CRIN, DREPT LA ŢINTĂ

Crin Antonescu s-a pronunţat, ieri, într-o declaraţie de presă, pentru demisia guvernului, a criticat dur atitudinea lui Băsescu, paralelă cu Constituţia şi a precizat că dreptul la protest în limitele legii este inalienabil, exprimând opoziţia PNL faţă de măsurile aberante anunţate de guvernanţi şi de acuzele idioate că protestele pensionarilor ar fi fost comandate politic.

Crin a spus că e inadmisibil ca oamenii să deconteze furtul guvernamental pentru clientelă, care trebuie să înceteze.

Totodată, liderul liberal s-a delimitat ferm de PSD, considerând neavenită obstinaţia de a susţine creşterea fiscalităţii şi impozitarea progresivă în vreme de criză.

Crin a precizat în consecinţă că PNL nu va participa la nici o combinaţie de guvernare dată fiind incompatibilitatea atât cu PD, cât şi cu PSD, dar că liberalii sunt dispuşi să-şi asume singuri guvernarea pentru a scoate ţara din dezastru.

P.S. Reacţia lui Ponta dovedeşte, pentru cine mai avea nevoie, că preşedintele PSD, una din două: ori e prost, ori e prost.

32 răspunsuri to “CRIN, DREPT LA ŢINTĂ”

 1. CRIN, DREPT LA ŢINTĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 14 May 2010 – Blog « Asocierile pentru credite „Prima Casa“ pot avea numai doi membri […]

 2. acub123 Says:

  Nu pot decat sa remarc decat saracia in idei si lipsa solutiilor la situatia actuala indiferent ca esti Basescu, Geoana/Ponta sau atotstiutorul Crin. Niciunul nu are viziune, mi se pare penibila polemica dintre Ponta si Crin referitoare la taxa unica vs. treptele de impozitare de parca aici ar fi esenta problemei.
  De asemenea cum s-a vazut si in US (me scuzati, in general comparatia Romania, US e nelalocul ei si nu din motiv ca una ar fi mai buna ca alta cu pur si simplu pentru ca sunt sisteme economice fundamental diferite) in general reducerile de taxe in perioade economice nefavorabile nu da rezultatele scontate. Motivul pentru care economia US da semne de redresare este infuzia de fonduri masiva catre sectoarele cele mai afectate (banci in special). In realitate insa ajutorul din partea guvernului (in Canada s-a intamplat acelasi lucru) s-a concretizat si prin angajari MASIVE in domeniile aparare, guvern si administratie publica. Spre norocul americanilor inflatia e relativ tinuta in frau cu toate „pomenile” financiare si asta multumita unei piete foarte dinamice a muncii. In medie un american isi schimba serviciul la 3 ani, maririle de salarii sunt foarte rare, dupa 3-4 ani daca nu avansezi, salariul nu-ti va creste oricum si e timpul s-o iei din loc. Canada desi are o piata a muncii relativ asemanatoare cu US (mult mai putin dinamica) s-a salvat datorita cresterii pretului la materii prime

  Din pacate Romania nu are mijloacele financiare necesare (ca dealtfel foarte putine tari europene) sa imite modelul nord american. Din pacate nici Basescu, Ponta si nici Crin nu par a avea nici cea mai mica idee cum ar putea face din economia Romaniei o economie competitiva, macar la nivel european.
  Si fara chestii de genul: starpirea coruptiei, demiterea lui Basescu (asta e v-a pacalit cu inca un mandat – prea tarziu) sau micsorarea taxelor, care ar duce chipurile la mai multi bani reinvestiti in economie etc. …si alte aberatii de genul asta. As dori sa vad solutii concrete de redresare.

 3. Felix-Gabriel Lefter Says:

  Cine se naste din pisica, soareci mananca. Ponta e periculos nu din cauza lui insusi – aici e bine pregatit, mai scolit si mai echilibrat decat Crin. Dar e lupul tanar din spatele haitei batrane PCR. Va reusi sa-i schimbe? Hmmm…
  Crin e pe val. PNL e pe val. As indura orice, numai sa-i vad la putere

 4. dorut Says:

  Intr-adevar, dupa o lunga perioada, ieri Crin a fost imperial. In sfarsit, a punctat foarte bine ideile liberale. Foarte buna si binevenita delimitarea de „solutiile” pesediste-de altfel doar niste ipocrizii, in planul prezentat de ei existand multe contradictii.
  PNL si Crin trebuie sa-si consolideze pozitia pe partea dreapta a esichierului politic, fara compromisuri de dragul unei guvernati mai mult sau mai putin mediocre.

 5. raduhumor Says:

  @acub123
  Se vede ca esti la inceput cu toate!
  Vezi ca US tau e mai in cacat decat Grecia numai ca inca n-a rabufnit prea mult pe-afara , datorita minciunii continue in care traieste lumea asta :mrgreen:

 6. ghitabizonu Says:

  Peste un miliard de lei, adica aproximativ 270 de milioane de euro, au fost, in 2009, fondurile de stimulente ale institutiilor publice.

  Aproape 80 la suta din totalul stimulentelor, adica 890 de milioane de lei, le-au luat angajatii Ministerului Finantelor. Pe locul doi, cu 213 milioane, se situeaza Ministerul Muncii. Urmeaza Ministerul Mediului cu aproape 14 milioane de lei, Ministerul Sanatatii cu 3,8 milioane si Secretariatul General al Guvernului cu 2,7 milioane, scrie Cotidianul.

  Lor le prinde bine cota unica ptr care se bbate Crin … Destpept baiat …

 7. mihai444 Says:

  Crin rules! 🙂

 8. bmarinescu41 Says:

  Țara orbilor și chioru’-împărat
  Articol scris de Simona FICA,13 Mai 2010
  Era în 20 mai 1990, Duminica Orbului. Am mers la promenada mascaradei, in corpore, cu trandafiri într-o mână și voturi tembele în cealaltă. Murise regele și noi îl încoronam voioși pe Păcăliciul „Măi-Dragă”. La un popor care își asasinase președintele pentru că îi dăduse locuri de muncă, case, mașini și concedii la munte și la mare pe cheltuiala statului, așa conducător nou îi trebuia. L-am meritat pe Iliescu, pentru că, în Duminica Orbului, am fost chiori cu toții și ni l-am cocoțat în frunte. După ce ne-a mai revenit, oarecum (la unii), vederea, am mers iar la mascaradă, și am schimbat de la fundul țării pampersul Ilici cu scutecul Constantinescu. Ăsta da președinte: a dat Basarabia pe veci rușilor și a distrus serviciile secrete. Iar am avut atunci o sclipire de vedere și l-am dat jos, înlocuindu-l cu băbăciunea de dinainte, pe principiul rău cu rău dar mai rău fără. L-am schimbat pe Țap cu Bufnița și din nou, timp de patru ani, ne-am pierdut parțial vederea. N-am văzut că muzeul Cotroceni a devenit palat dictatorial și garnizoana unui grup de crimă organizată ce s-a așezat încet-încet pe spinarea noastră (și BINE NE-A FĂCUT, prostia întotdeauna se plătește!). A venit apoi anul 2005. Încă eram chiori, dar un pic, un pic mai vedeam, în ceață, cum clica lui Iliescu distrugea cu sârg ceea ce noi construisem în 50 de ani. Ne-am primenit, ne-am gătit, am dat dracului trandafirii cu țepii lor cu tot, și am votat iar. L-am dat jos de pe soclu pe comunist și am pus un securist (măcar dacă în prostia noastră am fi pus un securist loial României, dar noi l-am ales exact pe cel care vânduse secretele militare ale țării pe vremea când se juca de-a piratul-conducător de navă prin țările arabe!). Nu l-am văzut, timp de patru ani de domnie, că bea, că preacurvește, că râde ca prostul în târg la înmormântări ori plânge ca paiața la nunți, că ne-a trimis militarii la dracul în praznic unde chiar îi ia dracul, rând pe rând, întorcându-ni-se în sicrie de plumb, că minte și că își pune țiitoarea – Leana lu’ Cocoș – să ridice viloanțe personale peste amărâtele noastre de bordeie, ori că ordonă limbricului pus premier de paie să dărâme ce-a mai rămas nedărâmat de Iliescu-Constantinescu. Și, pentru că suntem chiori, cu toții, am mers din nou, ca turma, să îl votăm, la sfîrșitul anului trecut. Sfârșit a și fost! Ne-a luat pentru totdeauna vederea. Suntem ORBI! Orbi conduși de Chioru-Împărat.
  Simona FICA

 9. mariusnyc Says:

  acub1234- economia US da semne de redresare ? Unde in ce tara?

 10. Marcus Says:

  http://marcus64.wordpress.com/2010/05/15/stramba-fata/

 11. rhorvath Says:

  BASESCU……..ROUEN , CRIMA SI PEDEAPSA!

  VICTIMELE INCENDIULUI CER DESPAGUBIRI DE MILIOANE SI EXTRADAREA
  CATRE FRANTA A PRESEDINTELUI ROMAN !
  LA ORIZONT UN SCANDAL INTERNATIONAL FARA PRECEDENT !
  Redeschderea dosarului Basescu de catre autoritatile judiciare Franceze este un semn bun. Nu pot sa scap ocazia sa fac un film, un documentar si sa scriu un serial. El poate fi citit pe blogul meu personal.http://devanewyork.blogspot.com/
  Acesta este episodul 3.
  BASESCU IN FATA UNUI TRIBUNAL FRANCEZ
  ( Interviuri cu martori oculari si cu victime al incendiului )
  Scriu de la locul crimei. Portul Rouen este un port important care se poate compara cu Antwerp sau Hanburg. Vizitez portul cu un grup de vizitatori. Ghidul ne explica istoria portului care a inceput acum 2000 de ani pana in zilele noastre.
  Explicatiile ghidului un batranel cu parul alb si cu un fel de chipiu de marinar este anosta ,mai ales ca cargourile sunt la distanta si prin ceata abia se distig. La un moment dat fata acestui lup de mare se face rosie povestind de cel mai mare incendiu din potul Rouen cel creiat in iarna lui i981.El descrie o ” flacara uriasa care a cuprins tot portul. Panica uriasa . Descrie aproape cu lacrim in ochi victimile accidentului.
  Trei oameni – pilotul unei nave, soţia sa şi copilul lor – au fost la un pas de-a muri arşi de vii. Ei au fost salvaţi miraculos de un macaragiu, care a manevrat macaraua aflată pe mal şi i-a cules pe cei trei de pe puntea vasului care ardea.”
  Filmez cu un aparat minuscul. Am si hotarat. Filmul pe care al fac numit Crima si pedeapsa va incepe cu vorbele si mai ales cu ochii acestui martor . Martor ocular a unei din cele mai mari incendii din istoria moderna maritima. Primavara se preface in iarna . Se face frig si astept cu infrigurare si la propriu si la figurat sfarsitul vizitei. Intru in vorba cu ghidul si al intreb daca vrea sa devina unul din eroii documentarului meu M-am hotarat pe loc sa nu mai astept venirea echipei de filmare de la Nrw York si sa folosesc momentul. Arunc prima interbare care poate fi si ultima Este Presedintele actual vinovat de acest accident si ce crede despre redeschiderea dosarului Rouen?
  Raspunsul este firm si transant si intr-un fel ma luat pe nepregatite. ” Pentru creiarea incendiului nu stiu poate sa fie o lipsa de noroc sau o neglijenta dar falsificarea probelor este o CRIMA PREMEDITATA CARE CERE INCHISOARE PE VIATA. CAPITANUL BASESCU TREBUE ADUS IN FATA DE UN TRIBUNAL FRANCEZ SI SA DEA OCHII CU VICTIMILE ACCIDENTULUI IN CARE UN COPIL SI-A PIERDUT
  UN OCHI SI UN PILOT DE VAS A SUFERIT ARSURI PE 90 % DIN CORP. LA SPITAL AU FOST DUSI VREO 50 SAU 60 DE PERSOANE, …………..MULTI CU ARSURI DEOSEBIT DE GRAVE. CINEVA TREBUE IN CEASUL DIN URMA SA PLATEASCA PAGUBE, PENTRU INCENDIEREA A 37 DE VASE. ELE SE RIDICA LA ZECI SAU CHIAR DUPA UNELE NOI ESTIMARI LA APROAPE 100 MILIOANE DE DOLARI. INCENDIEREA UNUI URIAS PORT NU TREBUE UITATA…. SARKO ( ALINTARE PENTRU PRESEDINTELE FRANCEZ ) TREBUE SA REFUZE SA DEA MANA CU …..ACEST…………. PRESEDINTE.
  Cu aceste ultime cuvinte sa descarcat si bateria minuscului aparat video.
  I-am multumit batranului care intinerise in ochii mei. In timp ce ne strangeam mainile mii-a facut cu ochiul spunand ” Am o mare surpriza pentru domnul Robert, ziaristul care a scris primul articol despre incendiu il chama François Henriot.
  si este ofiterul de presa al portului Rouen, este un bun amic de al meu.
  Deci surprizele se tin lant. Am uitat de frig si de foame si am luat-o pe malul Senei . Intre timp la timp printre nori a iesit soarele. Un soare zambitor si galben. Am plecat pe jos pe Quai du Havre si apoi pe Voie sur Berge unde copacii sunt inca in floare uitand… de incendii si criminali anca nepedepsiti. Abia sosit de cateva ore orasul incepe sa-mi placa. Va fi o sedere poate lunga. Sotia mea Kiyoko ma anuntat de interesul NHK pentru film. Am hotarat oricum sa nu plec de aici pana nu inchid dosarul Rouen ……cu presedinte cu tot.

  
Robert Horvath -Deva Cineast si ziarist de investigatii New York- Tokyo
  Corespondenta speciala 
http://devanewyork.blogspot.com
  
http://www.devagallery.com/

 12. motrauxdesarsaylles Says:

  Ponta e prost sau prost ? Cred ca exagerezi,este evident doar prost.

 13. acub123 Says:

  mariusnyc:

  Nici eu nu sunt extaziat prea mult de redresarea americana. Cat despre criza asta, eu o consider starea naturala a economiei capitaliste intrerupta de perioade de boom care de fapt sunt prelungite artificial (nu cred ca dureaza mai mult de 2-3 quartere).
  Crezi ca Europa e intr-o stare mai buna? Poate suna ciudat dar eu nu cred ca Romania sta mai rau decat in Europa in ansamblu, iar America de N urmeaza. Daca lucrurile continua asa, mai devreme sau mai tarziu tavalugul asiatic va matura tot ce inseamna economie traditionala (Europa mi se pare cea mai vulnerabila urmata de economia nord americana)

 14. ghitabizonu Says:

  Crin drept la tinta spre usurarea lu Base

  Fiidac in ultima instamta el sprijina „proectul Basescu” de sprijinire si subeventionare a udrelor, vodenilor, Blegilor samd si mai ales a camarilei politice instalata caldut in posturi bine retribuite. ( in gnbl meritele sunt invers proportionale cu veniturile … sper ca stiti cu totii ca Bociolina avu grija sa bage in functii pe „ai sai” ).
  Fiindca se potae face diferenta intre impozitul platit de firma si impozitul platit de salariat . Si diferenta pe domenii – pana acu informaticienii plateau un frumos ZERO impozit … acu le bagam 16 % . Diferena aintre un pilos ori ziarist portocaliu si un IT ist este ca ultimu o cam poa tunde .
  Idem doctyprii carora cu gatie li se taie 25 %. De ce dracu nu am taia din lefurile nemeritat de mari de prin regii samd ( a le unor insi care nu o sa plece niciodat !) si lovim in unii utili care risca sa plece pronto ?
  Fiindca cica suntem de dreapta ! Atunci base ste dreapta a mai pura si mai dura !!

 15. mariusnyc Says:

  So….every country in the world is in debt…??
  Who are the Lucky Lenders…???
  They will be rolling in it, will they not..???

 16. razvanrc Says:

  Acest Guvern trebuie mazilit urgent de popor, si asa va fi pentru ca nu se mai poate. Cat sa mai indure si poporul asta neghiobia si nepasarea conducatorilor? Cat? Mai intai au fost pensionarii, dupa aia mamele, apoi si studentii au protestat. Si Basescu? Si Boc? Unde au fost? S-au ascuns ca niste lasi ordinari. Revolutie, revolutie, revolutie!!!

 17. george74 Says:

  Da ce zici tu ma Roxi de liberalii care in timpul discutarii legii pensiilor, cand trebuiau sa se opuna, unii se uitau la filme porno si mai tineau probabil ceva in mana!
  Astia sunt oamenii zilelor noastre si ai Crinului tau care ies acus acus belicosi din vagauni ca sa ofere alternativa la conducerea tarii.
  Alti actori, aceeasi piesa niste labagii!

 18. Stare prerevolutionara! « Plano10's Blog Says:

  […] cu cel din toamna anului 1989. Pe perioada de vara-toamna Basescu se va confrunta doar cu Generalul  Foame! Ce va face de prin noiembrie cand se va arata in haine albe si […]

 19. plano10 Says:

  Ponta e social-democrat si e normal ca sa sustina impozitarea diferentiata. Prin asta se deosebeste de liberali. Altfel… am avea partid unic.
  Ce au facut oamenii de afaceri cu impozitul pe profit ramas in buzunare dupa ce a fost micsorat de la 25 la 16%.? In cinci ani ne-au bagat in criza.
  De ce sa plateasca si cei care n-au castigat de pe urma cotei unice?

 20. rhorvath Says:

  Stimata Doamna Roxana Iordache.

  SCUZATI CA INTRERUP DIN NOU CU O RUGAMINTE. CUNOSCAND CA PRESEDINTELE CITESTE INACESTE ZILE CU ATENTIE BLOGURILE POPULARE PENTRU A MASURA PROPRIA IMPOPULARITATE, VA ROG SA POSTATI URMATOARELE :
  MULT PREA INFAIMOS PRESEDINTE
TRAIAN BASESCU
Trimit aceste randuri din orasul Rouen. loc de care va leaga atatea placute amintiri. Dupa redeschiderea cazului dumneavoastra de eroism, locuitorii acestui vechi port de pe Sena va asteapta cu bratele mai mult decat deschise. In speciai copilul , nevasta si pilotul care au scapat prin miracol datorita gestului dumneavoastra unic. Ei va roaga sa reveniti printre ei chiar cu…..helicopterul. Ei inpartasesc speranta de a ramane printre ei pana la sfarsitul vietii dumneavoastra si chiar dupa aceea. In asteptarea acestui acestui moment al destinului CATEDRALA DIN ROUEN BATE CLOPOTELE !
Exact cu respectul pe care al meritati.
Robert Horvath DEVA Cineast si ziatit de invstigatii baseciene.
New York – Tokyo

 21. mihai444 Says:

  http://m.ziare.com/alegeri/principele-radu-s-a-retras-din-cursa-electorala-pentru-ca-a-ramas-fara-nici-un-leu-1015878

 22. Sever Voinescu arunca vina asupra tuturor pentru masurile adoptate de PDL « Adevarul e dincolo de noi Says:

  […] prima faza sunt perfect de acord cu ce a zis domnul Voinescu, dar continuarea afirmatiei sale trebuia sa […]

 23. Ovidiu Says:

  „Basescu s-a imbatat prima data la numai 10 ani”

  AM PROMIS M-AM TINUT DE CUVANT VEDETI O POZA INEDITA NICOLAE CEAUSESCU ALATURI DE TRAIAN BASESCU LA O VACANTA IN INDIA.

  DA-TI CLICK !!!!!!

  VA DORESC O ZI FRUMOASA!!!!!!!!

 24. Marcus Says:

  Stramba Fata

  In tara lu’ Stramba Fata ticalosii sunt eroi,
  Ce-si impart hulpavi la masa teancuri mari de euroi.
  Nu-i nevoie sa stii carte, sau vreun specialist sa fii,
  Ci s-asculti docil de ordin, papusa de sforarii.

  Stramba Fata-n cap de masa, venerat Nas peste clan,
  Taie, spanzura, dicteaza folosind ton de marlan.
  El trateaza-ntreaga tara, ca p’un bun lasat de tac’su
  Unde muschiu’ lui e lege, iar banu’ furat cu baxu’.

  Boboreanu, cel cu votu’, e la greu batjocotit,
  Stors la teasc e azi, sarmanul, material de deficit.
  Pensionarii si copiii, functionarii si ologii
  Sunt sacrificati in masa si tratati precum milogii.

  Geaba plang batranii tarii, mame tinere jelesc,
  De pe Deal Voda raspunde:”- Gura sau va tepuiesc!
  M-ati votat precum talambii si cu mine ati horit
  Ciocu’ mic si joc de glezne, altfel..mielu’ ati belit!”

  Stramba Fata e amnezic si fiind cocotat pe val
  Uita ce-a patit Carmaciu’, calarind acelasi cal.
  Cand la ceas de iarna rece, chiar in ziua de Craciun
  A fost plumbuit cu gloante, terciuit ca un magiun.

 25. bmarinescu41 Says:

  CUM SE NASTE O PARADIGMA

  Un grup de oameni de stiinta au pus intr-o cusca cinci maimute si in mijlocul custii o scara, iar deasupra scarii o legatura de banane. Cand o maimuta se urca pe scara sa ia banane, oamenii de stiinta aruncau o galeata cu apa rece pe celelalte care ramaneau jos. Dupa ceva timp, cand o maimuta incerca sa urce scarile, celelalte nu o lasau sa urce. Dupa mai mult timp nici o maimuta nu se mai suia pe scara, in ciuda tentatiei bananelor.
  Atunci, oamenii de stiinta au inlocuit o maimuta. Primul lucru pe care l-a facut aceasta a fost sa se urce pe scara, dar a fost trasa inapoi de celelalte si batuta. Dupa cateva batai nici un membru al noului grup nu se mai urca pe scara. A fost inlocuita o a doua maimuta si s-a intamplat acelasi lucru. Prima maimuta inlocuita a participat cu entuziasm la baterea novicelui. Un al treilea a fost schimbat si lucrurile s-au repetat. Al patrulea si, in fine, al cincilea au fost schimbati. In final, oamenii de stiinta au ramas cu cinci mainute care, desi nu primisera niciodata o baie cu apa rece, continuau sa loveasca maimutele care incercau sa ajunga la banane.

  Daca ar fi fost posibil ca maimutele sa fie intrebate de ce ii bateau pe cei care incercau sa se catere pe scara, raspunsul ar fi fost:

  „Nu stim. Lucrurile intotdeauna au fost asa, aici… ASA ESTE TRADITIA!”

  Iti suna cunoscut????

  „E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” –

  Albert Einstein

 26. ghitabizonu Says:

  bmarinescu41

  frumoasa parabola omite un nic amanunt – cercetatorii aia ar fi stropit cu apa rece si pe cele 5 maimute „neprelucrate” ?! Cred ca maimutele presupuneacu ca oamenii sunt constanti …

 27. Doar un bob zabavă: numai azi nu-i mâine! | Blogul lui Nea Costache Says:

  […] Mana Ciutacu, Maria Postu, Matilda, Mirela Pete, Oana, Poeta Maria Barbu, Primadona, Pucca, Roxana Iordache, Sibilla, Simona Ionescu, Stefy, Strumful, Strumfita cu esarfa, Theodora0303, […]

 28. Succesul in Slovenia al lui Bacio | Blogul lui Nea Costache Says:

  […] Mana Ciutacu, Maria Postu, Matilda, Mirela Pete, Oana, Poeta Maria Barbu, Primadona, Pucca, Roxana Iordache, Sibilla, Simona Ionescu, Stefy, Strumful, Strumfita cu esarfa, Theodora0303, […]

 29. Tentativă de jaf la Roşia Montană | Blogul lui Nea Costache Says:

  […] Mana Ciutacu, Maria Postu, Matilda, Mirela Pete, Oana, Poeta Maria Barbu, Primadona, Pucca, Roxana Iordache, Sibilla, Simona Ionescu, Stefy, Strumful, Strumfita cu esarfa, Theodora0303, […]

 30. Sunt cel mai fericit bunic! | Blogul lui Nea Costache Says:

  […] Mana Ciutacu, Maria Postu, Matilda, Mirela Pete, Oana, Poeta Maria Barbu, Primadona, Pucca, Roxana Iordache, Sibilla, Simona Ionescu, Stefy, Strumful, Strumfita cu esarfa, Theodora0303, […]

 31. Visu’ cu neica Dumitru | Blogul lui Nea Costache Says:

  […] Mana Ciutacu, Maria Postu, Matilda, Mirela Pete, Oana, Poeta Maria Barbu, Primadona, Pucca, Roxana Iordache, Sibilla, Simona Ionescu, Stefy, Strumful, Strumfita cu esarfa, Theodora0303, […]

 32. Parlamentarilor gorjeni -scrisoare deschisă | Blogul lui Nea Costache Says:

  […] Mana Ciutacu, Maria Postu, Matilda, Mirela Pete, Oana, Poeta Maria Barbu, Primadona, Pucca, Roxana Iordache, Sibilla, Simona Ionescu, Stefy, Strumful, Strumfita cu esarfa, Theodora0303, […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: