DE ZIUA LUI BĂDIN, DESPRE PROSTIA DE LA ANTENA 3

Un fel de a-i ura multe, foarte multe onomastici fericite de aici înainte e şi ăsta.

Anume, să scriu despre prostia postului (teoretic, anti-Băsescu) de a-l trece în culise (practic, pe unul din cei mai calificaţi adversari ai regimului Băsescu).

Faptul că nu se urmăreşte demolarea regimului antinaţional e demonstrat şi de preferinţa pentru unii portocalii mascaţi, în detrimentul unor jurnalişti calificaţi.

Andrei Bădin intervenea cu informaţii, precise şi dure. Antena 3 a renunţat la el în favoarea unui sociolog care bate câmpii, ca Marius Pieleanu. De ce zic că bate câmpii (şi fără graţie)? Pentru că subordonează ştiinţa, tendinţelor sale emoţionale. De exemplu, minciunile patriotice – cum ar fi, să nu mai zicem că n-a fost revoluţie, deşi noi ştim că n-a fost revoluţie, dar ne facem de râs ca popor – zice el – dacă recunoaştem că n-am fi fost în stare să ieşim fără un impuls, cum a fost Tökés. Şi altă idioţenie a lui Pieleanu e pledoaria pentru regimul Băsescu, pe care dacă o face involuntar, mai bine ar face-o voluntar, deduceţi de ce.

Adică, imbecilitatea privind refacerea nefericitei alianţe „A! D.A.”, o prostie care nu se susţine sub nici o formă:

1. Când s-a constituit, PD era în Internaţionala Socialistă şi jura pe stânga, Băsescu îl dăduse jos pe Roman cu moţiunea „România puternică, România social-democrată” – şi asta după ce compromisese dreapta în timpul guvernării cu CDR.

2. PD-L e o impostură, n-are nici o legătură cu dreapta. Dimpotrivă, ce face regimul Băsescu e stalinism dur. Măsurile bolşevice ale guvernului Boc reanimează chiar mumia lui Lenin.

Deci, să renunţi la un adversar real al regimului actual şi în primul rând profesionist mass media, în favoarea unui – în cel mai fericit caz – papagal denotă fie prostie, fie ticăloşie.

Ca dovadă şi faptul că au renunţat şi la Anca Florea, o floare rară a presei româneşti.

Deci, cu aşa presă, aşa regim.

P.S. Excepţiile confirmă regula. Că doar „mogulii” au nevoie de bani din publicitate, nu?

37 răspunsuri to “DE ZIUA LUI BĂDIN, DESPRE PROSTIA DE LA ANTENA 3”

 1. DE ZIUA LUI BĂDIN, DESPRE PROSTIA DE LA ANTENA 3 » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 30 November 2010 – Blog « Rata la banca, mai mica cu cel putin 50 de euro decat pretul chiriei in Bucuresti […]

 2. raduhumor Says:

  Din pacate , cu sau fara buna stiinta , opozitia a ajuns un fel de atela la stalpul puterii portocalii.
  Imi vine sa cred ca desi par cazuti in cap, unii dintre consilierii lui Basescu, alesi pe spranceana (dar nu de el 😆 )isi fac treaba fiind adevarate curele de transmisie a unor ordine oculte ce au drept scop distrugerea urgenta a statului de drept in Romania si acapararea tuturor pirghiilor politice si financiar-economice de niste hiene ce acum ies din umbra si se manifesta cu dispret si impertinenta la toate nivelele de conducere.
  Mai cred ca pentru a grabi finalul ne conduc spre o revolta populara din care se cred a iesi invingatori.
  Poate ca graba lor, e sansa noastra !

 3. raduhumor Says:

  Uitasem sa-i urez cele cuvenite lui Andrei Badin:
  La multi ani ! si sanatate, dar si mai multa atentie acordata celor de care nu depinde direct soarta ta, intr-un anumit moment al vietii….

 4. raduhumor Says:

  @ Roxana
  In asemenea momente nu le pot ierta celor care ar putea sa te faca sa reintri in jurnalistica, lentoarea si incapacitatea de a-ti putea motiva inteligent gestul de care este atat de multa nevoie in aceste cruciale momente ale devenirii noastre ca natie 🙄
  Inca nu-i prea tarziu !
  Dar maine s-ar putea sa fie si imposibil 😉

 5. motrauxdesarsaylles Says:

  1.Pieleanu este declarat suporter al PSD,asta n-ar fi nimic dar e unul din ala care se pierde in nuante si care ratacind printre ele ajunge sa-i gaseasca scuze lui Basescu,sa atenueze voit vina guvernantilor si sa puna permanent imbecilisima intrebare…Dar opozitia ce solutii are,cu ce va prezentati in fatza populatiei daca maine preluati puterea ? uite ca nu ma mai port cu manusi,un mare DOBITOC…
  2.Scoaterea lui Badea din program la ora 7 si a inegalabilei Anca Florea reprezinta punctul de cotitura al acestui post.Spre pupincurism prin omisiune,prin menajarea adversarului pe care-l sustii ca-l ai si ca-l detesti.
  3.Imbulzirea seara la Sinteza a 2-3 realizatori ca Ciutacu,Radu Tudor,Razvan Dumitrescu alaturi de politicieni din opozitie,sindicalisti si de analisti politici gen Ciuvica,B.Teodorescu la care mai apare si Mircea Badea,de parca ar fi prea putini,reprezinta o inabilitate crasa a realizatorilor.Daca mai este si V.Stan pe acolo nu se mai intelege nimeni cu oricine.
  ……….

  😯

 6. olimpiu65 Says:

  mult adevar se gaseste in cele scrise mai sus !!!
  Gadea se crede acum un mare realizator, sectantul care darama audientele dar nu-si pune minima problema ca e un manager deplorabil

 7. Marcus Says:

  Geneza (Biblia de la Basarabi, Basescu, Cartea I)

  La-nceput Dumnezeirea i-a dat tarii pe Traian,
  Mos sa-i fie, gena sacra, lu’ poporu’ suveran.
  Mai apoi dintr-o costita si scuipand vartos in huma
  A creat-o pe Elena sa o tina de jupana.

  De sarpe n-a fost nevoie, caci furand maru’ din pom
  Cei doi il mancara lacom devenind din om, neom.
  Vazand asta fapta grava Domnul vru sa-i pedepseasca
  Si din Edenul serafic cu scandal sa-i izgoneasca.

  Bazat fiind pe gloata proastă, citind stramb din Cartea Sfanta
  Traienel ramase-n tronu-i, la remorca cu-a sa tampa.
  Ba, mai mult, prin Anastase, dadu lege-n Parlament
  Si il exila pe Domnu’ la spanioli cu-angajament.

  Sa culeaga capsunele, sa trimita banii-n tara
  Teschereaua lui sa-i umple pana cand o da pe-afara,
  Sau sa faca o minune, plumbu’ sa transforme-n aur
  Virament sa faca-n banca pentr-al gastii lui tezaur.

  Si de-atunci el si Lenutza conduc tara cum vor ei
  Consilier l-au luat pe dracu, guvernanti niste misei.
  Haosu-i la el acasa, tara toata-un balamuc
  Boborenii-s masa muta ce asculta de nauc.

  Catranit e tare Domnul si-si consuma-al sau amar
  Suduind in barba-i alba ca-l facu pe marinar
  Si ca-n loc de asta fapta ce se vru a fi divina
  Nu şi-a luat bilet la teatru sau o zi pentru hodină.

 8. raduhumor Says:

  @ Sarsa
  Grav si inconstient mi se pare faptul ca incep cam la aceleasi ore si cam cu aceleasi teme, luptele la concurenta dintre A3 si Realitatea !
  Incerc sa-mi explic toate acestea prin faptul ca Base lucreaza perfect la amenintari si santaje, avand tot timpul in mana, cel putin doua perechi de .oaie pe care le strange dupa cum (re)actioneaza cei doi ..bossi 🙄

 9. cartnei Says:

  Roxana, cele de mai jos par ca nu au legatura cu articolul despre Andrei Badin,…. dar totusi au!

  Este o propunere de lege in ton cu cele ce se intampla. Cred ca ar trebui sa fie cunoscuta de cat mai multi.

  Legea Abolirii Fatarniciei (LAF)

  Expunere de motive:
  In conditii de criza, statul trebuie sa taie orice cheltuiala inutila. In prezent o serie de institutii a caror functionare este costitistoare nu au, de fapt, nici un rost. Rolul lor este pur decorativ, doar ca sa zicem ca suntem si noi ca altii. Intrucat exemplul trebuie dat de sus, prezenta lege se ocupa de institutiile de varf ale Administratiei Centrale : Parlamentul si Guvernul. In functie de succesul aplicarii acestei legi, desfiintarile de institutii vor merge in jos, pe scara ierarhica.
  Motivatia este simpla si cunoscuta de toata lumea. De fapt, Parlamentul nu mai legifereaza, toate legile importante fiind adoptate prin asumarea raspunderii. In plus, parlamentarii isi modifica culoarea politica sub care au fost alesi, deci vointa alegatorilor nu este respectata. Pe de alta parte, Guvernul propune legi, dar initiatorul lor sau cel care le aproba inainte de finalizare este, de fapt, la Presedintie. Fatarnicia ne costa. Se propune renuntarea la ea.

  Art. 1 Se desfiinteaza urmatoarele institutii: Parlamentul, Guvernul si Curtea Constitutionala. Presedintia cumuleaza functiile de institutie legislativa si executiva.

  Art 2. In prezent, Parlamentul adopta legile care conteaza exclusiv pe baza asumarii raspunderii Guvernului. Deci principala atributie a Parlamentului nu este indeplinita. In consecinta, se va trece la formula Parlamentului cu « zero camere ». Adica se infiinteaza, in cadrul Presedintiei, un birou numit « Microparlament », cu 6 persoane : 2 presedinti ai Camerelor (Senat si Camera Deputatilor), 2 secretari si 2 membri. In acest fel, cei doi presedinti de Camere pot asigura reciprocitatea cu organismele similare din alte tari. Aceasta va fi unica lor atributie.

  Art 3. Guvernul este inutil, pentru ca deciziile guvernamentale nu se iau la Guvern, ci la Presedintie. Ministerele vor trece in subordinea Presedintiei. Se infiinteaza, in cadrul Presedintiei, un birou numit « Microguvern », cu 3 persoane : 1 Prim ministru, 1 Vice-prim ministru si 1 secretar. Functia de Prim Ministru devine pur decorativa, doar pentru reprezentarea in relatiile cu functiile similare din alte tari.

  Art 4. Curtea Constitutionala se desfiinteaza pentru ca, desfiintandu-se Parlamentul, nu mai intre cine sa medieze. Va ramane ca un birou consultativ in cadrul Presedintiei, cu 9 membri, toti cu rang de consilieri de stat.

  Art 5. Structurile din subordinea actuala a Guvernului vor fi analizate cu atentie, urmand a fi desfiintate sau comasate cu cele ale Presedintiei. Prin aceasta actiune se vor evita paralelismele actuale.

  Art 6. Presedintia ramane cu structura actuala, cu exceptiile mentionate la Art. 2… 5. Toti cei care vor lucra in cadrul institutiilor nou-create in cadrul Presedintiei vor avea o diminuare semnificativa a salariilor fata de situatia actuala.

  Art 7. Ministerele raman cu structurile si sediile actuale, iar ministrii participa la sedinte de lucru la Presedintie, nu la Guvern.

  Art 8. Alegerile se desfasoara o data la 4 ani, numai pentru Presedinte. Dupa investirea in functie, Presedintele ales numeste ministrii pe diferitele domenii de lucru, precum si membrii Microparlamentului si Microguvernului.

  Art 9. Prin aplicarea prezentei Legi, se obtin economii pe mai multe cai:
  – vanzarea actualelor sedii ale Guvernului si Parlamentului ;
  – nu se mai platesc cheltuelile de intretinere a cladirilor si salariile functionarilor care lucrau in ele;
  – alegerile parlamentare se desfiinteaza ; ceea ce duce la economii insemnate prin taierea chelutielilor pentru organizarea lor si, mai ales, pentru campania electorala ;
  – nu se mai platesc indemnizatiile parlamentarilor, nici sumele forfetare pentru sustinerea cabinetelor lor din teritoriu;
  – se reduc masiv cheltuielile pentru convorbiri telefonice pe telefonul mobil intre Presedintie si membrii celor doua institutii: Guvern si Parlament (in principiu, cu parlamentarii Puterii, dar nu numai..) ;

  Art 10. In principiu, este de asteptat ca prin desfiintarea celor trei institutii lucrurile sa mearga mult mai bine : deciziile se vor lua mai repede, fara intarzieri pentru obtinerea aprobarii de la Presedintie, se evita procedurile parlamentare lungi si greoaie si, cel mai important, se evita disputele intre Palate. Nu va fi un deficit de democratie fata de situatia reala actuala.

  Art 11. Un efect imediat al aplicarii prezentei legi va fi desfiintarea partidelor politice. Intrucat ele vor lipsite de scopul lor fundamental : cucerirea puterii politice. De fapt, ele se vor transforma in grupuri de sprijin pentru candidatii la alegerile prezidentiale.

  Art 12. Acronimul prezentei legii exprima cel mai bine, prin omofonie cu englezescul « laugh », esenta legii : am ajuns « de ras ».

 10. ghitabizonu Says:

  Basescu si reforma lu statu dupa metoda Ciomu ]

  http://vremea.forumgratuit.ro/politica-i-economia-romaniei-f1/basescu-si-reforma-lu-statu-dupa-metoda-ciomu-t229.htm#542

  Parca lucruile incep sa se clarifice (v Am dat de dracu),
  Abatorul guvernamental , inclus ultima taiere aia referitoare la cresterea copiilor nu este doar o fantezie bolnava de-a Primului Cosas al Tarii ci adaptarea la realitate.
  In conditile in care primele trei procente castiga cat ultimele 54 % din populatie si din astea trei primul procent castiga la fel de mult ca ultimele 40 % iar Senatu zice ca cota unica trebuie scazuta la 10 % este clar cine este “poporul” politic .
  Apropos 2,4 milioane adica 34 % , aia care castiga cel mai putin platesc 5 % veniturica procent din impozitele totale. Intr-o tara civiliata crez ca ar fi exceptati de la impozitare si nu s-ar vorbi de 10 % cota hunica stimulandu-se astfel consumul (aducator de TVA !) si s-ar mai lua niste masuri pentru cresterea productiei locale (adica pastrarea si poate crearea de noi locuri de munca , care chiar daca nu ar aduce noi impozite ar insemna noi cotizatii pentru sanatate , pensii samd. ) ca oricum primii 0,6 % isi permit sa traiasca excelent … si cresterea pietei locale i-ar avantaja..
  Oare ?!
  Cine ar fi cei din aia 0,6 % ?!
  Multi dintre ei importatori …functionari la multinationale .. insi legati de interese economice straine care doresc sa exporte ! Adica noi sa importam ! Si functionari ai statului gen bancheri da deveniti supusi ai Imperiului UE care servesc alte interese ,,,
  La astia – care sunt oficiali – mai sunt si auziliarii lor cu venituri neoficialiate (fiscalizate) complet – functionari care inchid ochii la contrabanda, evaziune , functioanri care fac contracte “cum trebe” samd .
  Exportatori care isi trag seva doar din pretul scazut al mainii de lucru din Romania ..
  In aceste conditii masa mare a castigurilor este distribuita etrem de inegal si nu in favoarea sectoarelor productive ori vital necesare ale societatii (sanatate , invatamant).
  Ori o distributie asa de inegala duce la o relatie gen patron-client (Roma antica) a intregii vieti sociale …
  Structura exportului depinde si ea de o mana de lucru cat mai ieftina .
  In plus ca circumstanta agravanta suntem eportatori de mana de lucru ieftina . Returul banesc acestor exportati a devenit o resursa importanta . Ca sa continue situatia trebuie mentinuta ! Ori nu are rost sa scolarizezi prea mult pe unu care va merge sa presteze munci brute … cheltuiala fara rost ! Ca sa asiguri continuitatea acestui export mai trebuie sa existe si o presiune sociala negativa , adica mai pe sleau sa ii faci sa plece !! Ori asta inseamna reducerea nivelului de trai .
  Insa acesta reducere preseaza asupra veniturlor bugetare. Si statul cu mai putine venituri nu isi permite complexitatea unui stat european , ori modernizat. Nu poate intretine doctori, spitale samd . Nu poate sa suprote alte sectoare . Asta inseamna ca trebuie sa taie !!
  Insa aceasta taiere il face si mai .. “performant” ptr privilegiati sai : asigura salarii mai mici, deci competitiviatate in domenii de tehnicitate scazuta , si .. ei da continuarea exportului de mana de lucru ieftina (si buci tinere si ieftine ptr fornicatiune !!).
  Asa ca de fapt aceasta politica sadica de austeritate este juctificata , obiectivizata de noua structura sociala a tarii . Ea este reformarea Statului , necesara pentru a reconfigura statul cu statutul sau de .. cum sa zic ? ca banane nu avem si corcodusa nu are desfacere ! de periferie ce tinde spre coada periferiei !
  Bine-nteles ca un astfel de stat nu este conform cu democratia parlamentara si cu democratia in general . Fiindca el nu asigura decat bunastarea unei minoritati nu a majoritatii . De aici si unele derapaje “constitutionale” si modul in care societatea le accepta.
  Cele de mai sus nu exclud insa sadismul celor care ne conduc … Sadismul este necesar .

 11. mariusnyc Says:

  La multi ani Romania, sa te faci bine si sa cresti mare !

 12. mariusnyc Says:

 13. plano10 Says:

  Potoleste tu furtuna
  Stinge ura dintre frati!

 14. Sibilla Says:

  Ziua Naţională. A patriei. Şi ce e patria… * Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor. * 1 decembrie, o pildă istorică şi un îndemn: renunţarea la renunţare, căci, numai împreună, uniţi, cu credinţă în Dumnezeu, vom izbândi şi vom scăpa trupul patriei de ciuma jefuitorilor. E patria noastră, a românilor de pretutindeni !
  * Este nedrept să înveţi copilul cum să moară pentru patrie, înainte de a-l învăţa cum să trăiască pentru ea. * – Grigore Vieru

  http://sfinx777.wordpress.com/2010/12/01/rugaciune-pentru-1-decembrie/

  LA MULTI ANI ROMÂNIA!
  LA MULŢI ANI, ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI !

 15. Sibilla Says:

  Subscriu rândurilor tale, Roxana, dure dar… corecte !
  Şi Radu Humor zice corect : * … atelă la stâlpul puterii portocalii *, inclusiv pesedeaua, ca să fiu şi mai limpede, că-mi vine să le … ufffff…

 16. Am revenit în sfârșit! | Blogul lui Nea Costache Says:

  […] mulțumesc tuturor celor care mi-ați postat comentarii la puținele articole publicate, cerându-mi totodată scuze că nu v-am răspuns și mulțumesc de asemenea și […]

 17. Corina Cretu Says:

  La Mulți Ani, tuturor românilor!

 18. kalugarulteofil Says:

  STIU CA VOI BLOGARII PUHLII VA PUPATI IN KUHR UNII PE CEILALTI SI VA CONSIDERATI DESTEPTI NEVOIE MARE INSA EU KALUGARUL TEOFIL VA CONSIDER PE TOTI NISTE PROSTI CU SPUME SI ABIA ASTEPT SA VINA 2012 SA CASTIGE IAR PARTIDUL DEMOCRAT LIBERAL TOATE ALEGERILE SI DOAMNA ELENA UDREA SA FIE NUMITA PREMIER CA VOI SA TURBATI DE CIUDA SI DE OFTICA PE BLOGURILE VOASTRE DE KAHCAT. SA VA FUHT IN GURA PE TOTI BAAAAA INCEPAND CU FRIGIDA ROXANA IORDACHE SI TERMINAND CU TARFULITA ASTA BLONDA SI NIMFOMANA CORINA CRETU CARE S-A FUHTUT CHIAR SI CU ION ILIESCU. BLEAH ! PTIU DRACE ! IMI TREBUIE UN EMETIRAL SAU CEL PUTIN O LAMAIE ! CE LAMUIE BA, VA CREDETI SPIRITUALI CU MINE, HALI-MI-ATI KARICIUL CU IAURT ? LAMUIE V-O DAU EU FRAIERILOR DACA MAI COMENTATI AIUREA PE FORUMURI SI BLOGURI IMPOTRIVA PARTIDULUI MEU DEMOCRAT LIBERAL SI IMPOTRIVA IUBITULUI NOSTRU PRESEDINTE, DOMNUL TRAIAN BASESCU. REVENIND LA CHESTIUNEA IN DISCUTIE, SI ANUME OPINIA MEA DESPRE VOI BLOGARII PUHLII, UN LUCRU VA MAI SPUN TANTALAILOR : NU SUNTETI ALTCEVA DECAT NISTE KAHCATI RATATI, FRUSTRATI, RETARDATI SI OBSEDATI DE POLITICA, IN GENERAL, SI DE CHELIOSUL NOSTRU SUPERBASE, IN SPECIAL. VA CREDETI MARI JMEKHERI FIINDCA INJURATI DIN TASTATURA PUTEREA POLITICA PEDELISTA ASCUNSI IN SPATELE UNUI MONITOR RABLAGIT, DAR, ASA CUM SPUNE O MELODIE CELEBRA, „BA BAIETI, NIMENI NU E JMEKHER INTRE PATRU PERETI”. HAI PA SI HAI SIKTIR.

 19. Marcus Says:

  Apăru cimilitura, drept eroi avand pe Boc
  Si-un copil sugar, de ţâţă, romanas fara noroc.
  Intre ei e biberonu’, plin cu lapte pentru tzanc:
  – Boc i-l da sau i-l ciordeste? Ia gandiţi-va adanc!

  Cine stie a raspunde la aiasta ghicitoare
  In curand va sta-n Jilava, premiant, da’ la racoare!

 20. ghitabizonu Says:

  Dezmintintire
  Subsemnatu Bizonu’ Gheorghe mai cunoscut ca Ghita , dezmint preventiv ca dl presedinte al PNL, prof Crin Antonescu ar fi invatat de la mine expresiile cu care tocmai a gratulat dezonor conducerea portocalie cu gandire mecanica (pa relee ).
  Dezi subscriu ca actuala conducere portocalie cu gandire mecanica (pa relee ) este nesimtita si compusa din namuri proaste , egzpreziile este comune si vin din istorie si aici gand la gand cu bucurie …
  Ghita Bizonu’

 21. Fudulii de cocoș « Says:

  […] Theodora, Ana, Dan, Caius, Daurel, Onu, Jenică, Andi, Teo, Cristian, Tanya, Gabriela, Roxana, […]

 22. ghitabizonu Says:

  Ei .. se pare ca UDMR s-a saturat de 1 Decembre

  Nu zic doar de cele zise de prea(ne)cisntitu Sile Toaca , dar au iesit si alti la interval sa ne iecsplice .
  M-am cam saturat de manipularile lor .
  Hai sa recunoastem ca au dreptate cand zic ca 1 Decembre nu prea le este o data placuta . Ca poa am gresit cand pus-am sarbatoarea pe 1 decembre si era mai normal 9 ziua cand Parlamentu a proclamat Independenta (cestia asta se pare ca nu irita pe turcii nostri ci ii face sa zica Bre dar eram !!! si poa ar fi o scuza plauzibila sa se spurce {dpv coranic} cu niste vin – si in Dobrogea ! – draga sa demonstrez ca hac ! sunt roman !!! ca in gnl sunt mai ptr tara asta decat toata gsca GDSista !) . Insa imi aduc aminte ca niste ardeleni insistau foarte – era modul lor de a se impune , plus ani de zile conducerea traii se muta la Alba …
  Insa , insa unii dintre concetatenii nostri abuzeaza prea mult de toleranta unora , incultura si prostia altora si jigodiismul “teleptualitatii”.
  Da, io il inteleg perfect pe Sile Toaca. Si il inteleg ca regreta . Insa sa va zic io ce regreta Sile si ai sai : faptul ca azi nu mai sunt favorizati ! Findca ei mint cand se plang ca le-a disparut “egalitatea” – fiindca era egalitate ca in Sparta ! Erau natiunea recepte care beneficia si material ! Si uita sa mai zica ca de pe la 1848 s-au pus serios sa maghiarizeze si pe nemti !! Si cand ne scotz ochii cu Clujul au grija sa uite sa zica ca pietrele de temelie la catedrala si la cetatea Clujului au fost puse .. ei da de sasi !
  Cand zic ca au devenit minoritari “uita” ca in Ungaria de dupa 1867 (Transleitania) ungurii erau cam minoritari . Ba chiar in ce pretind ei ca ar fi fost regatu unguresc aveau o slaba majoritate numa fiindca evreii care vorbeau ungureste au binevoit sa zica ca sunt unguri (las ca apoi li s-a multumit prin trimitere la Auschwitz da sa tac ca se supara Elie Witselu). Oarescum e ca si cand rusii ar zice ca vor din nou Varsovia ! Sau turcii Buda.
  Si da Transleitania a fost impartita. Insa uita sa explice daca slovenii ori slovacii aveau si ei drept la un stat al lor . Pesemne ca nu .
  Si cand popa si altii plang cu lacrimi de crocozaur ca inainte Clujul era populat in special de unguri , apai uita sa zica ce populatie avea orasu . Cam 40.000 . Si uita sa mai zica care era populatia majoritara din hinterland . Ce nu indrazneste el sa zica este ca el a r fi forit o politica de apartheid care sa interzica – in continuare – stabilirea romanilor in orase. Adica continuarea polotici colonialiste …
  Ma rog ii inteleg .
  Insa sa nu aiba pretentii ca sa ii cainez.
  Daca e vorba de regrete e numa ca am fost siliti sa ne retragem din .. Budapesta !
  Si acum sa ma cainez si io : haoleo ca nu n-au lasat dreptu nost cucerit cu baioneta !!

 23. Marcus Says:

  De La Biru’ Lu’ Boc, La Taxa Pe Boc

  In formol la conservare, Boc va fi etichetat
  Pus pe raft in borcănelu-i, imbecilul unicat.
  Daca-n viata fost-a sluga, pres de usa la palat,
  Sursa la buget el fi-va, vizitat ca exponat.

  Borcanelu’ cu Milica va avea drept companie
  Falus mandru de Terente, de urat pe veci sa-i tie.
  Comparati ca inaltime, falusul e etalon
  Bocul fiind doar jumatate din asa un campion.

  Lume multa, imbulzeala, coada mare la intrare
  Va salva tara din criza, noua sursa de taxare.
  Chinuit de remuscare, c-a luat hrana la copii,
  Mantuit va fi Milica, parodie de mumii.

 24. Marcus Says:

  Rusine, “Draga Stolo”, Ai Facut Caca Pe Noi !

  A plesnit bubuioul si ego-ul basescian s-a revarsat precum potopul peste granitele tarii, acesta ajungand sa-si verse umorile, frustrarile si neputinta , prin purtatorul sau de cuvant “Draga Stolo”, tocmai in Parlamentul European. O marsavie si ticalosie mai mare, care pur si simplu ii descalifica pe acesti indivizi, nici ca se putea imagina. Stolojan, acest finantist ex-securist (oare, ex?), care se mai bucura de oarece urme de credibilitate in fata unor romani de buna credinta, s-a transformat in porta-vocea chiombului si a aruncat cu mocirla in compatriotii sai de la tribuna celui mai inalt for european. Penibilitatea si ridicolul situatiei constau insa, pe de o parte in motivul jelaniei basite, iar pe de alta parte in modalitatea in care a fost ea facuta si nu in ultimul rand in adresantul acesteia. A te duce in fata acestui for, mandatar si chezas al conservarii si aplicarii principiilor democratiei intr-o Europa unita, pentru a te jelui cu privire la faptul ca o parte din mass-media isi face meseria, refuzand sa te pupe in cur, ba mai mult te sanctioneaza ori de cate ori o iei pe aratura din punct de vedere al respectarii statului de drept si al democratiei, iar tu sa consideri aceasta atitudine, mai mult decat normala, drept o amenintare la siguranta statului si sa o tratezi ca atare, nu dovedeste altceva decat ca ai ramas puternic cantonat si ancorat in ghearele comunismului si ale totalitarismului si ca ai face orice este posibil penru a reveni la dictatura.
  “Draga Stolo”, ca umil executant al unui ordin basit aberant, a facut-o si mai de oaie, umplandu-se efectiv de rahat in momentul in care, pe modelul “tovarasa, tovarasa, soimu’ Gigel a facut caca pe el”, a acceptat sa infiereze proletar “mogulii rai” de presa care nu-i dau pace tovarasului presedinte si tin sa-i aduca mereu aminte ca zilele dictaturii s-au terminat lamentabil in fata unui zid din Targoviste si ca nu este cazul unui “redivivus”.
  In ceea ce priveste adresantul parei respective de gradinita, daca “draga Stolo” se producea intr-un interviu in media pupinbasista, mai era cum mai era, ca deja suntem obisnuiti cu astfel de dejectii, dar sa te duci sa-i spui in fata gardianului democratiei ca o anumita parte a presei dintr-o tara membra a UE ar trebui redusa la tacere, este de-a dreptul de porc si denota nebunia la care a ajuns emitentul unor astfel de “judecati”.
  Acum faptul ca s-au facut ‘mnealor de rasul curcilor in fata omologilor lor si a mediei europene si nu numai, parca n-ar fi cine stie ce pierdere, insa sa nu uitam ca acesti indivizi au fost alesi sa ne reprezinte pe noi, simpli cetateni romani, la nivel european. Nu-i suficient ca am ajuns sa fim confundati cu tiganii in unele tari europene, datorita comportamentului unor conationali mai tuciurii, iata ca la cel mai inalt nivel dovedim mentalitate de satra si nu stim sa ne spalam izmenele murdare in familie, preferand o balacareala de Ferentari in vazul intregii Europe.
  Oricum aceasta noua isprava cotrocenista nu dovedeste nimic altceva decat faptul ca portocaliii au venit la Putere doar cu gand la japca si furat cat cuprinde din bugetul tarii fara sa dea doi bani pe faptul ca la modul in care au reusit sa aduca tara de rapa, numai niste dementi le-ar mai acorda votul intr-o viitoare legislatura.

 25. sandman Says:

  Si as mai adauga faptul ca la noua emisiune a lui Ciutacu se spala portocalii si sociologul „Chieleanu” (deh, mai ia si el un ban cu sondajele alea gen Dancu) e adus de Ciutacu. Ca si Oana Dobre, care nu stiu ce mari merite are, dar la emisiuni e aroganta, nesimtita (vorbeste peste invitati) si bineinteles neinformata. Probabil ca si pe la Antene sint… bisericute.

 26. sandman Says:

  Ah, uitasem de madam Tatoiu care e si aia invitata permanenta pe la emisiuni ca sa-si dea cu parerea despre orice. Eu am ramas nelamurit, o platesc ei sau ea ii plateste pe ei?

 27. Roxana Iordache dezamăgită de Antena3 « Presa Locala Says:

  […] invităm să urmăriţi acest blog personal al liberalei Roxana Iordache sursă: Roxana Iordache window.fbAsyncInit = function() { FB.init({appId: "", status: true, cookie: true, xfbml: true}); […]

 28. lascaris Says:

  din pacate nu exista alb si negru nicaieri.

 29. Jos mafia portocalie ! « Says:

  […] Theodora, Ana, Dan, Caius, Daurel, Onu, Jenică, Andi, Teo, Cristian, Tanya, Gabriela, Roxana, […]

 30. Vers captiv – Sange balcanic (143) poem « Cosmin Stefanescu's Blog Says:

  […] blog, Metamorfoze, Michaelas blog, M’s blog, Noapte buna copii, Pro Atitudine, Razvanrc, Roxana Iordache, Simion Cristian, Societate, Sugestii de vacanta, Silavaracald, Talcuire […]

 31. Cooperativa ‘OCHIU ȘI TIMPANU’ « Says:

  […] Daurel, Onu, Madi, Jenică, Andi, Teo, Flavius, Sebra, Matilda, Cristian, Tanya, Gabriela, Roxana, Alex, Marius, Transildania, Dale, […]

 32. ghitabizonu Says:

  Arta de a fraieri gutzanu’

  “Daca ei zic ca este legal si ei au arme ….”
  We shall have world government, whether or not we like it. The question is only whether world government will be achieved by consent or by conquest.”
  Ma rog ce ati face voi daca ati auzi ca un oaresce X v-a “aranjat” cu co mica “cantare” la “organele specializate” ?
  V-ati plange ca comunismu ca Sicoritatea ca morala sau ati “multumi” lu’ X ?
  Ptr prima ipotenuza va zic io ati fi gutzani ! (mersi cunoscutii mei erau avertizati !).
  Insa pe lumea asta is multi gutzani.
  Desi cam tarliu (se termina duminica … da oricum mai vine una si filmele de we sunt cam tembele !) va recomand un filmuletez “dragutz” :
  http://video.google.com/videoplay?docid=-1656880303867390173#docid=-9022960418598970809.

  Daca este “pa” bune se pare ca FED nu are baza legala … De aici se poa trage concluzia ca baietii de la Mises nu este* chiar idioti ci doar gutzani. Adica nu stiu cui sa multumeasca. Adica ei este cam sucariti ca finatele SUA is cam .. privatizate de nu se stie cine insa se rascoala impotriva instrumentului nu a faptasilor .Asa ca da-i si lupta pe j’ de mii de pagini cu gubernu ilegitim hot si asupritor fiindca beneficaru este privat si nu respecta nimic. Ma rog daca vor castiga ramane cum am stabilit …. Pungasu particular le va lua banii ca asa e obiceaiul si … “Daca ei zic ca este legal si ei au arme ….”.
  Ma rog insa aia de la noi care citesc evanghelia dupa Mises si transpun la noi si clasa Beamteren si cestia cu FEDu’ nu sunt doae gutzani .. is idioti sadea !

  * este singular. Ca au minte cat un gutan, adica mai putin decat un “morron” aflat in deplinatatea subdezvoltarii sale intelectuale !

  http://vremea.forumgratuit.ro/politic-si-economie-mondial-f3/daca-ei-zic-ca-este-legal-si-ei-au-arme-t232.htm

 33. motrauxdesarsaylles Says:

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/fauna-de-pe-aeroporturile-baneasa-si-otopeni-in-bataia-pustii-914689.html

  Crapa-i-ar capul in tzandari,dar-ar cancerul in toata familia lui,sa ramana cersetor pe drumuri,sa il traga in tzeapa nationalistii romani,cadea-i-ar parul si unghiile…si tot asa…Cui ? Lui Borbely si tuturor bozgorilor beliţi care dupa ce ca sint o napasta pentru ţară mai iau si viata unor biete pasari…De parca alte metode nu s-ar gasi.

  HUUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ! 😡

 34. Marcus Says:

  Cainii Latra, Chiombu’ Si Clanu’ Fura-n Draci!

  Maniera de guvernare, masurile aberante luate prin macelarirea veniturilor romanilor fara nicio perspectiva de relansare economica, nesimtirea totala a basescului si a slugilor sale manifestata fata de protestele justificate ale romanilor, batjocorirea si umilirea tuturor categoriilor sociale din tara, prabusirea pana aproape de cota zero in sondaje, ridiculizarea publica a sefului statului roman de catre importanti lideri europeni, amestecul tot mai desantat al FMI-ului in guvernarea Romaniei, umilirea tarii de Ziua ei Nationala de care Laszlo Tokes, care nu uitase sa-i multumeasca basescului pentru sprijinul dat pentru a fi ales euoparlamentar etc., nimic din tooate astea nu deranjeaza sau alarmeaza in vreun fel cabinetul Boc, condus nemijlocit de la Cotroceni.
  Ba mai mult, in loc sa aiba dureri de cap date de situatia catastrofala in care ne-au adus, portocalii, in frunte cu chiombu’, manifesta acute dureri in cur, singura lor preocupare constand in cum sa devalizezeze cat mai cu spor banul public.
  Situatia este cu atat mai dramatica cu cat, in timp ce ungurii din tara declara doliu de Ziua Nationala a Romaniei, romanul portocaliu, mandatat ca parlamentar la Bruxelles, se si ne face de ras in Europa pe motiv de libertatea presei considerata de chiomb si de gasca sa de derbedei drept o amenintare la siguranta nationala.
  Terminand cu ciomizarea veniturilor la aproape toate categoriile de romani bugetari, guvernul Basescu a luat in colimator si pruncii acestei tari pe care, dupa implinirea varstei de un anisor ii trimite sa “zboare” singuri in lume, considerandu-i destul de maturi pentru a da piept cu vicisitudinile traiului basist, in timp ce pe mame le forteaza sa revina la locul de munca.
  Si in tot acest timp portocaliii isi scot papagalii la inaintare pe toate posturile tv si in toate publicatiile media din tara care, recitand din carticica portocalie basista, incearca sa ne convinga cum se sacrifica ei saracutii pentru ca noi sa traim bine. Tragic esta faptul ca, daca ar fi sa ne luam dupa sondaje, inca se mai gasesc destui tampiti cu drept de vot care sa se lase convnsi de faptul ca negrul este alb si noaptea este zi, mergand inca pe cartea masluita a golanului din capul statului.
  Imbucarator (halal satisfactie!) este totusi faptul ca numarul de manelisti dispusi sa puna botu’ la galeti si pufoaice portocaliii este in cadere libera si că daca se va merge in ritmul acesta pedelistii nu vor mai pupa nici macar usa de intrare in Parlament la viitoarele alegeri.
  Asta in situatia in care chiombu’ nu-i va numi ca reponsabili cu numaratul si centralizarea voturilor pe Anastase si Baconschi, situatie in care vor castiga din nou detasat alegerile.
  Si vazand ceea ce se intampla in tara in sensul in care singura preocupare a actualei Puteri este cum si ce sa fure mai cu spor, nedand practic nici doi bani pe imaginea sa electorala, inclin sa cred ca de fapt asta este planul portocaliilor bazati pe voturile din Franta si din Republica Moldova pentru a ne-o trage iarasi la turloaie de sa nu ne vedem. Asta sau votul electronic supervizat de Servicii.

 35. Cat de “mort” este de fapt PDL? « Adevarul e dincolo de noi Says:

  […] bine, eu nu cred ca “balaurul” care este PD-L este atat de letargic pe cat ni se prezinta in sondaje. De […]

 36. mariusmioc Says:

  Dar care-i prostia lui Pieleanu, după părerea Roxanei Iordache?
  1. Că, deşi n-a fost revoluţie autentică, el vrea să se afirme că a fost revoluţie autentică?
  sau
  2. Că, deşi a fost revoluţie autentică, el pune la îndoială acest lucru şi îl acceptă nu ca un adevăr ci ca un discurs oportun politic?

 37. natoall Says:

  CE PENIBIL ATI TRUCAT POZA ASTA!! SE VEDE DE LA O POSTA!! SI ROBERT HORVATH NEW YORK A TRUCAT LA FEL POZA!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: