PD-L SAU PROSTIA CARE NU DOARE. DACĂ NICI ACUM NU-I DAŢI JOS ÎNSEAMNĂ CĂ SUNTEŢI CHIAR MAI CEVA DECÂT EI

Video de bannro

Cine mai avea dubii că adunătura infracţională numită PD-L exemplifică răutatea ca pe forma cea mai agresivă de prostie s-a putut convinge azi.

Guvernarea actuală e o crimă cu premeditare la adresa poporului român, tot ce fac nemernicii este împotriva oamenilor, genocid ca să poată fura ei, nemăsurat. După ce s-a anunţat adoptarea legii privind scăderea TVA la 5 procente pentru produsele de bază,  neimpozitarea pensiilor de sub 2000 de lei şi nepenalizarea pensionării anticipate, chiar mă gândeam că regimul Băsescu va specula situaţia şi îşi va însuşi meritul, profitând de faptul că pentru simţul politic comun, ca să zic aşa, toate măsurile şi legile aparţin puterii.

Dar nu! Nemernicii au declarat, prin Vişan şi Toader, că n-au ştiut ce-au votat, că au făcut binele din greşeală şi că îl vor anula prin toate mijloacele. Lege de rectificare  – ceea ce nu se poate decât după ce legea anterioară intră în vigoare – sau angajarea răspunderii guvernamentale. Ia angajaţi-vă voi răspunderea contra scăderii TVA la alimente, ceea ce lumea percepe ca pe o scădere a preţurilor, iar comercianţii deştepţi o vor face, in ciuda circumspecţiei specialiştilor! Vă sinucideţi ritual.

Prostia sinistră pe care a comis-o PD-L e ca în desenele animate cu dispozitivul de autotras şuturi în fund. Dacă până acum nu credeam în succesul moţiunii de cenzură a opoziţiei, acum şansele sunt majore. Dacă nu cumva şi opoziţia îşi va da, la rându-i, cu tesla.

28 răspunsuri to “PD-L SAU PROSTIA CARE NU DOARE. DACĂ NICI ACUM NU-I DAŢI JOS ÎNSEAMNĂ CĂ SUNTEŢI CHIAR MAI CEVA DECÂT EI”

 1. mariusnyc Says:

  cica a fost o repetitie generala pentru motiune 😉

 2. PD-L SAU PROSTIA CARE NU DOARE. DACĂ NICI ACUM NU-I DAŢI JOS ÎNSEAMNĂ CĂ SUNTEŢI CHIAR MAI CEVA DECÂT EI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 20 October 2010 – Blog « Romania e frumoasa (10): Hoinarind prin Cluj […]

 3. ghitabizonu Says:

  Anormali da nu pe degeaba …..
  Se prea poate ca inidividele si indivizii pedeeni sa fi stiut prea bine ce fac .
  Urmeaza motiunea de cenzura . Unii din majoritatea pestinentiala incep sa nu mai fie asa de fericiti – ca deh mai au si ei cunoscuti, vecini, alegatori samd ,. Insa astea 2 voturi arata ca totusi pestinentialii is umani si nu caini turbati . Asa ca au primit dezlegare la votare pentru …
  Insa socoteala nu a tinut cont ca mai este si FMI ul prin tara. Ca careva de pe acolo mai stie si romaneste si urmareste cu ceva mai multa atentoe decat mine activitatea parlamentara . Si imediat a sunat telefonu … ba , acum ati taiat una din conditiile propuse de voi. Ce punenti in loc?!.
  Asa ca s-a gasit solutia “noi suntem prosti nu stim ce facem si vom impiedica aplicarea legilor astora” si ala sefu lu grupu pedee si-a asumat raspunderea si ridicolul. Fiindca in Romania ridicolul nu ucide .
  Acu sa vedem daca figura va tine (si) cu FMI …
  Ca mai este o posibilitate care poa o sa se poata. Sunt gata sa plaseze mana . Guvernarea adica. Si spera ca urmatorul gubern sa aiba mari necazuri cu bujetu si din cauza scaderii TVA la paine …

  http://vremea.forumgratuit.ro/politica-i-economia-romaniei-f1/ura-draguta-mea-astia-nu-sunt-normali-t197.htm#485

 4. plano10 Says:

  Ce bine ar fi daca ametitii astia portocalii, independenti si cele udemereu ar confunda, pe 27 oct., motiunea de cenzura cu asumarea raspunderii de catre guvern si ar vota DA! 😉

 5. raduhumor Says:

  Pana la urma inclin sa cred ca-i o miscare de-a lui Basescu !
  Astia se vor face ca vor sa indrepte situatia, dar se va ajunge la promulgare la
  Basescu si acesta ca un adevarat samaritean va tine cu poporul !
  Pana atunci pleaca si sleahta de la FMI si in caz ca motiunea reuseste , Piratul are in spate niste voturi la suspendare pe care altfel nu le-ar fi obtinut altfel !
  Treaba cu pistrui !

 6. raduhumor Says:

  Dar a inghiti cu buna stiinta o asemenea m-u.ie la comanda spune totul despre calitatea execrabila a acestor prapaditi portocalii.
  Ar trebui opriti sa mai (sp)urce scarile parlamentului 🙄
  Niste mizerabili :mrgreen:

 7. Octavian Radu Says:

  Personal sunt de acord cu micsorarea TVA-ului la produsele alimentare de baza. Chiar salaut modificarea!
  Insa sa realizam ca ceva trebuie pus in loc.

  In privinta neimpozitarii pensiilor sub 2000 de lei…nu sunt de acord. Personal as impozita toate pensiile. Dar atentie, le-as impozita progresiv.

  http://www.octaraduro.wordpress.com

 8. olimpiu65 Says:

  nu trece motiunea! pot face orice imbecilitate portocaliii, ca tot nu se gasesc douazeci si trei sau sase voturi cat lipsesc opozitiei…. asta in cazul cand toti parlamentarii opozitie voteaza cu bile nu cu chewing-gum
  totul e o batalie de magine si rating al stirilor. una cu stenograme puncteaza Zeus, una cu prosti in parlament puncteaza opozitia si cam atat restul ramane cum am stabilit, pardon cum stabileste FMI si UE si Banca Mondiala, licuri mari si mici

 9. ghitabizonu Says:

  Colaborationisti compradori cauta urgent ocupant strain!!!
  Adanca imbecilitate a intelectualului roman nu-i justifica infamia!

  Tova Alinutza Pipidi mungeste in Bacania Libera Intrarea României în Uniunea Europeană a fost tot timpul concepută de oameni ca mine ca o formă de ocupaţie străină, deşi, desigur, nu am spus asta în fiecare zi şi la fiecare oră . Ceva mai sus comite fraza : Din păcate nu avem un ocupant străin, precum Kosovo, unde cinci miniştri au fost umflaţi pentru corupţie de forţa de poliţie internaţională anul trecut, sau ca Germania de Est,. Am unele dubii ca dl Capatana de Varza Unificatoru ar accepta sa fie tratat ca “ocupant strain”.
  Insa zisa Alinutza are meritele sale – si anume ca isi asuma si exiba infamia in mod public . Asta este de fapt modul de gandire dominant al “intelctualitatii” romanesti recepte , aia care basheste bine si decade pana la babuinisn (nuit pudic basescianism).
  De fapt este prelungirea unor vorbe proaste de dinainte de 89 “ungurii au zahar si trupe de ocupatie , cehii au si ulei si zahar si trupe de ocupatie, polonezii au ulei si trupe de ocupatie , noi de ce nu avem zaghar si ulei ?”. Si explicatia esecului crunt pe care Romania il suporta ori de cate ori simtatizantii cercurilor astea teleptuale ajung ;a guvernare (prin frauda morala).
  Fiindcva p[olitica lor este una de ocupatie fara ocupant! Si ptr asta ei amusina 360 de grade doar doar or gasi un ocupant . Si ptr asta ei distrug viata economica a Romaniei.
  Si asta o au in sange , mostenirea parintilor lor care s-au ajuns pe baza unei ocupatii straine !
  Si mai cupleaza la asta si adanca imbecilitate a intelectualitatii romane : introducerea pieţei libere nu aduce de la sine o organizare socială de tip modern, adică o guvernare imparţială, un stat de drept, un sector public guvernat de o abordare impersonală, şi nu de cumetrii etc. Mare eroare am făcut să credem că din prima emană a doua, că e destul să liberalizezi preţuri şi să privatizezi întreprinder. Aici gasi si alte explicatii .. cum se face ca la noi s-a lansat cu mare tamatam contractui de 200 de zile din Romania desi in Rusia cele 500 de zile esuasera in fraudatizare. Modul in care Rusia si-a facut de cap in Transnistria in adanca tacere intelegatoare a mass mediei – pai daca ai “nostrii” care erau corespondentii de presa ai medeiei occidentale lupatu cu comunistu Iliescu si admirau pe democratu Eltin ce sa mai vrem ? Si esecul – liberalizarea preturilor nu este decat o parte din ce ar presupune reforma trecerii de la proprietatea de stata la cea privata , si anume cea finala . Insa e prea mult sa le ceri unor minus habet a caror unic merit este ca sunt copii si invataceii ocupantilor stalinisti !!
  Si cu nerusinarea specifica acestei categorii jigodioase aceasta stea fondatoare de Societate cAcademica antiRomana are asa un vos solutie :Exasperarea publică e aşa de mare, că lumea ar fi fericită să fim conduşi din afară; dacă ar face CEDO un cartel cu investitorii străini şi Comisia de la Bruxelles, românii i-ar vota pe loc. De un’ se vede ca definiata ei de roman este cea a activistilor stalinisti ai anilor 50 .

  PS. Sunt curios cate scrisori din astea veniti sa ne salvati a primit Balsoi Tankist tov Leonea Brejnev …..

  http://vremea.forumgratuit.ro/post.forum?mode=newtopic&f=1

 10. Marcus Says:

  Romania, Incotro ?

  Motto: Dumnezeu l-a creat pe Om, i-a dat suflare de viata si l-a binecuvantat. (Biblia)
  Dracul, invidios pe Lucrarea Domnului, l-a creat pe Basescu, i-a tras o sticla de whisky in goarna si l-a reales sa-i conduca pe romani spre el. (Geneza de Basarabi, Basescu, Cartea I).

  Delicventii, bisnitarii, hotii, suti si prostituate,
  Toti isi apara tatucu’ si-l vor Nas pana la moarte.
  Caci de cand este in tronu-i si conduce ca tiranu’,
  Legea-i lege pentru fraieri, pentru ei legea-i golanu’.

  Incultura, manelismul, arivismul si prostia
  Sunt in tara idealul, decazuta-i Romania.
  Etalon a ajuns banul, nemuncit, la greu furat,
  De ciracii lu’ chiombila, erijat in imparat.

  Societatea-i divizata, romanasu-i invrajbit
  De un claun ce cu spiluri boborenii i-a vrajit.
  Cu minciuni si vorbe goale pe scenarii securiste
  El mentine-n asta tara practicile comuniste.

  N-are mama, n-are tata, e cu gand doar la ciordit
  Aparat de-o lege stramba, hotu-i negustor cinstit!
  Strans unite sub pulpana-i clanurile de borfasi
  Isi fac veacu’ la Putere, protejate fiind de Nas.

  Boboreanu-i cu amaru’, responsabil doar cu biru’,
  Sa-i plateasca lui marirea, insetat este vampiru’!
  Caci de Tepes e-o legenda, renumit fiind ca Dracula,
  Chiombu’ insa e aievea si-n curand va beli…pielea.

 11. t1u1 Says:

  Super, o sansa unica.
  Dar va fi mai greu ca niciodata.
  Mingea este la fileu, dar o trece cineva peste plasa ?
  Cine ?
  Ca turbatii sunt mai inversunati ca oricand.
  Oare e nevoie sa greseasca opozitia cu ceva sau zarurile sunt aruncate deja?
  Caravana trece ranjind cinic.

  Unsurosii sunt atat de relaxati,incat …. ?
  Ce ne mai asteapta, oare ? Alte ciuruieli ?
  Uh, nu sunt parior, dar as paria.
  Si as vrea sa castig.
  Ghici, care ar fi rezultatul ?

  Doamne ajuta !

  Maria s.(Timisoara)

 12. t1u1 Says:

  Roxana, te rog, arunca la spam prima mea interventie, eu nu stiu s-o fac. am trimis-o pe a doua in speranta ca voi putea s-o sterg pe prima, dar nu reusesc. Trebuia doar sa corectez, 0 de la sfarsit si sa pun paranteza. Greu este sa fii nepriceput.
  Multumesc, M.s.(TM)

 13. Marcus Says:

  Romania, Incotro ?

  Motto: Dumnezeu l-a creat pe Om, i-a dat suflare de viata si l-a binecuvantat. (Biblia)
  Dracul, invidios pe Lucrarea Domnului, l-a creat pe Basescu, i-a tras o sticla de whisky in goarna si l-a reales sa-i conduca pe romani spre el. (Geneza de Basarabi, Basescu, Cartea I).

  Delicventii, bisnitarii, hotii, suti si prostituate,
  Toti isi apara tatucu’ si-l vor Nas pana la moarte.
  Caci de cand este in tronu-i si conduce ca tiranu’,
  Legea-i doara pentru fraieri, lor le-o prescrie golanu’.

  Incultura, manelismul, arivismul si prostia
  Sunt in tara idealul, decazuta-i Romania.
  Etalon a ajuns banul, nemuncit, la greu furat,
  De ciracii lu’ chiombila, erijat in imparat.

  Societatea-i divizata, romanasu-i invrajbit
  De un claun care cu spiluri boborenii i-a vrajit.
  Cu minciuni si vorbe goale pe scenarii securiste
  El mentine-n tara asta practicile comuniste.

  N-are mama, n-are tata, e cu gand doar la ciordit
  Aparat de-o lege stramba, hotu-i negustor cinstit!
  Strans unite sub pulpana-i clanurile de borfasi
  Isi fac veacu’ la Putere, protejate fiind de Nas.

  Boboreanu-i cu amaru’, responsabil doar cu biru’,
  Sa-i plateasca lui marirea, insetat este vampiru’!
  Caci de Tepes e-o legenda, renumit fiind ca Dracula,
  Chiombu’ insa e aievea si-n curand va beli… petrolieru’.

 14. Marcus Says:

  Romania, Incotro ?

  Motto: Dumnezeu l-a creat pe Om, i-a dat suflare de viata si l-a binecuvantat. (Biblia)
  Dracul, invidios pe Lucrarea Domnului, l-a creat pe Basescu, i-a tras o sticla de whisky in goarna si l-a reales sa-i conduca pe romani spre el. (Geneza de Basarabi, Basescu, Cartea I).

  Delicventii, bisnitarii, hotii, suti si prostituate,
  Toti isi apara tatucu’ si-l vor Nas pana la moarte.
  Caci de cand este in tronu-i si conduce ca tiranu’,
  Legea-i doara pentru fraieri, lor le-o prescrie golanu’.

  Incultura, manelismul, arivismul si prostia
  Sunt in tara idealul, decazuta-i Romania.
  Etalon a ajuns banul, nemuncit, la greu furat,
  De ciracii lu’ chiombila, erijat in imparat.

  Societatea-i divizata, romanasu-i invrajbit
  De un claun care cu spiluri boborenii i-a vrajit.
  Cu minciuni si vorbe goale pe scenarii securiste
  El mentine-n tara asta practicile comuniste.

  N-are mama, n-are tata, e cu gand doar la ciordit
  Aparat de-o lege stramba, hotu-i negustor cinstit!
  Strans unite sub pulpana-i clanurile de borfasi
  Isi fac veacu’ la Putere, protejate fiind de Nas.

  Boboreanu-i cu amaru’, responsabil doar cu biru’,
  Sa-i plateasca lui marirea, insetat este vampiru’!
  Caci de Tepes e-o legenda, renumit fiind ca Dracula,
  Chiombu’ insa e pe duca si ca sprit de sprit va suge… des’tu’.

 15. Serviciile secrete si DNA transformate de regimul Basescu in principali producatori ai showbiz-ului dambovitean « Plano10's Blog Says:

  […] De salutat interventia de astazi, pe aceasta tema,  a fostului premier liberal, Calin Popescu Taric… […]

 16. sandman Says:

  Idiotii aia doi, Vişan şi Toader, poate n-au stiut ce voteaza, dar Frunzaverde si Cezar Preda, da. Asa ca… Reglare de conturi?

 17. virgilvirgil Says:

  Cine sa-i dea jos Roxana ?!… Domnii Ponta de mina cu Antonescu ? N-ai sa vezi !… Nici nu ma mai obosesc sa-ti si spun de ce …

 18. Marcus Says:

  Baga-ti-l In Cur, Nea Toadere!

  Alde Udrea si-alti ministri, Anastase si Olteanu
  Au dat proba-n fata lumii, cum e treaba cu melteanu
  Care-ajuns in Sfatul Tarii, pus sa isi exprime votu’,
  La deş’t sui al lu’ nea Toader, ca tampitu’ puse botu’.

  Si-a votat precum primarul, nestiind nici ce, nici cum
  Legi nevrute de Putere, la norod insa parfum.
  Disperat de-asa greseala si visand la final roz,
  El umil acum asteapta busuioc dres de matroz.

  Lumea muta il priveste si pare a nu-ntelege
  Cum ajuns-a dobitocu’ la popor sa faca lege.
  A uitat cu buna stiinta c-a primit bacsis galeata
  Sa-i dea votul lu’ Chiombila care si-a adus si sleahta.

  Geaba azi goliti la punga si pe cap doar cu nevoi
  Se crucesc cum Anastase numara din doi in doi,
  Sau cum omu’ cu broscoiu’, din scaun de presedinte,
  Valideaza ranjind scoruri, iar apoi el se dezminte.

  Opozitia-i ferice si din plenuri se retrage
  Nevrand in asa privata, ca o musca sa se bage.
  Ea mizeaza-n continuare pe nea Toader s-al sau deget
  Ce indruma grav melteanu sa voteze fara preget.

  Pentru-a nu intra-n anale, c-autor de-asa rahat,
  Nenea Toader bine-ar face, daca ar urma un sfat:
  Degetul ce il ridica, semn de vot, c-un aer dur,
  Ar da bine la pulime, de si l-ar baga in cur.

 19. virgilvirgil Says:

  Eeeee … Incepem sa cascam ochii cum devine chestia cu trestia prin politichia romaneasca ? Bun … Inseamna ca o sa facem progrese . Sa nu va mai otzaritzi la mine cind va tot spui ca opozitia da pe de laturi de natarai . Natarai pe care nici in cur nu-i doare de noi populimea . Domnul Tonta si-a pus palma in cur si s-a grabit sa se suie in aeroplan spre a lua tarurul de corne . Si unde poti lua cel mai bine taurul de coarne ? Evident , in Spania … O fi depus si aia fro motiune ceva pe acolo ?!… In ast timp domnul Nastase , ne anunta jurnalele , negociaza la greu cu minoritatile … Care minoritati ne anunta si ele prin vocea liderului lor domnul Pambuccian ca nici poveste de asa ceva … Domnul Antonescu se scarmana in … In tolba , ca unde altundeva , sa scoata un cantedat de premier …

  Baga greu mina la fund si scoate , precum cei prestigitatori de la circurile bilciurilor din mahalaua Vergului , un iepure de plus pe care-l tot agita in fata celor gura casca spre a parea ca-i viu …Iepurele cu pricina este nimani altul decit domnul premare al Sibiului . Acuma , nu mai tiu io bine minte , da parca asta si-a pus si dinsul palma in cur dupa o discutie tete a tete cu Baselu acu frun an si a tuns-o iepureste la Sibii lasind pe domnul Crin cu dhestu in gura , n’asa? Ma rog , chestie de optiuni … Ca de unde nu-i , nici Bunul Dumnezeu nu cere … Asta chit ca domnul Antonescu , s-a obosit sa-i ceara domnului Ponta o discutie despre ce vor fce dupa motiune . Miercuri seara , zice Tonta , miercuri seara ca acuma-s ocupat … Ocupat cu taurul cela de prin Spania …

  Asta negresit spre a ne arata ca dinsul ca si jucator ce se afla , totdeauna face ceva , chiar si atunci cind Intre timp din surse aflam ca domnii Ponta , Dragnea si Nastase si-au scos albumele cu poze de cind erau in scaunele puterii de la naftalina si au inceput sa le rasfoiasca cu gindul pesemne sa schimbe si de un mobilier ceva prin cele birouri ministeriale . Tot sursele ne spun ca aleatii , domnii de la liberali croiesc si dinsii mantii guvernamentale , dar mai mult asa cu fir de independent … Puterea ? Ce face puterea ? Pai ce sa faca , ce a invatat mai bine la cursurile pentru stingerea incendiilor „micii pompieri in actiune” aratind si dinsa ca numarul natrailor care o compun depaseste cu mult pe acela al natrailor din opozitie . Mi se pare corect … Pai nu d’aia e putere ?… Capul ei , domnul Baselu se face ca ploua …

  Acuma noi , noi ce dracu facem ? Ca iote , vine iarna !…

 20. ghitabizonu Says:

  Roxana

  am asa o curiozitate parsiva …
  Ce parere ai tu – ca femeie – despre dezamgirea Nutzei Nationale ?
  Maria s tu cam ce ai de zis?!
  Misoginism din partea lui ?

 21. acub123 Says:

  Cine voteaza cu Basescu e prost iar cine voteaza cu Geoana sau Ponta e destept. Interesant. Eu zic ca cine voteaza, e prost oricum.

 22. mihai444 Says:

  http://www.ziuaonline.ro/eveniment/religie/7249-lemnul-sfintei-cruci-la-catedrala-patriarhala.html

 23. t1u1 Says:

  Iti trimit putina muzica pentru tine si pietenii tai.
  Sa fiti iubiti si sa scapam de necurati, cu prietenie, M.S.(TM)
  http://www.trilulilu.ro/Seherezada/97058c05e446df


  http://www.trilulilu.ro/rezadan/078a99c4963776
  http://www.trilulilu.ro/lee40lod/29a0d3fea48102?playlist=34876
  http://www.trilulilu.ro/sorinalex972/8e422fab64a7aa

 24. t1u1 Says:

  Bizonule,
  s-o ia necuratul si s-o arda in flacarile iadului.Pentru purificare.
  Iti place raspunsul meu?
  Parasuta aia credea ca va fi prim ministru ?
  Cel mai bun produs al bostanilor din toate timpurile, auzi, ce este ea ?
  Sa nu rada si curcile?
  Sunt complet aerieni, narojii astia (pronuntare dialectala pentru nerozi), plutesc, leviteaza, doar ca nu se dezintegreaza de la atat de multa nemernicie ?
  Dar vineee vremea !
  Maria S.(Timisoara)
  http://www.trilulilu.ro/miky59/6cef3a2c923452
  Trimit piesa asta pentru a fi iertata, desi nu cersesc asta, dimpotriva fiecare cuvant si sentiment exprimate mai sus imi apartin integral si le-as repeta pana cand s-ar realiza ceea ce le doresc eu bostanilor.
  Purificare de toti bostanii, prin ardere. C’este ca que je veux !

 25. t1u1 Says:

  Am auzit ceva ce merita stiut.
  Asadar: un roman din Stefanesti sau din imprejurimi, unde isi au resedintele de la tara una din loazele (una din resedinte e in constructie – din ce milioane oare ?) diliotului si amantul ei, il va angaja pe uzurpator, porcar, dupa ce isi ia talpasita din Cotroceni,pentru ca nu mai are si nu gaseste porcar.
  Va place ideea ?
  M.S.(TM)

 26. Marcus Says:

  Misterul Votului Portocaliu

  Aliodor, Magul de Curte, suparat fiind pe jupan,
  Ca i-a dijmuit venitul, si-a gasit un alt stapan.
  Si manat de razbunare in ideea de vendetta
  El vraji parlamentarii, defectand marioneta.

  Dup-un chef si pus pe sotii, elixir nou a creat,
  De vota portocaliu’ ca si cum ar fi fost beat.
  La un semn al lu’ nea Toader, lucrat crunt cu violet
  Gasca de papusi stricate a votat proiect decent.

  Jale male si teroare a cuprins portocaliii
  Caci asemuiti la minte ei sunt astazi cu zbanghiii.
  Nestiind ce li se-ntampla au votat ca dobitocu’
  Legi ce aplicate-n viata schimba la romani norocu’.

  Cu jobenul pe-o sprinceana si bagheta intr-o mana
  Rade de se prapadeste, Magul, cel cu sange-n vana.
  De nu-i cioparteau tainul, reducandu-l cu un sfert
  Alte legi ar avea chiombu’ la semnat, in cabinet.

 27. Felix-Gabriel Lefter Says:

  Rămân de acord cu tine. Cred că sunt efectiv proşti, adică nici măcar efectiv nu au, nici cât şobolanii care parasesc corabia. Degringoladă, ce mai! Nici măcar sa speculeze fapta bună, din greşeală, nu-s în stare. De aia râdea opoziţia la vot: „Bă! Aştia chiar sunt cretini!”.
  Iar Chiombu e acum în mare dificultate, prins între mulţimea neaoşă şi bildenbergi.
  Mor de curiozitate ce-o sa facă!

  P.S. Mă gandesc ca dacă era Borfeta la prezidiu ar fi numărat că toate voturile sunt împotrivă… Toate cele 21 de milioane prezente în sala…

 28. Marcus Says:

  Gand Bun, Nea Toadere!

  Dup-atata vanzoleala, rasete si tevatura,
  Romanimea azi asteapta si Motinuea de Cenzura.
  De o fi in mana buna, nenea Toader s-al sau des’t
  Va comite-o nefacuta sa ramana de povesti.

  La un semn de-al sau cu des’tu’ vor vota din nou ciracii
  De in chiombu’ si-n a sa gasca vor intra buluc toti dracii.
  Cand in plen portocaliii vor da jos guvernul Boc
  Poporu-si va face cruce, iar cordu’ lu’ chiombu’ poc!

  Precum stim portocaliii sunt papusi trase de ate
  Chiombului, cand ei voteaza, ii dau mari dureri de mate.
  Si-l obliga, saracutu’, ca semnand el sa repare
  Vot talamb, dat in prostie, in distinsa Adunare.

  Asa ca, frate romane, nu mai protesta in drum,
  Ruga-nalta tu la Domnul, lu’ Dorel sa-i dea gand bun
  Si cu des’tu-i de poveste sa-si indrume dobitocii
  Sa voteze iar ca unul, sa ne scape de toti bocii.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: