MULŢUMESC DIN INIMĂ LUI BĂSESCU

Ieri dimineaţă era televizorul pe Antena 3, ca de obicei. La un moment dat, s-a transmis live de la Cotroceni, Băsescu le vorbea ambasadorilor.

Am schimbat imediat şi am nimerit la Antena 1, unde se difuza un episod din „Lassie”. Nici nu ştiam că s-a reluat. L-am revăzut, a fost minunat.

Uite că e bun şi Băsescu la ceva. În lipsă.

22 răspunsuri to “MULŢUMESC DIN INIMĂ LUI BĂSESCU”

 1. tibi Says:

  Aveti o inima mare daca isi gasesc loc in ea si multumiri pentru Basescu.

 2. analistu' banatu' Says:

  Ha-ha-ha, I’m back !
  OLE OLE,
  FORZA BASE-PDL !

 3. Marcus Says:

  @Buna Roxana: nici nu stii ce-ai pierdut 🙂 Vezi acilea
  http://marcus64.wordpress.com/2010/01/21/extras-din-jurnalul-de-bord-al-capitanului-jan-luc-chi-ombu/
  sa fii iubita
  marcus

 4. Marius Says:

  Draga Roxana,

  Felicitari pentru blog. In ultima vreme l-am vizitat deseori.

  Vreau sa-ti recomand un articol care n-are nici o legatura cu subiectul de mai sus. E la http://mbazu.wordpress.com/. Ce parere ai?

  Marius

 5. CeTioTrag Says:

  @anal…
  În back-ul cui?
  Tu eşti totdeauna într-un dos.

 6. CeTioTrag Says:

  @anal…
  Iar apăruşi şarlă?

 7. analistu' banatu' Says:

  Da, bah, iar aparui. Te oftici ? 🙂

 8. CeTioTrag Says:

  WANTED
  http://www.jurnalul.ro/stire-politic/mircea-basescu-ancheta-in-taiwan-533237.html

 9. CeTioTrag Says:

  @şarlă

  Nu mă oftic.

  Abia că am pe cine scărmăna!

 10. MULŢUMESC DIN INIMĂ LUI BĂSESCU » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 21 January 2010 – Blog « Cum arata scheletul financiar al proiectului de retail de 110 mil. euro de la Tractorul Brasov […]

 11. CeTioTrag Says:

  Mare tribunul, domnule! Maaaare!!!
  Ăst vă ştie şi ce aveţi în pantaloni.

  Peste 8.000 de tone de grenade!!!!
  Auzi, Domnule! 8000 tone.
  Cu astea a făcut un măcel.
  8000 rone=8000000 kg = peste 20.000.000 morţi.

  http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=3226&format=html

 12. theodora0303 Says:

  Nici eu nu il mai suport.
  Din pacate eu zic ca ar trebui sa ne chinuim si sa il urmarim ca sa aflam din timp de ne mai pregateste.

 13. ElZap Says:

 14. gelu Says:

  Manolea Aliador este in fapt presedintele din umbra al Romaniei!!!

  Care-l ghidoneaza pe instabilul pshic Basescu ce ocupa de fatada scaunul la Cotroceni.

 15. Ambilight Says:

  @Roxana incearca asta si nuvei mai pierde niciun serial preferat 😳 :

  http://www.port.ro/pls/tv/tv.prog

 16. PATRICKdan Says:

  data viitoare poate o fi si Black Beauty (cu simpaticul calut), sau Bonanza (westernul celebru), Norii Negrii (ala polonez) 😉
  iti mai aduci aminte ?
  o saptamana minunata !

 17. Roxana Iordache Says:

  @Tuturor. Mulţumesc pt comentarii.

  @Marius. Bun venit! Ce bucurie! 🙂 Aprecierile dv. mă onorează. Sunteţi unul dintre cei mai minunaţi oameni pe care am avut privilegiul să-i cunosc.

 18. tuteavsnietzsche Says:

  chiar trebuie sa deschizi un subiect, pentru o gluma? 😛

 19. Mulţimea din Cartierul Henri Coandă Says:

  Blestemul oropsiţilor din Cartierul Henri Coandă

  Celui care a dat banii pentru utilităţi ( apă, electricitate, gaze
  canal) Cartierului Popoviciu – Băneasa în locul Cartierului
  Henri Coandă Băneasa – Voluntari :
  •Să bea apă numai din comprese la buze;
  •Să aibă lumină atât cât cârtiţa;
  •Să aibă gaze numai la stomac, precum Joiana după
  trifoiul crud;
  •Să aibă parte de canalizare numai prin drenul propriului
  puroi.

  P.S. Aşa să-ţi ajute ţie şi rasei tale, Băsescule. Cei 1400 de păcăliţi care nu putem folosi casele, ardem lumânări cu blestem petru tine Traiane !

 20. Bibicu Says:

  Fragmente niţel comentate din Codul Hammurabi, vechi de 3800 de ani

  * Omorât va fi acuzatorul ce acuză pe altcineva, fără să poată aduce vreo dovadă.( din 7 miliarde dacă mai rămânem cât un batalion de execuţie).

  * Dacă cineva acuză pe altcineva, şi poate dovedi vina acestuia, el va fi răsplătit cu bani(vom fi o lume de bogati )

  * Dacă un judecător ia o decizie într-un caz, iar apoi se dovedeşte că a greşit, va fi pus să plătească de douăsprezece ori cât a impus el acuzatului, şi nu i se va permite să mai judece(în cazul acesta vom ajunge să ne judece numai Cel de Sus)

  * Dacă cineva fură pe fiul altcuiva, va fi omorât( dar cu fiica altuia cum rămâne ?)

  * Dacă un hoţ este descoperit în timp ce fură, va fi omorât(aşa vrem şi noi dar nu ne lasă; negocierea cu hoţul e obligatorie)

  * Dacă cineva are o datorie şi nu poate plăti, el se poate vinde pe sine, pe soţia sa, pe fiul său şi pe fiica sa să muncească; după trei ani ei vor fi eliberaţi( e bine! dar or fi şi băncile de acord ?)

  * Dacă cineva se căsătoreşte cu o femeie dar nu are niciun fel de relaţii cu aceasta, nu se consideră căsătorie (ok! dar e valabilă la orice vârstă? )

  * Dacă o soţie are relaţii cu un alt bărbat, amândoi vor fi legaţi şi aruncaţi în apă, dar soţia poate fi iertată de soţul ei şi dăruită regelui ca sclavă(auzi TB cum stă chestiunea ?).

  * Dacă un bărbat foloseşte violenţa asupra soţiei altui bărbat pentru a se culca cu ea, el va fi omorât, iar femeia considerată fără vină(dar invers cum se pune problema ?).

  * Dacă un soţ părăseşte casa, soţia pleacă în altă casă, iar soţul se reîntoarce, soţia nu este obligată să se reîntoarcă(ce e proastă!).

  * Dacă un bărbat vrea să se despartă de o femeie care a dat naştere copiilor săi, o parte din pământ şi din bani trebuie cedată ei de soţ. Când copiii cresc, ea se poate recăsători(dac-o mai ia careva).

  * Dacă un bărbat vrea să se despartă de o femeie cu care nu a avut copii, îi va da înapoi zestrea şi banii pe care i-a adus din casa tatălui ei(dacă n-a păpat tot intre timp).

  * Dacă un bărbat adoptă un fiu, iar acesta creşte în casa părinţilor adoptivi, părinţii naturali nu pot cere întoarcerea acestuia(bună).

  * Dacă cineva loveşte pe altcineva de rang mai înalt, va fi biciuit în public de şaizeci de ori(aşa-i că e mişto tovarăşe Ion Iliescu ?)

  * Dacă un constructor nu reuşeşte sa faca bine casa şi aceasta se prăbuşeşte, ucigându-l pe proprietar, constructorul va fi omorât (asta s-o crezi tu ! ).

 21. alexandralates Says:

  Foarte tare!Nu-l inghit pe Basescu.

 22. ion adrian Says:

  Da este simplu schimbam postul. Si eu fac asa . Dar uite ca un altul blogger fan al lui Basescu dar fara a fi membru PDL si nici altundeva a avut rabdare si foarte enervat de dl Crin Antonescu la emisiunea de aseara cu Corina Dragotescu, emisiune pe care nevazand-o nu pot avea o parere ferma, dar dupa cate l-am cantarit in ultima vreme pe Crin inclin, cu durere de fost membru PNL, sa-i dau dreptate acestui blogger:

  “Buna dimineata in dominica asta inghetata cu aspect de zi siberiana si probabil pe ici pe colo prin unele partide cu adinci si pronuntate reflexe bolsevice,urmare a componentei acestor partide,pt ca nu-i asa,odata intrat in marea familie a celor care se revendica din internationala comunista,asa zisii cominternisti,asa vei sfirsi.
  dar nu despre simpaticii nostrii comunisti vreau eu sa vorbesc putin,nu,de data aceasta as vrea sa comentez putin situatia acestui personaj ciudat,gaunos si lozincard care este pres. PNL.
  prin grija Corinei Dragotescu,aseara l-am avut din nou pe sticla pe dl. Crin Antonescu,alaturi de jurnalista ANDREEA PORA.
  imi gasesc cu multa dificultate cuvintele cind vine vorba sa comentez prestatia acestui papagal,pt ca trebuie sa fac eforturi serioase sa nu cad in pacatul unui limbaj contondent presarat bine cu expresii ce cu greutate ar putea fi acceptate in spatiul public.
  Omul asta,Antonescu,se dovedeste a fi un propagandist ipocrit si inchipuit cum rar mi-a fost dat sa vad,omul asta e paranoic,intr-o faza severa,incapabil sa realizeze ridicolul si comicul desantat in care se misca.
  de fapt arealul in care el se misca este inudat de minciuna,inchipuiri si fantasmagorii.
  obisnuit sa fie miinghiat pe crestet de moderatori si invitati,de data aceasta a avut surpriza sa fie inghesuit la colt de jurnalista PORA,care i-a sfichiut fata de paranoic cu cite-va adevaruri pe care paranoicul plin de ticuri nervoase,le-a suportat cu mare greutate.
  folosind ca arma de aparare o diaree verbela goala de continut,paranoicul pur si simplu a aratat as putea spune mult mai rau decit MIRCEA GEOANA ,in cele mai rele momente ale lui.
  intrind in pielea unui pechinez turbat acest paranoic turuia vorbe fara sens ,incercind printr-o logoree jalnica sa scape.
  si daca iau in considerare ca doamna Pora s-a folosit de situatii care sa-l desfiinteze pe antonescu, destul de modeste,neapelind la munitia grea,ma intreb ce reactii ar avea pechinezul in turbare?
  e clar ,individul asta nu mai are ce spune,si nici nu mai are mult pina va aruncat acolo unde ii este locul,pt ca in scurt timp va fi facut arsice,toata povestea cu ,UN ALT FEL DE POLITICIAN’va arata fara dubiu ca omul e un papagal,o facatura jalnica si comica.”

  PS Daca acest domn are greseli, sa-l scuzati iar eu nu mi-am permis sa-l corectez.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


<span>%d</span> blogeri au apreciat: