CRIN, ASEARĂ, LA REALITATEA TV

Foto: Adevărul

Iosif Boda: Şi vă rog, nu mai folosiţi concepte ca maimuţoi, urangutani … nici măcar cu privire la Traian Băsescu.

Crin: N-am folosit concepte ca maimuţoi, urangutani. Am zis gorile.

😆

Crin rules.

P.S. Unde-a-nvăţat d-l Boda filosofie, maimuţoi, urangutani or fi concepte. Unde-a-nvăţat Crin şi cu voia dv., subsemnata, astea sunt cel mult noţiuni. Am fost rea, pentru că am vrut. Adică, dacă Iosif Boda l-ar fi avut în faţă pe Băsescu, n-ar fi mişcat în front. N-a prea mişcat nici în faţa lui Mircea Geoană, astă-seară. Dar asupra lui Crin Antonescu s-a năpustit. Şi l-a tot întrerupt. Şi tot degeaba. Crin nu poate fi oprit.

UPDATE: Uitasem. Lui Iosif Boda, pe vremea în care era şef de campanie electorală a preşedintelui Iliescu (când a fost bătut de prof. Emil Constantinescu), Eugen Mihăescu i-a zis „conceptul” de „hipopotam transpirat”.

56 răspunsuri to “CRIN, ASEARĂ, LA REALITATEA TV”

 1. nicole Says:

  Boda e un varan bashist, obraznic si expirat.
  Crin a reactionat foarte bine. :))

 2. Sandi Says:

  Citisem undeva ca ” hipopotamul transpirat” a primit de la portocalii o sinecura pentru fiica-sa !!
  Omu’ se exprima cam bolovanos !

 3. Alexandru Marin Says:

  Nu am inteles de ce dorea acest analist oranj sa fie prezent la investirea presedintelui Crin Antonescu? Trebuiau sa fie prezenti niste angajati de la morga, la cati morti l-au votat…

 4. CRIN, ASEARĂ, LA REALITATEA TV » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 27 December 2009 – Blog « Pericolul bipartidismului ? […]

 5. Ovidiu Says:

  http://stirea.wordpress.com/2009/12/27/o-scrisoare-a-mamei-lui-ion-iliescu-care-ii-cerea-lui-ceausescu-reabilitarea-sotului-ei-alexandru-iliescu/
  IN EXCLUSIVITATE O FOTOGRAFIE CU ION ILICI MARCEL (ION ILIESCU) ALATURI DE PARINTII MARICICA SI ALEXANDRU ILIESCU 1938. NU RATATI AM MAI ADAUGAT CEVA TARE!!!

 6. alex.dumitrascu Says:

  Asta-i motivul pentru care a aparut tot balamucul cu armele de la Ciorogarla, sa nu se vada reactiile astea internationale:

  http://euobserver.com/9/29194
  „Seen as a protégé of Romanian President Traian Basescu, Ms Udrea was the subject of a parliamentary inquiry in September, which recommended opening a criminal investigation into the way she used public money to fund media campaigns.”

  http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/article6968446.ece

  „Udrea, who has posed in a bikini as well as for professional photoshoots, will control a £3.3 billion budget for the development of Romania’s housing, infrastructure and tourism.

  A parliamentary inquiry into her work as tourism minister recommended opening a criminal investigation into her use of public funds. She rejected the claims as politically motivated and prosecutors decided the allegations were unfounded”

  E vorba de o serie de articole devastatoare aparuta in presa de prestigiu internationala la adresa toapei ministeriale.

 7. gelu Says:

  Pai de aceea a si fost lansata operatiunea gasitului armelor furate acum un an. 3, 3 miliarde de euro nerambursabili de la UE sunt mana cereasca pe mina ciorditorilor din PD-L in frunte cu Elena Udrea. Trebuie ca, boborul sa nu fie lasat sa afle ce tunuri de tunuri va mai trage toapa, jupineasa peste atita banet.

 8. alex.dumitrascu Says:

  http://archiviostorico.corriere.it/2009/dicembre/24/Romania_bionda_Elena_fondi_Ue_co_9_091224011.shtml

  „Romania, la bionda Elena e i fondi Ue
  La Udrea allo Sviluppo regionale nel governo che ieri ha avuto la fiducia

  Dura la vita delle bionde. Elena arrivò a Bucarest dalla provincia nel ‘ 92, a 19 anni, decisa a «diventare una persona importante». Figlia di un autista e una cassiera di Buzau si laureò nel ‘ 96 in Legge e Pubblica Amministrazione, diventò avvocato, vinse molte cause e fece buoni incontri. Il potente imprenditore Dorin Cocos la sposò; il lupo di mare e futuro presidente Traian Basescu la iniziò all’ alta politica. Oggi a 36 anni Elena Udrea è la nuova ministra romena dello Sviluppo regionale, responsabile di miliardi di euro in fondi dell’ Unione Europea.”

  Cred ca de aia a fost lansata, in presa internationala UDREA e in centrul atentiei. Mai ceva decat lebedele mancate de tigani la Viena.

 9. alex.dumitrascu Says:

  ps
  Statul asta al lui Basescu si al pedeleprelor a ajuns de rasul lumii.
  Noroc ca nu e si al meu si al majoritatii romanilor.

 10. Virginia Says:

  Crin Antonescu a ajuns la faza in care nu-l mai baga absolut nimeni in seama, indiferent ce ar declara. Daca observati unde si cand e invitat, si mai ales cu cine, este clar ca Crin e transferat deja in tomberonul de gunoi al politicii!

  Desigur, Roxana nu conteaza. Ea ii sprijina pe toti, pe rand, poate pica ceva! 🙂

 11. maca Says:

  cu deosebit regret trebuie sa recunosc ca a-ti avut dreptate cu privire la victoria lui Basescu.

 12. alex.dumitrascu Says:

  @virginia

  Deocamdata pica Basescu in cosul ala de care zici datorita rusinii nationale Udrea. Are succes la public, o plac toti „mogulii” internationali.
  Numai pedeleprele se fac ca nu vad, nu aud si nu le crapa opinca aia de obraz.

 13. Maria S.(Timisoara) Says:

  Ha, ha, ha, super postarea.
  Incepe sa-mi placa Dl.Crin Antonescu.
  Hipopotamul transpirat nu e bolovanos , ci agramat. Habar nu are de limba romana.
  Multumesc domnului, care a postat discursul lui Crin Antonescu la investire.
  Au pus-o pe uda si rea, acolo unde poate fura mai bine.
  Iar noua ni se cere sa strangem din dinti.
  Kalashnikov de Goran Bregovici.
  Si un miracol in 2010 sa scapam de raii, care jefuiesc Romania.
  Cu drag, Maria S.

 14. drag_queen_geoana Says:

  pt deontoloaga si culta lu peshte ( care peshte, nu stim):
  cand oi termina…de visat la crin cel irepresibil si care nu termina prea usor, poate bagi matale un oki aici ( ca prin cultura generala…de unde??), si vezi ca notiune si concept sunt sinomine:

  http://dexonline.ro/search.php?cuv=notiune

 15. BlueEyes (Timisoara) Says:

  Intr-o societate in care toti santajeaza si sunt la randul lor santajati, in care compromisul politic (atat de laudat zilele acestea) se realizeaza nu in urma negocierilor asupra unor programe, principii sau viziuni, ci prin fluturat de dosare si chiar zornait de catuse, in care smecheria politica e ridicata la rang de arta iar jocul murdar este aplaudat cu sarg, cine sa-l mai aprecieze pe Crin Antonescu ? Cine sa pretuiasca un personaj pe care nimeni nu il poate momi cu promisiuni de marire, pe care nimeni nu il poate manipula cu dosare si care isi risca la propriu cariera politica, luptand cu mainile goale pentru principiile si valorile in care crede ?
  Intr-o tara in care nu mai exista eroi, intr-o tara plina de oportunisti, intr-o tara care nu mai reactioneaza la marlanie, la minciuna si la mizeria morala, un om normal nu mai are nici o valoare … Din pacate …
  In conceptia domnului Boda, consecventa te transforma intr-un bou. Folosind acest cliseu absolut stupid, uita de faptul ca orice interpretare a vorbelor si a faptelor se face tinand seama de nuante.
  Conform DEX, definitia termenului este urmatoarea:
  CONSECVÉN//T ~tă (~ți, ~te) 1) (despre persoane) Care acționează în conformitate cu principiile proprii; credincios convingerilor sale.
  Iar daca Antonescu e „bou” pentru ca isi respecta convingerile, ma declar si eu „bou” (ma rog, „vaca”) ! Si prefer sa fiu un asemenea animal, decat o „lichea” fara caracter …

 16. Marius Mina Says:

  Tariceanu dupa postul Craciunului 😉

  Călin Popescu Tăriceanu, este de părere că social-democrații vor încerca, în curînd, să ia capul liberalilor, în numele creerii unei scene politice bipartinice care va lăsa în viață doar două partide: PDL și PSD.
  El mai spune că PNL este condus, în acest moment, de interese personale.

  ”Foştii colaboratori întru proiectul Johannis, vor pune gând ‎rău PNL”
  Cel mai mare pericol pentru PNL este o înţelegere tactică între ‎PDL şi PSD” scrie Tăriceanu pe blogul propriu. ”Această înţelegere va avea ca scop marginalizarea PNL şi pregătirea ‎terenului pentru ‎bipartidism prin introducerea votului uninominal neproporţional ‎‎(majoritar), în unul sau două tururi. ‎
  Nimic nu le-ar conveni mai bine foştilor colegi din FSN decât un sistem politic ‎simplificat, în care să îşi împartă puterea. PSD şi PDL sunt adversari, dar asta nu îi va ‎împiedica să colaboreze pentru a marginaliza PNL. Cum? Simplu: împărţindu-şi ‎puterea la nivel local şi introducând sistemul de vot uninominal majoritar, ‎neproporţional. Aşteptaţi să se limpezească apele şi ‎în PSD şi veţi vedea cum foştii colaboratori întru proiectul Johannis, vor pune gând ‎rău PNL”.‎ Fostul premier mai susține că ”Este timpul ca toţi liberalii să înţeleagă acest lucru şi să lase deoparte politica ‎‎„romantică” a bătăliilor în declaraţii. A venit timpul pentru realpolitik.‎ PNL este partidul clasei de mijloc. ‎Din păcate, clasa de mijloc a fost cea mai lovită în 2009 de guvernarea PSD-PDL. ‎Amintiţi-vă că impozitul forfetar care a dus la falimentul a 100,000 de firme a fost ‎introdus de un ministru PSD. ‎Nu vreau să spun cuvinte tari, dar PSD-PDL au avut o guvernare programată pentru ‎distrugerea clasei de mijloc din România. Adică a votanţilor noştri, a oamenilor care ‎votează PNL şi care reprezintă motorul relansării economice a României. De aceea, ‎am şi spus acum câteva săptămâni că trebuie să luăm în calcul intrarea la guvernare” susține Tăriceanu.‎

  ”PSD și PDL vor face tot ce le stă în puteri pentru a ‎scoate PNL pe tuşă”
  ”Politicienii din PDL şi PSD ştiu foarte bine de ‎pericolul reprezentat pentru ei de PNL. Şi vor face tot ce le stă în puteri pentru a ‎scoate PNL pe tuşă. Vor începe asaltul asupra primarilor noştri şi aleşilor noştri locali ‎pentru destructurarea partidului şi vor încerca să impună un sistem de vot uninominal ‎majoritar pentru a elimina PNL de pe scena politică.‎ Eu cred că vom rezista acestui asediu şi că vom reveni la putere. Dar pentru asta ‎trebuie să facem o politică realistă şi pragmatică bazată pe o strategie coerentă şi ‎compatibilă cu interesul PNL pe termen lung. Din păcate PNL pare mai degrabă în ‎acest moment ghidat de interese personale, fără a avea o viziune şi un obiectiv ‎strategic care să-i permită să-şi continue tendinţa ascendentă amorsată în 2004”

 17. Marius Mina Says:

  PSD e dusmanul liberalilor? Si cand a guvernat cu sprijinul lor in parlament tot dusmani erau?

 18. BlueEyes Says:

  Pai din moment ce nu il mai sustine pe CPT, sigur ca PSD este considerat dusmanul liberalilor. Atitudinea este rentabila astazi, avand in vedere viitoarea candidatura a personajului, la presedentia PNL. Maine, in functie de interesul zilei, o eventuala prietenie cu PSD va fi socotita indispensabila pentru realizarea „interesului national” …

 19. integru Says:

  cine-i Crin?…

 20. BlueEyes Says:

  @integru
  cineva …

 21. Roxana Iordache Says:

  @nicole. Nici nu ştiu dacă, în nebunia ultimelor luni, am apucat să-ţi urez bun venit. Oricând! 🙂

  @Sandi. 😀

  @Alexandru Marin. Bad boy! 🙂

  @Ovidiu. Unde tot găseşti tu poze inedite? 🙂

  @alex. dumitrascu. Excelentă intervenţie! Mulţumesc mult.

  @gelu. Correct!

  @Virginia sau @m. etc. KK prost şi obsedat. 🙂 Există şi travestiţi respectabili, tu nu eşti dintre ei. Îţi place să te calc în picioare.

  @maca. Din păcate.

  @alex. dumitrascu. Opinca e fină faţă de obrazul lor.

  @Maria S. (Timisoara). Boc s-o fi referit la dragă Stolo, că el scrâşneşte. :mrgreen:

  @drag_queen_geoana. Comentariu la fel de inteligent ca şi nick-ul. Pentru cine buchiseşte din dicţionar, sigur că pot fi acelaşi lucru. 😀

  @BlueEyes (Timisoara). Frumos!

  @Marius Mina. Se pare că nu mă lasă să-l las în pace. :mrgreen:

  @integru. Ar trebui să ştii, altfel ţi-ai fi ales alt nick.

 22. mgabim2009 Says:

  m urmarit si noi interviul. Crin a fost fara nici un fel de reticenta „EXCELENT” Boda se pare ca s-a transformat intr-o pedelepra! Cum de altfel se pare ca se converteste cam intreaga echipa de la Realitatea. Se pare ca incetisor incetisor o iau spre „dreapta” lui Basina primul tar la tarii…
  Am citit (nu ma intreba unde ca la cit citesc eu greu sa-mi amintesc) CNA intentioneaza ridice dreptul de emisie al Antenei 3, daca asta se va intimpla (si eu sper sa fie doar o chestie aruncata in aer) anii de „democratie” Basciene ne vor duce in PARADIS!
  @Rox ai pe blog o gramada de lighioane, dar doua din ele m ( hermafrodit dupa parerea mea) si buddy se pare ca au decis ca eu sint un fel de targhet al lor. Am apreciat ca tu ai facut tot posibilul sa le mai tai din „aripioare”. Tipii sint pedelepre fie prostite fie cu state de plata. Lasa-i in plata lui Dumnezeu. Noi avem o vorba mare, Sa nu ajunga Basescu sa fie urat de alde indivizi precum M si buddy…

 23. Plano Says:

  Asaltul mediatic de imblanzire a SCORPIEI !!!!

  De cateva zile, mai exact dupa ce liberalii si social-democratii l-au lasat in ofsaid pe sperjuru’ presedinte Basescu, a carui competenta se masoara in numaru’ de boci, a inceput o sustinuta campanie mediatica de a-l imblanzi pe curajosul lider PNL, Crin Antonescu.
  Daca n-au reusit sa-i incoloneze pe liberali in partidul prezidential, cantaretii lui Basescu au inceput sa lanseze fel de fel de „analize”, precum ale lui Racaru, pe Ziare. com, in care prevestesc sfarsitu’ liberalismului in Romania, sau altii, precum Boda Iosif si analistii de pe Realitatea Tv, care incearca sa smulga liderului PNL promisiunea ca, daca nu participa la guvernare, macar sa acorde o perioada de gratie …auzi, noului guvern.
  Care nou, zice corect Antonescu, ca e acelasi guvern, cel de acum un an!
  Nu PNL a intrat in capcana, ci insusi Basescu si camarila sa de profitori!
  In scurt timp vor da socoteala, asa cum ii place sa minta propagandistic Basescu, chiar poporului.
  Fiind vechi si mucegaiti, basescu si boc nu vor beneficia de nicio saptamana de liniste, cu atat mai mult nu vor avea vreo luna de miere.

  Mai periculoase sunt miscarile din interiorul PNL. Tariceanu crede ca daca PNL ar fi acces acum la guvernare, alaturi de Basescu, erau sanse ca in cativa ani sa ajunga partid de mase. Asa… se teme ca PSD, din opozitie, va complota cu PD-L pentru modificarea legii electorale si scoaterea PNL din joc… prin introducerea uninominalului majoritar, dezastros pentru un partid care obtine un procent sub 20% pe tara.
  Tot mai realist este Crin Antonescu. Relatiile politice bune cu PSD ii asigura garantii ca Legea electorala nu se va modifica in sensul dorit de PD-L. Nici UDMR n-ar fi avantajata de uninominalul majoritar.
  PNL in opozitie este, alaturi de PSD, o alternativa credibila de guvernare in cazul in care portocaliii lui Basescu vor esua.

 24. Roxana Iordache Says:

  @mgabim2009. Îmi pare rău că în absenţa mea (cam lungă în ultima vreme), lighioana postează abjecţii, iar @Buddy, cât îl duce pe ei restul de neuron. Oricum, consideraţiile nesimţite nu pot atinge o doamnă ca dv. şi un om întreg.

  @Plano. Vezi ce înseamnă să-ţi dai voie să gândeşti liber? Superb ce-ai scris. Şi asta nu doar pentru că îmi convine mie. 🙂 Ci pentru că e logic impecabil. Şi fundamentat pe fapte. Eu cred că sunt premisele unei coaliţii pe termen lung, evident, cu unele condiţii (una fiind o curăţenie generală în ambele partide). Sincer, nu ştiu ce l-a apucat pe Tăriceanu. Am să scriu despre asta.

 25. Radu Humor Says:

  Prestatiile excelente ale lui Crin Antonescu, il fac uitat pe Base care la un moment dat parea sa impuna un tip de discurs politic.
  Teama taraturilor portocalii ca Antonescu „scapa” in lider autoritar, cu mare aderenta la populatie, ii face sa indrepte asupra lui toata marsavia de care sunt plini pana la refuz.
  Numai ca din pacate atacul se intrezareste si din interiorul PNL, unde se cumpara constiinte pentru a darama mitul Antonescu.
  Daca PNL va sacrifica liderul de dragul accederii la guvernare, in cel mult un an se varsa in PD-L, dar Crin Antonescu va deveni liderul miscarii de rezistenta a celeilalte jumatati de Romanie tacuta (pana acum!), care va dobori cangrena portocalie .

  P.S. Celor care intreaba cine-i Crin, le raspund eu :
  Viitorul Presedinte al Romaniei !

 26. George Serban Says:

  @R La multi ani, inca o data! Imi esti datoare! Te-am cadorisit cu inregistrarea din Parlament. Vreau si eu emisiunea de aseara. N-am stiut si am prins doar sfarsitul!

 27. Florin Matei Says:

  Radu Humor zice bine, la fel şi mgabim2009. De la Boda nu am avut niciodată niciun fel de aşteptări: tipul e portocalez până şi-n cerul gurii! Cum sunt, de-altfel, şi alţi inşi cu pretenţii din zona dubioasă a analiştilor politici. Veţi vedea că aparenta imparţialitate a acestora se va risipi, în curând, ca un fum. Că vor apărea tot mai mulţi cântăreţi în struna portocaleză. Se vor înghesui mai ceva ca vulgul la fasolea cu ciolan. Nu mă credeţi? Păi, hai să procedăm la o sumară trecere în revistă: TVR poate fi socotit un post deja amanetat de puternicii României; imperiul media al lui Adrian Sârbu este, şi el, adjudecat; B1 TV + OTV, în slujbă, pe vecie, Realitatea o cârmeşte, şi ea, pe aleea oranj cu toată viteza; mai rămâne Antena 3, singurul post de televiziune pe care îl văd ţinând steagul sus şi în continuare. În presa scrisă, peisajul e la fel de deprimant: toate redacţiile ziarelor sunt pline de ridicători de osanale pentru partidul biruitor şi tătuc, iar Cotidianul e pe cale să se închidă (semnal clar că Vântu s-a făcut mogul cuminte). În aceste condiţii, e de presupus să scape cine poate. Şi, la fel, să reziste cine poate.

 28. Elena Says:

  Din pacate am unele reticente ca ar fi perfectiunea intruchipata Crin Antonescu. Dar, mi se pare ca este un lider politic asa cum imi place mie, care incaseaza realist loviturile si care reactioneaza civilizat, cu armele din dotare, fara marsavie de „neam prost”. „Ba pe-a ma-tii” este deja un lait-motiv in tara asta… si datorita presedintelui (care nu ma reprezinta deloc pe mine!).
  Dar, despre Iosif Boda… hm, nu stiu daca merita sa scriu ce stiu! Il stiu de vreo… 25 de ani, din perioada cand era la catedra de „filosofie” a Academiei… stiti voi. Era o nulitate, care uita ce seminar sau curs are si in ce amfiteatru… si era acolo doar pentru ca partidul voia reprezentativitate pentru minoritati… Deci… trageti voi concluziile!
  Felicitari pentru acest blog interesant, Roxana!

 29. Ionel-Costel Popescu Says:

  Mi-a placut raspunsul lui Crin 🙂

 30. ela Says:

  buna Roxana, si tuturor 🙂

  „Adică, dacă Iosif Boda l-ar fi avut în faţă pe Băsescu, n-ar fi mişcat în front. N-a prea mişcat nici în faţa lui Mircea Geoană, astă-seară. Dar asupra lui Crin Antonescu s-a năpustit. Şi l-a tot întrerupt. Şi tot degeaba. Crin nu poate fi oprit.”
  ……………………….
  Perfect adevarat zici Roxana.

  Am vrut sa comentez imediat insa am zis ca e Craciun si sa ma abtin.
  Am vrut sa zic ca deontologii 😆 pro basescu :mrgreen: ataca opozitia :mrgreen:

  Boda l-ar fi mancat pe Crin.
  base va fi sustinut de pressa sa faca ce vrea cu tara, corect e cu romanii, mai nou asa se vorbeste in PD. ROMANII, romanii vor ramane fara slujba, romanii…..au ales, romanii vor avea…niste surprize…. bla,bla….

 31. Dan Says:

  Iosif Boda, „hipopotanul transpirat”, in a doua jumatate a anilor ’80 a fost pro-decan la catedra de „Socialism Stiintific” a „Academiei Stefan Gheorghiu” iar prima lui sotie lucra tot la St. Ghe., catedra de Drept Administrativ. Atat el cat si consoarta-i erau notorii privind trecerea examenelor de catre studenti: nimeni nu putea promova fara sa li se aduca din provincii papornite si desagi cu legume si fructe, lazi si chiar acvarii masive cu peste proapat, saci de cafea boabe, sucuri de toate felurile, bauturi fine (in special Wisky din partea celor care lucrau la protocoalele de stat), imbracaminte cat cuprinde etc etc etc. Adresa de resedinta a sotilor Boda era cea mai cunoscuta de catre studentii contribuabili; era si zicala „la Boda se mergeeee, ca se treceeeee”. Cei doi erau tot atat de notorii de curvari si scrabos de libidinosi! Nu mai interesul si dezmatul reciproc acceptat i-au tinut impreuna pana in ianuarie 1990. Cand a disparut COCINA St. Ghe., s-au despartit si porcii nerusinati, Boda dar, in special Iosif Boda n-a disparut din viata publica! O face pe ‘formatorul de opinie’ si pretinde respect si apreciere din partea celor care-l vad si asculta! VAI MAMA LUI DE IMPUTIT SI IMPERTINENT!

 32. octavpelin Says:

  Rox,ia uite cine vorbeste?!,Acest ipochimen,pe nume de Yoska Boda,nu are caderea morala ,sa adreseze vreun repros ,mai ales lui Crin Antonescu!
  Yoska Boda,ar trebui sa dea niste raspunsuri ce a facut cu banii primiti de la Costea ,pentru infiintarea APR,sau xcu scrisoarea catre presedintele Emil Constantinescu?! O zi placuta!

 33. Radu Humor Says:

  Nu stiu de ce, dar fara sa cunosc amanunte de genul celor dezvaluite de @ Dan, impresia pe care mi-a facut-o acest pupincurist comunist, corespunde exact cu ceea ce am aflat acum despre el.
  Se pare ca aceasta categorie se distinge prin abjectie si oportunism disperat, agatandu-se de putere ca inecatii de paiele ideologice ramase de la ospatul ideologic a activistilor comunisti impotriva carora lupta Basescu de-i arunca pana-n cele mai inalte sfere ale puterii portocalii.
  Cum vreti ca un asemenea butoi de linguseala si parvenitism gretos, sa-l vada cu ochi buni pe un excelent politician in devenire cum este Crin Antonescu, mai ales ca pe langa el, n-ar avea niciodata sansa sa se afirme cu filosofia lui
  imputit-nadusita :mrgreen:

 34. Radu Humor Says:

  @AlexDumitrascu
  Ai dreptate!
  Si WashingtonTimes si Bild si International Herald, si Kronos au pe prima pagina comentarii la scandaloasa numire a unei tiitoare de foonduri la cel mai banos minister infiintat parca special pentru ea( probabil a fost cadoul de ziua ei, facut de omul apelor care parca n-a mai vazut in viata lui decat dame de prin bordelurile din porturile pe unde-si arunca ancora si samanta de scandal).
  De data asta au serbat aniversarea de 36 de ani ,in marea famiglie (din care inca se mai incapataneaza sa faca parte si Maria) la o vila din Sinaia, unde au mai fost prezenti de ochii lumiii si Boc, Roberta Anastase si Cocos pe post de cerb 😉

 35. Radu Humor Says:

  @Florin Matei, daca eu le zic bine(multumesc !) tu nu le zici rau deloc acestor carpe portocalii, ce vor sa imunde ecranele cu balosenia lor portocalie.
  Eu daca-as fi in locul lui Voiculescu, as intrerupe macar pentru o luna toate emisiunile Antenelor si Jurnalul National, pentru a le arata dobitocilor care au votat pentru un „blid de linte” cu cel ce aduce din nou in massmedia partidul unic, spre a
  readuce atmosfera de dinainte de ’89, pe care se vede ca unii au uitat-o, iar altii n-au stiut-o :mrgreen:

 36. Radu Humor Says:

  Mai mult, raman la parerea ca prin emisiunile lor de dinainte de al doilea tur (ultimile 2 zile), atat Bdea , cat si Ciutacu au contribuit masiv la trecerea unui numar de voturi dintr-o tabara in alta, si cu toata prestatia excelenta a lui Crin , Geoana n-a mai putut fi salvat !
  M-a surprins neplacut ca intr-un recent interviu, Prostcadracul asta n-are macar bunul simt sa aminteasca de aportul lui Crin in campania lui de perdant perpetuu.
  Dar vorba aia , zi-i Geoana si gata……

 37. umanitate Says:

  Si Crin a mai spus…:”in spatele lui Traian Basescu a stat SRI, SIE, STS, Parchetul general, DNA”.

  A stat si vor mai sta multa vreme…

  Si peste cei 5 ani vor mai sta cand va fi depusa candidatura lui Boc sau a lui Videanu…la fel cum s-a intamplat si la rusi cu Putin care a fost succedat de marioneta sa Dmitri Medvedev.

 38. CLIO Says:

  umanitate, dar in spatele lui Mircea Geoana cine a stat?
  😉

 39. theodora0303 Says:

  Draga Roxana
  Vreau sa te intreb pe tine si pe cititorii blogului tau:
  Ce parere aveti despre faptul ca oricine poate sa deschida un cont pe Twitter sau Facebook pe numele unei alte persoane?
  Sigur ca poate sa fie un om bine intentionat, un admirator care nu urmareste altceva decat sa isi arate dragostea si/sau stima dar daca este o persoana este rau intentionata?
  Voi cum ati reactiona?
  http://theodora0303.wordpress.com/2009/12/28/cum-ati-reactiona-daca-cineva-ar-deschide-un-cont-pe-numele-vostru/
  Cu deosebit respect

 40. umanitate Says:

  Nu cred ca in spatele PSD-ului a stat acum una dintre agentii pentru ca nu mai sunt la putere ca sa ii poata controla. Probabil exista unele legaturi pastrate pentru ca nu se stie niciodata cine vine la putere la urmatoarele alegeri. Asa cum a spus si Victor Ponta: „PDL-ul a furat mai bine ca noi”, insa astia au furat singuri de data asta. Sunt convins insa ca la alegerile din anii trecuti PSD a furat ajutat si de agentii si institutiile locale cum s-a intamplat si acum si la alegerile europarlamentare. Problema care se pune este de ce aceste agentii pot fi asa de mult folosite in interesul de partid. Nu imi imaginez ca in alte tari cu democratie consacrata este cu mult mai diferit si ca agentiile nu ar fi la cheremul puterii insa la noi este prea de tot! Pe cand la ei se poata mai cu manusi si nu la o scara atat de larga, la noi totul este la vedere si ne-am obisnuit ca anormalul sa fie normal.

 41. gabi Says:

  @Rox, multumesc pentru raspuns. Dar nu-ti face nici o problema, tipii ma amuza.

 42. mgabim Says:

  gabi = mgabim

 43. ramon Says:

  este induiosator sa vezi atata prostie concentrata pe un singur blog. doar cel al lui Ciutacu va depaseste.
  Crin este nulitatea perfecta. va fi aruncat in curand de la sefia PNL si va disparea intr-o dulce uitare.
  cat despre sustinatorii mortaciunii, nici o problema, Geoana e un alt Crin, se poate inlocui oricand originalul.
  e o placere sa va citesc din cand in cand sa vad cum fierbeti de furie. si de prostie. dar de asta din urma nu va dati seama, sarmanii de voi!

 44. CLIO Says:

  Radule, ai dreptate, Mazare este ales pentru un blid de faina si malai!PeGeoana il mai salva doar Dumnezeu!
  Sa-i multumeasca soparlei Crin?
  Din contra!

 45. Lotte Says:

  eu as fi folosit babuin in loc de gorila ;;) 😀

 46. tuteavsnietzsche Says:

  :)))))))

 47. umanitate Says:

  Bai ramon si cu fratii tai…Eu zic sa nu te induiosezi prea mult pentru ca o sa ai nevoie de lacrimi cand o sa-ti plangi de mila si o sa te cam usture in dos din cauza alegerii facute. Vedem noi mai incolo cine plange pentru cine. Rabdare sa ai caci de naivitate vad ca nu duci lipsa.

 48. tuteavsnietzsche Says:

  Am urmarit inregistrarea. Tot slab se prezinta domnisoara Crin Antonescu. Parca este eu acum 10 ani :))) nu are sanse sa se maturizeze. „slugoi” auz’ dom’le… nu s-a dezvatat de „zicerile” despre care si CTP ul i-a atras atentia.

 49. ny Says:

  „curajosul lider PNL, Crin Antonescu”? „excelent politician in devenire cum este Crin Antonescu”? „Crin Antonescu va deveni liderul miscarii de rezistenta a celeilalte jumatati de Romanie tacuta”? Sunteti cu pluta, nene! 😆

 50. Radu Humor Says:

  Bai, ghiolbanilor!
  Voi in afara de hahaiturile Piratului si desuurile nutzicai nu pricepeti nimic(mai si intinezi numele lui Tutea nefericitule, sau ai impresia ca ala-i vreun bulibasa de-al vostru :mrgreen: ) ?!
  Din fericire mai sunt destui romani care pricep, inteleg si apreciaza un discurs ca al lui Crin Antonescu, in timp ce voi, ce erati dobitoci si-nainte, acum de cand v-a culturalizat Base pe Etno, Taraf si Otv nu va mai deosebiti de celelalte rumegatoare.
  Chiarsunt curios cu cat o sa creasca numarul bovinelor
  la urmatorul recensamant 😉

 51. Plano Says:

  @CLIO
  Lasa politica! Nu e pentru tine.
  Nici primaru` Sectorului tau nu a avut o soarta mai buna in fata lui Base. N-are voie sa mearga mai spre centru de Dristor.
  Tu cocheteaza cu mondenu`!

 52. atitudini Says:

  Alianta pe fata cu PSD nu o vad ca pe cea mai buna optiune.

  Discutii da. Coalitii ad-hoc pe teme de interes, da.

  Dar, tinand cont de diferenta majora de electorat intre PSD si PNL, nu cred ca e benefic amestecul. Mai mult, ii da si marinarului apa la moara.

  Stiu ce poate pierde PNL aici. Nu vad ce castiga… un acord semnat si sustinerea in cazul alegerilor din colegiul 1 nu ofera nicio siguranta in ceea ce priveste nemodificarea legii electorale.

 53. tuteavsnietzsche Says:

  raducule ce mai faci dragutzule? Asta-i discursul intelectualului de „rasa” ?
  Imi doresc sa polemizez cu tine… dar nu poci sa ma scobor in scorbura intelectului tau.

 54. m Says:

  @ plano : ha,ha,ha !
  si as adauga : nici macar cu mondenu’…
  LMA !

 55. Florin Says:

  La moguli ? La moguli aia de care vorbea D-nul Crin ca : MANIPULAAAREEEE.. !!

  ”Reperul Moralitatii ” HELL YAA !! :)))

 56. CLIO Says:

  „moa”, ha ha ha, tu nici macar cu bunul simt!
  🙂
  Ma urmaresti, cata dependenta am creat!
  🙂 🙂

  Planorica, la multi ani cu multa sanatate!
  Mai multe pe email!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: