LIBERALII ÎI DAU CU FLIT LUI BĂSESCU

Foto: Răzvan Chiriţă, Mediafax

Preşedintele liberalilor, Crin Antonescu, a anunţat că PNL nu va mai semna condica la Cotroceni, refuzând să gireze demersurile de imagine ale preşedintelui Băsescu.

În sfârşit, liberalii s-au hotărât să-l ignore pe măscărici. Iar PSD n-are decât să se pupe, din nou, în bot cu PD-L. Dacă Ponta atâta poate.

14 răspunsuri to “LIBERALII ÎI DAU CU FLIT LUI BĂSESCU”

 1. mariusnyc Says:

  Piedone, Puterea si adevarul

  http://mariusmina.blogspot.com/2010/04/piedone-puterea-si-adevarul.html

 2. razvanrc Says:

  Foarte bine.

 3. LIBERALII ÎI DAU CU FLIT LUI BĂSESCU » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 26 April 2010 – Blog « Totul din nimic. […]

 4. rhorvath Says:

  DOCUMENT FATAL CARE POARTA SEMNATURA
  MINISTRULUI TRANSPORTURILOR TRAIAN BASESCU

  ARME CATRE IRAK
  In jurul anilor 1998 atentia lui Sadam se indreapta spre Romania. Odelegatie militara insotita de zeci de agenti secreti soseste la Bucuresti prezentand o uriasa lista de echipament militar. Din acest moment toate intreprinderile militare devin furnizoare de arme si tehnologie de varf. Se poate spune fara exagerare ca intreaga tehnologie creiata sub Ceausecu a fost transferata in intrgime catre Sadam.Acesta actiune afost dusa fara a se tine cont de sanctiunile ONU.Pentru clica lui Iliescu nu a contat ca Sadam vroia sa posede arme atomice cu care sa stearga depe harta Israelul si care transportate de rachetele romanesti trebuia sa incinereze civilizatia Ocidentala. Iata ce spune un raport confidential al inspectorilor despre armele romanesti. Acest raport nu a fost niciodata publicat
  .
  TEHNOLOGIE ROMANEASCA PENTRU ARMA ATOMICA.
  DOCUMENT DECLASIFICAT CIA :
  „The final shopping list included the diamond-cutting tools, which can be used to make precision parts for nuclear weapons and long-range missiles, and a highly sensitive plasma spray machine that can be used to protect nuclear-weapon components from corrosion. The list also included design work for integrated circuits destined for a military electronics plant that, before the Gulf war, had produced military radars, missile components, and equipment for making nuclear-weapon fuel.” Delegatia militara care sa deplasat la Bucuresti a fost condusa de Brigadier General Naim Bakr Ali seful programului de rachete Scud. Interesul principal a fost Aerofina o firma specializata un productia de rachete de unde au cumparat 250 de motoare pentru rachete.
  CONTRACTUL ESTE SUBSEMNAT T BASESCU MINISTRUL TRANSPORTURILOR.

  ATENTIE
  TOATE ARTICOLELE IN LEGATURA CU RELATIILE PRESEDINTELUI BASESCU CU SADAM , AL QUEDA SI ALTE ORGANIZATII SUNT TRIMISE SIMULTAN AMBASADEI SUA LA BUCURESTI .

 5. rhorvath Says:

  CITIND ZIARUL CURENTUL VETI AFLA NOUTATI ( CHIAR PENTRU MINE ) DESPRE ORIENATARILE MELE SEXUALE SI POLITICE.

  6. 26-04-2010 23:02
  Între noi poponarii
  Se zice că poponar la poponar trage ca în cazul Nistorescu-Horvath RobertNY. Un amănunt picant din viaţa poponarului Nistorescu. În tinereţe a cunoscut-o pe fata medicului veterinar Costin din Dej cu care s-a căsătorit fără ca ea să ştie de fapt ce orientare sexuală avea Nistorescu. După un timp de la căsătorie fata a început să se plângă că Nistorescu Cornel nu e înstare să o lase gravidă şi că are relaţii suspecte cu diferiţi bărbaţi dubioşi. Sătulă de situaţia ingrată în care se afla a divorţat de impostorul soţ, recâştigându-şi libertatea şi demnitatea. Acum se explică dece poponarul Horvath.NY îşi laudă partenerul de pat. Ca jurnalişti amândoi sunt de fapt nulităţi dar buni ca poponari.
  Scris de poponarul neserios

 6. olimpiu65 Says:

  surmenajul e de vina si lipsa de anduranta!!!!

 7. tiberiu2009 Says:

  Ce e acela „flit”?

 8. shuwitzvankelie Says:

  Uitati-va ce hal de infantil aduce vorba despre „Obsesia Basescu”…nu stiu cum face Dictakiorul de castiga campanii electorale sustinut de asemenea imbeciluti :

  http://www.ziuaveche.ro/editorial/2950-antonescu-si-obsesia

 9. olimpiu65 Says:

  Flit= marca de spray de tantari

 10. rhorvath Says:

  ROBERT HORVATH LA ANTENA3 VA ANUNTA SFARSITUL REGIMULUI BASESCU.
  Ascunderea armelor cautate de americani motivul pentru care sa declansat razboiul din IRAK pe teritoriul Romaniei a intrat in atentia Senatului SUA. Vor pierde painea nu numai Basescu ci si sute de participanti la aceasta misiune criminala si secreta. La aceasta misiune a participat intregul guvern roman cu servicii secrete si presedinti cu tot. A intrat in actiune biroul INTERPOLULUL de la ONU si toate serviciile speciale americane. Sfarsitul regimului Basescu este pe rol. Am pierdut doi ani de viata studiind mii de documente. Am facut acest efort din propria initiativa neplatit de nimeni. Dar in acest moment voi fi platit din greu de CNN sau orice ziar sau revista care vrea sa participe la ” SCANDALUL SECOLULUI „. Sunt gata oricand sa particip la o emisiune al Antenei 3 pentru a prezenta documentele relevante.Sunt oricand gata sa vin in Romania. Armele si tehnologia atomica in ambele directii au plecat de pe aeroportul Otopeni si sa reintors la acelasi aeroport. Fiecare transport conectat cu Saddam sau Al QUEDA poarta semnatura Traian Basescu. Voi lua in cateva zile un interviu lui Scott Riter seful inspectorilor ONU. In convorbirea telefonica preliminara el afirma .” Cordonatorul intregii actiuni teroriste a fost actualul presedinte Roman. Au existat uriase presiuni politice sa nu incriminam guvernul roman la ONU ” Inspectorul este gata sa apara cu mine la o emisiune televizata sa spuna adevarul romanilor. 
  Toate lamentarile sau diversinile sunt inutile. Documentele mentionate sunt destule pentru a aduce pe presedintele Romaniei in fata unui tribunal 
  international impreuna cu alti prieteni ai terorIsmului international. Scriitorul Victor Nicolae preia in cartea ” ” DACĂ TRECI PRIN CASA MORŢII ” bazata pe interviuri cu mine, aceste documente si incepe publicarea lor in editia de miercuri14 Aprilie 2010 al revistei NEW YORK MAGAZIN. In aceasta saptamana revista apare vineri. http://www.nymagazin.com/ 
  Fragmente din aceasta carte pot fi urmarite deasemenea pe blogul ROBERT HORVATH -DEVA 
  http://devanewyork.blogspot.com/ 
   
  http://www.devagallery.com/

 11. raduhumor Says:

  @Shuvitz
  Scoate ala niste panseuri cu liberali ,
  pe care nici portocalii nu le-ar putea inventa !

  Dar el cica-i liberal din tata-n fiu 🙄
  Un labagiu,
  portocaliu :mrgreen:

 12. mariusnyc Says:

  Prefectura Bucuresti propune eutanasierea cainilor fara stapan, incepeti cu Udrea?

 13. raduhumor Says:

  Pai asta are mai multi 😉

 14. rhorvath Says:

  RENASTEREA ROMANIEI

  Romania este pe marginea prapastiei. Presa internationala vorbeste de un iminent colaps economic, social si rasial. Suntem numiti Tiganii Europei.
  Un popor, cunoscut in intreaga lume prin omenie si simtul masurii, este asociat violentei si barbariei. Un popor avand o istorie si o cultura extraordinare isi pierde pe zi ce trece identitatea nationala, devenind usor de manipulat si mintit. Statuia lui Eminescu este daramata, iar limba romana, interzisa la centrele culturale din jurul lumii. Mahalaua se muta in centrul orasului. Maneaua cucereste Romania. Asistam la o situatie fara precedent, cand o natiune europeana, in loc sa se indrepte spre lumea civilizata, isi refuza geografia si destinul istoric. In aceasta fundatura a istoriei apare la orizont o sansa a destinului – Prabusirea regimului Basescu.Ascunderea armelor cautate de americani motivul pentru care sa declansat razboiul din IRAK pe teritoriul Romaniei a intrat in atentia Senatului SUA. Vor pierde painea nu numai Basescu ci si sute de participanti la aceasta misiune criminala si secreta.Sunt gata oricand sa particip la o emisiune al Antenei 3 pentru a prezenta documentele relevante.Sunt oricand gata sa vin in Romania.
  Golul politic va creia posibilitatea unui nou inceput a RENASTERII NATIONALE.
  Monarhia reprezenta un inceput de drum si macar o speranta. Solutia cu primarul Sibiului a fost o ultima incercare pozitiva in aceasta directie . Dar dupa prabusirea acestui proiect nu se intrevede nimic la orizont cu exceptia revenirii la monarhia constitutionala. Criticii mei spun ca visez sau am nostalgii romantice. Daca cineva are o alta ideie de a scoate Romania din criza economica sociala si rasiala ( problema tiganilor) trebue ascultat cu atentie. Din punctul meu de vedere si sper si a altora monarhia reprezinta o necesitate.

  http://devanewyork.blogspot.com/ http://www.devagallery.com/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: