PROSTIA DIN ROMÂNIA

Foto: Curentul

Tot ce se întâmplă n-ar fi cu putinţă dacă presa românească ar avea (alt) nivel. Măcar o palmă peste nivelul mării.

Temele dezbătute maniaco-obsesiv zile în şir la televizor sunt carnea de miel prea scumpă de Paşti şi cazul Voicu. Despre senatorul mediatizat până la demenţă în sensul dorit de puterea psihopată vor vorbi, probabil şi în loc de „Hristos a înviat”.

Care la noi a rămas cu ghilimele. Fiindcă importantă pe aici e masa, nu Paştele. Mieluţul ucis ca să bage-n ei, nu jerfa Domnului.

De fapt, cu fiecare tăietură în carnea de miel se bate un nou cui în trupul lui Iisus pe cruce.

Paştele mamei lor de români!

O naţie care înjură de grijanie.

Şi pe urmă se miră de blestem.

6 răspunsuri to “PROSTIA DIN ROMÂNIA”

 1. Indezirabilul Says:

  Isaia 1…11″Ce-Mi trebuie Mie mulţimea jertfelor voastre, zice Domnul. Sunt sătul de arderile de tot ale berbecilor, şi de grăsimea viţeilor; nu-Mi place sângele taurilor, oilor şi ţapilor.
  12Când veniţi să vă înfăţişaţi înaintea Mea, cine vă cere astfel de lucruri, ca să-Mi spurcaţi curţile?
  13Nu mai aduceţi daruri de mâncare nefolositoare, căci Mi-e scârbă de tămâie! Nu vreau luni noi, Sabate şi adunări de sărbătoare, nu pot să văd nelegiuirea unită cu sărbătoarea!
  14Urăsc lunile voastre cele noi şi praznicele voastre; Mi-au ajuns o povară, nu le mai pot suferi.
  15Când vă întindeţi mâinile, Îmi întorc ochii de la voi; şi oricât de mult v-aţi ruga, n-ascult: căci mâinile vă sunt pline de sânge!”
  16″Spălaţi-vă deci şi curăţiţi-vă! Luaţi dinaintea ochilor Mei faptele rele pe care le-aţi făcut! Încetaţi să mai faceţi răul!
  17Învăţaţi-vă să faceţi binele, căutaţi dreptatea, ocrotiţi pe cel asuprit, faceţi dreptate orfanului, apăraţi pe văduvă!” – ….
  http://intercer.net/blogs/biblia/

 2. PROSTIA DIN ROMÂNIA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 26 March 2010 – Blog « 7 greseli pe care sa le eviti daca vrei sa iti vinzi casa repede […]

 3. Indezirabilul Says:

  Isaia 58/1″Strigă în gura mare, nu te opri! Înalţă-ţi glasul ca o trâmbiţă, şi vesteşte poporului Meu nelegiuirile lui,…3Pentru că, zice Domnul, în ziua postului vostru, vă lăsaţi în voia pornirilor voastre, şi asupriţi pe simbriaşii voştri. 4Iată, postiţi ca să vă ciorovăiţi şi să vă certaţi, ca să bateţi răutăcios cu pumnul; nu postiţi cum cere ziua aceea, ca să vi se audă strigătul sus. …
  6Iată postul plăcut Mie: dezleagă lanţurile răutăţii, deznoadă legăturile robiei, dă drumul celor asupriţi, şi rupe orice fel de jug;
  7împarte-ţi pâinea cu cel flămând, şi adu în casa ta pe nenorociţii fără adăpost; dacă vezi pe un om gol, acoperă-l, şi nu întoarce spatele semenului tău. ….

 4. olimpiu65 Says:

  nu e chiar asa. tanti Nutzi ne propune o noua statiune la Marea Neagra pe care o va numi ,,tataia” ca tot avem Mamaia. superb! pacat ca nu o doare prostia

 5. Ovidiu Says:

  Rep: Cum l-ati prins pe Cico?
  Bucur: Cico Dumitrescu era banuit de UM 0110 ca transmite secrete KGB-ului. Fata de rusi era o repulsie la Securitate, iar Armata avea o multime de ofiteri scoliti la Moscova. Unii veneau direct cu neveste de acolo. La Comandamentul Armelor Chimice se stocau informatii despre aparatura militara de ochire, munitie chimica inventata de noi, iar Cico a fost prins ca a transmis informatii. El trebuia eliminat din Comandament.

  » Rep: Cum a fost prins?
  Bucur: A fost prins la un simpozion la care au venit si delegatiile din blocul sovietic. In pauza de masa si-au lasat caschetele pe hol, am plantat microreceptori in caschete si asa l-am dovedit pe Cico

  Citeste cum l-a chemat Cico Dumitrescu in 22 dec, pe Ion Iliescu la TVR

 6. tiberiu2009 Says:

  „Paştele mamei lor de români!

  O naţie care înjură de grijanie.’

  ???

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: