CRIN, LUDOVIC, PONTA: BĂSESCU, UN DERBEDEU ŞI UN „PORC ORDINAR”, UN CANCER CARE TREBUIE EXTIRPAT. OPOZIŢIA ÎL VA SUSPENDA SAU NU VOM SCĂPA DE JIGODII

Video de Alexdahorea

Nu-mi (mai) fac (de mult) iluzii cu privire la poporul român. Se poate face orice cu el. Tot ce fac ăştia e împotriva oamenilor. Un regim huliganic, derbedei bolşevici şi hoţi. Iar sindicatele, frecţie controlată.

Se anunţă scumpirea pâinii la români cu 30 la sută şi nici o reacţie. N-are rost să ne mirăm că ţaţa Borfeta fură la scenă deschisă, fără să-i fie frică de consecinţe, fraudează grosolan votul pentru legea pensiilor, criminală, în absenţa opoziţiei din sală. Pe care dă vina, susţinută de Băsescu. N-are rost să ne mirăm nici de tupeul smintit al lui Boc, care a venit în Parlament la solicitarea liberalilor, şi în loc să dea seamă, a acuzat guvernarea Tăriceanu şi şi-a arogat merite istorice. Nesfârşit de ridicol popor care are asemenea premier. Şi o nulitate de preşedinte, un psihopat obsedat de răzbunare. „O mediocritate nervoasă”, l-a caracterizat, nimicitor, Vântu, fapt pentru care, de altfel, avea să fie arestat. Aşa-i trebuie, din cauza lui în mare parte Băsescu e azi preşedinte la al doilea mandat.

Ascult cu detaşare toată larma asta mizerabilă. Rareori când mă mai enervez, cum a fost la discursul din Parlament, când doar mila de televizor m-a făcut să nu-i trag un picior în gură lui Boc.

Băsescu e pierdere de vreme. Bineînţeles, când nu eşti atât de prost încât să-i faci jocul, adică să-l laşi să facă agenda, mediatizându-i smintelile.

Numai că multă lume face jocul regimului Băsescu, care se va perpetua, dacă nu se găseşte soluţia politică. Sau militară. Fiindcă la români mişcare de stradă serioasă n-ai să vezi, nici dacă oamenii mor de foame. Nu ies ei cât e cald afară, doar n-or ieşi la iarnă! Mai ales că liderii confederaţiilor sindicale îşi fac scupule apolitice, în loc să-şi coordoneze acţiunile cu opoziţia politică. Când nu şi-o coordonează de-a binelea cu puterea. Că altfel n-ar fi demonstrat ca fraierii chiar în săptămâna – fără precedent! – a absenţei lui Boc din ţară.

Regimul mizeriei va continua genocidul. Doar dacă îşi apără Armata demnitatea călcată în picioare mai putem scăpa de ciuma portocalie. Sau dacă se radicalizează opoziţia. Cu acţiuni pe măsura vorbelor grele.

Crin şi Ludovic: avem ca preşedinte al ţării un derbedeu şi un „porc ordinar”. Cu ghilimele, precizează Ludovic. Fiindcă porcul e simpatic. Iar cancerul de care vorbeşte Ponta nu-l vom extirpa decât dacă opoziţia îl va suspenda pe derbedeu. Chirurgical. Fără anestezie. Făcând absolut totul ca să obţină voturile necesare.

Singurul lucru de care se teme Băsescu e suspendarea, de-aia şi ţine să dea impresia contrară. Fiindcă la referendum e demis atât de zdrobitor încât nici dacă numără ca Borfeta nu mai poate fura.

P.S. Azi a fost bun Ponta. Aşa, da!

23 răspunsuri to “CRIN, LUDOVIC, PONTA: BĂSESCU, UN DERBEDEU ŞI UN „PORC ORDINAR”, UN CANCER CARE TREBUIE EXTIRPAT. OPOZIŢIA ÎL VA SUSPENDA SAU NU VOM SCĂPA DE JIGODII”

  1. CRIN, LUDOVIC, PONTA: BĂSESCU, UN DERBEDEU ŞI UN „PORC ORDINAR”, UN CANCER CARE TREBUIE EXTIRPAT. OPOZIŢIA ÎL VA SUSPENDA SAU NU VOM SCĂPA DE JIGODII » Bloogle Says:

    […] Original Blog » 23 September 2010 – Blog « Actele aditionale pentru credite (cf. OUG 50) – info de la Protectia Consumatorului […]

  2. motrauxdesarsaylles Says:

    Roxana ce faci aici ?

    Otravesti atmosfera politica din Romania si-asa destul de grav poluata ?

    Afectezi stabilitatea guvernului care ne va scoate din criza la 6 luni dupa ce vor iesi alte tari mai dezvoltate ?

    Incurajezi suprapunerea unei crize politice peste una economica lucru care va duce inevitabil catre un colaps general ?

    Fortezi iesirea oamenilor in strada incitand la violenta si anarhie in loc sa gasesti solutii pentru redresarea situatiei actuale inerente unei perioade de criza ?

    Subminezi autoritatea Statului prin atacuri la Institutiile principale incepand cu cea a Presedentiei ?

    Asta faci ? Bravo…si eu ma alatur acestei liste pe care ai deschis-o indiferent ce mi se va intampla vreodata.

  3. PATRICKdan Says:

    probabil ca e cel mai penibil moment pricinuit acestui popor de actualul locatar de la cotroceni in cele 3 mandate…
    eu unul, ma simt penibil si ma doare, ca roman ce vrea sa fie reprezentat cu cinste si demnitate de sefului statului in fata altor sefi de state si guverne din Europa (cu precadere) si din restul lumii.
    pacat, de traditia diplomatica buna a Romaniei ce se mantine, cat de cat, la un nivel acceptabil, prin comparatie cu conduita si autoritatea pe plan extern a sefilor de stat post-1990…

  4. teaca Says:

    Ipochimenul ăsta nu face decît să tragă flegme în stînga şi-n dreapta. Cei care nu i-au stat încă în faţă ar face bine să se ferească! Mai ales „prietenii” şi colaboratorii. http://teaca.wordpress.com/2010/09/23/flegme/

  5. mihai444 Says:

    de citit: http://lilick-auftakt.blogspot.com/2010/09/un-nou-abuz-doar-curtea-constitutionala.html

  6. De pe bloguri adunate « Daurel’s Blog Says:

    […] POLITICA: Nu pot sa scriu ma clar si mai apãsat decât Roxana Iordache; puteti sã vã convingeti: https://roxanaiordache.wordpress.com/2010/09/23/crin-ludovic-ponta-basescu-un-derbedeu-si-un-%E2%80%9… 1. Suzuki le stie pe toate Inceputul anului scolar, intr-un liceu din America, diriginta le […]

  7. motrauxdesarsaylles Says:

    Nu-i mai este frica de suspendare Roxana,a introdus o manevra de alba-neagra ca totul sa se rezolve la Curtea Constitutionala,daca verdictul alora spune ca sesizarea nu are temei atunci „fax pa” …s-a rezolvat cazul..altul la rand.
    Doar daca prin absurd se viruseaza vreun judecator de acolo sa mai poata scapa decizia spre plebe.Baietii isi acopera urmele din mers precum borfasii aia versati cu zeci de ani de celulita la activ

  8. virgilvirgil Says:

    Din pacate Crin , Ludovic , Tonta , ma rog Ponta , intreaga opozitie perlamentara , sunt niste papagali de doua parale si nimic mai mult . NISTE CRETINI CARE NU AU CE CAUTA IN POLITICA , NISTE HABARNISTI … Ceva timp in urma LA PROPUNEREA PSD flacaii au votat IN UNANIMITATE modificarea Legii de functionare a CCR , astfel incit Hotaririle Camerelor , fie ele si reunite , pot fi atacate la Curtea Constitutionala , iar decizia acesteia este litera de lege .

    Pe cale de consecinta BASESCU NU MAI POATE FI SUSPENDAT DE PARLAMENT !
    Adica poate , dar evident pedeii vor sesiza CCR si … Si ce credeti ca verdict va da CCR ???

    Ce verdict va da CCR dupa ce tot domnul Tonta a lasat sa nu fie ales acolo Dorneanu , ci omul lui Baselu ?

    Traiasca si infloreasca brava noastra opozitie in frunte cu cretinii Crin , Ludovic , Victoras , Adrian si care dracu or mai fi pe acolo !!!

    Greselile in politica sunt CRIME cretinilor si ne-ati condamnat sa traim , care o mai putea , zece ani sub neispravitul de Basescu , iar cum tot dinsul o sa numere voturile si la viitarele alegeri … Nici nu vreau sa ma gindesc .

  9. t1u1 Says:

    Super postarea Roxana,
    asa te vrem.
    Nimicitoare si ironica. Si puternica.
    Romanii nu ies in strada, cred eu, sper ca este asa, si pentru ca ii lasa pe alesii boborului sa-si faca datoria.
    I-am ales sa ne reprezinte, sa lupte.
    Sunt nenumarate cai de atac, si disperarea inca este tinuta sub control.
    Reiterez: lipsesc grecii, desperatii, curajosii si charismaticii.

    Azi va fi o zi cu soare.

    Va trimit cateva lucruri frumoase. Unele le-am mai trimis, le reiterez si pe ele.
    http://www.carpati.org/poze_fotografii/bucegi/flori_de_stanca/63026/
    http://www.vrbrasov.ro/turism/turismromania/valeaprahovei_muntiibucegi/index.html
    Apasa pe sigla din dreapa unde scrie Brasov.
    http://www.bookiseala.ro/securitatea-loveste-si-fuge/32392.html
    Trimit pagina lui Marius Ghilezan pentru ca merita, dar mai ales pentru video-ul cu Neagu Djuvara, unde vorbeste despre doua articole, unul al Nicolae Iorga si altul al lui Cicerone Poghirc. Al doilea despre limba dacilor, nu pot sa-l etichetez. Incitant e putin spus. doamne, cat as vrea sa le citesc.

  10. t1u1 Says:

    desperatii sunt disperatii, scuze
    http://www.ro-tours.com/bucegi.html

  11. t1u1 Says:


    Am gasit-o pe pagina lui Marius Mina.e super !
    Maria S.(Timisoara)

  12. olimpiu65 Says:

    are chilotii patati ,,porcul ordinar” cand aude de suspendare. e cosmarul lui, de aceea au iesit slugoi ca Videanu sa anunte apocalipsa in cazul suspendarii ,, derbedeului”
    eu personal nu astept nimic de la poporul roman. ce in dec 1989 erau multi??? acum e destul sa fie elita intelectuala , politica si sprijin atat cat se poate

  13. virgilvirgil Says:

    DEMISIA !
    Demisia neispravitilor , ca ne-ati bagat in rahat pe vecie … DEMISIA !…
    Din pacate Crin , Ludovic , Tonta , ma rog Ponta , intreaga opozitie perlamentara , sunt niste papagali de doua parale si nimic mai mult . NISTE CRETINI CARE NU AU CE CAUTA IN POLITICA , NISTE HABARNISTI … Ceva timp in urma LA PROPUNEREA PSD flacaii au votat IN UNANIMITATE modificarea Legii de functionare a CCR , astfel incit Hotaririle Camerelor , fie ele si reunite , pot fi atacate la Curtea Constitutionala , iar decizia acesteia este litera de lege .

    Pe cale de consecinta BASESCU NU MAI POATE FI SUSPENDAT DE PARLAMENT !
    Adica poate , dar evident pedeii vor sesiza CCR si … Si ce credeti ca verdict va da CCR ???

    Ce verdict va da CCR dupa ce tot domnul Tonta a lasat sa nu fie ales acolo Dorneanu , ci omul lui Baselu ?

    Traiasca si infloreasca brava noastra opozitie in frunte cu cretinii Crin , Ludovic , Victoras , Adrian si care dracu or mai fi pe acolo !!!

    Greselile in politica sunt CRIME , ne-ati condamnat sa traim , care o mai putea , zece ani sub neispravitul de Basescu , iar cum tot dinsul o sa numere voturile si la viitarele alegeri … Nici nu vreau sa ma gindesc .

  14. virgilvirgil Says:

    Roxi , ce se imtimpla cu ravasele mele ?

  15. virgilvirgil Says:

    Nataraii din opozitie , in frunte cu Crin , Ludovic , Tonta si multi altii , mai precis TOTI la un loc , au PROPUS SI AU VOTAT IN UNANIMITATE ( atentie , nu pedeii au propus ) o modificare a legii de functionare a CCR prin care orice hotarire a Parlamentului este posibil a fi atacata la CCR si decizia CCRnu mai este consultativa pentru Parlement ci EXECUTORIE , n’asa?
    Asta inseamna ca atit timp cit CCR este in mina lui Baselu , si este total , Baselu nu mai poate fi suspendat de Parlament .
    In concluzie nataraii de spuneam mai sus , in loc sa-si indeplineasca atributiile de sefi de partide ce se afla , din nenorocire , se preumbla pe la tevereuri latrindu-ne in urechi cum o sa-l suspendeze ei pe „Base” , dar de fapt ne-au procopsit cu „Base” si ai lui pentru o lunga , foarte lunga vreme …
    Domnule Tonta , domnule Antonescu , este cazul sa demisionati …

  16. Felix-Gabriel Lefter Says:

    Pana la urma, borfeta i-a pus pe jar… Cu mana lor si-au facut-o:P

    Abia astept episodul urmator. Fara addenda.

  17. t1u1 Says:

    Virgil
    Sa le auzim motivatia, de ce au facut-o.E in mod evident o arma cu doua taisuri. Mai degraba un bumerang, se poate intoarce in orice moment impotriva celui care l-a aruncat.
    S-au gandit, poate ca o lege respinnsa o data sa fie trimisa pentru a fi refacuta, in intregime, de cel care a conceput-o gresit.
    Este cazul sa demisioneze toti parlamenaatrii opozitiei si dupa aceea ALEGERI ANTICIPATE.
    O prostioara,culeasa de pe Realitatea tv:
    jandarmii in loc sa apere ordinea de drept, ii apara pe protestatari, colegii lor politisti.
    Care ordine de drept, regimul bostanilor este ordine de drept sau dezordine de nedrept?
    Lasul de la Cotroceni refuza sa stea de vorba cu protestatarii.Era de asteptat, nu-i asa.
    Se tot cere demisia de onoare de la buldog. Da’ ce buldogul ala nemernic are onoare.
    Si nu se accentueaza faptul ca hotii astia portocalii sunt jacuitori si atat.Ca nu mai merita cel mai mic respect, intelegere, rabdare.
    Jos cu ei ! Schlus !
    Out !Fuera ! Fuori! Au dehors ! Afara ! in toate idiomurile pamantene.
    Alegeri anticipate !

    Maria S.(Timisoara)

  18. mihai444 Says:

    iesi afara,javra ordinara! :)astazi la mitingul politistilor de la Cotroceni

  19. motrauxdesarsaylles Says:

    Pai este chiar pe-afara,nu e in Palat s-au tzepuit politistii,bine acum puteau si ei sa se intereseze dinainte dar nu degeaba au iesit atatea bancuri cu ei…Zic mai bine sa trimita un cartel sindical la Ciresica mai degraba acolo este neispravitul dar sansele sa-l scoti afara din local sint zero,pana nu-si termina naveta de whisky nu se scoala de la masa pe pariu 🙄 😉

  20. motrauxdesarsaylles Says:

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-omul-care-a-dinamitat-suspendarea-presedintelui-psd-istul-sova-906982.html

    In momentul depunerii legii cu decizia CC care ramane executorie Opozitia avea majoritate in CC si semnalele erau clare ca asa vor ramane lucrurile deci intentia lui Sova nu a fost rea dar cine s-a gandit ca Roberta e nesimtita si manareste votul iar Ponta e gura casca si retrage oastea de la batalia finala.
    Oricum sub presiunea strazii tare mi-e ca judecatorii CC or sa-i faca o bucurie betivanului deci mingea ramane in strada la populatie….Daca tot s-au apucat de-o treaba s-o duca la bun sfarsit.De Craciun sa ne mai luam o ratie de Libertate !!!

  21. virgilvirgil Says:

    Aloooo ! Visatorii revolutionari … De cind s-a inventat mitraliera revolutiile eu murit . NU SE POATE REVOLUTIE FAR DE STIREA POLITIEI !
    Nemernicii din opozitie trebuie sa demisioneze in frunte cu Tonta si Antonescu . ASTIA VOR SA FIE PRESEDINTII ROMANIEI … ASTIA NU-S IN STARE SA CONDUCA O GARA COMUNALA .

  22. virgilvirgil Says:

    Pai sa o luam altfel …
    Suveran intr-o democratie este poporul … In urma alegerilor poporul suveran transfera in urma votului suveranitatea sa parlamentului .
    Intre alegeri parlamentul este suveran .
    Ori , prin modificarea legii CCR se pisha in capul parlementului .
    Ce au pazit sutele de parlamentari , macar cei fro doua sute ai opozitiei ?!
    Unde , la ce le-a stat capul ?! Neispravitii de Tonta si Antonescu ce au pazit ?!
    Astia vor sa conduca Romania …
    Vai de mamele noastre !

  23. Zamfir POP Says:

    Demisia? O ceri sau şi-o dă numai un om cu onoare! Deci, să fim serioşi!

Lasă un comentariu