DECI, SĂ PLĂTEASCĂ EI! NU COPIII NEPOŢILOR NOŞTRI

Nu mai ştiu a câta oară pun întrebarea cu banii de la FMI, ce-au făcut nemernicii cu ei. Opoziţia a început, timid, să o pună şi ea pe la televiziuni, dar paşte mioritic, luând starea de fapt ca pe o fatalitate, în loc să acţioneze parlamentar. Mai ales că nici până în ziua de azi acordul de împrumut nu a fost trecut prin Parlament şi nu cunoaştem clauzele. Dar le simţim efectele.

În orice caz, pentru dezastrul fără precedent în care au adus România şi pentru că, în loc să recunoască şi să încerce să repare ireparabilul cu mâna unei alte guvernări, lacheii lui Băsescu persistă în eroare, pentru că nici nu îi interesează altceva decât să fie la putere ca să-şi vadă până la refuz de avere. Din furt. Şi în loc să facă gura mică, psihopatul de la Cotroceni plusează cu tupeu, dând vina pe Tăriceanu, pentru dezastrul lui Boc.

Iar liberalii sunt de-o slăbiciune lamentabilă pentru că, în loc să atace ca să-şi apere guvernarea şi să le amintească oamenilor că ea a fost perioada de prosperitate postdecembristă şi că aveau un plan anticriză anunţat de Tăriceanu în toamna anului 2008, şi că alegătorii au fost nişte cretini pentru că au preferat să-i voteze pe cei care i-au spoliat şi i-au minţit ca pe proştii proştilor, liderii PNL preferă să se lamenteze şi să vitupereze, steril, demenţii de la putere.

Despre PSD n-are rost: ei sunt de aceeaşi mamă cu PD(-L). Mereu în ţara asta feseniştii, legatarii comuniştilor, vor fi, simultan, la guvernare şi în opoziţie. E şi motivul principal pentru care s-au scindat, strategic. Ca dovadă – în cazul în care mai era nevoie – şi faptul că, din momentul în care a recunoscut greşelile criminale ale trecutului recent şi a fost dispus să facă o coaliţie în interes naţional cu PNL, Geoană a fost debarcat.

Oricum, ideea e că nemernicii de la putere trebuie să rămână şi să guverneze până se îneacă în sânge. Şi să plătească ei datoria la FMI. Ei şi numai ei, eventual cu neamul lor care nu se disociază, fiindcă îi convin avantajele parvenirii. Ei trebuie să plătească, nu noi şi copiii nepoţilor noştri, iar dacă există vreo urmă de opoziţie, atunci Crin să le-o spună clar, că trebuie să plătească. Pentru tot. La propriu.

54 răspunsuri to “DECI, SĂ PLĂTEASCĂ EI! NU COPIII NEPOŢILOR NOŞTRI”

 1. DECI, SĂ PLĂTEASCĂ EI! NU COPIII NEPOŢILOR NOŞTRI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 08 May 2010 – Blog « Zane, Duhuri, Creaturi. […]

 2. dorut Says:

  Corect Roxana, cu un singur amendament: Vom plati cu totii nemernicia si incompetenta lor

 3. motrauxdesarsaylles Says:

  Liberalii abia au oameni care sa faca fatza macar ca prezenta fizica emisiunilor TV…In rest nu exista…Ia sa ajunga la Putere sa fezi cozi la inscriere.

  Dar unde este populatia ? Unde sint romanii ? Ce asteapta,alegeri anticipate in care sa voteze pana la urma tot Basescu daca le pune in ultimul moment o manea saltareata ?
  Iesiti ba adormitilor in strada daca va considerati furati si batjocoriti de clasa politica aflata la Putere,daca simtiti ca ati fost luati de fraieri,Basescu cu Udrea si Boagiu n-or sa plece in veci de la masa bogatilor de rusine c-o duceti prost,mai prost ca oricand in istorie…Daca nu atunci stati in fund frumos la TV si asteptati-l pe Antonescu la ora de seara sa-l ia putin la misto pe Chior…eventual sa-l vedeti pe Nastase plimbat putin pe la DNA…Asa o sa vfaceti atunci…mucles,nu vreau sa mai aud vaicareala ! 😯

 4. mariusnyc Says:

 5. mariusnyc Says:

 6. Felix-Gabriel Lefter Says:

  Sunt dispus sa platesc. DAr nu LOR! No way! pe EI vreau doar sa-i impusc, din generozitate.

 7. S.O.S. Romanii de langa noi; Timocenii « Plano10's Blog Says:

  […] Minorităţii Rumâne cu sediul la Bor, oraş situat în Serbia de nord-est. ‘Comitetul pentru Drepturile Omului din Nigotin va interveni pentru apărarea valorilor naţion… Nu putem asista fără să ripostăm la represiunea rumânilor care […]

 8. Nici o pravilă nu opreşte pe om a întâmpina răul cu rău « Hai ca se poate! Says:

  […] locuitori ai Ţării Româneşti, veri de ce neam veţi fi! Nici o pravilă nu opreşte pe om a întâmpina răul cu rău! Şarpele cand îţi iasă înainte, dai cu ciomagul […]

 9. bazel09 Says:

  Vina pe guvernul Tăriceanu o dă guvernatorul Isărescu : ,,guvernatorul BNR a apreciat drept mincinoase estimările veniturilor publice în baza cărora au fost făcute programele de buget în perioada 2007-2008, de către Varujan Vosganian”
  Unde sunt banii? …Poate răspunde oricând guvernatorul 😉

 10. rhorvath Says:

  NU AVEM NEVOIE DE NOI DECLARATII DE INTENTIE, MOTIUNI DE CENZURA SI ALTE FRECTII LA PICIORUL DE LEMN CI CATUSE LA MAINI !
  AMERICANII VOR CAPUL LUI BASESCU !
  PRIMARUL NEW YORKULUI BLUMBERG CERE DE URGENTA O ANCHETA FBI SI ADRESEAZA O SCRISOARE CATRE JANET NAPOLITANO SEFA HOMELAND SECURITY !

  NEW YORK TIMES :

  “ULUITOR , CUTREMURATOR.REVOLTATOR ACTUALUL PRESEDINTE ROMAN BASESCU A ELIBERAT ECHIPA DE REZERVA A ATACULUI DE LA 9/11. FAMIILE VICTIMELOR AU TRIMIS O SCRISOARE DE PROTEST PRESEDINTELUI OBAMA. “


  ARTICOLUL TRIMIS TUTUROR AGENTIILOR INTERNATIONALE VA APAREA PE BLOGUL Robert Horvath Deva http://devanewyork.blogspot.com/.
Pentru atacul asupra World Trade Center sa pregatit o echipa de rezerva. Iata ce declara directorul SRI imediat dupa atacul de la 11 septembrie : Există cetăţeni bănuiţi de legături cu organizaţii teroriste în România, dar nu-i pot nominaliza. Au fost expulzate deja 70 de persoane în ultimul an. Am primit înştiinţări în legătură cu posibilele persoane de pe teritoriul României care ar fi bănuite, ca ca participând la atacul terorist din 11 septembrie, Ancheta se derulează”
ECHIPA TERORISTA 9/11 DIN ROMANIA
Seful teroristilor Khaled Matar s-a născut în 14 octombrie 1961, în oraşul Rafah din regiunea Gaza, Israel. A venit în România la sfârşitul anilor ‘70, cu paşaport egiptean. 
A urmat un timp Facultatea de Drept din Cluj. Un văr de-al său a fost şeful serviciului secret al lui Yasser Arafat pentru fâşia Gaza. În ciuda eşecului de la universitate, Matar n-a renunţat la ideea de a înfiinţa o SCOALA DE PILOTAJ SI deschiderea unei TABERE DE ANTRENAMENT AL AL QUEDA de antrenament in Muntii Fagaras .ERA UN PILOT DE INALTA CLASA URMAND CURSURI DE PILOTAJ IN LIBIA LUI GADAFFI. Sedeplasează periodic în vestul ţării, de unde trimite bani în străinătate, 
CALATORESTE IN EGIPT SI EMIRATELE ARABE. IN AFGANISTAN CUNOASTE PE BEN LADEN UNDE PRIMESTE INSTRUCTIUNI.
Intors in Romaniase mută la Bucureşti, de unde falsifică diverse acte pentru a trimite teroristi arabi în SUA, prin intermediul firmei sale; 
DE SI URMARIT ZILNIC DE SRI ESTE LASAT SA “FUGA’ IN USA. 
Este cautat in USA DE FBI Directoarea FBI pentru România, Gabrielle Berger, sa ocupat de acest caz.
INTELEGERE SECRETA INTRE BASESCU- BEN LADEN SI ORGANIZATIILE TERORISTE. ARABE.
IN SCHIMBUL PROMISIUNII CA NU VOR ACTIONA PE TERITORIL ROMANESC
TERORISTII ( FILATI SI ARESTATI ) SUNT ELIBERATI SEMNAND O DECLARATIE
IN CARE PROMIT CA NU SE INTORC IN ROMANIA PA TIMP DE 15 ANI. IN ACEST FEL A FOST ELIBERAT O CELULA AL QUEDA SI 2043 DE TERORISTI.
 (2.030 cetateni arabi au fost expulzati din Romania – SURSE MAE ) CARE PREGATESC ATACURI ASUPRA LUMII OCCIDENTALE.
Eliberarea celulei AL QUEDA face parte din aceaste intelegere. In ultimul interviu Ben Laden a citat printre tarile de sprijin Romania- pe buna dreptate.
DOVADA ELIBERARII TERORISTILOR DE CATRE STATUL ROMAN.
Iata ce declara Traian Basescu dupa un atentat la Timisoara “Sa nu credeti ca suntem la prima situatie in care ar exista la unii cetateni, in mod deosebit straini, tentatia de a evalua posibilitatile organizarii unor atentate pe teritoriul Romaniei. Practica noastra este: la suspiciune, expulzare si mai discutam peste 15 ani”
CONCLUZIE
Dupa publicarea articolului despre eliberarea teroristilor care sa pregateau sa ucida mii de cetateni americani nevinovati, se va cere probabil EXPULZAREA CATRE USA A CETATEANULUI BASESCU, INDIFERENT DACA ESTE PRESEDINTELE ROMANIEI SAU NU. Am remis acest articol ambasadei SUA la Bucuresti.
Robert Horvath ziarist USA site ; http://www.devagallery.com
BLOG : devanewyork.blogspot.com/ 11. rhorvath Says:

  .
APEL CATRE BLOGUL POLITIC ROMANESC !
  
SOLUTIE PRACTICA PENTRU TRIMITEREA PRESEDINTELUI IN PUSCARIE!
  
Am ajuns o ţară de urmăriţi şi de urmăritori. E mai rau ca pe vremea lui Ceausescu! Avem de 2,5 ori mai mulţi angajaţi la serviciile secrete decât pe vremea lui Ceauşescu. Prieteni din Romania m-au parasit. Colegii din cinematografie au rupt relatiile diplomatice iar ziaristii din NewYork refuza sa vorbeasca la telefon despre Baescu spunand ” ca suntem ascultati “. Romania este intr-un faliment economic , politic si rasial fara iesire. Care este solutia ?
Uneori de la distanta lucrurile sunt vazute mai bine. Mafia securist comunista a preluat puterea economica. 3 % controleaza intregul capital iar 97 % nu controeza nimic, decat saracia si lipsa de speranta. Clasa politica, partidele politice. media, mogulii ,sindicatele reprezina minoritatea mafiota de la putere. Cu exceptiile de rigoare toti sint o apa si un pamant.
Cu alte cuvinte solutia trebue sa fie romaneasca dar sa aiba un puternic sprijin international. De mai multi ani in calitate de artist ,cineast si ziarist am incercat sa creiez ” scandaluri ” care sa zduncine ologarhia de la putere.
Mentionez in lipsa spatiului doar Scandalului ICR New York cand am chemat politia americana la o expozitie araba Al Queda. Faptul ca nici o voce din tara ,nici macar in soapta, nu a atentionat ca expozitia sponsorata de statul roman nu a fost romaneasca ci a unui cetatean irakian pe nume Amwar Ambaki dovedeste ca cenzura si diversiunea este totala. Tot acest circ al democratiei este de ochiul lumii.
Sunt ziarist de investigatii. Toate actiunile si opiniile mele sunt bazate pe documente.- Sunt un varf de lance care ar trebui sa fie folosit de cei din tara.- In calitatea de cetatean american si japonez atentionez……….. autoritatile statului american. Reprezint Nipon Press si televiziunea japoneza in SUA. Am zeci de conectiuni in media internationala iar compania mea de film poate face un documentar pe orice subiect de interes,
Cea mai puternica mafie din Romania este cea a armamentului si are in varf pe presedintele inca in functie. Dar aceasta mafie este extrem de vulnerabila. Majoritatea intreprinderilor sunt romano – americane si sunt licentiate in SUA.,intrand sub jurisdictia legii americane.
De curand New York Magazin http://www.nymagazin.com/ serializeaza cartea scritorului Voctor Nicolae ” Daca ai trecut prin casa mortii ” bazata pe interviuri cu persoana mea. Cartea contine destule desvaluiri pentru a aduce pe TRAIAN BASESCU IN FATA UNUI TRIBUNAL INTERNATIONAL .Revista
apare miercuri.
Cititi desvaluiri explozive pe blogul meu. Daca le considerati folositoare pentru cauza comuna, punerea catuselor, actionati in consecinta, Succesul garantat
  .
Robert Horvath Cineast USA

http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com

 12. mgabim Says:

  Am primit si eu acest mesaj de la niste prieteni, si-l dau mai departe.

  NOI
  cei nascuti la inceputul anilor 50, 60 si cei nascuti in anii 70, vedem acum in anul 2010 cum casa parintilor nostri este de 50 de ori mai scumpa decat atunci cand au
  cumparat-o si realizam ca noi o sa platim pentru casele
  noastre in jur de 50 de ani. Avem amintiri despre primii pasi pe luna, despre razboaie sangeroase, avem cultura generala, pentru ca asta insemna ceva o data.

  Suntem ultima generatie care a jucat „De-a v-ati ascunselea” , „Castel”, „Ratele si vanatorii”, „Tara, tara, vrem ostasi”, „De-a prinselea”,” Sticluta cu otrava”, „Pac Pac”, „Hotii si vardistii”, ultimii care au strigat „Un doi trei la perete stai”, ultimii care au folosit telefoanele cu fise, dar primii care am facut petreceri video
  (inchiriam un video si stateam sa ne uitam la filme 2 zile
  inchisi in casa), primii care am vazut desene animate color, primii care amrenuntat la casete audio si le-am inlocuit cu CD-uri.

  Noi am purtat jeansi elastici, pantaloni evazati, geci de
  blugi de la turci, iar cine avea firme gen Lee sau Puma era deja lider de gasca.

  Noi nu am dat examene de Capacitate, nu am dat teste grile
  la admitere.

  Noi am fost ultimii „Soimi ai Patriei” si ultimii „Pioneri”.

  La gradinita am invatat poezii in romaneste, nu in
  engleza…Si am cantat MULTI ANI TRAIASCA nu HAPPY BIRTHDAY la aniversari.

  Am sorbit din ochi Sclava Isaura, Beverly Hills , Melrose
  Place , Twin Peaks , Dallas .. si cine zice ca nu s-a uitat ori minte ori nu avea inca televizor.

  Reclamele de pe posturile straine ne innebuneau, si abia
  asteptam sa vina si la noi inghetata Magnum, sau pustile alea absolut superbe cuapa. Intre timp, ne consolam cu Tango cu vanilie si ciocolata si clasicele bidoane umplute cu apa de la robinet, care turnate in cap ne provocau pneumonii. Si uite un motiv bun sa nu mergem la scoala.

  Noi am ascultat si Metallica, si Ace of Base, si DJ Bobo,
  si Michael Jackson, si Backstreet Boys si Take That, si inca nu auzisem de manele, singurele melodii de joc fiind horele la chefuri, la care nimeni nu stia pasii, dar toti dansam!

  Dar spre deosebire de copiii din ziua de azi, am auzit atat
  de Led Zeppelin, Deep Purple, Jimi Hendrix, Abba si de Queen, cat si de noile nume gen 50 Cent si Britney
  Spears. Am citit „Licurici”, „Pif”, Ciresarii, si am
  baut Cico si Zmeurata si ni s-a parut ceva extraordinar
  cand au aparut primele sucuri „de la TEC ” fara sa ne fie teama ca „au prea multe E-uri”, iar la scoala beam toata clasa dintr-o sticla de suc fara teama de virusi.

  Noi am baut prima Coca-Cola la sticla si am descoperit
  internetul. Noi nu ne dadeam bip-uri, ne fluieram sa iesim afara, noi nu aveam dolby surround system, taceam toti ca sa auzim actiunea filmului, nu aveam Nintendo sau Playstation ci jocuri tetris de care ne plictiseam la o luna dupa ce le cumparam si le uitam pe dulap, pline de praf.

  Abia asteptam la chefuri sa jucam „Fantanita”,
  sau „Flori, fete sau baieti”, sau „Adevar sau Provocare”, sau orice ne dadea un pretext sa „pupam pe gura” pe cine
  „iubeam”..

  Noi suntem cei care inca au mai „cerut prietenia”, care inca roseam la cuvantul „sex”, care dadeam cu banul
  care sa intre in farmacie sa cumpere prezervative, pe care apoi sa le umplem cu apa si sa le aruncam in capul colegilor, care am completat mii de oracole,
  sperand ca persoana iubita va citi acolo unde scrie „De cine iti place?” ca ne place de el/ea.

  Este uimitor ca inca mai suntem in viata, pentru ca
  noi am mers cu bicicleta fara casca, genunchiere si cotiere, nu am avut scaune speciale in masini, nu am aruncat la gunoi bomboanele care ne cadeau din greseala pe jos, nu am avut pastile cu capac special sa nu fie desfacute de copii, nu ne-am spalat pe maini dupa ce ne-am jucat cu toti cainii si toate pisicile din cartier, nu am tinut cont de cate lipide si glucide mancam, parintii nostri nu
  au „child proof the house”, ne-au trimis sa cumparam bere si vin de la alimentara, si cate un pachet de tigari de la
  tutungerie.
  NOI,cu mult umor va invitam la o cafea marca”NECHEZOL”, si am lansat noi retete culinare cu „TAKI-MURI (tacamuri de pui),racituri din „ADIDASI”de porc, sarmalute umplute cu salam,snitel din PARIZER,si o magnifica friptura la cuptor din cei doi pui minusculi la pachet denumiti”FRATII PATRAUSI „,insotita de un pahar de „COCO-FIFI”(productie autohtona din alcool rafinat lasat la macerat cu coaja de lamaie si alte aromantizante).
  NOI, am auzit cum s-a tras la Revolutie NOI, am fost martorii a trei schimbari de bancnote si monede, noi am ras la suptilele bancurile cu Bula, pe care le-a compus cumplita Securitate, contemporana noua.

  Noi am fost primii care au auzit-o pe Andreea Esca la Pro TV , noi suntem cei care mai tinem minte emisiunea „Feriti-va de magarus”.

  Suntem o generatie de invingatori, de visatori, de
  „first-timers” … Dar suntem si generatia care vede limpede cum ne pierdem tara, iar dusmanul este din interior si nu de afara… Noi suntem ultima genaratie de sacrificiu a lui Ceausescu si prima de dupa Revolutie. Noi am pierdut de doua ori, si atunci, si acum.
  Azi, suntem la fel de saraci, dar am devenit liberi! Ce putem face azi cu libertatea?? ??
  Atat: sa ne opunem manelizarii programate a Romaniei!
  Voi cei din generatiile 50- 60 – 70 alaturati-va noua si trimiteti la toata lumea acest mesaj!

  Daca citesti si ai cazut macar un pic pe ganduri, esti
  de-al nostru ! Numai in acest caz, te rugam sa trimiti mai departe! Poate invatam sa ne-apreciem si sa nu ne mai vindem pe nimic !

 13. rhorvath Says:

  Doamna Roxana Iordache
  IN MESAJUL ANTERIOR AU FOST OMISE DATELE PRINCIPALE, NECESARE PUNERII IN CATUSE A UNUI CRIMINAL SI UNUI TERORIST INTERNATIONAL. TRIMIT VARIANTA FINALA, CARE SPER SA FIE FINALA SI PENTRU CEL MAI IUBIT FIU AL POPORULUI, MEREU MINTIT SI DUS CU PRESUL . RH

  APEL CATRE BLOGUL POLITIC ROMANESC !

  SOLUTIE PRACTICA PENTRU TRIMITEREA PRESEDINTELUI IN PUSCARIE
  !
Am ajuns o ţară de urmăriţi şi de urmăritori. E mai rau ca pe vremea lui Ceausescu! Avem de 2,5 ori mai mulţi angajaţi la serviciile secrete decât pe vremea lui Ceauşescu. Prieteni din Romania m-au parasit. Colegii din cinematografie au rupt relatiile diplomatice iar ziaristii din NewYork refuza sa vorbeasca la telefon despre Basescu spunand ” ca suntem ascultati “. Romania este intr-un faliment economic , politic si rasial fara iesire. Care este solutia ?
Uneori de la distanta lucrurile sunt vazute mai bine. Mafia securist comunista a preluat puterea economica. 3 % controleaza intregul capital iar 97 % nu controeza nimic, decat saracia si lipsa de speranta. Clasa politica, partidele politice. media, mogulii ,sindicatele reprezina minoritatea mafiota de la putere. Cu exceptiile de rigoare toti sint o apa si un pamant.
Cu alte cuvinte solutia trebue sa fie romaneasca dar sa aiba un puternic sprijin „destabilizator si de presiune ” occidental. De mai multi ani in calitate de artist ,cineast si ziarist, am incercat sa creiez ” scandaluri ” care sa zduncine oligarhia de la putere.
Mentionez in lipsa spatiului doar Scandalului ICR New York cand am chemat politia americana la o expozitie araba Al Queda. Aceasta a fost o actiune creiata in jurul principalei publicatii al diasporei americane New York Magazin . Faptul ca nici o voce din tara ,nici macar in soapta, nu a atentionat ca expozitia sponsorata de statul roman, nu a fost romaneasca ci a unui cetatean irakian pe nume Amwar Ambaki dovedeste ca cenzura si diversiunea este totala. Tot acest circ al democratiei este de ochiul lumii.
Sunt ziarist de investigatii. Toate actiunile si opiniile mele sunt bazate pe documente.- Sunt un varf de lance care ar trebui sa fie folosit de cei din tara.- In calitatea de cetatean american si japonez atentionez……….. autoritatile statului american. Reprezint Nipon Press si televiziunea japoneza in SUA. Am zeci de conectiuni in media internationala iar compania mea de film poate face un documentar pe orice subiect de interes, Dezvaluirile mele pot avea imediat un efect international. Scandaluri fara precedent ameninta oligarhia Basescu.
  1 ARMELE LUI SADDAM PENTRU CARE SUA A INVADAT IRAKUL AU FOST ASCUNSE IN ROMANIA 2 AUTORITATILE FRANCEZE AU REDESCHIS DOSARUL CRIMEI DIN PORTUL ROUEN. 3 ELIBERAREA ECHIPEI DE REZEVA
  A ATACULUI 9/ 11. 4 CUMPARAREA DE URANIU DIN ROMANIA PENTRU CREIAREA UNEI BOMBE ATOMICE IN MINIATURA DE CATRE BEN -LADEN.

  Cea mai puternica mafie din Romania este cea a armamentului si are in varf pe presedintele inca in functie. Dar aceasta mafie este extrem de vulnerabila si poate fi complect neutralizata. Majoritatea intreprinderilor sunt romano – americane si sunt licentiate in SUAintrand sub jurisdictia legii americane.
De curand New York Magazin http://www.nymagazin.com/ serializeaza cartea scritorului Voctor Nicolae ” Daca ai trecut prin casa mortii ” bazata pe interviuri cu persoana mea. Cartea contine destule desvaluiri pentru a aduce pe TRAIAN BASESCU IN FATA UNUI TRIBUNAL INTERNATIONAL .Revista
 apare miercuri.
Cititi desvaluiri explozive pe blogul meu. Daca le considerati folositoare pentru cauza comuna, punerea catuselor, actionati in consecinta. Actionati impreuna cu Diaspora, in special cu cea americana.
  Succesul garantat.
  
Robert Horvath Cineast USA
  

http://devanewyork.blogspot.com/
  
http://www.devagallery.com

 14. motrauxdesarsaylles Says:

  @ mgabim….probabil ca e o moda de a populariza mesajele cretinoide,mesajele fara mesaj,mesajele menite sa meditam la nimic…eventual sa ne gandim ca daca am suportat raul de atunci de ce n-am putea sa-l suportam si pe asta,binenteles bagand si niste mormaieli de nemultumire…Aia cu Esca e definitiv imbecila,Esca e simbolul fofilarii de la problema reala a zilei si trimiterii catre derizoriu,barfa,scandal,catre nimic…Iar finalul apoteotic cu sa ne opunem manelizarii…bun si daca ne opunem manelizarii am rezolvat cazul ? asta e telul suprem al acestei generatii nascute pe vremuri ? Sau sa punem mana pe topoare si sa ne ducem peste ei ? Stiu ca tu n-ai nicio vina la acest mesaj dar daca tot l-ai pus aici trebuie sa accepti si parerea unora mai dilimandrosi chiar nascuti in epoca vizata…

 15. ghitabizonu Says:

  Geoana a fost debarcat mai degrab ptr coalitia cu PDL . Daca tii minte Jenantu este cam sensibil la Basescu ) imediat dupa rererendumu cu suspendarea era de acord cu Tyran sa se faca anticipate !! ) si ar mai trebui sa tii minte ca este preferatu grupului de la Cluj care filiala PDL din PSD iaste ….

 16. dorut Says:

  Un mic ajutor pentru viitorul imediat 🙂 http://www.yourdiscovery.com/video/born-survivor-rhino-beetle-larvae/
  Sa traiti bineeeeeeeeeeeeeeeeee

 17. ghitabizonu Says:

  Mgabim
  destui din generatia ta asculta cu placere manelele .. chiar deocheate ! mai tin minte pe una de aprox 30 de ani 9 (deci nascuta prin 70 ) care artanja bagajele intr-un Tico din care se revarsa „incantatoarea” melodie , atat de suava si feminina : Pe la pate pe la spate ./ Asa vor femeile toate !! Si te asigur a nu arata a nespalata … ( pecum ii erau preferintele muzicale )
  Su este ceva mai veche cestia asta …
  Eu sunt din 52 … nu prea ma recunosc in ce scrii tu . Oricum prefer pespi ( coca prea e medicamentoasa ! )
  Si mai zic ceva – mai ales cei nascuti in anii 70 au pierdut pe mana lor …. fiindca s-au luat dupa niste UASCRisti deveniti procapitalisti si au crezut ca capitalism inseamna promisunile nerealizate ale comunismului ( vila si mertzan ptr tot poporu ).
  Insa nu mi-ai raspuns ce zice lumea despre Goldman Sachs & comp ci doar ce cred despre O’Laba ( m-a apucat greata cand am vazut o carte enconomisata tradusa in romaneste. De la Ceasca cetire am oroare de cltu personalitatii ). Ce se crede despre Sachs si compania ? Te rog ….

 18. shuwitzvankelie Says:

  Un alt episod de lasitate patent Basescu azi ora 15:30 …pasarea responsabilitatii dezastrului de azi pe campaniile electorale din 2007,2008 si o mica parte din 2009…adica atunci cand PDL n-a prea fost la guvernare…adica nu in a doua parte a anului 2009 s-au praduit banii ci in campaniile parlamentare anterioare cand premier nu era boc…S-a scuturat de responsabilitate dar nu „s-a scos” ca imagine…Romanii au vazut azi ce om perfid au ales.Cum tot incearca sa-si scoata de la raspundere aparatul de sustras bani din buget conduse de 3-4 ministri PDL.UNDE SINT BANII DOMNULE BASESCU INTRATI ANUL TRECUT,ACELE ZECI DE MILIARDE DE EURO ???? La asta nu vrea sa raspunda dar nici nu asteptam raspuns,il stim deja cu totii evident nu si masa de creiere spalate abonate la prostitutie totala pe care deja o stim cu totii

 19. juliapost Says:

  Pai nu asa a mers lumea de cind ii lumea: unii dau imprumut altora, ii coplesesc cu dobinzile apoi le dau ajutor social ca nu-si pot plati datoriile obligindu-i moral sa le apartina…..si asa ramin oamenii dependenti…niciodata liberi…….se intimpla si la case mai mari!

  Gabi il scuipai pe Bush ca ne-a bagat in datorii si acum esti fericita ca Hussein a sapat si ne-a virit si mai adinc……….dar asta e acceptabil de la Hussein pentru tine si restul sustinatorilor lui……….discutia asta ar trebui purtata in persoana…..cu mesaje odata pe saptamina nu merge nimic (si eu sint prea ocupata ca sa am timp sa raspund saus a pun intrebari la care sa citesc raspunsul peste o saptamina)

 20. juliapost Says:

  Uitasem, uitate-ar necazurile:

  Happy mother’s day, Gabi!
  🙂

  (polemicile mai incolo……)

 21. ghitabizonu Says:

  Senzational !!!

  Nu mai stiu care muscal, cu ocazia lu 9 mai Victorios a dat explicatia Pactului Ribentrop=Molotov : cica Romania si Polonia se pregateau sa imparta Ucraina !! Ucraina parte a URSS …
  Asta suna cam asa – aseara Roxana ( sau julia ori mgabim) s-a ciocnit cu Evander Horifield si l-a batut de l-a bagat in spital !!!! Plus ca a distrus barul …

 22. Nu mai pot… Sa-l impuste cineva pe Basescu « Adevarul e dincolo de noi Says:

  […] intru suferinta, va rog, daca mai este vreunul sanatos la cap din cei 49% care au votat cu Crin sau cu Geoana, faceti un gest patriotic si impuscati-l pe Basescu, cel care indrazneste sa vina in fata noastra […]

 23. t1u1 Says:

  Am primit, in sfarsit o parola, dupa ce mi-am pierdut-o pe a mea, habar nu am cum. Fara indoiala, in mod idiot.
  Sunt foarte obosita, am sa scriu f.f.f.putin.
  Izolarea si pentru ca nu stiam ce sa fac sa-mi primesc intrarea, sa blogu-va si eu, ma terminau.
  Nu exista cuvinte pentru a explica ce si cat am suferit.

  De ziua mamei, la catolici si la cei care vor sa o sarbatoreasca , indiferent de religie, va trimit flori si bunatati, gasite pe Yahoo si postate acolo pentru Mother’s day, in mod special.
  Lucruri pe care noi nu ni le permitem decat virtual.
  http://www.mothers-day–flowers.com/
  http://www.ediblearrangements.com/fruit-baskets.aspx?CategoryID=55

  Maria S.(Timisoara)

  Postarea e ok.
  Dezastrul nu este doar a nanooopocului, este si a bolnavului mintal grav, si in primul rand a lui, a uzurpatorului din Cotroceni.

 24. plano10 Says:

  Fata de sustinerea pe care o are Basescu meritam sa ne incovoaie si mai mult!
  Prosti or fi liberalii sau social-democratii sa intre la guvernare dupa ce electoratul le-a dat cu tifla.
  Cand pacatuiesti numai prin cazna si post te eliberezi?
  Sa traiti bine papagali!!! =)) 🙂

 25. t1u1 Says:

  Am gasit un interviu luat lui Crin Antonescu. Nu l-am citit tot, inca, dar cred, ca merita si il anexez.
  De asemenea, trimit o emisiune a lui Radu Tudor, care merita atentie.
  http://www.jurnalul.ro/stire-interviu/crin-antonescu-am-intrat-in-politica-pentru-ca-m-am-enervat-542566.html
  http://inregistrari.antena3.ro/view-02_May-2010-Punctul_de_%C3%AEnt%C3%A2lnire_cu_Radu_Tudor-23.html

  Maria S.(Timisoara)

 26. ALO TIMISOARA? AICI BUCURESTIUL, ASTEPTAM UN SEMN « Hai ca se poate! Says:

  […] Putem indrazni sa asteptam un semn tot de la cei care, in decembrie 1989, ne-au demonstrat ca se poate merge si vertical? […]

 27. baricada Says:

  La mulţi ani, Roxana, pentru adevărata noastră Zi Naţională!

  http://baricada.wordpress.com/2010/05/09/10-mai-ziua-tuturor-romanilor/

 28. rhorvath Says:

  REDESCHIDEREA DOSARULUI ROUEN

  ( BASESCU 20 DE ANI PUSCARIE )
  Presedintele Basescu va muri de moarte naturala, in costum vargat intr-o imchisoare franceza sau romaneasca.
La memoriile adresate urmatoarelor personalitati franceze
French Minister of Justice Rashida Dati
Brice Hortefeux
Ministre de l’Intérieur, de l’Outre-Mer et des Collectivités territoriales
Michèle Alliot-Marie, Ministre d’État, garde des Sceaux, ministre de la Justice et des Libertés
Erard Corbin de Mangoux Directorate-General for External Security (DSGE), France’s foreign intelligence service.[
Richard LIZUREY
Général de brigade de la gendarmerie nationale
Conseiller chargé de la sécurité
Marc BARONNET
Premier conseiller du corps des tribunaux administratifs et des cours administratives d’appel
Chef adjoint de Cabinet
Thibault de LA HAYE JOUSSELIN

Jean-Marc BERLIOZ
Inspecteur général de l’administration
Conseiller spécial pour les politiques de sécurité
Raspusurile sunt mai mult decat incurajatoare. AM FOST ANUNTAT OFICIA DE RESCHIDEREA DOSARULUI ROOUEN . IN CAZUL IN CARE PRESEDINTELE VA FI GASIT VINOVAT SE PREVEDE O CONDAMNARE DE 20 DE ANI INCHISOARE.
  .Actualul şef de la Cotroceni este responsabil de incendierea a 38 de nave şi de poluarea portului francez Rouen, în 1981, din postura de căpitan al navei de cursă lungă „Argeş”. Exista si o declaraţie din 1998 a lui Traian Băsescu, în care acesta recunoaşte că a falsificat probe pentru a scăpa de sancţiunile autorităţilor franceze.

  Abia după 17 ani, în 1998, Traian Băsescu, pe când era ministrul Transporturilor în guvernarea CDR, a recunoscut, într-un interviu la Prima TV, că incendiul din portul Rouen a pornit de la vasul său. Mai mult, Băsescu a admis că a falsificat probele pentru a scăpa de sancţiuni.
  .După pentru dezastrul din portul Rouen, autorităţile franceze cer daune de aproximativ 120 milioane de dolari.
Pentru mai multe amanunte despre acest act criminal deschideti blogul meu.
Robert Horvath Deva ziarist SUA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/
De curand New York Magazin http://www.nymagazin.com/ serializeaza cartea scritorului Voctor Nicolae ” Daca ai trecut prin casa mortii ” bazata pe interviuri cu persoana mea. Cartea contine destule desvaluiri pentru a aduce pe TRAIAN BASESCU IN FATA UNUI TRIBUNAL INTERNATIONAL .Revista
 apare miercuri.

 29. acub123 Says:

  rhorvath:
  Daca cineva din afara nu l-ar fi vrut pe Basescu presedinte ar fi fost f simplu. Pentru on ochi relativ format economia Romaniei n-a fost niciodata intr-o situatie grozava, doar pentru unii naivi din tara economia romaneasca „duduia” acum 2-3 ani. Putina publicitate proasta in afara hotarelor tarii si probabil ca Basescu ar fi pierdut alegerile. De unde sunt eu Basescu se vede OK, Romania de asemenea. Sa fim seriosi, Romania e vizibila acum doar in spatiul european, America de N are prea multe probleme cu Asia si America de S ca sa-si mai piarda timpul cu Romania, poate chiar cu Europa in ansamblu.

 30. rhorvath Says:

  acub 123
  Bush a avut nevoie de Basescu. Noua administratie Obama…. NU. Americanii sunt un popor pragmatic. Te intrebuinteaza si cand nu mai au nevoie de tine ati dau in sut in c..r.
  Poate sunt prea optimist ,dar redeschiderea dosarului de la Rouen inseamna
  sfarsitul lui Basescu. Sarkozi la scapat pe Basescu de doua ori. Dar lucrurile sau schimbat dramatic. Pentru a ajuta Romania economic trebue intai sutat mai intai presedintele cel incult si obraznic. Multumesc pentru atentie.

 31. teaca Says:

  Corectă observaţia. Liberalii trebuie să rămînă în opoziţie, oricît de greu le va fi, chiar dacă mai pierd nişte lepre. Pentru ţară va fi, sînt aproape sigur, şi mai rău. Pe la toamnă, cînd vor vedea că nu rezolvă mare lucru prin curbele astea de sacrificiu, bocii vor mări şi taxele. Dacă nici aşa nu pierd alegerile pedelicii, înseamnă că avem un electorat ( parţial) trepanat. Care-şi merită soarta. http://teaca.wordpress.com/2010/05/09/sa-i-aplaudam-pe-drojdieri/

 32. t1u1 Says:


  Traiasca Regele !

  Nimic fara Dumnezeu !

  Maria S.(Timisoara)

 33. Marcus Says:

  http://marcus64.wordpress.com/2010/05/10/un-macho-fara-cojones/

 34. Florin Puşcaş Says:

  Offtopic de 10 mai:
  Trăiască Regele!

 35. Marcus Says:

  La Multi Ani Majestate si iti multumim

  Ca inca existi si esti invitat sa reprezinti de 9 Mai, Ziua Victoriei, memoria zecilor de mii de romani, cazuti pe frontul de lupta antihitlerist.
  Si acest lucru cu atat mai mult cu cat, daca nu ai fi existat, datorita politicii externe imbecile dusa de chiriasul de la Cotroceni, s-ar fi “uitat” pur si simplu faptul ca Romania a fost din punct de vedere al participarii la cea mai mare conflagratie mondiala din toate timpurile si al sacrificiului depus de Aliati in obtinerea victoriei finale impotriva lui Hitler, a patra tara beligeranta care a contribuit decisiv la Victoria Aliatilor.
  Si tu, Basescule, sa traiesti bine, ca mult bine mai faci tu acestui popor, credibilitatii internationale a Romaniei si nu in ultimul rand Istoriei acestui neam.

 36. Protestul cetateanului BASE fata de Moscova!! « Plano10's Blog Says:

  […] Ziua POBEDA la Moscova   ! 9 mai 2010  […]

 37. Patria. « Gabriela Savitsky Says:

  […] Link-Ping, Simion Cristian, Cristian, Cosmin Stefănescu, Băsescul, Noaptea Iguanei, Andi Bob, Roxana Iordache, Mircea Badea, Tudor […]

 38. Egalitate dar, nu şi pentru căţei (bugetarii din companiile de stat) « Un blog cu atitudine Says:

  […] sus este proaspătă, nu au remarcat-o prea mulţi. Aşa că luaţi-o şi daţi-o mai departe că măcăne rău de […]

 39. Marcus Says:

  Boc, Stop Joc!

  Boc cel Mic si fara minte
  Sluga-n prag la presedinte,
  Fiind facut de tot cacatu’
  S-a decis sa scoata capu’,

  Repetand ca tantalau’
  Ce ne spuse chiombalau’.
  Pe varfuri si plin de el
  Anuntat-a un macel.

  Si ca orice strateg bun
  El gasi carne de tun,
  Mult hulitii pensionari
  Si-amarati de functionari.

  Masa buna de masacru
  Intr-un an se duce dracu’.
  Si in tot ast interval
  Clientela-o tine-n bal.

  Cu contracte de la stat
  Profit cash si garantat
  Si viloaie-n mal de lac
  Ghiortanului cum ii plac.

  Vinovati de faliment
  Altii sunt, prin Parlament
  Si Guvernu’ di-nainte
  Dadu iama prin placinte.

  Boc, bancher la camarila
  La pohta lu’ chiombaila,
  Ne-a indatorat pe veci
  Dand acu’ vina pe greci.

  Mai bocut, argat de casa
  Ce bun erai tu la coasa,
  Dar nu coasa ta de sluga
  Ci-a femeii, cea cu gluga.

 40. Marcus Says:

  Boc, Stop Joc!

  Boc cel Mic si fara minte
  Sluga-n prag la presedinte,
  Fiind facut de tot cacatu’
  S-a decis sa scoata capu’,

  Repetand ca tantalau’
  Ce ne spuse chiombalau’.
  Pe varfuri si plin de el
  Anuntat-a un macel.

  Si ca orice strateg bun
  El gasi carne de tun,
  Mult hulitii pensionari
  Si-amarati de functionari.

  Masa buna de masacru
  Intr-un an se duce dracu’.
  Si in tot ast interval
  Clientela-o tine-n bal.

 41. mihai444 Says:

  http://www.ziare.com/mugur-isarescu/guvernator-bnr/isarescu-impactul-masurilor-fmi-va-avea-momente-violente-de-desfasurare-1014635

 42. mihai444 Says:

  Traiasca Regele!

 43. acub123 Says:

  rhorvath:

  Pentru US, Basescu a fost practic singura varianta. Geoana a fost cea mai buna alegere din PSD, dar PSD-ul in ansamblu nu cred ca poate fi pe placul american atata vreme cat Iliescu e acolo si poate trage inca sfori (Geoana a fost debarcat relativ fara probleme) – Geoana ar fi fost in situatia de a controla o tara fara a putea controla partidul de provenienta in timp ce Basescu (nu cred ca ma va contrazice careva) si partidul lui fripturist se identifca perfect . Cat despre Antonescu, nu stiu dar e nou, pare destul de imprevizibil, n-ar fi adus nimic nou pe plan extern
  De ce ar fi interesate US ca un membru al UE sa prospere (in speta Romania)? O noua Grecie n-ar face decat sa clatine UE-ul si sa reafirme influenta US in lume (uitati-va numai la USD vs Euro). Daca Romania ar folosi la ceva in zona ar fi doar in postura de ghimpe in zona in care Rusia incearca sa faca legea (un ghimpe mic sa recunoastem). Iar Basescu in postura de anti-sovietic, anti-comunist anti-ce-trebuie si-a jucat rolul ireprosabil.
  Cat despre Europa, au prea multe probleme. Nu 11 mil. de greci au creat cataclismul de la bursa din ultima vreme ci frica ca asta n-ar fi decat varful icebergului problemelor europene

 44. In atentia somerilor din Romania « Hai ca se poate! Says:

  […] somera din Bucuresti, peste 40 de ani,  voi fi prezenta la aceasta manifestatie impreuna cu mama mea si cu tatal […]

 45. Ovidiu Says:

  Roxana,
  vezi la mine pe blog la (jos) „de vizitat”
  Ai o poza in culori.

 46. ghitabizonu Says:

  acub123

  cu memoria cum stai ? In NATO s-a intrat cu Iliescu la presedentie si cu PSD la guvernare… Si se pare ca Gigi Tufis se intelega excelent cu ilici, vorbeau aceaisi limba ( ca cica si la Gigi engelza e a 2a limba !! ). Mai rau AN si-a anunta catidantura la Presedentie dupa un mic tete a tete cu Gigi Tufis .. si se pareau ca se inteleg de minune !! Parca Gigi a zis ca se vor reintalni ca presedinti … ( Nutzu Basinescu nu prea s-a intalnit )
  Ma rog acu TB era cea mai buna varianta .. asta din cazua ca el si Baraca lu O’Laba au culoarea comuna : portocaliu de Soros !!
  Cat desspre micul ghimpe Romania iti recomand pe Tache Gura de Aur . Sunt sigur ca prin famelia ta cea provest, anticomunista samd se mai gaseste Dusmanul natural ….

 47. ghitabizonu Says:

  Stii ceva marcus ? Se pare aceaisi parere are Noutzy …. ca altfel de ce-o fi declarat blonda ca nu se gandeste la TB ca la un barbat ?!

 48. Marcus Says:

  Dom’ Ghita: Nuti cand a declarat asta, tocmai uitase sa i le dea inapoi dupa episodul cu comisia, asa ca era perfect indreptatita, ceea ce nu stia este faptul ca ala nu era decat ambalajul, continutul lipseste cu desavarsire 🙂
  sa fii iubit
  marcus

 49. nedormitul Says:

  „liderii PNL preferă să se lamenteze şi să vitupereze, steril, demenţii de la putere”
  adică cam ce faci şi dumneata. ceea ce, între noi fie vorba, nici nu-i un lucru rău.

 50. acub123 Says:

  ghitabizonu:

  Ai dreptate cu NATO. Dar vremurile s-au schimbat. Daca Iliescu ar fi condus Romania comunista in locul lui Ceasca probabil ca as fi fost inscris in fun clubul lui (poti sa ma injuri daca vrei). Si Ceausescu a fost considerat reformator in blocul comunist in anii 60-70 (mare teapa!)

 51. raduhumor Says:

  Mizerabilii astia sunt stransi de cojones de cei care le-au pompat bani de campanie si acum recunosc ca banii obtinuti de la bugetari, pensionari si someri vor fi folositi pentru achitarea datoriilor catre firmele la care (cica) statul este dator !
  Cinism si aroganta fara margini :mrgreen:

 52. raduhumor Says:

  @ Marcus
  Vezi ca am pus ceva si la tine, dar tot n-a aparut !

 53. rhorvath Says:

  ROMANII AU DREPTUL SA AFLE ADEVARUL !
  ( BASESCU CONDAMNAT LA 20 ANI INCHISOARE DE UN TRIBUNAL FRANCEZ )

  DREPT LA REPLICA
  Doamna Alina Gheorghiu
  Deputat

  CONSPIRATIA TACERII
  In calitate de ziarist de investigatie incercand sa sparg cenzura trimit desvaluiri pe blogul romanesc.
  Astazi am primit doua lovituri grele. Banda Basescu a oprit serializarea cartii bazata pe interviuri cu mine din New York Magazin. Scriitorasul V. Nicolae si-a scos epoletii la vedere, oprind publicarea materialului.
  A doua lovitura a fost hotararea dumneavoastra de a cenzura mesajele mele.
  Aparitia acestor mesaje pe blogul dumneavoastra poate avea un efect psihologic si informativ Mesajele mele pe
  blogurile Dan Voiculescu. Ion Iliescu, Corina Cretu sunt citite de clasa politica, servicii secrete si din
  surse sigure chiar de presedinte. Nu este momentul unei false modestii. Actiunile mele daca ar fi sprijinite de dumneavoastra pot zdruncina sistemul. Eu am creiat scandalul ICR New York prin chemarea politiei. Aceasta expozitie salbatica antisemita ( pe un perete intreg sa pictat o menora si pe ea sa scrijelit cu sange Fuck ) nu a fost o expozitie romaneasca ci una araba a „artistului ” irakian Amwar Ambaki. FBI a deschis o ancheta.
  Cea mai puternica asociatie evreiasca din lume a Anti -Defamation League a trimis un mesaj de protest guvernului prin ambasada SUA. Directorul sectiei externe Ionathan Vick ma sunat la telefon pentru a-mi da stirea . La sunat si pe Culian de la New York Magazin care poate confirma lucrurile. Cenzura a fost totala .
  Toate ziarele sau statiile de TV au refuzat stirea. Va garantez din surse sigure ca sa incercat inlaturarea lui Basescu. Filmul meu ” Desecrarea Menorelor” va fi vizionat la aceasta asociata in curand. Au fost invitati supravietuitorii lagarelor naziste . Fimul a fost cumparat de NHK – Tokio si Fox TV si va fi prezentat cu ocazia cu ocaziei sarbatorilor de iarna. Va rog insistent deschdeti pe blogul meu pentru a vedea politia americana invadand Romanian Gallery.
  http://devanewyork.blogspot.com/2010_01_01_archive.html
  Articol : Expozitia Patapievici deschisa dupa doi ani de zile Ianuarie 2010
  Poate desvaluirile mele par fanteziste dar sunt luate extrem de serios de serviciile Basescu.
  Va rog deschideti http://devanewyork.blogspot.com/search?updated-max=2010-04-18T06%3A26%3A00-07%3A00&max-results=7
  Articolul : Atac banditesc impotriva Antenei 3 in atentia FBI. (Un Watergate romanesc )
  Sunt impreuna cu sotia mea Kiyoko reprezentantul celei mai importante statii de TV in SUA. Trimet reportaje regulat la Nippon Press
  Filmez toate evenimentele cu canotatie japoneze la ONU. Studioul meu de film si TV se afla cateva minute distanta de cladirea de 25 de etaje a cuibului (diplomatic ) securitatii .
  Clubul presei straine al carui membru sunt de 20 ani este centrul de legatura cu media intrnationala.
  Toate aceste inclusiv tripla cetatenie ( USA, JAPAN.ROMANIA ) a-mi creiaza o pozitie strategica speciala.
  Acest varf de lance ar trebui folost de cei din tara, inclusiv de dumneavoastra in calitate de parlamentar. Din punctul meu de ziarist cred ca un scandal urias poate duce la caderea lui Basescu.
  In cursul acestei dimineti am primit o veste extrem de inportanta de la Consulul Francez din New York, care ma anuntat ca eforturile mele ( zeci de memorii adresate autoritatilor franceze ) au dat rezultat . Redeschiderea dosarului Basescu- Rouen ( incendierea portului ) va aduce aproape sigur la 20 de ani de puscarie. Sansele lui Basescu sa scape sunt nule tinand seama ca a recunoscut public la TV , falsificarea probelor.
  In concluzie cred ca informatii de acest fel si multe altele sunt foarte importante sa ajunga la cititorilor blogului si prin bunavointa dumneavoastra colegilor din parlament si conducerii principalului partid de opozitie. Tinand seama ca avem o cauza comuna va rog a reveni la intentia dumneavoastra de a cenzura
  mesjele mele. Cu stima
  Robert Horvath Deva ziarist SUA
  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com/
  Va rog a publica aceasta scrisoare pe blogul dumneavoatra. Vom putea judeca parerea participantilor la
  acest blog de exceptie.

 54. Gabriela Savitsky Says:

  A răspuns fostul ministru de finanţe din guvernarea CDR – finanţistul Ilie Şerbănescu, binecunoscut pentru sinceritatea lui. Banii împrumutaţi au fost depuşi în băncile din România iar băncile – în loc să susţină economia românească – au trimis banii în băncile-mamă (Germania, Franţa, Grecia, Austria,etc.) (http://www.adevarul.ro/actualitate/Analistul-Ilie-Serbanescu-Imprumutul-FMI_0_74394074.html )
  Ţii minte când zicea sceleratul de la Cotroceni că nu avem nevoie neapărată de împrumut, dar îl luăm ca „o centură de siguranţă”.
  Cel mai bine explică Mordechai, pe blogul lui, fenomenul economico-financiar din Est (Mai puţin – era să scriu putin – Rusia, care nu are bănci străine care să-i dirijeze economia şi, în fine, acolo-i Tabelul lui Mendeleev).

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: