ATTILA, FII BĂRBAT!

Foto: Cotidianul

Antenele au anunţat ieri că ministrul Cseke şi-a dat demisia şi Boc nu i-a luat-o.

După care a urmat conferinţa de presă în care biciul lui Dumnezeu – vorba vine, la Ministerul Sănătăţii, a început s-o paseze, cerând altora să ceară demisia altora. Mai precis, primarului general, Sorin Oprescu, să demită conducerea Maternităţii Giuleşti.

Iar prof.dr. Oprescu n-a avut nimic mai inspirat de făcut decât să se supună, cu atât mai jenant faţă de un coleg eminent ca prof. dr. Bogdan Marinescu – autorul unei secţii A.T.I. excepţionale (care, fiindcă veni vorba, cu doar câteva săptămâni în urmă le-a salvat şi pe gemenele nepoţele ale mele, fetiţele premature ale unei verişoare primare). Şi Oprescu s-a conformat cu toate că nu-i e subordonat lui Cseke. Care nu avea nici o abilitate să-i ceară „oficial”. Cel mult neoficial şi cu tot atâta impertinenţă.

1. Într-o secţie A.T.I., cu atât mai mult una pediatrică şi cu atât mai mult una cu prematuri, e nevoie nu de o asistentă care să nici nu facă pipi 12 ore, ci de ture cu echipă, odihnită, liniştită, deci motivată profesional – adică financiar plus condiţii necesare exercitării profesiei cu asemenea risc major. Şi mai e nevoie nu de un singur medic de gardă – care după unii ignoranţi care se pronunţă atoateştiutor ar trebui să stea de zgardă loco, în condiţiile în care medicul de gardă al terapiei intensive poate fi solicitat oricând, de urgenţă, în orice secţie. Medicul de gardă de la Reanimare are nevoie de cel puţin un secundar, deşi în condiţiile de la Giuleşti se impuneau doi, adică rezidenţi, cum li se zice acum.

Şi mai e nevoie de personal auxiliar – instalatori, electricieni, etc. Că doar nu personalul medical trebuie să verifice tehnic instalaţiile. Dar la noi – tăiete! Plus comisioanele date clienţilor politici de-alde cocoşi şi găini pentru construcţii, instalaţii sanitare, etc. în spitale, executate şi finisate lamentabil. Chiar (cu potenţial) criminal. Despre asta, altădată. Veţi fi uimiţi. Sau nu.

2. Primul care trebuia să-şi dea demisia era şi rămâne ministrul însuşi. Şi nu de-acum. Ci din momentul în care a consimţit la genocidul guverului criminal.

Pentru că ori nu e medic şi atunci e o fraudă profesională, ori e medic şi atunci ştie despre ce e vorba în sistemul sanitar din România, cât de precară e situaţia, deci a avizat genocidul de dragul unui scaun.

3. Evident că Boc nu i-a primit demisia. Cum nu le-ar primi-o nici „independenţilor” cu sau fără partid, de-alde Vlădescu, Oprea şi îmi scapă numele celorlalţi. Ei trebuie păstraţi, ca să aibă pe cine să dea vina.

4. But not least. Demisia e un act unilateral. Deci, Attila, fii bărbat!

P.S. Aseară am răspuns iniţiativei Antenei 3&Observator şi am stins lumina la ora 22. Câteva minute. Au spus că e pentru prematurii de la Giuleşti şi pentru toate victimele sistemului din România. Deci şi pentru mama.

16 răspunsuri to “ATTILA, FII BĂRBAT!”

 1. BILL CLINTON E LA UN PAS DE MOARTE ! « "HAI, ROMANIA ! "-BLOGUL ROMANILOR DE PRETUTINDENI by MARIN MIHAI & The FRIENDS Says:

  […] -ROXANA IORDACHE:https://roxanaiordache.wordpress.com/2010/08/19/attila-fii-barbat/ […]

 2. motrauxdesarsaylles Says:

  Piticania cazatoare-n cap e portaBOCea lui Basescu nu avea el niciodata voie sa dea verdicte din astea cu demisii si demiteri.
  Basescu-i vrea pe unguri la guvernare altfel e jale,pica guvernul si automat intra in grijile suspendarii.Cand el vrea sa-si duca tihnit al doilea mandat,termina-l-ar la cimitir.De i s-ar strica toti senzorii de fum oriunde i-ar avea. 😡

 3. ATTILA, FII BĂRBAT! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 19 August 2010 – Blog « “Romania e frumoasa” (4): Delta Dunarii, Sulina […]

 4. Adi Says:

  Muie la iehovisti, mormoni si atei!

 5. Politicienii romani ar trebui sa fie obligati prin lege sa se trateze doar Romania « Hai ca se poate! Says:

  […] al organizaţiei. “Dacă încalcă această regulă, să îşi piardă automat funcţia, dacă merg să se trateze în sistemele de sănătate ale altor ţări, această faptă să fie cons…, transmite […]

 6. virgilvirgil Says:

  Primul care ar trebui sa-si dea demisia este nimeni altul decit mai marele capitalei , eminentul felcer Sorin Oprescu care a cerut si a primit in subordine spitalele si caruia ii pasa de ele exact cit mie-mi pasa de pirsii de nisip din Taganika . Altminteri l-ar fi demisionat de urgenta pe eminentul prefesore Marineacu care pesemne patrona cheful asistentelor cind s-a intimplat nenorocirea , astfel incit neispravita care trebuia sa nu iasa din camera bebelusilor sa nu lipseasca un ceas de acolo . Si ar mai trebui cei doi sa-si dea demisia pentru ca sub inaltul lor patronaj la unitatea spitaliceasca in cauza , nici macar piinea bolnavilor nu scapa nedijmuita , domnul prefesore Marinescu , altminteri angajat la clinica particolera cu materiale de la aceea de stat , nici nu i-a trecut vreodata prin cap sa si organizeze vreo licitatie . Aici totul era impartit in subcapitole bugetare sub 50000 de euro si orice cumparatura numia prin negociere directa s-a facut . Fie ea si pentru prize turcesi platite pesemne cu parale nemtesti , aer conditionat sau mai stiu eu ce dracu … Si apoi ar mai trebui adusi in fata tribunalului pentru omor deosebit de grav . Bineinteles ca situatia fiind identica in mai toate spitalele Romaniei , ministrul sanatatii ar trebuis si dinsul demis , asisderea si neispravitul de Boc .

 7. Ovidiu Says:

  Cea mai frumoasa dansatoare din buric, din lume, Çiğdem Özer alias Elçin vezi galeria de poze si video bomba

 8. tangofree Says:

  nu comentez idiotenia asta de articol postat, vreau doar ca-ti aduc la cunostinta ca figurile blurate ale userilor ulivia, nutzi saptecai. ovidiu_r55 s-au limpezit si acum vedem adevarata fata a imposturii, a ipocriziei, a mizeriei umane, a decaderii, si daca inca nu te-ai uitat in oglinda, iti spun eu ca e hidoasa.

 9. t1u1 Says:

  Attila nu e barbat, din momentul in care a intrat in guvernarea nanooopocului, pentru ca nu are stofa (intelect si caracter).

  Guvernarea nanooooooopocului nu este guvern este panarama, iar cseke este o parasuta de-a leprozeriei portocalii.

  Travestito (tango tralala) du-te trage apa, mizerabilo.
  Iarasi naboiti, caricaturilor?

  Maria S.(Timisoara)

 10. t1u1 Says:

  In a doua fraza, guvernul nu guvernarea, scuze.
  Primul mesaj a zburat in neant, l-am reconstituit.

  Articolul est ok, cseke, sistemul sanitar romanesc si actualul regim politic, instaurat in mod fraudulos, nu, din pacate.
  Si noi traim pentru a vedea si trai „spectacolul” (tortura cea mai cumplita din inchisorile comuniste) la care suntem supusi de cele mai multe ori, in mod deliberat de cei care le pastoresc.

  Maria S.(Timisoara)

 11. balbeck Says:

  Boc trebuie sa-si dea demisia,dupa aia cseke.

 12. ilhasmaravilhas Says:

  INCA DIN 2006 SE POATE VORBI GRATUIT DE LA TELEFON LA TELEFON SI NU DOAR DE LA CALCULATOR LA CALCULATOR
  Din cauza aceasta exista grupurile obscure de interese care au incercat sa impiedice o desvoltare rapid a unui astfel de proces si au facut tot ce au putut ca astfel de informatia sa nu ajung la un numar cit mai mare de oameni
  DIN ACESTE MOTIVE IN FEB 2010 NOKIA A FACUT O PLANGERE INPOTRIVA LOR
  in ciuda toate aceste au fost invins pentru ca deja in Romania foarte multe lume vorbeste gratuit de LA TEL –TEL si nu doar de la cal- cal Aceasta este o informatia pe care o consideram de interes national si de acea
  CU PERMISIUNE DVS AM DORI SA INFORMAM CITITOR BLOGULUI DVS
  Despre aceste lucruri iar in cazul in care se doreste aflare mai multe amanunte despre acest va stam la dispozitia http://www.partyboom.net

 13. ghitabizonu Says:

  Cu ocazia zilei de 23 august sincere felicitari tovaraselor si tovarasilor monarhisti !!!
  Odata cu etrenul meu amuzament …. ca acu 20 de ani unii telijenti care tipau ca monarhia salveaza Romania si ca ei stiu istoria a adevarata au zis jos cu 23 august sarbatoarea comunista …
  Ma rog telijentii aia nu stiau istoria decat din filme .. ca prin magazin istoric sau carti mai serioase (chiar si alea semnate e Ilie Ceausescu) scria derpe comunicatul regal ….

 14. shuwitzvankelie Says:

  ATILLA FII BARBATA ! 😳

 15. ghitabizonu Says:

  ilhasmaravilhas

  blogu lu matale a fost supendat ptr ca ai violat nu’sh ce termeni. Pesemne ca informatia ref la telefon nu corespunde.
  Asta imi aduce aminte de Mark Twain:”Dumnezeu ne-a dat noua americanilor 3 mari daruri : libertatea cuvantului, libertatea presei si inteopciunea de a nu ne folosi de primele 2 !!”. Tine minte d\cestia cu intelepciunea !!

 16. Felix-Gabriel Lefter Says:

  Cu lumanari la geamuri, am stat si am urmarit stingerea luminii in zona 13 Septembrie. Am calculat o treime… Bun si-asa, ma gandesc.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: