GHIŞE ÎI FACE JOCUL LUI BĂSESCU. PROBABIL, INVOLUNTAR

Foto: Cotidianul

Domnul Ghişe, probabil, ţine să devină antipatic. Îmi era simpatic. Am crezut că idioţenia clocită dimpreună cu Funar a fost accidentală. Recidiva demonstrează că pentru senatorul liberal, coerciţia la adresa presei e o obsesie lăuntrică.

Pe lângă faptul că orice (tentativă de) limitare a libertăţii presei e inacceptabilă, Ioan Ghişe îi mai face şi un mare serviciu lui Băsescu, regimului, în general, reuşind să (co)mute atenţia publică de la mizeriile PD-L (furtul Borfetei, reacţiile hormonale ale preşedinteli ţării), la imbecilitatea de iniţiativă de lege a presei.

Şi chiar dacă spune că e o iniţiativă personală, ea nu se poate disocia de calitatea lui de parlamentar liberal. Profesia de jurnalist e una liberală. Să vrei să o limitezi, în orice fel, denotă fie că nu eşti liberal, fie că eşti tembel. Prejudiciile acţiunii domnului Ghişe asupra PNL sunt enorme. Fiindcă orice iniţiativă care afectează presa schimbă agenda mass media.

Preşedintele PNL, domnul Crin Antonescu, e senator. Îl afectează de 2x. Cred că domnul Ghişe ar merita sancţionat. Şi nu, nu poate invoca libertatea de expresie şi libertatea iniţiativei, atâta vreme cât prin proiectul de lege pe care l-a depus în nume personal compromite înseşi valorile liberale.

Pentru tâmpenia-asta fără margini, domnul Ghişe ar merita o suspendare din partid. Poate între timp îşi dă seama.

12 răspunsuri to “GHIŞE ÎI FACE JOCUL LUI BĂSESCU. PROBABIL, INVOLUNTAR”

 1. mariusnyc Says:

  Nu e 100% retard sa nu-si dea seama, merg pe prima varianta

 2. GHIŞE ÎI FACE JOCUL LUI BĂSESCU. PROBABIL, INVOLUNTAR » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 29 September 2010 – Blog « Impresii de calatorie: Belfast, Irlanda de Nord […]

 3. motrauxdesarsaylles Says:

  Eu sint de acord cu Ghise,nu are legatura liberalismul cu controlul la cap al ziaristilor.Eu cred de ex. ca Pora este chiar un caz urgent.poate ca nu era momentul s-o faca dar ziaristii ca si politicienii trebuie supusi la un moment dat unor rigori prea au ajuns toate coardele sa aiba rubrica prin te miri ce tabloid si toate pupincuristele sa ajunga pe sticla la posturile apropiate puterii.Vezi-o pe Rodica Culcer ce mizeria a facut din TVR.

 4. virgilvirgil Says:

  Cineva care a citit cu atentie proiectul de lege si care este un om de isprava imi spunea ca legea e buna …
  Chestiunea este ca sunt lucruri care se fac si lucruri care nu se fac . Un astfel de proiect NU SE FACE !!!
  Nu se face pentru ca o sa dea nastere la tot felul de atacuri la adresa PNL atit din partea presei cit si din partea neispravitilor de pedei , ba chiar si pesedei .
  Pe de alta parte , tinind cont si de ce le de mai sus , Ghise asta a facut parte din corpul turnatorilor volintiri la sfinta monastire secu , drept pentru care mi se pare cam anapoda sa zic ca ar fi fost o chestiune involuntara , n’asa?
  Cind o sa-si faca PNL curatenie in propria ograda ?…

 5. mariusmioc Says:

  Despre Ghişe se ştie că a fost ciripitor la securitate, aşa că nu mă miră că are mentalităţi securiste. Dacă vreţi să-i vedeţi angajamentul: http://mariusmioc.wordpress.com/2010/09/29/vechiul-dusman-al-libertatii-de-exprimare-ioan-ghise-revine-cu-idei-noi/

 6. sandman Says:

  Ghisa nu e la prima aberatie. Deja e recidivist si ma intreb, tinind cont de trecutul sau, ce mai cauta in PNL. De ce e mereu trimis la TV sa bata cimpii, pentru ca e anost si reuseste sa indeparteze orice simpatie fata de PNL.

 7. olimpiu65 Says:

  RIZEA, GHISE, HOARA cel mai tare atac din tara
  ce e prima oara cand vine cu-n astfel de proiect??? nu a mai avut unul impreuna cu un alt mascarici, Funar?????
  media noastra si asa e buimaca, mai trebuia sa apara Ghise cu calculele lui. i-o fi dat cu virgula lui dom profesor?!

 8. t1u1 Says:

  obsesii, obsesii

 9. t1u1 Says:

  Am trimis doar obsesii, obsesii, dupa aceea n-am reusit sa scriu mai nimic, nu stiu de ce.
  Nici nu voiam sa scriu prea mult
  Articolul est ok, dupa el nu prea mai ai ce sa mai adaugi.
  Eventual ca ghise este si el dus cu pluta, ca multi dintre cei care apar in mas media si in viata publica a Romaniei de azi.
  Primul care ar trebui sa faca un control neuropsihiatric este chiar ghise.Dupa aceea, cotroceanul si parlamentarii, judecatorii, la urma noi ceilalti. Nu strica niciodata.
  Dintre jurnalisti eu as vrea s-o vad tratata neuropsihiatric pe coana pora si pe cei care ii pupin…. pe bostani si l-au ajutat pe cotrocean sa ajunga unde nu i se cuvine si il mai tamaiaza si acum.
  Nu am nici umor. Din pacate.
  Maria s.(Timisoara)

 10. t1u1 Says:

 11. Mogre Says:

  Eu cred ca il tratezi pe ghise prea bland. Senzatia mea e ca omul e pur si simplu idiot si ca locul lui nu e la senat ci intr-un spital de nebuni, aripa cu nebuni idioti. Parerea mea.

 12. doru Says:

  Domnule Ghise nu ai sa calci dumneata in urma lui Basescu nici peste o mie de ani ! ……Ca turnator cred ca aveti toate calitatile necesare.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: