RĂZBUNAREA „JAVREI ORDINARE”. PÂNĂ UNDE MERGE?

http://www.ziuadecj.ro/eveniment/seful-politiei-despre-subalterni-avem-destui-betivi-si-nenorociti–59832.html

Video de gjunescu

14 răspunsuri to “RĂZBUNAREA „JAVREI ORDINARE”. PÂNĂ UNDE MERGE?”

 1. J o h n s o n Says:

  I se apropie si lui ziua…Sa-l vad parasit de toata lumea,fara functii si numai cu dusmani,sa-l vad apeland disperat la ajutorul vreunui politist,agent de circulatie…Da-mi Doamne zile !

 2. RĂZBUNAREA “JAVREI ORDINARE”. PÂNĂ UNDE MERGE? » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 30 January 2011 – Blog « Antrenament pe scara blocului […]

 3. Nea Costache Says:

  Nu pre mult timp, zic eu, pana ce va fi nevoit sa solicite un elicopter! Cam de Sj Gheorghe

 4. Nea Costache Says:

  Scuze, Sf.Gheorghe!

 5. Maria S.(Timisoara) Says:

  asa sa fie. asteptam de prea mult timp.
  Anii acestia din urma, 2008 – 2009 – 2o10, au fost infricosatori.
  Si n-am suit golgota.
  O vom sui in doua luni ?
  Cum ?

  In fruntea listei de politisti betivi, nenorociti, corupti, inepti, spuneti-le cum vreti, este chiar individul care a scos broasca raioasa din gura: to-farasul chestor Liviu Popa.
  Asa ne trebuie daca stam ca vitele la abator.
  N-am spus-o pana acum, o spun.
  Cat timp stam si inghitim, ei baga.

 6. Maria S.(Timisoara) Says:

  fb, videoclipul.
  Lipsesc pompele funebre si personaje.
  Banda propagandistilor sunt in altele, nu-i asa.
  In frunte cu branza … william, re-organizatorul nevertebratelor din Italia.

 7. Huhu Says:

  Va sfirsi ca sotii Ceausescu, javra asta ordinara! Prea tare si-a batut joc de Romania si de romani!

 8. Ovidiu Says:

  http://stirea.wordpress.com/2011/01/30/solidaritate-cu-revolutionarii-egiptieni/

 9. Ovidiu Says:

 10. Ovidiu Says:

 11. mariusnyc Says:

  Opt din cele zece ceasuri plătite de primăria lui Oprescu la preţ de apartament par să fi dispărut. Scandalul îl scoate pentru prima dată în public pe unul dintre cei mai noi, dar şi cei mai agili, colectori de bani publici, Petronel Butuc. Ieşeanul a făcut, în 5 ani, saltul de la o afacere falimentară spre un loc în topul milionarilor români. Iar afacerile sale pe bani publici au sporit în ciuda crizei economice.
  Scandalul achiziţiei unor ceasuri de către Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) aduce în atenţia publică afacerile unei firme care a crescut în doi ani cât altele în 10, Soluţii Urbane. Societatea este specializată în contractele pe banii primăriilor, principala sa activitate constând în vânzarea şi instalarea de echipamente pentru locurile de joacă. Reprezentanţi ai unei puternice societăţi internaţionale originară din Suedia, Hags Aneby, Soluţii Urbane are astăzi o cifră de afaceri impresionantă. Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) a dat 10 milioane de lei în a doua jumătate a anului trecut pentru patru licitaţii câştigate de o singură firmă. Recondiţionarea unor ceasuri, reabilitarea unui loc de joacă din Parcul Carol, dar şi a unor fântâni arteziene, precum şi reparaţia unui sistem de irigaţii din Parcul Herăstrău sunt cele patru lucrări câştigate de Soluţii Urbane SRL. Scandalul a izbucnit când s-a descoperit că deşi termenul de punere în funcţiune a ceasurilor stradale a fost cu câteva luni depăşit şi nimeni nu a avut nici o reacţie. Până în acest moment, societatea a montat doar două din cele 10 orologii.

  Europa se învaţă din scrânciob

  Contractul este unul cât se poate de generos. 3 milioane de lei pentru zece ceasuri, care teoretic trebuiau doar reparate şi recondiţionate. Sau, altfel spus, 10 ceasuri stradale la un preţ de aproximativ 300.000 de lei trebuie să ofere societatea. Oricum ai spune-o, suma este una foarte mare, fiind comparabilă cu preţul unui apartament în Bucureşti. La întrebările ziariştilor, şi patronul Soluţii Urbane, Petronel Butuc, şi şeful ALPAB, Radu Popa, au dat în bâlbâite. Ba că lipsesc autorizaţiile necesare, ba că ceasurile sunt încă pe vaporul cu care acestea sunt transportate din Statele Unite… Contactat de Q Magazine, Petronel Butuc a folosit o tactică de adolescent pentru a fugi de întrebările noastre. S-a dat ba angrenat în alte discuţii, ba în afara ariei de acoperire.
  Dar cine este „ceasornicarul” care a dat lovitura pe mâna Primăriei Bucureşti? Înfiinţată în 2005, Soluţii Urbane a intrat în prim-plan un an mai târziu, când a organizat o conferinţă pentru a explica autorităţilor publice locale că România, care avea să intre în rândul statelor civilizate prin accederea în Uniunea Europeană, trebuie să se ralieze la noi norme de calitate şi siguranţă în ceea ce privește locurile de joacă publice. Conferinţa a fost organizată de Soluţii Urbane şi un partener străin, mai exact din Suedia, Hags Aneby. Între timp, Soluţii Urbane a devenit reprezentantul în România al suedezilor, care, aşa cum demonstrează site-ul lor, de regulă îşi înfiinţează propriile reprezentanţe în statele unde vor să facă afaceri. Dar cum cele mai bune contracte le dau instituţiile statului, se pare că importantă a fost pentru suedezi capacitatea de a atrage contracte publice valoroase, pe care Petronel Butuc a demonstrat-o din plin.

  Lovitura de Crăciun

  Pe 27 decembrie 2007, la ora la care cei mai mulţi dintre noi încă ne bucuram de porcul de Crăciun, firma Soluţii Urbane câştiga un megacontract în valoare de aproape 17 milioane de lei noi din partea primăriei Sector 4, instituţie condusă la acea vreme de Adrian Inimăroiu. Întâmplător sau nu, cu câteva luni înainte ca Petronel Butuc să devină „prinţul toboganelor”, Adrian Inimăroiu declara „război” vechilor echipamente de ­lo­curi de joacă. Dotat cu cască şi ochelari de constructor şi înarmat cu un flex, primarul a făcut o demonstraţie de forţă în faţa presei, dând startul dezafectării mormanelor de „fier vechi”. Rectificarea bugetară prin care s-au prevăzut banii pentru achiziţia care parcă pe Butuc îl aştepta a stârnit un mare scandal în primăria lui Inimăroiu, un consilier local aducând chiar argumente că cele 20 de milioane, care se pregăteau a fi cheltuite, au fost direcţionate fără respectarea legii.

  Aşa s-a născut o mare afacere, care peste noapte a crescut de 10 ori, dar şi o mare sugativă de bani publici. O listă a acestor contracte ne-ar obliga să irosim însă spaţiul editorial.
  Specialitatea Soluții Urbane este aceea de a comercializa produsele brandului internaţional Hags, dar între timp afacerea s-a întins şi spre alte domenii, mai mult sau mai puţin complementare. Vorba aceea, dacă tot au învăţat oamenii cum se deschid uşile prin primării, măcar să o facă cum trebuie. Petronel Butuc şi asociata sa, Dana Ruxandra Dobrescu, au descoperit chiar şi o ingenioasă metodă de a lua bani de două ori pentru un lucru. Astfel, anexele unor hotărâri ale Consiliului Local din Bacău, demonstrează clar că cei doi asociaţi, printr-o altă societate, Langmark Design s-au ocupat cu desenatul… echipamentelor pe care ei le importau de la Hags.

  Vâlcea toboganelor

  Valoarea contractelor obţinute de Soluţii Urbane de-a lungul timpului este una impresionantă: ea s-ar ridica deja la vreo 30 de milioane de euro… Cel mai tare tun al firmei patronate de Petronel Butuc este consemnat la Râmnicu Vâlcea, unde a câştigat, în aprilie 2009, un contract pe patru ani în valoare de 38,5 milioane de lei. Primăria condusă de pedelistul Mircia Gutău a acordat uriaşa sumă SRL-ului lui Butuc în cadrul unei licitaţii, cu doar doi ofertanţi, în cadrul căreia criteriile economice şi financiare au fost fixate de parcă primăria lui Gutău ar fi ştiut exact cifra de afaceri şi realizările anterioare ale firmei care urma să fie desemnată câştigătoare. Mobilier urban şi echipamente pentru parcuri şi terenuri de joacă şi spaţii publice a achiziţionat primăria lui Gutău cu aproape 10 milioane de euro. Primăria Vâlcea a impus firmei Soluţii Urbane, cu prietenie, o garanţie de bună execuţie de doar 5% din valoarea fiecărui contract subsecvent. Între timp, Gutău, care a mai fost cercetat penal pentru o afacere cu privire la cum s-au achiziţionat nişte echipamente de joacă, a ajuns la puşcărie, condamnat definitiv că ar fi cerut o… şpagă. La capătul celălalt al toboganului, Soluții Urbane continuă să câştige contracte pe bani publici, şi nu puţini.

 12. ion adrian Says:

  Doame cat de mult mai deranjeaza atat adevarul, cat si cei care-l afirma in acesasta era de domnie a minciunii, fariseismului, ipocriziei corectitudinii plolitice, viitorul totalitarism generalizat peste omenire.

 13. ion adrian Says:

  Erata: Doamne

  PS : si arma cea mai tare a minciunii este urmatoare: dar de ce domnule nu spui ca si acolo se intampla…ca si colo se intampla…, cea ce seamana cu para ticalosilor de cand sunt copii: dar tovaraaasa… si Gigel se masturbeaza.:)

 14. Ghita Bizonu' Says:

  Mde .. dar se pare ca javrele is protejate in Romania …

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: