BADEA ŞI CIUTACU, MITING SUPERB PENTRU LIBERTATE

Video de Ray19Sefo

Îi invit pe reprezentanţii mei, Crin Antonescu şi Ludovic Orban, cei pe care i-am votat, să iniţieze un proiect de lege prin care să depolitizeze CNA. Ca şi CSM, CNA trebuie să-şi aleagă membrii din rândurile profesioniştilor.

Video de Virgillius040

În rest, trebuie să fac o observaţie pe care am amânat-o, iar ăsta-i momentul ei: Mircea Badea a greşit prin modul de abordare a lui Dan Grigore. Un artist de elită şi un om deosebit, un profil cultural naţional care nu a făcut compromisuri, nici în comunism, nici după. În mod normal, ar fi fost cel mai preţios aliat pe care Mircea Badea îl putea avea în CNA. Dacă ar fi ţinut seama de faptul că un geniu artistic nu se tratează cu apelative ca „zdringhi-zdringhi” şi nici nu se desconsideră în felul pe care de obicei chiar Badea îl dezavuează.

Şi nu, nu vreau să folosesc telecomanda, pentru că de multe ori îmi place mult ce zice, cum zice şi cum se one-man-show-eşte, ca să zic aşa. Nu în ultimul rând, pentru că în ultimele ei zile, mama mă ruga să folosesc telecomanda pentru ca ea să-l urmărească. În mod sigur, însă, n-ar fi putut suporta măscările cu Biserica. Contează nu doar ce spui, ci şi cum spui. Sunt aspecte care merită criticate, dar nu se cuvine să fie generalizate. Nu doar fiindcă e o abordare sofistică a creştinismului, cu precădere a ortodoxiei, ci şi pentru că lezează, nemeritat, chiar sensibilităţile pe care, probabil, autorul nu le avea în vedere.

Altfel, felicitări şi succes!

P.S. Despre Ciutacu nu mai zic nimic, că ştie el. Mai ales că i-am mai spus-o şi i-am mai şi scris-o.

2 răspunsuri to “BADEA ŞI CIUTACU, MITING SUPERB PENTRU LIBERTATE”

  1. motrauxdesarsaylles Says:

    Dan Grigore este un porc transpirat care a ciugulit graunte din palma lui Basescu…Cu asa „liberali” ne intoarcem linistiti in Epok de Aur.

  2. plano10 Says:

    Numai Dan Grigore?
    Mai toata floarea cea vestita a fostei Societati Civile a obtinut sine curi basesciene. Devine militanta doar cand e stanga la putere.
    Nu m-as fi dus la mitingul lui Badea pentru ca si-a indemnat telebadistii antentreisti sa nu se duca la vot…avantajindu-l pe Basescu.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: