MICUL DOBI-BOC UITĂ CÂND SUGEA LA INTERNAŢIONALA SOCIALISTĂ. ŞI CÂND ERA TOVARĂŞ DE GUVERN CU PONTA

Boc, micul dobitoc, utecistul şi uaseceristul zelos în pupat fund Ceauşescu şi care a schimbat doar fundul de pupat, a ieşit la ceea ce intenţiona să fie o conferinţă de presă şi a sfârşit prin a fi doar o scurtă declaraţie, fiindcă nu l-a întrebat nimeni nimic. Cine şi de ce să-l mai întrebe, din moment ce mâine va spune, cu acelaşi zel, exact pe dos decât a spus azi, după cum azi spune pe dos decât a spus ieri? Şi tot aşa. Deci, trebuie să fii dobitoc ca să-l iei în serios pe Boc. Primul ministru al României. Care nu participă la nici o reuniune internaţională cu omologi. Pentru că nici nu este. Decât, vorba lui Călin Tăriceanu, „joystick-ul lui Băsescu”.

Opoziţia e cazul să nu rateze nici o ocazie de a prezenta câteva declaraţii la 180 de grade comise de Boc şi/sau Băsescu: despre pensii, salarii – le mărim, nu le micşorăm; le tăiem. Relaţia cu FMI – de la n-o facem nici să murim, la o facem că altfel murim. Alianţa cu PC, de la elogiu „cu căciula-n mână” la Grivco, la „soluţia imorală”. Alianţa cu PSD – de la înfierare, la „văzut visul cu ochii” şi transformat înapoi în coşmar. Alianţa cu PNL, de la curte insistentă, la blamare şi înapoi. Oprea, de la şeful mafiei personale a lui Adrian Năstase, la „reevaluare” ca general cu patru stele. E suficient ca toţi purtătorii de mesaj ai opoziţiei să reamintească, irefutabil, doar câteva şi aceleaşi atitudini diametral opuse în funcţie de oportunitate.

Azi, Boc a vehiculat noul clişeu al propagandei portocalii, cu privire la „alianţa socialistă”, prin care încearcă să discrediteze asocierea PNL cu PSD şi PC, constituită în vederea răsturnării regimului de ocupaţie. Dobitocul mizează pe amnezia ochelariştilor de cal, singurii care pot uita că la constituirea alianţei D.A. PNL-PD, partidul lui Băsescu era în Internaţionala Socialistă, iar actualul preşedinte, „de dreapta” cu care face la B1 semne de recunoaştere, câştigase conducerea PD-ului cu moţiunea „România puternică, România social-democrată”. Ar trebui ca opoziţia să nu rateze nici o ocazie să le reamintească oamenilor realitatea. Tot timpul. Simplu şi clar. Fiindcă repetiţia e mama ştiinţei, iar propaganda regimului Băsescu nu poate fi demontată decât bucată cu bucată.

Video 1,2 de victorciutacu

Boc sărea, azi, la beregata opoziţiei, ca şi cum nu el ca preşedinte al PD-L s-ar fi întovărăşit la guvernare cu PSD: după cum putem constata şi din fragmentele postate de „derbedeul dracului”, solidaritatea cu Ponta era exemplară. Pe atunci PSD nu mai avea probleme de corupţie. Acum are, pentru că şi-a schimbat asociaţii. De fapt, despre asta-i vorba: toţi sunt buni dacă şi atâta timp cât susţin şi/sau fac parte din regimul Băsescu, şi sunt răi când şi dacă nu susţin regimul actual. E alt aspect care ar trebui repetat de opoziţie, cu toate ocaziile.

Boc înfiera opoziţia pentru că a denunţat procedura stalinistă a arestului preventiv în cazul Nicolescu – în timp ce, de exemplu, infractorii care bat militari americani în cluburi după ce încercaseră să-i escrocheze sunt liberi. La fel şi finul Falcă, şi de-alde Iancu care sechestra oameni, legându-i cu sârmă, şi multe alte rubedenii portocalii. Premierul dobitoc a mai reşapat clişeul că opoziţia „face zid” în apărarea corupţilor. Ar trebui reamintită în mod repetat cârdăşia crâncenă a PD-L cu Ridzi, Anastase, Udrea, Mircea Andrei şi ceilalţi.

Apropo, Boc a omis cu deşăvârşire orice referire la I.P.S. Calinic, primul care a denunţat manevra bolşevică a PD-L în cazul Nicolescu.

E clar de ce s-a instrumentat porcăria de la Piteşti, privind corupţia preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş: în intenţia de a declanşa un reflex pavlovian într-o psihologie prezumat infantilă şi a determina, în consecinţă, PNL să se delimiteze de PSD.  Şi să se compromită însăşi ideea de alternativă – toţi fură, ce rost are să schimbăm nişte hoţi cu alţii? În subsidiar se urmăreşte şi descurajarea oricărei opoziţii, sub spectrul înscenărilor judiciare, mergând până la arestare, chiar cu preţul vieţii şi sănătăţii opozanţilor. În loc să le facă jocul, opoziţia trebuie să le demonteze manevrele. În cuvinte simple şi clare. Cu impact psihologic major.

P.S. Şi nu uitaţi ca de câte ori se mai pomeneşte de „alianţa socialistă”,  să reamintiţi că măsuri mai bolşevice decât ale regimului Băsescu nu s-au luat decât în zorii comunismului. Luptă de clasă, retorică egalitaristă, privilegii doar pentru hoţii de la putere şi slugile lor. Când a vorbit gura fără ea, Borfeta a recunoscut involuntar finalitatea stalinistă a PD-L: oamenii se opun „reformei statului” fiindcă s-au obişnuit să fie diferiţi. Şi nu trebuie. Nu?

18 răspunsuri to “MICUL DOBI-BOC UITĂ CÂND SUGEA LA INTERNAŢIONALA SOCIALISTĂ. ŞI CÂND ERA TOVARĂŞ DE GUVERN CU PONTA”

 1. MICUL DOBI-BOC UITĂ CÂND SUGEA LA INTERNAŢIONALA SOCIALISTĂ. ŞI CÂND ERA TOVARĂŞ DE GUVERN CU PONTA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 28 January 2011 – Blog « Cum a fost la “Neatza cu Razvan si Dani” […]

 2. J o h n s o n Says:

  Lasa-i sa vorbeasca,fiecare cioara pe croncanitul ei piere…asemanarea este evident mult forţata,ciorile sint niste pasari inteligente.

 3. Alianta Says:

  Trebuie sa recunosc ca Alianta PSD-PNL-PC, adica alianta Iliescu-Porumbacu-Felix o cam suge!

  Asta e!

 4. Alianta Says:

  In afara de asta, trebuie sa recunosc ca in PNL pute urat de tot la ora asta din moment ce Porumbacu a ajuns sa-i acuze public pe Orban si Tariceanu ca s-au dat de partea Cotroceniului! 😦

  Porumbacu a uita un lucru extrem de important si anume ca, fara Tariceanu si Orban, la ora asta, Porumbacu ar fi fost doar seful unei asociatii de locatari, nicidecum al unui Partid.

  Dar daca Porumbacu isi imagineaza ca electoratul PNL-ist a cazut pe spate de bucurie la aflarea vestii ca PNL-ul s-a aliat cu Iliescu si Felix…asta e.
  Mai mult n-ai ce sa-i pretinzi.
  Iar electoratul nehotarat, mai mult ca sigur ca nu se va calca in picioare la urne sa voteze o alianta condusa de:
  Chiulangiul Porumbacu
  Turnatorul Felix
  Criminalul Iliescu!

  S-aveti o zi buna! 🙂

 5. J o h n s o n Says:

  Cand au mai dat buzna lighioanele atat de disperati in acest blog ? Niciodata.Inseamna ca ceva nu este in regula,ca-i macina gandurile negre…Sa fie oare chiar Alianţa ?

 6. balbeck Says:

  Eu il cred pe Boc.A spus ca am iesit din criza.Asa e.Eu nu simt criza.Unde e?O vede cineva?

 7. Ghita Bizonu' Says:

  Intreaba-i mai bine ce este cu trandafiru ce-l afiseaza .. De unde il au . Ca e furat din gradina lui Iliescu !!!

 8. vlad Says:

  @johnson: salut. tot cu tine am ce am :)) Stii de unde au aparut? Sunt probabil ca si mine oameni care citesc zilnic si de mult timp blogul asta si care nu au comentat pana acum niciodata. Dar pe care Alianta asta Agenda 2000 nu stiu cat, nu rosie, nu a rusinii, nu penibila, ci cumplit de dureroasa si de neanteles pt unii, i-a facut sa rabuvneasca. Nu cauta explicatii conspirationiste, postaci platiti, pdl isti disperati, securistii dobitocului?!, obedientii matelotului?! chior/! si betiv?! si dictator/!, si curvar etc ca nu asta e explicatia.

 9. Roxana Iordache Says:

  @johnson. Jigneşti cioara.

  @Alianta. Lighioană, dacă faci infarct şi dai colţul, are stăpânul tău un ospăţ puturos. Cum îi place. 🙂

  @balbeck. Ai umor negru. Mişto.

  @Ghita. Bizoane, vezi că ne putem şi înţelege? 😆 Sincer, chiar nu înţeleg cum te mutilezi refuzându-ţi dragostea faţă de animale. Poate ţi s-a întâmplat ceva în copilărie şi ai rămas marcat. Dar asta se poate depăşi. Succes!

  @vlad. Explicaţia e simplă de tot, chiar dacă vrei s-o complici: prostia.

 10. J o h n s o n Says:

  @ Vlad…Salut,am imbatranit pe forumurile astea…daca am scris inseamna ca asta este,nu mai am nervi sa merg la cacealma.Am repere in timp in care s-au repetat la indigo,nu am spus ca nu exista si nemultumiti dar aia nu au treaba cu politica,au treaba cu modul prin care sint ei perceputi in cercurile pe care le frecventeaza,au treaba cu obsesia de „a da bine”..

  Istoria grandioasa a PNL starneste multe invidii…Impostorii portocalii schimonositi de ura sint dezavantajati ca PNL deţine o Istorie de peste 130 de ani,a facut cu brio Romania moderna,a avut inaintasi celebri,a reprezentat elitele,in special cele intelectuale fiind un veritabil partid de dreapta…este usor sa apari acum exact ca un Gâgă si sa-i compari pe liberalii de azi cu proprii inaintasi pentru a concluziona gâlgâind de placere ca cei de azi nu sint ca si cei de atunci…
  PDL nu poate fi atacat precum PNL sau PNTCD…Pentru ca nu are istorie, nu are inaintasi decat in PCR – FSN…ei sint niste baieţi facuţi senatori, ministri…presedinţi la apelul de seara si cam atat..La ei este simplu…Azi sint fesenisti maine socialisti…de poimaine testeaza dreapta(politica ! ) mai clonam un PNL,ne mai strecuram in Europa pe culoarul PNTCD pe care binenteles ca mai intai il suprimam fara jena… Golănii,mafie,santaj,protectie,jaf institutionalizat si multa prefacatorie mergand pana la impostura nesimtită.
  Care este diferenta intre PSD si PD ? Daca CDR a luat PD in Alianta pe vremea cand pozau in cel mai rosu partid socialist cu ce ar gresi PNL daca ar face acelasi lucru azi ? Uiti ca in 2004 PD la fel de socialist cu legaturi stranse cu Magureanu era primit sub aripa PNL ulterior tradatorii liberali Stolojan si V.Stoica luandu-i in Alianta DA ? dupa care au vrut sa-i predea partidul la cheie stergand total valorile si istoria liberala prin contopirea cu recentul socialist PD.Contopirea nu alianta electorala…Mult,mult mai grav.Uite de aia nu te cred.Sorry,nu am ceva personal cu tine dar nu mai incerca sa ma implici in discutii din astea manipulatoare.Insistenta nu este o virtute mai ales in politica.

 11. vlad Says:

  @jonhson: mi-ai devenit simpatic de cand ai scris acu’ ceva zile bune la fel ca acum cum ai imbatranit tu pe blogurile asta si cum iti si place sa combati ca altceva nu ai ce face!!? Parca te si vad flacau tomnatic, bonom ratat- in sensul bun al cuv daca se poate spune asa- care isi aminteste mereu, cu mandrie of course, de perioada lui de intelepciune maxima si de glorie din tinerete; eventual facultate. Nasol sa ai atat de mult timp liber. Poate ai putea sa faci si altceva? ce spui? Mai lasa bogurile, putina pauza,eventual o carte, poate Cartarescu :)) si poate mai piere din incrancenare.
  Si apropo de PSD si PD: spune-mi tu acum diferenta PNL PC si iar PSD?-aia cu alierea intru eliberarea de ciuma portocalie las-o.
  Votezi PNL votezi psd votezi pc votezi felix presedintele senatului. Eu sigur nu votez felix la senat.
  Scuza replica mai dura dar dar acceptarea asta senina a lu felix a dinozaurilor din psd, nu incep sa dau nume ca nu ma mai opresc, incet incet si cu vadim pe care acuma il aud cum ii ridica el osanale lu crin ca ce bun e etc…..Toti astia injurau/mistocareau/omorau PNL ala grandios de care spui si acum ca bunul crestin hai sa intoarcem si celalat obraz, hai frate ca nu-i nimic, prieteni suntem. Recunosc atat de bun crestin nu pot fi. Si nici nu vreau pentu nici o ciuma oricat de puturoasa ar fi.
  Noapte buna. Ma opresc aici, nu voi mai insista,nu voi mai comenta, o voi citi in continuare pe rox asa cum o fac de ani de zile si atat. Multumesc pt posibilitatea de a ma exprima, o picatura de speranta in oceanul dictaturii! :))

 12. J o h n s o n Says:

  Vlad,o ultima remarca…L-as citi pe „Cărtărăscu” dar l-a monopolizat Basescu de vreo 7 ani…astept sa-l termine. 😐

 13. Ghita Bizonu' Says:

  Draga Roxana

  daca e vorba de dragoste de animale in primul rand ar trebui sa o indrepti spre specia ta ! na ca ieri o femeie sfasiata de niste caini a murit!Da-o dracului de ticaloasa, cainii aveau drepatate si au primit un semn de la Dumnezu sa i-i aplice o pedeapsa divina e parerea unora …
  La mica barfa am plans cand a murit Labus – Labus ala de m-a muscat si m-a facut sa fiu mai atent la colti lor .. insa stiam ca eram vinovat (bietul Labus cum ne-a suporata minute intregi sa=l tragem de coada, de bot si de ossul pe care incerca sa-l roada !! Ani de zile am avut pisici (in gnl pisici aciuate .. ca asa prefer pisica sa fiu sigur ca ma place!) si imi plac pisicile mult mai mult decat cainii (ma rog insa la bloc .. cum dracu sa tii pisca in casa in saptamana branzei ? Si castrata tot devine agitata .. ca un mos besinos tragand ocheade dupa o frumusica .. desi nu mai poate!). Am avut pesti ..
  Insa pe bune nu suport sa vaz caini bagabonti , mai ales cand se dau la oameni . Daca imi intra un soarece in casa ala a fost! Nu am nici o exitare sa tai o gaina … daca as fi avut bani m-as fi facut si vanator. Insa sunt ptr biodiversitate si protectia speciilor. Cainii nu sunt in pericol de extinctie ca specie.
  Vrea careva caini ? Sa si-i tie langa el si sa aiba grija sa nu devina agresivi. Nu pe strada, nu in fata blocului, nu in parcare., nu in spitale, nu pe holurile academiei romane .Si cainele nu este o zeitate .
  Sa temin – unele animale imi plac. Insa vermina, sobolanimea samd …
  Si nu imi zi de umanism dragoste samd . In definitiv nu eu sunt acela care ar dori sa isi dea semeni ca furaj la caini in maniera SS ista.

 14. Ghita Bizonu' Says:

  Vlad

  cum sa-ti zic de PDL …
  A fost dintai adevaratul si unicul Front al Salvarii Nationale emanat de revolutie. Adevararti partid al Revolutiei samd .
  A devenit unicu si adevaratu partid socialist european . Mai socialist european decat PS Cunescu care l-a strecurat in onorata Internationala Socialista .
  A devenit peste noapte unicu si adevaratu partid de dreapta Crestin Democrat . Ca sa isi sarbatoreasca devenirea popular europeana la- tarat pe Ulm Spineanu prin parchete de facu Ulm infarct si dusu-s-a. Da nu am retinut daca acuzele aduse lu Ulm erau sau nu acoperite de ceva probe.
  Apoi pe baza de aripioara Stolojan s-a dorit unicu si adevaratu PNL urmas de Bratieni …. insa raul de Motocileanu si ailati nu au consimtit.
  Acu unii incearca sa-l prezinte drept urmasul contestatiei antiFSN din 1990. Adica ca sa inteleaga toti idiotii partidu lu Petre Roman ar fi azi adevartul si unicu urmas a lui Coposu si Ratiu opus „tradatorului” „vandutului” Radu Campeanu si mai ales adevaratul antifesenist si anticomunist Basescu opus „comunistului” Ponta (nu avea cum .. sub 18 ani nu te primeau!!)
  Ce este greu de inteles ?
  Asa ca ai 3 optiuni :
  1) esti de buna credinta dar ai timp sa te desptepti . Esti nestiutor dar dupa ce vei verifica cele ce am scris io (verifica ca postu meu nu e litera de evanghelie!) vei stii si nu iti va fi inselata buna credinta .
  2) incerci sa manipulezi cu nesimtire si esti atat de prost incat sa incerci sa o faci pe blogu asta
  3)pur si simplu esti prost de bubuie . Genu de ins care poa fi convins ca vazut altceva decat ca muierea lui tocmi ii punea coarne !

  La alegere . Eu as marsa pe 2 si as lasa o rezerva ptr 1 .

 15. Roxana Iordache Says:

  Bizoane, eşti atât de previzibil! Ai o problemă, amice. Căţeii ăia comunitari au fost adoptaţi de ADP tocmai ca să păzească. A intrat nefericita aia care a emanat miros de frică. Ceea ce făcea ea era un furt din perspectiva căţeilor care, repet – de-aia au fost adoptaţi acolo. Oamenii ar fi trebuit să aibă grijă când a venit nenorocita aia să ia containerul. Deşi iniţial s-a spus că a venit la furat de fier vechi. Şi ce vrei să facă nişte căţei într-o curte în astfel de situaţii? MEREU oamenii sunt de vină. Fie şi pentru simplul fapt că nu percep fraternitatea cu vietarea de la Dumnezeu. Mai bătrână decât el. Şi de-aici, frica. Frica miroase urât. A om prost. Sau rău. Ca să nu mai spun despre cum miroase ura. Cum vrei să fie feedback-ul din partea unui câine, dacă pe tine atâta de duce mintea, să-l urăşti? Are un simţ pe care tu nu-l ai, percepe ostilitatea chiar şi când nu e în asemenea hal de manifestă ca la tine. În altă ordine de idei, căţeii au ajuns pe străzi din cauza dragului tău regim comunist care, după demolări le-a şi interzis oamenilor să-şi ia animăluţele la bloc. Umanism, nu?

 16. vlad Says:

  @bizonu- ultimul meu cometrariu- in 90 votam cu Ratiu, era sa o incasez de la niste bizoni ca tine doar pt ca lipeam asfise, asa ca istoriile astea pe care mi le spui tu acum le stiu mai bine ca tine. Tu din pacate nu ai nici o optiune, esti decat – sesizezi ironia?- previzibil. Previzibil de prost.

 17. Ghita Bizonu' Says:

  Nu minti Roxana

  regimu nu iti interzicea sa ai animale de companie in casa … si destui aveau si dobermani si boxeri samd. Parca printre cele 10 prorunci este sa nu minti , nu?
  Oricum scuza ta seamana cu a a violatorului – ea a vrut curva dracului !!

 18. Ghita Bizonu' Says:

  Vlad telijentule

  atunci daca sti cestiile alea stii ca nu ai optiune.
  Fiindca daca o dai cotita cu pruirtatea dreptei atunci castiga PDL .
  Daca va aliati cu PDL dispareti . (ma rog daca PSD mai repeta prostia din 2008 dispare el).
  Acu insa trebe sa alegi dintere pct 2 si 3 ca pct 1 l-ai exclus. Apropos nu stiu daca ia observat da este la alegerea ta faca esti prost ori mincinos pedelast….ma rog puteai sa alegi ca esti doar neiformat …

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: