UN BĂRBAT ADEVĂRAT SPUNE LUCRURILOR PE NUME

Muslims who want to live under Islamic Sharia law were told on Wednesday to get out of Australia , as the government targeted radicals in a bid to head off potential terror attacks.

Musulmanilor care doresc sa traiasca dupa legile islamice li s-a pus in vedere sa paraseasca Australia , in contextul in care guvernul a tintit radicalismul intr-o incercare de a decapita potentiale tentative de atac terorist.

„IMMIGRANTS, NOT AUSTRALIANS, MUST ADAPT. Take It Or Leave It. I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on Bali , we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians.

IMIGRANTII SI NU AUSTRALIENII TREBUIE SA SE ADAPTEZE. Asta e, va convine sau nu. Sunt satul de ingrijorarea acestei natiuni in privinta ofensarii unor indivizi sau a culturii acestora. De la atacul terorist din Bali incoace suntem martorii unui val de patriotism venit din partea majoritatii australienilor.

This culture has been developed over two centuries of struggles, trials and victories by millions of men and women who have sought freedom’

Aceasta cultura s-a creat in peste doua secole de zbateri, incercari si victorii a milioane de barbati si femei in cautarea libertatii.

We speak mainly ENGLISH, not Spanish, Lebanese, Arabic, Chinese, Japanese, Russian, or any other language. Therefore, if you wish to become part of our society, learn the language!

Vorbim mai cu seama ENGLEZA, nu spaniola, libaneza, araba, chineza, japoneza, rusa sau orice alta limba. In consecinta, daca doriti sa fiti parte a acestei societati, invatati limba!

Most Australians believe in God. This is not some Christian, right wing, political push, but a fact, because Christian men and women, on Christian principles, founded this nation, and this is clearly documented. It is certainly appropriate to display it on the walls of our schools. If God offends you, then I suggest you consider another part of the world as your new home, because God is part of our culture.

Majoritatea australienilor cred in Dumnezeu. Asta nu e vreo aripa crestina de dreapta sau o presiune politica, ci un fapt, intrucat barbati si femei de credinta crestina, pe principii crestine, au fondat aceasta natiune, ceea ce este clar documentat. E cu siguranta adecvat a se afisa asta pe peretii scolilor noastre. Daca Dumnezeu este o ofensa pentru voi, va sugerez sa considerati o alta parte a lumii ca fiind casa voastra, intrucat Dumnezeu este parte a culturii noastre.

We will accept your beliefs, and will not question why. All we ask is that you accept ours, and live in harmony and peaceful enjoyment with us.

Vom accepta credintele voastre fara a va intreba de ce. Tot ce va cerem este sa o acceptati pe a noastra si sa traiti cu noi in armonie si bucurie pasnica.

This is OUR COUNTRY, OUR LAND, and OUR LIFESTYLE, and we will allow you every opportunity to enjoy all this. But once you are done complaining, whining, and griping about Our Flag, Our Pledge, Our Christian beliefs, or Our Way of Life, I highly encourage you take advantage of one other great Australian freedom, ‘THE RIGHT TO LEAVE’.

Aceasta este PATRIA NOASTRA, PAMANTUL NOSTRU si STILUL NOSTRU DE VIATA si va vom permite orice oportunitate pentru a va bucura de toate acestea.. Dar imediat ce incetati a va mai plange, vaita si ingrozi de Steagul nostru, de Onoarea noastra, de crezul nostru Crestin, de Stilul nostru de Viata, va recomand cu caldura sa profitati de o alta mare liberatate australiana, LIBERATATEA DE A PLECA.

If you aren’t happy here then LEAVE. We didn’t force you to come here. You asked to be here. So accept the country YOU accepted.”

Daca nu sunteti fericiti aici, atunci PLECATI. Nu v-am obligat noi sa veniti aici. Voi ati solicitat sa fiti aici. Asadar, acceptati tara pe care VOI ati dorit-o.”

Kevin Rudd – fostul premier al Australiei

Sursa: Cotidianul

11 răspunsuri to “UN BĂRBAT ADEVĂRAT SPUNE LUCRURILOR PE NUME”

 1. UN BĂRBAT ADEVĂRAT SPUNE LUCRURILOR PE NUME » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 29 August 2010 – Blog « Cel mai mare fond de investitii privat din lume ia inapoi de la manageri o parte din bonusurile de performanta […]

 2. sandman Says:

  100% corect. Nu le place acolo, de ce s-au dus? N-am auzit ca nemtii sa invete turceste pt ca sint multi turci acolo.

 3. julia Says:

  ce te faci insa cind ai un presedinte musulman? Si cind banul e mai important decit identitatea unei tari? Ma bucur ca in Australia macar, daca in US e imposibil, s-au gasit oameni ADEVARATI care sa spuna emigrantilor: vreti la mine in tara? veniti legal si va purtati legal….daca nu, AFARA!

  In US deja totul e prea tirziu….oamenii se uita in jur si se intreaba: „when did it get so far?”…….

  Astept in continuare ca cineva sa il forteze pe Hussein sa-si arate certificatul de nastere in ORIGINAL. Nu copii, nu scanat pe internet, nu cu martori ca l-au vazut…….arata-mi originalul, doar EU iti platesc salariul si muncesti PENTRU MINE! Cineva, undeva, are destui bani si destula putere, si destul timp sa poata invinge armata de avocati care se zbat sa innabuse pina si umbra unui ordin judecatoresc care sa-l forteze sa-si prezinte, in ORIGINAL, CERTIFICATUL.

  In ce priveste islamizarea Americii, noi avem noroc cu mexicanii ca mai fac copii…..dar in Europa am inteles ca sinteti pe drumul fara intoarcere catre majoritatea musulmane in toate tarile…..poate Romania sa mai scape….ca Romania are destui teroristi autohtoni.

 4. huhuciu Says:

  Are dreptate, individul asta, Kevin!

 5. ghitabizonu Says:

  De acord cu el ….
  Insa ma o mica observatie – CARE cultura australiana ?! Si care libertate ? Acu 200 de ani in Australia erau doar aborigeni (cam impuscati) , puscariasi si paznicii puscariasilor . In 30 in Australia era de prost gust sa il intrebi pe unu de bunic-su. Unica societate „democratica” in sensul ca nimeni nu are pretentii aristocratice pe baza vechimii familiei sale !(inscrisu de noblete riscand sa fie scris cu pisica cu 9 cozi pe pielea „onorabilului” intemeitor al casei !!).
  Autralienii si cultura !!!!!!
  O da. Prin 43 unu care fugi din Franta ocupata a ajuns in Alexandria (Egipt) . Si dupa ce vazu trupetii australieni si-a adus aminte cu nostalgie de trupele de ocupatie .. asa civilizati ! asa de korecti! politicosi !!

 6. Pentru (neo)conservatorii romani, din nou « România nebunului simţ Says:

  […] Text luat din Cotidianul via Roxania […]

 7. kutare Says:

  Doamna, sunt convins ca Traian Basescu este de acord cel putin cu titlul acestui articol. Ar putea fi chiar motto-ul lui. De cativa ani incoace slobozeste, barbateste, o adevarata dizenterie de sudalmi la adresa oricui il supara (si il supara multa lume), asezonate din cand in cand, se zice, cu cate-o scatoalca, de la adapostul imunitatii prezidentiale si al muschilor SPP.
  Daca este real acest discurs al lui Rudd, atunci mi se pare cel putin un semn de inconsecventa admiratia dumneavoastra, avand in vedere atitudinea toleranta fata de „crampitele” domnului episcop Tokes. Mai ales cand ne gandim ca Rudd nu se refera doar la sharia sau valul islamic, ci si la obligativitatea invatarii limbii engleze.
  Sa va mai amintesc ca la noi in tara, nu numai ca o parte a populatiei nu cunoaste romana, dar a obtinut utilizarea limbii proprii in administratie, justitie, invatamant, ca sa nu mai vorbim de placute bilingve? Ca anglo-saxonii sunt si ei emigranti/ocupanti de data recenta ai Australiei?
  La noi, poate Vadim si Funar sa-i fi trimis peste hotare pe unguri. Ei sunt considerati de multi fascisti.

 8. ajaxmix Says:

  din pacate este …HOAX; initial a fost atribuit lui John Howard, apoi lui Kevin Rudd.
  De fapt si Cotidianul.ro spune despre „ce circula pe net”.

  aici un link care explica pe larg despre acest hoax:
  http://www.hoax-slayer.com/howard-muslim-speech.shtml

 9. raduhumor Says:

  Barbati sunt si la noi ! Din pacate nu la conducere , ci doar in pat !
  Cu dusmanul !

 10. costin4ped Says:

  Se pare ca e o pacaleala si Rudd si citatele sint incorecte:
  http://www.hoax-slayer.com/howard-muslim-speech.shtml

 11. Felix-Gabriel Lefter Says:

  Este un hoax, dar unul adevarat. Si mai cred ca a fost luat de pe blog-ul meu, unde a aparut cu mai multe luni in urma…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: