, săracu, de unde să mai deie cotizaţie, că i-ar tăiatără curvernu’ un sfert de la leafă… Că reuşea, dacă nu! Alea paranghelii, cu „huideo băăă!!!” şi cu d’alea grele că altfel judeci cu maţu’ plin şi gîtu udat cu beri. Iote băăă… Nihilistule!!! Huooo! 😀
  Banyai!

 11. tibi Says:

  „La fel ca instituţia care politizează flagrant justiţia, anume, Curtea Constituţională. Care ţine capul în nisip, deşi trebuia să se sesizeze din oficiu, atât cu privire la intervenţia preşedintelui ţării în treburile justiţiei, cât şi la implicarea grosolană în viaţa unui partid politic.”

  Poate nu stiati.Curtea Constitutionala nu are printre prerogative aceea de a se autosesiza sau sa se sesizeze din oficiu..Daca ar trebui sa se autosesizeze de fiecare data cand se incalca Constitutia….

 12. sandman Says:

  Vasile Lincu. Uita-te la fata lui si vei afla tot. Un sobolan (rat, cum ii zic americanii), pupincurist si bun de scos la inaintare. Cine il crede pe asta cu schemele lui elaborate? Si pina acum ce-a facut? De ce n-a dat pe goarna? Pentru ca nu era timpul.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: