CRÂMPIŢA DOMNULUI EPISCOP

Foto: Cotidianul

Am semnalat nu o dată că (regimul) Băsescu recurge la aceleaşi clişee pavloviene ca şi Ceauşescu, atunci când trebuia să mai uităm de foame, frig şi toate cele: ungurii şi/sau ruşii.

Acum iarăşi vin ungurii să ne fure Ardealul. Şi imediat toată lumea sare în sus şi le face jocul păpuşarilor care îşi râd de atâta naivitate. Ca să zic aşa.

A zis-o domnul episcop Tokes cu autonomia Ţinutului Secuiesc, la simpozionul de la Tuşnad, ba a zis şi că secuii ar trebui să iasă pentru asta, după precedentul Kosovo, recunoscut de Tribunalul Internaţional. Cu precizarea, însă, că el nu presupune şi statalitate. Precizare ignorată convenabil de păpuşari.

Tokes Laszlo a zis despre autonomie şi prin 1991. Isterie generală. Doar Corneliu Coposu a declarat că „Domnul Tokes a făcut o crâmpiţă”. Adică, o prostioară, ceva de genul ăsta. Toată presa i-a sărit în cap. Şi toţi politicienii. L-au condamnat că minimalizează declaraţia şi că e complice la trădare de ţară.

Seniorul a zis că e cazul să ne calmăm şi să judecăm raţional. Şi că totul se rezolvă prin autonomie administrativă. Descentralizare, subsidiaritate – principii creştin-democrate. Dreapta. A mai spus că asta-i cheia dezvoltării.

Acum, domnul Tokes repetă crâmpiţa. O duce pe noi culmi. Am râs în hohote la peroraţia cu privire la faptul că a alertat NATO referitor la necesitatea  „autonomiilor maghiarrimii, fără de care există un potenţial conflictual în zona carpatică. 

Dar toată lumea a muşcat. Şi-l înfierează pe camaradul preşedintelui Băsescu. Care, chiar mâine şi chiar acolo, în maghiarime, va veni, din nou, pe calul alb, ca salvator al unităţii şi integrităţii teritoriale a scumpei noastre patrii. Şi notoriu apărător al Constituţiei.

Şi toţi vom fi strâns uniţi în jurul conducătorului iubit. Ca să crească, la loc, mercurul în sondaje.

28 răspunsuri to “CRÂMPIŢA DOMNULUI EPISCOP”

 1. mariusnyc Says:

  Cine mai pune botul la sedintele de spiritism strategic ale chiorului ?

 2. CRÂMPIŢA DOMNULUI EPISCOP » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 23 July 2010 – Blog « Brandul de tara – ce se vede! […]

 3. Felix-Gabriel Lefter Says:

  Sa-i stea mercurul in… (ghici ciuperca ce-i). Nu cred ca se mai ridica din nou. De aia nici nu mai are curaj sa se arate pe strada, el, marele scufundator in multime.

 4. ghitabizonu Says:

  Din crampita in crampita spre victoria finala ….
  Sile Toaca a vorbit extrem de clar si la (i)Realitatea ..ce vrea si ce doreste. Nu mai este un oaresicare ci vicepresedintele PE mare scula pe bascula Partidului Popular European (Crestin si Demagog)
  Intre 91 si azi s-au intamplat multe ….
  Poa atunci Coposu a facut el o crampita crezand prea mult in „marii nostri aliati” si principii (ma rog a gresit a 2a oara ) … insa azi ar trebui sa mai schimbi placa.
  Sa va dau la toti un indiciu : polcpvnicu Putin. Pretextu Lossovo ii convine de minune. Abshahia, Osetia Transnistria .. O miscare in Transilvania ia-0r prinde bine ptr Crimeea ….

 5. virgilvirgil Says:

  Episcopul a mai fost folosit de catre securitate in repetate rinduri incepind cu revulutia de la finele lui ’89 .
  Acuma de vazut ar fi pina unde poate fi impinsa tarasenia .
  De impins nu o sa o impinga episcopul ci toarshu superioru …
  Ca de , vin vremuri grele pentru dinsu si pedelici , n’asa?
  Parca nu pot sa cred , dar pe mine unul nu m-ar mira deloc ca vorba aia , in enteresul cauzei , Tara sa fie aruncata in haosul nationalismului , ba chiar sa se repeteze evenimente precum cele de la Tirgu Mures , daca nu mai rau Doamne fereste !
  Evident in enteresul cauzei pedelicilor vreau sa zic .

 6. domnulsix Says:

  Si nu e singurul care da o mana de ajutor la refacerea vigorii domnului Traian.
  http://domnulsix.wordpress.com/2010/07/23/basescu-si-agentii-lui-electorali-secreti/

 7. Ovidiu Says:


  ––––––––––––––––––––––
  Offtopic!!!

  –––––––––––––––––––––––––––––––
  –––––––––––––––––––––––––––––––
  INCREDIBIL DE NECREZUT BOMBA ATOMICA !!!! PINA IN 2005 ERA INTERZIS PUBLICAREA!!! ION ILIESCU A SCRIS O SCRISOARE LUI NICOLAE CEAUSESCU CU OCAZIA ZILEI SALE DE NASTERE!!! IN 1978, IN EXCLUSIVITATE SOCANT! VADIM SI PAUNESCU ERAU COPII PE LINGA ILIESCU
  –––––––––––––––––––––––––––––––
  –––––––––––––––––––––––––––––-

  VEZI SI 15 FOTOGRAFII SENZATIONALE INEDITE ION ILIESCU NICOLAE CEAUSESCU !!!! CITESTE CA SA VEZI CINE NE-AU CONDUS ! NU RATA NU EZITA !
  ––––––––––––––––––––––––––––––––
  ––––––––––––––––––––––––––––––––
  Cu ocazia aniversarii a sase decenii de viata si a 45 de ani de munca, domnul Ion Iliescu i-a adresa lui Nicolae Ceausescu urmatorea scrisoare.

  VA MULTUMESC TARE MULT !!!

 8. rhorvath Says:

  Presedintelui Romaniei
  Palatul Cotroceni,
  Bulevardul Geniului nr. 1-3
  Sector 6 – Bucuresti – Romania,
  Cod postal 060116
  e-mail:      procetatean@presidency.ro
  SCRISOAREA UNEI JURNALISTE JAPONEZE ADRESATE PRESEDINTELUI
  ROMANIEI TRAIAN BASESCU.
  Excelenta
  Va dau o veste proasta. Agentura securitatii condusa se dumneavoastra in Japonia sa prabusit.
  ” O SEARA SPECIFICA ROMANEASCA LA RESTAURANTUL” DARIE” DIN TOKIO. UN MICROFON SUB MASA ! ”
  Totul a inceput a inceput in pe GINZA la un restaurant al securitatii Romane in capitala Japonei. Fara sa stiu acest lucru ne-am deplasat acolo acum doua seri cu un grup de prieteni. Scopul a fost petrecerea intr-o atmosfera romaneasca si punerea la punct a unui tur al Transilvaniei, urmand sa anunt familia mea din Romania de aceasta intentie.
La un moment dat vorbindu-se despre Ceausecu un prieten ( un important sculptor japonez ), facand o gluma a intrebat daca nu avem sub masa plasat un microfon. Si intradevar spre stupefactia generala gluma a devenit realitate. Sub masa era intradevar un microfon, conform unei tradiiti vechii ce pare de neschimbat chiar de o revolutie.
Am devenit atenta analizand cu atentie fetele de la alte mese. Datorita meseriei de fotograf posed o memorie vizuala excelenta. Nu dupa mult timp la un bar unde ne-am dus cu tot grupul, am recunoscut un individ care fusese la ‘” DARIE ”
Simtind ca sunt urmarita ca la New York ( Studioul este tinut sub observatie neintrerupt, …..au fost doua spargeri cosecutive etc ) am anuntat discret politia. A doua o zi o alta persoana care ma urmarea a fost retIinuta de politie. Persoana “retinuta” ,un cetatean japonez a inceput sa vorbeasca. Mi sa permis sa-i iau un interviu . El a relatat printre altele de intalnirea dumneavoastra cu spionajul romanesc cu ocazia vizitei dumneavoastra in Japonia si indicatile date. Ele reprezinta un atac frontal impotriva Imperiului Japonez si a cetatenilor ei. Va asigur . fara parerea de rau ,ca acest interviu va insemna sfarsitul carierei dumneavoastre politice.Concluzia cazului se regaseste in titlul acestui comentariu. Va rog confirmati primirea scriisorii si numarul de inregistrare.
KIYOKO HORVATH OSAKA ZIARIST JAPAN Date de contact personal.
  Special for Nipon Press .Deschideti http://www.exploziv-news.ro/
  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com/

 9. virgilvirgil Says:

  Ovidiu …

  Abia acuma ai aflat cine ne-a condus ?!

 10. Ovidiu Says:

  @virgilvirgil,
  NUUUUU!!! dar poti sa comentezi.

 11. Indezirabilul Says:

  În urma morţii Mădălinei Manole, o bună parte din presă şi-a dat arama pe faţă, folosind ocazia pentru a-şi manifesta dispreţul faţă de biserică şi “dragostea” faţă de falşii vindecători ai sufletului. Duhovnicii au fost numiţi “vraci de mânăstire”, iar tonul isteric cu care s-a reproşat familiei că nu au dus-o legată la psihiatrie pe Mădălina, nu lasă loc de dubii asupra afiliaţiilor unor trusturi de presă din România.
  http://eufrosin.wordpress.com/2010/07/22/mediatizarea-mortii-madalinei-manole-facuta-la-intamplare-sau-dupa-o-tehnica-perfect-pusa-la-punct/

 12. ghitabizonu Says:

  Catesceva despre cererile vicepresedintelui Parlamentului European , popa Sile Toaca si vicepremierului Ungariei a privite prin prisma Basarabiei

  Adica ceva ce nu se doreste a stii…
  Mai timeti minte ca ati invatat la scoala ca orice actiune are si o reactiune?
  Da, da uneori reactiunea precede actiunea!
  […………………]
  Si iata ca popa Sile Toaca cere manidestatii in strada ca oricum demersurile ptr autonomia tinutului secuiesc au inceput de prin 2004. Poa mai tineti minte da Leonida Lari a facut paralele intre UDMR si Tiraspol de-au dat-o afara din PNTCD…. Asta da coincidenta!!!

  http://vremea.forumgratuit.ro/politica-i-economia-romaniei-f1/catesceva-despre-cererile-vicepresedintelui-parlamentului-european-popa-sile-toaca-si-vicepremierului-ungariei-a-privite-prin-prisma-basarabiei-t142.htm#279

 13. ghitabizonu Says:

  Virgile

  de securitatea cui ? A Romaniei? A Ungariei? A Rusiei ?
  Eu as paria pe ultimele 2….

 14. virgilvirgil Says:

  ghitabizonu …

  Pariaza pe toate trei Ghita , ca doar toate aveau comanda comuna … Cel putin la vremea cind episcopul era pentru prima oara folosit pe teritoriul romanesc.
  Acum ?
  Acum nu pot preciza , dar ca si fosti colegi macar , pot sa-si faca servicii intre ei , n’asa?

 15. Concepte neoseparatiste care pregatesc, in perespectiva, federalizarea si separatismul! « Plano10's Blog Says:

  […] DESCENTRALIZARE prin CENTRALIZARE sau UNIUNE EUROPEANA FARAMITATA. […]

 16. Basescu Traian, forma Pamantului, sistemul solar si sansele noastre « Hai ca se poate! Says:

  […] Cateodata ia forma Elenei Udrea, forma casei din Mihaileanu sau forma flotei romane. […]

 17. ghitabizonu Says:

  Personal regret tot mai mult imbeciliatea pacifist stangista a imbecilei noastre drepte… si traditionala ei repulsie fata de doararea militara …
  Ar fi fost bine sa avem alea 96 de Cobre si vreo 48 de avioane mutirol, daca nu toate cele 64 la care am avea dreptul .. si tancurile reparate ….
  Punem pariu ca atunci viciul Ungariei ar fi fost mai atent la ce vorbeste pe teritoriul romanesc ?!
  Si imi aduc aminte cu invidie de operatiunea Atila a urmasilor Fulgerului..

 18. rhorvath Says:

  TANDEMULUI TOKES BASESCU !

  ROBERT HORVATH : DE FIECARE DATA CAND BASESCU ARE DEGETELE STRANSE CU USA , TOKES IL SALVEAZA. DIVERSIUNEA ESTE IEFTINA SI ESTE INDREPTATA IMPOTRIVA CETATENILOR ROMANIEI. –

  HUNGARIAN MANIFESTO-

  JOS REGIMUL BASESCU! APEL ADRESAT CONCETATENILOR MAGHIARI, PENTRU A SE UNII CU ROMANII PENTRU A SALVA TARA DELA DEZASTRU, INAINTE DE A FI PREA TARZIU, PENTRU NOI TOTI! Am crezut intodeauna ca romanii si ungurii pot trai impreuna in pace. Inainte de revolutie dupa absolvirea facultatii, am lucrat la televiziune si la principalele studiouri de film din Romania. Intre operatorul de film Horvath si ceilalti cineasti nu am simtit nici o diferenta. Ne certam intre noi, dar uniti prin ura impotriva lui Ceausescu,….. am fost impreuna si frati. Acum cateva ore un fost coleg ma sunat la telefon si mi-a spus un mare adevar. ” fiecare om ,fiecare natiunile are bune si rele dar nimeni nu a indraznit sa spuna vreodata despre unguri ca sunt lasi sau lipsiti demnitate …..dar m-am inselat…… Voi prin alesii dumneavoastra mentineti la putere pe Basescu ! Parlamentarii vostrii cu 6% din voturi sunteti principalii vinovati pentru razboiul care sa declarat nu numai impotriva romanilor ci impotriva tuturot cetatenilor acestei tari. Da domnilor maghiari peste capul vostru mafia maghiara si mafia romana si-a dat mana . Asa numita autonomie nu va izoleaza sau rezolva problemele. Bugetarului ungur ca si bugetarul roman i se reduce la fel salariul . Pensionarii din Tinutul Secuiesc au ajuns cersetori la fel ca romanii . Nu cred ca este vreo deosebire intre copilul maghiar sau copilul roman, care plange……. de foame. Cu ce va ajuta daca istoria se invata in limba maghiara, cat timp ce prezentul si genocidul indreptat impotriva tuturor se invata in limbajul hotilor , manelistilor si vanzatorilor de neam.? Desi unii nu vor sa recunoasca voi sunteti cei care, cu un curaj nebun ati aprins la Timisoara, flacara revolutiei din 1989. Din pacate flacara sa stins si prin alesii vostrii faceti azi jocul comunistilor si securistilor impotriva carora v-ati ridicat impreuna cu romanii. Am citit nu demult un articol scris de George Serban in care se spune ” Dragi compatrioti, dragi romani, fiti unguri! ” …..aratati acelasi curaj si demnitate macar pentru o zi. Pentruca mi-a crapat obrazul de rusine nu ramane decat sa intorc foaia si sa va spun Dragi compatrioti, dragi ungurii, fiti romani! Sau cu alte cuvinte unitiva ,asigurand nu nimai painea de toate zilelele , ci si viitorul copiilor vostrii ! Citesc sau urmaresc pe micul ecran sute de mii de solutii , frectii la un picior de lemn de a iesi din criza si prapastie. Solutia este simpla si unica : Pe langa romani un milion de unguri pe strada! Acum cateva minute am citit si recitit de zeci de ori un articol extraordinar care se termina spunand RIDICĂ-TE GHEORGHE, RIDICĂ-TE, IOANE! Nu ramane decat sa extrapolez spunand: RIDICA-TE GHEORGHE , IOSCA, ION SI PISTA !!! RIDICAT-VA ODATA IN NUMELE LUI DUMNEZEU !

 19. t1u1 Says:

  Argumentarea subiectului este stralucitoare.
  Ca intotdeauna.

  Crampita, crampita, dar sarbii pierd Kosovo si pe mine ma infurie la culme subiectul si situatia pentru ca nu are iesire.
  Si imi vine sa strig de neputinta si pentru nedreptate.
  Si pentru ca este un precedent periculos, care da apa la moara unor extremisti (pastorul, presdintele-bostan ….,nenumarati indivizii).

  Acum durerea este Kosovo, pamantul sfant al sarbilor, la propriu si la figurat.
  Dupa recunoasterea independentei si retragerea trupelor care apara lacasurile sfinte sarbesti, ce se va intampla cu ele?
  Ce se intampla cu un popor caruia i se distruge inima ?

  Maine ce alte surprize ne ofera, natiunea dominanta a lumii ?
  Cu abuzurile ei evidente ?
  Si ce se intampla acum, in Romania, le convine.
  Cu cat instabilitatea unei tari este mai mare, cu atat, ea poate fi dominata mai usor.
  In sfarsit, vom trai si vom vedea.
  Viitorul in Balcani nu este roz.
  Din pacate.

  Maria s.(Timisoara)

 20. virgilvirgil Says:

  INCA CEVA EXTREM DE IMPORTANT !!!

  Presedintele . Traian Basescu …
  Este in corzi rau de tot si … Si al mina UDMR . Daca UDMR basculeaza , Basescu si-a incheiat cariera politica . Atit el , dar in buna masura , sau ma rog , pentru o buna bucata de timp si PDL .
  Cit si ce este capabil UDMR sa ceara intr-o situatie fara iesire pentru Baselu ne putem inchipui , cit si ce este capabil Baselu sa le ofere ?!.
  La cit de neispravit este , nici nu vreau sa ma gindesc pina unde ar putea merge .
  La toate astea se adauga faptul ca de dat asta episcopul nu este o simpla voce in pustii ci baritai vicepresedintele Parlamentului European .
  Si ar mai fi ceva , bomboana pe coliva se poate dovedi a fi presedentia europeana a Ungariei .
  Iata de ce , de data asta nici pe departe nu avem de-a face cu o „crimpita a domnului episcop” ci cu o chestiune extrem de serioasa care este pe cale sa puna in grav pericol siguranta nationala , integritatea si independenta Roamaniei .

 21. Zamfir POP Says:

  Episcop? Ăia nu îndeamnă la iubirea aproapelui?

 22. Marcus Says:

  Afuristeste-l Doamne, Ca Asta Numai Popa Nu-i!

  Nici nu au apucat judecatorii de la Haga sa introduca decizia prin care dau dreptate kossovarilor in ceea ce priveste declararea independentei in mapa cazului ca, hop! si Tokes al nostru (sau al lor, ma rog, fie la ei acolo!) cu gura cat sura si cu mancarimi acute in cur, cauzate de oxiurii care nu-i dau pace incepand cu ’89, cu incitari ale populatiei maghiare de a iesi in strada si a cere independenta.
  Sincer sa fiu, la un asemenea comportament, nu se poate spune cu precizie cine nu lasa pe cine in pace, oxiurii pe Tokes, sau Tokes pe oxiuri, cert este ca ‘mnealui a gasit de cuviinta sa iasa cu urmatoarea declaratie:
  “Trebuie să ieşim în stradă dacă este nevoie. Dacă trebuie, secuimea are nevoie de un model de tip catalan, dar în acel moment nu veţi mai fi la guvernare (UDMR – n.r.), pentru că am manifesta împotriva voastră”.
  Sa mori tu popo cu epoleti, ca de asta au nevoie si romanii si ungurimea in momentul de fata, pentru a trece impreuna de efectele crizei?
  Acum ca esti ofiter de informatii sub acoperire, stie toata lumea, ca ai ajuns europarlamentar cu ajutorul romanilor, iar stie toata lumea, motivul de nedumerire al multor concetateni de-ai tai, popo, consta in faptul ca desi porti sutana se pare ca habar n-ai de continutul Poruncii a X-a: “”Să nu poftești casa aproapelui tău și nici un lucru ce este al lui.”
  De ce vrei, popo, sa luati cu japca un lucru care nu va apartine?
  Nu va ajung, popo, tonele de sange varsat ba in razboaie mondiale devastatoare, ba in revolutii, ba in revolte populare, sange care a consfintit actuala configuratie a hartii europene?
  De ce nu te tii de treaba pentru care esti platit, popo, si vii la schimb cu incitari la ura si la violenta interetnica. Ati pierdut un tren in ’89, ce dracu vreti din nou? Un nou Targu Mures, un nou Cofariu, pe care sa-l faceti voi ungur, batut pana la damblagire de romani, cand situatia era tocmai invers?
  Popo, aveti atatea drepturi (mai multe decat romanii) in secuime de nu stiti nici macar ce dracu sa faceti cu ele, drepturi pe care nicio alta minoritate in lumea asta nu le are si pe care are bunul simt sa nu le revendice.
  Mai nou, ca sa-i iasa lui toate marsaviile indreptate impotriva propriului sau popor, Basescu v-a dat apa la moara cat pentru trei generatii de maghiari, insa tu, popo, esti nemultumit pana si impotriva conationalilor tai care, de bine de rau, chit ca au aceeasi independenta in cap, au ales o cale civilizata de a lupta pentru idealul lor.
  Cam asta vrea popa de la Bruxelles, in timp ce noi am votat ca reprezentanti care sa ne apere interesele, fata de asemenea cereri aberante, pe tuta buzata a lu’ tatuta si pe alde Macovei si gasca.

 23. Marcus Says:

  http://marcus64.wordpress.com/2010/07/26/adrealul-da-l-dracului-mie-sa-mi-fie-bine/

 24. Marcus Says:

  Afuristeste-l Doamne, Ca Asta Numai Popa Nu-i!
  Înscris în: D’ale politichiei mioritice — Marcus @ 10:16 Modifică

  Nici nu au apucat judecatorii de la Haga sa introduca decizia prin care dau dreptate kossovarilor in ceea ce priveste declararea independentei in mapa cazului ca, hop! si Tokes al nostru (sau al lor, ma rog, fie la ei acolo!) cu gura cat sura si cu mancarimi acute in cur, cauzate de oxiurii care nu-i dau pace incepand cu ’89, cu incitari ale populatiei maghiare de a iesi in strada si a cere independenta.
  Sincer sa fiu, la un asemenea comportament, nu se poate spune cu precizie cine nu lasa pe cine in pace, oxiurii pe Tokes, sau Tokes pe oxiuri, cert este ca ‘mnealui a gasit de cuviinta sa iasa cu urmatoarea declaratie:
  “Trebuie să ieşim în stradă dacă este nevoie. Dacă trebuie, secuimea are nevoie de un model de tip catalan, dar în acel moment nu veţi mai fi la guvernare (UDMR – n.r.), pentru că am manifesta împotriva voastră”.
  Sa mori tu popo cu epoleti, ca de asta au nevoie si romanii si ungurimea in momentul de fata, pentru a trece impreuna de efectele crizei?
  Acum ca esti ofiter de informatii sub acoperire, stie toata lumea, ca ai ajuns europarlamentar cu ajutorul romanilor, iar stie toata lumea, motivul de nedumerire al multor concetateni de-ai tai, popo, consta in faptul ca desi porti sutana se pare ca habar n-ai de continutul Poruncii a X-a: “”Să nu poftești casa aproapelui tău și nici un lucru ce este al lui.”
  De ce vrei, popo, sa luati cu japca un lucru care nu va apartine?
  Nu va ajung, popo, tonele de sange varsat ba in razboaie mondiale devastatoare, ba in revolutii, ba in revolte populare, sange care a consfintit actuala configuratie a hartii europene?
  De ce nu te tii de treaba pentru care esti platit, popo, si vii la schimb cu incitari la ura si la violenta interetnica. Ati pierdut un tren in ’89, ce dracu vreti din nou? Un nou Targu Mures, un nou Cofariu, pe care sa-l faceti voi ungur, batut pana la damblagire de romani, cand situatia era tocmai invers?
  Popo, aveti atatea drepturi (mai multe decat romanii) in secuime de nu stiti nici macar ce dracu sa faceti cu ele, drepturi pe care nicio alta minoritate in lumea asta nu le are si pe care are bunul simt sa nu le revendice.
  Mai nou, ca sa-i iasa lui toate marsaviile indreptate impotriva propriului sau popor, Basescu v-a dat apa la moara cat pentru trei generatii de maghiari, insa tu, popo, esti nemultumit pana si impotriva conationalilor tai care, de bine de rau, chit ca au aceeasi independenta in cap, au ales o cale civilizata de a lupta pentru idealul lor.
  Cam asta vrea popa de la Bruxelles, in timp ce noi am votat ca reprezentanti care sa ne apere interesele, fata de asemenea cereri aberante, pe tuta buzata a lu’ tatuta si pe alde Macovei si gasca.

 25. mihai444 Says:

  Roxi@ vine Calin la Sinteza 🙂

 26. mihai444 Says:

  ieri a fost la raliu,asa ca e in forma 🙂

 27. Pensii si salarii pe cartela BOC !!! « Plano10's Blog Says:

  […] Adica… ce va mai zbateti voi pentru mentinerea salariilor si pensiilor  actuale cand noi s-ar putea sa nu mai putem sa le platim, la timp, nici pe cele micsoarate sau recalculate… vor sa ne transmita astia portocalii…astia  care au introdus in toate… politica, economie, social, cultura etc, etalonul de masura BOCUL. […]

 28. virgilvirgil Says:

  SI INCA CEVA CARE NU-I DE LEPADAT …

  Ca Tokes asta a devenit europarlamentar pe mina lui Baselu si ai lui e una , dar ca ocupa postul de vicepresedinte al Parlamentului European pe un loc destinat initial unui parlamentar ungur stiati ?
  Bine , ca a fost votat si de ai lui Baselu asta mi se pare a fi rahat cu perje caracteristic idioteniei pedeliste , dar ca locul i-a fiost cedat de catre Ungaria spune mult .
  D’aia zic … ca care crimpita ?
  E groasa , al dracului de groasa .

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: