VECHEA ÎNTREBARE DESPRE JIGODIILE DE LA PUTERE

Ce-au făcut cu banii de la FMI?

Se mai poate face vreodată ceva pentru ţara asta?

Cine vor fi guvernanţii de sacrificiu, care să scoată castanele jagardelelor de la PD, care să revină după ce populaţia uită, aşa cum s-a întâmplat după ce CDR a rânit după PDSR devenit PSD?

Prost o fi cine o vrea să vină la guvernare în următorii ani. Să rămână ăştia, să moştenească propriul dezastru. Şi să moară cu el de gât.

69 răspunsuri to “VECHEA ÎNTREBARE DESPRE JIGODIILE DE LA PUTERE”

 1. raduhumor Says:

  De cand i-am identificat pe marii speculanti traditionali, parca-mi sunt dragi romanasii astia care mai pun si ei ceva deoparte, ca altfel tot nu ajunge nimic la omul de rand, ci pleaca afara sa-i mai imbogateasca pe cei care se cred prea devreme stapanii lumii :mrgreen:

  Daca ar fi sa dau un sfat romanilor le-as spune sa iasa la furat cat mai au inca ce, ca in curand nu va mai fi 😉

 2. olimpiu65 Says:

  nu se mai poate face nimic in Romania. cata vreme nu avem societatea civila din 1990, nu aven nicio speranta!

 3. atitudini Says:

  Cam asa e. Discutam cu liberalii… Cica nici daca fug astia si lasa parasit palatul Victoria nu ar fi de intrat la guvernane….

  Am vazut niste cifre de nu stiam ce sa fac – daca sa mi se ridice parul pe ceafa sau sa ii dau drumu in pantaloni.

  Pentru noi toti este naspa. DAR NASPA RAU DE TOT!!!

 4. motrauxdesarsaylles Says:

  Eu m-as cara pe-afara ce pzd masii ? Sa ramana aici trepanatii care l-au votat…hai …care mai ai chef de-o uscheala ?

 5. plano10 Says:

  @motrauxdesarsaylles
  Te duci afara?
  Cei uschiti au votat cu Base! 🙂

 6. raduhumor Says:

  @ Plano 10
  Ai vrut sa spui tampiti si ti s-a uschit cuvantul 😉

 7. Pasi prin istorie IV. Simo Hayha sau moartea care pandeste prin luneta | Adevarul e dincolo de noi Says:

  […] tineri din satul sau chiar si toamna tarziu si dormea sub cerul liber, gol pana la brau admirand Calea Lactee sau noianul de stele care nici nu stia cum se numesc dar incerca sa le boteze cu tot felul de nume […]

 8. rhorvath Says:

  BASESCU LUSTRAT DE AMERICANI

  La sfarsitul celui de al doilea razboi mondial americanii au fost in fata unei probleme monumentale, Cum sa actioneze in calitate de invingatori fata de un popor invins, care a fost majoritar de partea lui Hitler si a partidului nazist. Solutia a fost deadreptul geniala. Dupa ce esalonul intai al regimului si responsabilii genocidul din lagarele de concentrare a trecut prin tribunalele internationale sau nationale, fiecarui cetatean german i sa intins o foate de hartie aproape alba. In aceasta foaie trebuia sa spuna ce a facut si ce functii a detinut sub Hitler. Daca spunea adevarul era iertat iar daca era prins cu minciuna primea automat 20 de
  ani de puscarie. In pagina a doua se preciza ca o persoana avand functii superiore in partidul nazist , SS sau Gestapo nu aveau dreptul de a detine nici o functie publica sa participe in viata politica etc pe timp de 7 ani. Masura a fost un succes
  find privita de poporul german cu gratitudine. Nu sa perturbat viata economica punandu-se baza miracolului economic german.
  Daca i se dadea o foaie actualului Presedinte Traian Basescu ea continea urmatoarele date: Subsemnatul Traian Basescu am fost racolat de Directia a IV-a a Securitatii in 1972, pe vremea cind eram student la Institutul de Marina.
- Numele lui Traian Basescu se regaseste in Registrul Jurnal pentru retea informativa al U.M. 02150 Mangalia, registru care cuprindea toti colaboratorii Securitatii de la Institutul de Marina.
- Dupa ce am terminat studiile, dosarul meu de retea cu nr. 3990 a fost transferat la Securitatea Constanta, in 1976, cu adresa nr. 00151392/29.09.1976.
- Numele meuTraian Basescu se regaseste in Registrul inventar – arhiva al fondului retea Constanta, registru care cuprindea toti informatorii Securitatii din judet.
- Dosarul meu de colaborator nr. 3990/1972 al lui Traian Basescu a fost distrus in 1979 cu Procesul-verbal de distrugere nr. 0058212/15.08.1979.
  In partea doua recunoscand ca a facut parte din nomenclatura fiind ambasador
  maritim la Anvers, ar fi semnat pentru interzicerea de a ocupa o functie politica, gest pentru care societatea romaneasca ar fi si azi recunoscatoare.

  Robert Horvath Deva cineast New York
  http://devanewyork.blogspot.com/

  http://www.devagallery.com/

 9. rhorvath Says:

  UN DOCUMENT TERIFIANT PENTRU INTREGA LUME !

  SERVICIUL SECRET BRITANIC M16 A STABILIT CA MAFIA BASESCU A VANDUT URANIUM LUI BEN LADEN PENTRU CREIAREA UNEI BOMBE ATOMICE MINISCULE. . ADMINISTRATIA OBAMA A HOTARAT SA FACA INSFARSIT LUMINA IN ACEST CAZ ACOPERIT DE ADMINISTRATIA BUSH SI GUVERNUL BRITANIC.

  AM STUDIAT PERSONAL ACEST DOCUMENT. LUCRURILE AU TRANPIRAT IN PRESA OCCIDENTALA DECI PUTETI JUDECA PERSONAL ACEST ULUITOR CAZ. http://cbrayton.wordpress.com/2008/03/09/farc-sought-romanian-uranium-from-russian-mobster-with-israeli-passport/.
  -M 16 a stabilit ca ca comandantul organizatiei teroriste columbiene Raul Reyes sa deplasat in secret la Bucuresti sa cumpere uranium pentru AL QUEDA..- Materialul
  nuclear trebuia obtinut de unul din cei mai importanti financiari – gangsteri ucranieni cu relatii la cel mai inalt nivel in mafia de armament romana. Materialul
  britanic vorbeste de un asistent a lui Basescu care a organizat afacerea criminala.
  “Raúl Reyes buscó uranio en Rumania”: Citing anonymous MI-6 sources, Irish journalist Gordon Thomas signs — or has his name signed to — a story about FARC’s alleged search for uranium for a “dirty bomb” in Romania.
  “It is known that the organization led by Osama bin Laden has established “a presence in Colombia and other South American nations government by a populist left that opposes the United States,” says the [MI6] report.
  UN RAPORT SEPARAT AMERICAN A STABILIT CA ACEASTA ACTIUNE A FOST
  CORDONATA. DE BASESCU. VOI PREZENTA LA ANTENA 3 ACEST DOCUMENT.
  SPUNEAM INTR-UN MESAJ ANTERIOR CA GARANTEZ SCURTAREA MANDATULUI PREZIDENTIAL. AM GRESIT GRAV, GARANTEZ TRIMITEREA IN PUSCARIE A PRESEDINTULUI ROMAN !
  Corespondenta by Robert Horvath USA
  DESVALUIRI COMPLECTE DESCHIDETI http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com

 10. duscugandul Says:

  Buna Roxana,
  Problema este că vommuri și noi odată cu ei, din nefericire noi vom fi primii.
  Te invit să sărbătorești 1 Mai prin muncă, în caz că nu ai văzut documentarul postat la mine:
  http://ferenczy-gandul.blogspot.com/2010/04/de-1-mai-arbeit-macht-frei.html

  toate cele bune,

  Ștefan

 11. teaca Says:

  Roxana, am o problemă cu propunerea ta. Să-i lăsăm să desăvîrşească dezastrul, ca să murim şi noi, chiar cu ei de gît? Nu-mi prea place ideea asta, e cam sinucigaşă.

 12. Sibilla Says:

  Cu regret o spun, dar direct, fără ocolişuri: prea mulţi sunt şi-n ograda PSD-ului care mimează social-democraţia, grija faţă de cei mulţi… Cum să înainteze căruţa când unii-s * hăi * şi alţii * cea *, cum să ne implicăm dacă, de-avem dorinţa, îndrăzneala de-a pune umărul, de-a ne alătura luptei, suntem trataţi ca intruşi, neaveniţi, în plus în peisaj, etc… culmea, nu de către putere ci, de către * ai noştri *…

  * Dupa 1989 nu a invins poporul roman, asa cum ar fi meritat, ci grupurile de interese care viseaza o Europa fara Romania. *
  Niciunul din partide NU reuşeşte să mai convingă să mai adune românii… pentru că-n toate ogrăzile s-au aciuiat impostori care la o adică îşi unesc forţele,dau mână cu mână, aceleaşi ticăloşii unindu-i şi nicidecum în interesul poporului român.
  Un exemplu : azi,1 MAI 2010, unii protestează, alţii o ţin în alaiuri ale primăverii, petreceri, iar la centru raportează cu totul altceva… da, dezamăgesc, mint, NU sunt solidari cu milioanele de amărâţi ci * fraţi * cu unii tartori ai actualei puteri… despre acei * alţii* care doar mimează social-democraţia, dar… în zilele următoare.. !! ( cu exemple concrete ) Aceasta ca să audă Victor Ponta cine-i sunt * luptătorii * şi ca să ştie de ce stăm pe margine, fiind consideraţi în plus, incomozi, intruşi, neaveniţi, etc. de către cei ce se intitulează social-democraţi dar sunt aidoma * fraţilor * de la putere… Mătura ar fi o soluţie! Cu încă gunoaie-n bătătură,grădină, NU putem vorbi despre răsaduri de trandafiri, şi-o spun cu regret dar, în cunoştinţă!!..
  E de înţeles întrebarea românului onest, amărât : noi, ai cui suntem.. ??
  Sunt lideri ai PSD din teritoriu care NU au renunţat la paranghelii, la miştouri, la impostură, la teatru. Sunt lideri de sindicat care mimează misiunea pe care-o au , trădători. Sunt cameleoni peste tot! Criza se adânceşte… Criza de moralitate !
  Securistul de la Anvers, Băsescu Tr. îşi face bine mersi de cap, batjocorindu-ne împreună cu Famiglia PD-L şi aceasta ŞI pentru că, parte a * opoziţiei * colaborează cu ei! În teritoriu, puterea şi * opoziţia * convieţuieşte paşnic, doar sunt parteneri de… afaceri ! Iar noi, cei mulţi, ne-am săturat de minciună şi impostură! Speranţă, încredere mai avem în câţiva oameni, politicieni, prea puţini însă… Majoritatea sunt însă NU politicieni ci * politicieni *, păcălici, trădători, fraţi de Loje, impostori, ticăloşi cu care noi, amărâţii NU avem nimic în comun, nimic !
  * Clasa politică * actuală e buba!!

  http://sfinx777.wordpress.com/2010/05/01/1mai-2010-un-protest-al-celor-multi/

  Ce să mai înţelegem, căci vedem concret zi de zi cine ne sunt * luptătorii *, * apărătorii *, de care PSD SE IMPUNE SĂ SE SCUTURE, altfel…

  Sibilla

 13. Sibilla Says:

  Circulă pe net, forumuri… ( la comentarii ) :

  * Vladimir Tismaneanu este adus din AMERICA de la UNIVERSITATE AMERICANA in UNGARIA in 1989 pentru a participa la pregatirea militara a refugiatilor romani impreuna cu generali NATO si GRU -sovietic sa atace militar terorist Romania.

  Acest Vladimir Tismaneanu impreuna cu viitori membri ai comisiilor prezidentiale BASESCU au semnat o DECLARATIE IN 16 IUNIE 1989 LA BUDAPESTA, UNGARIA PENTRU ATACAREA MILITARA TERORISTA A ROMANIEI si pentru AUTONOMIE MAGHIARA IN ROMANIA ( atentie, atentie este pe NET la: http://www.europalibera.org/content/art … 55023.html si la : http://analize-si-fapte.com/2008/03/03/ … ismaneanu/) si aveti ocazia sa vedeti semnatarii decalaratiei

  In ianuarie 1990 si au infiintat GRUPUL PENTRU DIALOG SOCIAL si acum priviti cine sunt membri GDS si al comisiilor prezidentiale BASESCU care vor PROSTITUTIE, DROGURI SI CIP in KURUL ROMANILOR.

  Au provocat SI REVOLTA DE LA TARGU MURES 15 IUNIE 1990 pentru AUTONOMIE MAGHIARA.

  Semnatarii PROCLAMATIEI DE LA TIMISOARA 11 martie 1990 http://www.asymetria.org/modules.php?na … cle&sid=67 in care doreau implementarea privatizari, restructurari si diponibilizari si cu care au scos ROMANIA LA VANZareE si au distrus industria si economia Romaniei si cu care lupta pentru exterminarea romanilor.

  Semnatarii APEL PENTRU CONDAMNAREA CRIMELOR COMUNISTE IN ROMANIA http://www.revista22.ro/apel-pentru-con … -3326.html

  revista 22 organ al actionarilor de la FMI in Romania si finanteaza GDS si EUROPA LIBERA si ei fac emisiune la TVR si cer DONATII care fac parte din planul de prosteala si saracire al romanilor.

  Membri in Comisia Prezidentială pentru Analiza Dictaturii Comuniste din Romania http://ro.wikipedia.org/wiki/Comisia_Preziden%C5%A3ial%C4%83_pentru_Analiza_Dictaturii_Comuniste_din_Rom%C3%A2nia#Membrii_Comisiei.
  care fabrica date si acte sa condamne ROMANIA si poporul roman pentru CRIMELE EVREILOR impotriva romanilor in perioada 1944-1964, la care a participat si parinti lui VLADIMIR TISMANEANU, respectiv LEONTE TISMANEANU

  1-5 decembrie 2009 actiuni si demonstratii de forta in Romania si PIATA universitatii pentru sustinerea lui BASESCU in frunte cu MONICA MACOVEI SI VLADIMIR TISMANEANU care erau la NASU TV.

  Comisiile prezidentiale sunt fabricate neconstitutional si consuma mai multi banii decat tot parlamentul romaniei si mai mult folosesc SRI, STS, CSAT si inregistreaza convorbiri telefonice si pe baza lor fabrica dosare penale, dar fiind fabricate de SRI nu au voie sa le vada decat judecatori cu atestat special si nu judecatorul de caz si nici imvinuitul si avocatul sau si daca este o persoana politica informatiile sunt prezentate mass mediei pentru denigrarea lor si cu ajutorul CSM si a membrilor GDS -EUROPA care fac parte din CSM emit avize de arestare.

  Si acum Basescu un infractor care si-a facut comisii pentru a distruge dosarele lui penale si pentru a distruge date si documente, face legi in 10 zile.

  Sursa, ca mic ex… :
  http://www.ziare.com/sebastian-vladescu/ministru-finante/vladescu-nu-luam-in-calcul-majorarea-tva-1012659

 14. Sibilla Says:

  Roxana,
  îmi cer scuze pentru spaţiul prea amplu al comentariilor mele..
  numai bine,
  Sibilla

 15. rhorvath Says:

  GARANTEZ TRIMITEREA LUI BASESCU IN FATA UNUI TRIBUNAL INTERNATIONAL! ! CRIME IMPOTRIVA UMANITATII !

  -SEMNATURA BASESCU MINISTRUL TRANSPORTURILOR PE UN DOCUMENT ROMANO – IRAKIAN PRIVIND TRANSFERUL DE TEHNOLOGIE NUCLEARA LUI SADAM SI ASCUNDEREA URMELOR IN CAZUL UNEI INVAZII AMERICANE.
  ACEST DOCUMENT A FOST REMIS AZI 1 MAI 2010 AMBASADEI SUA IN ROMANI
  MAXIMA URGENTA
  IN ATENTIA DOMNILOR .
  Col. Bruce West
Senior Defense 0fficial / Defense Attaché
  Troy Larson
Regional Security Officer
  Harry J. Giknavorian
Supervisory Special Agent
Drug Enforcement Administration (DEA) – SECI Center
  David T. Morris
Political Counselo
  TEHNOLOGIE PENTRU FABRICAREA BOMBEI ATOMICE TRIMISE DIN ROMANIA CATRE SADDAM.
  ROBERT HORVATH ZIARIST DE INVESTIGATIE ATENTIONEAZA CONGRESUL AMERICAN DESPRE UN DOCUMENT GASIT RECENT IN IRAK !
”According to captured documents, Romania’s Uzinexport SA was contracting in October 2001 to provide Iraq withequipment, machinery and materials linked to a magnet production line for an Iraqi V-belt drive project. This company worked with a mix of Iraqi front companies and intermediaries that were representing the MIC, the Iraqi lead for the project. The magnets—assembled by the Iraqis with Romanian help—could have been suitable for systems used to spin gas centrifuge rotors for the enrichment of uranium. Although there is no evidence that the magnets were employed in the production of gas centrifuges, the capability to indigenously produce magnets would have allowed Iraq to maintain knowledge and skill-sets in this area.
The various front companies and trade intermediaries involved in the project included the Jordanian branch of the Iraqi firm Al-Sirat, the Jaber Ibn Hayan General Company, the Aa’ly El-Phrates company, and the Ali Al-Furat Trading Company. Jordan may have been used as a transshipment point for the magnet technology.
Captured documents indicate that the total sum of the contract awarded to Uzinexport for the V-belt project was $4,607,546. This was paid though a combination of cash, letters of credit, oil, and raw materials.”
  Comentariile sunt de prisos.
  Robert Horvath USA 
blog : http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com

 16. bazel09 Says:

  Unde sunt banii de la FMI ❓
  Foarte simplu…întreabă-l pe Isărescu. Guvernatorul a explicat de mai multe ori unde sunt tranşele de la FMI. Depozitarul principal este Banca Naţională.
  De ce să nu punem şi întrebarea:
  Unde sunt banii din privatizarea Petrom şi BCR ❓

 17. blogideologic Says:

  @ Sibilla spune: „Cu regret o spun, dar direct, fără ocolişuri: prea mulţi sunt şi-n ograda PSD-ului care mimează social-democraţia, grija faţă de cei mulţi…”
  Ai dreptate.

 18. ghitabizonu Says:

  CDR nu era cumva la putere impreuna cu … PD ?
  Insa fara PNL ….

 19. juliapost Says:

  de pe din afara: se discuta prin fosta URSS ca explozia din golf (practic „din spatele casei mele”) a fost o torpila si un mini-submarin sinucigas nord coreene trimise din Cuba…….daca asta e adevarat si daca, in plus, Hussein refuza sa dea mediei adevarul, banuiesc ca ne pregatim de evenimente catastrofale…….si la noi lumea vorbeste de „american idol”!!!!!! 😦

  salutari din Port of Spain…..

 20. juliapost Says:

  Sibilla, la un restaurant/magazin arabesc am cunoscut un sirb din Timisoara care e aici de peste 30 de ani………..o sa mai vorbesc si cu el despre Arkan……sint curioasa el ce crede……..

 21. plano10 Says:

  Astazi s-a lansat partidul inlocuitor.
  http://plano10.wordpress.com/2010/04/30/cazarma-generalilor-recruteaza-racani/

 22. danut chidon Says:

  roxana un control de specialitate se impune ! si neuronii obosesc dar nu se ..predau ! nu-i asa ? arata le drumnul cel bun ! lasa vrajeala ieftina…

 23. Ovidiu Says:

  Exclusiv StireaPress- Bianca Jurcă, frumoasa consilieră din Timişoara îşi doreşte să joace într-un film de dragoste. Interviu.

 24. rhorvath Says:

  ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA PENTRU CARE SUA A ATACAT IRAKUL SI NU AU FOST GASITE, AU FOST ASCUNSE IN ROMANIA.
  BASESCU IN CALITATE DE MINISTRU AL TRANSPORTURILOR A CORDONAT INTREAGA ACTIUNE CRIMINAL TERORISTA !
  Aparitia in fata Parlamentului Romaniei a lui Scott Ritter seful inspectorilor ONU in Irak si a ziaristului de investigatie american Robert Horvath.

  Doamna Alina Gheorgiu Deputat PDL

  Regimul Basescu poate fi doar o amintire in cateva saptamani. Desvaluirile mele
  se bazeaza pe documente capturate de trupele americane odate cu invazia Irakului. 1- Ele reliefeaza doua faze importante. Transferul tehnologiei nucleare si a rachetelor de transport a bombei atomice amostenite de la Ceausecu catre Sadam, 2- Ascunderea urmelor prin ascunderea armelor de distrugere in masa la Ambasada Irakului la Bucuresti si la 27 depozite militare. Majoritatea documentelor si a cotractelor poarta si semnatura lui Traian Basescu ministrul transporturilor in aceasta perioada. Actiunea de ascundere poarta codul Sarindar si a fost cordonata in intregime de actualul presedinte al Romaniei.
  Dupa terminarea razboiului 1000 de specialisti sau deplasat in Irak si nu au gasit
  nimic. La jumate de an au inceput sa apara documente in limba araba despre actiunile guvernantilor romani, servicilor speciate si a mafiei din industri militara.
  A inceput imediat conspiratia administratiei Bush de a scoate basma curata pe prietenii teroristilor din Romania. Motuvele sunt cunoscute.
  O parte din conspiratie este desvaluita de sefului inspectorilor ONU Scott Ritter.
  Iata ce spune inspectorul sef despre actiune CIA purtand numele cod Tea Cup:
  „I carried out under Tea Cup was aimed at disrupting efforts to obtain ballistic-missile technology and production capabilities from Aerofina, a Romanian military-industrial company. Intercepted conversations between the Iraqi team, headed by Dr. Hamid, and his Romanian intermediary ( BASESCU ) pointedly referred to the oil-for-food program as a means of facilitating the transfer of goods from Romania”
  Saptamana trcuta am facut o depozitie sub juramant in fata diferitelor comisii a Senatului si a Camerei reprezentantilor interesate in acest caz.
  ADMINISTRATIA OBAMA FACE TOATE EFORTURILE DE A FACE LUMINA IN ACEASTA URIASA CONSPIRATIE.
  Sunt gata sa apar in fata Parlamentului Roman pentru a prezenta exact aceleasi documente. Sugerez invitarea lui Scott Ritter pentru clarifica amestecul guvernantilor romani in aceasta actiune criminala.
  Doamna Alina Gheorghiu
  Va rog transmite rugamintea mea colegilor dumneavoastra parlamentari. Considerati aceste randuri ca un memoriu oficial.
  Robert Horvath DEVA ziarist de investigatie specializat in terorism si arme de distrugere in masa
  http://devanewyork.blogspot.com/
  Datele de contact personal:
  http://www.devagallery.com/

 25. mgabim Says:

  @Julia, stiu ca al scoate vinovat pe „Husein” ti-ar face ziua! dar totusi, tu chiar nu ai auzit de sondele BP care s-au avariat? Nu voi erati cu „drill baby drill”?

 26. ghitabizonu Says:

  olimpiu65
  poa n-ai aflat da societatea civila din 90 azi este in sprijinul lu Zeus.ro .

 27. olimpiu65 Says:

  @ bizon
  nu crede ca societatea civila inseamna Patapievici, Tapalaga, Pora &comp. sincer nu i-am vazut in Piata Universitatii. pe Stelian Tanase l-am ascultat acolo, pe Victor Rebengiuc la fel, ….. la acea societate civila faceam apel formata din studenti cum eram eu, din oameni simpli veniti din toata tzara, la intelectuali… nu la gargaragii inregimentati
  de accea consider ca te inseli si una din dovezi este acest blog al unei jurnaliste de la RL din acea vreme… ce s-a intamplat cu redactie RL in zilele 14-15 iunie probabil sti , daca nu poti sa te informezi

 28. Cuvinte pentru suflet: cinstirea icoanelor - Cel care striga in pustie Says:

  […] concurs), Deceneu,  Flavius, Hobbitu, Ioan Usca, Simio Cristian, Paul Gabor, Dono, Codex, Cabral, Roxana Iordache, Adrian Nastase, Voiculescu, Mihai Voicu, Nenea Lars, Rebus […]

 29. motrauxdesarsaylles Says:

  Patapievici si Porapievici nu au cum sa reprezinte Societatea Civila mai degraba o derivata a acesteia,Societatea Servila…
  Societatea Civila s-a nascut in valtoarea anilor 90 atunci cand Partidul Stat PDSR detinea toate parghiile Puterii si practic sufoca absolut orice tentativa a Opozitiei de a i se impotrivi,nu existau canale gen Realitatea sau Antena 3 care sa reprezinte o tribuna a liderilor din Opozitie.Asa s-a nascut miscarea in strada a oamenilor nemultumiti de politica Puterii de atunci…Si pentru ca trebuia sa poarte un nume i s-a spus generic Societate Civila care evident ca si-a ales niste lideri mai mult sau mai putin formali.Nu-mi aduc aminte cine era atunci Pora sau Patapora…Practic nu existau si ma mir ca nu ati sesizat inca aceasta capcana…Prin Definitie o astfel de organizatie se opune prin toate mijloacele legale masurilor de guvernare luate de catre Puternicii zilei…In acel moment era PDSR…OK…Dar azi este cu totul altcineva la Putere,verii primari ai PDSR-stilor de ieri si anume PD(FSN)…Iar PSD este azi in Opozitie deci Societate Civila in opozitie cu Opozitia nu s-a mai pomenit…Ei au ramas impotriva PSD-ului si asta e treaba lor dar nu au cum sa se erijeze astfel in urmasi ai SC din anii 90.Dar sigur ca pot sa se numeasca fara probleme Societate Servila care lupta alaturi de Puterea discretionara a unui Partid de impostori,a noului Partid Stat si a noului Dictator impotriva cui se opune lor.Ei nu mai sint demult „Civili” au trecut cu arme si bagaje in tabara adversa,a puterii,a partidului stat,binenteles stat politienesc.

 30. rhorvath Says:

  NEW YORK TIMES :
  „ULUITOR , CUTREMURATOR.REVOLTATOR ACTUALUL PRESEDINTE ROMAN BASESCU A ELIBERAT ECHIPA DE REZERVA A ATACULUI DE LA 9/11. FAMIILE VICTIMELOR AU TRIMIS O SCRISOARE DE PROTEST PRESEDINTELUI OBAMA. „

  ARTICOLUL TRIMIS TUTUROR AGENTIILOR INTERNATIONALE VA APAREA PE BLOGUL Robert Horvath Deva http://devanewyork.blogspot.com/.
Pentru atacul asupra World Trade Center sa pregatit o echipa de rezerva. Iata ce declara directorul SRI imediat dupa atacul de la 11 septembrie : Există cetăţeni bănuiţi de legături cu organizaţii teroriste în România, dar nu-i pot nominaliza. Au fost expulzate deja 70 de persoane în ultimul an. Am primit înştiinţări în legătură cu posibilele persoane de pe teritoriul României care ar fi bănuite, ca ca participând la atacul terorist din 11 septembrie, Ancheta se derulează”
ECHIPA TERORISTA 9/11 DIN ROMANIA
Seful teroristilor Khaled Matar s-a născut în 14 octombrie 1961, în oraşul Rafah din regiunea Gaza, Israel. A venit în România la sfârşitul anilor ‘70, cu paşaport egiptean. 
A urmat un timp Facultatea de Drept din Cluj. Un văr de-al său a fost şeful serviciului secret al lui Yasser Arafat pentru fâşia Gaza. În ciuda eşecului de la universitate, Matar n-a renunţat la ideea de a înfiinţa o SCOALA DE PILOTAJ SI deschiderea unei TABERE DE ANTRENAMENT AL AL QUEDA de antrenament in Muntii Fagaras .ERA UN PILOT DE INALTA CLASA URMAND CURSURI DE PILOTAJ IN LIBIA LUI GADAFFI. Sedeplasează periodic în vestul ţării, de unde trimite bani în străinătate, 
CALATORESTE IN EGIPT SI EMIRATELE ARABE. IN AFGANISTAN CUNOASTE PE BEN LADEN UNDE PRIMESTE INSTRUCTIUNI.
Intors in Romaniase mută la Bucureşti, de unde falsifică diverse acte pentru a trimite teroristi arabi în SUA, prin intermediul firmei sale; 
DE SI URMARIT ZILNIC DE SRI ESTE LASAT SA “FUGA’ IN USA.  
Este cautat in USA DE FBI Directoarea FBI pentru România, Gabrielle Berger, sa ocupat de acest caz.
INTELEGERE SECRETA INTRE BASESCU SI ORGANIZATIILE TERORISTE.
IN SCHIMBUL PROMISIUNII CA NU VOR ACTIONA PE TERITORIL ROMANESC
TERORISTII ( FILATI SI ARESTATI ) SUNT ELIBERATI SEMNAND O DECLARATIE
IN CARE PROMIT CA NU SE INTORC IN ROMANIA PA TIMP DE 15 ANI. IN ACEST FEL A FOST ELIBERAT O CELULA AL QUEDA SI 2043 DE TERORISTI.
 (2.030 cetateni arabi au fost expulzati din Romania – SURSE MAE ) CARE PREGATESC ATACURI ASUPRA LUMII OCCIDENTALE.
Eliberarea celulei AL QUEDA face parte din aceaste intelegere. In ultimul interviu Ben Laden a citat printre tarile de sprijin Romania- pe buna dreptate.
DOVADA ELIBERARII TERORISTILOR DE CATRE STATUL ROMAN.
Iata ce declara Traian Basescu dupa un atentat la Timisoara “Sa nu credeti ca suntem la prima situatie in care ar exista la unii cetateni, in mod deosebit straini, tentatia de a evalua posibilitatile organizarii unor atentate pe teritoriul Romaniei. Practica noastra este: la suspiciune, expulzare si mai discutam peste 15 ani”
CONCLUZIE
Dupa publicarea articolului despre eliberarea teroristilor care sa pregateau sa ucida mii de cetateni americani nevinovati, se va cere probabil EXPULZAREA CATRE USA A CETATEANULUI BASESCU, INDIFERENT DACA ESTE PRESEDINTELE ROMANIEI SAU NU. Am remis acest articol ambasadei SUA la Bucuresti.
Robert Horvath ziarist USA site ; http://www.devagallery.com
BLOG : devanewyork.blogspot.com/ 31. Ovidiu Says:

  Crin Antonescu: “Gustul amar pentru mine ţine nu atât de faptul că a pierdut Mircea Geoană, cât de faptul că pe teritoriul României Mircea Geoană a câştigat” (……) INTERVIU

 32. ghitabizonu Says:

  olimpiu65,
  oaricum o dai cotita aia de-i citezi au fost coopetaticu mult entuziasm in „societatea in civil” . Si parca era pe acolo si unu Marian Munteanu , eva sefut la UASCR (?!) da ? Si parca citeati de zor 22 unde Alinuta Lipipidi era mare star ( UASCR fiia cam de stabi). Gragaragii care fentau studenti ( scuze am fost si io tanar. Tin bine minte si recunosc ca eram tampit ! Mi-au trecut amandoua „calitatile” ) ce4-si inchipuiuau nu stiu ce ( nici ei nu stiau – exces de hormnoni ).
  Si intamplator stiu ce s-a intamplat la RL in 14-15 iunie . Da tin minte4 si ce fu in 13 . Insa ce tin bine minte este ca RL era ziarul FDSN fost FUS , fost PCR si impotriva a ce scire pe fronstispiciu este ziar editat de PCR in 1943 . Si ca in 1990 -93 Tia Serbanescu – fosta ziarista decorata de Ceausescu – era mare vedeta anticomunista … Si ca nu stiu cum au aparut 2 vanici combtantila RL – Florin Gabriel Marculescu si Sorin Rosca Stanescu despre care s-a aflat ca aveau vechi state de informatori . Curios nu ? Si ca contesttaia a aprut odata cu articolul lu tov Paler ( fost director comunsit, vechi comunist ) Iluziile au durat 2 saptamani ( atat ii trebuise sa se dumireasca ca nu prinde nici un post de director nici la RL nici la ROmania Literara !).

  Despre Roxana numa de bine. Ne despart multe – incepand de la faptul ca nu agreez cainii vagabonzi si vesnicele ei indemnuri la violenta ( cum am mai zis nu am injurat gainile pe care le-am taiat !! ) – insa ii recunosc meritul – rarisim la noi – de a fi consecventa .
  Si mai zic ca in cateva cestiuni eu si amabila noastra gazda avem interese comune , adica fara Tatuc , organizare de stat democratica, dreptul la opinie ( nu si la marlanie !! )….

 33. ghitabizonu Says:

  Mai pisica neagra (motrauxdesarsaylles),

  ce se intelege in mod normal prin societate civila sunt cei fara aparteneta politica directa. Un partid si membrii sai nu sunt societate civila .
  Apoi ai memorie scurta. Sa-ti aduc aminte – 1990-1992 FSN, rupt in FSN ( Roman ) si FSDN , Romana pupat Piatat endependentei cu CDR. FDSN a devenit PDSR si apoi prin fuziune a preluat numele de PSD ( in locul lor as fi optat ptr Partidul Republican … optiune posibila dupa absortia PR condus de Manzatu ).
  Nu te supara ptr precizari.
  Si fiindca nu am idiosincrazii fata de pisicile negre ( am avut 2 …. si mi-a mers f bine !! ) poza aia e cam neclara . Sarsaila al tau are ochi verzi ?( imi plac matele negre cu ochi verzi . Sunt super ! Nu si alea cu ochi negri ca sunt cam .. mortuare . Cele cu ochi galbeni …. cam … precum carvatele lu Tariceanu si Nastase ).Daca ma gandesc bine poa ar trebui sa-mi mai iau o pisica neagra – sa-mi sperie ghinionu !!! ( da stau la bloc … )

 34. 2-2, rezultat final al meciului Rapid-Dinamo | Adevarul e dincolo de noi Says:

  […] sunt nervos. N-am putut vedea meciul Rapid-Dinamo, eu fiind fan al Rapidului , pentru ca meciul a fost transmis de GSPTV care nu este in grila de programe e UPC. Ce ma oftica si mai tare este ca […]

 35. motrauxdesarsaylles Says:

  @ Bizonele…Bizou sau cum vrei sa ti se spuna…n-ai inteles nimic…memoria lunga nu te ajuta si la punerea cuvintelor in fraza intr-o logica anume…mai pe intelesul tau : Bati campii ! …evident cu copitele.

 36. plano10 Says:

  Vladimir Tismenitschi se recunoaste si, prin raspunsul dat lui Iliescu confirma, ca este si el o jigodie basesciana. Este adevarat ca unii zic c-ar fi mai de rasa.
  Vladimir condamna comunismul in cel mai neaos stil comunist…ca si Basescu.

 37. Felix-Gabriel Lefter Says:

  Exista un singur Dumnezeu, Roxana. Si carti in care sunt scrise faptele lor. Dupa ele vor fi drept-judecati.

 38. Octavian Radu Says:

  http://octaraduro.wordpress.com/2010/04/16/hulirea-fmi-ului/

  De ce am facut acordul cu FMI? E bine sau e rau? Ce am facut cu banii?

  Vedeti raspunsul aici : http://octaraduro.wordpress.com/2010/04/16/hulirea-fmi-ului/

 39. rhorvath Says:

  SOBOLANUL ROSU URAT SI URAT MIROSITOR VLADIMIR TISMANEANU

  ION ILIESCU ARE DREPTATE
  Ion Iliescu spune“Ma simt ca inainte de 1989, cand zeci de ani am fost urmarit, acasa si pe strada, de securitatea lui Ceausescu. Am ajuns astazi sa fiu atacat, aproape in fiecare zi, de catelusii lui Basescu. E inadmisibil”, a spus Iliescu, E rusinos ca niste catei ai lui Basescu, acest Tismaneanu care nu are niciun fel de calitate morala, sa ma atace zi de zi”, a mai spus Iliescu.
  NU SUNT UN PARTIZAN POLITIC A LUI ILIESCU CI DIMPOTRIVA. DAR IN ACEST CAZ ARE DREPTATE. ILIESCU A FOST URMARIT DE SECURITATE IAR TISMANEANU CA AGENTACOPERIT. NU A FOST NICIODATA URMARIT.

  DESCONSPIRAREA AGENTULUI VLADIMIR TISMANEANU
  Actiunea de infiltrare a Europei Libere cunoscuta sub numele de cod Cain a fost o
  actiune bilaterala a securitatii romane ( Unitatea 0617 din Directia 2 DDS spionaj ) -Brigazile Rosii Intenationale format din fosti luptatori ai razboiului civil din Spania ( controlat de NKVD ) – Partidul Comunist Spaniol. Cordonarea sa facut zilnic prin mesajele codificate al postului de radio Pirinei in limba spaniola.cu sediul la Bucuresti. Documente despre aceasta actiune pot fi gasite in arhivele sectiei internationale a PCR.
  In Septembrie 1981 Gizela Vass sefa sectiei deschide un pasaport cu o viza turistica unica pe numele Vladimir Tismaneanu cu dreptul de a vizita toate tarile din vestul Europei. Ajuns cu mama sa in Franta vorbeste la Europa Libera impotriva dictatorului Ceausescu si a familiei sale. In curand actiunea de infiltrare intra pe linia moarta. Cererea sa de azil politic in Franta este respinsa ca si cea de intrare in SUA . Intrand in filajul serviciului francez si a celui american agentul Volodea se ascunde sau calatoreste vestul european cu un pasaport fals, timp de 4 ani de zile. ( Ceausescu avea la dispozitie cinci sute de paşapoarte în alb, originale, obţinute de comuniştii lui care lucrau în poliţia spaniolă.).
  Dupa patru ani situatia devenise disperata. Nu se putea intoarce in Romania, avea interdictia de a sta in Franta….etc. Cazul este transferat serviciului cubanez. Conform documentelor, Tismaneanu a sosit in SUA, prin Philadelphia, la 1 octombrie 1985, dupa ce i s-a refuzat a viza de intrare in SUA. Brigazile Rosii Internationale l-au ajutat sa plece in Venezuela si abia in 1985 serviciile roman si sovietic si-au realizat scopul. Sa organizat o casatorie ….. cu o cetateanca romana americana de care a divortat curand. –PENTRU A SE iINFILTRA IN SUA AGENTULUI VOLODYA I SA CREIAT O NOUA BIOGRAFIEi ,UN NUME NOU SI UN NOU PASAPORT !
  PASAPORTUL DE INTRARE IN USA POARTA NUMELE VLADIMIR TISMANETKY SI ESTE DIFERIT DE CEL PE NUMELE VLADIMIR TISMANEANU, CU CARE A PLECAT DIN ROMANIA. AM LUAT CUNOSTINTA DE ACEST LUCRU FIIND PRIETEN CU FOSTA SOTIE A LUI VOLODEA, PE NUME TAMARA TISMANESKY CU CARE AM FOST CHIAR VECINI CU MAI MULTI ANI IN URMA. DOAMNA TISMANETKY ESTE UN TALENTAT ARTIST CARE PREDA ILUSTRATIA DE MODA LA UNIVERSITATE, (FIT NEW YORK.) DANSA A PRECIZAT CA A PRELUAT ACEST NUME PRIN CASATORIE. Orice comentariu in plus este de prisos, agentul Volodya fiind desconspirat.
  Robert Horvath DEVA Cineast USA
  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com/

 40. De ce primeste varul lui Videanu 5500 de euro leafa de la stat « Hai ca se poate! Says:

  […] Pentru ca noi ceilalti suntem considerati prosti. […]

 41. Marcus Says:

  http://marcus64.wordpress.com/2010/05/03/oulale-lui-basescu-protejate-prin-ordin-ministerial/

 42. Marcus Says:

  http://marcus64.wordpress.com/2010/05/03/un-felinar-rosu-pentru-partidu-lu-izmana/

 43. Marcus Says:

  Ouale Lui Basescu Protejate Prin Ordin Ministerial

  Administratia prezidentiala este imputernicita sa dea urmatorul Comunicat preluat de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si al Turismului:

  “Conducerea Ministerului Dezvoltartii Regionale si al Turismului, prin purtatorul sau de cuvant, aduce la cunostinta publicului Ordinul Ministrului no.1 din 2010, prin care se solicita tuturor persoanelor care vin in contact cu ministrul DRT, doamna Elena Udrea, sa pastreze o distanta de siguranta de minimum 2 m fata de posteriorul acesteia, pentru a nu risca sa o calce pe ouale lui Traian, imprumutate de la acesta, in vederea stabilirii de raporturi normale de lucru in cadrul ministerului si nu numai.”

  Consilier Prezidential
  A.Tucal

 44. ghitabizonu Says:

  Babuinismul, noua doctrina nationala

  Un “distins intelctual” declara nu de mult
  “Cei mai mulţi dintre noi am venit în partid atraşi de proiectul Traian Băsescu. Am venit aici pentru că PDL este instrumentul politic şi organizaţional prin care băsescianismul se exprimă. Surpriza unora ca mine nu a fost că PDL nu este de dreapta, ci că PDL nu este suficient de băsescian. Cred că, în termenii acţiunii noastre politice, ceva mai mult băsescianism s-ar cere”,
  Ce s-ar cere mai mult ? Basescianism ? Ce-i aia ? care sunt docomentele lui, scopurile lui samd ? Marxismul incepe cu Das Kapital ( multumesc nu l-am citit !) Leninismul se sprijina pe un morman de cartoaie – ale lu Lenin in primul rand ! Stalin era si el un grafoman notoriu si avea metoda , deci gasim despre stalinism destule . Mao idem. Musolinni oricat am rade de el avea o metoda, un corpus al gandirii si a scos fascismul. Hitler a lasat in urma destule incepand cu Mein Kampf care sa justifice existenta notiunii de hitlerism. Daca aduni tomurile de “discursuri” ale lu Ceasca vei gasi dovezile unui ceausism . Practica si principiile proclamate ( si urmate ) justifica termeni ca gaulism , franchism , salazarism , titoism. .

  Insa in afara de declaratia lu’ Voinescu avem Basescianism ? Ce gasim ? Aparitii hahaite , ma pasarica , declaratii care contrazic azi ce a zis ieri si care vor fi dezmintite maine si ceva la limita sperjurului televizat in direct . Practica basescianista si a gastii sale tine de primatologie si termenul corect ca sa o desemnam ar fi Babuinism ( de la babuini ! ) .

  Intelectuali aliniati la fundul babuinului alfa .. scuze ma duc sa borasc nitel !!!

 45. juliapost Says:

  Gabi, tu cind iti folosesti ratiunea, esti o interlocutoare placuta. Cind te lasi stapinita de fanatism, nu.

  Mai intii UNDE am spus eu ca Hussein ar fi „vinovat” de ceva?
  Apoi DE CE pui numele (gresit) lui Hussein in ghilimele? Ti-e rusine sa-l pronunti?
  Care este legatura intre o stire culeasa de mine din media ruseasca si faptul ca noi texanii am cerut insistent sa foram la noi in tara (!) decit sa devenim sclavii petrolului arab?
  Si la final: tu esti chiar atit de indoctrinata in fanaticul tau suport pentru Hussein ca sa REFUZI orice indoiala ca ar face ceva rau? Stirea pe care am citit-o eu spunea ca Hussein a dat un ordin ca sa fie blocata orice stire in media americana despre un potential atac al Coreei de Nord asupra sondei din Golf.

  Cinstit? Te invidiez pentru opacitatea cu care refuzi sa auzi ca e posibil sa nu fi fost o simpla explozie cu rezultate catastrofale si un atac deliberat al unei tari care nu e la prima „abatere” de genul asta. Daca as putea si eu sa fiu la fel de opaca mi-as salva destui nervi si destule griji.

 46. raduhumor Says:

  Merge si ” bashinism ” !

 47. juliapost Says:

  edit: „ci” in loc de „si” ……important ….
  „…..nu explozie CI atac…”

 48. raduhumor Says:

  Am zis ceva gresit ?!

 49. Ovidiu Says:

  Radu Humor de ce nu scrii la mine mai ales cand este vorba de Crin Antonescu.

 50. rhorvath Says:

  Doamna Roxana Iordache
  Postez pe blogul dumneavoastra un articol esential pentru trimiterea presedintelui la puscarie. Este lung ca si sirul crimelor Basescu. In cazul in care
  lungimea deranjeaza trimit o varianta prescurtata. Va multumesc anticipat.

  GARANTEZ TRIMITEREA LUI TRAIAN BASESCU LA PUSCARIE.
  Fostul presedinte Emil Constantinescu a dezvaluit, ca Traian Basescu a scapat de la a fi arestat si plimbat in fata camerelor cu o pereche de catuse la maini numai gratie integrarii in UE „.Integrarea in UE l-a salvat pe Basescu de arest si catuse”
  De data aceasta nu va scapa…… de catuse!

  DOSARUL CRIMINAL BASESCU – VANZAREA FLOTEI AERIENE ROMANE.

  IN CALITATE DE MINISTRU AL TRANSPORTURILOR A VANDUT AVIOANELE
  ROMANESTI TERORISTILOR INTERNATIONALI PE UN PRET DE NIMIC . UN AVION LA PRETUL UNUI JEEP.
  ABSOLUT TOATE DOCUMENTELE POARTA SEMNATURA ACTUALULUI PRESEDINTE AL ROMANIEI.
  ABSOLUT TOTI CUMPARATORII SUNT IN INCHISOARE SAU SUNT TRECUTI PE
  LISTA TERORISTILOR INTERNATIONALI.

  FLOTA AERIANA A MAFIEI ROMANE
  (COMANDANT TRAIAN BASESCU)

  PRESEDINTELE ROMANIEI A VANDUT FLOTA AERIANA A TARII
  Rusul Victor Bout, poreclit şi “Comerciantul Morţii”, era considerat de unul dintre cei mai importanţi dealeri de arme din lume. A vândut armament romanesc fabricat de stat, grupărilor teroriste din toată lumea, din Afganistan până în Columbia. O bună parte din timp, Victor Bout şi-o petrecea în România, la Bucureşti. Avea sediile a două companii de transport aerian chiar în cartierul Băneasa, iar echipaje româneşti au transportat arme în zone de conflict ale continentului negru.”Comerciantul Morţii” schimba armamentul pe diamante, acestea fiind apoi prelucrate în Europa. “Lordul Războiului” a cumpărat şi avioane româneşti, cu ajutorul cărora transporta arme. Le-a cumpărat la preţ de nimic de la statul român. Cel puţin un avion de pe lista neagră a cărăuşiei cu arme a fost ţinut timp de trei ani în baza militară Otopeni. Asta deşi ONU interzicea oricărei ţări să facă afaceri cu el. Lucra în toată lumea, trăia pe picior mare, deşi erau unul dintre cei mai căutaţi furnizor de arme pentru terorişti. Singurul oras unde se simte in siguranta si aparea la lumina zilei era capitala Romaniei . A actionat in tandem cu Traian Basescu care a fost ministrul transporturilor iar apoi Presedintele Romaniei. O MARE PARTE DIN AVIOANE DIN FLOTA LUI VICTOR BOUT PROVIN DIN ROMANIA. Iliuşin-uri-18, Antonov-uri 24, Boeing-uri 707, Tupolev 154 şi BAC-uri 1-11 au fost vandute sau facute cadou la pretul unui jeep cu acordul si semnatura lui Traian Basescu -ministrul transportului.
  Între 2001 şi 2004, echipaje româneşti au zburat în Africa pentru compania Jetline. În documentele ONU se afirmă că această companie şi echipajele româneşti au transportat arme în zone de conflict ale continentului negru. Iar aceste informaţii despre cărăuşia cu arme in specia Made in ROMANIA ,spre mai multe state africane sunt confirmate, sub protecţia anonimatului, de o sursă care a participat la aceste acţiuni în Africa.
  Zeci de români, personal navigant şi tehnic al companiei militare româneşti ROMAVIA au deservit avioanele BAC 1-11 cu indicativele P4-JLB, P4-CBH, VP-BBA şi 3C-QRF şi un Boeing 727 cu înregistrarea P4-JLI.
  Un document eliberat de Autoritatea Aeronautică din Aruba, locul unde majoritatea avioanelor erau înregistrate, demonstrează clar că piloţii români lucrau pentru Jetline Internaţional, companie condusă de Mohamed Hijazi, un libanez influent cu multe conexiuni în Africa.
  În Uniunea Europeană, activitatea companiei Jetline Incorporated este strict interzisă, dar Autoritatea Aeronautică Civilă a autorizat MIA Airlines să desfăşoare activităţi în România cu patru aeronave ale acestei companii. În realitate, compania se folosea de şapte avioane chiar sub nasul acestei instituţii, al cărei sediu se află la câteva zeci de metri de cel al MIA Airlines.
  Această flotă a adus patronilor sume mari de bani din zborurile făcute în Africa, Orientul Mijlociu şi spaţiul ex-sovietic. Oficial, cifra de afaceri anuală MIA Airlines este în jur de 100.000 de euro, adică echivalentul a cam două curse complete. În realitate, cifra de afaceri este de ordinul zecilor de milioane de euro şi statul român s-a ales cu o gaură imensă.
  Avionul-problemă 3C-QRF a fost importat de MIA Airlines in anul 2006, pentru dezmembrare şi suma declarată a fost de 40.000 de dolari. Realitatea este însă alta. “Nici această aeronavă nu a fost înregistrată în evidenţele contabile. De menţionat la acest punct că o aeronavă BAC 1-11 costă între 2 şi 5 milioane de dolari”.
  Angajaţii primeau oficial un salariu în jur de 900 RON, însă în realitate s-a descoperit că un pilot câştiga mult mai mult. Nici sutele de curse externe, în valoare de milioane de euro, nu erau înregistrate în scriptele companiei, în final gaura dată de patronii MIA Airlines fiind una uriaşă.
  Legăturile lui Victor Bout cu Traian Basescu nu se opresc însă aici. August 2003. În Baza militară de la Otopeni soseşte aeronava BAC 1-11 cu înmatricularea VP-CLM a insulelor Cayman. Scaune de piele, configuraţie VIP. Lux într-un avion al morţii! Avionul a fost a lui unui colaborator al rusului, Minin, şi cu el au fost duse în Sierra Leone mari cantităţi de arme şi muniţie care au alimentat sângerosul război civil din această ţară.
  Inspectorii ONU au fotografiat avionul. Imaginile sunt şocante: lăzi cu arme zac pe elegantele fotolii din piele! Probele erau evidente: fişele cu zborurile avioanelor, certificate de utilizator final false, oferte de armament şi corespondenţa secretă a traficanţilor.
  Trei ani aeronava morţii a stat într-o bază militară românească, în curtea ROMAVIA, companie a Ministerului Apărării care asigură zborurile demnitarilor români. Inclusiv pe cele ale preşedintelui ţării. Avionul ar fi trebuit confiscat încă de la aterizare. Nu s-a întamplat aşa ceva.
  BAC-ul a trecut în proprietatea lui Victor Bout.
  O altă aeronavă a morţii, un BAC 1-11 cu înmatricularea din Guineea Ecuatorială 3C-QRF, este descoperită pe aeroportul Băneasa în 2006. Aeronava apare în documentele ONU datorită implicării în traficul cu arme în Congo. Proprietate a companiei Jetline, BAC-ul era folosit de o companie autohtonă, MIA Airlines, MIA Airlines, companie privată care oferă servicii VIP, are sediul într-un apartament de bloc din Băneasa. Avioanele stau la ROMAERO, în hangarul 7. Aeronavele pe care le operează firma românească aparţin companiei Jetline Incorporated.
  “Iliusin” din Romania lui Basescu vandute contrabandistilor.
  Potrivit unui raport facut de Information Service, dat publicitatii in 2001, in flota aeriana a lui Viktor Bout se gasesc doua avioane “Iliusin 18V”, cumparate de la compania romana Tarom. Cele doua avioane au indicativele “YR-IME” si “YR-IMD” si au ajuns de la Tarom in flota “Air Cess Liberia”, una dintre companiile prin care Bout este suspectat ca a facut trafic de armament. Primul “Iliusin” a ajuns, ulterior, cu indicativul “EL-AHO”, in flota unei alte companii controlate de Bout, “Santa Cruz Imperial” Liberia. Al doilea avion de la Tarom a ajuns, prin “Air Cess Liberia”, la “Santa Cruz Imperial”, sub indicativul “EL-ADY”, si apoi la “Star Airlines” din Sharjah, cu indicativul “EX-7504”. Schimbarea indicativelor avioanelor era unul dintre modurile prin care autoritatile pierdeau urma aeronavelor care transportau armament.

  Alte Iliuşin 18 sau Antonovuri 24 care au aparţinut TAROM au ajuns la unele companii obscure din Emiratele Arabe Unite sau state ex-sovietice, precum Tretyakovo sau Berkut Air din Kazahstan, Altyn Air, Aerovias cu baza în Sharjah, Air West Cargo şi lista continuă.

  Tot TAROM a vândut două avioane cargo Boeing 707, avion similar cu cel folosit de preşedintele României, cu câte 300 de mii de dolari bucata. YR-ABC şi YR-ABA au ajuns tot la nişte companii obscure, South-Asian Airlines şi Cargo Plus Aviation din Emirate. YR-ABC i-a fost schimbată înregistrarea în 9G-IRL, fiind surprins pe Otopeni Militar în septembrie 2003 cu noua înfăţişare. Imensul Boeing s-a prăbuşit acum doi ani în Lacul Victoria, în apropiere de aeroportul Entebbe, în timpul unei curse Addis-Abeba – Togo.
  Ultimele două avioane vândute de compania naţională sunt BAC-uri 1-11, cu înmatriculările YR-BCJ şi YR-BRC. Au fost vândute la pachet cu 120.000 de dolari, avioane similare fiind scoase la vânzare de alţi operatori cu sute de mii sau chiar milioane de dolari. Ele au ajuns la o altă companie din Emiratele Arabe Unite, Aquiline International Company, cunoscută şi ca Trast Aero, cu birouri în Sharjah, Moscova şi Brazzaville, Congo.

  Compania lui Victor Bout in Romania se numeste “Flying Dolphin” (prin filiala sa, “Flying Dolphin Romania” SRL) . Avioanel companiei printre care un Boeing 707 sunt reparate sau contrlolate regulat de Tarom la Baneasa.
  Directorul adjunct al Aeroportului Otopeni Valentin Vasilescu spune in ziarul britanic Standard Today :Bout business was to illegal transfer of Romanian Governement weapons loaded on Bucharest-Otopeni military apron for almost HUNDRED flights with destination DR Congo, Angola, Iran, Liberia, Sudan, Rwanda, Uganda etc……… Bout airplane registred in Moldova ER-75929 operated 73 flights of Romanian build smuglling weapons for Africa at military apron of Otopeni-Bucharest airport under Air Acvila ( RRM code ), a Romanian Department of Defense company.”
  Vasilescu a inregistrat in secret pe Presedintele Romaniei confirmand ca acesta avea cunostinta de uriasul trafic ilegal de arme. Caseta a fost predata statiei de TV Antena 3.
  LA ORDINELE LUI TRAIAN BASESCU ROMANIA A DEVENIT FURNIZOR DE PERSONAL CALIFICAT PRECUM SI BAZA DE APROVIZIONARE SI INTRETINERE PENTRU AVIOANELE TRAFICANTILOR. SA CREIAT ASTFEL DIN INSTITUTILE STATULUI ROMAN O INTREPRINDERE CRIMINALA. ARMELE TRIMISE IN JURUL LUMII AU DUS LA MOARTEA A SUTE DE MII DE OAMENI SI MILIOANE DE REFUGIATI.
  “Traian Basescu had been under surveillance for several years.”
  Rachete antitanc romanesti se numara printre armele din depozite secrete ale miscarii marxiste columbiene de gherila FARC (Fortele Revolutionare din Columbia) descoperite de armata columbiana, se arata intr-un raport al Grupului de analiza antiterorista Giat de la Bogota. 
Serviciile de informatii columbiene au avertizat cu privire la interesul liderilor FARC pentru achizitionarea de armament de ultima generatie, in special rachete sol-aer IGLA-S24 fabricate in Romania. Transportul rachetelor romanesti a fost facut cu avioane provenite din Romania si asigurata de piloti romani.
  Cel mai marei de armament din lume, poreclit “comerciantul morţii”, Viktor Bout, a fost nu demult arestat de DEA american, în Thailanda
  Mandatul internaţional de arestare, pus în aplicare de americani, ieri, în capitala Thailandei, este emis cu acuzaţia că Bout a încălcat embargourile ONU privind comerţul cu armament din mai multe ţări si transport de rachete pentru rebelii columbieni. Este de asteptat un nou mandat de arestare pe numele Traian Basescu.

  Robert Horvath DEVA USA

  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com

 51. rhorvath Says:

  GARANTEZ TRIMITEREA LUI TRAIAN BASESCU LA PUSCARIE.
  Fostul presedinte Emil Constantinescu a dezvaluit, ca Traian Basescu a scapat de la a fi arestat si plimbat in fata camerelor cu o pereche de catuse la maini numai gratie integrarii in UE „.Integrarea in UE l-a salvat pe Basescu de arest si catuse”
  De data aceasta nu va scapa…… de catuse!

  DOSARUL CRIMINAL BASESCU – VANZAREA FLOTEI AERIENE ROMANE.

  IN CALITATE DE MINISTRU AL TRANSPORTURILOR A VANDUT AVIOANELE
  ROMANESTI TERORISTILOR INTERNATIONALI PE UN PRET DE NIMIC . UN AVION LA PRETUL UNUI JEEP.
  ABSOLUT TOATE DOCUMENTELE POARTA SEMNATURA ACTUALULUI PRESEDINTE AL ROMANIEI.
  ABSOLUT TOTI CUMPARATORII SUNT IN INCHISOARE SAU SUNT TRECUTI PE
  LISTA TERORISTILOR INTERNATIONALI.
  DE EXEMPLU ” TAROM a vândut două avioane cargo Boeing 707, avion similar cu cel folosit de preşedintele României, cu câte 300 de mii de dolari bucata .Ultimele două avioane vândute de compania naţională sunt BAC-uri 1-11, cu înmatriculările YR-BCJ şi YR-BRC. Au fost vândute la pachet cu 120.000 de dolari, avioane similare fiind scoase la vânzare de alţi operatori cu sute de mii sau chiar milioane de dolari.
  PENTRE ACESTE ACTIUNI DE NATURA CRIMINALA TRAIAN BASESCU VA SFARSI IN PUSCARIE, ESTE MOMENTUL CA CETATENII ROMANIEI SA CUNOASCA ADEVARUL SI SA CEARA DREPTATE.
  CITITI ARTICOLUL COMPLECT :FLOTA AERIANA A MAFIEI ROMANE
(COMANDANT TRAIAN BASESCU)
  http://devanewyork.blogspot.com/

  Robert Horvath DEVA SUA ziarist de investigatie specializat in terorism si transport ilegal de arme.

 52. ghitabizonu Says:

  Julia,
  ce se barfeste prin presa ( o anumita parte a presei cf careia Elvis a fost vazut la o cafea cu 2 martieni si un venusian ) si fapte sunt niste mici diferente.
  De exemplu ca nici un minisubmarin nord corean nu ar putea ajunge singur pana la sonda aia .. nici macar un minisubmarin american nu poa strabate distanta ! Un submarin full size nord corean ? Numa daca pe drum mai primeste niste cobustibil … ( asa de dragul argumentului – se poa face ceva treaba cu un dispozitiv mai simplu , derivat dintr-o torpila dupa modelul oamenilor broasca italieni la inceputul WW2 . Insa ptr asta iti trebuie o nava comerciala „amenjata” si un echipaj bine instruit …. adica pe sleau o nava comerciala inregistrata in RPDC . Ori in mod normal ai „vostri” ar trebui sa fie cu ochii ca pe butelie pe orice nava RPDC ce se apropie de sa ziem zona Golfului sau la macar 1000 km de Hawai).
  Asta insa imi aduce aminte de o faza din dec 1989 – au inceput unii sa zica ca elicotere irachiene atacau Constanta !! Era usor imposibil tinad cont de raza de actiune a unui elicopter si de faptul ca le-ar fi trebuit si cooperarea turca !). E cam pe acolo.
  Apoi de data asat O’Laba chiar are motive sa ceara presei sa nu raspandeasca zvonuri …. Cu RPDC lucrurile stau nasol :
  1) este detinatoare de arma nucleara si are niste rachete . Nu stiu daca rachetele ei ar ajunge macar pana la Hawai insa Kim ce de Nord a zis clar : prima la Seul a doua in Japonia ! Restu la fel .. Interese cam amri acolo ..
  2) chiar fara ce e de sus sa mergi sa jumulesti pre Kim Zeul din Nord ( ca imparat si zeu el iaste !!) ridica niste mici probleme de ordin politic. China – care se pare ca nu il iubeste din cale afara – ar privi cam chioras o interventie in ce considera ea curtea din spatele casei sau trotuaru din fata . Asa cum o debarcacre chineza, japoneza, engleza , franceza sau chair .. romana ( daca am avea cu ce !) in Nicaragua ar fi considerata o obraznicie extrema de SUA ..
  In plus RPDC mai are un vecin – Rusia ! Care nici ea nu ar vedea cu placere o interventie militara intr-o zona pe care a pus si ea ochii de la Alexandru 2 incoa …
  Asa ca .. nu merge!

  Insa este drept ca daca si cand se vor intelege vecinii astia 2 multi lideri nord correni ar avea viitorul impartit intre pluton, puscarie si balamuc .

  Si petrolul arab si cel texan . Grasele companii americane in frunte cu EXXON scot ceva bani din petrolul ala …. asa ca sclavajul la arabi este o cestie cam bilaterala. Apoi petrolul texan este tiinut in rezerva – cand nu se va mai putea gasi altul ( epuizare resurse, dificultai in liniile maritime , samd ) …. se sparge pusculita texana !

 53. Marcus Says:

  http://marcus64.wordpress.com/2010/05/04/am-scapat-de-dracu-si-am-dat-de-ma-sa/

 54. Marcus Says:

  Ca de cand veni FMI-ul se prinse si ultimu’ manelist ca ai bagat economia tarii in cel mai moale si cel mai p.uturos r.,ahat cu putinta si mi-e ca-n loc sa-ti cante Guta si Salam in continuare, boborenii vor cere un cor de sobor de preoti cu “Vesnica Pomenire” si batai in dunga la clopotu’, gravat “Basescu”, de la Cotroceni. Da-i repede cu o cucubata, o fumigena, baga-l la beci pe Geoana, sparge-i cu prastia termopanele lui Nastase, bag-o p’aia cu poporu’ suveran si cu dorinta lui nesecata pentru o noua Constitutie, arde-o cu CD-ul cu ANI, ca-i n.aspa rau de tot!
  Te parara si Sindicatele la FMI, Pleziristu’ o da de gard cu sporirea taxelor, asa ca musai iesi pe post si sari la gatu’ comunistilor sau macar a mogulilor.
  Lustreaza-l pe Iliescu, nu sta cu mainile in san, ca acusi te trezesti cu g.loata la usa de Palat si n-ai nici macar heliport pe acoperis.
  Zau asa, fa dre.acului ceva, ca se prinse tot boboru’ de ce si cum e cu criza!

 55. motrauxdesarsaylles Says:

  Televiziunile au in acest moment cea mai usoara misiune…Sa intre in arhiva si sa scata un montaj cu toate promisiunile desantate din campania Bashitului dar si a a PDL…Si sa le dea pana la refuz,fara comentarii rautacioase,fara mistouri…Doar ce spun ei cu gurita lor.

  Din pacate vad ca o emisiune ce acapara atentia multora si anume Sinteza Zilei este din ce in ce mai penibila…Gadea intra cu un ton acuzator la adresa Puterii dupa care o da de gard bagand calupuri di diverse filme prafuite…Gata,aici s-a sfarsit,are careva chef de sarade si de descifrari de mesaje ce ar deriva de acolo ? Evident ca nu,prefer orice alt post vazand atata nonprofesionalism…Uite ca i-am zis mai sus ce sa dea…Sa vedem.

 56. Europa dupa euro | Adevarul e dincolo de noi Says:

  […] vis-a-vis de acordarea ajutorului financiar de peste 100 de miliarde de euro Greciei pentru ca ea contribuie cu cel mai mare procent din acest ajutor dintre tarile membre ale zonei euro. Dar ceea ce nu se vede […]

 57. rhorvath Says:

  SENZATIONAL ! SENZATIONAL ! SENZATIONAL !

  PROCURATURA FRANCEZA REDESCHIDE DOSARUL CRIMEI BASESCU
  DE LA ROUEN ANUNTA ZIARUL FRANCEZ PARIS SOIR.

  „Traian Basescu s-a integrat in UE inaintea Romaniei .Cum? A scufundat flota franceza (1981) inaintea celei romanesti. Aceasta mica poveste a fost ingropata cum trebuie de fosta Securitate (Serviciul secret Ceausescu ) inainte de 1989, iar apoi dupa 2004 necercetata. Povestea celor 37 de vase scufundate datorita unui ordin eronat a tanarului comandant de vase Basescu poate parea putin veridica. Problema este ca Basescu a recunoscut acest fapt într-un interviu la Prima TV, ca incendiul din portul Rouen a pornit de la vasul sau. Mai mult, Basescu a admis ca a falsificat probele pentru a scapa de sanctiuni.
In iarna 1981\1982 in portul Rouen (Sena maritima) a avut loc un incendiu devastator ce a produs pagube materiale uriase dar din fericire nu s-a soldat cu victime. Autoritatile portuare franceze au suspectat un vas romanesc “Arges” al carui comandant era nimeni altul decat actualul Presdinte a Romaniei. Era prima cursa lunga a viitorului Presedinte. Paguba produsa de Basescu se situaza undeva la peste 10 miloane de dolari. … Probabil acest eveniment nu era cunoscut de noi astazi daca Basescu nu recunostea in cadrul unui interviu propria greseala [„Starea de veghe – in spatele usilor inchise” a postului Prima TV (23/24 iunie 1998, incepand cu ora 23,30)] incercand sa explice de fapt relatia sa cu Securitatea: “Noi eram sub controlul organelor de Securitate toti, de la ospatar pana la comandant, prin aceea ca anual primeam un aviz de navigatie … Spre exemplu, sunt cateva episoade foarte interesante, as spune … care au facut obiectul de interes al organelor de Securitate din Romania in mod cert. Spre exemplu, cand eram comandant pe “Arges”, la 3 luni de cand imi obtinusem brevetul de comandant. Am luat foc in portul Rouen, nu numai eu, 38 de nave au fost in incendiul din Rouen in Franta. Nava suspectata ca a generat poluarea, care a facut ca tot bazinul portului Rouen si Sena sa fie tot o flacara pe o intindere de trei km, a fost nava mea, pentru ca era nava cea mai mare din zona si descarcam nafta in dana rafinariei “Sholfrancaise”. (n.r. – aici este posibil ca in textul tiparit sa se fi strecurat o eroare de transcriere a benzii, iar numele corect al rafinariei sa fi fost “Shellfrancaise”, ceea ce, in fond, nu schimba esential datele problemei). Am stat acolo 28 de zile in ancheta. Legislatia franceza functiona corect. Adica nu trebuia sa dovedesc eu ca nu s-a produs poluarea de la mine, ci autoritatile franceze trebuiau sa dovedeasca ca s-a produs poluarea de la mine. In cele 28 de zile m-am prezentat si la tribunal, am fost si in ancheta organelor de Justitie franceze si, dupa 28 de zile, instanta s-a pronuntat ca nu poate fi probata vina navei “Arges”. Am plecat, dar au ramas un litigiu, o acuzatie la adresa navei de circa 12 milioane de dolari, o cerere de daune … A fost un litigiu, am explicat organelor de Securitate ce s-a intamplat cu noi acolo si acum pot sa o spun public, nu mai e nici un secret, am schimbat ceva in instalatie inainte sa permitem accesul autoritatilor franceze la bord, ceea ce a facut imposibila demonstratia, demonstrarea vinei noastre … Acasa nu puteam sa nu-i spun care a fost realitatea macar armatorului, armatorul nu puteam sa mi-l mint, iar in echipaj erau destui care stiu ce s-a intamplat”, a relatat ex-comandantul Basescu.” In cursul zilei de ieri procuratura anunta redeschiderea dosarului crimei de la Rouen
Despre acesta investigatie in prezent se ocupa si dl. Robert Horvath, un distins ziarist american care locueste la New York ”
  AM TRANSMIS ACEST ARTICOL AMBASADORULUI FRANCEZ LA BUCURESTI
http://devanewyork.blogspot.com/

 58. ghitabizonu Says:

  Tara lu Maimutza Voda

  Consilierului prezidential, Sebastian Lazaroiu face vorbire despre o posibila remaniere guvernamentala, care ar putea fi luata in calcul de presedinte. Nouty Gaina lu’ Cocos , intareste zisele. Unii vorrovesc palavre goale cica ca cum sfanta Constitutiune si separatia putorilor dupa Muntesqoiu’. Insa nu se intelege – Nu avem nevoie de Cosntitutie care sa limiteze poftele Realesului !
  Ca asa-i la babuini – fara constitutie, lege este voia babuinului alfa ! Ca cum v-am zis doctrina de azi nu este Basescismu ci Babuinismul.
  –––––––––––––––-
  Rstul la
  http://vremea.forumgratuit.ro/politica-si-economia-romaniei-f1/

  si mai vedeti si
  Babuinismul, noua doctrina nationala si Triumful primitivismului

 59. juliapost Says:

  Ghita, eu mai sper ca vei ajunge sa ma cunosti mai bine…….de fapt nu e greu: eu sint impotriva sentintelor radicale si a adevarului absolut ca proprietatea unei fiinte umane. In aceasta lumina poate nu mai raspunzi paralel cu ce spun eu si nu iti pierzi nici timpul tau nici al meu.

  Eu NU am spus ca ce au sccris rusii e ABSOLUT ADEVARAT! (pe unde o mai haladui „Absolut”?) Eu am pus pe masa o ipoteza.

  Tabloidurile care povestesc despre Elvis si martienii nu le mai citesc la noi nici copii de gradinita. Pina si ei stiu ca unii isi exerseaza imaginatia scriind toate fictiunile astea …….

  America de care vorbesti tu ca „ar considera asta o obraznicie” NU mai exista; Hussein a avut grija sa distruga asta in primul rind aplecindu-se de la briu in fata a tot felul de alti conducatori si cerind scuze in numele Americii si cui trebuie si cui nu trebuie.

  Aha. Adica un mini submarin sinucigas e IMPOSIBIL sa se fi auto-explodat sub platforma dupa ce a trimis o mica torpila dar o barca nenorocita care face un gauroi de toata frumusetea intr-o nava de razboi se poate……hmmmmm………te rog citeste singur stirea si te astept cu nerabdare sa ma convingi ca e imposibil…..vreu si eu o raza de lumina in toata ingrijorarea mea…….multumesc.

  PS Gabi, arunci cu neadevaruri si fugi? Ce Dumnezeu? Te stiam mai combatanta….how is that hoppie-changie working out for you now? Am auzit ca Hussein a cam coborit plafonul de 250k, Guantanamo NU s-a inchis si nici soldatii americani nu au fost retrasi din Irak….ce sa mai spun ca Hussein este UNICUL presedinte din istoria Americii care are toate evidentele sigilate incepind cu cresha si terminind cu facultatea. Parca spunea ca o sa fie cel mai transparent presedinte…….of! ce de-a mai milioane cheltuie el ca sa se opacizeze si toti sinteti cit se poate de intelegatori cu el…..nu va indigneaza nimic.

 60. ghitabizonu Says:

  Draga Julia

  eu am zis decat ca stirea aia ar putea avea ca susra o fituica nenorocita.
  Apoi minisubamrin – are raza scurta de actiune. Trebuie adus in zona cu ceva mai mare. Si dupa ce tragi torpila nu are rost sa te sinucizi … te intorci frumos la nava baza. Ba si mai bine dupa ce pozitionezi incarcatura exploziva manual … INSA ca un minisubmarin sa ajunga prin mijloace proprii din Coreea pana la Golful Mexic ( sau invers) este ( inca) o imposibilitate tehnica ( asa cum nici tu nu poti sa ajungi cu masina de la tine de acasa pana in Alaska fara sa faci plinu pe drum !)
  Si America da s-ar sucari radical si profund daca careva si-ar permite sa debrace in Guatemala …. Si geaba s-a cerut O’Laba scuze ca soldatii au ramas in Irac . Eu ma uit la ce face popa ….. si in cazu asta pacatuieste din greu !!! predicand ca de obicei virtutea .
  Insa si tu si gagy ati face mai bine sa ne povestiti ce mai zic oamenii obisnuiti din America despre Sachs si miliarde …. ca aud ca unii ar dori sa puna niste intrebari incomode …

 61. Si se jura ca nu fura dar l-am prins cu fraza-n gura « Hai ca se poate! Says:

  […] Din cate imi aduc aminte si Videanu a facut o declaratie asemanatoare in ziarul Gandul. […]

 62. Marcus Says:

  http://marcus64.wordpress.com/2010/05/05/tigri-bengalezi-si-caini-dingo-la-cotroceni/

 63. ghitabizonu Says:

  Roxana,
  nu stiu faca prinzi slabiciunea concluziei tale. Adica sa ramana Boc sau alt poloboc de vrobe goale…. care conduca la fel. Eu am scris candava pe aici ca Romania azi imi adue aminte de o gaina fara cap .
  cineva comtetent ( sau cat de cat semicompetent) trebuie sa inceapa sa administreze tara asta . Cu orice risc electoral,.
  Insa se prea poate a juma din ce nu au facut astia sa se fi bazat pe prezumarea concluziei tale. Adica conducerea si stapnairea prin mizerie.
  Inca 4 ani cu asa guver N – ARE ne va scufucnda complet. Deja suntem cam in rand cu Bostwana la putee de cumparare, unii sustin ca Gabonu ne cam intrece la PIB per capita si starea drumurilor este comparabila cu Zimbabwe .
  Vom ajunge cam ca Haiti .
  Cu unica deosebrie ca la noi este iarna !!

 64. Luaţi mă! Mură în gură! « Un blog cu atitudine Says:

  […] iniţiativă legislativă depusă de grupul PNL din data de 27 august 2009 P.S.3 Vă rog, luaţi-le şi multiplicaţi-le! Ca să nu mai zică portocalii ca nu ştiu, că nu există alte propuneri […]

 65. Pensiile functionarilor europeni(UE) « Plano10's Blog Says:

  […] noi programele bociste RABLA si +ULTIMA CASA+ pentru pensionari, la ei trai […]

 66. shuwitzvankelie Says:

  Remaniere ? E ca si cum i-ai da piramidon unuia calcat de tren..
  Nu taticu,DEMISIA celui care detine toate manetele care ne-au adus pana aici.Nu curelele de transmisie trebuiesc schimbate ci insusi Carmaciul. Mars Afara Javra Ordinara ! Prescurtat : MAJO !

 67. raduhumor Says:

  Am impresia ca daca Basescu si-ar lua boarfele si-ar pleca, ca-n orice telenovela de canal D sau B1, chiar si actuala guvernare ar incerca macar sa scoata tara asta din kkt.
  Cu conditia ca-n locul lui Boc sa vina Videanu, si-n locul Udrei- Blaga !

 68. mgabim Says:

  @Julia, nu lipsa combativitatii m-a facut sa tac. Lipsa timpului disponobil. Am o perioda extrem de complicata; daca te uitai si mesajul initial ai fi vazut ca l-am trimis simbata destul de tirziu seara (sau mai bine zis spre noapte), si am facut-o doar pentru ca ideea cu submarinul si torpila m-a amuzat pur si simplu. Nu m-a amuzat insa distrugerile ecologice care au loc. Si de aceea am amintit de zicala voastra preferata “drill baby drill”. Cind pledezi pentru asa ceva in asa zisul nume al independentei „patriotice” vs companiilor petroliere straine (care or fi alea), trebuie sa iti asumi responsabilitatea accidentelor si a distrugerilor ecologice. Si de aici si aluzia mea ca vina lui Hussein ti-ar face o zi buna (in sensul ca „bombardeaua” a venit datorita neglijentei lui). Nu e nevoie sa o faci cu vorbe directe (cum am pus-o eu), e suficient aluzia ca (te citez): „daca asta e adevarat si daca, in plus, Hussein refuza sa dea mediei adevarul”…
  Despre restul lasa-ma pina simbata cind poate gasesc o ora si comentam in cel mai mic detaliu.

  @ghitabizonu, promit sa-ti raspund si tie, dar tot simbata.

  Sa aveti o zi buna, ne vedem (citi) in weekend.

 69. Si se jura ca nu fura dar l-am prins cu fraza-n gura Says:

  […] Din cate imi aduc aminte si Videanu a facut o declaratie asemanatoare in ziarul Gandul. […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: