CUI I LE-AŢI PUNE?

33 răspunsuri to “CUI I LE-AŢI PUNE?”

 1. raduhumor Says:

  E greu s[ fii o fiin\[ demn[. A fi demn ]nseamn[ a renun\a la privilegii de
  bun[ voie. A te sacrifica pentru altul aflat mai jos dec`t tine. A suferi al[turi de cel
  n[p[stuit =i a te ridica ]mpotriva nedrept[\ii chiar dac[ ar trebui s[ pl[te=ti scump
  pentru ]ndr[zneal[. Am ]ncercat s[ fac toate acestea ]nc[ de pe vremea c`nd pu\ini
  dintre eroii de azi ]ndr[zneau s[ arunce o privire pe geam, de frica de a nu fi
  considera\i instigatori la privit realit[\ile sumbre ale patriei. Dar c`nd victima
  pare ea ]ns[=i plictisit[ de efortul t[u ori se al[tur[ c[l[ului pentru a te pune la zid,
  c`nd cei mai buni dintre noi au devenit cei mai r[i dintre ei, c`nd nimeni nu vrea
  cu adev[rat nicio schimbare, c`nd fiecare ]n dreptul lui nu este interesat dec`t de
  ]n[l\area propriului soclu, c`nd toate idealurile noastre au fost trimise pe centur[,
  ]nseamn[, pur =i simplu, c[ a venit timpul s[ m[ retrag.
  14 Aprilie 2010

  Liviu Cangiopol

 2. Ovidiu Says:

  Noul dosar al lui Gigi Becali – procurorii ascultă şi telefoanele mobile din celulele celor arestaţi – Video.

  NU RATA VEZI VIDEO

 3. raduhumor Says:

  @Roxana
  Iata unde duce disperarea si resemnarea !
  Si te mai intrebi :
  ” Cui i le-ati pune ?” ?
  Da-mi voie sa te intreb la randul meu :
  ” Dar sunt destule ?”

  Pentru ca am impresia ca este aceeasi pereche de catuse , ce face parte din recuzita spectacolului mizerabil pe care ni-l servesc niste regizori de duzina specializati in spectacole de adormit si tampit romani ( nu c-ar fi cine stie ce greu lucru asta :mrgreen: ) !

 4. motrauxdesarsaylles Says:

  Mi le-as pune mie.Va insemna ca planul a reusit. 😉 😯

 5. CUI I LE-AŢI PUNE? » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 24 April 2010 – Blog « Reteta culinara (Liban): Humus […]

 6. mariusnyc Says:

  1.Udrea
  2.Basea

  restul vine de la sine

 7. Indezirabilul Says:

  VIDEO „Vânătorul de pedofili” a fost găsit mort. Credeţi că merita?
  Lituanianul era cunoscut prin faptul că mai înainte trimisese peste 200 de scrisori şi înregistrări video în care acuza mai multe persoane publice, inclusiv un judecător şi un politician, că abuzau sexual de fiica lui. Aceasta era adusă la hotel şi pusă la dispoziţia violatorilor chiar de sora mamei, cumnata lui Drasius. Printre cei care au primit scrisoarea lui Drasius se numără o serie de politicieni, parlamentari, europarlamentari, jurnalişti şi înalţi oficiali din Lituania, dar şi membri ai Parlamentului European.

  *

  Mihaela Stoica
  * 1958 afişări
  * Sâmbătă 24 apr 2010

  Drasius Kedys era tatăl unei fetiţe de 4 ani

  Drasius Kedys era tatăl unei fetiţe de 4 ani

  Lituanianul Drasius Kedys, supranumit vânătorul de pedofili, care a omorât doi oameni anul trecut şi care era căutat de poliţie, a fost găsit mort la 30 de kilometri de oraşul său natal, transmite Estonian Free Press.

  Procurorul General Raimondas Petrauskas a afirmat, pentru postul LNK TV, că este 90% sigur că persoana decedată, care a fost găsită într-o casă izolată, la 30 de km de Kaunas, oraşul său de domiciliu, este Drasius Kedys. Cauzele morţii nu sunt încă cunoscute.

  Drasius Kedys, tatăl unei fetiţe de 4 ani, l-a ucis pe judecătorul oraşului Kaunas, Jonas Furmanavicius, în 5 octombrie 2009, iar câteva ore mai târziu pe cumanta sa în vârstă de 29 de ani, Violeta Naruseviciene.

  Presa a făcut imediat legătura între cele două crime şi Drasius Kedys. Lituanianul era cunoscut prin faptul că mai înainte trimisese peste 200 de scrisori şi înregistrări video în care acuza mai multe persoane publice, inclusiv un judecător şi un politician, că abuzau sexual de fiica lui. Aceasta era adusă la hotel şi pusă la dispoziţia violatorilor chiar de sora mamei, cumnata lui Drasius. Printre cei care au primit scrisoarea lui Drasius se numără o serie de politicieni, parlamentari, europarlamentari, jurnalişti şi înalţi oficiali din Lituania, dar şi membri ai Parlamentului European.

  Pentru că dosarul a fost închis din lipsă de probe, Drasius s-a hotărât să îşi facă dreptate singur. Astfel, el i-a împuşcat pe doi dintre vinovaţii de molestarea fiicei sale, pe judecător şi pe propria lui cumnată.
  http://www.adevarul.ro/international/in_jurul_lumii/Vanatorul_de_pedofili-_a_fost_gasit_mort_0_249575366.html

 8. plano10 Says:

  Astazi i le-as pune d-nei portocalie trandafirie thoofilie.

  http://plano10.wordpress.com/2010/03/31/si-tu-teo-trandafirie-portocalie/

 9. Dan Patrascu Says:

  Pai eu as incepe cu Basescu. Ca de la cap se impute pestele.

 10. Dan Patrascu Says:

  Pai as incepe cu Basescu, pentru ca de la cap se impute pestele.

 11. Dan Patrascu Says:

  As incepe cu Basescu

 12. virgilvirgil Says:

  Stalin cea ca …

  ” Daca dintr-un milion e unul singur vinovat si nu poti stabili care , atunci trebuie impuscat tot milionul ca sa nu cumva sa scape vinovatul!… ”

  Principiul democratic cea ca …

  ” Daca dintr-un milion e unul singur nevinovat si nu poti stabili care , atunci tre sa faci scapat tot milionul ca nu cumva sa gresesti fie si cu unul singur !… ”

  Io nu-s Stalin , dar nici asa departe nu merg cu demecratia asta …
  Pe cale de consecinta , le-as pune catusele la toti fie ei pedei , pesedei , liberali si mai stiu eu de care dracu or mai fi fiind , nu de alta da mi se pare ca nu sunt mai mult de doi trei nevinovati , daca sunt si aia , n’asa?

 13. olimpiu65 Says:

  sunt multi dar primii ar fi : BASE ,Videanu, Berceanu, Udrea

 14. rhorvath Says:

  CATUSELE SUNT PENTRU BASESCU.
  PANICA TOTALA. AM NUMARAT 23 DE COMENTARII IMPOTRIVA MEA PE BLOGURI. SEMN BUN!
  IATA O CAPODOPERA :

  11. 24-04-2010 00:27
  PENTRU RAZBOINIC HORVAT!
  CARE ARME DE DISTRUGERE IN MASA?  
  ACELEASI, CARE DUPA CUM,GENIALUL, C.P EXPLICA LUMII LA O.N.U CA SE FABRICAU IN ATELIERE MOBILE? CE TE FRAMANTA SI PE TINE ? VREI SA REVII IN TARA? VINO!. AI PLECAT, DAR SA NU UITI CA AICI AI DESCHIS OCHII, AICI AI INVATAT CARTE. DAR NU SUNTEM NOI ROMANII VINOVATI CA NU AI 7ANI DE-ACASA.CE-I  
  CU URA ASTA . ? DE UNDE VINE? VREI SA DEMONSTREZI ? CE? CA DIN CE SPUI, NU SE VADE DECAT URA, AROGANTA,  
  COMPLETATA DE UN MUNTE DE IGNORANTA. TOTI ACEI CARE, VARSATI ATATA FIERE,SI ATATEA INEPTII CREZAND CA VA ATINGETI SCOPURILE MESCHINE, AFLATI CA NOI L-AM ALES PE ACTUALUL PRESEDINTE, SI ASTA PENTRU CA A DEMONSTRAT -, IN CIUDA OPOZITIEI, MURDARE, CARE NU SE OPRESTE, BA INCEARCA ,MAI ABITIR,-CA ESTE DEMN DE INCREDEREA POPORULUI ROMAN.DOMOLESTE-TI ELANUL!! OK. FA FILMUL.
  Scris de EURYDICE.

 15. Marcus Says:

  S’il Vous Plait, Herr Johannes Hahn !

  Derbedeilor portocaliii de la guvernare ori le-a luat Dumnezeu mintile, ori sunt hotarati sa distruga si ultimile urme de credibilitate si de demnitate nationala de care se mai bucura tara basesciana pe plan international, numai pentru a putea fura ei bine.
  Altfel nu se explica nebunia manifestata de ei in devalizarea banului public prin orice mijloace, fara teama vreunei sanctiuni si fara regretul discreditarii statului ca urmare a actiunilor lor.
  Dupa ce Berceanu si gasca mafiota de cuscri, cumetri, nasi, fini, soti, concubini etc. de la Administratia Drumurilor din cadrul ministerului au ratat tunul mioritic in valoare de miliarde de Euro, prin rezilierea contractului de construire a tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov, pe motiv ca pana si finantatorii unui astfel de proiect si-au dat seama ca este vorba despre un jaf nerusinat, la drumul mare, si nu au dorit probabil sa se faca partasi la o atare escrocherie, a venit randul altui fruntas portocaliu ministerial sa incerce o cotcarie carpato-danubiana, negasind o alta tinta mai buna decat fondurile europene.
  Dupa ce ani de zile politicienii nostri de iarmaroc au batut toba cum ca fondurile europene sunt interzise la furat pe motiv de monitorizare stricta a destinatiei si modului lor de cheltuire, iata ca a venit timpul ca acest gainar cu ifose de mare om de afaceri portocaliu sa incerce o smenuiala si cu acestea prin intermediul unei firme proprii de afaceri.
  Nu i-a ajuns borduriada pe banii bucurestenilor cat timp a fost Primar General, acum a pus ochii si pe fondurile europene, dezamagit probabil de saracia de la buget.
  Gravitatea demersului sau nu consta in faptul ca vrea sa-si bage zvastu’ nesimtit in caraimanu’ european, ci in iresponsabilitatea dementiala la care expune ministerul pe care il conduce, guvernul din care face parte si in final imaginea tarii in fata institutiilor europene.
  Pe modelul “s’il vous plait, mr.”, Videanu ii adreseaza o scrisoare comisarului European, Herr Johannes Hahn, prin care ii solicita nici mai mult, nici mai putin decat sa se faca partas la o ilegalitate tipic damboviteana de devalizare de fonduri europene, prin firmele sale.
  Si asta in conditiile in care el este ministru responsabil cu atragerea unor astfel de fonduri.
  Pai cum dracu’ sa nu ajungem ciuca bataii de joc a lumii civilizate, cand de la tuciuiriu’ de cetatenie romana de pe treptele catedralei Notre Dame si pana la ditamai ministru rozaliu in obrajori si plesnind de buna-stare de neam prost, din cabinetul Basescu, noi umblam cu salutul deja consacrat insotit de jignitorul “s’il vous plait, mr.”, doar, doar l’om face la buzunar pe fratele european mai avut la portofel.
  Numai ca fratele european este un pic mai destept decat cretinii, autori de astfel de demersuri injositoare si stie faptul ca pana si intr-o tara guvernata de astfel de sarlatani exista legi care nu permit astfel de smenuieli.
  Or in conditiile acestea demersul Videanului nu reprezinta altceva decat un nou scuipat in obrazul romanilor care pe ritmuri de manea si-au luat pufoaica portocalie, ratia de o litra de ulei de floarea soarelui, s-au incolonat frumusel condusi de primari oranj, s-au suit in autocare si au purces cu mic cu mare sa-si depuna votul pro Basescu si clica sa de penali in cat mai multe sectii de votare din tara si din ambasadele noastre din strainatate.
  Baga la cap Videne, i-ai facut tu la portofele pe bucuresteni si pe pochii preasfintiti posesori de tarlale riverane, dar conform zicerii “iarna nu-i ca vara”, nici “europeanu nu-i ca voi”, asa ca las-o nene moale, multumeste-te sa asculti macanit de ratuste in trestiile Snagovului si nu ne mai face de rahat in fata Europei, ca nici nu stii cand poate suna ceasul scadentei.
  Si inca ceva, da dracului inapoi celor de la care l-ai “substituit”, milionul de Euro la plata caruia te-a obligat o sentinta judecatoreasca!

 16. Marcus Says:

  S’il Vous Plait, Herr Johannes Hahn !
  Înscris în: Romania the Land of Choice! — Marcus @ 11:30 Modifică

  Derbedeilor portocaliii de la guvernare ori le-a luat Dumnezeu mintile, ori sunt hotarati sa distruga si ultimile urme de credibilitate si de demnitate nationala de care se mai bucura tara basesciana pe plan international, numai pentru a putea fura ei bine.
  Altfel nu se explica nebunia manifestata de ei in devalizarea banului public prin orice mijloace, fara teama vreunei sanctiuni si fara regretul discreditarii statului ca urmare a actiunilor lor.
  Dupa ce Berceanu si gasca mafiota de cuscri, cumetri, nasi, fini, soti, concubini etc. de la Administratia Drumurilor din cadrul ministerului au ratat tunul mioritic in valoare de miliarde de Euro, prin rezilierea contractului de construire a tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov, pe motiv ca pana si finantatorii unui astfel de proiect si-au dat seama ca este vorba despre un jaf nerusinat, la drumul mare, si nu au dorit probabil sa se faca partasi la o atare escrocherie, a venit randul altui fruntas portocaliu ministerial sa incerce o cotcarie carpato-danubiana, negasind o alta tinta mai buna decat fondurile europene.
  Dupa ce ani de zile politicienii nostri de iarmaroc au batut toba cum ca fondurile europene sunt interzise la furat pe motiv de monitorizare stricta a destinatiei si modului lor de cheltuire, iata ca a venit timpul ca acest gainar cu ifose de mare om de afaceri portocaliu sa incerce o smenuiala si cu acestea prin intermediul unei firme proprii de afaceri.
  Nu i-a ajuns borduriada pe banii bucurestenilor cat timp a fost Primar General, acum a pus ochii si pe fondurile europene, dezamagit probabil de saracia de la buget.
  Gravitatea demersului sau nu consta in faptul ca vrea sa-si bage zvastu’ nesimtit in caraimanu’ european, ci in iresponsabilitatea dementiala la care expune ministerul pe care il conduce, guvernul din care face parte si in final imaginea tarii in fata institutiilor europene.
  Pe modelul “s’il vous plait, mr.”, Videanu ii adreseaza o scrisoare comisarului European, Herr Johannes Hahn, prin care ii solicita nici mai mult, nici mai putin decat sa se faca partas la o ilegalitate tipic damboviteana de devalizare de fonduri europene, prin firmele sale.
  Si asta in conditiile in care el este ministru responsabil cu atragerea unor astfel de fonduri.
  Pai cum dracu’ sa nu ajungem ciuca bataii de joc a lumii civilizate, cand de la tuciuiriu’ de cetatenie romana de pe treptele catedralei Notre Dame si pana la ditamai ministru rozaliu in obrajori si plesnind de buna-stare de neam prost, din cabinetul Basescu, noi umblam cu salutul deja consacrat insotit de jignitorul “s’il vous plait, mr.”, doar, doar l’om face la buzunar pe fratele european mai avut la portofel.
  ntinta judecatoreasca!

 17. Marcus Says:

  S’il Vous Plait, Herr Johannes Hahn !

  Derbedeilor portocaliii de la guvernare ori le-a luat Dumnezeu mintile, ori sunt hotarati sa distruga si ultimile urme de credibilitate si de demnitate nationala de care se mai bucura tara basesciana pe plan international, numai pentru a putea fura ei bine.
  Altfel nu se explica nebunia manifestata de ei in devalizarea banului public prin orice mijloace, fara teama vreunei sanctiuni si fara regretul discreditarii statului ca urmare a actiunilor lor.
  Dupa ce Berceanu si gasca mafiota de cuscri, cumetri, nasi, fini, soti, concubini etc. de la Administratia Drumurilor din cadrul ministerului au ratat tunul mioritic in valoare de miliarde de Euro, prin rezilierea contractului de construire a tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov, pe motiv ca pana si finantatorii unui astfel de proiect si-au dat seama ca este vorba despre un jaf nerusinat, la drumul mare, si nu au dorit probabil sa se faca partasi la o atare escrocherie, a venit randul altui fruntas portocaliu ministerial sa incerce o cotcarie carpato-danubiana, negasind o alta tinta mai buna decat fondurile europene.
  Dupa ce ani de zile politicienii nostri de iarmaroc au batut toba cum ca fondurile europene sunt interzise la furat pe motiv de monitorizare stricta a destinatiei si modului lor de cheltuire, iata ca a venit timpul ca acest gainar cu ifose de mare om de afaceri portocaliu sa incerce o smenuiala si cu acestea prin intermediul unei firme proprii de afaceri.
  Nu i-a ajuns borduriada pe banii bucurestenilor cat timp a fost Primar General, acum a pus ochii si pe fondurile europene, dezamagit probabil de saracia de la buget.
  Gravitatea demersului sau nu consta in faptul ca vrea sa-si bage zvastu’ nesimtit in caraimanu’ european, ci in iresponsabilitatea dementiala la care expune ministerul pe care il conduce, guvernul din care face parte si in final imaginea tarii in fata institutiilor europene.
  Pe modelul “s’il vous plait, mr.”, Videanu ii adreseaza o scrisoare comisarului European, Herr Johannes Hahn, prin care ii solicita nici mai mult, nici mai putin decat sa se faca partas la o ilegalitate tipic damboviteana de devalizare de fonduri europene, prin firmele sale.
  Si asta in conditiile in care el este ministru responsabil cu atragerea unor astfel de fonduri.
  Pai cum dracu’ sa nu ajungem ciuca bataii de joc a lumii civilizate, cand de la tuciuiriu’ de cetatenie romana de pe treptele catedralei Notre Dame si pana la ditamai ministru rozaliu in obrajori si plesnind de buna-stare de neam prost, din cabinetul Basescu, noi umblam cu salutul deja consacrat insotit de jignitorul “s’il vous plait, mr.”, doar, doar l’om face la buzunar pe fratele european mai avut la portofel.
  Numai ca fratele european este un pic mai destept decat cretinii, autori de astfel de demersuri injositoare si stie faptul ca pana si intr-o tara guvernata de astfel de sarlatani exista legi care nu permit astfel de smenuieli.
  Or in conditiile acestea demersul Videanului nu reprezinta altceva decat un nou scuipat in obrazul romanilor care pe ritmuri de manea si-au luat pufoaica portocalie, ratia de o litra de ulei de floarea soarelui, s-au incolonat frumusel condusi de primari oranj, s-au suit in autocare si au purces cu mic cu mare sa-si depuna votul pro Basescu si clica sa de penali in cat mai multe sectii de votare din tara si din ambasadele noastre din strainatate.
  Baga la cap Videne, i-ai facut tu la portofele pe bucuresteni si pe pochii preasfintiti posesori de tarlale riverane, dar conform zicerii “iarna nu-i ca vara”, nici “europeanu nu-i ca voi”, asa ca las-o nene moale, multumeste-te sa asculti macanit de ratuste in trestiile Snagovului si nu ne mai face de rahat in fata Europei, ca nici nu stii cand poate suna ceasul scadentei.
  sa fiti iubiti
  marcus
  Si inca ceva, da dracului inapoi celor de la care l-ai “substituit”, milionul de Euro la plata caruia te-a obligat o sentinta judecatoreasca!

 18. Marcus Says:

  http://marcus64.wordpress.com/2010/04/25/femeia-tatoiu-un-hoara-la-menopauza/

 19. Florin Says:

  rhorvath @ Tu esti ala care vroia sa posteze si la mine pe blog ca armele din Irak, alea de distrugere in masa negasite de SUA, au fost aduse in Romania de Basescu ? Pai cand oi iti spun ca esti beat, te duci si te culti. Cand iti spun 23 de persoane.. e GRAV. Tu crezi ca 23 de pers au o prob. si tu esti ala ”neintelesu’ ” ?

  Catusele alea i le-as pune unei tipe pe care o stiu eu 😀 Hold on.. nu e nimic .. de rau :p

 20. plano10 Says:

  Cine pierde la LOTO diseara?

 21. raduhumor Says:

  @Plano 10
  Romanii…..

 22. rhorvath Says:

  GARANTEZ SCURTAREA MANDATULUI PRESEDINTELUI BASESCU !

  SCANDALUL SECOLULUI
  ACTIUNE TERORISTA CORDONATA DE ACTUALUL PRESEDINTE
  AL ROMANIEI.

  MINISTRUL TRANSPORTURILOR
  TRAIAN BASESCU.
  Nu ete vorba de vreo exagerare ci dimpotriva. Scandalul este descris de seful
  inspectorilor UN din Irak SCOTT RITTER in cartea IRAK CONFIDENTIAL. Despre acest caz sau scris numeroase carti si poate sute de corespondente de presa. Dupa razboiul din ” Gulf War Sadam incearca sa aiba bomba atomica si sa creieze rachete balistice intercontinentale cu care sa stearga de pe harta Israelul si sa incinereze civilizatia occidentala.
  SCOTT scrie „UNA DIN CELE MAI IMPORTANTE OPERATII A FOST ACEA DE A IMPIEDICA EFORTURILElLUI SADAM DE A OBTINE :ballistic-missile technology and production capabilities from Aerofina, a Romanian military-industrial company.Citing secret missile contracts with the Romanian company Aerofina…… Aerofina agreed to supply missile-engine parts, gyroscopes for missile guidance, the tools and equipment needed to produce these items, and the equipment needed to test them. MATERIALUL CONTNE
  SEMNATURA LUI TRAIAN BASESCU -MINISTRUL TRANSPORTURILOR IN ACEASTAPERIOADA.

  NTI special report.
  In August 1995, Hussein Kamel, son-in-law to Iraqi President Saddam Hussein, defected from Iraq and alerted UN Special Commission on Iraq (UNSCOM) that secret documents were hidden at a Baghdad chicken farm. One of the documents stated that after the 1991 Gulf War, Iraq sough to build a longer-range ballistic missile from the short-range al Samoud missile. To achieve longer ranges, the missile needed increased fuel capacity and a more sophisticated guidance system. 

According to the „chicken farm documents,” in March 1995, Iraq secretly ordered advanced missile guidance systems that the Romanian company Aerofina agreed to sell. It was at this point that UNSCOM, realizing it needed help to find „concrete proof,” consulted an Israeli intelligence agency known as Task Force Green, headed by General Yaahov Amidor. „Operation Teacup” was approved by former UNSCOM Executive Chairman Rolf Ekeus and UNSCOM officials, working with Israeli intelligence, began to track down information about the gyroscope purchase. Within two months of the creation of „Operation Teacup,” former UNSCOM inspector Scott Ritter, acting on a tip from Israeli intelligence, intercepted gyroscopes with „Cyrillic markings” in Jordan bound for Iraq. Of the 60 ordered gyroscopes, 30 were intercepted by UNSCOM and 30 are still unaccounted for. 
The Romanian government was informed of the chicken farm document as well as intelligence surfacing about the March 1995 gyroscope purchase. UNSCOM learned that Iraq had proposed more shipments of missile technology from Romania. UNSCOM chairman Richard Butler approved a new Operation Teacup, which would involve Israeli and US. he Romanian Foreign Ministry denied the allegations, stating that „Romania strictly respects the relevant arms embargo resolutions by the United Nations Security Council against Iraq and is dedicated to prevent any attempt to violate the resolutions.”[1] The Romanian Foreign Ministry also denied any knowledge of a visit by Iraqi officials in May 19998 to try to buy missile guidance systems.[2] The manager of Aerofina SA, also denied that the company ever negotiated with Iraq to deliver missile technology.[3]
  Said Ritter, „We caught them red-handed.” According to Ritter, the evidence from this surveillance was never made public as it would have „torn down all the foundations of support that had been build by Iraq with the Security Council…” and „…exposed and put at risk capabilities which governments did not want to put at risk.” 

Said Ritter, „We had the proof. We couldn’t present it.”

  Supporting Sources: [1] „Iraqis Attempted to Buy Missile Guidance Equipment From Romania, CNN Learns,” CNN, 30 November 1998, [http://www.cnn.com]. [2] „Romania Denies Selling Missile Systems to Iraq,” Xinhua News Agency, 30 November 1998; in Lexis-Nexis Academic Universe, 30 November 1998, [http://web.lexis-nexis.com/universe]. BBC, 2 December 1998; in Lexis-Nexis Academic Universe, 2 December 1998, [http://web.lexis-nexis.com/universe].
  REPORT The Associated Press Robert Horvath
  Urmariti: http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com/
CITITI NOI DEZVALUIRI SAPTAMANAL:
IN CARTEA LUI VICTOR NICOLAE BAZATA PE INTERVIURI CU ROBERT HORVATH SERIALIZATA DE NEW YORK MAGAZIN . ” Daca ai trecut prin casa mortii ” -( CNN a cumparat drepturile de autor si produce un documentar iar NHK Japan va transmite un ” special “.de 45 minute pe aceasta tema. )
NEW YORK MAGAZIN NR NY Magazin, nr. 664 SI MIERCUREA VIITOARE nr 666 http://www.nymagazin.com/ ………… ETC Saptamina viitoare in mod spesial apare vineri.

 23. theodora0303 Says:

  Basescu ,Boc, Videanu, Berceanu, Blaga , Udrea….
  http://theodora0303.wordpress.com/2010/04/25/elena-udrea-a-gasit-vinovatii/

 24. Cârcotaşu Says:

  @ Deva
  Bre nea Horvath, matale chiar ne crezi tâmpiţi. Păi chiar dacă ne-am bucura de ce zici matale, că Băsescu ar cădea, cestia asta n-ar avea nimica comun cu prostiile pe care le debitezi. Chiar nu realizezi ridicolul afirmaţiilor pe care le susţii? Acu’ nu m-ar mira de loc să văz pornită o campanie pe temele pe care le promovezi, da’ vezi tălică, acilea n-ar fi vorba decât de o încercare, penibilă, a administraţiei americane de a arunca pisica moartă a motivării (fanteziste) invadării Irakului în curtea Băsescului. Lăsând la o parte ridicolul afirmaţiilor, chiar nu realizezi că tentativa asta e antiromânească şi nu anti-Băsească?

 25. claudiutza Says:

  hmm , in loc sa va ocupati de prostii , face-ti si voi o fapta buna … http://www.claudiutza.wordpress.com

 26. ghitabizonu Says:

  Tovarsi,
  ura se tine in pept nu se afiseaza!
  Si desi nu dorec sa dau bocanci in gura , lovituri de stat, consider bazooka nepotrivita , sa -i dau tocati la caini samd cestii din astea de prost gust raman adeptul vitaminei c96 ( aprobata de CEKA si SD ) ptr javre de ambe specii ….
  A da, Asta nu inseamna ca urasc …

 27. rhorvath Says:

  Domnule Carcotasu
  Respect parerea altora. Atat cat atacul este la subiect si nu la persoana ma bucura dialogul.
  -Am avut ieri la New York o discutie lunga cu Scott Riter fostul sef al inspectorilor
  ONU. Am discutat documentele expuse in cartea serializata de New York Magazin. Ma felicitat pentru efortirile mele. Documentarul CNN va demonstra intrgii lumii faptul ca ARMELE CAUTATE DE AMERICANI AU FOST ASCUNSE IN ROMANIA LA AMBASADA IRAKULUI DE LA BUCURESTI SI LA ALTE DEPOZITE MILITARE ROMANESTI.
  -SEMNATURA LUI BASESCU IN CALITATE DE MINISTRU AL TRANSPORTURILOR
  APARE IN DESTULE DOCUMENTE CA SA-L TRIMEATA IN FATA UNUI TRIBUNAL
  INTERNATIONAL.
  Va asigur ca caderea lui Basescu este in interesul poporului roman.

 28. dadatroll Says:

  Deci eu nam nimic de zis ca cu catusele. Da sa las si eu un coment ca vad castai in top si poate vin cititori la mine pe blog unde scriu si eu lucruri interesante.

 29. Sibilla Says:

  Roxana,
  Am să recunosc : unul n-aş ierta, dar, la cât de turbo-s, parcă nu m-aş limita, i-aş chinui fo douăjde ani, jur !
  Duminică agreabilă, drugarica !

 30. virgilvirgil Says:

  Stalin zicea ca …

  „Daca numai un singur individ este vinovat dintr-un milion si nu poti stabili care , atunci impusca tot milionul ca nu cumva impricinatul sa scape .”

  Demacratia zice ca …

  ” Daca dintr-un milion un singur individ este nevinovat si nu poti stabili care , atunci lasa liber tot milionul ca nu cumva sa faci gresala de a impusca nevinovatul . ”

  Cum nu-s de acord nici cu Stalin , dar nici sa duc la extrem democratia nu poci , cred ca intreaga clasa politica romaneasca ar putea fi impuscata far de a avea constiinta incarcata , de la pedei si pesedei , pina la liberali si de care dracu or mai fi , ca oricum nu gresesti cu mai mult de doi trei nevinovati , daca sunt si aia , n’asa?

  PS

  Cum si io am facut parte din aceasta clasa pina prin 2002 , taranist fiind , ma ofer volintir chiar daca consider totusi ca sunt unul dintre cei doi nevinovati .

  PS II

  Nu apelati la mine sa vi-l spun pe al doilea ca nu-l stiu , da ma rog , presupun ca ar exista …

 31. rhorvath Says:

  Domnule Florin
  Cu parere de rau pentru opinia dumneavoatra. Parerea mea nu este nici personala nici subiectiva. Documentele vorbesc de la sine. BASESCU A CORDINAT O ACTIUNE TERORISTA IMPOTRIVA ONU SI A INTREGII LUMI SI NU ARE SCAPARE. REPET;ARMELE CAUTATE DE AMERICANI AU FOST ASCUNSE IN ROMANIA LA AMBASADA IRAKULUI DE LA BUCURESTI SI LA ALTE DEPOZITE MILITARE ROMANESTI.
  -SEMNATURA LUI BASESCU IN CALITATE DE MINISTRU AL TRANSPORTURILOR
  APARE IN DESTULE DOCUMENTE CA SA-L TRIMEATA IN FATA UNUI TRIBUNAL
  INTERNATIONAL.

 32. rhorvath Says:

  SCURTAREA MANDATULUI BASESCU .

  AMBASADA ROMANIEI IN SUA.
  Ministru Consilier
  Domnule Cristian Gaginsky
  Va rog trimiteti superiorilor dumneavoastra aceste documente.
  El a fost remis deasemenea ambasadei SUA de la Bucuresti.
  BEN- LADEN CUMPARA URANIUM PENTRU O BOMBA ATOMICA DE LA MAFIA DE ARME BASESCU.

  DESCHIDETI :
  “FARC Sought Romanian Uranium from Russian Mobster. WANTED BY THE FBI
  SEMION MOGHILEVICI
  BEN- LADEN CUMPARA URANIUM PENTRU O BOMBA ATOMICA DE LA MAFIA DE ARME BASESCU.

  DESCHIDETI :
  “FARC Sought Romanian Uranium from Russian Mobster”
  : Citing anonymous MI-6 sources, Robert Horvath—signed — a story about FARC’s alleged search for uranium for a “dirty bomb” in Romania.
  Agentii M 16 o diviziune al serviciului secret Britanic au stabilit ca Raul Reyes un comandant al grupului terorist columbian FARC, a facut o vizita secreta la Bucuresti ca sa negocieze cu Semion Moghilevici cumpararea unei cantitati suficiente pentru a creia „” a dirty bomb „‘. Un expert de la Centrul Atomic de energie britanic in Harvell confirmat : O bomba atomica minuscula este oomba de distrugere in masa. Desi nu are impactul unei bombe atomice clasice (kiloton explosion) este relativ usor de construit, iar detonarea ei poate creia distrugeri masive si panica. Folosind un nume fals si un pasaport fals venezuelan a sosit la Bucuresti in mijlocul lui Ianuarie ca sa se intalnieasca cu membrii FARC. Uraniul trebuia cumparat de la mafia romana de arme care il are in varful ei pe actualul Presedinte Roman Traian Basescu. Incepand cu dezmembrare Uniunii Sovietice FARC a descoltat ‘ relatii lucrative cu Al -QUEDA iar un raport CIA precizeaza““It is known that the organization led by Osama bin Laden has established “a presence in Colombia and other South American nations government by a populist left that opposes the United States,” says the report. It was the al Qaeda-Rising Sun connection that alerted MI6 officials posted in Bucharest that the FARC were prepared to buy “a considerable quantity of uranium to manufacture a dirty bomb.” Raportul mentioneaza ca Mafiya boss described in an MI5 report as “one of the world’s top criminals.” are relatii foarte stranse cu mafia de arme si o relatie speciala cu un asistent personal al presedintelui ( probabil Degeratuu – nota personala )
  Robert Horvath DEVA Special pentru Nipon Press
  Urmariti: http://devanewyork.blogspot.com/

  http://www.devagallery.com/
  CITITI NOI DEZVALUIRI SAPTAMANAL:
  IN CARTEA LUI VICTOR NICOLAE BAZATA PE INTERVIURI CU ROBERT HORVATH SERIALIZATA DE NEW YORK MAGAZIN . ” Daca ai trecut prin casa mortii ” -( CNN a cumparat drepturile de autor si produce un documentar iar NHK Japan va transmite un ” special „.de 45 minute pe aceasta tema. )
  NEW YORK MAGAZIN NR NY Magazin, nr. 664 SI MIERCUREA VIITOARE nr 666 http://www.nymagazin.com/ ………… ETC. In mod special in aceasta saptamana revista apare vineri.

 33. raduhumor Says:

  @Virgil
  😆

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: