GENOCID AL REGIMULUI BĂSESCU ÎN CINSTEA REPUBLICII

Am văzut la Antena 3 că Băsescu a fost aseară la OTV şi a dat indicaţii preţioase cu privire la Educaţie, din care nu înţelege, evident, nimic. Decât atât, să se revanşeze pentru frustrările unuia care s-a lăudat că nu i-a plăcut cartea şi totuşi a ajuns preşedintele ţării. Frustrări şi resentimente pentru faptul că el nici n-ar fi intrat la Marină, dacă n-ar fi intervenit tatăl lui pe lângă un securist care l-a racolat (apropo, aţi mai auzit ceva de el, că a făcut mărturisiri complete, în primăvara anului 1997, iar Băsescu s-a hăhăit şi l-a ignorat, ca anticomunist ce se numeşte – simptomatic e că ignoră apartenenţa preşedintelui ţării la nomenclatură şi cei 5 milioane de spălaţi pe creier care l-au votat în numele anticomunismului).

Iar azi, de ziua republicii, măreaţă vatră – a cărei instaurare cu tancurile sovietice a condamnat-o anticomunistul Băsescu, pentru a-i specula consecinţele – a apărut şi ministrul Funeriu la o declaraţie de presă, în care a recunoscut implicit că habar n-a avut ce-a făcut când a contrasemnat OUG a lui Boc prin care a tăiat 15000 de posturi din învăţământul preuniversitar – pentru a îngrăşa primele clientelei Udrei. A zis că urmează să calculeze şi să se întâlnească şi cu sindicatele, pe 5 ianuarie. Post factum. Decât să fi tăiat acele posturi, nu mai bine Funeriu îşi făcea harakiri? Dar el, săracul, are circumstanţa că n-are discernământul necesar unui demnitar. Vinovat e cine l-a pus, drept recompensă pentru slugărnicie.

Urmează Sănătatea. Deja sunt disperaţi că n-au personal şi deja au lucrat în ture suplimentare chiar şi în zilele neplătite prin decret guvernamental. Şi deja bugetul Sănătăţii e precar, în schimb cele ale serviciilor sunt suplimentate în scop de poliţie politică (o urmărire informativă costă revoltător de mult, în condiţiile în care în România oamenii au ajuns să moară de foame, mai rău chiar decât pe vremea guvernului Văcăroiu). Şi deja UDMR a devenit complice la genocid. Ungurii ar fi cazul ca măcar să se delimiteze, mai ales că au miniştri profesionişti, inclusiv la Sănătate.

PD-L este noul PCR, greţos de grobian. S-o ţină tot aşa şi va avea parte de revolte incontrolabile la primăvară.

Dar poate că asta şi vrea Băsescu. Pentru starea de necesitate.

93 răspunsuri to “GENOCID AL REGIMULUI BĂSESCU ÎN CINSTEA REPUBLICII”

 1. Radu Humor Says:

  Asa-i trebuie poporului asta !
  Ne-a dat Dumnezeu un rege, inca in viata ( ce mandre ar fi alte popoare ?!) si romanii se calca in picioare sa aleaga presedinti, si aia, doar fosti comunisti, iar ultimul si securist :mrgreen:
  Cand o sa merite mai mult, o sa traiasca mai bine 🙄
  Pana atunci, n-au decat sa ramana cati am botezat eu ( tot o vorba romaneasca 🙄 )

 2. Plano Says:

  Cei care s-au bachit in nasu` romanilor cand au intrat in cabina de vot, ajunga-i boala de ochi si de inele a lu` base.
  Pe cei care s-au lasat cumparati pe o firimitura de mancare ii cred, atat dau ei pe Basescu, dar nu inteleg cum 30% din votantii lui Antonescu l-au stampilat pe acest proscris al Casei Regale.
  Sa fii uitat ei, cei care spun ca sunt si monarhisti, ca Basescu nu a fost invitat in cursul anului 2009 la nicio festivitate la Palatul Elisabeta…intrucat Regele Mihai il considera pe Bachescu nedemn de functia de sef al statului roman?
  Oare cine isi mai pierde timpul sa-l mai priveasca pe bache la televiziune 0tv?

 3. razvanrc Says:

  Revolte in mod sigur vor fi. Totusi sper sa nu faca Basescu si regimul sau vreo tampenie, si sa se lase cu morti sau raniti, pentru ca nu cred ca acum situatia Romaniei mai impresioneaza Occidentul. In 89 era altfel, veneam dupa dictatura dar acum e democratie si unii dintre noi l-au pus sef pe Bashescu.Probabil ca perioada comunista inca a lasat sechele adanci in creierele unor concetateni de-ai nostri.

 4. renata Says:

  Plano,
  cele 5 milioane de neciuruiţi care l-au votat, cu fraude cu tot, ăia se uită la B. pe otv. E îngrozitor cât de impecabil şi-a ales canalul de comunicare!

 5. GENOCID AL REGIMULUI BĂSESCU ÎN CINSTEA REPUBLICII » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 30 December 2009 – Blog « MIZA BĂTĂLIEI PENTRU COLEGIUL 1 ŞI ALTE SCHEME […]

 6. Marius Mina Says:

  Genocid si inalta tradare , astea vor fi capetele de acuzare ale regimului distrofic Basescu.

 7. ramon Says:

  cucoana, matale efectiv bubui de prostie! tu si fanii tai! ah ce-mi place sa va vad cat sunteti de ofticati!
  si sarmanii e voi suferiti de o lipsa crunte de umor. deh, unde sa intre umorul cand aveti asa putini neuroni.
  involuntar insa sunteti o sursa netarmuita de ras!
  Hahahahahahahaha!

 8. ElZap Says:

  Boris, un preşedinte popular.

 9. ElZap Says:

  Aşa începe dragostea…

 10. alex mazilu Says:

  Un an mai bun si multa inspiratie R.;) !
  Sa ne fie mai bine !
  La multi ani !
  😉

 11. ela Says:

  Tot din Roxana, normal 🙂
  „….ministrul Funeriu la o declaraţie de presă, în care a recunoscut implicit că habar n-a avut ce-a făcut când a contrasemnat OUG a lui Boc prin care a tăiat 15000 de posturi din învăţământul preuniversitar – pentru a îngrăşa primele clientelei Udrei.”
  …………………………………………….

  Pai, cam asa va conduce tb prin boc cu acesti ministrii paiatze 😦
  „Romanii” ha, ha, da, romanii, noi adica ,nu ei, puterea, trebuie sa ne asteptam la ce-i mai nashpa de la aceasta putere totalitarista.

  Concedieri….. DA, concedieri, hotarare unilaterala 😦 fara consultarea sindicatelor :mrgreen:
  cum ar zice conu’ Iancu, tradare , tradare dar sa stim si noi!

 12. Buddy Says:

  @ Roxana,
  Dc. profesorii din Ro. sunt de genul profei blonde din Chicago, ar trebui taiati 20,000 si facut curatenieca si asa nu-i invatati nimic.
  Am stat de vorba cu un inginer iesit acum 2 ani si care lucreaza in Brasov, te sperii numai ce nu stie….
  Programe vechi, si profesori imbuibati cu bani de meditatii, asta sunteti, sa va fie rusine…..

 13. Antonie Says:

  Satana a recunoscut ca l-a lovit pe copil. Deci Satana a jurat stramb pe sfanta Biblie in sfantul post al Craciunului. Bunul Dumnezeu va avea grija sa nimicesca pe Satana.

 14. octavpelin Says:

  Rox,am postat pe blog un articol cu 30 decembrie 1947-30 decembrie 2009,-cand odata cu abdicarea fortata a MAJESTATII SALE REGELE MIHAI al ROMANIEI,aceasta tara a iesit din sfera civilizatiei europeene occidentale!
  LA MULTI ANI!

 15. Ovidiu Says:

 16. Ghita Bizonu' Says:

  Api nu se zice de 20 de ani ca turismu si serviciile trebuie dezvoltate si ca ele e vootorul tarii ?
  Asa ca acu aveem la sicoristi mai mullti ca-n dictatura democratia ei de viata !!
  Si tineretu nost cel madru acu se ingesuie la scolile de caralii si sicoristi ….

 17. mgabim Says:

  @buddy, esti si tu un alt frustrat care iti faceai cruce cu limba in cerul gurii cind intrai la clasa? Numai tu si altii ca tine pot sa-si imagineze ca ‘asa” se rezolva problemele crizei. Tu ai vazut cu cit au crescut costuriile in ministerele conduse de „elita” basciana? intre 10% si 50% (la CC au crescut cu 59%, deh trebue rasplatiti si astia ca u inchis ochii la furtisagurile facute la alegeri), dar hai sa-i dam afara pe „imbuibatii” din educatie!

 18. nicole Says:

  „Ministrul” Educatiei (?!!) parca ar avea nume predestinat!
  PS Unii mai incearca inca sa-si pescuiasca neuronul… 😀

  PPS „Curat genocid”! Bashistii sunt specialisti la capitolul acesta.

 19. nicole Says:

  ://www.youtube.com/watch?v=iikKzQwgBJc

 20. Buddy Says:

  @ Profa Blonda din Chicago,
  Da asa se rezolva, poate le zici cum e pe aici cu profesoratul, ori pensie ori salar,in nici un caz amindoua….
  Noi avem aici prof univ de chimie si sef de laborator de chimie tot la universitate, au facut anii de pensie, la revedere, la pensie si dc vrei sa mai lucrezi, pe la licee cu contract sau chiar la universitate tot cu contract limitat si binenteles cu bani mai putini, numai in ro vor si pensie si salar de prof universitar… sa-i facK…
  uita-te mai des la tv si ti se explica de ce au crescut costurile la unele ministere… bloda deh… dar si cu rea vointa…
  ti-am mai spus tu te iei de Honorius ca a luat C la chimie si nu te iei de Crin chiulangiul si double repetent….Blonda, deh….
  Si eu am luat la 2 materii la Politehnica note mai proaste, se mai intimpla, dar la vremea respectiva am terminat al-3-lea pe tara si eram mrindru de asta, caci am muncit f mult, chiar dc. am dat si de profesori univ bolovani… ca blonda noastra din Chicago….
  Acum nu mai conteaza sunt om al muncii in america si Canada, dar ma descurc cu ce am vrut sa invat in Ro… nu am mai facut facultate aici si sunt mindru de asta, am aceeasi calificar, tooling eng. fara magna de pe aici ca blonda noastra….si asa sunt multi colegi de ai mei din Ro…
  Sa va fack neamul in cur de slugi comuniste la bostanaci si repetenti….

 21. Ghita Bizonu' Says:

  tov buddy si ar fi bine satrimitem zisii profesori la coasa , da ?
  Oricum observ ca profa care rte oftica ( pesemne reminiscenta den copilarie ) este la o universitate parti den Chicago . Deci de aici una den 2 :
  – universitatile americane , mai ales cele parti sunt …. sub orice critica si scot tampiti pe banda rulanta
  – vorbeste gura fara tine in mod pedelichelist .
  Acu ce-i drept nice io nu prea am profii la ranza ( prea au naravul sa vorbeasca ex catedra si maturii si trebe sa matur – la figurat – cu ei ) insa in conditiile nasoale ale invatamantului de azi sa mai dai 20.000 afara e deja dezastru. Chiar si spulinitorii ( ar fi mai buni titularii insa dca nu e de unde )
  Iar jubnele care nu stie .. nu stie fiindca s-a scazut nivelul de pregatire generala.
  Iar cu meditatiile ma catel geaba latri … Meditatia este sa fim cinstiti un soi de … mita . Adica ai bani, ai o loaza de copil si doretsi cu tot dinadinsul sa il faci intelectual . Asa ca derbedeul; treve degeaba cica cu me4ditatii ( stiu 2 care din clasa a 5 si a 6 a asa au terminat liceul , acu sunt la parti si maine poimaine vor fi mari telectuali ca tine. unu sigur prin Canadocia ta . Ntz. Nu-s ai mei … ca intr-un caz din asta as lua pielea de pe loaza cu cureaua ca is traditionalist si conservator !!)
  Oricum se pare ca si tu si scoala …. aprospos in Candadocia pe ajutor social ori la mop ?!

 22. Buddy Says:

  @ Bizon,
  pe 90-100000 pe an , mi-ar place mie pe banii astia la mop bizoane, aici nu pre conteaza ce faci bani sa iasa, deci banii aia pe ce am invatat in Ro si pe aicea si pe programele cu care ma ajut, munca grea de la 6 dim la 5 seara dar merita…
  In legatura cu univ din canada si Usa cine vrea invata cine nu iese cu magna dc are cur… si se descurca pe urma… nivel f f slab al studentilor -average- dar cine vrea invata si iese bine, am cunoscut un baiat care a terminat relativ bine a fost cerut de o comp dn detroit si este f bun la 30 ani toata stima….
  In Ro out cu prof in virsta si cu cei care nu am nimic cu meserie si cred ca sunt mai multi decit 15000…
  reforma sistemului ca prin America si Canada, cu curiculum mai usor, cine vrea bine cine nu poa sa faca bani frumosi si la mop…
  dc. ai companie la mop cistigi in jur de 100000 pe an dc esti harnic si sti cum sa exploatazi si alti prostaci… intelegi.
  Mosulica aici ajutorul social e pe munca sa sti si tu asta….
  O aud pe Roxana ca se vaita ca aia pus pe unii sa munceasca pe degeaba sau ca ia trimis acasa, se vede ca nu stie care e viata pe aici.
  La guver au 21 de zile fara plata acum in perioada de criza si unii vin din zilele aste si la lucru dc au meserii esentiale…. numai la noi vor sa vina la munca, sa nu faca nimic si sa fie platiti….
  Asta inseamna curatenie de Iarna, primavara….

 23. razvanrc Says:

  http://razvanrc.wordpress.com/2009/12/29/30-decembrie-1947-legitimarea-unei-tradari-care-ne-afecteaza-si-astazi/. Si eu am postat un comentariu pe blog despre momentul 30 decembrie si despre consecintele sale din zilele noastre. Daca poporul s-ar destepta!!!!!!!!!!

 24. Ghita Bizonu' Says:

  Buddy catel ,
  inseamna ca totusi esti dator cu ceav profesorilor tai …
  Ma rog nu si parintilor care nu te-au invatat a te porti in lume ….
  Oricum nivelul tau a ramas al toparlanului laudaros. Fiindca tu de fapt profiti de pe urma organizarii canadoce , atat .
  Oricum cu ajutorul pe munca parca nu e chiar asa.. Stii nu esti unicu emigrant in Canadocia. Mai sunt si altii si ma mir cat de comunista poate fi Canada ( adica manaci si fara sa lucrezi !!)

 25. Buddy Says:

  @ Bizon,
  Mosulica bou esti, bou ramii, eu vreu sa zic ceva si tu generalizezi in altceva… poate se maninca pe gratic in Quebec, nu in Ontario , aici unde locuiesc eu, tre sa muncesti pe la City ca sa ai ajutor social, se gaseste de munca nici o problema, cureti prin parcuri, stringi cacatii dupa peturile nesimtitilor, stergi la cur batrinii la casele de batrini de stat… etc….
  Ma port frumos cu cine merita… respectul se cistiga nu ti-e dat, dar tu bou nu sti asta, cu capul inainte… Iar organizarea canadoaca este aceeasi ptr toata lumea aici si saraci si bagati…fiecare se descurca cum poate.. dar cinstit… este aici un prof de muzica roman, nu a tinut cu muzica s-a dus la mop si dupa citiva ani de chin si-a facut comp lui de curatenie si are bani acum cu galeata, dar munceste zi de zi fara concedii de o luna pe an ca la labarii din Ro, etc….
  intelegi poate ce vreau sa spun… cine munceste are, dar nu-i usor deloc….
  voi pe acolo preferati sa va contrati pe bloguri in loc sa puneti mina la treaba…..

 26. i.o.flavius Says:

  servus…
  si… La multi ani cu toate cele bune!
  Numai bine!

 27. Ghita Bizonu' Says:

  Buddy bou sa zici sotului dnei ma-ta .
  Oricum telijentule Quebec se afla in SUa sau Franta ? Iti dai seama acu cum te-ai umplut de respect ?!
  Sau cu munca. Poate tu si putorile din care te tragi ati cam dosu la munca .. ma baiete eu am avut parte si de sapatamani de 70 ore munca …insa neavand relatii priogonite cu bujetu … naspa . Insa dobitoci ca tine au grija ca elite basesti ca tine sa aiab conditiile sa ne prigoneasca !!
  Si nu retrag cuvantul putori. Imprsia care o ai depsre Romania arata clar ca ai fost o putoare, te tragi din neam de putori care doar cu Traisca Conducatorul v-ati ocupat .

 28. cesashibre Says:

  Buddy,
  Oare cat de prost trebuie sa fie cineva sa-si ia psedonimul de „Buddy”. Dupa ce ti-am citit ineptiile m-am lamurit. Tu, la fel ca si canalia securista, credeti ca vina pentru dezastrul din invatamantul romanesc e din cauza profesorilor. Minte de gaina beata. Tu crezi ca daca te-ai invartit de o diploma esti ceva telectual. Ai noroc ca prin Canada ingineria nu mai intereseaza pe nimeni. Prosti ca tine s-ar putea sa aiba ceva cautare.

 29. alex.dumitrascu Says:

  15.000 profesori *30 elevi=450.000 elevi

  Da la Spiru Haret se poate si fara profesori.
  Nu va luati dupa dobitocul de Buddy. Canada n-are legatura cu ce latra el.
  Ca si Boc zice salar in loc de salariu, si isi inchipuie ca statul poate interzice dreptul la munca sau dreptul la pensie care e un drept castigat in urma unui contract.
  Individu’ nu a vazut probabil decat wc-ul de la MCGILL, unde da cu mopul sa nu crape de foame.

 30. Buddy Says:

  Bizoane,
  Provincia Quebec se afla in Canada…..
  In legatura cu putorile…eu nu zic nimic… cine vorbeste ala e…
  Nu te prigoneste nimeni, te prigonesti singur… Prigoana nici nu stie ca existi si dc ar sti nu ar da 2 centi pe tine… fiecare cum isi asterne asa doarme….
  Prigoana a fost baiat destept chiar si intr-un picior, a facut ceva lovele prin chicago si acum a venit sa va invete capitalismul de la sursa, dar voi o luati la misto… cu mistoul ramineti si el cu lovelele….

 31. ela Says:

 32. Buddy Says:

  @cesashibre….
  mosule fiecare scrie ce vrea intele ce vrea sau ce poate…
  persoana nu conteaza, aici e smecheria numa ca tu nu te-ai prins nici acum….
  Dc. sunt prea multi profesori de ce sa nu usuram sistemul / doar ca sa aibe cineva sa bage ceva in gura…. puneti mina la treaba si capul la gindit si nu mai asteptati de la stat totul berbecule… scoala romaneasca scoate berbeci ca tine pe banda rulanta, care asteapta totul de la stat….

 33. Buddy Says:

  @ Alex D.,
  Baietas, nici n-am calcat pe acolo…..
  In legatura cu dreptul la munca si pensie vorbesti ca o blonda sau mai rau….
  Nimeni nu are nici un drept , totul ce cistiga muncind…nu-ti mai pierde vremea pe bloage pune mina si munceste dc vrei SALAR bun….

 34. cesashibre Says:

  Alex,
  Traian Boc e doar purtator de cuvant. Nu misca nimic fara aprobarea canaliei securiste.
  Cat despre Buddy boy, trebuie sa fii narod rau sa-l iei in seama. In prostia lui crede ca Pubela Jr. a „facut bani” in Chicago si nu ca tacsu’ a platit din greu ca juniorul sa obtina o diploma la o universitate mult sub cea din Bucuresti.

 35. zotm Says:

  Din pacate ce fac cu invatamantul si cu toata tara romaneasa serpii astia portocalii e cumplit.Chiar mi-as dori sa sa stiu in conditiile pe care ni le ofera cine va mai lucra pentru aceasta „republica”.Din pacate ne extermina ca la Auschwitz.

 36. Buddy Says:

  @ cesashibre,
  eu m-am referit la prigoana senior, ala a facut bani in Chicago, dc nu sti si l-a trimis pe fiisu la scoala tot acolo… nu are importanta ce a invatat sau nu, a trecut printr-o scoala sa zicem bunicica dar ptr a capata capacitatea de a se descurca…mosulica… esti pe de laturi cu orice….
  Uite acum poate se va descurca in Ro dc electoratul il alege…
  iar tu ramii sa injuri pe bloage pe cine vrei si nu vrei cu universitatea ta din Bucuresti…..oi fi avut profesori renumiti, alde Naswtase si Roxana….

 37. Man's Club Says:

  Buna seara!
  Echipa Man’s Club a realizat un nou blog,ROmaniacii,defapt nu este un blog este o comunitate.Daca doresti sa faci parte din comunitatea noastra sau doar vrei sa zici cate ceva despre Romania,contacteaza-ne pe email:man_sclub@yahoo.com sau pe blog: http://romaniacii.blogspot.com

  Multumim,echipa Man’sClub

 38. cesashibre Says:

  Buddy Boy,
  Universitatea Bucuresti e mult peste DePaul din Chicago. Mai sapa. Cat despre Pubela Sr. s-ar putea sa fi facut „ceva lovele” prin cel mai corupt oras din US. Treaba lui. Problema e ca il propulseaza pe Pubela Jr. in parlament. Vad ca pentru tine nepotismul e ok daca se face cu aprobarea idolului tau, canalia securista.

 39. danut chidon Says:

  Sarbatori fericite portocalii ! PSD si PNL este fostul PCR… „care este” !!!

 40. m. Says:

  roxana, se incheie un an. te-am descoperit de vreo doua luni si, la cateva zile, intru la tine pe blog, ca sa mai trag o portie de ras zdravana.
  tu si o parte din fanii tai sunteti deja cazuri clinice. pe de-o parte mi-e mila tare de voi, dar nu ma pot opri din ras cand iti citesc „articolele.”
  la multi ani, dara!

 41. m. Says:

  on a serious note acum, daca se fac restructurari in companiile private, de ce , ma rog frumos, sa nu se faca si la stat? daca un om a terminat litere, ii musai sa fie prof de romana? sau daca terminat lb straine, e musai sa devina profesor? de ce sa nu se gandeasca oamenii aia la reorientare profesionala? de ce sa nu-si foloseasca in alt fel cunostintele, daca le au?

  si ca veni vorba de pensionarii care mai si lucreaza, de ce s anu se bucure oamenii aia de pensie, sa-si creasca nepoteii, in loc sa stea sa ocupe posturi, si sa se mire lumea de cat de mare e somaju’?

  nu spun ca e bine, dar treziti-va oameni buni, pe ca
  1. nu a adus basescu criza
  2. serviciul la stat ( si serviciul in general) nu este garantat pe viata

 42. alex.dumitrascu Says:

  @
  BUDA

  „pune mina si munceste dc vrei SALAR bun….”

  Nu vreau salar boule. Nu sunt salariatul nimanui. Si nici nu stau cu mana intinsa la careva. Stau altii cu mana intinsa la mine, de obicei incapabili si jeguri de felul tau.
  Mai da-i niste sfaturi si ma-ti ca pe noi ne-ai lamurit.
  „Capitalistule!”

 43. cesashibre Says:

  @ m.
  Invata bre sa scrii in limba romana inainte de a face clabuci pe-aici. Lichele pdl-iste ca tine (si mai sant cativa pe-aici) l-au tinut si pe Ceausescu 25 de ani cu pupincurismu lor.
  Auzi la pd-lacheu: „de ce s anu se bucure oamenii aia de pensie, sa-si creasca nepoteii, in loc sa stea sa ocupe posturi, si sa se mire lumea de cat de mare e somaju’?”. No comment.
  Sau cand se refera la canalia securista:”nu a adus basescu criza”.
  Mai potaie, canalia ta securista prelungeste criza tinindu-l pe lacheul de Boc prim ministru. Il doare pe el undeva de romanii care mor de foame.

 44. IceNews Says:

  Tot citesc blogul tau de ceva timp si observ ca articolele tale sunt din ce in ce mai ok! Tine-o tot asa 🙂

 45. DIOGENE Says:

  DIN MOMENT CE BOC A SPUS INCA DE ATUNCI CA DACA ANRE L-A PACALIT ,NE PACALESTE SI EL PE NOI,ESTE EVIDENTA CIRCUMSTANTA AGRAVANTA A PREMEDITARII INSELACIUNII ELECTORALE .
  DACA PNL AJUTA TRTECEREA UNOR LEGI CRIMINALE,INSEAMNA CA DEVINE COMPLICELE ACESTOR ASASINI!
  INTELEGEM SANYAJUL LUI BASESCU LA CRIN ANTONESCU,DAR NU INTELEGEM DE CE NU SUNT DATI AFARA TRADATORI GEN FENECHIU,CATARMA-CARE SUNT CA GUNOAIELE CE IES LA SUPRAFATA CAND VIN APELE MARI!
  CAND A TRANSPIRAT CATE CEVA ,S- A DAT LA LOC COMANDA!ASTFEL poziţia 12 din Anexa 3 a Bugetului de stat s-a eliminnat”. capitolulureferitor la Bugetul Cancelariei primului ministru. CEC NAIBA NU INTELEGETI CA DEACOLO URMAU SA SE DELAPIIDEZE, SUME IMENSE PENTRU CA PDL SA SI-I INSUSEASCA PENTRU A AVEA CU CE SA CUMPERE ELECTORII =LA ALEGERILE ANTICIPATE PARLAMENTARE??!EU NU NEG CA E BINE CAND FACI PE PROSTUL -CAND FACI BUGETUL DE STAT,DAR IN ACEST CAZ NU EXISTA RISCUL SA RAMAI PROST,PENTRU CA LA FURAT ,NU MERGI CU PROSTII, CI CU HOTI SPECILIZATI IN ANUM,ITE GENUROI DE FURT ASTIA AU EXPERIENTA DIN MOMENT CE N-AU DAT GRES PANA ACUM!!!!!II!EXEMPLUL ELEOCVENT SUNT ALEGERILE PREZIDENTIALE!

 46. m. Says:

  da sunt din ce in ce mai ok articolele….in sensul ca sunt din ce in ce mai hilare. la fel si comentariile sincer ma gandesc ca medicii psihiatri sunt prea putini la noi.
  @cesashibre: tu vreun argument stii sa aduci? sau la zoo, acolo de unde scrii, v-au invatat doar sa scuipati?
  apropos de boc prim ministru. desigur, era mai bun johannis. vindea cativa copilasi, lua tara bani pe ei, nu mai trebuiau platite nici atatea alocatii- genial!
  sau crin-cel-irepresibil. si el, desigur, ar fi stralucit. prin absenta, asa cum a facut atatia ani prin parlament.

 47. alex.dumitrascu Says:

  Stima noastra si mandria
  Romania si chelia

 48. cesashibre Says:

  m.
  Ce argumente vrei mai potaie ? Oricum nu pricepi. Ca prea-iubitul tau a indatorat o tara intreaga doar cu vreo 30 mld euro pentru tine e un fleac. Ca a facut-o doar ca sa se realeaga „dansul” iar nu conteaza pentru limbrici ca tine. Ca arunca criza pe umerii „prostilor” e ideal pentru lichelele portocalii.
  La alegeri ati avut deviza: „Sa furati bine !” si-asa canalia securista a castigat la mustata.
  Problema voastra pd-lacheilor, in frunte cu sefu’ vostru, este ca intindeti prea mult coarda. In curand se va rupe si-atunci romanii vor termina treaba inceputa la revolutie.

 49. Radu Humor Says:

  @ Canadianule
  De ce nu-ti vezi tu de betoanele tale si te bagi si-n kkt pana-n gat atunci cand vrei sa dai lectii de invatamant politic pe un blog ce va sta-n gat(ftu-va) de nu va mai dezlipiti de el, prestand pe rand, la comanda, doar-doar veti reusi sa abateti atentia de la mizeriile pe care incep sa le faca de-acum pe fatza, ageamii boccii, trimisi la furat!
  Pana se prinde si micimea sa poporul si da cu ei de palat pana le suna apa-n cap, ca altceva n-au acolo !

  Voua nu vi se pare deadreptul caraghioasa postura asta in care va complaceti ?
  Cine sa va mai creada , ca faceti si dregeti pe-afara, cand voi stati toata ziua cu ochii ca cepele pe blogul @Roxanei debitand prostii sau minciuni pe care nici voi nu le credeti .
  Luati si voi o pauza, ca ne-am saturat sa va tot trimitem unde va e locul si sa ne trezim ca iar intrati pe geam, cu un masochism induiosator( a inceput sa va placa nebunaticilor 😉 )

 50. m. Says:

  este greu pentru un nevertebrat precum cesasibre sa accepte ca o persoana care nu gandeste la fel de primitiv ca el/ea este pur si simplu o persoan caregandeste in alt fel, si nu este un dusman sau o persoana in care trebuie sa aruncam cu invective ( sindrom tipic al bazinului electoral forte al psd-ului- golania, lipsa de maniere, „potaie” aruncat cand nu te duce capu’ ala cat o nuca sa zici dracu’ o insulta mai inteligenta – CA VENI VORBA, POTAIE SA-I ZICI MA-TII, ca daca te avorta la timp aveam un prost mai putin pe lume!).
  Mi-amintesc o zicere de-a lui Churchill „the best argument against democracy is the five minute conversation with the average voter” – cred ca nu inteleg, roag-o pe ‘telectuala de roxana sa-ti traduca. Ei bine blogul asta, cu fanii lui inflacarati sunt argumentul perfect ca Churchill nu s-a inselat.
  domnule cesashibre, o sa vorbesc pe limba ta: pentru ca esti o javra inculta, si un mancator de rahat macinat de ura si de frustrari ca n-a prins si el vreun post caldut, nu ma astept la vreun raspuns inteligent, sau macar citibil.

 51. m. Says:

  * erata: cred ca nu inteleGI

 52. Radu Humor Says:

  Mai kkt cu @m mic ,
  Cine mai cumpara mai copiii, din Romania, cand e plina tara de maturi ca voi dispusi pentru cativa euro sa-si vanda si organele care le-au mai ramas( cele de securitate nu se vand, alea se cumpara, iar creierele voastre nu se vand ca nu se gasesc 😆 ).
  In rest e plin de organe pe piata internetului de partid si de stat :
  Dar din pacate doar sexuale :
  cate-o sula ca tine, sau @buddy, dar si alea fara OO, sau cate-o gaoaza in care incap cateva calculatoare de unde sa puteti voi transmite in direct observatiile voastre pertinente referitoare la sarmul lui Base si inteligenta nanoguvernului, ce tocmai sta sa cada din nou, precum Boc la Gheorghe-n pooala.

 53. cesashibre Says:

  @ m.
  Bey jigodie securista, pentru tipi ca tine apelativul de potaie e un compliment. Corespunzi perfect potretului robot al pd-lacheului tipic: prost, incult si agresiv.
  Apropos, din cauza potailor ca tine s-a pricopsit Romania 25 ani cu Ceausescu si-acum cu o canalie securista.
  Sa furati bine ! Ca doar la asta va pricepeti. Tu si shatra.

 54. m. Says:

  te repeti, fara sa argumentezi. din cauza asta ma vad nevoit sa incetez dialogul.
  apropos de canalii securiste: sigur k il preferai pe geoana. ala e sincer si spune ca „nu stim cati (ofiteri sub acoperire) suntem”.
  cu ofiterii sub acoperire se mai descurca tzara, dar cu cretinii care au acces la internet, ca matale si radu humor, mai greu.
  hai ca va las sa va preamariti reciproc neuronul ofilit, cultura inexistenta si inteligenta lipsa:)
  BTW- la cat de des postati, incep sa cred cavoi chiar sunteti platiti pentru asta. macar va dau bani, sau doar asa, cate-o tuica, dimineatza, sa va treziti?
  de roxana nu intreb, ca pe ea n-ar putea s-o (ras)plateasca decat crin cel irepresibil si interminabil…da trebuie intrebata consoarta daca e de acord

 55. cesashibre Says:

  m-ule
  Ca esti tantalau nu mai e vreun secret. Ca esti o jigodie securista dupa chipul si asemanarea stapanului s-ar putea sa nu stie (inca) toata lumea. Da fuga repede la Excrementul Zilei ca se organizeaza un concurs de lins dosul imputzit al matrozului. Potaie cum esti ai sanse sa castigi.
  Te faci cu portretul inramat al canaliei securiste.

 56. m. Says:

  stii de ce-mi amintesti: de un catel turbat, legat de un lant prea strans, care face spume la gura si latra la luna. chiar si vadim are nitel mai multa logica si coerenta si forta de argumentatie decat tine. tu nu discuti, tu nu afirmi, tu repeti la nesfarsit ce scrie pe foaia de sarcini primita „de sus” impreuna cu tzuiculitza matinala.
  imi pare rau, dar eu cu persoane mononeuronale nu pot discuta

 57. Buddy Says:

  @m,
  Roxana e in vacanta acum, nu vezi ca nu mai multumeste la nimeni si nici nu ne mai injura pe noi,
  Mai aeunca un Thread, de asa scrie la contract, cel putibn no postare pe zi, altfel nu ia bani de la partid… ce crezi ca isi cxhinuie neuronii sa injure pe blat….
  Stai sa vezi si cind o veni, cind incep injuraturilke ei zic ca a facut specializarea pe centura si la balaceanca…
  Pina una alta ii lasa pe prostaci, crinaci si bpstanaci sa injure un npresedinte democratic ales si pe simpatizantii de dreapta…
  Miine poimiine o sai vezi pe radu humorristul de partid, Alex. D si sleahta de serviciu de pe aici, cu carnete rosii primite de la Bostanac cu misiune de internisti sub acoperire….

 58. cesashibre Says:

  Buddy Boy & m.
  Mai pd-lachei imputzitzi, de ce nu dati voi o fugutza la Excrementul Zilei. Acolo santetzi in elementul vostru. Care mai de care mai lingau. Pierdetzi inscrierea la concursul de lins. Daca canalia securista nu va mai promoveaza ? Ce va facetzi ? Buddy Boy ramane doar cu mop-ul iar potaia securista ramane la gradul de sergent.
  Vezi ma m-ule, Oprea ti-a furat caimacul. Ala securist nu tu. Vezi daca n-ai invatat la scoala ? Deh, ajungeai si tu ca Buddy Boy.

 59. cesashibre Says:

  Buddy Boy,
  Hai ca esti tare.
  Auziti la dobitoc: „un npresedinte democratic ales si pe simpatizantii de dreapta…”.
  Bey inginerule, canalia securista nu are legitimitate. A furat din greu ca sa „castige” la mustatza. Pentru un cretinel ca tine asta nu se pune.
  Si-apoi auzi: cica simpatizanti de dreapta. Sa mori de ras. Tu si cu m-ul santetzi de dreapta ? Stii tu ce e aia ? Sa nu-mi spui ca ti-a spus canalia securista ce inseamna dreapta. Bey, ca masinile merg pe partea dreapta a soselei nu inseamna ca soferii sant de dreapta. Idolul vostru securist n-are nicio treaba cu dreapta. De altfel nici cu stanga. El e doar o canalie. Smenar, bisnitzar, mardeias, etc dar in nici un caz de dreapta sau de stanga. Nu m-astept sa pricepetzi dar mi-am facut datoria sa va explic.
  Sa furatzi bine !

 60. Sextant Says:

  Semne bune anul n-are

  Este 31.12.2009 ora 26:32 a.m.(alt meridian). Anul Nou 2010 începe CRIZA de nervi în staţia Cotroceni pe covorul portocaliu acoperit de frunze ude mereu (mucegăite). Berceanu declară întârziere necunoscută pentru 2009 (s-a ales praful de el la trecerea peste macazurile înaltei competenţe ministeriale).şi-l roagă pe preş Băsescu ce se-mpleticeşte-n limbă, sprijinit de doamna capră, să-l întâmpine pe 2010 cu scumpele cernite anunţate (de micuţul). Eclipsa de lună albastră (o dată la 19 ani !!!) confirmă şi astral că ordinul “scapă cine poate” s-a dat. Apar nişte ur(l)ători cu „vasilca”anunţând despre mulţimea şi disponibilitatea capetelor de porci guvernamentali. În entuziasmul general ecologiştii se bucură de prezenţa naţională a budelor ecologice (ne-am căcat pe noi, dragilor !!!).

  P.S. Români, vă iubesc ! O scoatem noi la capăt, cumva. La Mulţi Ani 2010 !

 61. alice Says:

  Un An Nou cu sanatate si cu intelepciune le-om trece pe toate.LA MULTI ANI!tuturor.

 62. olimpiu Says:

  in ,,epoca de aur” erau angajati cam 8600 ofiteri si lucratori la DSS, astazi numarul lor se apropie de 15000 iar bugetul serviciilor de informatii depaseste cel al sanatatii
  de invatamant ce sa mai vorbim… e convenabil pt cei care se afla in functii publice inalte sa produca tampiti si poate chiar deloc, sa ramana toti analfabeti, sa fie invatati cum sa voteze.
  Otvistul sef n-are decat sa darame Romania in 5 ani cu ajutorul slugoilor din PD_L. daca in 20 de ani atat am invatat in a ne exprima si respecta valorile democratiei, cred ca avem ce meritam
  La multi ani tuturor!!!!!!!!!!!

 63. Felix-Gabriel Lefter Says:

  La Multi Ani! Roxy draga

 64. theodora0303 Says:

  Draga Roxana,
  Iti urez La Multi Ani tie, familiei, celor dragi si cititorilor acestui blog!
  Cu respect

 65. ramon Says:

  deci, cum sa va zic, asa, de Anul Nou am si io o dedicatie muzicala, adica doua.
  ptr super Roxana si similarii ei admiratori.

  si inca una.

  va regasiti?
  noi asa va identificam!

 66. mirko Says:

  da-l dreaq pe chel, el nu e o necesitate, desi cind ma uit la el parca simt una!
  noi sa traim!
  LA MULTI ANI in doizerounuzero!

 67. mgabim Says:

  @buddy, @m vad ca ati aratat preucm ciuma sefa toata „admiratia” voastra pentru educatie. Daca s-ar desfiinta ar fi perfect! In fond ce sa mai avem nevoe? Daca sintem „smecheri” putem ajunge si sefi de STAT, ce aia masii ne mai trebue carte? Daca basina voastra presidentiala are o scuza (e idiot si nu ai ce-i face) voi va dati de „intelectuali” pai sa-i sugeti what ever e de risul lumii!
  De ce nu va uitati voi la campania pro psd ca vezi doamne de ce PSD (partid mare, pretentii..) nu-si pune candidat si prefera sa-l sustina pe PNL-is? Cum adica sa-i reduca sansa pubelei gunoiere? pai ne-a zis Basina el sa se aleaga si noi ce facem? Buddy te crezi occidental, mai mult ma ei pe mine la intrebari si chiar ma faci „comi” (idiotule nu am avut nici in vis legaturi cu comi!) dar tu lingi in cur un securist notoriu o scirba care pe post te televiziune se compara cu Ceasuescu (ala fiind idealul lui!)
  by the way, pubela gunoiera s-a laudat pe toate posturile de televiziune ca vezi doamne el a fost cel ce a infiintat sectiuni ale PD-L la Chicago si Detroit, dar de ce nu spune cum au fost inchise si considerate ilegale si penale aceste actiuni ale lui? US nu accepta ca pe teritoriul ei sa fie infiintate partide ale altor state. Pe canalele locale a ajuns de notorietatate actiunea ILEGALA a pubelei gunoiere! Dar deh a zis Basina # 1 ca trebue ales, voi va incolonati precum vitele la adapat!
  Zicea unul pe blog, dati fuga, ca la exrementul zilei e concurs, cine linge mai cu spor, daca nu va grabiti s-ar putea sa pierdeti marele premiu!
  Altfel un an bun si cu spor la lins!

 68. bin batman Says:

  Apocalipsa dupa Roxana. Tare articolul. Eu asteptam apocalipsa Maya in 2012 dar daca tu zici ca incepe anul viitor asta e.
  Ce frumoasa si prospera ar fii romania daca ar fii castigat Geoana. Nici o criza, procurorii schimbati cu lachei de ai lui Patriciu si Hrebenciuc, liniste deplina, ministrii de mare calitate cum intotdeauna a dat PSD-ul. Si un Paunescu in locul lui Patapievici la ICR. Si un NUP pt Nastase. Si de ce nu, hai sa visam Vanghelie la cultura si Hrebe la interne

 69. m. Says:

  @ mgabim : avem nevoIE de educatie, desigur. dar ar fi de preferat NU cu profesori ca tine care scriu NEVOE in loc de nevoie, TREBUE in loc de trebuie si „ma ei la intrebari” in loc de „ma IEI la intrebari”. BTW, fizica tot asa de bine stii?
  DE genul asta de profesori chiar ca nu avem NEVOIE. de genul asta asta de profesori TREBUIE sa scapam cat mai curand.

 70. Radu Humor Says:

  Bai, nefericitilor, oricat v-ati screme voi sa gasiti niste politicieni mai naspa pe la celelalte partide, cu chioru-n frunte si cu boc premier sunteti de tot kkt :mrgreen:
  Pana la urma si Vanghelie la cultura suna mai bine decat astia pusi in fruntea unei tari ajunsa, adusa de ei , in sapa de lemn :mrgreen:
  Dar voi imbecililor nu va mai puteti opri de laudat si pupat niste nulitati pe care in alte parti nici la grajd nu i-=ar pune nimeni, ca ar muri animalele de foame cu asemenea specialisti.
  Fi-v-ar sa va fie de ras tot neamul portocaliu, in care vad ca s-a strans toata pleava acestei natiuni, si parca nu erau de ajuns idiotii din Romania , le-ati mai sarit in ajutor si cei de pe-afara, se pare ca mai indobitociti doctrinar si nu numai.
  Dar pe voi macar va inteleg ca v-ati tampit, ca nu sta nimeni de vorba cu niste retardati ce mai mult cad, decat vorbesc „in limbi” si alea aplicate unor cooruri de cimpanzei catarati in spatele unei natiuni invinse de atata mizerie si impostura.
  Hai, marsh la vidanjat si curatat toalete, imbecili fara leac ce sunteti :mrgreen:
  Bieti spalatori de cadavre politice….. :mrgreen:

 71. ramon Says:

  radu humor>nu esti tu umpic cam prost, umpic cam prost,nu foarte mult?
  numai umpic? umpic, umpic, asa umpic?cel mai umpic?
  ati pierdut desi era aproape impossibil de pierdut.
  numarul prostilor care i-au votat pe Crin si pe Geoana a fost imens.
  din fericire nu ati fost doar foarte multi ci si extrem de prosti. atat de agresiva v-a fost imbecilitatea incat ati creat o reactie de aparare in randul poporului.
  si ati pierdut.
  de prosti ce sunteti bey. si muriti de oftica. si o sa muriti si de foame ptr ca nu o sa mai aveti de unde fura si de muncit nu va pricepeti. doar sa lingeti in kur mogulii. si nici ei nu mai au bani.

 72. Plano Says:

  @ramon
  Nici in dos nu-i doare pe emigrantii care l-au facut presedinte pe sperjur. Si nu ma refer la cei care au votat efectiv, a fost optiunea lor, ci la cei care au votat indirect prin intermediarii portocalii ca Honorius si Branza.
  Nu simt pe propria piele „binefacerile” regimului perpetuat.
  Si tu esti printre ei?

 73. ALM Says:

  Mai draga Ramol, nu esti tu umpic cam prost sa te lauzi cu cea mai mare frauda din istoria contremporana a Romaniei. Nu esti tu umpic cam prost sa recunosti ca era imposibil de pierdut, dar frauda a depasit toate asteptarile? Alegerile din 1946 au fost un fleac pe langa cele de acum! N-au lipsit nici portocaliii cu matrace! Si ati votat soarele, fi-v-ar soarele al dracului!

  Nu esti tu umpic cam prost sa mai ne regulezi la cap dupa ce v-ati ales pungasul sef? Fiindca, poate n-ai inteles, dar peste 50% din locuitorii Romaniei nu-l recunosc pe Bashila presedinte! Este doar un biet cabotin care a ocupat prin frauda fotoliul lui Crin sau Geoana. Asa cum sunt ei, vai de capul lor, fara Servicii, fara Curte Constitutionala, fara Ministerul de Interne, fara STS, fara Branzele, Baconschii si Lubanovicii care au furat la greu prin ambasade!

  Bey asta umpic cam prost, posibil ca unii dintre noi sa moara de oftica, din cauza ca visau o Romanie Europeana si nu una africana, dar voi o sa muriti de oftica imediat ce o sa va convingeti ca_carmaciu’ v-a dat tzeapa si o sa platiti la greu langa noi, cei care stiam ce ne asteapta cu pedeleprele la carma tarii.

  Bey asta umpic cam prost, noi n-am pierdut mai mult decat pierdem de cand ne-am nascut! Dar a pierdut Romania, boule! A pierdut poate ultima sansa de a deveni un stat european, nu geografic boule, ci ca prestanta si comportament, tampitule!

  Bey asta umpic cam ramol, de ce sa lingem in kur mogulii? Sportiv, cum faceti voi, portocaliii? Daca n-au bani (si n-au ca i-a furat pe toti gasca marinarului) de ce sa ne pierdem timpul? Mai bine ne uitam la voi cum, din portocalii ati inceput sa va inverziti de ciuda ca v-a tras ditamai teapa! Si o sa va mai alerge si sindicalistii cand o da coltu’ ierbii, de o sa va rugati sa scapati numai cu un mangealâc …

 74. Setese Says:

  fetita…ce ai tata?? esti dusa rau cu pluta.
  baga un gangbang ceva sa mai eliberezi din tensiuni LOL

 75. ramon Says:

  mai renumarati voturile!
  ca oricum va ies mai multe decat neuronii din dotare!
  sunteti de un tembelism absolut!

 76. ela Says:

  cine nu-i cuminte, iata ce i se poate intampla:

  http://www.news20.ro/articol_Prigoana_-Sa-se-bucure-poporul-ca-n-am-pus-o-pe-Bahmutanca-sa-candideze_14108.html

 77. razvanrc Says:

  Fratilor, am si eu o problema. Ma tot chinui sa adaug pe blogul meu un feed de trafic dar cand vreau sa salvez codul html imi ramane doar un link, nu codul si nu imi apare nimic. Stiti cumva de ce imi apare asa??

 78. Plano Says:

  @razvac
  Te-ai banat singur! 🙂 🙂

 79. Rapsod Says:

  Pentru eternitate.

  Recuperând desertul de fecale
  Acum când se zăreşte Anul Nou,
  Măgarul trvestit ad-hoc în bou
  Ocheşte-n plin politica de jale;
  Nemernic pedelist cu botul plin de bale.

 80. octopus Says:

  Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…………………La Multi Ani !
  Potoliti setea din voi cu un pahar de vin sau sampanie ,ca de venin ………. avem timp o viata !!!

 81. Ion Beuca Says:

  http://beuca.wordpress.com/2009/12/29/a-mai-trecut-un-an/

 82. Roxana Iordache Says:

  @Tuturor. Mulţumesc pentru comentarii şi pentru urări, pe care vi le întorc, cu drag.

  @m, @ramon. Tocmai aţi făcut autoportretele suporterilor lui Băsescu. Bieţii de voi, aţi scăpat de la secţia agitaţi. 🙂 De fapt, lighioana miriapodă.

  @SeTeSe. Eşti un ţăran prost. Că există şi ţărani deştepţi. 😀

 83. Buddy Says:

  @ ALM,
  te rog nu te supara ca te intreb, dc. prin absurd nu ar fi Base, crezi ca am face o Romanie europeana(eu stiu ca oricum suntem europeni, chiar pe ultimul loc) cu Bostanacul (de Crin nici nu poate fi vorba) ?!
  eu zic ca Romania ar fi devenit in acea eventualitate o republica bananiera a mogulilor…
  Singurul care ii poate tine in friu pe acesti moguli insetati de banii vostri este doar Base si sti dece?
  Pune parul pe ei si ca sa nu-si piarda malaiul atit de greu furat , acesti moguli vor incepe cu daruri la poartaa marinelului, mai vorbim….

 84. ALM Says:

  @ Buddy

  Dragule, nu ma supar, doar citesc presa europeana. Daca renunti si tu la Evenimentul Zilei si la declaratiile din Modrogan, poate o sa-mi dai dreptate.

  Ce face Base? Tine in frau mogulii? Asta unde ai citit-o? Daca tine cva in frau aia este Romania! Ca nu cumva sa adopte o politica occidentala, ca nu cumva sa „aboleasca” nepotismul (sau filiatia, cum o fi corect?), ca nu cumva sa raspunda asfaltatorii pentru soselele solubile, ca nu cumva gradele militare sa fie date pentru merite intrinseci …

  Stii ceva? Putem discuta orice, putem chiar sa fim prieteni in virtual. Dar cu o conditie: renunta sa-l slavesti pe Base in fata mea!

 85. Buddy Says:

  @ Buddy ALM,
  Ptr prezent si viitorul apropiat alegerea mea ptr Ro. este Base, PERIOD.
  Dar eu nu sunt inregimentat in vreun partid asa ca oricind pot sa-mi schimb optiunea…oricum ar trebui sa terminati cu aceasta lupta in contradictoriu pe virtual si sa va impacati la gindul ca pe viitorii 5 ani Base e presedintele Romaniei…
  Sa ajutati nu prin opozitie de fronda ci prin realism la transformarea statului roman, conviins fiind ca in formula actuala este un stat perdant….
  Pina la un punct eu o inteleg pe Roxana in ura ei contra lui Base (doar i-a distrus cariera ziaristica), dar acest tip de discutii cu jigniri pe virtual nu-si au rostul…
  Eu rid infundat cind cineva il jigneste pe Buddy, este un personaj virtual, total diferit de persoana fizica actuala, cu simpatiile si antipatiile lui , cu un prieten de neinlocuit pe adevaratul lui nume de Buddy (amice, prietene,camarade…)
  Singura mare antuipatie pe care o am pe acest forum, nu este Roxana in ciuda jignirilor si temperamentului ei, este profa blonda din Chicago, care in ciuda ifoselor de prof scrie si actioneaza ca un antioccidental actual in limbaj, gramatica, simpatii politice,etc…
  eu cel putin recunosc ca datorita lipsei de contact zilnic cu limba materna , am inceput s-a scrintesc, dar e normal, sunt rupt de 20 de ani de ea….
  In fine sa lasam lucrurile asa cum sunt si hai s-o faem de Revelion…
  Noi petrecem noaptea dintre ani in Troy (la 40 km de granita cu Canada, unde in sala de spectacole si petreceri a bisericii Sfinta Treime,
  http://www.sfantatreime.com/,
  impreuna cu familiile prietene apropiate (am retinut 5 mese de 8 locuri)
  vom minca, dansa, simtii bine intr-o atmosfera romaneasca…
  Sala are vreo 400 de locuri este cladirea din dreapta bisericii, foarte spatioasa, inalta si mai ales ptr ca e interzis fumatul inauntru, f. placuta ptr astfel de petreceri… Dela 7:30 seara la 4:30 dimineata o tinem tot intr-un dans….Si binenteles ca sa va ricii putin vom afisa si ceva portocaliu….Nu te speria sunt si citiva bostanaci printre noi, mai tuciurii si care spre dimineata o iau spre manele, gen pe care noi il displacem total chiar dc ne folosim de el din cind in cind….
  In legatura cu nepotismul, a existat, ex ista si va exista pe toate partile si meridianele, asa ca asta este cel mai mic minus pe care ai putea sa-l invoci despre Base…
  Oricum cu stima si un sincer „La MULTI ANI 2010!” CU SANATATE SI PROSPERITATE, DOAMNE AJUTA.

 86. ALM Says:

  Distractie placuta Buddy! Nu ma speriu si, ca sa vezi ca nu tin cu „bostanacii”, iti trimit „maneaua bostanacilor”:

  LA MULTI ANI 2010! DOAMNE AJUTA SA … !

 87. Radu Humor Says:

  @ Roxana
  Ma gandesc ca in afara de imbecilii astia ce bantuie pe aici (dovada ca de „Roxania” le e frica de nu mai apuca sa-si dea si chilotii jos si-o iau asa, cu protectie tetra 😆 ), deci in afara de secureii astia mai sunt si o multime de portocalii dezamagiti cumplit de sfidarea impertinenta a Dictachiorului si
  nanobocilor, care ar trebui sa fie intr-un fel pusi in posibilitatea de a-si manifesta dezacordul cu minciunile lui Base (faptul ca pana la urma a recunoscut ca l-a
  „altoit” pe pusti si ca a oprit vizionarea casetelor cu votul din afara, cumulate cu recompensa pentru cei care au facut posibile fraudele,Baconschi, Prigoana, Oprea)).
  Cred ca s-ar strange cu usurinta cateva zeci de mii de semnaturi prin care sa se declanseze, inclusiv pe plan extern(Uniunea europeana), niste anchete care sa clarifice toata frauda strigatoare la cer.
  In fond nu trebuie dovedite decat 35-40.000 de voturi ajunse la Base si atunci C.C ar fi obligata sa reia decizia.
  Eu cred ca la banii PSD, ancheta ar putea fi incredintata chiar unor organisme/servicii externe, care cu siguranta ar putea dovedi mai usor toate neregulile.
  Pana la urma de ce credeti ca nimeni din greii lumii nu l-a felicitat ( cu exceptia lui J.Biden, care l-a sunat mai ales ca sa-i spuna sa trimita mai repede „carnea de tun „).
  Cred ca o strangere de semnaturi (mi se pare ca 100.000 sunt de ajuns) ar putea urni din loc niste anchete mixte pe plan intern(parlamentare) si extern si poate nu s-ar mai ajunge la ceea ce cu siguranta se preconizeaza:
  mari miscari de strada cu urmari din cele mai imprevizibile !

 88. Radu Humor Says:

  @Canadiene:
  ” eu cel putin recunosc ca datorita lipsei de contact zilnic cu limba materna, am inceput s-o scrintesc…”

  Acum e clar:
  te-a intarcat limba materna si te-ai apucat sa sugi din organe portocalii 😉
  Numai ca te-ai scrantit cu totul si nu mai reusesti sa deosebesti binele de rau, valoarea de impostura si frauda de legalitate.
  Se poate trai si asa, dar nu vad de ce te incapatanezi sa-i treci si pe altii strada spre sediul PD-L, folosind cele mai parsive metode ideologico-securistice 🙄
  Sau ma rog, de ce nu incerci si pe la alte mese din sala cu 400 de locuri, si te incapatanezi sa misionarizezi pe aici cu o incapatanare demna de o cauza mai buna ( sa stabiliti de ex. sexul ingerilor de la Sfanta Treime din Troy).
  Oricum distractie frumoasa, dar lasa politica acasa !

 89. mgabim Says:

  @buddy, si care este legatura „occidentalilor” cu securistii si pupincuristii?

 90. razvanrc Says:

  @Plano
  Am rezolvat intre timp problema. Am descoperit ca unele feed-uri de trafic nu sunt facute pentru wordpress. :mrgreen:

 91. Răgan Says:

  Off topic şi…nu prea

  Sorcova Divină (volum de nuvele)

  {…}Ce repede se varsă timpul în oceanul infinitului !Acuşi se făcu de prânz, îmbelşugat cu cele rostuite de Revelionul cel dintotdeauna cu fundu-n două luntre, grăbit să ia strtul în câteva ceasuri. M-am îmbuibat, ciugulind din toate cât-un pic, şi am trecut la somnul atât de binefăcător copiilor, fără obişnuita poveste – mereu alta – citită de mamaie.
  N-apucai să număr toate oile, când pe o muzică cerească îşi făcu apariţia o sanie cu propulsie cosmică primară, cu îngerească : avangardă, flnc-gardă şi ariergardă. Un singur ocupant – Ziditorul – care după ce a primit raportul Anului Vechi, ruşinat de numeroasele neâmpliniri, Îi ceru acestuia să-l ia de mână pe copilandrul An Nou ce aştepta pe puntea dintre ei şi să facă, din mers, predarea-primirea. O minunată linişte sufletească m-a cuprins. Eram martor la schimbarea în direct a anilor. Dar ce văd ? Spre mine se îndreaptă Sorcova Divină – aidoma cu cea făcută şi dăruită de mamaie – şi vorbe blânde dinspre Ziditor, în energia pură materializat, din care a creat tot universul infinit : – Ce nu poate să facă Anul, poate să facă un copil cu Sorcovă Divină în prima zi din fiecare an, dar nu şi pentru el anume ! A plecat aşa cum a venit, pe aceeaşi muzică cerească pentru Ziditor.
  Am văzut clar cum un înger s-a desprins din ariergardă, şi-n clipa următoare stăteam în genunchi în faţa lui, ţinând în mână Sorcova Divină, numai urechi la ce-mi spunea :- Ai fost ales să te implici, numai în bine, spre ajutorul, alinarea şi vindecarea sufletelor chinuite, zdrobite, pierdute ori nepăsătoare. Vei cerceta, de unul singur, acele cazuri fără semne pământeşti de rezolvare, auzite, văzute sau petrecute, numai cu ochii inimii şi mnţii, fără goarnă, hârtii sau confidenţe. Când hotărârea-ţi e luată, îndreaptă faţa spre Cer, şoptind : „ Eu sunt mâna, puterea şi voinţa îs la Tine !” Apoi cu grijă alege şi potriveşte vorbe ce se lipesc în cântarea Sorcovei ce i-o vei face celui demn de mila Cerului, mângâindu-i fruntea cu florile Divine. La vremea potrivită alege-ţi, din neam, pe copilul demn să preia Sorcova Divină, fără a uita că la cea mai mică şi nevinovată abatere a ta sau a urmaşului, veţi fi însemnaţi cu mustaţă şi barbă în trei culori, de care nu se scapă până la-ndreptăciune. Te ridică, deci, şi nu privi spre mine, că nu-s decât înger instructor în ceata Lui !
  Şi dus a fost . {…}
  Despre minunile făptuite de copilul cu Sorcovă Divină veţi mai afla…
  {…} Copii ai României veşnice ! cît vă aflaţi – oriunde – pe drumul dintre cele două găuri, nu care cumva să „scăpaţi” nesorcoviţi în prima zi a Anului, de către un copil curat la suflet.

  01.01.2010
  B.A. Răgan

 92. Radu Humor Says:

  @ Ragan
  Foarte frumos !

 93. Răgan Says:

  Sorcova Divină (continuare)

  {…} Parcă mai mult ca niciodată mă obseda ideea cum că lumea a fost şi trebuie să rămână a copiilor, cu acces limitat numai adulţilor copilăroşi , iar restul retur în …mamele lor, pentru reciclare ! Dominat de această gândire inflamantă, mă îndreptam, cu un ascuns spirit egoist al copiilor, spre Vasilica – o mândreţe de tinereţe de femeie, sărită peste 25 de ani, luată cu acte şi cununii de Vasile, păduraru cel mai chipeş din leatul său, ocolită de barză pentru al 7-lea an de la nuntă.
  Moliftele, babele şi sfaturile muierilor nu folosiră la nimic, iar destăinuirea Lisavetei – cea cu 11 copii – cum că mişelul de bărbat’s’u, cum de se uită la ea lung, cum şi rămâne grea, o convinseseră definitiv că acea „treabă serioasă” trebuie făcută – musai – la lumină, şi de ce nu, la lumina zilei, ca s-o vadă bine păduraru ; că doar nu s-a pomenit semănător cu glagorie, să arunce pe întuneric seminţele pe ogorul cel sfânt…
  Porţi frumoase, casă mândră, câinele hrănit din belşug şi legat, uşa casei descuiată, ce o deschid cu degetul mic , nu mai-nainte de a privi spre cer, şoptind cele obligatorii, şi iată-mă intrat în casa pădurarului unde mă întâmpină Vasilica, ce-şi scutura fusta uşor mototolită, mai ceva decât porumbaca moţată scăpată de sub pintenatul.
  – Vreau să vă sorcovesc, rostii eu încurajat de figura ei fericită.
  – Stai să vină şi Vasile, dus acuma alături să-şi tragă nişte nădragi noi, surprins că nu s-a dat câinele ca la om străin.
  – Ce mare te-ai făcut, mă încurajează păduraru revenit în cameră, în timp ce-şi aranjează cămaşa pe un semitur de brăcinar.
  – Vă rog să vă apropiaţi capetele, cam aşa ca în poza aceea de pe perete, comandă executată rapid chiar la înălţimea comodă a sorcovitorului. Şi îi dau drumul la colinda fermecată (mângâind pe rând capetele lipite, cu Sorcova Divină) în care spre sfârşit se contopeau cu dorinţa celor doi, vorbele alese şi potrivite: Sorcovă din flori de tei / Pân’ la anul să fiţi trei / Şi-ncă alţi copii doriţi / Mulţi ani să fiţi fericiţi ! După o scurtă pauză sunt pupat de fiecare pe câte un obraz, şi mâinile lor calde îmi îndeasă în buzunar câte un ban adevărat de hârtie…
  Tata care era un ochios, îi spune mamei cam pe timpul înfloriri buldenejului din curtea noastră, că Vasilica s-a rotunjit la burtă, urmând replica ei : – Dacă-i aşa, pregăteşte-te a-l boteza ! {…}

  01.01.2010
  B.A. Răgan

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: