OPOZIŢIA, DEMISIA DIN MAREA ADUNARE NAŢIONALĂ

Video de kesh121romania

Era previzibil că regimul Băsescu va face absolut tot ce vrea, într-un stat de fapt, mizând pe prostirea populaţiei şi pe slăbiciunea opoziţiei.

Ieri, gruparea infracţională de la putere, autointitulată PD-L, a instituţionalizat Marea Adunare Naţională. Ceea ce înseamnă oficializarea dictaturii.

Faptul de o gravitate fără precedent în perioada postcomunistă a fost acoperit cu o suită de diversiuni, mediatizate frenetic: Şoric, razie în ţigănie, prostirea lui Bute ca sex-simbol al curismului României în lume, descinderea lui Băsescu la guvern.

Presa a ocolit esenţialul şi a făcut jocul regimului Băsescu, în campania lui de discreditare a instituţiilor statului, pentru legiferarea regimului personal.

Nu mai rămâne decât să primească sceptrul de preşedinte pe viaţă de la Borfeta.

Iar opoziţia se cramponează de proceduri democratice, în condiţiile în care clica de la putere a anulat, de fapt, statul de drept. Greva parlamentară e o frecţie, din moment ce ditamai greva regală nu a impresionat guvernul-frate al PD-L, în 1945.

Şi cum fondul de rezervă alocat guvernului e fără număr, se anunţă mita masivă prin care regimul Băsescu urmăreşte să prostească populaţia şi să fraudeze alegerile.

Dacă opoziţia nu răstoarnă acum puterea totalitară nu va mai avea nici o şansă, fiindcă regimul Băsescu se va consolida ireversibil.

Repet: dacă PSD urmează îndemnul liderului PNL, Crin Antonescu, deci opoziţia demisionează din Parlament declanşează alegeri parţiale masive, cu valoare de alegeri anticipate, prin care se schimbă majoritatea parlamentară, fiindcă în această perioadă, oricât ar fura şi oricâtă mită ar da, ostilitatea populaţiei e mult prea mare.

Deci, uimiţi-ne! Reprezentaţi-ne.

17 răspunsuri to “OPOZIŢIA, DEMISIA DIN MAREA ADUNARE NAŢIONALĂ”

 1. OPOZIŢIA, DEMISIA DIN MAREA ADUNARE NAŢIONALĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 17 November 2010 – Blog « IMM-urile cauta chirii cu pana la 33% mai mici decat oferta de piata […]

 2. mariusnyc Says:

  Eu am spus de mult ca singura solutie e greva parlamentara coroborata cu greva generala. Altfel dau astia la greu cu sondajele in gard. Si nu m-ar mira sa-l mai vad pe delicvent PM si pe curvoi presedinte. Au de ales intre un mandat de 7 ani, la Cotroceni sau Jilava…

 3. motrauxdesarsaylles Says:

  Cred ca mai degraba PSD o sa paraseasca bancile Opozitiei si vor reface alianta la guvernare din 2009.Ei nu prea inteleg subtilitatile astea lansate de PNL….Sacrifica o piesa importanta ca sa-ti deschizi jocul si sa-ti incoltesti adversarul.

 4. VICTIMA UNEI GRUPARI INFRACTIONALE ARE NEVOIE DE NOI TOTI « Hai ca se poate! Says:

  […] Mario Ovidiu Oprea, Renata, Mirela Pete, Augustin Radescu, Alianta Dreptei, Dispecer Blogosfera, Roxana, Sibilla, […]

 5. ghitabizonu Says:

  Un amic imi zice ca azi dimineata piticantropu slujnicean a afirmat ca in anul care vine unu din sapte pensionari vor iesi din sistem pe cai naturale”.
  Ma rog pensionarii ies din sistem pe cai naturale transferandu-se la loc cu verdeata .
  Insa 1 din 7 ?! Se pare
  http://www.legalis.ro/2010/03/28/cati-pensionari-are-romania/ avem 4.763.500 pensionari r beneficiari de asigurari sociale de stat (inclusiv de ajutor social). ! din 7 inseamna 680.500.
  Tot de acolo in luna februarie a acestui an, in Romania erau 5.525.600 de pensionari. 1 din 7 inseamna 789.371,428 .
  Chiar daca luam cifra cea mai mica , inseamna 3,4025% dintr-o po;pualtie de 20 milioane (ca cam atatia se estimeaza ca mai traiesc in Romania).
  Vi se pare putin in 2009 mortalitatea a fost de 10,8 la 1.000 locuitori). Adica numa din iesirea natirala din sistem a pensionarilor Boc estimeaza ptr 2011 o mortalitate de 34,25 la mie , adica o crestere cu 300 % (pa da trei !) fata de 2009.
  Adica solutia lor este sa muriti multi ca sa traim NOI bine!Ave Bassescus morituri te salutatant !
  Sau poate

  http://vremea.forumgratuit.ro/politica-i-economia-romaniei-f1/apocalipsa-dupa-boc-t219.htm#518

 6. stejarul Says:

  Roxana, orice lalaiala din partea opozitiei ii da timp betivanului sa isi caute iesire din „colturile” in care este inghesuit.
  Opozitia trebuie sa actioneze hotarat si radical: mitinguri de protest in toata tara organizate de PSD si PNL in care sa se ceara suspendarea lui basescu , anchetarea penala a robertei anastase si alegeri anticipate. Orice incercare „legala” este fara sens. PDListii au schimbat regula jocului: nu mai este nici o regula.
  17 noiembrie e zi de doliu national- moartea democratiei in Romania.

 7. plano10 Says:

  O tata domnisoara conduce Camera Deputatilor

  http://www.plano10.com/2010/11/srchttpvideonews.html

 8. virgilvirgil Says:

  Un monument fratilor ca nu pricepez …
  Nu pricepez cum daca si-ar da demisia toti parlamentarii opozitiei am ajunge la desfasurarea de „alegeri parţiale masive, cu valoare de alegeri anticipate, prin care se schimbă majoritatea parlamentară…” .
  Adicatelea cum s-ar schimba majoritatea parlamentara ma rog frumos ?!
  Daca-si dau demisia toti parlamentarii opozitiei , se vor organiza alegeri in toate colegiile unde si sunt astfel de parlmentari . Presupunind prin absurd ca in toate aceste colegii ar cistiga numai parlamentari ai opozitiei , cum s-ar schimba majoritatea parlamentara ?!
  S-ar schimba cel mult structura opozitiei , dar in niciun caz majoritatea . Majoritatea ar ramine in Parlament si intre timp si-ar vedea de treaba fara a intimpina nicio opreliste .

 9. franklinel Says:

  Nu cred deloc ca in viata politica romaneasca ar mai fi loc pentru un sistem democratic reprezentativ, bazat, cat de cat, pe parlament ca putere primordiala in stat. Nu pentru ca parlamentul este populat cu persoane fizice oarecare sau personaje mediatice in loc de personalitati autentice. Sau pentru ca forul „reprezentativ” are o imagine dezastruoasa fiind subminat sistematic, constient sau inconstient, de presa, pentru ca la adapostul lui sa se poata ascunde un monstru hamesit si rapace care este aparatul guvernamental.
  Si nu e loc pentru ca sistemul politic dominant in Romania are un cu totul alt sistem de valori de referinta fiind, din acest motiv, direct concurent cu sistemul democratic autentic din care se hraneste totusi. Este un sistem subversiv, foarte bine organizat, bazat pe metodele fostei securitatii, sistem existent in Romania si inainte de 1989 cu diferenta ca atunci era controlat de sistemul politic.
  Azi, insa el controleaza totul, asa zisa viata politica, presa, firme si companii de stat ba chiar conduce si unele multinationale din Romania prin reprezentantii sai. In viata politica au imaginat un navod imens in care prind cam tot electoratul, de o parte tragand la el pedelistii lui Basescu iar de cealalta, pesedistii care deocamdata sunt condusi formal de unul Ponta.
  In aceste conditii, ce rost mai are sa vorbim de greva parlamentara, de Crin Antonescu si chiar de Traian Basescu. Nu realizati ca Traian Basescu este macar corect cu noi si nu-si ascunde deloc originele si apucaturile comuniste. Maine vom vota, n-am nicio indoiala, un presedinte cu mult mai inteligent si mai demn de increderea noastra dar din acelasi sistem

 10. De necrezut – Guvernul a promis FMI reducerea numărului de internări în spitale « Dum spiro, spero Says:

  […] Mario Ovidiu Oprea, Renata, Mirela Pete, Augustin Radescu, Alianta Dreptei, Dispecer Blogosfera, Roxana, Sibilla, […]

 11. analfabetul Says:

  scuze de offtopic

  Doresc sa fac schimb de link

  Nume: Filme, seriale Online
  url: http://www.gogule.eu

  Dupa ce ai adaugat da un coment la mine pe blog ca sa te adaug si eu.
  Multumesc

 12. raduhumor Says:

  Astia se duc singuri spre solutia finala !
  Daca postam mai inainte vroiam sa spun exact ce a remarcat si @virgil !
  Solutia propusa nu poate sa ne scoata din impas.
  Un singur om ar putea sa ne scoata din kktul asta in care am intrat prima data de buna voie (2004) si a doua oara de nevoie (2009) cand s-a furat si de-acum o sa se tot fure. Legal ar fi sa se forteze mana UE spre a interveni macar in cazul atat de flagrant al acestei boarfe ordinare care continua sa sfideze o tara intreaga, de fapt ce-a mai ramas din ea, dupa ce a primit asigurari din partea Chiombului ca nu pateste nimic daca face ce spune el :mrgreen:
  Daca nu , continui sa cred ca numai omul Acela ne poate salva 🙄
  Dar ii trebuie ceva ….

 13. lascaris Says:

  Dupa o lunga absenta, ma reintorc in lumea virtuala, ma bucur sa va regasesc.

 14. Marcus Says:

  Sieg Heil, Basescu!

  Inspirat de modelul nazist in care, dupa ce au luat Puterea, pentru a-si putea satisface mendrele in Reichstag, oamenii lui Hitler au modificat in asa fel Regulamentul de functionare al acestuia, incat cei care absentau figurau ca prezenti, caricatura noastra de fuhrer de Basarabi a reusit sa-si vada visul cu ochii si sa elimine, prin modificrea Regulamentului, sine-qua-non-ul existentei unui cvorum, motiv pentru care prezenta Opozitiei la sedinte nu mai este necesara, curvetul penal in talharire de voturi, Roberta Anastase, avand de acum incolo puteri discretionare asupra modului in care se vor desfasura lucrarile in Camera Deputatilor.
  Asa ca, in aceste conditii, Opozitia poate sa-si vada linistita de problemele personale extra-parlamentare, Anastase vegheaza, si oricum si cu ea si fara ea, tot ce doreste curvetul numara si face ce “vrea” muschii Basescului in Parlamentul Romaniei.
  Scapat de aceasta grija capraru’ chiomb a purces apoi, fara nicio jena sau parere de rau, la conducerea directa si in vazul lumii a trupetilor neinstruiti din Guvernul Romaniei, avandu-l de-a stanga pe nanoboc pe post de ordonanta, incepandu-si activitatea printr-o revista de front si cu cateva glumite cazone, de cel mai prost gust, adresate maghiarimii reprezentata de distinsul vice, Bela.
  Eu, personnal, ma asteptam ca dupa aceasta intoducere, embrionul hitlerist sa vina si cu ceva solutii pentru cacatul in care ne-a bagat si in care ne afundam pe zi ce trece.
  Ti-ai gasit!
  ‘Mnealui, atins pana in strafundul viscerelor de ura mocnita care nu-i da pace de cand politistii l-au invitat la dialog strigandu-l pe adevaratul sau nume, “javra ordinara”, a gasit ca este cazul sa-i arda la cotonoage pe caralii spre bucuria lu’ alde Mondialu’ si alti penali din aceasta tara, discreditandu-i cu vorbe de ocara prezidentiala pe motiv ca s-au apucat de streaptease cu caschetele si cu caracterul pe domeniul cotrocenist ceea ce, in opinia sa, este cah, caca, naspa si nu se face la asa o casa mare, dupa care a varat Romania in viziunea sa globala asupra crizei care bantuie Europa, atragandu-le atentia maimutoilor de la guvernare ca e cazul sa stranga surubul si mai tare ca de nu, unde le stau picioarele le va sta si capu’.
  Boc, adoptand pozitia “urat mirositorului” in iarba, a tacut in tot acest timp, insa s-a scos cand, scapat de prezenta stajenitoare a chiombului, a anuntat tara cum este el sfatuit de judecatorii Curtii Constitutionale sa procedeze pentru a n-o mai da cu oistea-n gard ca pana acum, riscand sa se trezeasca cu maldare de citari in judecata, pe motiv de ciomizare a veniturilor salariale ale oamenilor muncii.
  Tristetea, data de faptul ca un ditai profesorul de Drept Constitutional a fost pana acum sututit la poponeata de 16 (saisprezece) ori de C.C., pe motiv de neconstitionalitate a bazaconiilor pe care Guvernul condus de Basescu a incercat sa le treaca peste capul Parlamentului, a fost oarecum indulcita de gandul la septimea de pensionari care urmeaza in viitor sa iasa din sistem in pardesiu de scanduri, cu picioarele inainte si plansa de bocitoarele traditionale ale romanilor.
  Si uite asa s-a mai scurs o zi glorioasa de lucru pentru Basescu si gasca sa de derbedei si impotenti intelectual.

 15. Roxana Iordache Says:

  @All. Mulţumesc.

  @Virgil. Dat fiind numărul foarte mare de alegeri parţiale, se forţează alegerile anticipate. În caz contrar, opoziţia nu participă şi chiar fac Marea Adunare Naţională. Aşa, ce rost are? Figuraţie?

  @raduhumor. Nu ne mai salvează nimeni, tocmai pentru că noi aşteptăm salvarea.

 16. Catalin Avramescu sustine independenta Tinutului Secuiesc | Aici, Sonia Lorena Says:

  […] Mario Ovidiu Oprea, Renata, Mirela Pete, Augustin Radescu, Alianta Dreptei, Dispecer Blogosfera, Roxana, Sibilla, Razvan, This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. […]

 17. Şeful ANPS: Botiş mi-a cerut o situaţie şi mi-a spus că, dacă nu e gata, să îmi dau demisia | Ultimele Stiri din Romania Says:

  […] OPOZIŢIA, DEMISIA DIN MAREA ADUNARE NAŢIONALĂ « Welcome to Roxania […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: