PD-L ŞI PSD SAR CALUL ÎN CAZUL CONSTANTIN NICOLESCU

Monica Macovei, euforica care a politizat justiţia – şi vorbea de dreptate şi adevăr, în timp ce părinţii ei stăteau în casă furată -, rămâne blocată în proiectul anti-PSD, fără să se jeneze că e colegă cu EBA, Ridzi şi Udrea. Sever Voinescu, slinosul care n-are margini în oportunism felaţionist, îşi închipuie că mai poate păcăli pe cineva cu „anticorupţia”,  în afară de imbecili. Faţă de el, Ion Iliescu era mic copil în acuzarea manifestaţiilor din 1990. Macovei şi Voinescu sunt vajnicii apărători ai regimului Băsescu şi penibilii penibililor în cazul Nicolescu-Argeş. Propaganda portocalie a rămas fără resurse dacă trimite la înaintare asemenea personaje.

Noroc cu PSD care, din păcate, nu e mai prejos în prestaţie penibilă. Manifestaţiile PSD de pichetare a sediilor PD-L pe tema arestării preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş sunt atât de binevenite pentru regimul actual încât nici dacă Victor Ponta, Adrian Năstase, Adrian Severin şi compania ar fi fost întorşi cu cheia de Băsescu însuşi nu i-ar fi făcut jocul mai cu spor. Jenantă postură pentru opoziţia parlamentară! Dacă ar demisiona din Parlament, da. Dar aşa nu fac decât să-şi exhibe neputinţa.

Sper ca PNL să nu se asocieze la prostie. Şi PSD să ne scutească de glumiţe patetice. Iar dacă PNL şi PSD chiar au de gând să facă o alianţă serioasă, deci eficientă, atunci să acţioneze politic. Adică să organizeze o acţiune politică dură, dublată, eventual, de o ieşire în stradă irepresibilă. Până atunci, noapte bună!

P.S. PSD poate îşi aminteşte cum îşi bătea joc de ţărănişti prin înscenări judiciare în timpul guvernului Năstase. Ponta era la înaintare, ca şef al corpului de control, instrumentând penibilităţi ca „uleiul” lui Mureşan şi alte tâmpenii de nivelul termopanelor lui Năstase. Ca să nu mai vorbim de campania parchetului politic împotriva lui Radu Sârbu, pe care, în campania electorală, PSD, pe atunci, PDSR, îl ameninţa cu moartea. Iar de un om integru ca Alin Giurgiu, şi-au bătut joc, ţinându-l luni în şir la închisoare, deşi avea boli grave, unele, declanşate şi agravate în închisoare.  Deci, mai întâi PSD ar trebui să-şi reasume public recunoaşterea propriilor erori şi chiar crime, aşa cum a făcut sub conducerea lui Geoană, în protocolul de la Timişoara. Până când Ponta nu-şi asumă oficial acel protocol şi nu-l reiterează, din partea mea, ce-mi e PD-L, ce-mi e PSD. Ceea ce nu înseamnă că nu trebuie făcut totul ca să fie răsturnat regimul Băsescu. Fiindcă e mult mai jegos decât regimul Iliescu.

22 răspunsuri to “PD-L ŞI PSD SAR CALUL ÎN CAZUL CONSTANTIN NICOLESCU”

 1. Ovidiu Says:

  Jandarmeria Română se pregăteşte de revolte
  31 ianuarie 2011 – 17:39

  Potrivit anunţului de intenţie de pe site-ul http://www.e-licitatie.ro, Jandarmeria vrea să cumpere „echipamente de reprimare a revoltelor”. Mai precis, vrea să cumpere 10.000 de căşti de protecţie, 475 de pulverizatoare, 300 de pistoale mitralieră, 406 puşti, 33.500 de cartuşe pentru lansatoare, 1.000 de grenade fumigene, 1.000 de petarde, 10.500 de grenade lacrimogene şi 4,7 milioane de cartuşe.

  Valoarea estimată a contractului, fără TVA, este de peste 42,2 mlioane de lei.

  Data prevăzută pentru începerea procedurilor de atribuire a contractului este 1 martie, potrivit Mediafax.

  Potrivit anunţului precizat, „plata se va face prin virament de la bugetul de stat” şi nu se înscrie în proiecte sau programe de finanţare din fonduri comunitare.

 2. J o h n s o n Says:

  PNL nu trebuie sa fie vocal in acest conflict.Poate sa spuna ca Puterea a facut „exces de abuz” prin acea arestare preventiva comandata de Basescu.

 3. mariusnyc Says:

  Inca un pas in proiectul de creare a unui nou partid ? 🙂 Poate ca da, poate ca nu. Sever Voinescu renunta la postul de secretar al Camerei. Monica Macovei da interviuri, Cristian Preda incepe sa fie activ pe televiziuni, Stolojan in presa … Vor sa preia nemultumitii portocalii..eu cred ca proiectul e nascut avorton

 4. PD-L ŞI PSD SAR CALUL ÎN CAZUL CONSTANTIN NICOLESCU » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 31 January 2011 – Blog « UDREA, NU VREI TU SĂ FACI UN ACCIDENT VASCULAR? […]

 5. julia Says:

  pe linga subiect (scuze!):
  gabi, daca tot ramii o aparatoare infocata a lui Hussein, desi ar fi trebuit sa fii pina acum dezamagita, daca tot crezi ca NIMIC nu iti poate schimba parerea, dar mai ales daca vrei sa iti testezi increderea in conducatorul pe care l-ai ales, priveste acest mic film.

  btw: tu si cu toti democratii sinteti cei care priviti injositor la numele de musulman al Presedintelui, caci daca totul era kosher, nu v-ar fi fost rusine sa ii pronuntati numele intreg, asa cum este el Barak Hussein Obama; in schimb va feriti ca naiba de tamiie sa nu cumva macar un singur coemntator in media sa ii pronunte numele, ca daca ar face-o ar fi jignitor! Intelegi?

 6. mgabim Says:

  Hai ca ti-ai si gasit „vocea” care sa-mi dovedeasca ce a facut rau Obama! Uite aici ce i se raspunde lui Dr. Janda:
  „Aside from just fact-checking, we should be asking „Is Dr. Janda being intellectually honest?”, to which the answer is a resounding „NO!”. When someone makes statements about future events which they cannot possibly have knowledge or control over, and presents them as „facts”, it is simply dishonest. As persuasive as he can make his argument sound, it is based entirely on opinion and his own skewed perspective (as an orthopedic surgeon who has had the luxury of charging whatever the market will bear for his [not inexpensive] services). With health-care reform coming, his gravy-train is in jeopardy, and of course he will take the fight as far as he can to keep the dollars coming. He is very good at rallying support from others like himself, and they will use whatever fear tactics they can to drum up support. ”
  Si daca chiar vrei detalii uite aici: „http://www.impulsenine.com/?p=1629”
  Si pe mine ma cheama Gabi Mihaela. Nimeni nu-mi spune Mihaela (si nu este nume musulman); cind cineva o face mi se pare cel putin straniu. De aceea si cred ca tu atunci cind ii spui Hussein o faci in bascalia si tocmai pentru a aduce in discutia crezul ca el ar fi musulman. Pina una alta din cite stiu eu (si nimeni nu a gasit dovezi ca nu ar fi asa) este crestin.
  Si ai mai facut o afirmatie falsa; Obama a fost de acord cu prelungirea perioadei de reducere a taxelor, nu pentru ca vezi doamne ii era teama sau mai stiu eu ce, ci pentru ca a fost un troc sa va oblige pe voi sa acceptati prelungirea beneficiilor pentru nonemployment pentru care ati facut tot ce va stat in putinta sa nu o acceptati. Dar deh bani cu toptanul celor bogati si sa stringa cureaua cei care nu au nimic. Stiu ca o sa incepi iar sa-mi ti teoria ca vezi doamne aia sint pomanagii sau mai stiu eu ce (ba intr-o vreme ma bagai si pe mine in lista pomanagiilor, de parca as fi fost platita din munca ta si nu a mea).
  In rest numai de bine!

 7. Julia Says:

  Nu inteleg ce spui? Spui cumva ca MINTE? Vrei sa spui ca NU E ADEVARAT ce spune despre prima parte a Obamacare din stimulus bill? Sau in loc sa dezbati PROBLEMA tu te legi de persoana care ti-o face cunoscuta? Tipic democratilro! In loc sa se refere la idee, se screm sa demoleze persoana care a adus-o in discutie…….

  Acum imi este clar ca tu de fapt nu doresti o societate capitalista. Nu inteleg efectiv de ce ati venit aici: poate doar de dragul dolarului?

  Stii ce te-as intreba eu? Daca tu ai fi acel doctor si ai putea sa faci banii aia, ai refuza? Te rog sa-mi raspunzi CORECT.

  Cind duci o astfel de campanie impotriva celor care fac bani mai multi ca tine pentru ca: sint mai destepti, au simtul afacerilor mai bun, sint mai muncitori (adica in loc sa se relaxeze dupa cele 8 ore/zi de munca ei continua sa munceasca poate in detrimentul timpului petrecut cu familia sau cu prietenii), au avut o idee geniala cindva, au mostenit o avere din familie si continua sa o mareasca, cunosc piata si stiu ce sa investeasca si unde, au acces la ce nu are omul de rind, tu DE CE ai vrea sa le limitezi lor posibilitatile? Iti spun eu: pentru ca esti invidioasa ca ei fac mai multi bani ca tine. Cum ii fac si de ce nu iti dau si tie din averea lor, nu te intereseaza; dar stii bine ca tu nu poti obliga pe nimeni sa iti dea tie banii facuti de ei; asa ca te bazezi pe guvernul american sa o faca pentru tine; si MULTUMESTI DIN INIMA PARTIDULUI DEMOCRAT AMERICAN si iubitului sau conducator, si accepti pomana, adica bani nemunciti!

  PS Tu, care il sustii, ar trebui sa fii prima care sa spui cu mindrie numele iubitului tau conducator, ca sa dovedesti ca nu iti este rusine cu numele lui. De ce nu o faci? Sau de ce crezi ca e o jignire sa ii spui pe nume? Nu speculez. As vrea sa nu mai speculezi nici tu asupra motivelor mele. Nu crezi ca e mai bine decit sa te dai atotstiitoare? Daca ma intrebai, iti spuneam de ce il chem dupa numele mijlociu: pentru ca si eu de exemplu am fost numita toata viata pe numele mijlociu si nu mi-a fost rusine cu el. Ce motiv ar avea Hussein sa-i fie rusien cu numele lui si de ce media din US (si nu numai!!!) REFUZA sistematic sa il cheme pe numele complet?

  PPS dar tu ai DOVEZI ca el e crestin? De ce e fara indoiala musulman? Mai citeste si tu despre religia musulmana si regulile copiilor unui musulman.

  PPPS nu mai vreau sa o deranjez pe Roxana cu discutia asta. daca vrei poti sa vii la mine pe blog sa „discutam”…….

 8. balbeck Says:

  Nici eu nu sunt de acord cu aceste pichetari,eu aveam alta solutie,dar as putea fi acuzat de instigare si nu vreau.

 9. mgabim Says:

  Nu am adresa ta de blog. daca mi-o dai evident ca vin.
  1. Nu zic eu nimic de Dr. Janda, o zic expertii in problema; tipii spun printre altele ca el si-a intocmit pledoaria pe date ce vor apare (probabil) in viitor. Ceea ce suna a drob de sare.
  2.In campanie au aparut preoti de aici din Chicago care au spus ca este crestin si ca de cind locuieste aici vine la biserica lor. Si apoi ca la tribunal, nu crezi ca atunci cind faci o afirmatie (ca el este musulman de exemplu) trebuie sa o si dovedesti; altfel ramine doar calomnie.
  3. Multam, vad ca m-ai ridicat in rang, de la pomanigie la invidioasa.

 10. si noi Says:

  vedeti, astia sunt liberalii! pacat..atata pot,
  nu realizeaza ca inima e pe partea stanga si ca mintea, creierul, trebuie sa „slujeasca” inimii, omeniei, umanului, sa-i devina portdrapel, dar sa nu se desolidarizeze niciodata de ea, de cei multi..
  asta e diferenta si aici se vede, in momente grele, intre asa-zisa „dreapta” si „stanga”; in fapt, mintea si inima noastra….
  din clipirea ochiului 😉 – si inca ceva: poate ca interesul pentru cei multi sa fie apanajul stangii, dar DREPTATEA..e al tuturor

 11. lascaris Says:

  PSD-ul este intr-o situatie dificila. Luandu-i apararea acelui om haituit pentru prea putin (nu este exclus sa aiba si fapte mai grave la activ) pare oarecum a-si acoperii proprii corupti. Pe de alta parte trebuia sa reactioneze intr-un fel pt a-si apara oamenii. Complicat …

 12. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. Păi n-ai observat că de la o vreme, PNL nu e? :mrgreen:

  @mariusnyx. Poate o să-l facă împreună cu Ciorbea şi Patriciu – ei ziceau că singura soluţie e un nou partid. :mrgreen:

  @si voi. Toate ca toate, dar logica o ai beton. 🙂

  @lascaris. Partea proastă e că după cum se comportă, PSD nu-şi apără oamenii, ci regimul Băsescu.

 13. Julia Says:

  gabi, doar dai click pe numele meu unde e albastru;

  de ce continui sa vorbeste DESPRE el si nu despre ce spune ca exista in stimulus bill? Asta e subiectul nu cine e cel care il face cunoscut……….

  3. pentru putin.

 14. si noi Says:

  mai citeste o data; cred ca nu ai inteles; esti inteligenta si ai inima, dar
  mai ai de lucru la partis-pris; in viata asta trebuie insa sa facem saltul de constiinta;n-o sa te mai deranjez..dar, asa, ca o curiozitate(apropos de nimeni nu e perfect -ai darul sa atati..:)..sunt automatist

 15. mgabim Says:

  Julia, nu apare in albastru numele tau. trebuie sa pui adresa blogului (unde zice pagina web).

 16. mgabim Says:

  O fi fost bine sau nu cu stimulnteul dar uite ce zic statisticile (adica pe ce au fost cheltuiti banii):
  „The $787 billion economic stimulus package was approved by Congress in February, 2009. The plan helped to jumpstart economic growth, and save between 900,000 – 2.3 million jobs. The economic stimulus bill allocated funds as follows:
  •$288 billion in tax cuts.
  •$224 billion in extended unemployment benefits, education and health care.
  •$275 billion for job creation using federal contracts, grants and loans.”
  Uite ce s-a facut pina acum:
  (repet astea sind date exacte, nu afirmatii politice):
  The Plan did better than that. By October 30, 2009, over $241.9 billion had been spent: $92.8 billion in tax relief, $86.5 billion in unemployment and other benefits and $62.6 billion in job creation grants. By October 8, 2010, the program had spent $554.4 billion :$243.4 billion in tax relief, $163.2 billion in entitlements and $147.8 billion in contracts, grants or loans.
  The economic stimulus bill was supposed to save 900,000 – 2.3 million jobs. As of October 30, 2009, it saved 640,329 jobs.
  Si pot sa-ti dau si cifrele din 2010. Cifrele spun mai exact cum sta situatia. Se putea si mai bine nimic de spus, dar s-a facut totusi ceva.

 17. Franklin Says:

  Asa zisa alianta dintre PSD si PNL este nociva ambelor partide dar inainte de orice este benefica PDL pentru care crearea acestei aliante este un balon de oxigen nesperat. Nu cred ca in alegeri libere in care PNL si PSD sa participe ca „adversari”, PDL ar lua mai mult de 10-15% din voturi. Prin creearea acestei aliante, PDL este legitimat ca „solutie” de guvernare. Adica vezi doamne, e nevoie de forte seriaose pentru a invinge hidra pedelista. Dintr-un partid care ar fi trebuit sa dispara natural, in 2004, PDL a ajuns unul din partide in sistemul bipolar. Ce vreti mai mult de atat?

 18. julia Says:

  gabi, here it is:

  http://juliabloging.wordpress.com/

  eu le vad albastre numele care fac o legatura la un blog personal.

  nici macar nu-mi vine sa discut despre cifrele tale aici….daca ai chef si vrei hai sa le vorbim la mine, unde am fi numai noi doua! :)…..deci ne putem parui in voie! :)….uneori ma scoti din sarite dar, fara sa stiu dinc e motiv, nu pot sa ma supar pe tine…….si sa vreau, nu pot!

 19. julia Says:

  cind sint logata in blogul meu nu imi apare optiunea sa scriu pagina web.

 20. mgabim Says:

  Cifrele nu sint ale mele, sint din The Economist.

 21. nic Says:

  Daca si celelalte exemple sunt precum Radu Sarbu arhitectul metodelor, perfectionate ulterior de ceilalti, de furat legal din buget prin vanzare la subpret, atunci m-am lamurit. Bine, pa

 22. Roxana Iordache Says:

  nic, eşti mic.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: