APROPO DE TÂRFELE DE LA PD

Dacă există organizaţii de femei, chestiile-astea nu discriminează bărbaţii?

14 răspunsuri to “APROPO DE TÂRFELE DE LA PD”

 1. [D][S][N] Says:

  …zic sa existe musai si organizatii de barbati, asta e discriminare pe fata, ce sa mai vorbim ! 😉

 2. atitudini Says:

  Organizatiile de femei sunt facute din discriminare, de catre barbati. Schepsisul este ca se face in asa fel incat femeile sa-si doreasca constituirea intr-o astfel de organizatie.

  Interesant subiectul…

 3. mariusnyc Says:

  Atata timp cat au deservit si deservesc anumiti barbati nu cred ca putem discuta despre discriminare. Singura problema este ca ele deservesc doar o anumita rasa usor denaturata, rasa baltzat-portocaliu-bashista.

 4. teaca Says:

  Azi am fost după Elena U. prin Covasna. Mamă, ce curte i-au făcut ungurii, ce lapte şi miere, ce chestii, socoteli! Mai că nu i-au pupat cismele cu toc de neam prost, purtate la blugi! Ei, dar mini-lupeasca stă pe un buget de 3,5 miliarde de euroi, ce-i de colo! Vezi şi Illegally blonde http://teaca.wordpress.com/2010/02/19/1061/

 5. sictireli Says:

  Intrebarea asta am pus-o si eu unei femei din PNL (presedinta Organizatia de Femei). Raspunsul a fost o ridicare din umeri.

 6. domnulsix Says:

  Si eu care credeam ca tarfele din PD sunt independentii lui Oprea pe care-i siluiescu tot partidul pentru o bucata de paine. Mai alba decat la PSD sau PNL, cel putin inca 4 ani.

  Si apropo de PD, cu sau fara -L. Nu credeti ca Basescu pregateste o surpriza de tace atata? http://domnulsix.wordpress.com/2010/02/19/ce-coace-basescu/

 7. t1u1 Says:

  ha,ha,ha, barbatii abia asteapta sa fie discriminati, M.S.

 8. t1u1 Says:

  of, de-ar amuti para siempre/M.S

 9. Marcus Says:

  Hoara M., Un Dobitoc Oranj De Generatia III

  Pana la aparitia noului produs de generatia a III-a din laboratoarele portocaliii modroganist-cotroceniste, exemplarele scoase de acest partid pe diferite posturi teve dovedeau anumite carente ale procesului de fabricatie, in sensul ca performanta lor in materie de papagalicism se rezuma in a recita un text memorat si atat.
  Ei bine, lansarea pe piata media a lui Hoara M. a insemnat momentul triumfului, marea lovitura data de politrucii din Modrogan in materie de indepartare a usoarelor urme de neutroni reziduali din testele subiectilor si de programare stiintifica a discursului acestora.
  Aceasta ultima generatie de papagali teleghidati, reprezentata de prototipul mai sus mentionat, poate fi marcata cu rosu in calendarul modroganisto-cotrocenist ca punct de varf in tehnologia de producere in serie a dobitocului perfect.
  Noul produs depaseste cu mult performantele generatiilor anterioare, atat prin rigurozitatea talamba (sic!) cu care face fata argumentelor mai mult decat pertinente ale oricarui tip de preopinent, nederaind de nicio culoare de la programul sau, cat si prin stoicismul cu care incaseaza fara ca macar sa clipeasca suturi in cur, mentinandu-si pozitia neschimbata si terminand prin a fi simpatic in dobitocenia lui.
  Motiv pentru care el a adaugat o valenta noua dobitocului clasic si anume aceea de fi, daca nu inteles, macar compatimit cu simpatie.
  Modul in care isi sustine discursul aberant, netulburat de niciun fel de adversari sau de logica continuta in argumentatia acestora, nu face altceva decat sa dovedeasca unei lumi intregi ca mesterii portocaliii s-au depasit pe sine in procesul de productie.
  Inca nu se cunoaste cat de fiabil este acest produs, insa daca el se va dovedi destul de rezistent in bataliile televizate, PD-L-ul nu mai are de ce sa-si faca probleme in materie de atingere a culmilor talibalismului si dobitoceniei, Hoara M. reprezentand perfectiunea in domeniu.

 10. Ovidiu Says:

  t1u1,
  Buna Dimineata,
  te invit sa comentezi la noul articol.

 11. Ovidiu Says:

  Virgilvirgil,
  numai prima postare trece prin moderare !
  Ti-am dat raspuns.

 12. Ovidiu Says:

  OFFTOPIC.
  JOS LA ARTICOLUL RESPECTIV (INTERVIUL CU GENERALUL MILITARU DIN 1991) AM ADUGAT CONFIRMAREA LUI ILIESCU.

  „Iliescu afirma: “La inceputul anilor ‘80 – am stabilit unele relatii si am avut mai multe intalniri conspirative cu un grup restrans (compus din gen Ion Ionita – fost ministru al Apararii, generalul Militaru si Virgil Magureanu – pe atunci lector la Stefan Gheorghiu…)

  Ion Iliescu: “Au existat încercări de a organiza ceva, în vederea răsturnării lui Ceauşescu – cu 3-4 ani înainte, inclusiv discuţii într-un grup la care participa şi generalul Militaru, ca şi fostul ministru al Apărării, generalul Ioniţă, care a murit în urma unui cancer galopant, în iunie 1987. Generalul Militaru, în acea vreme, încercase contactarea unor foşti colegi, generali de la Marele Stat Major (al cărui şef a fost un timp). Aceştia l-au denunţat. El şi generalul Ioniţă au fost şi anchetaţi. Un alt membru al grupului, comandorul Radu Nicolae, a comis, de asemenea, unele imprudenţe şi a fost, la rândul său, reţinut. Drept urmare, grupul s-a destrămat!,

  Îmi puneţi întrebarea – în ce calitate am semnat Decretul din 24 decembrie 1989 privind instituirea Tribunalului Militar Excepţional, întrucât Consiliul FSN „m-ar fi ales – în calitate de preşedinte al său – abia în şedinţa sa în plen din 27 decembrie 1989 – Acest grup executiv ad-hoc m-a recunoscut, de facto, ca preşedinte, şi m-a şi mandatat să semnez decretul respectiv.”
  . By Ion Iliescu 08/02/2008

  Ion Iliescu: “Nu cred ca Gorbaciov avea habar de existenta mea.
  Aparitia “mea” in Decembrie 1989 nu a avut nimic ocult si nu a fost programata de nimeni! Iar eu nu am venit cu niciun program pregatit anterior.”
  Un link la articolul din TIME Magazine, din 26 aprilie 1986, intitulat “Fosilele comunismului Europei de Est”, in care erau luati la rand toti dictatorii din statele “blocului sovietic”. In ce priveste Romania se scria: „Gorbaciov pare sa aiba deja un protejat in asteptare. Acesta ar fi Ion Iliescu, de 56 de ani, despre care exista rapoarte ca a studiat cu liderul sovietic la Moscova”.
  ———————
  Eastern Europe Communism’s Old Men
  Rumania’s Nicolae Ceaunsescu, 68, appears to be in failing health, and Gorbachev may already have a protege waiting. He could be Ion Iliescu, 56, who reportedly studied with the Soviet leader in Moscow.”

 13. razvanrc Says:

  Eu sunt membru al PNL. Nu mi-am pus vreodata problema ca Organizatia Femeilor Liberale m-ar discrimina. Credeam ca rolul acestor organizatii este de a promova femeile in politica.
  Bine, pe langa asta pot sa iti dau si un contra-exemplu. In organizatia din care fac eu parte, s-a constituit un grup de initiativa care are menirea sa promoveze imaginea partidului in ochii opiniei publice prin desfasurarea unor proiecte gandite chiar de noi. Si eu sunt membru in acest grup si iti zic ca la prima noastra intalnire ne-am trezit cu o colega noua pe care nu o vazusem deloc in campanie si la alte actiuni ale noastre. Mai tarziu am aflat ca venise de o saptamana in partid si ca se culca cu unul dintre liderii nostri, care are nevasta. :mrgreen: Sa mai zica cineva ca la noi e discriminare. :))

 14. ghitabizonu Says:

  ia zi omidel : ti-e dor de Cesca ? Eu recunosc ca de Ajun cand l-am vazut ciuruit am baut sampanie …..

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: