BĂSESCU, JIGODIE INFECTĂ

Un preşedinte pentru proşti.  Dar mulţi.

P.S. Dacă nemerniciile pe care le-a anunţat Băsescu ieri s-ar fi comis în Grecia, acum îi căutau bocitoarele viscerele prin tomberoane.

56 răspunsuri to “BĂSESCU, JIGODIE INFECTĂ”

 1. motrauxdesarsaylles Says:

  Cunosc si eu oaresce trepanati iremediabili care l-au votat si care chiuiau cu spume de bucurie cand pe 7 Decembrie s-au aflat rezultatele finale iesite dupa fraudare.
  Azi ei sint printre cei mai afectati dar inca nu comenteaza,au acea privire in gol tipica celor iesiti brusc din pestera la lumina zilei…Superb !

 2. rhorvath Says:

  GARANTEZ SCURTAREA MANDATULUI BASESCU
  ANUNT IMPORTANT
  AM PREDAT SERVICIULUI INTERPOL DE LA ONU
  (Office of the Special Representative for the International Criminal Police Organization (INTERPOL) to the United Nations
One United Nations Plaza, Room 2610, New York, NY 10017)
  URMATOARELE DOCUMETE PERTINENTE ACTIVITATII CRIMINALE AL ACTUALULUI PRESEDINTE AL ROMANIEI TRAIAN BASESCU
  http://blog.imperiaonline.me/

  http://blog.imperiaonline.me/2009/12/12/traian-basescu-recunoaste-o-falsificare-de-probe/
  2 inregistrari cu Traian Basescu recunoscand:
  Falsificare de probe
  Sechestrare de persoane
  Incendiere de nave
  Contrabanda in zone de razboi

  Prima inregistrare audio cu Traian Basescu povestind despre o intamplare in care a fost implicat la inceputul carierei sale de comandant de nava, mai exact cand era comandant al navei Arges, prima nava primita in comanda.
  Ce s-a intamplat?
  Era la vreo 3 luni comandantul acestei nave, nava ancorata intr-un port din Franta, a izbucnit un incendiu in care au fost implicate 38 de nave, efectul a fost o poluare masiva a Senei, nava sa fiind suspectata ca fiind cauza incendiului.
  Ce a facut presedintele nostru Traian Basescu in timpul si dupa cele 28 de zile de ancheta?
  Ascultati-l pe el personal, cu atentie maxima in jurul minutului 2 al inregistrarii audio:
  Inregistrare AUDIO 1:

  BASESCU TRAIAN
  1. IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI CRISANA (1983), A SECHESTRAT LA BORDUL NAVEI SI A RAPIT DE PE TERITORIUL SIRIEI CINCI CETATENI SIRIENI PE CARE I-A ADUS IN ROMANIA, LA CONSTANTA (NU SE CUNOASTE PRETUL RASCUMPARARII);
  2. IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI ARGES, IN 1981, A INCENDIAT 38 DE NAVE SI RADA PORTULUI ROUEN – FRANTA. ADEVARUL A FOST AFLAT IN 1998;
  3. IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI PETROLIERE CRISANA, A EXECUTAT ACTIVITATI DE CONTRABANDA (1983-84) CU PRODUSE PETROLIERE, PENTRU UNUL DINTRE STATELE COMBATANTE, IN ZONA DE CONFLICT – RAZBOI (LIBAN), ZONA SUPUSA EMBARGOULUI ONU PROBA FAPTELOR TERORISTE.
  – APOLOGIA FAPTELOR TERORISTE ENUMERATE MAI SUS, FACUTA DE BASESCU TRAIAN IN EMISIUNEA “STAREA DE VEGHE – IN SPATELE USILOR INCHISE” REALIZATA DE ZIARISTUL SORIN ROSCA STANESCU – DIRECTOR AL COTIDIANULUI IN LIMBA ROMANA “ZIUA”, IN CARE BASESCU TRAIAN A FOST SINGURUL INVITAT EMISIUNEA A FOST DIFUZATA IN DIRECT DE CATRE POSTUL DE TELEVIZIUNE NATIONAL DIN ROMANIA “PRIMA TV BUCURESTI”.
  DATA REALIZARII EMISIUNII, IN DIRECT CU TELESPECTATORII A FOST IN 23/24 IUNIE 1998,
INCEPAND CU ORA 23:30.
  SUBIECTUL DE BAZA AL DEZBATERII A FOST “COLABORAREA LUI TRAIAN BASESCU CU ORGANELE FOSTEI SECURITATI DIN ROMANIA”.
  Inregistrare AUDIO 2:

  ROBERT HORVATH -DEVA 
  http://devanewyork.blogspot.com/ 
   
  http://www.devagallery.com/

 3. BĂSESCU, JIGODIE INFECTĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 07 May 2010 – Blog « Lectie de viata. […]

 4. Aliosa Says:

  Bună dimineata ROXANA !
  Cu regretul că in ultima perioadă nu te-am mai vizitat te rog să nu te superi că te completez : da, este un presedinte pentru prosti multi dar care nu depăsesc cifra de 5.250.000 ce reprezintă alegătorii săi păcăliti de trepădusii si locotenentii portocalii cu produse si materiale achizitionate cu bani de la bugetul tării si de la sponsorii pe care acum ii răsplăteste cu contracte de miliarde de euro imprumutati de la FMI, CE si celelalte bănci din lume . Partea dureroasă este că pe lângă cei ce l-au votat suferă acum o intreagă natiune si ,asta este doar inceputul nenorocirilor ce vor veni pe capul bietului român nevinovat dar adus la sapă de lemn de lăcomia portocaliilor si setea de putere a lui Băsescu care, să nu-si compromită sansele in alegerile de anul trecut au ascuns adevărul, au mintit poporul că incă din febr.2009 FMI pusese asemenea conditii. Fiind an electoral ( europarlamentarele si prezidentialele ) erau terminati dacă spuneau adevărul despre acordul cu FMI ! Minciuna, inducerea in eroare si complicitatea combinate cu ipocrizia si incompetenta presedintelui si guvernului său au falimentat tara iar castanele sunt scoase acum din foc cu mâinile bugetarilor, somerilor ,pensionarilor si asistatilor sociali ( eliminarea subventiilor la căldură ). Si asta nu e tot : s-ar putea ca după 01 iunie să se modifice si tva-ul si cota unică de impozitare !
  Toate cele bune Roxana si weekend plăcut !

 5. neofit20 Says:

  ti-e scarba sa mai comentezi;el isi mareste substantial cota parte din buget pt staful prezidential si se napusteste sa micsoreze pensiile oamenilor care au trudit zeci de ani in sectoarele productive :ba marire pt acoperirea inflatiei,ba inghetarea pensiilor,iar acum ,cea mai inumana masura,micsorarea pensiilor cu 15%.am facut parte dintre cei care l-au votat,chiar de mai multe ori;acum nu ne ramane decat sa ne unim cei peste 5 mil.de alegatori si sa-l pupam in cur pt ca am fost niste dobitoace.reclam limbaj indecent la adresa mea si a altora care am avut orbul gainilor.de ne-am molipsi si noi de reactie moderna greaca!

 6. olimpiu65 Says:

  a ajuns asimetricul si legislativ si executiv … tot! ce sa faci?? sunt curios daca cetatenii isi vor recastiga onoarea sau vor sta ca tampitii sa-i conduca descreieratii astia

 7. Marcus Says:

  http://marcus64.wordpress.com/2010/05/07/sa-nu-uiti-scarnavie/

 8. dorut Says:

  Bine te-am regasit Roxana! Corect!
  @ aliosa, as adauga la cele 5.250.000 si pe cei care au ales indiferenta si neparticiparea la vot. Evident ca se va ajunge si la cresterea taxelor. E simplu, ceea ce fac ei nu se numeste reforma sau restructurare, nu e decat o frectie la un picior de lemn. Scaderea puterii de cumparare va genera in mod clar scaderea vanzarilor. de aici, valoarea tva-ului colectat la buget va fi mai mica. Vanzari mai mici inseamna venituri mai mici ptr firme si va afecta negativ profitabilitatea acestora, deci impozit/profit mai mic. Peste cateva luni, se va ajunge la aceeasi situatie, statul va avea cheltuieli mult mai mari decat veniturile. Ce masuri vor lua atunci? Cu siguranta, cea mai facila pentru un guvern idiot: cresterea impozitelor si a taxelor!

 9. shuwitzvankelie Says:

  Yesss ! Bine Baseeee pune p…a(subtil,este?) pe ei…Baga una de 35% la alocatii si scoate bonurile alea de masa ca s-au cam ingrasat shunculoshii de bugetari la cata slanina baga in ei…
  Pe ei Baseee,nu-i ierta pe gusteri ca oricum nu e an helectoral !

 10. Petru Avram Says:

  Bună Roxana. Long time no see. Știu.

  Ce trebuie explicat oamenilor e că măsurile astea au efect negativ asupra economiei și nu rezolvă problema deficitului nici pe departe. În scurt dacă ele ar fi aplicate ar scădea și mai mult consumul (atât pentru produsele românești cât și pentru cele din import), mulți agenți economici ar intra în faliment și așa mai departe. Oricum asta nu contează pentru că, nici nu se urmărește să se ia niște măsuri nici de Băsescu și nici de FMI.

  Să le luăm pe rând. Băsescu are nevoie de ceva cu care să scoată ochii oamenilor, adică măsurile astea nu se vor putea aplica fără ca Parlamentul să-și dea concursul, pentru că există niște legi care apără drepturile acestor oameni. Mai mult vor fi greve (multe râme – organisme care mănâncă rahat și afânează solul – vor huidui greviștii care subminează economia națională, etc., etc., propagandă; măi râmă dacă mă-ta ar primi un sfert mai puțin probabil că ar face grevă). Asta e nemaipomenit de bine pentru Băsescu și pentru gașca lui/găștile afiliate găștii lui. De ce? Păi simplu, pentru că ei vor să se aleagă – culmea tupeului – și peste 2 ani și peste 5 ani, iar pentru asta trebuie să prostească proștii, că ei nu sunt lăsați să facă ce trebuie, că sindicatele, că Antonescu Crin, că Vanghelie Marean care este, că vin comuniștii, că e de mare porc Iliescu, etc., etc, propagandă. Singurul lucru care nu se explică, e de ce nu-l trimite pe Boc sau pe Videanu sau pe Berceanu la culcare, mai ales după ce declarații a făcut cel din urmă (cum e ANI de porc, cum contabilul lăudat de la finanțe – ca toți contabilii lăudați de la finanțe, mai puțin spiritul de artist care a fost Vosganian – nu face știe decât operația aritmetică de scădere, cum fâțele se plimbă ele pe bani puțin chiar în același tip de mașină ca doamna Udrea sărutmâna, sărutmâna) e chiar straniu că Băsescu nu se descotorosește de el rapid, cum a făcut de atâtea ori, decât dacă, bravul conducător, spaima corupției și a intereselor nefirești, e șantajat – cu ce?, numai Geoană nu știe. Pe scurt guvernul nu va tăia cheltuielile cu achizițiile, și asta e recunoscută în clar, pentru că a zis Băse sindicatelor în special dar și publicului larg, că nu miniștrii semnează contractele ce funcționarii – dragii de ei – și ca atare după cum funcționează retorica lui Băsescu cine nu a semnat nimic e curat ca lacrima, iar nimeni nu a fost atât de prost să-și lase semnătura pe furăciuni: nici Udrea, nici Năstase, nici ministrul Băsescu, nici măcar Vântu. Există o singură excepție, de prostie absolută după părerea mea, și anume, Ridzi – dar nici măcar asta nu se traduce într-un proces. De ce oare?

  Să trecem la cealaltă perspectivă, pentru a distruge România. FMI, este un organism, carevasăzică internațional menit pentru binele planetei, dezvoltarea țărilor sărace, întrajutorare. El este finanțat de marile economii și mai ales de cea mai mare economie. Dar cum se face că cea mai mare economie vrea să-și ajute nașterea unor economii care ar putea în cele din urmă să o rivalizeze pe a ei. Păi în principiu nu vrea așa ceva, niciodată, niciodată. Decât că economia asta se bazează pe capitalism, și orice capitalist vrea să facă bani, mai mulți bani, și mai mulți bani. Evident asta duce în cele din urmă la nevoia de extindere, pentru că la un moment dat nici măcar piața de desfacere nu mai permite mărirea profiturilor, așa că capitaliștii (ups!) se extind în țările în curs de dezvoltare. Problema e că asta duce încet dar sigur la uniformizarea economiei planetare deci no no.1 anymore. Dar no.1 vrea să stea no.1 – motiv pentru care face tot felul de nasoale: de exemplu un război mic pe ici pe colo, de exemplu finanțarea distrugerii economiilor în curs de dezvoltare care datoare vândute nu numai că nu se vor putea reface dar vor asigura mână de lucru, și creiere ieftine – destul de ieftine pentru a face concurență viitoarei-cea-mai-puternică-economie-dacă-se-păstrează-trendul și ai stopa creșterea economică. Genial, nu? Mulți analiști, chiar și cei mai buni dintre ei, spuneau că fondul va deveni un fel de premier al României iar cei mai proști dintre ei citat fondul care „s-a schimbat bre”. Adevărul e că fondul s-a schimbat, sau mai bine zis, și-a schimbat tacticile. Ca toate speciile, pentru a supraviețui și a-și continua misiunea, a trebuit să se adapteze. Astfel fondul și-a dat seama că nu mai trebuie să fie el omul negru pentru că sunt destui cei care și-ar vinde țara pentru a mai rămâne și o secundă în plus la conducta cu bani. Așadar metodele de tortură sunt la alegerea clientului, și el le și aplică, fondul oferindu-i întregul inventar de instrumente de tortură și instrucțiunile de folosire. Dar România e prietenul economiei ălea mari. Nu le-am oferit noi justificări pentru a trece drept salvatorii planetei de fiecare dată când trebuiau ei să fie salvatorii planetei, pentru care salvatori, se știe, suveranitatea unor țări se poate și suspenda. Nu le-am dat noi carne de tun învelită în rugină. Nu-i scăpăm noi de tehnica ce urmează a fi casată, contra cost evident. Nu le-am dat noi acordul de a-și instala baze militare și de a le folosi cum cred de cuviință fără a se încurca cu acordul nostru, fie și el formal. Deci de ce nu s-o fi oferit prietenul nostru mare să ne ajute și el fără să impună „condiții”. Poate pentru că prietenul nostru ne cunoaște. Dar asta nu explică de ce nu suntem noi supărați pe no.1, nu? Ba dimpotrivă se explică foarte simplu: râmele, în lipsă de căcat, se pot hrăni și cu vrăjeală.

  Dar astea nu contează pentru noi pentru că vorba cronicarului toți de la râme ne tragem. Ei bine nu chiar toți, dar în orice caz destui.

 11. dorut Says:

  Si pentru cei multi si prosti care inca au iluzii ii invit sa citeasca aici
  http://blogs.wsj.com/economics/2010/05/06/dont-blame-us-says-the-imf/

 12. dorut Says:

  Esenta comunicatului FMI „Acest pachet a fost elaborat de autoritatile romane si nu a fost propus de FMI. Echipa Fondului din Bucuresti il va examina in cadrul discutiilor care au loc”

 13. raduhumor Says:

  @Petru Avram
  Ai reusit sa pui degetul pe rana , de fapt pe buba asta infectata care incepe sa cuprinda tot mai multe tari care au in frunte oameni cumparati la legatura(ca mararul la piata, darsi cu alte legaturi intre ei, niste nemernici tradatori si vanzatori de tara :mrgreen: ).
  Daca nu ne cautam urgent cateva personalitati in jurul carora sa ne coalizam, asemenea grecilor, sarbilor, vom disparea si ca neam, nu numai ca stat independent.

  De fiecare data neamul asta a stiut sa se salveze doar in ultimul moment!
  Acum cand se pare ca am fost tradati de toti (partide, sindicate, ONG si altele, cumparate la hurta , salvarea nu poate veni decat de la Dumnezeu !
  Veti spune ca si Biserica ne-a tradat !
  Fals !
  Cel mult cativa dintre intai statatori, dar marele trup al Bisericii si marea evlavie crestina a acestui neam, transmisa de-a lungul atator generatii, cu siguranta ca se va redestepta simtind pericolul de moarte ivit de peste tot si aparent de nicaieri. 🙄

 14. raduhumor Says:

  In fond , cu toata puterea pe care au reusit sa o cucereasca, sunt doar o mana de oameni fara Dumnezeu (inlocuit la ei, cu ochiul… banului, ce-a pus stapanire pe ei)
  Ei au de aparat niste bogatii create prin furt si niste aparente de specialisti in conducere, noi avem de aparat o tara pentru care altii si-au dat nu numai averea, ci si viata, doar pentru a ne-o lasa noua libera si neciopartita !
  Ce facem noi cu ea nu-i numai treaba noastra, e aici si speranta, visul si nazuinta lor de a ne vedea ca stam asemenea lor mandri intre neamuri !

 15. Primul-Ministru Traian Băsescu şi guvernul său trebuie să plece! « Un blog cu atitudine Says:

  […] care ma viziteaza mai des: Achilianu, Codrin, Dispecer, Lilick, Marius, Octav, Blogatu, PeSurse, Roxania (care are si un titlu frumos), […]

 16. ghitabizonu Says:

  Tyran Basescu a proclamat ieri Ziua I a A Satrapiei Securistice Babuistan !!!

  si a fost caftanit si primit-a firman de la Inalta Poarta .

  Fiindca asta e. capuchehaia Inaltei Porti a purtat negocieri directe cu EL , suntand guvernul – nu ca gubernu ar fi avut importanta , da macar asa de forma , Parlamentu samd.
  Anuntu l-a facut Voda personal … anuntand samd. Deci decizia este a lui , vointa este a lui , pohta ce pohtira stapanii sai ( de la 2a Poarta, a Euroasiatica )…
  Partidele popozitei pot sa isi stranga catrafusele si sa isi puna icoana Lui Zeus.Ro pe pereti ……
  Fiindca asa la mica barfa si decizia primului imprumut a fost luata la fel . Si discutiile s-au dus tot de catre EL . PSD seconda credincios ca un catelus fara a avea habar de cauze si clauze. Jenantu si a lui ceata isi dovedeau sapatamanal fidelitatea fata de aliat justificand niste decizii cel putin discutabile a unor ministri cel putin diletanti .

  Asa ca , ca ce Constitutie ? Constitutia este El si pohta sa . Ce daca ce zise El ieri ar cam incalca cu voiosie cateva legi si tractate europene ? Cu atat mai bine ! Asa isi va gasi Mihaies raspunsul la intrebarea chinuitoare : cum iesim din Europa ?!

  Partiduuu ! Basescu !! Babuistanu !!![img]http://media.hotnews.ro/media_server1/image-2009-10-31-6391401-46-basescu-campanie.jpg[/img] Imaginea aceasta este graitoare …

 17. mihai444 Says:

  http://vosganian.ro/?p=458

 18. razvanrc Says:

  Unica solutie, o noua Revolutie!

 19. Apocalypto « Adevarul e dincolo de noi Says:

  […] are forma unei buchet de flori, cum mi s-a spus la scoala prin clasa intai, si se numeste Romania. “Luciferul” nostru nu este vreun inger cazut din Imparatia lui Dumnezeu pentru ca ar […]

 20. motrauxdesarsaylles Says:

  Constat ca boboru a ridicat putin tonul doar atunci cand acest presedinte scelerat a atentat la slanina si la ceapa din camara…
  Cu ce mai pune muratura la toamna ? Acelasi popor care a dat cu tifla la alegeri apelurilor la ratiune si la moderatie facute de Antonescu,de liberali in general dar si de catre PSD-isti…Nu…s-au dus turma la vot si-au taiat o camera din parlament ca sa dea curs ineptiilor unui candidat…Ce fericiti erau,ce veseli erau nici macar nu au avut bunul simt sa nu voteze acel referendum pt a nu fi validat in final…S-au dus ca gusterii si-au votat…De diaspora nu mai vorbesc,nesimtitii aia in frunte cu KGB-istii de la Chisinau si cei de peste Ocean s-au bulucit sa sanctioneze „comunismul” votand un nemernic de comunist-bisnitar,deci un comunist de dreapta tocmai stiind ca acolo unde sint au siguranta faptului ca ei sint acolo iar el e aici,cu noi (exceptiile din Americuta se cunosc,scriu aici…) Asta e durerea ! Daca se intampla asa ceva la sarbi sau la polaci acum erau gramada peste Basescu,erau peste Guvern exact ca la Revolutie…Noi…nu,noi asteptam sa iasa un oficial cu una,doua promisiuni…Din asta traim,din promisiuni…promite-mi ceva si sunt baiat cuminte,te si votez daca promisiunea este una imposibil de realizat…Un popor de cacat,de jigodii infecte asa ca nu meritam un alt presedinte decat pe cel descris de Roxana in acest post.

 21. Cei 12 649792 romani care au afundat Romania in criza « Plano10's Blog Says:

  […] Pe fondul masurilor de cosmar anuntate de alesul Basescu, sa vedem cati romani si-au sapat singuri groapa, avand alternativa proiectului de guvernare … […]

 22. rhorvath Says:

  AMBASADA ROMANIEI IN SUA.
  DOMNULE AMBASADOR
  ANUNT OFICIAL PAPTUL CA DE AZI 7 MAI VINERI 11 AM PRESEDINTELE ROMANIEI TRAIAN BASESCU
  A INTRAT IN ATENTIA INTERPOLULUI. VA ROG A TRANSMITE GUVERNULUI PE CARE AL REPREZENTATI
  ACEST MESAJ. MENTIONEZ CA A FOST TRANSMIS DEASEMENEA UNUI LARG NUMAR DE POLITICIENI ( DAN VOICULESCU, CORINA CRETU, ALINA GHEORGHIU, ION ILIESCU ETC ) SI ZIARISTI. VA ROG CONFIRMATI PRIMIREA SI NUMARUL DE UNREGISTRARE. ROBERT HORVATH ZIARIST USA,

  AM PREDAT SERVICIULUI INTERPOL DE LA ONU
  (Office of the Special Representative for the International Criminal Police Organization (INTERPOL) to the United Nations
One United Nations Plaza, Room 2610, New York, NY 10017)
  URMATOARELE DOCUMETE PERTINENTE ACTIVITATII CRIMINALE AL ACTUALULUI PRESEDINTE AL ROMANIEI TRAIAN BASESCU

  http://blog.imperiaonline.me/2009/12/12/traian-basescu-recunoaste-o-falsificare-de-probe/
  2 inregistrari cu Traian Basescu recunoscand:
  Falsificare de probe
  Sechestrare de persoane
  Incendiere de nave
  Contrabanda in zone de razboi

  AMBASADA ROMANIEI IN SUA.
  DOMNULE AMBASADOR
  ANUNT OFICIAL PAPTUL CA DE AZI 7 MAI VINERI 11 AM PRESEDINTELE ROMANIEI TRAIAN BASESCU
  A INTRAT IN ATENTIA INTERPOLULUI. VA ROG A TRANSMITE GUVERNULUI PE CARE AL REPREZENTATI
  ACEST MESAJ. MENTIONEZ CA A FOST TRANSMIS DEASEMENEA UNUI LARG NUMAR DE POLITICIENI ( DAN VOICULESCU, CORINA CRETU, ALINA GHEORGHIU, ION ILIESCU ETC ) SI ZIARISTI. VA ROG CONFIRMATI PRIMIREA SI NUMARUL DE UNREGISTRARE. ROBERT HORVATH ZIARIST USA,

  AM PREDAT SERVICIULUI INTERPOL DE LA ONU
  (Office of the Special Representative for the International Criminal Police Organization (INTERPOL) to the United Nations
One United Nations Plaza, Room 2610, New York, NY 10017)
  URMATOARELE DOCUMETE PERTINENTE ACTIVITATII CRIMINALE AL ACTUALULUI PRESEDINTE AL ROMANIEI TRAIAN BASESCU

  http://blog.imperiaonline.me/2009/12/12/traian-basescu-recunoaste-o-falsificare-de-probe/
  2 inregistrari cu Traian Basescu recunoscand:
  Falsificare de probe
  Sechestrare de persoane
  Incendiere de nave
  Contrabanda in zone de razboi

  AMBASADA ROMANIEI IN SUA.
  DOMNULE AMBASADOR
  ANUNT OFICIAL PAPTUL CA DE AZI 7 MAI VINERI 11 AM PRESEDINTELE ROMANIEI TRAIAN BASESCU
  A INTRAT IN ATENTIA INTERPOLULUI. VA ROG A TRANSMITE GUVERNULUI PE CARE AL REPREZENTATI
  ACEST MESAJ. MENTIONEZ CA A FOST TRANSMIS DEASEMENEA UNUI LARG NUMAR DE POLITICIENI ( DAN VOICULESCU, CORINA CRETU, ALINA GHEORGHIU, ION ILIESCU ETC ) SI ZIARISTI. VA ROG CONFIRMATI PRIMIREA SI NUMARUL DE UNREGISTRARE. ROBERT HORVATH ZIARIST USA,

  AM PREDAT SERVICIULUI INTERPOL DE LA ONU
  (Office of the Special Representative for the International Criminal Police Organization (INTERPOL) to the United Nations
One United Nations Plaza, Room 2610, New York, NY 10017)
  URMATOARELE DOCUMETE PERTINENTE ACTIVITATII CRIMINALE AL ACTUALULUI PRESEDINTE AL ROMANIEI TRAIAN BASESCU

  http://blog.imperiaonline.me/2009/12/12/traian-basescu-recunoaste-o-falsificare-de-probe/
  2 inregistrari cu Traian Basescu recunoscand:
  Falsificare de probe
  Sechestrare de persoane
  Incendiere de nave
  Contrabanda in zone de razboi

 23. rhorvath Says:

  Doamna Roxana Iordache.
  Sincere scuze. Mesajul a aparut triplat fara voia mea. Va rog sa-l stergeti la nevoie. Cu parere de rau. Multumesc.

 24. Dar cu cianura de ce nu incerci domnule presedinte? « Hai ca se poate! Says:

  […] Dar cu cianura de ce nu incerci domnule presedinte? […]

 25. virgilvirgil Says:

  Lumeeee , lume !.. Circul Mare incepe spectacolul !
  Ce a fiost pina acum e rahat cu perje pe linga ce o sa fie .
  Baselu si-a luat singur singurel chestia asta in circa …
  Intrebarea fireasca ar fi „DE CE ? CU CE SCOP TOVARASI ?” , n’asa?
  Ce urmeaza ?
  Ceva ce inca nu s-a pomenit , ceva ce inca nu s-a povestit …
  Daca ceea ce se intimpla din 2004 in tara asta poate fi defint ca un spectacol de circ , eu cred ca ce o sa urmeze o sa depaseasca cu mult , cu foarte mult limitele definitiei in cauza .
  Astept cu interes marele spectacol de circ care o sa inceapa cit de curind .

 26. Tudor Despina Says:

  Dar sarea si posta sunt intacte si romanilor le-au trecut pe la ureche comunismul si mineriadele.

  http://pandoracuvintelor.wordpress.com/

 27. Noi…plebea – Sânge balcanic (78) poem « Cosmin Stefanescu's Blog Says:

  […] Usca, Link Ping, Ana Usca, Orfiv, Cristian Lisandru, Caius, Dispecer blogosferă, Geanina Lisandru, Welcome to Roxania. 44.240787 28.267527 Categories: Cosmin Stefanescu, Poetry, Volum de poezii, poezii […]

 28. Reflector – Sânge balcanic (79) poem « Cosmin Stefanescu's Blog Says:

  […] Ping, Ana Usca, Orfiv, Cristian Lisandru, Caius,Dispecer blogosferă, Geanina Lisandru, Welcome to Roxania, Mihaela Man, Adevărul e dincolo de noi,. 44.240787 28.267527 Categories: Cosmin Stefanescu, […]

 29. Paranoia criticist – Sânge balcanic (80) poem « Cosmin Stefanescu's Blog Says:

  […] Ping, Ana Usca, Orfiv, Cristian Lisandru, Caius,Dispecer blogosferă, Geanina Lisandru, Welcome to Roxania, Mihaela Man, Adevărul e dincolo de noi. 44.240787 28.267527 Categories: Cosmin Stefanescu, […]

 30. neofit20 Says:

  nu credeam ca luptam asa multi impotriva acesui cancer -metastaza din capul tarii.trebuie sa operam urgent tara de aceste tumori.un sociolog mi-a zis urmatoarele:1)trebuie sa se dezvolte economia tarii;2)sa se inlocuiasca democratia politica,cu democratia cercetatorilorsi specialistilor remarcati in domeniile lor de activitate[uniuni nationale pe ramuri ale economiei];3)predominanta va fi economia de stat.4)presedintele si primul ministru vor fi alesi;5)rolul principal in aprobarea hotararilor de guvern va reveni comisiilor parlamentare ale parlamentului unicameral6)pana la inlaturarea politicului din conducerea tarii,se va forma un partid socialist modern[al celor satui de politicieni]care sa lupte pt obiectivele anuntate.DA,darTRADITIA?sclavagismul3-4mii de ani traditie;vreo2,5mii de ani traditie feudala;200ani traditie capitalisa sii75 ani de burghezie comunista.Omul a spus mai multe;voi reveni.

 31. blogideologic Says:

  @ virgilvirgil spune: „Lumeeee , lume !.. Circul Mare incepe spectacolul ”
  🙂

 32. rhorvath Says:

  EXTRADAREA LUI BASESCU !
  LE MONDE : ” BASESCU TREBUE ADUS IN FATA UNUI TRIBUNAL FRANCEZ ”
  ZIARUL PARIS SOIR ANUNTA CA PROCURATURA FRANCEAZA A REDESCHIS DOSARUL DESPRE CRIMA BASESCU DE LA ROUEN.

  Iata ce spune Presedintele Romaniei despre aceasta crima; Cînd eram comandant pe «Argeş», la trei luni de cînd îmi obţinusem brevetul de comandant. Am luat foc în portul Rouen nu numai eu, 38 de nave au fost în incendiul din Rouen, în Franţa. Nava suspectată că a generat poluarea, care a făcut ca tot bazinul portului Rouen şi Sena să fie tot o flacără pe o întindere de 3 kilometri, a fost nava mea, Am stat acolo 28 de zile în anchetă. Am plecat, dar au rămas un litigiu, o acuzaţie la adresa navei, de circa 12 milioane de dolari, o cerere de daune“.Acum, pot să o spun public, am schimbat ceva în instalaţie înainte să permitem accesul autorităţilor franceze la bord, ceea ce a făcut imposibilă demonstraţia, demonstrarea vinei noastre“.
  CRIMA IN ATENTIA AMBASADEI FRANCEZE SI A PROCURORULUI GENERAL AL ROMANIEI. In 1988 Basescu era in conflict cu liderii sindicali din navigatie. într-un memoriu adresat procurorului general Mircea Criste şi Ambasadei Franţei la Bucureşti, au cerut pedepsirea lui Basescu. Ei au adresat o plangere penala atat autoritatilor romane cat si franceze.În 28 septembrie 1998, procurorul Ioan Adam, de la Secţia Urmărire Penală şi Criminalistică din Parchetul General, răspundea memoriului trimis de sindicaliştii constănţeni cu privire la întîmplările din iarna anului 1981, de la bordul petrolierului „Argeş“, constatîndu-se că fapta nu este prevăzută de legea penală din România şi, în consecinţă, nu există. Cum nu mai exista pe atunci nici nava, înstrăinată într-unul dintre contractele păguboase ale PETROMIN-ului. Din motive politice dosarul de la Ambasada Franceza a fost inchis.
  Memoriu adresat Ambasadei Franceze de la Bucuresti
  Acum trei luni am cerut Ambasadorului Henry Paul redeschiderea dosarului de la Rouen. Am remis documentele audio remise Interpolului. http://blog.imperiaonline.me/2009/12/12/traian-basescu-recunoaste-o-falsificare-de-probe/.
  Datorita eforturilor mele DOSARUL DE LA ROUEN A FOST REDESCHIS iar Basescu a-si va petrece batranetile intr-o puscarie franceza sau romaneasca.

  Robert Horvath DEVA Cineast USA http:/devanewyork.blogspot.com/

  http://www.devagallery.com/

 33. * Nu libertatea lipseşte, ci lipsesc oamenii liberi. * E timpul să ne câştigăm libertatea! ÎMPREUNĂ! « Sfinxul Says:

  […] IORDACHE BĂSESCU, JIGODIE INFECTĂDESPRE SINUCIDEREA DOCTORULUI […]

 34. mgabim Says:

  @ghitabizonu
  ca sa raspund la intrebarea ta. Ca sa afli ce zice omul de pe strada trebuie sa alegi statul. Cezice omul de pe strada statului meu (ILLINOIS) easte la polul opus la ce poate zice omul de pe strada statului Juliei (TEXAS).
  La mine majoritatea sint cu trend democrat, spre radical democrat. Noi sintem dezamagiti ca Obama nu a fost dur. Aici se doreau masuri radicale, economice si politice. Julia vorbea de Guantamo ca nu a fost inchis, noi doream mai mult decit sa o inchida, noi doream ca Dick Cheney sa fie gasit responsabil! Noi doream o reforma in sanatate radicala, Obama ne-a dat ceva, dar din nefericire doar jumatate de masura. si pot continua.
  Ce spun eu este ce spune cel de pe strada in Illinois. Daca o intrebi pe Julia, ce spun eu este „socialism” daca nu chiar ‘comunism” sau in termenii lor: RAUL AMERICII (!?)

 35. mgabim Says:

  @Julia Cred ca in raspunsul pentru ghitabizonu gasesti si raspuns la intrebarile tale. Nu le repet. Dar mentionez, si noi avem frustarile noastrea cu Obama, dar noi dorim masuri radicale. Noi am dorit Dick Cheney sa fie acuzat.
  Daca vrei sa discutam in adincime si desprea alte chestii, evalueaza si apoi intreaba.

 36. intrus117 Says:

  Vrei un adevar? Nu pierde asta :: http://salvatiromania.wordpress.com/2010/05/07/inceputul-sfarsitului-analiza

 37. roxymanelista Says:

  pup de la lady roxy

 38. shuwitzvankelie Says:

  Unde s-au dus banii de la FMI si de la Comisia Europeana intrati anul trecut ???

  Unde se duc si unde s-au dus banii intrati in bugetul ministerelor conduse de Udrea,Berceanu,Videanu,pe ce s-au cheltuit ei pana azi ?

  Cati bani s-au dus in plus pe 2010 fatza de 2009 la Administratia Prezidentiala,Secretariatul general al Guvernului,Serviciile Secrete ?

  Unde anume Guvernul Boc a directionat scaderile de preturi la gaze,energie electrica ?

  Cate Institutii de tip ICR paraziteaza bugetul de Stat si cu cat le-a fost marit bugetul comparativ cu anii 2007-2008 ?

  Cate miliarde de euro au intrat in contul firmelor de constructii si ce s-a realizat de catre acestea in schimb ?

  Cate dintre Licitatiile Publice pe sume uriase au fost urmate la cca un an de la inceperea lucrarilor de „suplimentari” de sume oferite direct suplimentari care de multe ori au dublat chiar triplat suma initiala ?

  Cate fonduri europene au fost atrase in perioada 2009-2010 si cate dintre ele doar catre firmele unor inalti demnitari in Stat ?

  🙄 🙄 🙄 😡

 39. Florin Says:

  De ce nu iesiti in strada

 40. AnaCazacu Says:

  Cu riscul de a fi considerata sadica , masochista sau in alt mod neortodox , spun ca ma bucur enorm de palma pe care base le-o da acum celor ce l-au votat ! Asa va trebuie ! Sa va saturati acum de mizeria pe care specimenul respectiv , pe care l-ati votat , v-o baga pe gat . Halal tara , halal oameni , halal conducatori .

 41. motrauxdesarsaylles Says:

  @ Ana Casacu Asta e doar inceputul ca sa dea satisfactie rigorilor FMI…Sa vezi cand o sa-i ia la ranga pe aia din privat care acum se dau smecheri crezand ca au scapat….n-am dus niciodata lipsa de naivi dar parca acum s-au polarizat toti langa Basescu precum pilitura de fier pe magnet.

 42. waszlaw Says:

  vina nu e la el si nici la votanti vina e la niste pseudo-intelectuali care au grija de promovarea cretinului.

 43. Dyo Says:

  Are cineva vre-un pic de Emetiral?

 44. acub123 Says:

  Din start ca sa ne lamurim: pentru mine Basescu asta, e o puslama obraznica, dubioasa (nave si alte chestii) dar din pacate perfect adaptata faunei politice romanesti.
  Dar imposibil sa nu remarc teribila lipsa de consecventa a celor care posteaza pe acest blog. Din punct de vedere „strict economic” ca sa-l citez pe un clasic in viata, e singura optiune viabila la ora actuala pentru Romania. Cinica, dureroasa si nedreapta (in special pentru pensionari) nu cred ca se putea face altceva.
  Ce mi se pare intr-adevar condamnabil este faptul ca fostii (si actualii) guvernanti au ascuns cu buna stiinta starea deplorabila a economiei romanesti. Cu siguranta ca rezultatul alegerilor ar fi fost altul. Iar Basescu ar putea chiar sa castige capital politic din treaba asta. Nu m-ar mira sa apara peste o saptamana indignat de tot ce se intampla, lansand propuneri de ajutoare financiare pentru paturile defavorizate.
  Cat despre a acuza lumea care a votat cum a votat, aveti putina intelegere. Oricum greselile mari s-au facut imediat dupa ’90. Ce se intampla acum sunt doar consecintele.

 45. VanGhelie Says:

  eeh! e bine sa vezi ca mai exista si oameni cu pretentii

 46. Petru Avram Says:

  @acub123
  Bă eu nu te cred. Și îți pot spune de ce nu te cred când zici că asta era singura soluție (Băsescu a zis că erau 2 și, drăguț cum e el, a ales-o pe cea mai puțin nasoală). Pe urmă asta nu e soluție. Nu acoperă nevoile urgente ale bugetului și condițiile impuse de FMI și CE, lucru recunoscut de Băsescu în discurs. Nu se poate aplica foarte ușor din punct de vedere administrativ și este destul de sensibilă la justiție și politic – două lucruri care merg oribil în țara asta. Greșelile mari se fac continuu și nu cred că s-au făcut în mod special după ’90 din simplul motiv că nu a început viața pe planetă din decembrie ’89. România a existat și înainte și revoluția s-a produs to pe fondul unei scăderi economice ca urmare a plății datoriei externe.

  Măsurile astea nu sunt soluții pentru că: economia României e puternic consumeristă, finanțată cu bani ce au fost injectați în economie ca urmare a introducerii faimoasei cote unice, măsură care: 1. a mascat incapacitatea guvernelor de a atrage investiții și de a stimula o creștere sănătoasă, echilibrată și sustenabilă a economiei, 2. a produs îmbogățiți gratis, peste noapte, inconștienți de valoarea banilor, neperformanți pe piețe concurențiale și, s-o scurtăm, proști. Revenind la măsurile anunțate, acestea înseamnă automat contractarea pieței interne prin reducerea consumului, care duce în continuare la și mai mult șomaj în servicii și producția destinată pieței interne, care duce iar la micșorarea veniturilor bugetare care duce probabil, dacă acceptăm că există doar soluțiile lui Băsescu, la concedieri, scăderi și tăieri de subvenții și în plus la majori de TVA și/sau taxe. Majorarea impozitului unic afectează, în plus, și exportatorii – lucru și mai rău. Soluțiile sunt cele evidente pentru mulți:1. tăierea cheltuielilor cu achiziții publice și eventual chiar și cele de investiții în infrastructură cu excepția celor co-finanțate și cele care se află în derulare dacă prin oprirea lor s-ar pierde bani; 2. Restructurarea treptată a aparatului de stat pe criterii de performanță și în condiții de derulare eficiente, care să nu împovăreze și mai mult financiar – concedierea clientelei politice (în totalitate sau parțial, în funcție de oportunitate), comasarea unor instituții, desființarea unor instituții redundante sau complet inoportune (ANI, DNA, ICR), reducerea personalului și a bugetelor unor servicii speciale sau desființarea unora și pe termen mai lung reforma administrativă care să cuprindă comasarea a cât mai multe comune și a instituțiilor aferente. 3. Creerea de locuri de muncă, fără de care cele două măsuri de mai sus nu vor produce nici un rezultat pozitiv; aici e partea cea mai coplicată, dar s-o luăm pe scurtătură cred că trebuie făcute următoarele: nu suntem în zona euro, deci nu beneficiem de ajutor financiar de la UE de proporțiile celor acordate Greciei sau Spaniei, atunci să lăsăm leul să pice în cap – efectele negative asupra populației sunt multe dar ele oricum nu pot fi evitate ci doar amânate, dar în schimb oferă un avantaj competițional pe piețele externe produselor românești, și anume prețul, care rămâne din păcate singurul avantaj competițional pe care-l avem și în plus este cam singura metodă prin care producția internă poate fi favorizată pe piața internă, oferă agriculturii românești, așa neperformantă cum e, cel mai important lucru pe care nu-l are: piață de desfacere. În plus, trebuie redusă cât mai mult evaziunea și trebuie redus CAS cu cât mai mult posibil. Se impune ca necesitate investiții ale statului în companiile farmaceutice de stat pentru producerea de medicamente sub licență și lărgirea gamei de produse farmaceutice – asta doar așa, să nu murim de gripă sau ceva pentru că nu o să ne mai permitem nici medicamente de afară. Astea le-am auzit și io și în astea cred, pentru că alternativa este să cred în minciună, ceea ce nu pot din cauză că e o antinomie. Adițional, eu cred, și asta e și un fel de răspuns celor care zic că PSD a împărțit în cele 7 zări resursele țării – lucru care e ușor fals dacă ne uităm cum a devenit Videanu mare „jmecher”, sau Patriciu sau alții –, că România mai are încă resurse cum ar fi Roșia Montană mult mai nimerită de a fi exploatată de companiile miniere de stat decât huila. Și mai are atâtea resurse care nu se extrag ci se educă, se respectă și se remunerează. Având în vedere cvasi impotența de care am dat dovadă în ceea ce privește construirea de autostrăzi și infrastructură în general, cred că ar fi nimerit ca proiectele să fie licitate cu scopul atragerii unor proiectanți experimentați, competenți și cu tehnologie modernă care să verifice calitatea lucrărilor iar execuția să nu mai fie contractată/subcontractă regilor asfaltului ci să fie administrată direct de stat – părerea mea (funcționează destul de bine în China metoda asta). În principiu măsurile de mai sus afectează populația și sunt dureroase – nimeni nu zice că are un inel fermecat cu care să rezolve problema gravă a României – lipsa banilor – dar nici nu e anti-productivă și nici așa de disperată ca măsurile lui Băsescu măsuri mai nasoale decât cele impuse Greciei (apropo, FMI zice că ei nu au impus asta). Cel mai dureroase sunt însă pentru clica (și garderoba, accesoriile și mașinile ei) lui Băsescu, și nu numai, motiv pentru care ele nici nu sunt luate în calcul. Cum am zis mai și în comentariul de mai sus Băsescu a zis cât se poate de limpede că ele nu se vor aplica și că vina este a funcționarilor care semnează contractele statului, absolvindu-i astfel de orice vină pe miniștrii – niște inocenți –, funcționari care sunt protejați de liderii de sindicat, pe care el și aparatul său de propagandă îi vopsește drept cei mai mari corupți (nu contest că ar nu ar fi deloc) după pesedei și peneliști spre deosebire de el și ai lui, care sunt buni și luptă cu corupția și cu interesele nelegitime.

  Partea a doua este cea de legitimitate și de autoritate morală a Praeșaedintălui, adică după cum zicea Badea, nici mie „de data asta nu mi-a plăcut tonul” acuzator și dojenitor. După ce ai adus țara aici doar să te alegi, după ce îi pui pe ăștia miniștri ca răsplată, după ce mă minți în față, după ce încalci constant legea – tu reprezentantul statului –, după ce nu ești în stare nici măcar să-i dai jos pe câțiva măcar așa de show pentru râme, nu mai vii frate la mine și-ți încordezi mușchii, decât dacă ții să ți iei ceva în cap (posibil chiar să vrea, să poată apoi condamna huliganii care destabilizează țara – nu m-aș mira). Băsescu, camarila, aparatul de propagandă și automat prostimea tot o macină pe asta cu „liberalilor sunteți de mare porc”, „voi care ați mărit numărul și salariile bugetarilor”, „care ați făcut și ați dres” etc., etc., lucru care iar e enervant cel puțin pentru că: statul se compune din instituții centrale și locale (în principiu multe) care erau conduse de primari, de președinți de consilii locale, și alții infiltrați prin ele care erau uneori membri PSD și, n-o vă vină să credeți, chiar și PD-L. În plus guvernul Tăriceanu nu avea majoritate în Parlament ci era susținut de „stânga”. Asta nu-i o scuză față de cetățeni, dar e nici nu e un motiv de scuză a incompetenței și impotenței lui Boc, cu atât mai mult cu cât nu-mi amintesc să fi protestat nimeni din partea PD-L, ci dimpotrivă îmi amintesc de o unanimitate a votului pentru mărirea cu 50% a salariilor dascălilor – minciună pentru care din partea mea și-ar putea da foc azi întreaga clasă politică, în frunte cu Băsescu Traian.

  Tot scenariul ăsta de film prost, pentru că asta este, poate fi explicat și asta o să și fac în cele ce urmează. Motivele pentru care a fost elaborat acest scenariu sunt următoarele: 1. El Comandante vrea să se răzbune pe cei care „i-au dat o lecție” cu orice cost, indiferent de colaterali. 2. Revizuirea Constituției, micșorarea Parlamentului nu sunt îndestulătoare pentru a crea suficient de mulți opozanți care vor răul poporului, pentru prea mult timp și prea eficient până la viitoarele alegeri, dar, măsurile (nu doar astea în cauză, ci și cele ce vor urma) drastice, urgente, necesare pentru țărișoară care trebuie să le ia ei, salvatorii poporului, numai dacă i-ar lăsa oamenii răi din opoziție, și sindicatele „care-s dă stânga”, vor înmuia multe inimi de „oameni independenți, gârboviți de poverile bugetarilor lui Năstase și Tăriceanu”, și alte râme. 3. Vine fondul, Boc se tot foiește, iar Udrea, serafică și sublimă cum e, nu poate să-i dea afară pe micuți și să restabilească ordinea, să-l farmece pe Jeffrey cu frumusețea și inteligența ei și să-l surprindă cu măsurile inovatoare, dă dreapta. La așa ceva ce „tată” nu s-ar enerva, mai ales dacă nu le-ar putea face nimic „copiilor obraznici”. 4. Forma rotundă a cifrelor (având în vedere că vorbim de fondul de salarii putea să-l de cu virgulă și să scoată în 500 de milioane de la grăsan) rezultă din lungile discuții pe care Prășădintaelae le-a avut-o cu economistul Croitoru și cu contabilul-șef Vlădescu. Pe scurt primul a propus propunerile, a calculat calculele în palmă, Prășădintaelae a ales varianta și al doilea a dat din cap aprobator. Derularea întregii producții e următoarea: Luni: Vin experții. Prășădintaelae, portavocea lui, pupilele lui (adică alea bune) și economistu Croitoru pupila comună a instituție Prășădintelui Românie și a Băncii Centrale se întrunesc. Se hotărăște treaba, și în plus se hotărăște reciclarea pe Coasta de Azur a unor băieți răi care-i fac zile negre singurei doamnei din guvern. Zilele următoare pupilele dau interviuri cum se vor elimina ineficienții (din fașă, așa trebuie, omorâți din fașă). Boc dă și el ceva pe surse. Sincer nu-mi aduc aminte.Hmm!… Aaaah! mărirea TVA și a zeiței Cota-Unica, asta era. Vlădescu-și aduce aminte că tocmai a făcut el miște șmecherii, chestii fine, și așteaptă benchmarkurile. Prășădintele se întâlnește cu Guvaernatorul. Guvaernatorul avertizează. Miercuri, la ceas de seară domnii vizați de remaniere („v-am zis, v-am zis dar tot nu ascultați!”) se supără și aduce aminte de ce sacrificii a făcut ei în decembrie, mai ales la 6 spre 7. Ei asta e, asta e, acum ce să-i faci. Joi, Guvaernatorul face conferință și zice: și zeița Cota și Mariana Câmpeanu e fals, ba nu e mincinos (ceea ce și e, foarte mincinos și foarte rău, dar n-a contat la râme – zic râme în sensul de urmași ai râmilor). El Comandante, apucă nava de cârmă și se întâlnește cu experții, și le zice: „Notați: a, b, c…”. Experții se contrariază, dar cârmaciul n-are timp. Vine. Spune. Uimește. Avertizează. Cu ochii lui nu ne trebuie far, căci el scrutând prin furtună, ba nu, ce furtună!?, ciclon, am zis ciclon va vedea luminița de la capul coșciugului și va duce luntr… pardon țara, va duce țara la mal.

  De unde ai înțeles tu @acub123 că asta e „singura soluție viabilă”? Sper că nu din interviul expertului tradus de RTV, sau din gura analiștilor care habar n-aveau pe ce lume trăiesc acu’ un an jumate.

 47. rhorvath Says:

  APEL CATRE BLOGUL POLITIC ROMANESC !
SOLUTIE PRACTICA PENTRU TRIMITEREA PRESEDINTELUI IN PUSCARIE!
  
Am ajuns o ţară de urmăriţi şi de urmăritori. E mai rau ca pe vremea lui Ceausescu! Avem de 2,5 ori mai mulţi angajaţi la serviciile secrete decât pe vremea lui Ceauşescu. Prieteni din Romania m-au parasit. Colegii din cinematografie au rupt relatiile diplomatice iar ziaristii din NewYork refuza sa vorbeasca la telefon despre Basescu spunand ” ca suntem ascultati “. Romania este intr-un faliment economic , politic si rasial fara iesire. Care este solutia ?
Uneori de la distanta lucrurile sunt vazute mai bine. Mafia securist comunista a preluat puterea economica. 3 % controleaza intregul capital iar 97 % nu controeza nimic, decat saracia si lipsa de speranta. Clasa politica, partidele politice. media, mogulii ,sindicatele reprezina minoritatea mafiota de la putere. Cu exceptiile de rigoare toti sint o apa si un pamant.
Cu alte cuvinte solutia trebue sa fie romaneasca dar sa aiba un puternic sprijin „destabilizator si de presiune ” occidental. De mai multi ani in calitate de artist ,cineast si ziarist, am incercat sa creiez ” scandaluri ” care sa zduncine oligarhia de la putere.
Mentionez in lipsa spatiului doar Scandalului ICR New York cand am chemat politia americana la o expozitie araba Al Queda. Aceasta a fost o actiune creiata in jurul principalei publicatii al diasporei americane New York Magazin . Faptul ca nici o voce din tara ,nici macar in soapta, nu a atentionat ca expozitia sponsorata de statul roman, nu a fost romaneasca ci a unui cetatean irakian pe nume Amwar Ambaki dovedeste ca cenzura si diversiunea este totala. Tot acest circ al democratiei este de ochiul lumii.
Sunt ziarist de investigatii. Toate actiunile si opiniile mele sunt bazate pe documente.- Sunt un varf de lance care ar trebui sa fie folosit de cei din tara.- In calitatea de cetatean american si japonez atentionez……….. autoritatile statului american. Reprezint Nipon Press si televiziunea japoneza in SUA. Am zeci de conectiuni in media internationala iar compania mea de film poate face un documentar pe orice subiect de interes, Dezvaluirile mele pot avea imediat un efect international. Scandaluri fara precedent ameninta oligarhia Basescu. 1 ARMELE LUI SADDAM PENTRU CARE SUA A INVADAT IRAKUL AU FOST ASCUNSE IN ROMANIA 2 AUTORITATILE FRANCEZE AU REDESCHIS DOSARUL CRIMEI DIN PORTUL ROUEN. 3 ELIBERAREA ECHIPEI DE REZEVA
  A ATACULUI 9/ 11. 4 CUMPARAREA DE URANIU DIN ROMANIA PENTRU CREIAREA UNEI BOMBE ATOMICE IN MINIATURA DE CATRE BEN -LADEN.

  Cea mai puternica mafie din Romania este cea a armamentului si are in varf pe presedintele inca in functie. Dar aceasta mafie este extrem de vulnerabila si poate fi complect neutralizata. Majoritatea intreprinderilor sunt romano – americane si sunt licentiate in SUAintrand sub jurisdictia legii americane.
De curand New York Magazin http://www.nymagazin.com/ serializeaza cartea scritorului Voctor Nicolae ” Daca ai trecut prin casa mortii ” bazata pe interviuri cu persoana mea. Cartea contine destule desvaluiri pentru a aduce pe TRAIAN BASESCU IN FATA UNUI TRIBUNAL INTERNATIONAL .Revista
 apare miercuri.
Cititi desvaluiri explozive pe blogul meu. Daca le considerati folositoare pentru cauza comuna, punerea catuselor, actionati in consecinta. Actionati impreuna cu Diaspora, in special cu cea americana.
  Succesul garantat.
Robert Horvath Cineast USA

http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com

 48. ghitabizonu Says:

  Petru Avram

  Ultimul an de crestere economica a fost 1982. De atunci pana in 89 economia RSR a toot scazut . A scazut si in 1990-2000. Am „reusit” sa stingem PNB ul din 89 de abia in 2003 ( Cehia, Polonia, Solovacia si Ungaria au reusit aceiasi performanta de prin 94-95 ! . Si a sadauga ca ala tinu ziaristu era indignat in 2002 : adica ca cum sa atingem nivelul PNB din 1989 ? Ce nu va amintiti ce rau era ? Ptr unii 70 e mai mult decat 100 …)
  Si medicamante. Dupa cate am impresia toate favricile de medicamente sunt privatizate si in miani straine … Si exemplul meu preferat este Colvitiodul …. produs in RSR si Romnia sub licenta Vitaiodurol ( franceza. extrem de oficiala lienta , contra bani !) . Nu se mai fabria de vreo 10 ani insa importam Vitaiodurol … la cam de 3-4 ori pretul unui flacon de Colvitiod !!

 49. sictireli Says:

  Cum Romania nu-i Grecia, Baselu poate sa doarma linistit cu viscerele la locul lor.

 50. juliapost Says:

  Gabi, sa inteleg ca in felul asta intortocheat si „pe dupa mina” faci o jalnica incercare de a-l critica pe Hussein? Adica cu alte cuvinte te plingi ca nu a facut ce a promis?

  La subiect: nemernicia cu care presedintele si guvernul Romaniei duc tarisoara aia la faliment total fara ca ei sa piarda un singur shfantz! Pe ei nu ii va durea nimic. Rox, de aceea cred ca opozitia la voi e jalnica…..sint precauti sa nu-si piarda ciolanelul in vremuri de rastriste pentru restul tarii…………si murmurarile de abia auzite sint in cazul in care ar cadea guvernul si vor putea sa se bata cu pumnii in piept si sa faca galagie „ca ei s-au opus”………….Unde e Crin????????????

  Cinstit? Ma doare sufletul pur si simplu! Din 2001 de cind intru pe forumurile romanesti si citesc ziarele pe internet am tot sperat la binele Romaniei si am tot asteptat pe acel OM care va veni si care va reda demnitatea poporului roman si importanta in lume a Romaniei. Da. L-am votat pe Basescu de doua ori cind candida impotriva lui Nastase…..am crezut sincer, din tot sufletul, ca PSD TREBUIE oprit din ascensiune…..ca TREBUIA trimis in opozitie ca sa sa vada loialitatea celor din partid si sa afle ca E POSIBIL sa si piarda…….. Acum? Ma ingrozesc cind vad ce face Basescu si incep sa inteleg ura si dezgustul celor care nu ii mai suporta mutra.

  Stiu, toata lumea poate critica…….dar putini pot da solutii……..oare mai exista speranta?…………..TREBUIE sa existe! Speranta moare ultima.

 51. Petru Avram Says:

  @gitabizonu
  Acum, trebuie să recunosc, că eu abia mă nășteam în ’89, dar după cum tot ziceau revoluționarii la TV, eu ar fi trebuit să învăț din istorie, și exact asta am făcut. Nu-i mare teorie, scrie și pe wikipedia. Aveți dreptate și nu văd unde ne contrazicem. Ahh dacă vreți să ziceți că toate resursele României au fost subevaluate și, pe urmă, furate, da, aici aveți dreptate, dar nu ăsta era ceea ce doream să punctez. Epoca privatizărilor mi-o amintesc. Cum și-au pus și ai mei speranțele că vor fi capitaliști prosperi cu 3 hârtii în buzunar – ce hilar, uitându-ne înapoi.

 52. raduhumor Says:

  Ar trebui ca basescu sa raspunda pentru mita electorala pe care a dat-o (in vreme de criza :mrgreen: ) Republicii Moldova !
  100 de milioane de euro scazuti din cei 5oo care nu ajung la pensii, fac inca 400 care se economisesc de la reducerile de personal in administratia publica (mai ales de la finante si credite).
  Asa ca exista solutii mult mai acceptabile (nu le mai amintesc acum decat pe astea).
  Mai ales ca tot striga ca au fost angajati de liberali.
  Foarte bine sa-i dea afara ca pe urma ii dam si noi afara pe ei, doar si pentru faptul ca nu i-au dat cand a trebuit !?

 53. acub123 Says:

  petru avram:

  Romania nu are o economie competitiva, nu a fost competitiva nici inainte de razboi. Imi aduc aminte de un anuar economic european din 1936 gasit in biblioteca prafuita a bunicului. Din 20 de tari europene pe vremea aia Romanai era pe ultimul loc la productivitate. E drept ca erau domenii in care Romania se clasa in primele 10 in Romania: productia de utilaj petrolier (in primele 5 daca nu ma insel), locomotive si probabil agricultura. Acum din pacate perceptia despre Romania esta geva de genul: pretentiile celor care muncesc sunt la nivelul european, dar rezultatele nu sunt pe masura.
  In alta ordine de idei Romania poate nici nu arata atat de rau in contextul european actual, probleme au toti acum cu competivitaea economica. Un investitor cred ca ar prefera Romania Italiei daca ar fi vorba de o investitie in IT de exemplu. Dar intre India si Romania, alegerea ar fi clar in favoarea celei dintai

 54. nedormitul Says:

  îmi place cînd turbezi de ciudă

 55. nedormitul Says:

  îi mai doreşti moartea?

 56. costica Says:

  acum de anul nou , 2011 , s-a vazut cat de jigodie infecta este javra ordinara cu sange de fascist turcmen din caucaz , asa zisul presedinte al romaniei cu nume de basescu traian .. nici macar nu a transmis ,,la multi ani „” romanilor saraciti de aceasta fiara salbatica… Sa pupe-n fund pe toti cei 22 de milioane de cetateni din Romania de anul nou… Ii doresc de anul nou sa aiba soarta lui ceausescu…din 25 decembrie 1989 , ziua de craciun …. ATAT…….

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: