CRIN: PD-L TREBUIE SĂ DISPARĂ, PENTRU IGIENIZARE

Preşedintele Crin Antonescu a obţinut, din nou, încrederea fruntaşilor partidului pentru o politică tranşantă, de natură să impună o schimbare de fond în societatea românească.

La Delegaţia Permanentă a PNL de la Mamaia, Crin a spus că PD-L e o umflătură malignă din sistemul politic românesc şi trebuie să dispară, pentru igienizarea ţării. Democratic, fireşte.

Liderul liberal a precizat că este imperativă înlăturarea regimului Băsescu, fapt pentru care e necesar un guvern de avarie, care să administreze ţara, să facă un control al daunelor şi să pregătească alegerile, anticipate sau la termen.

Crin Antonescu a reafirmat categoric faptul că nu se pune problema ca PNL să intre în sistemul de putere în care preşedintele “Traian Băşes… Băsescu” a încătuşat România şi nici într-un guvern cu un premier PSD.

Crin i-a reamintit lui Ponta că PNL vrea înlăturarea guvernării prezente nu pentru a ne întoarce la trecut, în 2004, ci pentru a determina schimbarea sistemului clientelar care parazitează România de 20 de ani.

Prin urmare, PNL e dispus să intre la guvernare, chiar de unul singur sau în colaborare cu PSD, cu un premier profesionist de comun acord. Dacă PSD poate să înţeleagă necesitatea unei colaborări de avarie, dincolo de divergenţe.

Crin Antonescu a punctat şi că, spre deosebire de Ponta care spune că proiectul Johannis e de domeniul trecutului, el crede că e de viitor şi constituie chiar soluţia pentru prezent.

P.S. E previzibil că Ponta va călca în străchini. Preşedintele de facto al PSD e Adrian Năstase şi îl joacă pe degete. Şi dacă minte nu e…

Apropo, i-au închis gura lui Geoană, ca să-i preia Năstase mesajul şi să-l reitereze chiar de pe treptele PSD. Are nenea Iancu o schiţă: Taci, tu, să vorbesc eu!

8 răspunsuri to “CRIN: PD-L TREBUIE SĂ DISPARĂ, PENTRU IGIENIZARE”

 1. CRIN: PD-L TREBUIE SĂ DISPARĂ, PENTRU IGIENIZARE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 28 August 2010 – Blog « Regele Lear cu gratuitate pe tramvai! […]

 2. Chrysthyan'S World Says:

  In sfarsit Crin Antonescu si membrii PNL se dovedesc a fi oamenii pe care i-am votat!
  Si fata de PSD, desi nu ii simpatizez absolut deloc, am un respect pentru ca au si oameni buni.
  PDL chiar trebuie sa dispara, mai ales ca dupa alegerile prezidentiale a adunat toti oportunistii in randurile sale, inclusiv echipa de juniori UNPR.
  Ponta ar face bine sa aiba acelasi discurs pentru PSD!
  Pentru ca o doctrina pot sa o respect chiar daca nu sunt de acord cu ea dar pe lingai si pupincuristi ii dispretuiesc, indiferent de culoare.

 3. plano10 Says:

  E greu sa guvernezi tara cu 17-18% in Parlament …cat mai are PNL. Si nici nu mai sunt Hrebenciuc si Geoana la fraiele PSD ca sa mai sustina un guvern liberal ultraminoritar.
  E greu si sa cada de trei ori guvernul Boc in Parlament… ca sa avem anticipate.
  Asa ca si „obraznicu`” si „carlanu`” fac vocalize pentru alegerile parlamentare ce vor sa vina la termenul lor.
  Daca situatia sociala rabufneste base va fi nevoit sa acorde guvernarea, „prin negocieri”, :mrgreen: PSD.

 4. motrauxdesarsaylles Says:

  Ce nu a spus Crin si nu inteleg de ce…nu a spus faptul ca in Romania anilor 2009-2010 nu a existat o guvernare clasica,constitutionala,democratica…Romania a fost guvernata in 2009 si 2010 de catre Clientela Politica a PDL si a lui Basescu aici intrand si institutii ale Statului pentru ca un Director cu 200 milioane pe luna tot client politic se numeste.Basescu prin asistentul personal Boc nu este decat un paratraznet intre „rigorile” FMI si pretentiile nesimtite ale acestei Clientele.Cu alte cuvinte Basescu este scutul care deviaza munitia de razboi de pe directia Clientelei catre propriul popor sacrificandu-l cu singe rece,pe undeva poate ca o si merita.
  Opozitia nu poate sa se aseze scut la randul ei intre Basescu si populatie atat timp cat e neomogena,carpita,destramata de vezi prin ea…orice discurs care nu va indrepta aceasta situatie este inutil,indiferent din partea cui vine.Solutia Johannis nu stiu daca era miraculoasa dar ascundea exact acest lucru : Unitatea Opozitiei…De aici incolo orice era posibil dar aveai un punct stabil de unde se pleca.
  Asadar eu continui sa astept acele declaratii pacifiste.si acestea razboinice sint frumoase,haioase,incarcate de doctrina dar le lipseste acel punct de plecare,acel capat de ghem.

 5. olimpiu65 Says:

  punctatul asta doar la capitolul imagine….
  in practica nu se va intampla nimic. nu vad actuala clasa politica din parlament in stare sa impun alegerile anticipate, iar prostimea sa forteze clasa politica nici atat. si cum societate civila nu avem, nu ne ramane decat asteptarea pana in 2012

 6. ghitabizonu Says:

  Insa cand au avut ocazia in 2003 au sarit sa salveze PD eul deja bashizat (ca daca nu pun h unii ar putea face legaturi cu partidele Baas si .. nashpa rau).
  Ce uita Crin este ca marele succes cu gubernarea lu Tariceanu s-a bizuit pe ADA si apoi pe sustinerea tactica accordata de Buni si Nastase, ca Geoana dorea anticpate care ar fi dus PDL la majoritate absoluta …

 7. huhuciu Says:

  Mdaaa, da da, ce aia a mea, aleluiaaa….
  Bun, io-s propenelist, dar nu inteleg de ce PNL si PSD nu-l arunca pe Basescu LA GUNOI, chiar puscarie!!

 8. huhuciu Says:

  Mdaaaa, la gunoi cu Basescu!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: