MOTIVELE REALE ALE CONVOCĂRII CSAT

Frica de asasinat.

17 răspunsuri to “MOTIVELE REALE ALE CONVOCĂRII CSAT”

 1. MOTIVELE REALE ALE CONVOCĂRII CSAT » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 29 September 2010 – Blog « Impresii de calatorie: Belfast, Irlanda de Nord […]

 2. virgilvirgil Says:

  Frica de asasinat …
  Roxana , hai sa fim seriosi ! Cui sa-i fie frica de asasinat ? Asasinului ?! Nici pe departe , mai repede noua celor asasinati zi de zi de trupetii dinsului …

 3. motrauxdesarsaylles Says:

  Basescu si-a angajat propriul asasin,il omoara zilnic cate un pic si se comanda cu 4 cuburi de gheata…hai odata ca nu mai rezistam ! 🙄

 4. virgilvirgil Says:

  Ordo ab Chao … Ni se pregateste ceva …

  „Ordo ab Chao” … „La ordine plecind de la haos” este de fapt o doctrină secretă a maoneriei pornind de la ideea ca izbucnirea unei crize duce la apariţia unei sanse de a gasi o solutie . Iata de ce membrii discretei societati , fac tot posibilul a provoca haosul, în scopul de a genera frustrare , supărare si revolta din partea oamenilor, profitînd astfel de dorinţa oamenilor de a trăi în ordine .

  Daca aruncam o privire in trecutul postdecembrist al venerabilului nostru prezident putem constata ca domnia sa a provocat pe oriunde a trecut numai si numai scandal , fiind un fel de „Gica contra” la superlativ .

  Pe oriunde a trecut sau trece , domnia sa lasa in urma o harababura de nedescris reusind performanta sa se pune contra cu toti si toate pe care le-a gasit in calea sa.

  A zburatacit flota , l-a zburatacit pe Ciorbea , a zburatacit pe Roman , a intors cu curul in sus intregul Bucuresti fara de vreun folos alergind cateii vagabonzi si chioscarii , s-a certat cu Tariceanu , a pus pe chituci alianta DA , a tradat Internationala Socialista , s-a certat cu toate paridele , cu toate sindicatele , cu intelectualii , cu societatea civila , cu PD-ul chiar , a pus pe chituci intreaga tara , a pus in disolutie totala statul clamind necesitatea unei noi Constitutii , unui nou stat bazat numai pe reguli de dinsul stiute …

  Si haosul continua sa se adinceasca …

  7 octombrie se anunta o zi extrem de interesanta …

  Sunt pregatite mari manifestatii de strada ale sindicatelor si nu numai .

  Curios , CCR amina decizia privind pensiile pe … 6 octombrie .

  Si mai curios , Baselu al nostru aduna CSAT-ul la Cotroceni exact pe date de … Ei bine , exact pe data de 7 octombrie , adica atunci cind manifestantii vor fi la poarta Cotrocenilor…

  Ordo ab Chao … Vi se pare cunoscut ?…

  Ba’selu a devenit membru al … discretei societati inca de pe vremea cind pastorea destinele Bucurestilor fiind initiat in loja lui Florea Bragadiru ca novice . Evident ca excelenta sa detine astazi un grad mult mai mare si pesemne este venerabilul unei loji cu mult mai importante .

  Ni se pregateste ceva …

 5. Sunteţi de acord cu suspendarea preşedintelui Băsescu?… « Dispecer Blogosferă Says:

  […] Vania, Roxana Iordache, Alex Mazilu – Blog foto zilnic, Badea, un fel de Mircea, Ciutacu, Cristian Lisandru, Flavius […]

 6. mihai444 Says:

  http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/papusarii-din-spatele-mitingului-de-la-cotroceni-201007.html 🙂

 7. olimpiu65 Says:

  e prea ,,sedat” sa-i frica de asasinat. umbla ca prostul pe starzi cu geamul deschis la masina. convoaca CSAT pt a definitiva planul de ingenunchiere definitiva a tututror institutiilor statului si sa-i arate pacaliciului de Igas cum mere treaba

 8. t1u1 Says:

  Nu avem noi norocul asta, sa scapam de mizerabilii astia distructivi.
  Ma refer la asasinat.
  Pana sa apara un erou al neamului, ne termina nebunul, de o mie de ori.
  Maria S.(Timisoara)

 9. sandman Says:

  @virgilvirgil
  Nici masoneria nu mai e ce era daca l-a bagat pe pacaliciul asta in rindurile ei. Da’ ce ma mai mir, Prigoana nu e?

 10. Marcus Says:

  Sa Dea Domnul Sa N-am Dreptate !

  Ieri am asistat la o mare frasuneala si vanzolela pe la teveuri legate, in primul rand de decizia Curtii Constitutionale privitor la legea Pensilor, iar in al doilea rand de importanta cu care si-au facut din nou aparitia analistii politici si politicienii abonati permanenti la astfel de spectacole pentru a-si da ei cu parearea si a ne arata cat de destepti sunt ‘mnealor in materie de cunoastere si clarviziune politica.
  Sunt, pe dracu! Cu exceptia a foarte putine exemple notabile, toti ceilalti care apar pe sticla in astfel de momente, sunt niste habarnisti de doi bani, care le papa banii mogulilor de pomana, putand fi oricand inlocuiti cu mobila din studioul de televiziune. Ba, unii dintre ei mai reusesc sa transmita constant si stari de disconfort total si nervozitate telespectatorilor dotati cat de cat cu simtul logicii si un minim de cultura generala si politica pentru a percepe la justa valoare realitatea politica cu care ne-a cadorisit chiombila.
  In orice caz ieri, portocaliii au venit cu tema invatata ca de obicei pe de rost, tema pe care probabil le-a dat-o chiombu’ judecatorilor de la CC si menita sa justifice o eventuala decizie anticonstitutionala luata de judecatorii basescului.
  Conform acestei noi teorii, Curtea s-a transformat intr-un tribunal comercial, deciziile ei trebuind musai sa tina cont de o anumita realitate economica si nicidecum strict de respectarea principiilor constitutionale si aplicarea legii, indiferent de partea cui se afla dreptatea.
  In opinia slugilor basesciene pe principiul “a furat saracu’, ca n-avea ce manca”, legea n-ar trebui aplicata, saracu’ iertat, iar judecatorii CC fiind obligati sa-i dea chiombului o lege care sa tina cont de faptul ca guvernul fiind impotent intelectual nu este in stare sa gaseasca solutii pentru a asigura un fond de pensii normal, motiv pentru care rezolvarea problemei sta in taierea lor si inmormantarea grabnica a pensionarilor.
  Acum, ca am vazut sarcina principala primita de la Cotroceni si justificarea unei solutii de acest gen sa vedem si ce altceva doreste chiombu’ la momentul la care au fost dovediti fara dubiu sau posibilitate de dat cotita drept hoti ordinari, fara niciun scrupul, in marsul lor triumfal de distrugere a statului de drept si instaurare a dictaturii in Romania.
  Basescu a fost somat public de Opozitie sa nu semneze spre promulgare o lege anticonstitutionala si dovedit fraudata la greu, caz in care este pasibil unei noi suspendari, de data asta cu sanse 80% de reusita. Tot in carca lui Basescu sta si fraudarea legii de curvetu’ Anastase , motiv de catuse pentru duduie si de deces politic pentru PD-L in frunte cu el. In concluzie Basescu nu-si doreste momentan ca aceasta lege sa treaca de Curte. Si atunci ce face maestru’ papusar? Nimic mai simplu, cheama judecatorii Curtii la ordin si le comunica sa retrimita legea in Parlament pentru a fi revizuita din anumite motive de necostitutionalitate, DAR IN NICIUN CAZ PE MOTIV DE FRAUDA.
  Ce fac judecatorii? Cer time-out, solicitand mai mult timp pentru o decizie atat de importanta, in realitate ei gandindu-se cu tot corpul inundat de sudoarea efortului, cum dracu’ s-o scalde in motivarea respingerii legii, astfel incat Anastase si Basescu nici usturoi n-au mancat, nici modalitatea de trecere prin Parlament nu pute ca dracu’, asa cum a vazut tot boboreanu la teveu.
  Pariul pe care il lansez este urmatorul: provoc pe oricine din tara lui Basescu sa ma contrazica cu argumente logice, iar in motivarea respingerii legii sa apara macar cuvantul FRAUDA. Sunt convins ca vor folosi acest timp de ragaz pentru a gasi o formulare referitoare la furt, atat de abracadabranta incat nici dracu’ n-o va intelege, daramite puletele roman cu drept de vot, dar care o va absolvi pe Anastase de furtul ordinar comis in vazul lumii.
  Si asta cu toate ca, in sufletul meu, ma rog la Dumnezeu sa n-am dreptate, iar judecatorii sa dea dovada de profesionalism si sa judece legati la ochi, nu din pozitia de slugi recunoscatoare Cotroceniului pentru scaunele confortable in care i-a pus Basescu (pe unul dintre ei, tot prin frauda parlamentara).
  Indraznesc sa merg si mai departe cu acest exercitiu de logica elementara si sa afirm cu toata convigerea ca daca ii vor da satisfactie chiombului, in afara de faptul ca se vor descalifica atat profesional cat si moral, vor da unda verde totala instaurarii dictaturii in Romania.
  Care va bagati?

 11. Indezirabilul Says:

  Miting Anti-cip. DATI MAI DEPARTE !
  http://ro.altermedia.info/general/miting-anti-cip-dati-mai-departe_21095.html

 12. plano10 Says:

  Basescu trebuie sa se teama de nemintosii care l-au votat.
  Cei care nu l-au votat nu-si pun mintea cu unul despre care stiau ce-i poate mintea.

 13. Marcus Says:

  La Bulivar, Birjar !

  Coana Nutzy nu mai are nici masina, nici sofer,
  Pe model de Ceausescu, ea si-a tras elicopter,
  Are chiar si o escorta ca si domnu’ presedinte,
  Patru ciori, pe cate-o Mobra, evolueaza dinainte.

  Bicicleta s-armasarul i se par azi desuete
  Zburatoarea prin inalturi genereaza noi efecte.
  Cand din ceruri ea descinde, ca Zeita din Olimp
  Tamp priveste-adunatura, si-mpietrita e la chip.

  Solidara e cu Nutza la salarii cand renunta,
  De chirie pentru moftu-i sa aiba noua Lenuta.
  La caini frunzulite toaca ministerul jucarie
  Bugetul in vant se duce, ei sa-i faca bucurie.

  Geaba ne declara dansa, cum ca plata-i din parcare
  Din ce dungi trase Cocosu’, albe toate la culoare.
  Boboreanu-si plange-n barba la asa o gogonata,
  Stiind ca el e cotizantul pentru asta mare plata.

  Iar prin targ de se zvoneste, cum ca Nutzy prim ministru
  El isi vede viitorul tot mai sumbru si sinistru.
  La ambitia Nuticii si la ce vrea ea de la viata
  O racheta-o sa-si doreasca, tot cu ciorile in fata.

  Vom strange din nou cureaua, pan-la cota de lesin
  S-avem cash pentru amanta, devenita-l nostru chin.
  Sa nu sufere sarmana, doborata de vreo grija
  Ii vom da bani cu lopata, sa-si permita orice birja.

 14. Marcus Says:

  Pax Baseasca

  Suparat este chiombila si e tare-ngrijorat
  Babele si un mos gures au pus-o de-un atentat.
  Toata presa cea pupina i-a sarit in ajutor,
  Manioasa ea condamna conjuratii din popor,

  Ce c-o carja si-o ocara vor sa dea o lovitura
  Pe chiombila de pe tronu-i jos sa-l dea c-o palitura.
  Mai nou politistii, neica, au pus-o de-un puci armat
  C-un chipiu si cinci chistoale, vor pe voda daramat.

  Drept urmare sfatu’ tarii, chiombu-n grab-a adunat.
  Si-o ancheta ca la carte cu glas aspru-a ordonat,
  Vinovatii sa-i gaseasca pentru asta fapta rea
  Si c-o cizma-n cur afara, de-indata sa ii dea.

  Nou ministru la interne, o paiata de doi bani,
  Isi tine subordonatii, drept o gasca de golani.
  Hotii, sutii si smenarii au trecut in plan secund,
  Noua tinta-s politistii contestandu-l pe bolund.

  Pax Baseasca vrea in tara, chiombu’ pus pe dictatura
  Nu vrea strigate la poarta, nici proteste-n batatura.
  Vrea in schimb ca politistii sa comita-un fratricid
  Corolar care confirma al natiunii genocid.

 15. Marcus Says:

  Pax Baseasca (Actualizata)

  Suparat este chiombila si e tare-ngrijorat
  Babele si un mos gures au pus-o de-un atentat.
  Toata presa cea pupina i-a sarit in ajutor,
  Manioasa ea condamna conjuratii din popor,

  Ce c-o carja si-o ocara vor sa dea o lovitura
  Pe chiombila de pe tronu-i jos sa-l dea c-o palitura.
  Mai nou politistii, neica, au pus-o de-un puci armat
  C-un chipiu si cinci chistoale, vor pe voda daramat.

  Drept urmare sfatu’ tarii, chiombu-n grab-a adunat.
  Si-o ancheta ca la carte cu glas aspru-a ordonat,
  Vinovatii sa-i gaseasca pentru asta fapta rea
  Si c-o cizma-n cur afara, de-indata sa ii dea.

  Nou ministru la interne, o paiata de doi bani,
  Isi tine subordonatii, drept o gasca de golani.
  Hotii, sutii si smenarii au trecut in plan secund,
  Noua tinta-s politistii contestandu-l pe bolund.

  Sa-l sustina pe chiombila un cotoi sare la cearta
  Pe moguli el ii ataca si-i acuza c-ar vrea japca
  Croita pe presedinte si facuta-n cardasie
  Cu alti doi mahari politici, asta da ticalosie!

  Boc cel mic si far-de minte vine din urma zburdalnic
  Si-mpreuna cu Udroaica se dezlantuie navalnic
  Vrand pulimea s-o prosteasca c-un scenariu comunist
  Cum ca presa parsivita il vrea jos pe securist.

  Numai ca precum urcioru’ spart de-atata folosit
  Tot asa si gogonata repetata nesfarsit
  Nu mai prinde la multimea ce azi e cu buza fripta
  Dupa ce-l vota pe voda, ce i-a arvunit de-o cripta.

  Pax Baseasca vrea in tara, chiombu’ pus pe dictatura
  Nu vrea strigate la poarta, nici proteste-n batatura.
  Vrea in schimb ca boborenii sa comita-un fratricid
  Corolar care confirma al natiunii genocid.

 16. raduhumor Says:

  Doua postari despre care se va mai vorbi :
  Ale lui @Virgil si a lui @Marcus !
  Le-as posta pe toate ecranele TV !
  Daca am avea si altfel de opozitie decat asta de pe blogul asta si inca vreo doua 🙄

 17. motrauxdesarsaylles Says:

  Crin Antonescu la Pro Tv(cel mai prost canal TV) de la 10

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: