ŞEF AL STS SAU ŞEF DE SALĂ LA BIRT? VA ACCEPTA SRI SĂ FIE UMILIT DE STS? ŞI STATUL ROMÂN SĂ DECADĂ SINISTRU?

Chemat la audiere la Comisia parlamentară de Apărare, în chestiunea folosirii STS în frauda electorală, şeful Serviciului de Ascultări Ilegale şi de Blocare a Blogurilor Oamenilor, Marcel Opriş, s-a luat de Iosif Buble, pe motiv că a acuzat STS pe blogu-i. Şi l-a avertizat pe Ioşca, arătându-l cu deştu’, că ar fi trebuit să nu scrie ce-a scris sau măcar să retragă, după comunicatul STS şi că dacă vrea trafic, să vină la el să-i dea „altceva”, şi că să-şi amintească jurnalistul-blogger ce-au vorbit ei „atunci”, când s-au întâlnit „acolo”.

Adică, şeful STS, cu o atitudine de şef de sală de birt, recunoaşte că e una din sursele blogului pe surse. Şi intimidează, cu o atitudine împrumutată de la cea a preşedintelui în exerciţiu Băsescu. Pentru care a furat şi degeaba neagă, din moment ce afirmă: „S-au întâmplat aşa cum au fost stabilite şi aprobate” şi „Nici un angajat al STS nu a făcut altceva decât ce avea misiuni”. Mai ales că dintre ei provin din Securitate, chiar diviziunea care se ocupa de dezinformare, după cum au dezvăluit Andrei Bădin şi Iosif Buble.

Şi le-au blogat blogurile. L-au blocat ei şi pe al meu, pentru că sunt impotenţi. Nu sunt în stare de altceva, decât de diversiuni, furăciuni şi blocaje. O gaşcă sinistră, la nivel naţional, căreia nici mafie nu-i putem zice, pentru că am jigni mafia. În acea structură criminală, există cel puţini o noţiune de onoare. La ăştia, doar mizerie. Sunt derizorii şi au coborât ţara în derizoriu. Sunt curioasă dacă SRI mai acceptă această degradare pentru alţi cinci ani, ceea ce nu poate însemna decât deteriorarea ireversibilă a statului român.

Ca un creier neventilat prea multă vreme ca să mai poată fi viabil chiar dacă organismul ar mai putea fi resuscitat.

S-a furat pentru Băsescu din soft, s-a furat ca să corespundă softului comandat, s-a furat din gros. Şi cineva va deconta. În frunte cu Videanu, comicul-şef al României, care vorbeşte pentru cretini, când susţine că la o secţie de vot, cea de la Paris, ar fi putut vota 5 persoane pe minut. Sau că nu există nenumărate procese verbale măsluite, cu rezultatele inversate în favoarea lui Băsescu.

Geoană a câştigat detaşat. TOATE serviciile ştiu foarte clar asta. La ora 16, Geoană avea 53-47. Sunt 6 puncte care nu se puteau, fizic, remonta până la ora 9 seara.

Infractorii lui Băsescu a furat cu sutele de mii de voturi, ca să iasă conform shiftului din soft comandat de Băsescu, cu patru minute înainte de exit-poll-uri, live, în faţa naţiunii.

Autoritatea Electorală Permanentă, din care face parte femeia care a fost la cârciumă cu Băsescu şi gaşca în seara alegerilor din care a ieşit EBA europarlamentar cu turism electoral, a acoperit informaţia de-o gravitate capitală că au fost aproape 14000 de votanţi multipli!!!!

Acum, pe lângă turism electoral, a fost fraudă prefabricată, CNP-uri inventate, voturi ale morţilor, semnături în fals, procese verbale falsificate, rezultate inversate, mită în sediile electorale, proces electoral dirijat – vezi flagrantul Slatina.

Probele livrate de PSD, Curţii Constituţionale – prin eminentul tânăr avocat Dan Şova – sunt indubitabile, pentru orice om cu mintea la el. Sunt strigătoare la cer. Sunt uluitoare chiar şi pentru regimurile personale sud-americane. Nici chiar Chavez n-a reuşit să-şi măsluiască referendumul anticapitalist. Congo e mic copil faţă de ce s-a întâmplat la prezidenţialele din România.

Nici la alegerile contestate de la Chişinău nu s-a furat chiar aşa. Iar tembelul de Chirtoacă a făcut fraudă în R.Moldova pentru Băsescu, adică l-a ajutat pe Băsescu să facă mai rău decât le-a făcut lor Voronin la alegerile anterioare, cele contestate şi care au fost repetate, la verdictul Curţii Supreme de la Chişinău.

Dacă până şi în acea zonă gri, cu toate ameninţările – chiar cu moartea – la care erau expuşi, magistraţii au dat decizia corectă, a repetării alegerilor, constatând că au fost fraudate, cu atât mai mult are această datorie Curtea Constituţională a României, ţară aliată în NATO şi membră a Uniunii Europene.

Băsescu s-a întâlnit cu domnii Vida şi Predescu şi i-a şantajat. Ne amintim de faimoasa listă a lui Coldea, de fapt, bileţelul pentru Băsescu, cu judecătorii de la Curtea Constituţională şantajabili pe motiv de dosare. Ei ar trebui să scape de frică şi să raţioneze eficient: dacă Băsescu nu mai ia un nou mandat, nu mai are cum să-i şantajeze.

Coldea e angajat al SRI. GeorgeMaior ştie foarte clar că Mircea Geoană a câştigat alegerile. Şi că voturile noastre au fost furate grosolan. Cu sutele de mii.

Întrebarea este dacă SRI va accepta să fie călcat în picioare, în continuare, de STS, prin intermediul unei femei uşoare? Întrebarea şi mai grea este dacă SRI, în loc să apere interesele de securitate naţională, va accepta această fraudă, cu riscul major al prăbuşirii statului român?

Mai ales că şi Washingtonul îl detestă pe Băsescu. Printre altele, pentru că a făcut ceea ce Năstase nu s-a pretat să facă la alegerile din 2004.

De răspunsul la întrebarea de mai sus depinde, cred, decizia Curţii Constituţionale. Dincolo de asta, aş vrea să sper că există, totuşi, cinci conştiinţe de magistraţi, acolo. Cinci conştiinţe naţionale. În caz contrar, dispreţul meu anticipat. Şi binemeritat. Sunt gata de mea culpa.

P.S. Opriş ăsta e general. 😯

78 răspunsuri to “ŞEF AL STS SAU ŞEF DE SALĂ LA BIRT? VA ACCEPTA SRI SĂ FIE UMILIT DE STS? ŞI STATUL ROMÂN SĂ DECADĂ SINISTRU?”

 1. Marius Mina Says:

  Rezultatul il stim deja. Ce rost are sa le mai creditam constiinta ?
  Servicul de Telecomunicatii Speciale, suspiciunile de frauda se amplifica cu ocazia devoalarii acestei secvente care lanseaza noi ipoteze de implicare a unei parti a serviciilor secrete in fraudarea alegerilor. Daca au avut acces la transmiterea datelor cine ma poate convinge ca nu au alterat in vreun fel cifrele in asa fel incat sa poata inversa exit polurile, fenomen cu multe semne de intrebare. Coincindenta sau nu , in seara alegerilor am vazut-o pe Udrea plecand de mana cu un personaj care semana foarte bine cu deontologul Bogdan Chireac, omul care colaboreaza contractual via Vasile Blaga cu…STS.
  Zeci de milioane de euro pe an…

 2. J o h n s o n Says:

  Preşedintele ICR, un apropiat al lui Băsescu, a fost întrebat despre „clipul dezagrabil” în care şeful statului apare lovind un copil. Iată răspunsul lui Patapievici: „Obscen. Nu cred că Băsescu a lovit copilul, ci cred că doar l-a împins. Greşeala sa a fost că nu a negat imediat. A fost un pic ca în cazul lui Bill Clinton, în chestiunea cu sexul oral… Apropo, ştiu din surse sigure că lui Băsescu i-a fost oferită o casetă cu Mircea Geoană primind sex oral şi a refuzat să-l folosească împotriva lui. Este un om cinstit, credeţi-mă”.

  😯 Vin si eu sa spun,de unde atata siguranta pe HRP mai ales ca oamenii lui Base neaga aceasta varianta.Exista un singur raspuns plauzibil : HRP era cealalta parte implicata,probabil in genunchi si cu papionul desfacut

 3. ŞEF AL STS SAU ŞEF DE SALĂ LA BIRT? VA ACCEPTA SRI SĂ FIE UMILIT DE STS? ŞI STATUL ROMÂN SĂ DECADĂ SINISTRU? » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 10 December 2009 – Blog « Rata sinuciderilor:Romania versus alte tari dezvoltate […]

 4. Marius Mina Says:

  S-a luat de Iosif buble? Sa se ia Opris si de mine, si eu i-am acuzat inca de acum 3 luni de implicare in manipularea cifrelor in alegeri. Trebuiau sa sustina un deliocvent securist in fucntie pentru a le proteha afacerile de sute de milioane de euro .Agentul Chireac stie de ce…

 5. Marius Mina Says:

  Cine-l deservea pe Geoana ? patapievici?

 6. Roxana Iordache Says:

  Păi Chirieac le-a făcut bucata şi lui Geoană şi lui SRS, în cârdăşie cu Macovei.

 7. Ovidiu Says:

  Fa Roxano fa da esti turbata de-a binelea. Nu vezi ca numai cretinisme iti ies printre degete? 🙂

 8. Marius Mina Says:

  Cand i-am atras atentia lui SRS ca Bogdan Chireac il „bruaza” nu m-a crezut.
  http://mariusmina.blogspot.com/2009/11/chireac-si-macovei-s-au-imprietenit-la.html

 9. Ovidiu Says:

  Pai nu era vb ca o sa castige Geoana cu 65% sustinere ca atat are coalitia bla bla bla ! 🙂

  I-au furat romanii 2 milioane de voturi 🙂

 10. heinrich Says:

  Daca alegerile se fraudeaza este vina tuturor politicienilor din Parlament. Nu sunt in stare (nu vor) sa faca o lege care sa utilizeze mijloace de siguranta mai bune. Un exemplu este Cartea de alegator care putea fi singurul document pe baza caruia sa se poata vota. Are hartie (nelucioasa) pe care se poate aplica stampila de votat fara sa se stearga, are foto si CNP. De ce nu se utilizeaza? Eu am o astfel de Carte din 2001 de la schimbarea CI si la nici un scrutin de atunci aceasta nu s-a putut folosi. Cine a luat banii pe tiparirea acestora?

 11. octavpelin Says:

  Rox,ai perfecta dreptate si subscriu si eu la comentariul tau rece,lucid si obiectiv,o zi placuta 😦

 12. heinrich Says:

  Cat priveste contestatia PSD-ului, eu cred ca e mai mult decat absurada. Frauda s-a facut din ambele directii. Sa nu sustina cineva totala nevinovatie a PSD-ului, care are state vechi in domeniu. Votul multiplu a fost folosit pe scara larga, mai ales la scrutinele trecute. De data asta grosul l-a constituit mita electorala si fraudarea morala, cu televizorul. Apropo de cea din urma forma, comportarea ziaristilor de la Antene si Realitatea a depasit orice limita a deontologiei jurnalistice. Aceste lucruri au ramas inregistrate si se pot oricand prezenta, macar ca studiu de manipulare la facultatea de jurnalism.

 13. Alin Says:

  Este ingrozitor acest director STS. Are o fata infioratoare si o atitudine mizerabila, de securist fara remuscari. Astfel de indivizi. fara constiinta sunt cei care il slujesc pe Basescu cu daruire pentru ca sunt ca si el de nemernici. Democratia este pentru ei un dusman, ceva de care trebuie sa se apere cu orice pret. Trist este ca noi asitam neputinciosi cum se instaureaza monstruozitatea portocalie asupra intregii tari.

 14. Roxana Iordache Says:

  @heinrich. E trist când un om inteligent ca tine îşi oferă creierul spre spălare.

  @Alin. Crin nu se lasă. Dar partea proastă e că nu există atitudine civică.

  @octavpelin. Mulţumesc, Tavi.

  @Ovidiu pe naiba. Lighioana KK. Aşa vorbea tac-tu cu mă-ta-n casă. cu fă? De fapt, nu eşti decât un biet abuzat, ca şi Băsescu. Îmi era milă de voi, dar am constatat că nu merită, fiindcă nu există abjecţie la care să nu vă pretaţi, ca să rămâneţi agăţaţi cu ghearele de avantaje perisabile. În faţa lui Dumnezeu, nu veţi scăpa.

  @Marius Mina. Nu-i prima oară când ia ţeapă. Cea mai mare ţeapă a lui SRS se numeşte Băsescu.

 15. Dan Stoica Says:

  Unde gasesc „probele livrate de PSD, Curţii Constituţionale prin eminentul tânăr avocat Dan Şova” care „sunt indubitabile”? Le-au facut publice? Parca spunea ca nu le pot face publice ca sa nu preseze judecatorii… Au mintit si le-au publicat (repet, unde?) sau nu le-au publicat si atunci de unde stiti ca „sunt indubitabile”? Pe cuvantul lui Hrebenciuc (ca sa nu uitati cu cine v-ati aliat)? Se poate (pentru un minut) sa nu mai fiti isterica si sa raspundeti?

 16. Marius Mina Says:

  Dan Stoica, uita-te in curtea Cotrocenilor sa vezi ce proba indubitabila de frauda umana , un infractor cu pedigree, Basea lui Maria (victima de catifea).

 17. Marius Mina Says:

  Dan Stoica, uita-te in curtea Cotrocenilor sa vezi ce proba indubitabila de frauda umana

 18. Roxana Iordache Says:

  @Dan Stoica. Tu eşti dintre cei care l-ar adula pe Băsescu şi dacă le-ar viola mamele-n gură în faţa lor.

 19. Dan Stoica Says:

  Domnule Mina, vreau si eu sa vad probele „eminentului” de care vorbea doamna Iordache! Se poate? Sau nu!

 20. Dan Stoica Says:

  Doamna, vreu un link si apoi promit ca nu va mai vizitez. Va rog…

 21. Roxana Iordache Says:

  @Dan Stoica. Îţi dau eu un link, vrei să-l vezi diseară? E foarte mişto, masochist cum eşti, sigur te va satisface. :mrgreen:

 22. olimpiu Says:

  Patapievici da pe goarna despre caseta video pe care o tinea Zeus pt Geoana: ,,primind sex oral” asa s-a exprimat intelectualul nr 1 cultural
  si acum oare cine e fatuca?? Ana Birchall???
  SRI STS …. le platim degeaba. Basescu are tot aceleasi placeri ca tovarasa care i-a semnat numirea la Anvers

 23. Marcus Says:

  @Roxana: STS si atitudinea lui Opris este vax albina, fata de ce vom vedea in motivatia CC in cazul respingerii contestatiei depusa de PSD cu privire la fraudarea alegerilor. Sa te tii atunci rasu’ curului. 🙂
  sa fii iubita
  marcus

  Fara Minuni, Doamne!

  Chiar daca alegerile prezidentiale incheiate cu “victoria” la o limita lamentabila a Basescului put de la o posta a hotie pe fata, eu inclin totusi sa dau crezare povestilor copilariei, in care subiectul era dat de Minunile Dumnezeiesti savarsite in intampinarea Craciunului.

  Cred ca Dumnezeu, in marinimia si intelepciune Sa, ne-a ales ca popor pentru a face o repetitie generala inainte Apocalipsei si a sculat din morti, asa de proba, cativa zeci de subiecti carora le-a testat reactiile din Ziua Invierii finale, dandu-le ca sarcina sa-l voteze pe Basescu.

  Iar acestia, bucurosi d’asa o pleasca, dar si ascultatori, s-au incolonat frumusel si regasindu-se pe listele portocalii au purces cu inflacarare patriotica la realegerea chiombului intru reformarea bietei noastre tarisoare.

  Dar Dumnezeu nu s-a oprit aici! Nici pe departe.

  Vrand neaparat ca romanii sa intre in Cartea Recordurilor, a incolonat peste 3500 de romani stabiliti in Franta si i-a trimis sa voteze cate unul, la mai putin de un minut diferenta, la Ambasada noastra din Paris.

  Apoi, pus pe sotii, a ales una suta cetateni moldoveni, i-a inghesuit pe toti intr-o debara si dupa ce cu spaga le-a obtinut mutatie la adresa respectiva, i-a trimis tiptil unul cate unul spre sectia de votare.

  Vazand atata activitate Dumnezeiasca, dracu’ nu s-a lasat nici el mai prejos si si-a bagat coada, modificand procesele verbale care, conform situatiei reale din ziua votului, il dadeau sub semnatura invingator pe Mircea Geoana, rabatand astfel situatia incat la BEC a ajuns cap de lista Traienel.

  Colac peste pupaza mai sunt solutionate, dupa mai bine de sase luni de la consumarea europarlamentarelor si contestatiile de la momentul respectiv, iar rezultatul este de-a dreptul scandalos. Peste 14.000 de voturi multiple. Cu alte cuvinte, la Bruxelles cel putin o eurparlamentareasa va trai ca in sanul lui Avraam, dintr-un salariu cat Everestul, platit de contribuabilul amarastean, ca urmare a faptului ca si-a bagat dracul prelungirea imblanita a posteriorului in urnele de vot ale romanilor.

  Si ar mai fi cam la un camion de dovezi care atesta faptul ca peste o suta treizeci de mii de voturi, ba minunatite de Dumnezeu ba manarite de Uciga’l Toaca, au facut diferenta de saptezeci de mii de voturi, care l-au facut pe Basescu presedintele celor din Diaspora.

  Pentru ca noi, astia mai fraieri din tara, in ciuda tuturor minunilor si a dracoveniilor, l-am ales ca presedinte pe Mircea Geoana, la o diferenta de 15.000 de voturi.

  Ieri Basescu, dupa ce le-a dictat Judecatorilor de la Curtea Constitutionala motivatia prin care acestia vor respinge contestatia privind validarea alegerilor, argumentand ca desi dovezile sunt clare in acest sens, nu se poate totusi stabili in favoarea carui candidat s-a furat ca-n codru (ups!), a iesit pe sticla si ne-a recomandat sa fim calmi, dandu-se de exemplu, iar pe politicieni sa treaca urgent la “pupat Piata Independentei”.

  Acum ca el e calm, este de inteles, stie deja ce vor decide Judecatorii CC, dar de ce as fi eu calm, cand stiu ca am fost batut de o litra de ulei de floarea soarelui, combinata cu niste decedati imbracati in pufoaice portocalii, numai Dumnezeu sau dracu pot sti.

  Cert este ca avand in vedere performantele si personalitatea celor care au măsluit aceste alegeri as putea sa-mi revizuiesc totusi atitudinea si sa accept Lucrul Domnului si ghidusiile lui Duca-se pe Pustii si sa fiu fericit ca fac parte din poporul Ales.

  In orice caz Doamne, inca o Minune de acest gen si Apocalipsa va incepe din tara lui chiombu’ Imparat!

  Asa ca te rog eu frumos Doamne, Las-o mai incet cu Minunile ca e vai de europenismu’ si democratia noastra si riscam sa ne ia dracu’. Daca nu ne-a luat deja!

 24. Andre Says:

  „dacă le-ar viola mamele-n gură în faţa lor.”

  Bravo fa matracuco. Nu te dezminti. Boarfa batrana ce esti 🙂

 25. Marcus Says:

  Pai Cum Sa Dea, bre, Basescu caseta?!!!
  Erevan News

  Agentia de presa Erevan News a preluat de pe blogul Lilicka un fragment tradus din limba spaniola, fragment extras dintr-un interviu dat de intelectualul neamului, Patapievici, unui ziar iberic si reprodus mai jos:

  ” -Obscen. Nu cred că Basescu a lovit copilul ci cred că doar l-a împins. Greşeală sa a fost ca nu a negat imediat. A fost un pic ca in cazul lui Bill Clinton, in chestiunea cu sexul oral… Apropo, ştiu din surse sigure ca lui Băsescu i-a fost oferita o caseta cu Mircea Geoana primind un sex oral şi a refuzat să-l folosească împotriva lui. Este un om cinstit, credeti-mă.”

  Aprofundand subiectul, reporterul nostru de investigatii, Varujan Arachelian, a descoperit, vizionand caseta cu pricina, ca aceasta nu a fost data publicitatii, nu datorita onestitatii d-lui presedinte Basescu, ci datorita faptului ca in caseta respectiva, d-l Geoana juca la double-mouth, cei doi prestatori de servicii orale fiind domnisoara Patapievici si oops, guess who?…..

  A consemnat pentru Dvs,

  Varujan Arachelian

 26. Marius Mina Says:

  Abuzurile generalului Opris(STS implicat si in fraudarea alegerilor anterioare)
  Generalul Marcel Opris, directorul STS, a invitat luni dimineata mai multi ziaristi la sediul STS pentru a incerca sa drega busuiocul dupa ce presa a dezvaluit faptul ca STS s-a implicat in derularea votului din 25 noiembrie. Generalul Opris a impus ziaristilor pe care i-a chemat la sediul central al STS sa lase la punct control toate mijloacele electronice de comunicatii si stocare a datelor daca vor sa stea de vorba cu el. Chiar daca reprezentantii media au precizat ca isi vor inchide telefoanele mobile si nu vor folosi reportofoanele, cerberii de la poarta STS au refuzat accesul in sediul STS celor care nu au vrut sa lase in custodia STS telefoanele mobile si memory-stick-urile. Probabil ca angajatii de la cooperativa „Tonola” (fosta unitate a Securitatii care se ocupa cu ascultarea telefoanelor) doreau cu orice pret sa cerceteze agendele telefonice ale ziaristilor sau sa mai monteze un microfon suplimentar in telefoanele acestora. In aceste conditii reprezentantul Ziarului Ziua a refuzat sa dea curs solicitarii celor de la STS si nu a mai participat la intalnirea cu generalul Opris.

 27. Andre Says:

  Caseta e trucata. Reporterii au aflat din surse sigure din PSD ca a lui Geoana e mult mai mica decat apare pe caseta!!!!!

 28. Dan Stoica Says:

  Link-ul este de la Viorel la tine? Esti patetica…

 29. J o h n s o n Says:

  @ Dan Stoica,nu ne-am aliat cu Hrebenciuc in schimb o parte anatomica din Hrebengiuc a fost supta prin intermediari de o alta parte anatomica a lui Basescu,se pare ca i-a placut din moment ce-l evoca aproape zilnic

 30. Dan Stoica Says:

  Numaratoarea paralela a lui Viorel cat a dat? Se oprise parca la 80%… A terminat-o? Hai, da-i un telefon, este liber acum dupa ce a depus sesizarea…

 31. Marius Mina Says:

  Romania a devenit domeniul de reproducere al institutiei mafiei lui Traian Basescu, mafia securistilor capitalizati pe banul public, mafia prostitutaelor care au facut din politica romaneasca un bordel national. Udreele si Videnii , au devenit in ultmii cinci ani o specie orcotita de legea junglei promovata cu ambitii de reforma a calsei politice de catre scursura umanoida Traian Ba Secu

 32. Marius Mina Says:

  Dan Stoica te cam mananca in gaoaza bag seama, marsh la Cotroceni ca va face Basecu (Mircea) loc de veci

 33. Marius Mina Says:

  Roxana blocheaza IP urile zdrentzelor astora si trimite-le la baiatu’ pe email sa le tunda limba

 34. Marius Mina Says:

  Am informatii din „lumea buna” ca Pata e homo erecticus sexualis

 35. Marius Mina Says:

  „Normalitatea” lui Patapievici: homosexuali, porno, anticrestinism

 36. Dan Stoica Says:

  @Marius Mina De unde ai limbajul asta? Din Bronx… aaaa de la Marean? Vezi ce se intampla daca te inhaitezi cu cine nu trebuie?

 37. Dan Stoica Says:

  Ciutacu despre Antonescu: „Fără mediatizarea îmbelșugată de pe posturile mogulilor răi și fără oamenii care te-au enervat seara trecută în studioul Sintezei zilei, ai fi rămas ceea ce reușisei să devii pe cont propriu: politicianul simpatic, superficial, cu discurs impecabil, în veșnică opoziție (în propriul partid, față de propriul guvern, în raport cu puterea). Dar n-a fost așa! S-a pariat pe tine, atât individual, cât și în grup. Anumiți oameni (cărora, crede-mă, le era mult mai confortabil din punct de vedere al viitorului lor imediat să se prefacă a crede că Mircea e altrenativa) și, dacă vrei tu, în linia discursului băsescian pe care l-ai împrumutat, niște grupuri de interese (care au alte motive decât noi) te-au suspectat că vrei și poți depăși nivelul de speranță.” Special pentru dl. Mina (insultele sunt ceea ce mai au oamenii in lipsa de argumente; dar asta stiati!)

 38. heinrich Says:

  In fine o ultima remarca. Dupa decizia Curtii Constitutionale este normal ca fiecare politician (partid) responsabil sa puna umarul la deblocarea situatiei actuale. Blocarea pana la limita a formarii unui guvern, a votarii bugetului pe 2010, a luarii unor masuri de redresare economica reprezinta deja un politicianism ieftin, antisocial si chiar antiuman pana la urma. Daca Tariceanu, om cu experienta politica, a fost de acord cu negocieri cu PDL, nu vad de ce trebuie sa continue orgoliile, ambitiile etc. din partea lui Antonescu&Co.? Chiar nu intereseaza pe nimeni de soarta tarii?

 39. Roxana Iordache Says:

  @Dan Stoica. Nu-i nevoie să ne convingi că-ţi place suzeta lui Băsescu. Am înţeles şi fără să te zbaţi atât. 😆

  @Andre. KK psihopat, nu atât de bătrână ca Ramona Bădescu, dar la fel de bună. Ştii bancul cu Corina Chiriac? Strugurii sunt acri. 😀 Deschide, deci, televizorul la B1. Asta-i tot ce poţi. 😆

 40. alex.dumitrascu Says:

  – Iordache, multumesc pentru aprecieri. Altii au luat insa de bun rationamentul.
  – Cine a vazut transmisia de la sediul pedele din noaptea alegerilor, a putut vedea un dulap cu routere . Numarul porturilor ocupate era de de cateva sute, numaidin ce s-a putut vedea in viteza. Ori daca la capatul fiecarei conexiuni ar fi fost o statie de lucru, respectivele statii nu ar fi incaput in cladirea pedele. Concluzia este ca nu puteau fi deca conexiuni externe, chestie extrem de costisitoare dar posibila cand ai resurse financiare infinite.
  -Eventuala decizie negativa a CC poate face obiectul unui proces la Cedo.
  Legislatia romana in materie incalca dreptul la un proces echitabil daca nu se evalueaza TOATE probele.

 41. Băsescu se joacă * de-a democraţia * pregătind instaurarea Dictaturii ! « Sfinxul Says:

  […] ŞEF AL STS SAU ŞEF DE SALĂ LA BIRT? VA ACCEPTA SRI SĂ FIE UMILIT DE STS? ŞI STATUL ROMÂN SĂ D… […]

 42. Alin Says:

  Toti securistii astia ai lui Basescu au fetele astea infioratoare. Silvian Ionescu, Opris asta dezgustator si inclusiv Talpes arata ca mai rau decat KGB-istii cei mai rai. Putin e cu multe clase peste Basescu si gainarii lui. Cel putin are stil, daca nu are constiinta, astia in frunte cu Basescu sunt oribili, gretosi.

 43. Calin Says:

  Mananci cacat. Pofta buna!

 44. Marcus Says:

  @Andre: eu cred ca tu stii din proprie experienta dimensiunea respectiva. Hai, nebunaticule, zi-ne si noua de cate ori i-ai umectat-o cu buzitele, la ceas de vizita la Vantu?

 45. Felix-Gabriel Lefter Says:

  USA, UE, Rusia – toate anti-Basescu. M-am tampit eu sau asta se cheama chiar unanimitate?
  Iar STS-ul sa ma pupe undeva. Am back-up la tot blog-ul: mi-l taie, maine il fac la loc sub alt nick.

 46. Silvestru Says:

  Cred ca pana la urma paranoicul Dictachior isi va frange gatul datorita Rusiei !

  ” Declaratiile lui Basescu racesc vertiginos relatiile cu Rusia ”

  http://www.inpolitics.ro/-cireasa-pe-tort-declaratiile-lui-basescu-racesc-vertiginos-relatiile-cu-rusia-art51155.aspx

  Interesele geostrategice ale Rusiei si US in aceasta parte a Europei nu se vor impedica de un ciot de la Cotroceni !

 47. sandman Says:

  Eu am o intrebare de bun simt: de unde stia Basexu la ora 20.56 rezultatele EXACTE, cind inca nu se deschisesera urnele si nu se facuse numaratoarea?

 48. Sandi Says:

  Dupa audierea individului ala sef la STS, mamaliga ala de Melescanu vine in fata presei si vorbeste vreo 10 minute despre ce le-a spus ,ce le-a explicat individul, ca el le-a jurat ca STS nu s-a implicat in alegeri si alte asemenea vrajeli . Dar Melescanu nu pune nimic la indoiala din zisele securistului de la STS, , nu ne spune ce intrebari i-au fost adresate la care raspunsul a fost cel putin dubios, nu ne spune daca existe dubii privind unele afirmatii ale STS ,etc.
  Melescanu este unul din aia care vrea alaturi de Tariceanu la ciolan cu orice pret !

 49. ilie de la scularie Says:

  TEAPAAAA FRAIEROOOO….
  DUTE CU PROSTU UNDE A DUS MUTU IAPA.

  SI CURVA SI PROASA 🙂

 50. Florin Salam fan Basescu Says:

  @Ilie mandeo

  Intra la cotet imediat. Si racoreste-te cu niste zeama de chiloti de la tanti-ta Elena de Pleskoi.

  Bahto delo delo

 51. m Says:

  salam,
  bei plicticosule : altceva ?

 52. Florin Salam fan Basescu Says:

  @ m

  Gadjo, mucles ca te cardesc nais te chirasaimos te delo del bah” .

 53. Sandi Says:

  A mai auzit cineva despre o demonstratie in seara asta a cca 1000 de studenti la Palatul Cotroceni ( Poarta Leul) unde mai multi au fost batuti de politie iar unul arestat ??

 54. marinescu Says:

  Unde este coruptia si criza ? Puteti vedea nernorociile facute de UDMR-isti. Intrati pe pagina hotlovestudio.com si veti avea subiecte bomba tot anul.

 55. theodora0303 Says:

  Draga Roxana,
  Se pare ca HR Patapievici a ajuns in acea perioada a vietii cand nu isi mai aduce aminte prea bine despre ce este vorba dar moare de grija altuia. 🙂
  Parerea mea este ca nu exista nici o caseta compromitatoare. Daca prin absurd ar fi existat asa ceva Basescu nu ar fi ezitat sa o foloseasca.
  http://theodora0303.wordpress.com/2009/12/10/horia-roman-patapievici-versus-sever-voinescu/
  Cu respect

 56. Sergiu Says:

  Ha.ha.ha ! Basescu a ajuns sa planga de scula altuia ! Sa incerce si el cu sexy braileanca. Da’ sa nu ia prea multa viagra ca , Doamne fereste, nu vrem sa scapam de el in acest mod !

 57. Marcus Says:

  theodora0303: si daca ar fi, care-i problema? cat de tampit trebuie sa fii ca sa condamni un om pentru faptul ca in intimitate sexuala nu este doar adpetul pozitiei misionarului? A daca ar fi facut sex cu un magar, respectiv cu Patapievici, sau cu un porc ak chiombu’, atunci puteai sa-l acuzi de zoofilie, dar asa, unde-i sacrilegiul comis 🙂 ?
  sa fii iubita
  marcus
  ps-iti spun eu unde e: basescu ne cauta si’n cur (pe unii chiar ii gaseste), asta e!
  ramane cum am stabilit
  marcus
  ps-2, daca ar fi dat-o publicitatii eu i-as fi cerut sa-mi faca poze in marime naturala (nu a mea 🙂 dupa ea.

 58. Sergiu Says:

  @ Marcus

  „…A daca ar fi facut sex cu un magar, respectiv cu Patapievici, sau cu un porc ak chiombu’,….”

  Ha..ha..ha … ai ca inchei ziua in ras !

  p.s. nu fa descriminari ! Trebuia sa scrii chiombu cu „C”

 59. Ghita Bizonu' Says:

  Teodora draga ,
  sunt acuzatii care te ridica in ochii lu publicu . De ex in Amerlocia ca nu bei mi fumezi , ai fumat marijuana in liceu si ca doar cu nerfasta .
  In Franta nimeni nu zice de amante . Nici macar sotiile Danielle Miterand a raspuns enervata ( era sculata din pat ) si de unde veri sa stiu unde doarme Presedintele ?!!!! Mazarinette iti zice ceva ?
  in Grecia parca Papaandreu si-a tras o sotie de juma din varsta lui si a castigat alegerile in pas de defilare ( buon !! setine bine !!! e BUUUN !!)
  In Rusia toata lumea stia ca Elyin e betiv. Ei si ? Ia vankia Stanka !! ( io=-s Nelu cinzeaza !! De fapt cam intraductibil , perosnaj folcloric sau aproipae , rusu abtiguit , (90 % !!!))
  Acuza aste e ca si cum in mediile corect politic ai urla poponarule !! rahat de musca adica …
  Ce dracu ii reproseaza cuiva lu Baselu relatile neconforme cu codul de voata comunist ? Doar ca o si promoveaza!!
  Nu uita – la noi s-a comentat cu amuzament ca reginei maria ii placeau 3 lucruir cu B : Balcilc, bran si … barbatiii !!! in alte tari ….. ( ma rog se radea ca si sotului ei ii placeau 3 lucuruim : pelinu, tuica manastoreasca * si tigancusile florarese !!!)

  * manstireascaa – adica veche veche > 20 ani , galbena ca uleiu ( n-am avut placerea …. ). Cica erau caricaturi cu MS Ferdinad cu coroana cam aplecata si calare pe butoi !! Ei si ? Stii zicala bibemus papaliter ?
  Si tigancuse. Cica MS avea asa o pasiune ptr ele de parca era boier roman de la 1850 !! Cica unele mai spalatete intrau prin usa din spate a palatului .. ca ptr altele MS intra in 4 labe in bordeie la fereastra carora batea broasca cu laba in geam !!! Ei si ? Se radea subtire si juma dincare radeau sareau la bataie daca considerai ca asta nu ar fi frumos: ce !! ma condamni PE MINE !!?! Noi suntem un popor tolerant … nu ca altii !!!

 60. Ovidiu Says:

  Roxana, nu stiu cine-i individul care semneaza „Ovidiu” dar in locul tau ii dadeam ban pe IP.

 61. provincialu' Says:

  Ai perfecta dreptate. Intr-o tara democratica si libera cu adevarat, aceste alegeri ar fi fost invalidate.
  Iata si cateva versuri despre alegerile noastre mioritice:
  „Ce-ti doresc eu tie dulce Romanie
  Tara mea de pampersi, lego, turbo, mars
  Fiarba grisu-n cupe, curga cola cao
  A iesit Baselu….fratilor ne-am ars” :mrgreen: :mrgreen::mrgreen:

 62. m Says:

  Pai tu esti singurul Ovidiu din lume ? marca inregistrata ?

 63. m Says:

  Marcus,tu esti mult prea mic pentru a scrie pe o foaie alba numele lui Patapievici…poietule de doi bani !

 64. Plano Says:

  „Nasu”, pe B(as)e TV, in emisiune cu frustrata Anca Alexandrescu anuntat ca in aceasta seara va difuza caseta cu Geoana.

 65. m Says:

  salam
  esti liber sa vorbesti tiganeste cu matroana blogului…

 66. Ghita Bizonu' Says:

  m,.
  in ce priveste numele fiului de kominternist, agent al GRU , pata , nu poate fi scirs decat cu nin\uscule de culoarea camasilor lu Adolf ! Este o rusine si o pervertore ca unu care isi decalra ura fata de poporul roman si dispretul cu folosind niste expresii …. sa fie azi idolatrizat. Prin anii 20 primea o invitatie in zorii zilei la o margine de padure …
  Apropos mai are cavea in arhiva poza cu Hilerica in camasa verde aratnd a la Arbei macht frei care aparea in EvZ acu 4- ani ?

 67. Radu Humor Says:

  Cine-mi spune si mie daca si la sectiile de vot(speciale, cred ) din strainatate au fost camere de filmare.
  Ca daca au fost s-ar putea ca lucrurile sa fie mult mai simple.
  Spun asta pentru ca se aude ca hotararea CC va fi de reluare a alegerilor din strainatate si daca PSD n-are asemenea filme , nu-i vad bine(mai bine zis nu ma vad bine nici eu 😉 ))

 68. m Says:

  bizonule,
  care ura si dispret ? patapievici doar constata realitati…despre un popor cu multe ‘calitati’…
  in fine : sa-ti aduc aminte de caragiale ? citeste-l si apoi mai vorbim.
  ok ?

 69. m Says:

  inca ceva : comparatia pe orice plan dintre marcus si patapievici este o jignire adusa inteligentei si bunului simt.

 70. mgabim2009 Says:

  @m intradevar a-l pune pe scirnavia stalinista Patapievici in rindul intelectualilor este strigator la cer! Tu sti ce facea Ptapievici pe 22 decembrie 1989 dimineata? Pai sa-si spun eu (intimplator am fost colega de facultate cu jigodia) si apoi sotul meu a fost coleg de servici cu el la ICPMS – au lucrrat in acelasi laborator de cercetare!: inchidea portile ca sa nu iasa la meeting cei ce lucrau acolo, ca asta fusese dispozitia de la partid! Si vi tu cu aceasta scirnavie sa mi-o ridici in slavi? Eu zic mai bine taci dracu din gura si plimba ursu pe alt blog!

 71. Ghita Bizonu' Says:

  m,
  deci tu esti de aci\ord cu Stalin care zicea ca poporul roman este o insula reactioanra latina intr-un ocean progresist slav !!
  Uice d’aia eu sciu „”dreapta”” . Intre ghilimele. Sub multe aspecte eu sunt de dreapta f dreapta. Francezii in gnl ma considera cvasifascist .
  Da ma rog tu nu ai decat un rper – Ceausescu .

 72. Ghita Bizonu' Says:

  uitasem.. m .
  Intamplator il stiu destul de bine pe nenea Iancu. As observa ca d’alde voi va multumiti cu ce ati fost invatati la scoala si apoi de catre d’alde HRP . Eu insa am mai citit si nuvele …. as observa ca nenea Iancu are simpatie fata de personalele sale. in plus sunt personaje cu fundul in 2 lunti … incearca sa se adpateze unei vieti citatdine care ia forme occidentale dar au in ele mult orasul vechiului regim fanariot. Iti atrag atentia ca pe 1860 mai erau cativa boeiri batrani care umbalu in caftan .. Ca la 1870 mai erau unii care aveau alvanit ( daca stii bine . Daca nu rusine sa-ti fie !! ) . Aceasta este lumea lui Caragiale pe care o tot scoateti in fata , o lume de tranzitie inte targul oriental si orasul european … Nenea TYrahanache este f posibil sa fi prins meterneheauau la sarbatori ..( si poate mamalui avea harap) insa Zoe nu stiedecat de clavir si valtz.
  Insa iti recomand nuvelele. O lume tragica , conflicte puternice ….
  Sau ia de vezi Napasta . Este tragedie pura respectand si cele 3 regulii ale unitatii ( de loc, timp si actiune )… cu accente ce trimit la substratul cultural arian …
  Te crezi intelectual ? Esti doar un amator cu ifose si nivel de clasa a 7 a predata sub comunism !!!
  Oricum dinte nuvele iti recomand in sopecial O faclie de pasti… tembelii nostri emigrati prin California ar fi putut sa incerce sa vanza la Hollywood . Hitchock ar fi facut un film din ea ….. sa depaseasca Vertigo ori Pasarile .

 73. m Says:

  ha,ha : nu ma intereseaza ce usi inchidea sau deschidea patapievici in 1900 toamna…stiu doar ce carti a scris.si prin urmare,cum gandeste.pentru mine,asta este tot ce conteaza.
  si nu cred ca trebuie sa explic frustratilor de pe acest blog de ce imi place patapievici ca scriitor.si ca ganditor.
  mgabim : posesorii de diplome si titluri universitare nu sunt automat si intelectuali.intelegi ce vreau sa-ti transmit ? daca da,lamureste-l si pe bizon.un alt licentiat…
  ghita b,
  da,asa e : nu stiu ce sunt eu sau ce ma cred…dar tu cu siguranta esti romanul care se pricepe la toate…si la nimic !
  altceva ?!?
  PS :hai,la culcare…noapte buna,bizonilor !

 74. J o h n s o n Says:

  Intr-o tara in care camarila unui presedinte cheltuie peste 100 mil euro pentru a frauda pana la urma realegerea acestuia se intampla lucruri cumplite,astea ar trebui sa ajunga in USA,la UE si la PPE si nu gesturile festivist – grohaitoare ale individului in cauza.Cititi aici : 😦

  http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/879348/Saracii-isi-arunca-in-strada-copiii-din-cauza-crizei/

 75. mgabim2009 Says:

  @m la fel ca securistul imputit Basescu pe care il lingi in dos ce mai conteaza un Patapievici KGB-ist! Sa-ti traiasca si la mai mare!

 76. Ghita Bizonu' Says:

  m
  este tiotusi o mica diferenta.
  ptr mine nu gandeste nimeni. Adica gandesc singur pentru mine.
  Tu ad propriam labam ai scris : „rmare,cum gandeste.pentru mine,asta este tot ce conteaza.” Uneiori subconstientu joaca feste …..
  Si gandeste ptr tine in termeni kominternisti .

 77. Ghita Bizonu' Says:

  Ah , uitasem m
  IO declar ca nu sunt un intelectual ! Asa cum sopunea regretatatul Leon Levitzchi intelectuali au fost Iorga, Hasdau. LL mai zicea ca el era un om cu profeesie intelectuala.
  Ma rog mai sunt si „restul” … adica parveniti care isi zic intelectuali .

 78. Rexonia Says:

  Stau si ma minunez!
  Voi astia cu creierii rosii, in ce tara ati trait pana in 2004?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: