ŞI TOTUŞI, AU FURAT DE-AU RUPT. BĂSESCU ŞI-A COMANDAT REZULTATELE LA ORA 9 SEARA, IAR BEC I LE-A LIVRAT LA 8 DIMINEAŢA. VIDEANU SCOATE PARTIDELE ÎN ILEGALITATE ŞI NE IA CETĂŢENIA. BLAGA ŞI VIDEANU AU TRANSFORMAT MINISTERUL DE INTERNE ÎN CÂRCIUMĂ. CA SĂ SĂRBĂTOREASCĂ FURTUL. O FRAUDĂ INACCEPTABILĂ. CRIN, AVEŢI OBLIGAŢIA SĂ LUPTAŢI ŞI SĂ-I REPREZENTAŢI FERM PE CEI PESTE 5 MILIOANE DE ALEGĂTORI CARE AU VOTAT SCHIMBAREA. CRIN NE REPREZINTĂ

Aş fi scris ceea ce urmează încă de la 8, după cele două ore de somn. Din care m-am trezit într-un coşmar previzibil. Dar am avut computerul blocat. Obişnuitul asalt de intruziune şi virusare. Ceea ce se înscrie în paradigma primitivismului distructiv al slugilor lui Băsescu.

Frauda este uriaşă. Metodele, cunoscute: mită, şantaj, ameninţare, boschetari, condamnaţi eliberaţi condiţionat, interlopi. Plus prostia multor români din diaspora şi a tinerilor basarabeni, care au contribuit pe bune la rotunjirea fraudei. În loc să-l ia pe Băsescu la ei acolo şi să-şi facă o rezervaţie de mutanţi.

Dincolo de sarcasm, frauda nu trebuie acceptată. Rezultatele trebuie contestate. Nu putem fi complici la o ilegalitate de proporţii. Sigur, se cer dovezi. Ministerul de Interne vine cu praf în ochi, vreo două sute de cazuri de fraude minore, de plevuşcă. Dar ocoleşte rechinii. Adică autorităţile, ca primarul de Slatina, tânărul mafiot obraznic Darius Vâlcov, care a recunoscut la tv că a condus oamenii la vot, a şi răspuns neîntrebat: „adică vot controlat”.

Şi faptul că în judeţele în care Geoană a câştigat detaşat, la secţiile speciale, rezultatul a fost pe dos. Adică turismul electoral l-a dat câştigător pe Băsescu. În treacăt fie spus, aici se decontează pasivitatea de luni de zile a partidelor în faţa refuzului Autorităţii Electorale Permanente de a elibera Ministerului de Interne datele originale pentru începerea urmăririi penale în peste 3000 de dosare de fraudă la alegerile europarlamentare.

Cum au scos-o pe EBA, aşa fac acum şi cu taică-său.

De fapt, dovada flagrantă a fraudei constă în simplul fapt că aseară, cu câteva minute înainte de ora 9, deci înainte de cele trei exit-poll-uri care l-au indicat victorios pe Geoană, Băsescu a declarat, din curte de la Modrogan, că a câştigat peste 5 milioane de voturi şi e învingător, iar rezultatul a fost validat de B.E.C. la 8 dimineaţa.

Şi după feţele căzute ale PD-L, Videanu a developat frauda, anunţând periodic, toată noaptea, rezultate ale numărării lor paralele, care denotă controlul totalitar asupra instituţiilor statului, folosite în coordonarea fraudei. Ministerul de Interne a fost transformat în complice al infractorilor. Iar faptul că Blaga – ministru ilegal şi Videanu s-au dus la Ministerul de Interne şi au declarat că au făcut-o ca să mănânce indică nivelul inimaginabil de sfidare pe care l-au atins aceste fraude politice şi umane.

Încă de dimineaţă, Klaus Johannis a făcut o declaraţie de bun simţ exemplar. A anunţat că rolul lui s-a încheiat, dacă rezultatele vor fi validate. A repetat, ca un om de onoare, că el nu va accepta o propunere a lui Băsescu de a fi prim-ministru al unui guvern cu PD-L. Neamţul s-a retras în ideea că nu trebuie să incomodeze negocieri viitoare, să nu oblige partidele să-şi limiteze orientările parteneriale.

Atitudinea primarului Johannis contrastează diametral cu exhibiţiile de tranşee ale lui Băsescu şi Videanu. În zori, când a proclamat că are câteva mii de voturi în plus, Băsescu s-a hăhăit: „un fleac, i-am ciuruit”. Adică pe noi. Cinci milioane două sute de mii de alegători. Nimic neobişnuit pentru Băsescu, care mereu a avut un comportament incompatibil cu al unui şef de stat. Ceea ce ar urma cu el încă un mandat n-ar putea fi decât distrugerea României, ca popor şi ca stat.

La ora 11, Videanu l-a proclamat câştigător pe Băsescu, cu aproape 70000 de voturi în plus şi a zis că el a avut ca aliat „cetăţeanul”, contra „celei mai mari coaliţii a partidelor împotriva unui om”. Şi a mai zis Videanu că dacă PSD nu va recunoaşte rezultatele după ce ele vor fi anunţate de B.E.C. va fi în ilegalitate. Adică parvenitul din Videle bagă partidele în ilegalitate şi ne ia cetăţenia. Nouă, celor peste 5 milioane de alegători, pentru faptul că am îndrăznit să nu avem creierele spălate (ca „anticomuniştii” care şi-au făcut idol dintr-un nomenclaturist sau „anticorupţii” care susţin patronul corupţiei din România) şi nici furajate (ca nenorociţii mituiţi). La fel, pe noi n-au cu ce să ne şantajeze. Iar ameninţările le explodează în faţă.

PSD, prin Liviu Dragnea, a anunţat că va contesta alegerile. PNL trebuie să se ralieze.

PNL şi PSD au o enormă obligaţie faţă de noi, cei 5 milioane 200 de mii de alegători, revoltaţi, alţii, deprimaţi, mulţi, ameninţaţi, ei şi familiile lor. Au enorma obligaţie să apere victoria noastră, să se lupte pentru ea şi să ne-o redea.

67% dintre alegătorii lui Crin l-au votat pe Mircea Geoană. Contribuţia lui Crin este uriaşă. Şi paradoxul frumos este că el, cu cât a contribuit mai mult la această victorie care ne e furată, cu atât mai obligat este să o apere şi să ne reprezinte. Nu doar pe noi, alegătorii lui care l-am votat pe Geoană, ci pe toţi cei peste 5 milioane 200 de mii de români care au votat schimbarea şi care reprezintă conştiinţa poporului român.

Deci, PNL şi PSD trebuie să menţină coaliţia. UDMR, în parte sau în totalitate, poate că din păcate ar putea răspunde cântecelor de sirenă de manea ale lui Băsescu. Dar n-ar avea importanţă.

Şi dacă frauda se validează, PNL şi PSD – ideal, şi UDMR, şi minorităţile – trebuie să se delimiteze. Să continue să izoleze PD-L. N-au decât să facă guvern minoritar. N-au decât să facă alegeri anticipate, când ţara e în incapacitate de plată. N-au decât să instituie stare de necesitate. N-au decât să deconteze propria mizerie, în momentul în care populaţia moartă de foame va ieşi în stradă.

Dar toată această perspectivă sinistră trebuie evitată. Trebuie prevenită politic. PNL şi PSD au obligaţia majoră de a ne reprezenta. Crin este purtătorul nostru de cuvânt.

Deci, rechinii din PSD ar face bine să-şi amâne deconturile, iar morţii după guvernare din PNL, dacă încă n-au fost racolaţi, să se care la PD.

Crin, te susţin! Ca să ne reprezinţi cu forţa pe care ai dovedit-o. Şi mai mult decât atât. Cu mintea ta de 24 K. Legitimitatea e de partea noastră. Noi suntem oameni. Ei sunt infractori.

Puteam avea un Crăciun fericit, cu un Guvern Johannis care să ne scoată din criză. Şi încă îl putem avea. În caz contrar, Băsescu şi ai lui să-şi frângă gâtul.

282 răspunsuri to “ŞI TOTUŞI, AU FURAT DE-AU RUPT. BĂSESCU ŞI-A COMANDAT REZULTATELE LA ORA 9 SEARA, IAR BEC I LE-A LIVRAT LA 8 DIMINEAŢA. VIDEANU SCOATE PARTIDELE ÎN ILEGALITATE ŞI NE IA CETĂŢENIA. BLAGA ŞI VIDEANU AU TRANSFORMAT MINISTERUL DE INTERNE ÎN CÂRCIUMĂ. CA SĂ SĂRBĂTOREASCĂ FURTUL. O FRAUDĂ INACCEPTABILĂ. CRIN, AVEŢI OBLIGAŢIA SĂ LUPTAŢI ŞI SĂ-I REPREZENTAŢI FERM PE CEI PESTE 5 MILIOANE DE ALEGĂTORI CARE AU VOTAT SCHIMBAREA. CRIN NE REPREZINTĂ”

 1. Spartakus Says:

  Asa e, ne-au bagat cipuri in paine, ne urmaresc securistii pe gaura cheii si cand intram in lift, suntem supravegheati prin OTV si ne vor pune si implanturi electronice pe care scrie EBA, cu cristale swarovski! Medicamenteeee, medicamenteeeee!

 2. bujold Says:

  de ce nu apare nici un liberal? unde naiba sunt?

 3. dracu Says:

  oIo

 4. brad Says:

  De acord cu ce ai spus, dar te rog, scoate „ŞI TOTUŞI” din titlu.
  Mai asteptam …

 5. adriana popa Says:

  Draga Roxana <

  Am si eu o intrebare la tine ( tot Prostanacul e de vina ca Nu s-a retras , sa lase PSD sa-l sustina pe CRIN , el ar fi dat cu Marinarul de toate candelabrele la parlament ) .
  DE CE DUMNEZEU AU ACCEPTAT PSD SI PNL IN PARLAMENT SA VOTEZE CEI MAI ADEVARATI ROMANI DIN REPUBLICA MOLDOVA PTR PRESEDINTELE ROMANIEI ???????

  Ei Nu sunt in stare sa-si aleaga presedinte la ei ?????

  I-a jucat Matrozul cum a vrut el…..

  Referedumul l-a dus in turul II si hotia ne trimite in epoca de piatra..

 6. fanaticul Says:

  Ptiu, drace! Greu mai scapam de Basexu asta….

 7. J o h n s o n Says:

  @ Roxana,corect scris…eu mi-am mai facut de lucru prin postul trecut asa ca n-o sa mai repet aici ce-am spus,am senzatia ca o sa-i iasa pe nas victoria asta deja vad bumerangul cum ia curba… 🙂
  Si eu m-am lasat dus de val aseara credeam ca inchei un ciclu de 5 ani de forum dar cred ca asta ne este soarta sa ajungem in baston contestand impostura si nemernicia astuia… 😡

 8. Shadow Says:

  Roxana nu se va dovedi nimica. Nu-ti face griji. Atata timp cat pt a vota nu e nevoie de o inscriere pe liste de alegator care sa iti interzica sa votezi ca „turist” (7% de turisti reusita mareata udreasca) intotdeauna se va intampla la fel. Si pt asta de vina nu sunt doar pdlacii ci si psd-eii cat si pnl-eii. Restul „postacii pdlaci” jubilatori pot sa „jubileze”, au ales un securist nedemocrat si nesimtit. Isi merita banutii.

 9. Dispecer Blogosferă Says:

  caut un om…

 10. Marcus Says:

  http://marcus64.wordpress.com/2009/12/07/rodica-culcer-mafalda-presei-romanesti/#comments

 11. Marcus Says:

  Sa nu uiti, Traiane!

  “Un fleac, i-am ciuruit!”

  La atata se reduce cultura generala politica a hotului numarul unu al tarii. La o replica dintr-un film, care se doreste mostra de spirit, in timp ce nu este altceva decat o proba de prostie si grobianism, intr-o tara in care hotia a ajuns sa faca legea, iar infractorii sa o pastoreasca.

  Dar nu forma si momentul folosirii acestei replici m-au determinat sa scriu aceste randuri, ci continutul ei mesianic.

  Practic, cand l-am auzit pe chiombu’ rostind-o, am retrait o imagine petrecuta cu douazeci de ani in urma, in fata unui zid la Targoviste, cand un alt mare carmaci, adulat de aceeasi ciumpalaci care ieri s-au vandut pe o “jeaca portocalie” si o kila de malai, la fel de mester sforar in ale peretuitatii si nemuririi sale (sau poate mai putin) ca asimetricu’, a terminat-o lamentabil, de manuta cu consoarta, in fata unui pluton de executie, format din trei parasutisti, care in final au rostit :”Un fleac l-am ciuruit !”.

  Retrairea acestei imagini a fost inlocuita de o viziune, in care proaspatul “auto-reales” se incapataneaza sa reediteze o pagina sangeroasa din Istoria acestui neam si sa nu se lase dus, pana cand acest popor invocat de el, cu cutitul ajuns la os, nu va iesi din nou in strada pentru a face un remake cu filmul aeropurtarii in elicopter, motiv de ciuruiala.

  Refuz sa cred si sa accept ca votul meu, dat in mod onest si legal, sa fie anulat de masinatiunile cotroceniste, care printre altele se bazeaza pe votul multiplu, anularea unui numar mai mare de voturi decat cele care-l legitimeaza majoritar pe noul presedinte sau a vointei “fratilor” molodoveni care timp de douazeci de ani i-au votat pe comunisti in draci, incapabili inca sa-si aleaga presedintele lor, dar care fac legea peste Prut.

  Consider ca in aceste conditii, indiferent de costuri (oricum cu Basescu la Putere, ele vor fi tragice pentru romani), Opozitia majoritara (sic!) sa faca tot ceea ce este legal de facut in aceasta tara, pentru ca votul meu sa nu fie anulat de alte trei voturi ale aceluias votant portocaliu, sau vandut pe doi bani gauriti.

  Revenind la “vorba de spirit” a chiombului, tin sa-i reamintesc oarece “vorbe den batrani”, care spun “sa nu vorbesti de funie in casa spanzuratului” si “sa ai grija de ce-ti doresti pentru ca ar putea sa ti se indeplineasca dorinta!”.

  Ah, si inca ceva, Ceausescu printre multe alte porecle cu care a fost cadorisit de poporul care-l “iubea” atat de mult” s-a ales si cu cea de “Ciuruitu ‘ “.

  Sa nu uiti asta, Traiane!

 12. Ghita Bizonu' Says:

  Adio si un praz verde Roxana !!
  Ca nu gasesti un judecator in Romania sa indrazneasca macar s as epuna cu traian Cel Care L-a mantuit De Nascase…si a condamnat comunismu’ .

 13. Petrisor Says:

  Tăriceanu, Mediafax: PNL nu trebuie să fie căţeluş al PSD
  Călin Popescu Tăriceanu consideră că ar fi nejustificată graba din partea liderilor liberali privind luarea deciziilor în acest moment, menţionând necesitatea unei soluţii politice care să nu se bazeze exclusiv pe „ura împotriva lui Băsescu”, dar şi că PNL nu trebuie să fie „căţeluş al PSD”.

  Intră PNL-ul la guvernare alături de PD-L?

 14. Marcus Says:

  @Spartakus: diferenta rusinoasa de voturi, diferenta obinuta prin frauda, in anatomie se numeste “preput” . El poate fi indepartat conform traditiei unor popoare (vezi arabii si evreii) printr-o simpla operatie a la Ciomu, ceea ce in politica se numeste contestarea alegerilor!
  In ceea ce priveste „aroganta” pe care ne-ai facut-o in postare, nici n-ai idee cat adevar contine ea!

 15. Marcus Says:

  @Da Petrisor, mai bine catelus al PSD (cu toate ca nici pe departe n-ar fi fost vorba de asa ceva), decat javra tomberoneza a PD-L-ului!

 16. Buddy Says:

  @Roxana,
  Bla, bla, bla….
  au fost mai destepti au votat Base si au mintit la exit poluri care stim noi ale cui sunt…
  La 7 seara a intrat trupa de soc la vot si la exit poluri au inceput s-o zica pe bune
  Stiau si ca Diaspora va vote mai puternic cu Base dc il vede pe bostanac putin in fata…
  Teoriile tale cad…
  Trabuie sa va duce-ti la scola de vara a PDL sa invatati strategie de alegeri.
  Pina una alta eu zic ca PNL dc. vrea guvernare si sa impuna unele idei sa se alieze cu PDl si vor incerca sa redreseze ce se poate…
  cit PSDiii, jos ciuma rosie porcina…
  La gunoiul istoriei cu ei.

 17. Franklin Says:

  @Petrisor
  Nu intra Petrisoare la nicio guvernare. Si cum ai vedea tu problema? Vine Basescu si zice, frati romani au gresit ca nu l-am pus pe Johannis mai propuneti-l inca odata. Sau, Taricene mai vino tu premier ca biune era cand ne certam noi in biletele si economia Duduia.

 18. Petrisor Says:

  @Marcus: Fiecare partid face cum doreşte, dar sper ca preşedintele Crin Antonescu să aibă tăria să le-o dea peste pot unora care vor la putere cu orice preţ.

 19. ana Says:

  sper sa nu te inseli si sa se dovedeasca frauda.
  ii ajung ciobanului Basescu cinci ani la Cotroceni.

 20. Petrisor Says:

  @Franklin: haoleu cîte metode are acest băiat să-şi atragă cîţiva băieţi din conducerea oricărui partid politic, frate, ăsta calcă pe cadavre, omul e capabil de orice. Mai sper la Crin Antonescu.

 21. rv Says:

  tare proasta mai esti!

 22. cineva Says:

  Si cand ma gandeam ca tariceanu e cel mai inversunat imptriva lu’ chioru’! Pe dracu! Vrea sa-l termine pe Crin si sa revina la guvernare indiferent cata ‘ue i-ar da basescu! Mai are si el un ciolan de ros……

 23. Dreifuss Says:

  Sincer vorbind, Roxana, cand zici ca „puteai avea un Craciun fericit” – cu Mos Craciun Geoana la Cotroceni – am avut brusc dimensiunea tristetii mele intr-un asemenea Craciun in care, i-as fi vazut fojgaind, veseli, pe Vanghelie, Hrebe, Geoana & co.
  Asadar, conform principiului „decat sa planga mama, mai bine sa planga ma-sa”, ma bucur de bucuria mea si contemplu, senin, chelia lui Basescu, cum sus rasare, ca o taina mare, la presedintie…
  Vivat si sa ne vedem sanatosi peste cinci ani! (daca nu va mai intrati in cardasie cu PSD, poate c-o sa revin si eu in barca liberala)

 24. Franklin Says:

  Hai sa inventariem jumatatea plina a paharului:
  1. Basescu e la fel de izolat ca oricand.
  2. Basescu e la timona corabiei care se va zdrobi de stanci, curand, mai mult ca sigur. Da Doamne mintea romanului …
  3. Geoana a pierdut pe mana sa, daca i-au trebuit vizite nocturne la prieteni.
  4. Basescu tine in mana doi cartofi fierbinti guvernul ce trebuie sa-l faca si situatia economica dezastruoasa.
  5. Cred ca starea sanatatii sale il va determina pe Basescu sa organizeze alegeri prezidentiale anticipate.
  6. Basescu inca nu a fost supus testarii la ample miscari de strada si tratamentului cu injuraturi stramosesti. A sosit timpul. Nu cred ca va rezista.
  7. Toate sperantele noastre, atatea cate sunt, se afla in Justitie.

 25. intrus117 Says:

  Dupa ce au cheltuit zeci-sute de mil de euro in campania murdara si ticaloasa,acum constata ca banii sau duuuuss si bun dusi raman.
  Si-au permis sa cheltuie atat, fiind siguri ca in ”coalitia” malefica vor reusi sa castige alegerile si ulterior sa-si poata suge banii inapoi inzecit ,din venele slabile ale poporului muribund.Au sperat hlinzind odios la banii externi care ne mai vin pana in 2013 .

  Crede-au cu tarie si isi planuiau deja cum vor imparti prajirura.Insa poporul ia pedepsit…sunt faliti,au deja si datorii externe pe care lau facut pentru campanie.Nu mai au bani nici de anticipate ,daca va fi cazul….ha ha ha..!
  Romania trebuie deratizata de astfel de oameni si inevitabil in urmatoarea perioada aceasta operatie va decurge de la sine,incepand cu trusturile media ticaloase si murdare .Apoi incet,incet pe rand cate unul vor intra in ceata marginalizata a oamenilor decazuti de cea mai joasa speta.
  Romania nu uita Basescu(PDL) are peste 51% dintre voi , in timp ce ceilalti au 25%PSD;19% PNL;si diferenta ceilalti ( UDMR; PARTIDA ROMILOR ;PRM; PNG; PC ; PNCTD ; PARTIDUL VERDE ETC)

  .Deci nu faceti comfuzie ca Romania e impartita in jumatate, ca sa sustii acest lucru atunci e nevoie ca toate partidele existente in Romania ,(in afara de PDL) sa fuzioneze intr-un singur partid,ceea ce nu se va intampla niciodata.Se vede clar PDL = jumatate din Romania .

 26. Spartakus Says:

  Inca o doza de medicamenteeee!

 27. jngtrxszf Says:

  Decontul in PSD trebuie facut rapid, C Diaconescu poate fii o alternativa viabila. PNL să mentină aceasta aliantă si să nu cedeze presiunilor acestei caricaturi de Chavez combinat cu Lukashenko si ciracilor lui neo-stalinisti.
  Poporul nu are vină prea mare, intotdeauna a fost mintit, manipulat, fortat, orbit de false promisiuni, in asa fel incât sa nu mai distinga visul de realitate, adevarul de minciună.
  Saracia materială si degradarea morală sunt prea adînci impregnate in societatea romanească, massele debusolate vor avea nevoie mult timp de iluzia unui Tatuc ocrotitor.
  In momentul de faţă daca acest Basescu organizeaza un referendum pentru dizolvarea Parlamentului, ar fii votat in număr suficient de mare pt a fi validat.
  Mentalitatile la nivel individual si de societate in ansamblu se schimbă după generatii si numai in anumite conditii istorice favorabile, stimata doamnă R I, să nu asteptam minuni, de unde nu se poate.
  Si da, pina la alegerile anticipate inevitabile (pe cât posibil corecte in conditiile date), partidul acesta nociv si aservit in totalitate, numit pd-l, pus in carantină.

 28. underdog Says:

  stiti cum se zice: nimeni nu-i profet in tara sa. asa ca, eu unul pot sa-mi permit sa va spun ca am o senzatie de deja-vu. exact aceeasi ca dupa bucuria desantata a alegerilor din ’96. ce-a urmat se stie.

 29. ALM Says:

  Stimata Roxana,

  Va propun sa blocati blogul pana se termina daravera cu votul. Este momentul lor de „glorie”, euforia hotilor neprinsi (inca), dorinta de mictiune pe tot ce inseamna cultura si bun simt. Eu incetez orice interventie pana la anul. Si pe blogul portocaliu Semper Fidelis, al ofiterilor neimplicati decat pana la gat in afacerile marinaresti, se sarbatoreste cu sampanie: inca 5 ani de coruptie!

 30. b Says:

  Din nou sunteti jalnici si patetici… oricum va agitati degeaba. Basescu a castigat alegerile dar voi nu aveti taria sa o recunoasteti. In fine… sper sa se schimbe ceva in tara asta si sa ajungem sa contribuim si noi la dezvoltarea ei, si nu la dezbinare unul cu altul.
  @ Franklin -> patetic… mi-e si mila de tine…
  si altii ce nu recunosc victoria presedintelui actual -> the same…
  V-am salutat! Sa traim mai bine!

 31. dracu Says:

  @ALM
  aveti un simt al umorului deosebit.

  porecliti blogul asta ca fiind de „cultura si bun simt”???

  :))))))))))))))))

  inseamna ca lucram cu definitii total diferite, stimate domn.

  va recomand sa ne apucam fiecare de treburile noastre. si in special munca (ma rog, norocosii care au apucat sa iasa la pensie, sa si-o cheltuie linistiti).

  asta pentru ca, indiferent cine iese, pana la urma, n-o sa va bage nimic in traista. nici mie, nici voua.

  ca sa inchei:
  I TOLD YOU, BAH!?

 32. MountThor Says:

  Dracule , da-l dracu` !!! 👿

 33. *** Says:

  @cei din diaspora (desi termenul mi se pare prea mult pentru voi)

  stiti cate ore se fac de la bucuresti la constanta cu trenul? dar cu masina?

  si dupa aceea puteti sa va bucurati ca ne-ati aranjat viata pentru inca 5 ani.

 34. haituitintaramea Says:

  In esenta, „Un fleac… i-am ciuruit” e echivalentul lui „ue ma, ti-am spus!”
  Si daca 5 milioane l-au votat, tot e grav. Romania e impartita in 3: pro, contra si cei care se abtin. In esenta, ne meritam soarta.
  Sintem un popor blestemat.

 35. jngtrxszf Says:

  ps/@vernel, buddy, biju , intrus117, rv, m, spartakus, dreifuss si câti dracu(@) mai sunteti pe aici:

  bah astia loviti de gripa porcină, mereţi in craşme inainte de inchidere, pentru a sărbatorii pe Pol Pot… sclavilor.

 36. Marcus Says:

  @Thorule, nu-i nevoie ba, cand iti da chiombu pauza, ti-o sugi singur imbecilule!

 37. MountThor Says:

  Ba muiangiule stricat , sa n-o sugi cu mine ca cu alti gugustiuci m ca asa-ti fut mortii ma-tii de nu te vezi ! Da-te-n gitii ma-tii de jegos purulent , sclerozat comunistoid !

 38. Lorena Says:

  Au furat … n-au furat … nu mai are nici o importanta!
  Ti-am spus in postull anterior ca va bucurati prea devreme.
  Sorry…..Geoana pleaca in vacanta !
  Niciodatta nu e bine sa te bucuri inainte de victoria finala.

 39. MountThor Says:

  Am uitat : Marius Mina , si pe tine ma , desigur !! 😆

 40. Lorena Says:

  Si te mai intreb ceva: daca iesea Geoana invingator, nu se mai punea problema fraudei?
  Numai in cazul lui Bae este frauda … hai sa lasam copilariile … a castigat cine trebuia impotriva a zeci de coalitii.
  Nici macar toti laolata nu l-au putut calca in picioare.

 41. intrus117 Says:

  Dupa ce au cheltuit zeci-sute de mil de euro in campania murdara si ticaloasa,acum constata ca banii sau duuuuss si bun dusi raman.
  Si-au permis sa cheltuie atat, fiind siguri ca in ”coalitia” malefica vor reusi sa castige alegerile si ulterior sa-si poata suge banii inapoi inzecit ,din venele slabile ale poporului muribund.Au sperat hlinzind odios la banii externi care ne mai vin pana in 2013 .

  Crede-au cu tarie si isi planuiau deja cum vor imparti prajirura.Insa poporul ia pedepsit…sunt faliti,au deja si datorii externe pe care le-au facut pentru campanie.Nu mai au bani nici de anticipate ,daca va fi cazul….ha ha ha..!
  Romania trebuie deratizata de astfel de oameni si inevitabil in urmatoarea perioada aceasta operatie va decurge de la sine,incepand cu trusturile media ticaloase si murdare .Apoi incet,incet pe rand cate unul vor intra in ceata marginalizata a oamenilor decazuti de cea mai joasa speta.
  Romania nu uita Basescu(PDL) are peste 51% dintre voi , in timp ce ceilalti au 25%PSD;19% PNL;si diferenta ceilalti ( UDMR; PARTIDA ROMILOR ;PRM; PNG; PC ; PNCTD ; PARTIDUL VERDE ETC)

  .Deci nu faceti comfuzie ca Romania e impartita in jumatate, ca sa sustii acest lucru atunci e nevoie ca toate partidele existente in Romania ,(in afara de PDL) sa fuzioneze intr-un singur partid,ceea ce nu se va intampla niciodata.Se vede clar PDL = jumatate din Romania .HA HA HAAA…

 42. Marcus Says:

  @MT: du-te ca tipa ma-ta sa fie foo.tuta-n gura!

 43. Marcus Says:

  @Lorena una este o diferenta de 2 procente si alta de 0,3 %, data de voturile excomunistilor lui voronin. nu crezi? Iar coalitiile au pierdut nu prin castig normal ci datorita faptului ca chiombu’ a avut tot ce inseamna putere in mana, de la guvern la directori de cimitire, trecand prin servicii si justitie, pe care le-a manipulat cum a „vrut muschii lui”, in sensul ca i-a iesit FIX cat ii trebuia. Macar taceti dracului din gura.

 44. ela Says:

  ROXANA ca de obicei ai zis exact ce trebuia zis:

  „Cum au scos-o pe EBA, aşa fac acum şi cu taică-său.”

  unu: Sigur este un lucru base a iesit prin frauda, asta este cert.
  doi: Era oarecum previzibil, asa cum ii stim pe nemernici sa nu fure 😦
  trei:Geoana si Crin sunt castigatorii acestor alegeri
  patru: Inca 5 ani de base = distrugerea natie romane.
  cinci : rusine, rusine, rusine ! PD, CAMARILA PORTOCALIE

  INCA 5 ANI DE HOAR(d)E , boureni, videni …………..avramesti….groaznic

 45. romaniavesela Says:

  @ bujold – Va intrebati unde sunt liberalii? Declaratia dlui Tariceanu e o declaratie de tradare a aliantei pe care a construit-o Crin Antonescu. E o declaratie de tradare a Partidului Liberal, amenintat sa fie dezbinat de cheful de putere al dlui Tariceanu. Daca inca din prima zi incepem sa vedem tradarile tipic romanesti, sa nu mai indrazneasca vreodata sa ne ceara votul. Niciunii dintre ei!

 46. balbeck Says:

  Ce e rau nu se termina atat de repede.Mi-e sa nu schimbe constitutia si sa-si faca mandat pe viata.Din ce am vazur e in stare de orice.

 47. propinatiu Says:

  Ideea staffului Geoana de a sfida Timisoara a fost cam ca a lui Ceausescu de a face miting in 21 decembrie tot impotriva timisorenilor.
  Poate ca aceasta imprudenta a contat electoral mai mult decat Confruntarea finala a candidatilor.

 48. ŞI TOTUŞI, AU FURAT DE-AU RUPT. BĂSESCU ŞI-A COMANDAT REZULTATELE LA ORA 9 SEARA, IAR BEC I LE-A LIVRAT LA 8 DIMINEAŢA. VIDEANU SCOATE PARTIDELE ÎN ILEGALITATE ŞI NE IA CETĂŢENIA. BLAGA ŞI VIDEANU AU TRANSFORMAT MINISTERUL DE INTERNE ÎN CÂRCIU Says:

  […] Original Blog » 07 December 2009 – Blog « Sabia lui Attila […]

 49. jngtrxszf Says:

  pps/
  @Mounth Thor du-te-n morţii tăi amăraşteanule, tu esti in fază terminală..da’ti kill in mansardă…vită.

 50. Franklin Says:

  @Lorena,
  E tare mey Base asta cum de nu ne-am dat si noi seama. Merci frumos de remarca. Daca a luptat el cu atatea coalitii si le-a mai si biruit, e clar ca a facut in scaldatoarea aia musulmana a lui.

 51. paps Says:

  DUPA PAREREA MEA DEJA ROXANA = VADIM.E DIN CE IN CE MAI GRAV.NU MAI INTRU PE BLOGUL ASTA CA SUNTETI PERICULOSI.

 52. parnic_biju Says:

  Lorena spune:

  luni 7 decembrie 2009 la 4:33:24 pm
  Si te mai intreb ceva: daca iesea Geoana invingator, nu se mai punea problema fraudei?
  Numai in cazul lui Bae este frauda … hai sa lasam copilariile … a castigat cine trebuia impotriva a zeci de coalitii.
  Nici macar toti laolata nu l-au putut calca in picioare.

  bravo, te-am vazut pe aici si chiar ma gandeam ce ‘impresii ai’ , ce conteaza, base nebase a castigat poporul impotriva atator comunisti deghizati in aparatorii dreptatii si a legalitatii

 53. tibi Says:

  Vina principala este a cuplului Geoana-Antonescu care si-a permis sa declanseze sarbatorirea victoriei mult,mult prea devreme.Starea asta s-a transmis si in sectiile de numarare a voturilor unde toti(cu exceptia PDL) s-au pus pe sarbatorit si au permis din prostie vicierea votului.Niste amatori.

 54. olimpiu Says:

  Traian Basescu: Patriciu! sa-ti fie rusine!
  5 milioane de alegatori: ,,Basescule ! sa-ti fie rusine!”
  nu ne vom preda, caci noi nu suntem disperati si apoi am trait in anii 90 dezamagiri mai mari, dar furturile si necinstea trebuie starpite

 55. zoso Says:

  Roxana, mami, nu vrei să emigrezi? Știu pe cineva care are un bordel la Amsterdam. Totul, e 100% legal, curat, civilizat, cu acte. Plătești taxe și beneficiezi de salariu + asigurare medicală. Mă gândesc că e mai bine acolo decât să rămâi în țară, așa dezamăgită.

  Dacă te interesează propunerea mea, scrie-mi pe mail.

 56. Spartakus Says:

  Crin Antonescu, cel manjit cu rahat rosu pe la bot, Patriciu si Vantu au fost cei mai buni agenti electorali ai baselului. E chiar imposibil sa nu castigi alegerile cand ai de infruntat o asemenea alianta a imbecililor, care a facut gafa dupa gafa: pumni din photoshop, miting la timisoara si spiritism cu coposu, convocari la relaxare orala cu vantu, convocari de analize anale cu analisti ca Nastase, la Patriciu, plus o oala cu laturi aruncata zilnic la Antene si Realitatea, de catre lingaii Ciutacu, Gadea, Badea, Stan, Tudor si de alti mancatori de rahat. Mutrele pleostite ale acestor indivizi turbati de ura sunt cel mai frumos cadou de Sf Nicolae. V-a facut baselu de ati vorbit singuri, bai, soimii patriei. Vorba lui Jean Constantin in Nea Marin Miliardar: In-ca-pa-bi-li-lor! Putzulicelor, dans!

 57. Ghita Bizonu' Says:

  In deplina unitate timeretu scolit si merituoa si sfanta noastra denigratie au ales ca forma de guvernamt SATRAPIA ASIATICA .
  Ma rog ni ca dintre cei care au votat contra ar fi prea multi sa intelaaga sistemul democratic bazat pe parlament , nu. Ca altfel mai ziceau si asta .
  In numele principiilor „anticomuniste” s-au speriat Ilescu !! Noscova !! si au uitat parlamentul si senatul ( la care tineau f mult acu 19 ani …Acum …

 58. Julia Says:

  intrus, cel putin au chlttuit banii lor in campania „murdara…etc” Basescu ai cui bani a cheltuit in campania „murdara…etc”?

 59. dracu Says:

  @Olimpiu

  si alte 5 milioane de alegatori:
  „PSD, PNL, UDMR, PRM, PC, Minoritati, Patriciu, Vantu, Felix:
  sa va fie rusine, ‘ra’ti ai dreaku!”

  :))

 60. Julia Says:

  Si uite asa se aduna toate zoaiele la tine pe blog, Rox. Ca sa jubileze in VAZUL LUMII….ca jubilau ei dar nu-i vedea nimeni…….sa vedem in curind cum mai vorbesc cu gura plina, ca Basescu nu are probleme sa o dea….doar asa spun ai lui: „o dam in bot!”

  Cit timp aveti sa va bucurati de cistigul Basescului? O zi? DOua? Pina trece betia, si pe urma GATA!

  Rox, imi vine a crede ca pina la urma e mai bine asa: Basescu isi mosteneste toate racilele si toate problemele pe care le-a adus Romaniei in cinci ani. Daca Geoana cu alianta lui primeau mostenirea asta de datorii, economie pe butuci, criza locala si mondiala nu stiu cit puteau face si ar fi fost acuzati de toate ca si cum ei le-ar fi pornit. Asa Basescu nu poate acuza pe nimeni de dinaintea lui ca el insusi a fost inainte!!!!!!!!!! Poate ca tot raul e spre bine………ce sa zic? Incerc si eu o consolare……… 😦

 61. Ovidiu Says:

  Roxana,
  cred ca basescu se va tine de cuvant si va distruge PNL-ul prin modificarea legea votului uninominal, vad ca au inceput deja lupte interne in PNL , vezi ce a declarat Tariceanu.
  Pentru mine este o zi neagra dar si pentru democratie, cred ca voi pleca dn Romania definitiv dictatura in Romania e in floare, nu mai am ce cauta intr-o tara unde un singur om face ce vrea.

  Nu mai vreau sa mai aud de politica ca imi vine sa vomit, totusi nu inteleg de ce PNL-ul este blestemat sau blestemul lui Ceausescu ?

 62. ela Says:

  137.000 voturi anulate ?!

  Cine-i prostul care se duce la vot sa-si anuleze votul ?!

  Astea sunt furtisaguri ale comisiilor de votare, nemernicii de acolo pot sa faca asta.
  Nu i-ar mai rabda Dumnezeu !

  Roxana PNL intra la guvernare alaturi de PD ?
  Crin n-are cuvat ?
  Portocalii trebuie lasati sa-si rupa singuri gatul!

 63. dracu Says:

  @Julia
  esti o grasa!
  😀 si naspa.

 64. atitudini Says:

  Roxana, „It Ain’t Over ‘Til It’s Over” OK?

  Uite de ce:

  BEC, ORA 15:

  26.706 sectii de votare (toate)

  10.620.116 voturi (58,02% prezenta)

  10.481.568 voturi valabile

  138.476 voturi anulate

  5.275.808 voturi pentru Traian Basescu (50,33%)

  5.205.760 voturi pentru Mircea Geoana (49,66%)

  70.048 voturi diferenta

  O singura precizare: in turul 1, in sectorul 6 Bucuresti, prin renumarare numarul voturilor pentru Crin Antonescu a crescut cu 2.000. Poate are relevanta…

  Inca ceva:

  http://petitiionline.ro/35/petitie-pentru-renumararea-voturilor

 65. Ghita Bizonu' Says:

  Franklin ,
  poate tu stai la caldurica si te bucuri de necazurile ce sunt pe vine ….Nu si eu. Astioa discuta de luni de zile ca o sa fie extrem de nasiol si nu au facut nimic. Maximul lor de competenta Blaga se numeste .. restul ….
  Unul din motivele ptr as fi vrut sa iasa Geoana ar fi fost ca am fi avut un guvern pasibil de a fi cat d ecat competent si anume prin partile esentiale ( finante , economie , agricuotura,)

 66. Doru T Says:

  @Roxana si tuturor…Romania a facut un mare pas catre „modernizare” si „occidentalizare” Vom trai iluzia unei libertati si prosperitati exact cum este si occident…O lume in care valorile si principiile conteaza doar in masura in care poate fi cumparat si folosit pentru adevarat prosperitate a altora-o foarte mica minoritate. O lume in care vom trai iluzia ca si tu contezi. Victoria lui Basescu nu-i apartine, este victoria unui sistem diabolic, cu adevarat ticalos. Restul este in intregime o iluzie!

 67. Doru T Says:

  Scuze ptr dezacorduri….inca sunt sub influenta sentimentelor

 68. Plano Says:

  Romanilor bachiti le-a placut cum le-a…. dat-o… basescu…timp de cinci ani!
  Le-a placut si mai vor…inca cinci ani! 🙂

  Ce-i intereseaza pe cei emigrati de soarta noastra?
  Se razbuna prin vot pe romanii din tara.
  Blestem de tara!
  Sa nu-si gaseasca liniste nici in mormant!

 69. Spartakus Says:

  @Plano: ia, tata, Rudotelu si stai relax. Daca nu erau capsunarii economia aia cu care se laudau liberalii curului era in kkt de acum cinci ani. Lasa ca si romanii din tara s-au razbunat pe aia care-s acum in diaspora, cand l-au votat pe Iliescu!

 70. Al Halal Says:

  Marhaba! 🙂

  Roxana, te-au invadat khmerii oranj!

  Ce sa faca si ei, puiutzii, au scapat d-acasa, mamitzica lor e ocupata cu batutul copiilor altora iar acum ei isi fac de cap! 🙂
  Intelege-i, te rog, atat pot, ca Potol Pot – mamitizica lor, desigur! 🙂
  Yalaa, baietzeii Babei! 🙂

 71. Buddy Says:

  @ Plano,
  De ce vorbesti aiurea, noi cei din diaspora avem parinti si rude in tara, tocmai ca ne pasa si cu experienta cistigata afara vedem poate mai bine adevarul…
  Dar cum adevarul e intotdeauna la mijloc eu zic sa dam mina cu mina si sa-i creem lui Base posibilitatea de a pune in aplicare ideile si de a le finaliza
  Voi nici nu asteptati ca cada KKtul down the tube si incepeti sa urlati ca nu e bine…
  lucrurile trebuie duse pina la capat intr-un sens sau altul
  deci acum e timpul Base +PDL sa le dam 5 ani si pe urma tragem concluziile….
  Gindeste-te si spune-mi dc. nu am dreptate.

 72. ŞI TOTUŞI, AU FURAT DE-AU RUPT. BĂSESCU ŞI-A COMANDAT REZULTATELE LA ORA 9 SEARA, IAR BEC I LE-A LIVRAT LA 8 DIMINEAŢA. VIDEANU SCOATE PARTIDELE ÎN ILEGALITATE ŞI NE IA CETĂŢENIA. BLAGA ŞI VIDEANU AU TRANSFORMAT MINISTERUL DE INTERNE ÎN CÂRCIU Says:

  […] Original Blog » 07 December 2009 – Blog « Sabia lui Attila […]

 73. sandman Says:

  @parnic_biju
  retardule, cum sa furi alegerile din opozitie? Esti timpit sau ce?

 74. Julia Says:

  Plano, bati cimpii. Uite asa se invrajbesc romani cu romani. De ce blestemi diaspora? Au drept de vot? Au. Au votat cum au crezut mai bine? Au votat. Cine si ce iti da tie putere sa le interzici dreptul la vot? De ce nu i-ai convins? De ce altii nu au fost convinsi, ca si mine, ca mai bine pt Romania esra sa NU fie Basescu inca cinci ani?

  Inteleg ca Base le-a dat basarabenilor cetatenia romana. Deci uite de unde i-au venit voturile. Le-a cumparat.

  Mai terminati odata cu blestemele si cu injuraturile si cu incercarile idioate de a impune si controla romanii plecati!!!! NU IMI VINE A CREDE ca Spartakus a spus o vorba inteleapta si inclin sa cred ca e un accident, dar are dreptate aici: „romanii din tara s-au razbunat pe aia care-s acum in diaspora, cand l-au votat pe Iliescu!”

  Ce naiba! Hai sa ne pastram capetele limpezi si sa vedem ce mai e de facut, ca nu ajuta pe nimeni sa ne blestemam intre noi! Sau sa interzicem drepturile unora, numai pentru ca vrem sa avem pe cienva concret sa ne razbunam! yuk! 😦

 75. Filip G Says:

  Liberalii nu trebuie sa intre la guvernare alaturi de PD_L.daca intra va dispare ca partid.

 76. beuca Says:

  http://beuca.wordpress.com/2009/12/07/pdl-isti-din-lumea-intreaga-bucurati-va/

 77. theodora0303 Says:

  Soarta cetatii TREBUIE decisa de locuitorii cetatii.
  VOI BASARABENI CU CETATENIE ROMANA NU SUNTETI LOCUITORI AI CETATII. IMI ERA DRAG DE VOI DAR ACUM VA URASC. SA VA FIE RUSINE!!! NE-ATI DISTRUS VIATA CU VOTUL VOSTRU IDIOT. BELESTEMATI SA FITI! SA NU AVETI PARTE DE LINSTE PANA NU VA IERTAM NOI. CELOR DIN SPANIA, ITALIA, SUA LA FEL, RUSINE SI SA VA PEDEPSEASCA DUMNEZEU PENTRU CE ATI FACUT!!!!

 78. Marcus Says:

  @Buddy da-ti ba singur mana cu mana si pune-o de’un sex dupa metoda Onan,tu nu vezi ce tampenii poti debita? Ca-ti place de chiomb, treaba ta manuala, dar nu face apel la mana romanilor cu bun simt si gandire proprie din aceasta tara. Ciocu mic, festivism mai putin, ati furat, sa va fie de bine, numai ca imbecilul de chiomb nu prea mai le are cu mintitul. Ia de vezi mai jos ce narozii declara public.

 79. Marcus Says:

  Ce Nu Inteleg Eu ?!!!

  Baietii si fetele de la Antena3 socotesc si iar socotesc si nu le iese neam, mama ei de treaba! Adicatelea nu se ciocnesc cifrele date de BEC, ei aduna mere cu mere, fac scaderile de rigoare si raman cu pere in mana.

  Pe de alta parte chiombu, vine si ne spune ca, in timp ce Culcer stia rezultatele de la 18.43, el le-a aflat la 19.00, stia ca va catiga cu o diferenta de 70.000 de voturi si mai stia ceva: ca romanii de pe coasta de vest a USA, vazand exit polle-ul de la ora 21.00 (ora Romaniei) s-au mobilizat exemplar si s-au dus in corpore sa voteze, fapt care l-a scos oarece din cacat.

  Intrebare: Pai ori stia, ori nu stia la ora 19.00 ca a castigat la o diferenta pe care nici Mama Omida, urmasa lui Pitagora, n-ar fi putut s-o anticipeze, ori amerolocii l-au scos din cacat si daca da, cu cate voturi?

  In afara de asta chiombu’ mai declara public ca alegerile au fost fraudate si ca daca s-ar renumara voturile, l-ar depasi pe Geoana cu 2-3 procente. Pai hai sa le numaram atunci, sa nu mai fie dubii!

  Tampiti si siguri pe lipsa de reactie a romanilor sunt Doamne, nici sa fure ca la carte nu sunt capabili!

 80. Al Halal Says:

  Cred ca ar fi cazul sa incetam cu aruncatu’ pisicii moarte in curtea basarabenilor si in a celor din restul diasporei. Nu sunt vinovati cu nimic, chiar daca l-au votat.
  Vinovatii sunt in Romania, vorbim vorbe…

  Maasalam! 🙂

 81. mgabim2009 Says:

  @Plano, @Julia Voi ati auzit citi au votat la NY? 1000 de oameni, la Chicago probabil la fel asa ca ce incearca basescu si sleata lui este doar justificarea furtului din Romania! Nu in america sau canada s-a decis cine este presedinte. De ce nu vorbiti de Moldova unde au votat 95% cu Basescu? Sau Spania?
  Problema este ca il avem pe cap inca 5 ani! Eu personal nici nu-mi vine sa cred! Parca m-am trezit intr-un cosmar!

 82. Ghita Bizonu' Says:

  Care id4i Buddy puiule ? Care ?
  Apai sa le enumar – Presedintele pune premier pe cine vrea el si parlamentu trebe sa zica Aferim !!
  Presedintele mai are 2 idei – una blonda si un bruna, amandoua Lenutze.
  Presedinteole zice azi ca dusmanu sau ieri criza, azi ca nu luoat cu criza , maine ?
  Toate ideile sale se invart in jurul aceluisi subiect : EL , Zeus.ro .
  Si nu ma lua ca si in Uniunea Sovietica Ailalta . Ca si acolo O”laba nu pune ministru fara acordu Congresului si nici nu are idei sa dizolve Congresul .
  Se pare ca experienta dobandita in afar nu trece de aia cu Escu si Poporu ! Traisca Conducatoru’ !!
  Si Boc a fost gubernul cel mai prost de la Iorga -Argetoianu incoace . Nu uita Boc premier, finatele, economia , samd la PDL . Ce sa-i mai dai ragaz ?
  Si in materie de Vacsel eu sunt din Bucuresti. La finalul mandtului sau plin de succesuri donase vila (obtinuta in aceiasi perioada prin bunavoinata lu Casuneanu ), isi atribuise casa din Mihaileanu iar gropile pde pe strazile orasului erau invers proportionale cu platile ptr asfaltari .
  A da. a blocat cam orice activitate si a dat parcu Bordei lu Costanda ( parcul era parc din vremea lu Carol 2 ). Ce mai vrei ?
  Si un sfat – prin primavara , de Pasti ia-ti parintii latine. Ca pe aici o sa fie nasi\ol si risca sa fie atacti incasa ca mai vor si altii sa mance – sa mance in gnl nu neaparat miel si cozonac. Nu glumesc .

 83. Buddy Says:

  @ Marcus,
  Ati pierdut si noi astia din tabara matrozului va intindem mina…si noi suntem cinstiti si educati, etc nu doar voi, termina cu prostii de astea…
  dc era invers ziceam noi ca ati furat…
  asta e viata tre sa sti sa si pierzi si mergem inainte mina in mina ca toti suntem romani inclusiv basarabenii…Basarabia si Bucovina este parte integrala din patria mama, vezi harta 1939…

 84. J o h n s o n Says:

  Tariceanu a inceput sa manance ce nu trebuie…adica vezi doamne nu mai vrea ca PNL sa fie o mica remorca a PSD…tocmai el vorbeste care 4 ani a fost sustinut din parlament de PSD,atunci era bine sa te numesti mica remorca a PSD ? Vedeti voi,in asta sta puterea lui Basescu,te umileste ca pe ultimul retardat de la Spitalul 9 stiind ca in viitor o sa te intoarca chiar impotriva propriului partid.Are electoratul memorie scurta ? Mai mult ca sigur dar nici cu politicienii nu mi-e rusine.Ma bucur ca Antonescu nu face parte din aceasta categorie.

 85. Plano Says:

  @Budy
  Pe acolo pe unde esti tu guverneaza presedintele sau regele cu un partid minoritar de 35% in parlament, de zici tu ca bachitul si PDL pot sa guverneze peste o majoritate parlamentara de 5 ani de zile?
  Nici n-ai prea realizat care sunt valorile in care cred institutiile statelor occidentale.
  Cel putin un sfert din cei din tara, care l-au votat ieri pe Base, sunt saracii Romaniei care s-au bucurat ca au primit pentru o zi pulpe de pui, faina, malai, ulei sau bani, firimituri aruncate de camarila coruptilor bachiti… care au devalizat cinci ani bugetul statului.
  Vor regreta amarnic! De maine ii vor alunga ca pe caini…

  Cat de bine cunoasteti voi Romania de la televizor… se vede! Ati cazut in capcana bachita, identificand comunistii in PNL si in Johannis?
  Blestemul de tara ramane!

 86. Spartakus Says:

  Roxanica, stii cumva in ce tara emigreaza Ciutacu? In Israel sau Belarus, ca vreau sa-i trimit carne de Craciun! Ii umplu frigiderul dar zau ca e numai carne kosher, stiu ca el n-are voie porc, desi ii plac porcii rozalii!

 87. Vernel Says:

  Ati furat-o urat de tot. Unde-i labagiul ala batran, Marius Mina? Il frectioneaza pe Badin?

  V-ati facut de cacat, asta e!

 88. zburli Says:

  @roxana
  ţi-am spus că de ăsta scăpăm doar dacă crapă. observ că vrea să iasă din politică cu picioarele înainte. n-a învăţat nimic din sfârşitul lui ceauşescu şi al dictatorilor.
  http://zburli.wordpress.com/2009/12/07/romania-mea-a-pierdut/

 89. Buddy Says:

  @ Plano,
  Nu te supara, gresesti, in Canada de citiva ani e guvern minoritar chiar de 35% si treburile merg bine caci ceilalti in cele din urma inteleg si aproba legile conservatorilor minoritari si viata merge inainte.
  Dar tu nu ai inteles ce zic eu, eu ti-am spus sa dam ina cu mina si la eventualele alegeri anticipate sa-i acordam lui Base si deci PDL o majoritate confortabila ca sa-si puna in aplicare ideile bune sau nu si tragem concluziile dupa 4-5 ani.

 90. teonegura Says:

  Vom avea guvern cat de curand, iar contestarea rezultatului comunicat de BEC e inutila, nu se va rezolva nimic. Cred ca UDMR si minoritatile s-au si vandut deja. Ce le mai lipseste ca sa aiba o majoritate parlamentara capabila sa treaca legile lor? Un numar de 12, 13, 15 parlamentari? Ii vor cumpara, indiferent ca sunt de la PSD sau PNL, nu ma indoiesc. Si vor guverna, dupa legile lor, asa cum vor ei. Asta e, traim in tara in care Basescu si ai lui pot cumpara orice, dupa cum traim in tara in care, totusi, spre indignarea mea, peste 4,5 milioane de alegatori (ma refer la cei pe bune) l-au votat pe Traian Basescu. Eu pe ei nu-i inteleg, intai de toate…

 91. Al Halal Says:

  @Spartakus

  Baietzica, mergi, te rog, si plange la alta masa. Aici n-au ce cauta antisemitii…
  Si eu sunt semit, mai mult ca sigur ca nici nu stii ce e vorba asta, mai bine ai mai pune si tu mana pe cate-o carte, ca sa nu ajungi ca EBA 🙂

 92. J o h n s o n Says:

  Chiar si pe hotia asta basescu a scos un scor mai slab cu 15.000 voturi in Romania…Asa cum spuneam toti securistii din diaspora l-au votat pe Ciclop,capsunarii,ospatarii si prostituatele din Italia….Buddy nu racni,tu nu faci parte dintre ei(ele)… 🙄

 93. Spartakus Says:

  @Al Halal: zii pe cuvantul tau de pionier ca ajung ca EBA! Estudiante, cand o sa citesti tu carti cate am citit eu o sa-ti intre in fusiune aia doi neuroni si-o sa faci poc ca uraniul imbogatit de la semitzii aia istetzi.
  @Johnson: tare mi-e teama baiatule ca daca ai pleca in Italia la munca te-ai intoarce dupa o luna cu cocoasha rupta. Acolo se munceste, bai celovecule, nu se freaca duda ca la Romanica.

 94. Spartakus Says:

  @my typo: fisiune, sa nu sara academicienii astia pe mine, u e langa i pe tastatura 😀

 95. Marcus Says:

  @Bade Buddy: How old r u? nu de alta da’ le zici ca in clasa a IV-a. Pai nepotu’ mosului, cand vei intelege ca PD-L nu este un partid, ci un clan de cea mai frumoasa sorginte fascista (cu toate ca Mussolini ii haituia pe mafioti) si ca acest hot nerusinat chiomb este Nasu’ lor si ca n-are in cap decat ambitia personala spre dictatura si prosperitatea clanului sau, atunci poate vom mai sta de vorba. Pana atunci, take a break my child! Ti-o zice unu care a invatat asta de la un mos batran (sic!).

 96. Radu Humor Says:

  @ Roxana
  Ai procedat foarte bine ca i-ai lasat pe descreieratii astia tip @Thor( un munte de prostie, pupincurism si nesimtire) sa-si mai afiseze odata barbatia castrata de lipsa de activitate, dandu-se mari , la fel cu comunistii cand se intorceau din colectivizare seara si raportau cate victime au mai lamurit ( pe unii bagandu-i in „colectiva”, pe altii direct in mormant).
  Astea sunt bestiile cu chip de Asimetric si e bine sa-i lasam sa se refuleze pe blog, ca altfel mai ies in strada la schilodit oameni :mrgreen:
  O tara pierduta, pentru cel putin inca un an( nu le dau mai mult) , cu niste mutanti portocalii impotenti si incapabili sa conduca mai mult de „o frauda” sau un „tun” financiar.
  Pier pre limba lor !

  P.S. Adevaratul castigator al acestor alegeri este Crin Antonescu si spiritul german al unei corectitudini ce-i paralizeaza moral si intelectual, pe toti nemernicii grabiti sa intre sub pulanul de dictator al lui Base :mrgreen:

 97. gazetarul Says:

  @ Roxana:

  Bravo,asa te vrem!! Scrie impotriva GUNOAIELOR ASTORA DE PORTOCALII care au furat de au rupt.Eu cand m-am dus ei la sediul P.S.D. (era ora 14:00)si aflasem ca Geoana conduce cu 5-6%(asta pe la ora 13:00,parca) si am zis,,–E bine!”un tanar de acolo imbracat la costum(era de la P.S.D.) a clatinat din cap si a zis,spre surprinderea mea:,,–Nu,nu e bine deloc!Ar fi trebuit sa avem 10% in fata!!”Iti dai seama la ce nivel de HOTIE au ajuns institutiile statului cu acesti portocalii la carma?

  Cred ca daca BEC-ul va da dreptate P.D.L.-ului singura solutie ar fi iesisrea in strada si presiune pe C.C.R.,unde va contesta atat P.N.L.-ul, cat si P.D.-L.-ul rezultatul votului.

 98. Buddy Says:

  @ Johnson…
  Betivi, curve, prostituate, etc sunt si in tabara cealalta…
  terminati odata cu prostiile astea.
  tre sa intelegeti ca diaspora nu va zis nu voua ci PSD-ului -CIUMA ROSIE-
  cei care au distrus generatii de oameni, familii, etc si pe care nu-i mai vrem in vecii vecilor la putere.
  Eu asi zice ca dc toti oamenii de dreapta ar fi cu cap si s-ar impaca am forma un mare partid de dreapta sub o mantie liberala si ar fi loc ptr doctrine diferite in cadrul acelui partid si cea mai numeroasa aripa sa cistige si sa conduca ptr o perioada….
  Eu asi vedea un guvern condus de Tariceanu ca cea mai buna alternativa in prezent dar el tre sa inteleaga ca deocamdata e nr 2 si sa asculte ca partener de Base.
  Ii va veni rindul peste 5 ani…
  Crin, Johanis…. jucatori de moment… au riscat la rulata vietii lor politice si au pierdut… acum out.
  Geoana, un om relativ onest-a invatat cit a stat in USA- care ar putea fi reformat sub o mantie liberala… restul PSD-ului in frunte cu Nastase, Hrebe, Iliescu, Ponta, etc curve bune de bagat la inchisoare pe cel putin 10 ani…..

 99. Al Halal Says:

  @Spartakus

  Aferim, bre! 🙂
  Ai auzit si de uraniu imbogatit! 🙂
  Stii sa pui deshtu’ pe harta ca sa nimeresti Teheranu’?
  Numai ca, doar ti-am zis, nu stii ce e aia semit! 🙂
  Dar mai ai timp sa inveti! 🙂 Vrei sa-ti explic? Iti fac o schitza!
  Fara suparare! 🙂

 100. gazetarul Says:

  Castigatorii REALI ai acestor alegeri fraudate de portocalii sunt Mircea Geoana(adevaratul presedinte al Romaniei) si Crin Antonescu(presedintele moral al Romaniei).

 101. Buddy Says:

  @ Marcus,
  Te las sa delirezi un pic iti inteleg supararea dar totodata stiu ca esti liberal si noi suntem liberali daci am putea trage impreuna….
  PDL sa/si PNL e cam tot aia, numai orgoliile personale le fac sa fie separate… va trece si asta.
  Citeste mai sus si intelege te rog si termina cu jigniri si alde de astea.
  Toti avem virsta pe care o avem nu conteaza fiecare cu experienta lui dar cel mai important este sa-ti respecti adversarul politic ca altfel nu e democratie…
  Poate ca Roxana a inteles asta si lasa lucrurile sa curga de la sine….

 102. mihaela Says:

  Roxana, am vazut ce a declarat Tariceanu, ca i-ar cam placea o guvernare cu ai lui Basescu. Tu ce crezi de asta? Stiu ca ti-a fost drag de Tariceanu pe vremuri si ca i-ai zis destule lui Crin, dar, din punctul meu de vedere, daca Tariceanu il injunghie pe Crin pe la spate si convinge partidul sa faca guvern cu PD-L-ul, eu ma jur pe ce vrei tu ca nu mai votez cu PNL-ul cate zile oi avea (si te asigur ca sunt tanara si nu intentionez sa mor prea curand). Pai nu cumva sa creada liberalii ca au ei 20% voturi! Daca fac una ca asta, voturile noastre nu le mai pupa ei, sa fie clar!
  Eu si altii ca mine l-am votat pe Crin pentru ca el ne-a dat speranta ca se poate sa dispara prapastia asta care ii separa pe politicieni de noi, oamenii de rand, mai ales de noi, oamenii tineri. Ne-a facut sa credem ca poate exista un politician caruia sa nu-i pese doar de averea lui si a familiei lui, ci sa-i pese si de noi. El ne-a adus la urne si datorita lui ma intereseaza azi soarta tarii. De la el am invatat ca nu trebuie sa fugi de lupta pentru ca nu e totul pierdut si ca se poate schimba ceva prin implicare, prin munca si prin bun simt. El este singurul politician care parca da glas gandurilor noastre in discursurile lui, omul in care am cu adevarat incredere ca sa ma reprezinta pe mine ca cetatean.
  Ce a facut pana acum Crin Antonescu am aprobat fara rezerva. Daca unii liberali chiar au facut alergie la alianta cu PSD-ul, n-au, din punctul meu de vedere, dacat sa se duca la doctor. Tin sa mentionez ca mie, alegator de 27 de ani din anul 2009, PSD-ul nu-mi pute a colhoz si a salam cu soia, cu le pute unora ramasi blocati de acum 20 de ani. Crin Antonescu a facut ce trebuia sa faca si sper din tot sufletul sa ramana acum in opozitie. Daca lui Tariceanu i s-a facut dor de ciolan, sa se faca, dom’le coleg cu Flutur si cu Valeriu Stoica si sa se pupe cu Udrea si cu Ridzi la sedintele de camarila.

 103. Radu Humor Says:

  @Sparta Kurutz
  Mai lucrator cu gura plina, Dictachiorul nu poate dizolva parlamentul decat daca de la investire incolo, mai pica doua guverne( deci dupa 21 dec 2009, daca raman zarurile cum le-a potrivit el pe 6 dec).
  Si nu te mai bucura ca prostul, care nici nu stie, pana acasa, cand desface traista, ce a primit de-a moaca de la niste mascati cu saci in spate.
  S-ar putea sa te alegi, doar cu niste incaltari si manusi folosite, care odata gasite la tine, sa fie proba ca tu ai dat spargerea, idiotule !

 104. ela Says:

  Bolcas:” si mie din America mi-ar fi mult mai usor sa-l suport pe basescu presedinte”.

  gazetarul spune:
  luni 7 decembrie 2009 la 6:57:58 pm

  Castigatorii REALI ai acestor alegeri fraudate de portocalii sunt Mircea Geoana(adevaratul presedinte al Romaniei) si Crin Antonescu(presedintele moral al Romaniei).
  ………………….
  asta este realitatea, au furat nemernicii portocalii, astia sunt greu de evacuat de la puterea acestui popor oropsit 😦

 105. Buddy Says:

  @ Gazetar…
  Las-o moale cu cistigatorii morali ca nu incalzeste pe nimeni….
  Geoana si Crin sint adevaratii invinsi ai acestor alegeri…
  cei din spatele lor sunt curvele care le-am enumerat mai sus si care de abia asteptau sa puna mina pe cascaval… uite ca nu a tinut.
  Pa si peste 5 ani sa ne vedem cu bine.

 106. Ovidiu Says:

  Gazetareul are dreptate trebuie sa iesim in strada ca sa ne revoltam chiar asa am ajuns dupa 20 de ani

 107. Marcus Says:

  @Buddy baietas, nu sunt liberal si nici de altfel, sunt pur si simplu impotriva prostiei, a hotiei, a preacurviei si a tot ceea ce chiombu reprezinta urat pe lumea asta. Daca mai pui la socoteala si faptul ca sunt pentru democratie si nu revenire la dictatura m-ai ghicit. Iar tu vei fi liberal, cand vei mai creste putin si vei intelege ca liberalismul nu are nimic de-a face cu dictatura de niciun fel si ca in perioda moderna, liberalii au fost primii victimele oricarei dictaturi, fie ea fascista sau comunista. Stop joc!

 108. claudiuiordache Says:

  @ Julia, teonegura, Johnson, ela, plano, Ghita, mgabim2009 si ceilalti… Nu-mi vine sa cred ca va pierdeti vremea raspunzand serios unor primitivi portocalii, unor agenti securisti care ne cer sa dam mana cu mana si sa-i dam lui Basescu „o majoritate confortabila ca sa-si puna in aplicare ideile bune” si apoi sa tragem concluziile dupa 5 ani.

  Numai un imbecil ori un nomenclaturist de gen Basescu poate sa mai ceara 5 ani, dupa atatia multipli de 5 de cand Basescu e in politica, si stie toata Romania ce idei bune a avut si mai ales cat de bine le-a aplicat si mai ales cat de bine traim de pe urma aplicarii ideilor lui bune!

  Numai un retardat ori un securist basescian nu vede (ori se face ca nu vede) ca idolul lui n-a construit niciodata nimic, ci mereu, indiferent ce pozitie politica a avut, a distrus. A facut scandal, a dezbinat, a tipat, a promis, a injurat, a manipulat, a atacat, dar de construit, niciodata n-a construit nimic.

  Nici n-ar avea cum. Nu intra in vederile lui. Nu intra in politica lui. Pentru ce sa construiasca? Pentru cine sa construiasca? El si gasca lui de tip Udrea, Cocos, Casuneanu, Ridzi, Videanu, Berceanu, Prigoana, Boc, Haysam & comp, au construit vreodata ceva? Nuuuuu… au furat banul public, pentru ei si neamurile lor!

  Asta-i ultima fumigena fabricata in laboratoarele portocalii, pe care astia care sunt ‘la post’ au inceput s-o strecoare pe forumuri: sa-i mai dam 5 ani si, evident, majoritatea confortabila necesara (va amintiti? „dati-mi un Consiliu!”) si vom vedea cum ideile lui bune vor scoate Romania din criza.

  Si asta o spune un fost colaborator al Securitatii, pe care l-au votat majoritatea romanilor din Diaspora si milioane de romani din tara (cei mai multi dintre ei fosti colaboratori la randul lor, ori vanzatori de voturi pe 50 ron, ori idioti cu creierele spalate).

  Si asta o spune un fost nomenclaturist din guvernul Ceausescu, caruia nu-i mai ajunge puterea pe care o are, si vrea sa devina Ceausescu 2, iar pentru asta nu se da in laturi sa atace insasi institutia fundamentala a democratiei, Parlamentul.

  Asta e idolul primitivilor si agentilor colaborationisti portocalii. Nu va mai pierdeti timpul incercand sa dialogati cu ei. Sunt in misiune, si le intrati in joc. N-are sens.

 109. Marcus Says:

  @Mai Buddy: tu chiar esti batut in cap. A clama victoria la o diferenta de 70.000 de voturi, in conditille in care dai declaratii contradictorii (pe sleau minti cu nerusinare) si-ti ies socotelile taman pe taman cu BEC (numai ca aia gresesc intr-un comunicat OFICIAL, si nu le iese numarul exact intre numarul de voturi exprimate si cel inregistrat, adica 2-1= 0, inseamna sa fii cel putin dus cu pluta. Mergi baietas si savureaza-ti „victoria” in alta parte, aici risti sa te faci de tot cacatul.

 110. claudiuiordache Says:

  @ Radu Humor – Multumesc pentru cuvintele calde pe care mi le-ati adresat, si va raspund cu aceleasi ganduri bune si cu deosebita consideratie!

 111. Zorro Says:

  Yo Buddy mai date-n gatu’ matii si lasa limbile in cur ca o sa te intoxici de atata portocacaniu, mai da-te dreacu de homosexual

 112. Marius Mina Says:

  Tariceanu de-abia astepta sa-i ia capul lui Crin Antonescu , s-a vazut clar si in campanie cat au tras oamenii fideli lui sa-l tina pe Crin jos.
  In orice caz, va fi ultima lui greseala in numele liberalimsului multilateral dezvoltat sa dea mana cu mafia cancerigena a lui Basescu. Valabil si pentru Fenechiu si ceilalti „pofticiosi” .

  Antonescu va fi liderul opozitiei reale din Romania in foarte scurt timp.

  Taricene vezi de drum , Basescu te va consuma la micul dejun!

 113. Alexandru Marin Says:

  sa se aleaga … praful
  http://alexandrumarin.wordpress.com/2009/12/07/sa-se-aleaga-praful/

 114. atitudini Says:

  off-topic

  Am schimbat adresa de e-mail cu care ma autentificam… sper sa nu mai intru in spam asa.

 115. atitudini Says:

  un pic off-topic

  Am schimbat adresa de e-mail cu care ma autentificam… sper sa nu mai intru in spam asa.

 116. Al Halal Says:

  @ Tutti

  La voi, la crestini, e un obicei, se mai duce omu’ si pe la biserica…
  Un cioban, nu-i spun numele, 🙂 e luat de muica lui in pleazna:

  – Baietzica – asa se zice pe la voi, nu conteaza varsta magadaului, am aflat-o si eu de la unu’ mai batran ca mine – du-te si tu, muica, la biserica, duminìca asta, ia-ti itzarii aia buni, camesa alba…
  – Nu ma duc, muica, nu ma duc, ca nu stiu ce sa fac acolo!
  – Eh, dragutzul mamii, faci si tu ce fac ceilalti…

  Se duse. Se inchinara ceilalti pe la icoane, se inchina si el, pupara ceilalti mana popii, i-o pupa si el, ingenucheara ceilalti, ingenuche si el… Dar deh, itarii ceia buni ii avea de cand era tinerel si subtirel, acum mai pusese un pic de slana pe partea-i dorsala, ii crapara itzarii in fund. Cel din spatele lui, om cu iubire de apropele sau, ca sa-i atraga atentia, ii baga deshtu-n crapatura… El, ce sa faca, facu si el ce-i zisese muica lui, ii baga si el degetu-n dos la ce din fatza…
  Al din fata se intoarse rapid si pleosc!, o palma… se intoarse si el la cel din spate si pleosc!, si el o palma… dupa care se scula si tutuca, tutuca, o lua la pas spre casa…

  – Eh, cum a fost, dragu’ mamii, la biserica, nu venisi cam devreme?
  – Nu pot sa-ti spui tot, muica, deh, nu statui pana la sfarsit… statui si eu pana la bagatul deshtelor in fund si la datul palmelor, dar nu mai statui si la datul ciomegelor…

  Asa ca, precum crestinul vostru, o tai si eu acum, ca s-a ajuns la bagatul deshtului in cur! 🙂

  Maasalam! 🙂

 117. gelu Says:

  Pedeleii nenorociti au furat si aceste alegeri, praful si pulberea sa se aleag de acesti hoti!!!

  Basica a cistigat prin cele 675.000 de voturi ale turistilor electorali si cel putin 60.000 din totalul voturilor anulate. Conform principiului Basica in aceasta viata a furat tot ce poate de la tinerete pina la batrinete dar din pacate pentru el, numai moartea nu poate sa s-o fure si sa devina nemuritor. Mai devreme sau mai tirziu, aceasta crasa hotie electorala va iesi la iveala, alegerile fiind cistigate de Mircea Geoana in realitate. Rusine sa va fie hotilor din Partiul DeLapidatorilor in frunte cu securistul vostru betiv, bisnitar si bataus de copii cu palma.

 118. Danias Says:

  PSD-ul a anuntat ca va depune contestatie. Este vorba de vreo 300.000 de voturi. Astept sa vad ce face Crin. Nu cred ca nu au motive sa depuna contestatia.

  @Marius
  Tariceanu mai vrea sa fie inca o data prim-ministru d-aia face asa.

 119. Spartakus Says:

  @Al Halal: bai estudiante, norocul tau e ca esti semit din ala simpatic. Daca erai din aialaltii, alesii, deja te dadeam cu flit (nu zic cu cyclon B ca mai iau astia la ochi)

 120. J o h n s o n Says:

  http://prezidentiale.evz.ro/emain/articolul/878929/Scorul-pe-judete-Basescu–Geoana-20-la-21

  Surpriza la Constanta…Mazare a vrut sa-si radicalizeze propriul electorat si a reusit exact pe dos.

 121. Francesco Says:

  Roxania mama, pe cine vei injura maine daca PNL face o intelegere cu PDL?

 122. Marius Mina Says:

  Franceso, ia pe loc repaus, nu va face, cine vrea sa plece inclusiv Tariceanu cu gaska. Ii papa chioru cruzi.

 123. Ghita Bizonu' Says:

  Buddy ,
  am impresia ca vorbeste gura fara tine. PDL nu este liberal. Este cica crestin-democrat , fost socialist si ce ai votata tu ieri este trandafiru’ unicului si adevaratului FSN .. in rest ce sa zic ? Destept baiat mai esti !!
  De exemplu sa nu intelegi ca Tariceanu este un risc inaceptabil pentru Basescu . Nu el, nu crin , nu Orban ,, altcineav ami maleabil.
  Care eventual sa duca PNL sub mantia glotiosului partid prezidential asa cum fusese ideea initiala a basecuritatii Sale .
  De latfel nu pot decat sa palcud geniala ta idee cu mantia mai larga si toate fortele de dreapta. De latfel ieri am iesit razand de la vot . Stii ce ce ? Pe buletin erau 4 roze- cea unica si adevarata si cele 3 false ale lu Ilici. Canci sageti ori ochi . Asa ca iti anexez :
  De flacari, de aur, pembe, argintate,
  Nebuna orgie de roze oriunde,
  De bolti agatate, pe ziduri urcate,
  Si printre frunzisuri de pomi ce le-ascunde.

  Pe ritmuri persane în strofe-asezate,
  Melodic, coloarea, coloarei raspunde… –
  De flacari, de aur, pembe, argintate,
  Nebuna orgie de roze oriunde.

  Traian e magul gradinii-nviate.
  Rapit de visul cu tainice unde,
  Si dandu-le viata ce-n suflet patrunde,
  Lasatu-le-a-n urma, în roze-nchegate,
  De flacari, de aur, pembe, argintate.
  Si visul de tainice unde este UNICA ROZA si adevarata
  O roza-nfloreste, suava…
  .. si aici zic io : Pe cadavrele istoricelor !!!
  Sa fiu eu cica unu de drapta as trage apa dupa mine .. adica rezulatul de 2 decenii de dai si lupta cu FSN ul este faptul ca la stanga feseni, la dreapta fesenei si mme Corna acuzata de colaboratinism si criptocuminism ?!

  Si tot pe aici. Cica in canadocia e guibern minoritar . Buon. Dar ce s-ar intampla cu el daca ar primi omotiune de cenzura ? Despett baiat mai esti…
  So lamureste-m cu o alta cesti – „PSD-ului -CIUMA ROSIE-
  cei care au distrus generatii de oameni, familii, etc ” cand afacut PSD astea ? Pre vremea cand erau la puetre Tismanetky si Patapievici senori era PMR . Care nu e PSD. Ins adaca vrei ceva securachi cauta=i la ortocalii . unu de langa Baselu e acuzat ca a particpat la reprimada de la Timisoara .
  HEIL SIEG !!

 124. Marius Mina Says:

  Heil Bizonule ! 🙂

 125. Sandi Says:

  Tariceanu a luat-o din loc ? Dupa ce s-a dat cu curul de pamant ca el nu intra la guvernare cu PDL daca nu primeste postul de PM acum l-am auzit bolborosind ceva de guvernare cu pedelacheii ?!?
  Imi vine sa vomit !

 126. Ghita Bizonu' Says:

  claudiuiordache,
  in cazul in acre esti binecunoscutulClaudiu Iordache al anilor 90 ( si necxunsocutul poet comunist ) te felicit. Buddy este si creatia ta !!
  Au fost crescuti in mod simplits tanar = revolutionar = antiilescu. Si comunism = iliescu = comunism . Si Romania = comunism , vest = capitalism . Si toti batranii e prsoti si comunisti.
  Rezultatul de acum ? in numele anticomunismului este luata in tarbaca Doinea Cornea !!
  Si se p[are ca decembrie este sezonul rozelor politice .
  O roza-nfloreste vanjoasa !!!!
  Traoaca democratia ! Jos palamentu ! traiasca Capitanu’ !!

 127. ela Says:

  cludiuiordache zice extraordinar de corect:

  „Julia, teonegura, Johnson, ela, plano, Ghita, mgabim2009 si ceilalti… Nu-mi vine sa cred ca va pierdeti vremea raspunzand serios unor primitivi portocalii, unor agenti securisti care ne cer sa dam mana cu mana si sa-i dam lui Basescu “o majoritate confortabila ca sa-si puna in aplicare ideile bune” si apoi sa tragem concluziile dupa 5 ani.

  Numai un imbecil ori un nomenclaturist de gen Basescu poate sa mai ceara 5 ani, dupa atatia multipli de 5 de cand Basescu e in politica, si stie toata Romania ce idei bune a avut si mai ales cat de bine le-a aplicat si mai ales cat de bine traim de pe urma aplicarii ideilor lui bune! ”
  …………………………………………………………………..

  Este o placere sa sti ca exista oameni adevarati, pentru cativa ca tine Dumnezeu nu-si intoarce fata de la noi !

  Si-i asteapta si pe ceilalti sa se intoarca la adevar, pe mincinosi, hoti….

  Sa ai o noapte buna! cuvintele tale si ale celorlati asemenea tie sunt un balsam pentru sufletul unui om cinstit va veni si izbavirea du sub negura minciunii.

 128. ela Says:

  claudiuiordache
  luni 7 decembrie 2009 la 7:10:08 pm

  scuze pentru ” cludiuiordache”

 129. Sergiu Says:

  @ Al Halal tetio,
  Nu mai borbi bre asa desbre crestini ca ti-l trimit la matali pe Nati Meir cari s-ar butea sa-ti faca un magiealak !

 130. Ovidiu Says:

 131. Ghita Bizonu' Says:

  Tariceanu malai voteazu
  De para nu ar stii cu cine are de a face parca ar raspunde in nukele raspunderilor cantecului se sirena boccie …. De data asta s-ar putea sa nu mai scape .. ca poa Bunicutza nu o sa il mai ia in brate …

 132. Franklin Says:

  @(Toti – Resturi)
  Voi chiar nu vedeti ca PDL nu cauta o majoritate parlamentara, asa cum lasa sa se creada, majoritate de care s-ar putea lipsi de altfel (nimeni n-ar risca dizolvarea). Ei cauta, pur si simplu carne de tun intr-un guvern (fazani) pentru decontarea dezastrului economic si financiar ce va sa vina.

  Cel mai probabil, vor veni cu un fraier independent, tehnocrat sau neangajat, pe post de prim ministru, vor opri pentru ei internele, transporturile si industria, vor mari indatorarea externa pe cat posibil dupa care, pa si pu tuturor.

 133. Plano Says:

  @Domnule Claudiu Iordache
  Va salut si va doresc multa sanatate!
  Poate ca multi dintre propagandistii portocalii care au confiscat anticomunismul, pentru ei si pentru lotrul de voturi… Basescu, nici nu realizeaza cine sunteti si ce reprezentati d-voastra pentru REVOLUTIA de la Timisoara.
  O asemenea pervertire de atitudine, prin care timisorenii si cei emigrati in afara granitelor identifica comunismul acolo unde nu e, la liberali si la Johannis, numai pentru ca acestia au intrat intr-un proiect de scoatere a Romaniei din criza politica si economica alaturi de un partid social-democrat, si voteaza cu un fost nomenclaturist comunist , dovedit ca a si colaborat cu securitatea, nu poate fi inteleasa de o minte normala.
  I-as ruga pentru limpezirea mintilor infierbantate de ura ignoranta sa intre pe blogul dvs. si, daca nu li se cere prea mult, sa va si citeasca OPERA.
  Ma simt onorat sa comentez alaturi de dvs. pe blogul Roxanei.

 134. George Says:

  Stupid people au votat :

  Regele Nicolae Guţă şi Prinţesa Ardealului. „Hai, mândro, să ne îmbrăcăm, să mergem să ştampilăm. Dar ai grijă cum votezi, pui ştampila pe Băsescu! Am să beau după votare 44 de pahare,

 135. Ovidiu Says:

  http://stirea.wordpress.com/2009/12/07/nu-mai-ma-intereseaza-de-politica/

 136. Silvestru Says:

  Fascistii portocalii au scos capul : am intalnit la comentarii pe „Mediafax” cum unii cititori cereau inchiderea posturilor tv RTV si Antena 3 . Dupa care in cuibul securistilor de la HotNews a aparut o scrisoare de la un „cetatean” care infiereaza cu manie fascisto-comunista pe actorul Mircea Diaconu.

 137. virgil Says:

  ROXANA … Unde este Roxana postarea aia a mea de acum doua luni in care spuneam cum vor fura si cit vor fura , cind ziceam ca trebuie musai suspendat ca altminteri asta este capabil sa fure adversarii cu staful lor cu tot si unii ma contraziceau p’acilea ?
  De cind mama m-a facut nu am pomenit natarai mai mari decit astia de conduc PNL si PSD . Nici de sefi de organizatie la Ciorogirla nu-s buni si nataraii vor sa conduca o tara …
  Personal , direct si nemijlocit le-am spus cum , cit , in ce fel o sa-i fure , cum sa se fereasca si i-am rugat cu cerul si pamintul sa-l suspende , sa nu-l lase sa numere el voturile pentru nimic in lume …
  I-am plictisit atit de tare ca nu-mi mai raspundeau la telefon , ca sunt nebun , ca stiu ei ce au de facut . Niste papagali de doua parale fir-ar mama lor a dracului de cretini .
  Neispravitii de pesedei , erau atit de umflati … Cum vericule sa ne fure pe noi ? Pe noi ?! Noi care suntem maestri la furat ? Nu se poate !
  Pai ai lui Basescu si-au dat doctoratul in furat …
  M-as strica de ris daca nu ar fi de plins . Pesedeii furati la capul gol .
  Cretini , cretini de nu se poate …

 138. Franklin Says:

  Fraudarea alegerilore o certitudine. Nu cred ca dovezile sunt problema. Mie mi-au fost de ajuns mutrele plouate ale pedelistilor. Nici azi nu pareau prea fericiti.
  Cum hotii nu uita niciodata locurile de pe unde au furat si detesta cel mai tare sa nu fie csd oameni cinstiti, decizia PSD de a-i acuza de fraudarea alegerilor e foarte oportuna. Se va spune ca e greu de prezentat dovezi consistente. Le dau eu cheia. Sa reclame la CCR direct autoritatea electorala care a obstructionat cercetarile in cazul celor 3000 de „dosare” de la europarlamentare. Adica sa nu sesizeze la autoritate ci sa conteste bazat, insasi autoritatea. Ce vreti mai mult de atat? CCR poate face istorie, o va face sau va rata ocazia?

 139. Sandi Says:

  STUPID PEOPLE for ever !

  „Un popor cu substanţă tîrîtă. Oriunde te uiţi, vezi feţe patibulare, ochi mohorîţi, maxilare încrîncenate, feţe urîte, guri vulgare, trăsături rudimentare.“

  „Canalie de facto, românul este un colaborationist notarization de ipocrizia aspiratiei la disidenta”

  „Românii nu pot alcătui un popor pentru că valorează cît o turmă: după grămadă, la semnul fierului roşu.“

  Apud H.R.Patapievici , pe vremea cand nu era un slugoi basescian. Si avea dreptate atunci !

  O natie plina de , de milogi, hoti, smenari, aurolaci ,cretinoizi care isi vand sufletul pentru un cozonac, un kil de faina si malai, niste jucarii din plastic si margele cu sclipici pentru a-l vota intodeauna pe stapan, adica azi pe Basescu.

  O natie care a fost condusa numai cu biciul de catre straini de-alungul istoriei : turci, fanarioti, unguri, nemti, rusi tzaristi sau comunisti !

  STUPID PEOPLE for ever !

 140. virgil Says:

  Franklin … Tine minte ce-ti spun eu acuma , care m-am ocupat de organizarea si desfasurarea multor campanii electorale , de organizarea si desfasurarea procesului electoral …
  ORICE CONTESTATIE CARE NU ESTE REZOLVATA PE LOC , NU SE VA REZOLVA NICIODATA !!!
  Sa-i ia dracu de cetini ca-si marita soarta :
  Dar ce vina am io frate , sau tu … Noi , noi ce vina avem ca astia sunt niste natarai de doua parale care se lasa furati la capul gol ?!

 141. Iosif Says:

  Am participat la toate alegerile din ’90 pana acum, dar nu as fi crezut niciodata ca fraudele vor ajunge la semenea amploare – desi premizele erau create, avandu-se absolut toate institutiile statului la dispozitie.
  Este absolut oribil tot ce se intampla.

 142. Franklin Says:

  Timpul este impotriva lor pentru ca smantana proaspata de pe bot poate fi inca vazuta. Nu le lasati accesul liber la baie pentru ca sa-si stearga urmele!
  Ambasadele inca ruleaza informatii si cancelariile occidentale n-au primit inca rapoarte complete. E importanta o acuzatie solidara si consecventa de fraudare a alegerilor. Inca odata, hotul se simte cu musca pe caciula.

 143. Franklin Says:

  Nu va grabiti sa trageti concluzii pripite in ceea ce-l priveste pe Calin. Poate ca ii duce cu zaharelul si nu v-a cerut voua aprobarea. Mai stii?

 144. Ovidiu Says:

  DEZVALUIRE SENZATIONALA: „ROMANII DIN REPUBLICA MOLDOVA AU FOSTI MITUITI CU BANI 50 DE EURO PERSOANA CA SA VOTEZE CU BASESCU.”
  AM AFLAT DE LA UN PRIETEN A MESAJUL MAIL

  IN ISRAEL 51% AU VOTAT CU BASESCU

 145. Spartakus Says:

  Mai fratilor, hai sa lamurim treburile. Nu sunt membru pedele, mi se rupe de base dar chiar sa-l am presedinte pe retardul ala de geoana? imi jigneste inteligenta, pe cuvant.
  Domnu’ Claudiu Iordache, eu cred ca v-au bagat astia ceva in pensie dom’le, vorba bancului. Si matale si Doine Cornea si lu domnu Diaconescu. De Dinescu nu mai zic, aluia i-au bagat ceva in buzunar. Ce facurati de va tampirati la batranete? Pai deja nu mai puteti discerne intre un vaporean nebun dar curajos si o sleahta de oligarhi? Nu puteti vedea adevaratul pericol sau v-ati vandut si voi pe 40 de arginti la Paturiciu? Chiar v-a cumparat la bucata? Cum puteti face comparatie intre unul care fura o casa si unii care scot o tara la mezat? Mirosi a petrol, domnu’ Iordache, se simte de la o posta. Nu te mai ambala atat ca s-ar putea sa si explodezi.

 146. Buddy Says:

  @ Toti,
  Bla, bla ,bla cu furtul si altele
  dc. era invers nu era furt, cine sunt cei mai tari la furt…nu cumva Pesedeii.
  Hotul urla hotu…
  ha,ha,ha
  Bizoane, oi fi de-a lui Bivolarul ala cu MISA de te crezi asa destept si dai sfaturi in st si dr.
  Bizoane (era sa spun boule dar te suparai ca ti-am schimbat rasa…)
  tocmai aci e farmecul in Canada, celelalte partide au ales raul cel mai mic si merg inainte with the flow….
  o veni si vremea unei moriuni de cenzura si schimbari dar de vreo 2 ani tara merge inainte asa si e disciplina si treaba merge nu ca la voi in ro unde fiecare se crede mai destept ca fiecare si de aia s-a ajuns unde s-a ajuns.
  Intelegi bivole sau nu…ca esti de rasa animala period

 147. Franklin Says:

  @Virgil,
  Singura greseala pe care o poate face acum Geoana este sa-si recunoasca infrangerea si sa-l legitimeze pe nenorocit. Trebuie fortati sa-si dea arama pe fata pentru ca populatia sa le atribuie, lor, pe buna dreptate foametea si nenorocirile sociale ce vor veni mai curand decat se pare. Si mai mari decat se credea.

 148. Radu Humor Says:

  Domnule @Claudiu Iordache
  Ma bucur nespus ca va faceti timp sa mai treceti pe aici,
  permitandu-mi totodata sa va cer scuze in numele @bizonului ce calca
  in copite nu numai sensibilitatea dvs., ci si condescendenta noastra fata de multele adevaruri pe care uneori le amesteca cu jenante taratze ideologice.
  Va multumesc mult, si va doresc din suflet
  sanatate si spor in scoaterea la lumina a adevarurilor
  prea mult tinute sub obroc.
  Cu deosebita simpatie si recunostinta pentru ceea ce indrazneati
  acum 20 de ani, si cu regretul ca fiind atat de putini Oameni ca dvs.,
  am ajuns sa fim condusi de asemenea lichele, ce-si apara cu dintii
  privilegiile comunisto- securiste, un numele unei false democratii.
  Sper sa ne vedem pe 16 decembrie 2009 !
  Macar le TV !

 149. Franklin Says:

  @pedelismus, securismus und interlopismus
  Am mai auzit prostia asta cum ca de ce nu s-a contestat votul aseara. Cine draku a mai auzit pe cineva sa conteste propria victorie?
  De furat s-a furat oricum si asta se stia si aseara numai ca acum e clar ca a fost afectat rezultatul votului.

  Sunteti si saracuti la IQ mey plavanilor, se cunoaste ca nu dati admitere ci va baga la scoala de la Baneasa pe baza de dosar. Vai mama voastra de bostane triste.

 150. Buddy Says:

  @ Spartakus,
  asta am incercat si eu sa le explic, compara niste borduri furate cu furtul de la Petromidia sau Gelsor, etc….
  astia de sunt stilpii revolutiei de la ’89 nu trebuie sa-i incriminam, au merite mari dar au dat in Alzheimer si de incurca lucrurile, nu mai recunosc pe nimeni si nimic…cine ce le zice aia e… ca la copii mici.

 151. Francesco Says:

  Marius Mina, vezi ca mi chiama Francesco si am inteles ca esti de paza pe acest blog. S-o fi potrivind spiritul cazon cu modelul moral al lui Crin, dar nu il generaliza.

 152. ela Says:

  Vantu, omul lui basescu?

  Vantu l-a atras in capcana pe „prostanac”? daca da ! atunci isi merita soarta, n-a invatat ca in politica nu exista fair play, ca in politica trebuie sa ai ochi la spate ?

  Avem nevoie de un presedinte puternic pentru popor sa se lupte cu ordinarii si dusmanii.
  Base e puternic dar nu-i pentru popor, poate ca l-ar linsa grupurile mafiote,sau asta nu intelegem noi, ba intelegem, dar vrem sa fure mai cu mila, sa mai lase si altora.

  Geoana, „Daniel in groapa leilor”, numai ca de data asta leii nu sunt saturati de Dumnezeu, astia sunt nesatui.

 153. Julia Says:

  Draga domn ule Iordache, daca dumneata ai rabdarea si intelepciunea sa nu le rapsunzi, ar trebui sa o avem si noi. Cer iertare pentru temperamentul mau mai aprins si penntru idealismul de care nu mai scap. Uneori reactionez fara sa vreau doar pt ca mai am speranta ca mai pot sa pun pe cienva pe ginduri, mai pot sa dau loc de dubiu cuiva care crede atit de aprins intr-o cauza ce nu merita, dupa parerea mea.

  Draga domnule, te rugasem sa-mi spui daca udneva pe internet se vidn cartile dumitale. Daca nu, o sa trebuiascas a le caut in librarii cind vin acolo peste doua saptamini. Am un prieten Horia la o editura in tara, sper sa ma ajute la sa le cumpar.
  Cu toata stima, primiiti va rog urarile mele sincere de sanatate.
  Julia

 154. Marius Mina Says:

  Franceso, ai intels prost, sunt doar de serviciu , dau UE cu surprize la simpatizantii basesculizati , amatorii se pot inscrie pe lista de asteptare

 155. mgabim2009 Says:

  @buddy daca asta este ce ai invatat tu de cind esti pe aici mai bine stateai acasa si largeai corul manelistilor! Cum poti sa spui ca de aici se vede mai bine realitatea? Ce vad eu de aici este un betiv nenorocit cu sleata lui de lingai! Si nu sint singura!

 156. Florin Salam fan Basescu Says:

  @Buddy mandeo ,

  Daca esti o clona a lu’ Cocos a lu’ Plescoi , vezi ca te zic lu’ Jupanu’ ca ne faci clanu’ de caterinca.

  Bahto delo, delo

 157. Franklin Says:

  Pana la urma, am putea imparti pe toti semenii nostri in doua categorii. In oameni buni si oameni rai. Primilor, nu le trece prin minte sa profite de pe urma celor mai putin dotati intelectual decat ei, atunci cand vin in contact cu ei. Oamenilor rai, insa, nu le scapa nicio ocazie.
  Prin faptul ca nu stie sa fie popular, ca e sincer si stangaci, Mircea Geoana a dovedit ca nu e un om rau. Pentru ca nu stie sau pentru ca nu vrea sa profite de cei saraci cu duhul.

  Ce fel de om este in schimb Traian Basescu, „animalul politic” ce si-a construit un intreg sistem de lupta contra institutiei parlamentului, chintesenta a democratiei reprezentative, impotriva careia si-a castigat sprijinul neconditionat al celor ce nu inteleg nimic din regulile statului de drept? Acesta e un om bun sau un om rau? Mai conteaza ca nu e un prostanac?

 158. Ghita Bizonu' Says:

  o mica mostra de democratie amerloca :

  jan dinu din Portland, USA (…@hotmail.com, IP: 71.215.139…)
  2009-12-07 20:54
  Traim – timpul – eroului – BASESCU – !!

  Aceasta victorie este un – ACT de redeshteptare nationala – !

  Un adevarat emnigrant, destpet cult , civilizat democrat care ne poa lamuri ce e aia adevarata democtatioe amerlocana !! ( scuze Julia ).
  Ma rog io imi mai aduca a minte de un eoru intre eroii neamului 9 ma rog precedentu trebe sa recunosc muri ca la carte cantamnd internationala )

 159. Tabalaba de la HNs Says:

  Alo pedeleprele noastre ! Nu va irositi talentul pe aici, concentrati-va la mine pe HotNews . Haide, mars acuma !

 160. Sandi Says:

  @ Bizoane
  Cretinoidul ala din Portland nu stie cine a fost Roosevelt daca il intrebi.

 161. Ghita Bizonu' Says:

  Ba Buddy , esto prost de bubuie … Daca in canda au acceptat un guvern minoritar e treaba lor. Adica a celorlate paride din parlament , Dar ca un partid minoritar sa se ambitioneze sa detina guvernul cand celelate partide sunt impotriva asta deja este prea mult .harab nu ai pe ce lume traiesti , care sunt uzantele nu stii decat Zconducatoru sa fie precum tatucu tau ce la Ghencea repauzeaza !!
  Cica ne invata democratia emigratia …. apropos bautoru de urina tot prin Vestache se falfaie ….
  Si daca dorsti sa zici cuiva bou zi-o lu sotu lu domna ma-ta !!

 162. Felix-Gabriel Lefter Says:

  Sa-i lasam sa-si rupa gatul singuri. Au furat tot, cu lacomie. Acum nu mai au nici de bacsis. Guvern n-o sa aiba. Bani de lefuri si pensii, ioc. Deja cersesc pe la porti PNL si PSD. Prosti am fi sa ne bagam cu ei. Crin sta tare-n picioare. PSD-ul e mai in criza, dar de guvernare tot n-are timp – mai intai trebuie sa-l debarce pe prostanac. [aici mi-am luat si eu palma: o data in viata am votat un PSD-ist, si l-am nimerit pe al mai prost…]

 163. Franklin Says:

  Este foarte nedrept sa acuzam „diaspora” pentru votul ei masiv pro Basescu. Oamenii au facut-o cu cele mai bune intentii si in lumina informatiilor de care dispun. Bineinteles, atunci cand nu e vorba de tot felul se securisti de prin ambasade si familiile lor. Se stie ca cei desradacinati poarta in permanenta in sine dorul de ceea ce este cel mai frumos dintre amintirile lor din tara, ca sunt expusi unui stres suplimentar si ca isi completeaza informatiile despre situatia din tara din cele mai diverse surse.
  Sunt sigur ca au votat cu cele mai bune intentii. La fel si basarabenii.

 164. Silvestru Says:

  In atentia tolomacilor , mai ales cei din strainatate, care l-au votat pe Dictachior ,

  Uitati-va aici pentru cine ati votat sa traisca bine :

  http://www.badin.ro/2009/12/7/ai-votat-bine-uitai-pe-cine.html

  „Ați votat bine! Paradisul lui Costel Cășuneanu, amicul președintelui reales, care și-a creat averea pe spinarea noastră și cu sprijinul poporului pe care îl reprezintă Traian Băsescu. Să nu uitați tranzacția din Băneasa cu terenuri făcută de Băsescu și Cășuneanu, vila lui Traian Băsescu donată fiicei Ioana ca mai apoi să-și repartizeze singur casa din Mihăileanu. Trăiască Escu și poporul! De mogulul Cășuneanu nu vorbește nimeni. Nici de imperiul său. „

 165. Antonie Says:

  Nu va mai omorati cu sufletul. Traian Basescu a jurat stramb pe sfanta Biblie. Si in postul Craciunului !
  Dumnezeu e mare si le va orandui pe toate la vremea lor. Dandu-i fiecaruia ceea ce merita.

 166. virgil Says:

  Iote Roxana pe cine am sustinut noi !…
  Tu vezi ce face nemernicul de Tariceanu ?

 167. Silvestru Says:

  Falsul Sfântul Gheorghe de la Cotroceni

  „Dar de ce „un blestem“? Raspunsul e simplu. Fiindca demagogia lui Basescu „place“ multora. Satisface „pofta de sange“ fara a remedia nimic! Dimpotriva, adanceste criza. Basescu se suie, din cand in cand, pe putregaiul clasei politice romanesti, ca pe un soclu, si vorbeste despre „grupuri de interese“ sau despre „intoarcerea la popor“. A priceput ca romanii sunt gata sa treaca peste faptul ca el insusi e corupt, ca e inculpat penal pentru ceea ce s-a intamplat cu flota, vazand in el „singura solutie“. Falsul „sfant Gheorghe“ de la Cotroceni are picioarele putrede si, in loc de sulita, un par, dar ce conteaza? Fanii sai vad in el un „salvator“.”

  Octavian Paler- Falimentul democratiei, in Cotidianul, 21.02.2006

  ( de pe blogul lui Andrei Badin )

 168. olimpiu Says:

  Tariceanu e un tip pragmatic tot asa cum Crin este un om care pune onoarea mai presus chiar decat interesele unor colegi.
  Tariceanu a spus un lucru pe care il gandesc cam toti votantii PNL: sa nu fim la remorca PSD, asa cum Crin a zis ca nu av las pe nimeni in drum. asa ca dezbaterea mai multor puncte de vederi face cinste PNL, nu e unanimitate ca la criptocomunisti vopsiti portocaliu sau rosu

 169. Ghita Bizonu' Says:

  Mia tata ! Aia nu e casa ! E palat !!! ba pun pariu ca sunt si palate mai modeste!!!
  D’aia nu se fac autostrazi .. ca aici sunt babii dumeavostra !!

 170. claudiuiordache Says:

  Tulburat de ce a îndrăznit să-şi permită PDL-ul la Timişoara de 1 decembrie, am transmis din spitalul în care eram internat o Declaraţie de Presă în care îi ceream lui Traian Băsescu să declare public că nu a fost colaborator al poliţiei secrete a securităţii.

  Traian Băsescu a fost un colaborator al Securităţii. Jurământul său la obţinerea mandatului de preşedinte a fost fals. S-a plasat din acel moment sub sancţiunea sperjurului penal.

  La Timişoara o mulţime turmentată, atacând un miting al unor partide legale, a pretins, cu spume la gură, că apără Timişoara de comunişti! Mai mult chiar, Societatea Timişoara, al cărei membru fondator am fost în 1990, a jucat ipocrit rolul intransigenţei morale, manifestând în tăcere împotriva prezenţei lui Antonescu şi Geoană în oraşul Revoluţiei, implicit intrând în plasa susţinerii lui Traian Băsescu. (Cred că George Şerban s-ar răsuci în mormânt!) Cu alte cuvinte, Geoană este un comunist şi Băsescu este un anticomunist! Băsescu colaborator al Securităţii are dreptul să conducă mitinguri la Timişoara, adversarii lui, nu! (Mai mult chiar, pastorul Tokes, care în decembrie 1989 a fost apărat de Securitate de către timişoreni, astăzi declară că a votat cu Traian Băsescu!)

  Nu trebuie să ne surprindă! Trăim într-o ţară deturnată. Dificultăţile prin care a trecut generaţia noastră după Revoluţie au fost interpretate în multe feluri, dar puţini au îndrăznit să rostească numele vinovatului: Securitatea! Securitatea a confiscat România: conştiinţe, patrimoniu, prestigiu. Uzurparea de merit este apanajul ei. Foarte curând îmi voi lansa la Bucureşti cea mai recentă carte: “Securitatea – confiscarea unei naţiuni”. Dar o carte nu rezolvă problema. Ci o solidaritate de conştiinţe înalte.

  Declaraţia mea de presă a fost transmisă instituţiilor statului şi partidelor politice. Ea nu a provocat nici un răspuns. Dacă, de pildă, domnul Geoană i-ar fi cerut lui Traian Băsescu să jure cu mâna pe Biblie că nu a fost colaborator al Securităţii, jocul imund al acestuia s-ar fi oprit aici! Dar domnul Geoană nu a pus această întrebare, cum nu a pus-o la momentul cuvenit nici domnul Antonescu.

  Ofer aceste explicaţii conştiinţei unor oameni cinstiţi. Nu detaliez. Nu profit de ospitalitatea doamnei Roxana Iordache, căreia îi apreciez lupta. Blogul meu poate oferi un surplus de informaţii celor care le caută.

  În rest, gratitudinea mea celor ce mi-au trimis mesaje atât de măgulitoare! @ela, plano, Radu Humor, Julia, o dovediţi, oamenii drepţi şi frumoşi există încă în România!

  Claudiu Iordache

  http://claudiuiordache.wordpress.com

 171. ch. heinrich Says:

  Daca Crin Antonescu a fost sincer cand a spus ca vrea binele tarii, ca vrea un guvern cat mai repede, atunci ar trebui sa ajute la formarea unui nou guvern. Politica este arta compromisului. A te crampona de un om, fie el presedintele tarii , n-are nimic de a face cu binele public in general. Klaus Johannis a fost azi intelept cand a evaluat situatia. De asemenea Tariceanu a dat dovada de multa maturitate politica cand a lasat usa deschisa unei noi aliante cu PDL. Romania are nevoie de oameni maturi politic, de oameni care vor si binele cetatenilor nu numai binele afacerilor proprii. In rest, lasati invectivele de tot felul! Campania s-a terminat, pentru locale si parlamentare urmatoarele in 20012 iar cea prezidentiala in 2014.

 172. Radu Humor Says:

  Mai nou romanii din Europa au inceput si ei sa voteze
  adusi la sectie cu autocarele !!! 🙄
  Mai ales in Germania, unde au fost imbarcati si plimbati in excursii gratis , cu un popas la sectia de votare.
  Nu-si uita astia obiceiurile de acasa si pentru cativa euro voteaza si cu Ceausescu de care se spune ca n-a murit inca, in capetele unora.
  Firma organizatoare „Casa Verlag” a batut si ea cateva mii de cuie in cosciugul
  singurei aliante de dupa ’90 care avea reale sanse sa scoata Romania din criza morala si politica in care ne-a adus cel votat de ei pentru un snitzel si o bere”cizma” :mrgreen:

 173. gazetarul Says:

  @ela: Asta este,bostanele astea portocalii nu pricep nici acuma ,,marile realizari”ale prea-iubitului”nostru conducator in acesti 5 ani de mandat (care or fi alea?).Sa-i vedem dupa alti 5 ani care vor fi leiti cu acesti 5 ani de zile traiti de noi(2004-2009).Animalele astea vor sa ne bage-n zona Schengen si-n zona euro,cand se stie ca aceasta criza va dura pana-n 2009?Chiombalaul asta a furat pe rupte.S-a furat pentru prima oara institutional dupa Revolutie si inca in stil mare!!

 174. Spartakus Says:

  Copiii Mosului, nu va mai balacaritzi aici si nu va mai batetzi cu caramida in piept, ca va scade imunitatea in plin sezon de gripa porceasca. Va dau o veste mare: fiindca ati fost cuminti si ati papat tot din olitza Mosu’ o sa va aduca un guvern nou. Poate chiar cu nenea Tariceanu, domnul acela cu hotelurile five stars la inundatii, poate vi-l mai amintiti. Pariez ca in urmatoarele zile, cand liberalii sau o parte din ei il vor lasa pe Crinutz sa probeze geaca aia rosie de la bunicutza si sa se pupe in fund ca templierii cu domnul Geonel-presedinte de noapte, adevaratii liberali isi vor asuma si guvernarea, alaturi de PDL. Si prevad ca tonul distinsei noastre gazde, Roxania, se va indulci: base nu va mai fi asa de dictator, de baut va bea moderat, de f… asemenea si doar sotia si parca nici chiar asa de chior nu va mai fi. Ce zici, frumusetze, la pariu ca-ti schimbi tonul?

 175. Ovidiu Says:

  Crin Antonescu, speră că acesta este ultimul rând de alegeri unde s-a văzut turism electoral şi au avut loc fraude. Dacă Băsescu va fi validat, liderul liberarilor a precizat că poziţia partidului său va fi una în spiritul şi ideile pentru care au primit votul: „Nu mă voi abate niciun centimetru de la conduita politică pentru o bună guvernare pluralistă pentru apărarea valorilor liberale”.

  „E un moment greu. Dacă Băsescu va fi validat vom trece prin momente dificile, va fi rău pentru România”, a spus Crin Antonescu. Preşedintele PNL a vorbit despre Traian Băsescu ca despre „un preşedinte îmbătat de un succes cumpărat”.

 176. romaniavesela Says:

  Am urmarit declaratia lui Crin Antonescu. I-a asigurat pe cei care i-au dat votul ca nu se va abate un centimetru de la valorile morale si principiile in numele carora a cerut acest vot! Sa mearga pe drumul drept, si va fi primul politician din ultimii ani care va pasi cu privirea inainte, atent la cei care l-au investit cu increderea lor, si nu cu privirea piezisa, cautand de jur imprejur aliante tulburi cu interese murdare. Crin Antonescu nu ar avea decat de castigat dintr-o politica dreapta, romanii onesti si de bun simt s-au saturat de mizeria politicianista pe care le-a servit-o clasa politica atatia ani!

 177. gazetarul Says:

  @Buddy:

  Las’ c-o sa vezi tu ce ,,curve” sunt in spatele portocaliilor tai care vor sa ,,modernizeze” Romania.Sper sa ne vedem peste 5 ani,atunci imi voi dori sa iasa oricnie presedinte(un pesedist,un liberal) numai un portocaliu nu.Si vreau sa vad P.D.-.L-ul DISTRUS EFECTIV.Daca as stii ca ACEASTA FRAUDA va fi ,,platita” de P.D.-L. prin DISTRUGEREA SA COMPLETA,fie in 2012 fie in 2014, atunci as fii cel mai fericit om de pe pamant, alaturi de acesti oameni minunati care au aceleasi teluri,idealuri ca mine care sunt pe acest blog.Si vom scapa totdeauna de comunistii borati care fac parte acuma din CIUMA POROTCALIE.

 178. zoso Says:

 179. dulcik Says:

  te-ar interesa un LE cu blogul meu din semnatura daca da astept un mail

 180. Ovidiu Says:

  ma zoso du-te-n aia ma-tii de idiot pedelist comunist prost, mars la sluga ta batausul de copii mici psihopatule

 181. Avram Petru Says:

  ma zoso du-te-n aia ma-tii de idiot pedelist comunist prost, mars la sluga ta batausul de copii mici psihopatule X2

 182. dulcik Says:

  era de asteptat ca base va fura ce mai putem face nimic inca 5 ani de tortura cu prostitutie legalizata si alte idioteni facute de base

 183. Ovidiu Says:

  De ce zoso baiatul pedelist a injurat-o pe Roxana Iordache ?

  zoso spune:

  luni 7 decembrie 2009 la 5:07:54 pm
  Roxana, mami, nu vrei să emigrezi? Știu pe cineva care are un bordel la Amsterdam. Totul, e 100% legal, curat, civilizat, cu acte. Plătești taxe și beneficiezi de salariu + asigurare medicală. Mă gândesc că e mai bine acolo decât să rămâi în țară, așa dezamăgită.

  Dacă te interesează propunerea mea, scrie-mi pe mail.

 184. Ovidiu Says:

 185. Shutzean Mahalagian Says:

  Zoso am trecut si eu prin bordelu ala in Amsterdam,am cerut-o pe surioara ta aia inocenta dar era prea scump si-atunci ca sa nu plec sucarit mi-au dat-o pe ma-ta la oferta,daca stiam ce bine le are cu felatia o ceream din prima…Zoso baiatule pt tine stiu un loc la Istambul daca vrei sa prestezi pe malai 😉 lasa dreak parcu Operei treci si tu in liga profesionista

 186. selawie fatal Says:

  mai zoso n-ai treaba cu blogul ala de impachetat vidul? nu prea ies bani nici cu freak showul la amsterdam? da´chiria tre´sa o platesti. ba oi avea tu fata de spate dar incearca mai bine sa-l racolezi pe TRU. Il pui acolo in vitrina imbracat in niste shtrapsuri si cind trec clienti prin fata ii dai telefoane anonime ca-l ataca mogulii pe bashinescu 🙂 🙂

 187. roman Says:

  Roxana, colega, SINCER IMI PARE RAU PENTRU TINE si pentru alti naivi (nu si pentru jigodiute) care-i sustin ca prostii pe ilici et co…

 188. ana Says:

  doamna roxana iordache,
  mesajele jignitoare ca cele ale lui zoso, TMihai nu ar trebui sa le acceptati. ar trebui sa aiba dreptul sa posteze atunci cand invata sa se adrese civilizat. pana la urma a accepta o parere diferita tine de educatie. numai suntem in epoca comunista ca toata lumea sa cante pe o singura voce.

 189. ana Says:

  acelasi lucru valabil si pentru vre.

 190. vre Says:

  Alo ana, dar de mesajele lui Ovidiu si cei ce i-am enumerat mai sus nu zici nimik??? Foarte frumoase mesajele lor, e adevarat, au alta culoare politica si alta convingere… Vad ce impartiala esti… uita-te mai sus si spune-le si lor …

 191. ana Says:

  dar tu cine esti TMihai?

 192. Dinu Says:

  @ claudiuiordache

  D-le Iordache, citez:
  „Traian Băsescu a fost un colaborator al Securităţii. Jurământul său la obţinerea mandatului de preşedinte a fost fals.”
  Absolut corect. Si… ?!
  Imi voi lua libertatea, cu riscurile unei astfel de decizii, de-a va adresa cateva intrebari punctuale legate de implicarea dumneavoastra politica la inceputul anilor `90 -daca considerati ca intrebarile sunt neavenite, va rog sa le considerati retorice-:

  1.Ati incercat in vreun fel, in anii `90, sa-l determinati pe Ion Iliescu sa inteleaga rostul punctului 8 al Proclamatiei de la Timisoara ?
  2.V-ati gandit vreodata sa va folositi de imaginea dumneavoastra publica pentru a determina coagulare unui curent de opinie, realmente puternic, in societetea civila si in viata politica pentru a elabora un proiect de lege privind Lustratia nomanklaturii comuniste cu tot cu „bratele sale inarmate” si chiar prima generatie de urmasi ai acestora ? Vedem bine cine fac azi jocurile in Romania.
  3.Ce v-a determinat sa ramaneti alaturi de Ion Iliescu@asociatii, stiind bine cine este personajul cat si anturajul sau?

  Daca considerati intrebarile fara „noima” va cer scuze, daca imi veti raspunde va multumesc pentru bunavointa.

  Dinu velicu Sapca

 193. Radu Humor Says:

  @Ana
  E acelasi zarghit, doar ca-si schimba mai des culoarea buzelor in functie de
  spatele pe care-l serveste :mrgreen:

 194. TMihai Says:

  Ana, un viitor client al Roxanei, daca accepta propunerea generoasa a lui Zoso.

 195. Shutzean Mahalagian Says:

  TMihai vrei sa fi client ? Hai ca te duce fratili tau la ma-sa lu Zoso sa vezi ce blow la minut iti face fata si daca esti satiscatefut o sa-l duci si tu pa el la ma-ta ca asa e corect…

 196. Boogie Says:

  Desi, dupa cum se exprima, cred ca a studiat indelung trotoarele din sectorul lui Vanghelie. Cred ca acolo a devenit ea pesedista.

 197. Plano Says:

  Mai vrea alesul pomanagiilor, talibanilor „anticomunisti”, emigrantilor si lotrilor sa schimbe Constitutia?
  -Sa nu uite de inlaturarea imunitatii parlamentare si prezidentiale cu care i-a amagit pe cei de mai sus sa-l voteze!
  Il asteapta FLOTA!!!
  -In viitoarea lege electorala sa se prevada ca urnele se inchid la ora 21, ora Romaniei, in toate tarile in care Ministerul de Externe a organizat sectii de votare.

 198. Plano Says:

  @Ce naiv esti Velicu!
  Tu vorbesti de legea lustratiei astora care il voteaza pe nomenK Basescu ?
  Ei l-ar vota si pe Ceausescu, daca ar candida.
  De ce il urasc ei pe Iliescu? Mai mult pentru ca l-a omorat pe Ceausescu!

 199. anarchix Says:

  roxana,

  nervoasa? Hai sa votezi cu mine in Amerika! Ce? Nu-ti place de noi ca v-am facut sa pierdeti alegerile?

  Te astept! PUPICI!

 200. Bleen Says:

  Da mai lasati-o mai pe Roxana. Ce, e marfa de export? Auzi, unu’ vrea s-o duca in Olanda si altul in SUA. Avem nevoie de rapandule si in Romania.

 201. buddy Says:

  @ Plano,
  Mosule, nicaioeri in lumea asta nu se inchid sectiile de votare la ora fixa, fiecare unde traieste are ace3leasi drepturi de a putea vota de la 7 la 21 ora locala… ca de obicei pe linga bara, oi fi stelist de-a lui Jiji.
  Prin jignirile pe care le-a adresat luni de zile dnei Elena Udrea si altora, acum culege roadele sa vada si ea cum e cid altul te jigneste poate pe nedrept….

 202. vre Says:

  Corect, buddy, din ce am citit, comentariile tale sunt cam obiective.
  Felicitari si pt ultimul! 😉

 203. Plano Says:

  @budyy
  Da` de imunitatea lu` bachitu nu zici nimic?

  Dupa ce Curtea Constitutionala va invalida alegerile sa vi-l luati pe Traienica presedinte peste Diaspora… e prea frumos!… peste Emigratie, ca in Romania a obtinut cu 15 000 de voturi mai putin decat Geoana.

  M-ai nimerit, sunt stelist, nu dinamovist 🙂 ca voi.

  Cei care sunt la munca in Italia, Spania …chiar au fost ingrati acum cu fostul ministru de externe Geoana, pe vremea caruia au fost ridicate vizele pentru romani si ei au putut sa castige o paine in strainatate..
  Pe basescu il durea in cur cand italienii ii cafteau pe romani. Basescu nu voia sa-i supere pe colegii lui fascisti din Italia.
  Noroc ca le-a mai dat cativa bobarnaci peste fascii Tariceanu si Cristi Diaconescu.

 204. Corina Says:

  E foarte posibil ca un nou calcul sa ne dea castigatori. PSD sa ramana pe pozitii cu contestatia. Ne datoreaza asta! Sa aiba acces si observatori neutri. Sa publice pe net toate procesele-verbale pana la ultimul catun. Futu-le securitatea lor de hoti ordinari! Tariceanu sa-si tina gura, oportunistul, pana avem REZULTATELE CORECTE!

 205. buddy Says:

  @ Plano,
  Sunt de acord cu ridicarea imunitatii la toti pasrlamentarii
  Sint de acord cu ridicarea imunitatii la toti presedintii incepind din 2014
  ptr ca nu stim cine va fi atunci deci nu putem sa contrafacem dosare….
  Traienica al nostru a scapat pina atunci se prescriu toate de care ar putea fi acuzat….
  Acum imi dau seama de ce ai luat-o cam tare pe aratura ( in general erai de inteles) ai ciupit un pic cam mult din sampania lui Jiji

 206. Katrina Says:

  tarfa nenorocita

 207. Plano Says:

  @Buddy
  Tu chiar crezi ca se va schimba Constitutia in actuala legislatura?
  Uite cu cine imi pierd timpu cu imunitati, prescriptii, vize..etc!
  Tu ai arat, tragand la jug, brazdele pe care am calcat eu?

 208. Roxana Iordache Says:

  @Tuturor care merită. Mulţumesc.

  Nevolnicilor, sinceră compasiune. Două jigodii cu mai multe nickuri. Nişte troglodiţi patetici.

  @claudiuiordache. Bun venit, Claudiu! Mă bucur mult. Ai rămas acelaşi.

 209. Roxana Iordache Says:

  @Buddy. Pune tu mâna pe carte, că eşti analfabet! Nici nu-i de mirare că-ţi place trogloditul. Şi la neuronii tăi menajaţi, nici nu ştii că nu există imunitate parlamentară. E valabilă doar pentru opinia politică. Sau ai vrea să fie pedepsiţi pentru delict de opinie?

 210. ny Says:

  Medicamenteeeee! lol

 211. Marius Mina Says:

  Călin Popescu Tăriceanu este atît de încrezător în renașterea alianței DA încît a trecut peste toate resentimentele și a purces la negocieri de taină cu nimeni altul decît soțul Elenei Udrea, ca reprezentant al lui Zeus-Băsescu.

  Surse din PNL ne-au dezvăluit în această seară că azi, la orele prînzului, Tăriceanu, însoțit de un grup de liberali fideli, s-a întîlnit la restaurantul ”Aquarium” cu Dorin Cocoș, pentru a pune țara la cale, sau, mai precis, renașterea alianței DA, cu el premier. Tăriceanu a fost însoțit de Sebastian Vlădescu, Relu Fenechiu și Marian Petrache. Ulterior, în ședința Biroului Permanent de astăzi, Tăriceanu a descins, plin de entuziasm, și a decretat că PNL trebuie să intre la guvernare cu PDL, pentru că liberalii nu sunt ”cățelușul” PSD, el recunoscînd că Băsescu l-a sunat duminică seara și i-a oferit postul de premier într-un guvern DA. Poziția sa a fost susținută, în ședință, mai mult sau mai puțin fățiș de către Dan Radu Rușanu, care țintește portofoliul Economiei, Marian Petrache, Victor Dobre și Teodor Meleșcanu. În schimb, liderii de vîrf ai partidului, precum Crin Antonescu, Ludovic Orban și Norica Nicolai l-au taxat tăios pe fostul premier, amintindu-i că nu mai deține șefia partidului pentru a-și permite să angajeze negocieri politice de capul lui. Ședința a fost destul de tensionată, finalmente luîndu-se decizia de convocare a Consiliului Național, care să decidă strategia de viitor a partidului. Principala temere a liderilor PNL este că, în spatele propunerii lui Băsescu stă pitită, de fapt, dorința de a atrage liberalii într-o combinație politică menită să îi forțeze, în cîteva luni, la o fuziune prin absorbție cu PDL. ”Nu ne putem permite să jucăm la ruletă soarta singurului partid istoric care a rămas nedistrus de oameni precum Traian Băsescu, în ultimul deceniu” a declarat, off the record, pentru Inpolitics un membru al conducerii PNL.

 212. Marius Mina Says:

  Călin Popescu Tăriceanu este atît de încrezător în renașterea alianței DA încît a trecut peste toate resentimentele și a purces la negocieri de taină cu nimeni altul decît soțul Elenei Udrea, ca reprezentant al lui Zeus-Băsescu.

 213. trepanatul Says:

  Comandante, ai futut tara!

 214. harlau625 Says:

  Retraiesc acelasi sentiment de neputinta si frustrare ca acum 20 si ceva de ani cand la n-spelea Congres, Ceusescu sa reales. Dupa coruptie generalizata, lumea civilizata ne va eticheta si campioni de frauda la alegeri! Daca eram mai tanar plecam din tara unde vedeam cu ochii fara sa ma mai uit in urma. Este trist ce se petrece in tara asta. Cred ca Dumnezeu si-a intors fara de la romani! Doamna Roxana, va doresc putere de lupta in continuare si Sarbatori fericite!

 215. J o h n s o n Says:

  In 2008 PDL a obtinut cu 100.000 voturi in tara dar a impuscat niste mandate in strainatate venind in final inaintea PSD cu un mandat deci castigand alegerile.

  In 2009 figura se repeta identic la alegerea presedintelui marele triseur de data asta fiind chiar Basescu.

  de aceea organizatorul alegerilor este acela care poate intoarce rezultatul „livrand” din afara exact atatea voturi cate sa-i securizeze la mustata o victorie.

  Principiul este acelasi : furtul,inselatoria,neacceptarea pierderii alegerilor.

  PSD cat este el de demonizat a putut ceda puterea de doua ori in ce 20 de ani respectand principiul alternantei la putere.

  Disperatul de Basescu nu poate,nu vrea,se agata cu ghearele de putere si asta se vede foarte bine din afara din cancelariile lumii civilizate aducand Romaniei un prejudiciu imens de imagine

  Sa-l vad acum ce face.Cum va remonta situatia economica in care a adus chiar el tara,el a adus-o…pe cine va mai da vina de data asta ?

  Exact,isi cauta prostii pe care sa-i aduca langa el la guvernare in scopul de a-i impovara peste un an cu toate esecurile pentru ca el sa scape,sa fie iar o virgina iesita din valurile inspumate ale marii.

  Pe unul l-a gasit,stim cu totii cine este.A uitat cat l-a umilit derbedeul in piata publica.A uitat el dar nu si noi.Daca vrea sa confirme tot ce a spus Basescu despre el atunci sa se duca dar in nume propriu nu si in numele PNL,se mai gasesc locuri in banca lui Stolojan si Flutur.

 216. spedy Says:

  Doamna draga,am intarziat sa comentez din motive obiective si cum se spune,nu am pierdut nimic.Dupa inversunarea premergatoare alegerilor,multe loaze trebuiau sa-si patenteze prostia si sa spoiasca peretii cu laturi ca de,asa-i in mahala!!Nu ei sunt problema !
  Pentru foarte multi,poate nu va vine sacredeti,parosul a parut calaretul pe cal alb ,salvatorul.Si nu ma refer la cei saraci cu duhul,la cei semianalfabeti si la oportunisti care,orice ati spune au fost tinta predilecta(vezi resuscitarea otv)ci vreau sa ridic aici problema tinerilor proaspat scoliti,a tinerilor oameni de afaceri si chiar a unor jurnalisti ce nu au inteles nimic din cea ce se-ntampla in jurul lor, ce s-au lasat inselati si care ,vor regreta amarnic si imediat ca au cedat in fata unei propagande agresive si care nu poate nicicum sa-i reprezinte.
  ESTE O INFRANGERE !.DA O INFRANGERE Murdar dobandita ,intr-o maniera abjecta dar,de care trebuie sa tinem cont !.Contracararea acesteia se poate facedoar prin mentinerea singurului lucru semnificativ castigat cu ocazia acestor alegeri ,si anume ,confirmarea faptului ca ,se poate oricand coagula o majoritate rationala,fireasca si mai ales unita.Daca liderii politici mai noi sau mai vechi de la oricare din formatiunile din cadrul acestei coalitii,nu vor ceda tentatiilor,si acestea vor fi multe si otravite,avem sansa de a culege roadele unui salt nesperat in optiunile electoratului a liberalismului ,a noului val liberal pecare-l reprezinta Crin Antonescu.Poate acum se va putea intelege de ce ,un partid considerat mort ,PNTCD,a fost ingropat definitiv si nu se va mai ridica NICIODATA.Orice formatiune politica ce -si va mai asuma aceasta sigla,nu va avea nicicand vre o sansa.Si daca liberalii vor sa se desvolte,TREBUIE SA RAMANA UNITI,sa-si asume esecul unei campanii electorale care nu a fost pierduta de ei si care,in mod normal,prin cresterea electoratului stabil,este un rezultat pozitiv.
  Calul de bataie o sa fie PSD-ul iar aici,pd-lul va avea nevoie de suportul PNL.Deja sa dat semnalul de lupta si se urmareste desmembrarea,spargerea PSD,lucru ce va fi posibil datorita faptului ca-s destui ce se aseamana si nu urmaresc decat avantajul propriu.Nu am sa cred ca PNL-uleste un partid de fecioare virgine si neprihanite,(o ho ho nu)dar cred ca ar trebui sa fie sprijiniti cei ce merita in avantaj reciproc.Este timp suficient si se pot discuta multe ,dar mai ales trebuiesc stabilite noi obiective sau consolidate cele ce s-au dovedit viabile si fruntea sus si hai la treaba!.

  spedy/08/12/2009

 217. Felix-Gabriel Lefter Says:

  Deja se vara strambele… Eu, daca as fi in locul lui Crin, l-as exclude pe Patriciu. Dumnezeu mi-e martor ca mi-a fost simpatic. Ce dreaq l-a apucat acum?
  Crin e deja o certitudine. Si e inca tanar!

 218. Felix-Gabriel Lefter Says:

  *(padon – Tariceanu… O fi act ratat???)

 219. Felix-Gabriel Lefter Says:

  *pardon…
  Scuze – sunt somnorici de zile nebune…

 220. Felix-Gabriel Lefter Says:

  Chiar nu inteleg ce amok i-a pocnit pe unguri si pe emigranti…

 221. J o h n s o n Says:

  Daca lucrurile se opresc aici dpdv al propunerii facute de Tariceanu atunci nu trebuie nimeni exclus.A fost o propunere intr-un for de conducere al partidului,Tariceanu a fost corect recunoscand ca a fost sunat de Basescu si nu a ascuns acest lucru.din momentul in care PNL va lua o decizie in sensul neacceptarii vreunei propuneri venite de la Basescu iar Tariceanu va incerca sa dezbine partidul si va insista pe linia asta atunci trebuie exclus in secunda doi.De fapt va pleca singur catre Basescu ducand cu el si pe cei atrasi de mirosul imbietor al ciolanului,parca asa se zice.

 222. buddy Says:

  Ma uimeste ca dupa aceasta victorie a electoratului basescian (este victoria noastra nu a lui, ceea ce il obliga sa faca ce nu a facut, poate ptr a intra in istorie) SIMPATIZANTII PNL mai au tupeul sa faca analize si sa blameze pe unii si altii din propiul partid si nu numai.
  Te pufneste risul cind ii auzi spunind victorie morala Crin…
  Ce e aia, acest politician de duzina fara platforma, bun doar de viraje
  ( a facut atitea ca nici el nu mai stie incotro s-o ia) are un viitor mare in spate nu in fata….
  Prieteni liberali, puneti-va ordine in partid, reveniti la o conducere clasica, renuntati la experimente de genul Crin-Orban-Norica, parerea mea este, Tariceanu este unicul capabil sa stringa rindurile partidului in jurul lui.
  Analiza trebuie facuta din interior , trebuie sa fie de substanta si sa ia in considerare audienta electorala de 20%.
  De aici trebuie plecat dc. se doreste o crestere constanta si sigura, in pasi marunti spre acel dorit 30% care ar asigura partidului un loc intre primele doua formatiuni pilitice ale tarii.
  Luptele politice intre aripile din interiorul PSD vor crea un vacum politic de care PNL dc. este capabil ar trebui sa profite.
  Lipsa de responsabilitate a liderului actual PNL ar trebui sa va dea de gind… ca el nu este decit un lider de-o vara, fara substanta iar de colaboratorii lui apropiati nici nu mai vorbesc….
  Nu va mai preocupati ce face si nu face PDL si Base, este momentul lor acum, ajutatii sa conduca tara sa o indrepte cu pasi fermi spre mai bine pe toate planurile si in acelasi timp reorganizati-va , promovati oameni tineri si compatenti in jurul unui Tariceanu, care sa aiba rabdare sa creasca politic odata cu partidul…
  Invatati din experienta altora ca nu e bine sa critici fiecare pas al celui de la putere ptr ca creati framintari continue atit in partid cit si in politica genarala romaneasca , care nu va permit sa cresteti incet constant si sigur.
  E imperios necesara schimbarea actualei conduceri fara substanta fara platforma (anti Base nu reprezinta o platforma) si mai ales fara autoresponsabilitate.
  Un lider serios care a virat de atitea ori intr-un timp asa scurt si a dat-o in bara de fiecare data s-ar demite singur , spre binele partidului…
  dar vad ca nu exista aceasta calitate printre virfurile actuale ale partidului. IN Canada Dion, un fost ministu liberal bun si un lider de-o vara asta a facut, si-a dat seama ca ocupa un loc pre mare ptr el in raport cu traditia lieberalilor din Canada de a fi mai tot timpul la guvernare , si s-a retras in liniste lasindu-i pe altii sa incerce sa aduca partidul acolo unde a fost.
  Insasi faptul ca Basescu nu i-a sunat pe Crin, Orban sau Norica ci pe Tariceanu trebuie clar perceput ca un respect fata de singurul om politic actual care a reusiit sa tina piept ptr o perioada „animalului politic” care se numeste Traian Basescu. De aici trebuie plecat.
  By the way, about Crin, bine-aivenit si ramii cu bine… viitor tau e in spate nu in fata, partidul, numele sau e prea mare ptr tine ptr al reprezenta pe arena politica nationala…poate un loc de europarlamentar ar fi mai pe masura posibilitatilor tale tinind cont si de situatia ta familiara ….
  PNL ptr asi mentine pozitia actuala si in perspectiva ptr a creste peste 20% are nevoie de platforma politica nu slogane anti Basescu, PERIOD

 223. buddy Says:

  @ Johnson,
  In legatura cu ciolan, trebuie sa ai fler sa simti cind poti sa-l rozi si cind nu, ca doar nu esti animal sa-l iei automat in gura cind se ofera ocazia …
  In asta sta abilitatea unui mare politician de a conduce un partid.
  Si tariceanu a stiut cins sa-l lase si cred ca stie cins sa-l ia din nou in gura
  si sa-l roada marunt dar sigur pe termen lung chiar si ca vioara a 2-a ceea ce si este acum dupa ce electoratul de dreapata a vorbit.

 224. Franklin Says:

  @Pedelysmus und sekurysmus
  Nu mai fiti asa de tristi. O sa gasiti voi cumva o solutie pentru guvernare. Stie Croitoru pe unu, are si el oamenii lui, nu?

 225. Franklin Says:

  @Sekurysmus und pedelysmus

  Calin va flutura muleta pe sub nas si sunteti asa de prosti ca nici nu vedeti ascutisul spadei din spatele ei. Si va mai tras-o odata. Nu-i vorba, prosti da’ hoti, ce-i al vostru e pus de-o parte!

 226. selawie fatal Says:

  era unu´p-aici care tot tipa:”medicamenteeee, medicamenteeee!”

  vezi ba ca aveti unul in deriva p-acilea, a dat saracutzu´in sevraj, recuperati-l 🙂 🙂 daca stam sa-i dam crezare ca-i diasporist trimiteti-l bre la corvoada ca acolo se munceste nu se freaca cariciu pe net.
  bai prostanacule vezi ca se impart functiile, grabeste-te poate reusesti sa iesi din subsol de la postaci 🙂 🙂

 227. Felix-Gabriel Lefter Says:

  Basina e o doamna educata pe langa Basinos…

 228. ROBERT HORVATH NEW YORK Says:

  ALEGERILE DIN STRAINATATE AU FOST ORGANIZATE DE DIPLOMATII SECURITATII. UN FURT DE DIMENSIUNI INIMAGINABILE.

  O URIASA FRAUDA ELECTORALA IN USA
  Domna Roxana Iordache
  Va scriu din New York. Sunt o persoana cinoscuta in mediile diasporei americane. In decursul ultimelor doi ani nu am intalnit nici o persoana care sa se declare partizanul lui Traian Basescu. La primul tur de scrutin Basescu a castigat 70%. la New York Lucrurile sunt mai mult decat ciudate, Ne apropiem de procentele de pe vremea Ceausescu. Am atras atentia in mai multe articole de diversiunea condusa din cladirea de I6 etaje a securitatii. Nu ramane decat a rasfoii numarul anteriior alegerilor al ziarului comunitatii din NewYork Magazin care se arata ” neutru”. Nu ramane decat sa amintesc faptul redactorul acestui ziar si o delegatie a comunitatii sa intalnit cu TRAIAN BASESCU la Bucuresti .( biletul de avion, hotelul si masele copioase au fost platite din buzunarul comun al romanilor) inainte de alegeri. CONCLUZIE : IN SUA ASISTAM LA O URIASA FRAUDA ELECTORALA. DIASPORA A VOTAT IMPOTRIVA LUI BASESCU SAU NU SA PREZENTAT LA VOT. Citesc in ziare faptul ca diaspora a fost elementul hotaritor in victoria lui Basescu. Toate comisiile electorale ale diasporei sunt compuse din diplomati, ofiteri acoperiti care au furat poporul roman. ASIGUR CA DIASPORA AMERICANA A VOTAT IMPOTRIVA CLICII BASESCU. DESCHIDETI DE URGENTA O ANCHETA !
  http://devanewyork.blogspot.com/

  http://www.devagallery.com/

 229. Cornel Says:

  Cata oftica pe aici mai nene …
  Asa e cand nu stii sa pierzi.Sau cand iti lipseste BUNUL SIMT.

 230. somerio Says:

  tot ce vreau de la crin este ca PNL-ul sa refuze orice colaborare cu PD-L ul… ar fi genial sa se intoarca din nou basescu la psd, vanghelie si nastase :)) sa demonstreze inca o dat abasescu ce caracter de cacat are 🙂

 231. homer Says:

  NU AM PUTUT NOI ,VOTA,
  CAT AU PUTUT EI ,FURA !!!

  DESI STIE CUM A FRAUDAT ALEGERILE BASESCU(137.000 DE VOTURI IN FAVOAREA LUI GEOANA -ANULATE DE GHERILA BASESCIANA) ,SANTAJATUL TARICEANU PROPUNE SA SE REZOLVE IN GRABA VALIDAREA,VRAND SA PREIA PUTEREA IN P.N.L..
  VOTANTII FIDELI FRAUDATORI AI LUI BASESCU –P.D.L.SUNT CEI CARE AU VENIT LA VOT LA ADAPOSTUL INTUNERICULUI -INTRE ORELE 19.00-21.00(ASA CUM AU SUSTINUT BASESCU TRAIAN SI P.D.L.).
  B.E.C.-ul ,CURTEA CONSTITUTIONALA SUNT CATELUSII LUI BASESCU.LESA PREZIDENTIALA SI-O PUN UNII DE VOIE- PRECUM TARICEANU -!
  REZULTATELE ALEGERILOR LE AVEA PDL_ul SI BASESCU DE LA B.E.C.,DAR PENTRU CA ELECTORATUL –CARUIA IAU FOST ANULATE VOTURILE SA NU-SI DEA SEAMA DE COMPLICITATE,INTAI APAREA P.D.L.-ul SA ANUNTE REZULTATE,IAR DUPA 15 MINUTE ,APAREA B.E.C.-ul SA ANUNTE APROAPE ACELEASI REZULTATE CA SI P.D.L.!!
  COLABORAREA CU P.D.-ul LUI BASESCU. INSASI DENUMIREA P.D.L.-ului IMPLICA INTENTIA LUI BASESCU DE A SPARGE P.N.L.-UL.
  TARICEANU ESTE UN PION–CARUIA I S-A- PROMIS DE CATRE BASESCU -FOTOLIUL DE PREMIER DE CATRE BASESCU.
  PRIN ACCEPTAREA PROPUNERII BASESCIENE,TARICEANU DUCE LA INDEPLINIREA PLANULUI LUI BASESCU DE A SPARGE P.N.L.-ul –FOLOSINDU-SE SI DE U.D.M.R.
  TARICEANU VREA SA FIE PRIM-MINISTRUL LUI BASESCU SI PRESEDINTE P.N.L. PUNAND INTERESUL PERSONAL SI DE GASCA , INAINTEA INTERESULUI NATIONAL.
  STRATAGEMA ASA ZISEI SCHIMBARI A LUI TARICEANU DE CATRE BASESCU A FOST DOAR O INCERCARE DE DUCERE IN EROARE A P.N.L.-ului,PENTRU CA P.N.L. SA NU SI DEA SEAMA DE TRADAREA LUI TARICEANU .AMBII SUNT SPRIJINITI DE CATRE EVREIME!ASTA II UNESTE !
  EU MI-AM SACRIFICAT FAMILIA ,SERVICIUL,DAR NU AM CEDAT MAFIOTULUI BASESCU!
  BANCHERII,OAMENII DE ALEGERI MAFIOTI ,NU AU REACTIONAT DIN VARA PANA IN IARNA-CA ACUM SA FIU FOLOSITI DE P.D.L. SI BASESCU PENTRU A GRABII .
  TOTUL A FOST CALCULAT CU PRECIZIE MILIMETRICA DE AGENTUL SECURITATII BASESCU SI MILITARIZATUL P.D.L.,CARE AU MITUIT PESTE 2,5 MILIOANE DE ELECTORI -PENTRU A-SI ASIGURA REALEGEREA PRINTR-O FRAUDA DE TIP HITLER!!
  IN 2004 PENTRU A IESI BASESCU, AU FOST ANULATE 100.000 DE VOTURI IN FAVOAREA LUI NASTASE.
  PROEVREUL TARICEANU TREBUIE EXCLUS DIN P.N.L. .!!!!!
  DUMINICA(06,.XII) SI LUNI (07.XII)AM AVUT PROBLEME CU DESKOPUL DIN CAUZA VIRUSILOR BASESCIENI!!
  IOHANNIS A CEDAT PENTRU CA BASESCU II FACE PROBLEME IN SIBIU .DEFLAGRATIA DIN SIBIU DE LA ORA 12.00 07.XII.09,ESTE DOAR UN EXEMPLU CONCRET AL CRIMINALITATII LUI BASESCU SI AL LUI P.D.L.-CU CARE TARICEANU VREA SA SE ALIEZE!!!!
  RECUNOASTEREA LUI TARICEANU DESPRE BASESCU A FOST PROVOCAT DE MINE!RECUNOASTEREA A FOSTV PREMEDITATA PENTRU CA STIA DESPRE PLANUL DE FRAUDARE BASESCIANA.PASUL INAPOI AL LUI TARICEANU ,(INTERVIUL ULTERIOR PRIN CARE O DA LA INTORS)I SE DATOREAZA SANTAJISTULUIBASESCU
  SI LA P.S.D. EXISTA TRADATORI DE GENUL LUI TARICEANU SAU MITREA.
  NU MAI PUTEM TRAI IN TEROARE PERMANENTA! DACAT UN SECURIST,MAI BINE UN “PROSTANAC”!!
  NU NOI TREBUIE SA EMIGRAM DE TEAMA CA NE VA CIURUI!
  BASESCU SI AI LUI ,SA SE DUCA DRACULUI!!

 232. toader Says:

  ar mai fi o solutie. sa il puna basescu premier pe johanis iar ministerele de importanta economica + 2 portofolii de importanta maxima sa treaca in curtea liberalilor. externe, agricultura, economie, finante, ministerul afacerilor interne (fiindca acolo e vorba de infrastructura) si transporturi la liberali. restul la pedelei.
  crin ar putea sa fie presedintele senatului si pd+basescu sa dea in scris ca nu mai racoleaza penelisti. daca se intampla johanis va aplica solutia tariceanu si ii da afara pe pedelisti.

 233. olimpiu Says:

  dac va avea premierul PNL va intra la guvernare cu PD_L. a spus-o crin astazi la radio. cred ac si un premier fara culoare politica agreat de liberali av duce la aceeasi coalitie.
  abronul PNL Morega azi a lansat un atac extrem de dur la adresa fostului ministru de interne Nica acuzand-ul ca nu a fost in stare sa initieze un proiect de lege electorala si sa comandeun soft compatibil situatiei care sa urmareasca votantii. pe scurt la aclifiact pe numitul ministru drept papagal! eu iid au dreptate lui Morega desi mai bine i-as cara o galeata de pumni

 234. virgil Says:

  Homerule , din pacate nu ei ci noi o sa ne ducem dracului . Fie ca o sa emigram sau nu …

 235. ania Says:

  iata prima masura luata de pdl in Timisoara:
  http://www.vestul.ro/stiri/2229/timisoara-plateste-pentru-nesupunere.htm

 236. Plano Says:

  He,he,he!
  Lu` Tariceanu i-a placut!
  Vrea sa i-o mai traga Base o data!
  De data asta sa nu mai conteze ca o sa-i faca Iliescu si Nastase paravan cand turbatul, ales de pomanagii, talibani si emigranti, va pofti sa-i ia mana de pe ghidonul motocicletei.

 237. ELMMAR Says:

  @Buddy

  Catelul din imagine este al tau?
  Dragut…cum se numeste?

 238. Ghita Bizonu' Says:

  @ ania
  dupa plata si rasplata !! Ca este exact in stilul PeDeLacheilor . Cu astoa singura intelegere valabila este sa nu ai intelegeri cu ei .

 239. olimpiu Says:

  @Plano
  vezi ca poate il debarcati voi mai curand pe ,,prostanac” si va pupati pe botic cu base&comp pt interesul national, iesirea din criza, bla bla bla

 240. Plano Says:

  @olimpiu

  MIRCEA GEOANA ESTE ALESUL ROMANILOR CARE LOCUIESC IN TARA!!!!

  In Romania… Geoana a obtinut cu 15 000 de voturi mai mult decat Basescu.

  Preocuparea principala a social democratilor si liberalilor este sa invalideze alegerile.
  Nici nu este greu cand e vorba doar de 70 000 de voturi.
  Este suficient sa demonstreze ca in R. Moldova, unde basescu a obtinut 96%, votantii au fost dusi cu autobuzele la sectiile de votare de catre primarul Chirtoaca. Si ca au fost stimulati material.
  Liberalii detin probe solide ca cei 6-7% dintre votantii din turul 2, care nu au votat in turul 1, sunt tigani sau alti asistati sociali care au fost constransi sa mearga la vot pentru a vota cu basescu daca vor sa mai primeasca ajutoarele sociale.
  Mircea Geoana este alesul romanilor care traiesc in tara!

 241. olimpiu Says:

  @plano
  si eu am votat proiectul cu Iohannis premier dar sunt dezamagit de candidatul pe care l-am votat si care s-a sinucis la ora de maxima audienta. constestatiiile sunt inutile. Base va ramane 5 ani si de acolo trebuie pornite strategiile celor doua partide daca vor ramane impreuna sau daca vor merge pe cai diferite

 242. Ioan Popescu Says:

  Doamna Roxana,pentru ca sunteti printre putinii care nu au dat inapoi, va spun un banc didactic: cetatenii O’Itzic si O’Strull ( de etnie irlandeza,desigur) au avut un conflict in baza faptului ca primul l-a prins pe al doilea la nevasta sa Rifka,in flagrant delicios. Un preten comun l-a intrebat pe O’Itzic: „Bine,mă,da’ de ce l-ai batut asa tare?” „Dom’le,zice O’Strull, nu pentru ce i-a facut lu’ Rifka,ca stiam… Da’ sa se stearga cu perdeaua,e posibil asa ceva???”
  Ideea este ca presa,in loc sa tune si sa fulegere impotriva fraudei, ii analizeaza tracul lui Geoana…. Pai daca era pedeapsa cu moartea pentru gafe, basescu era impuscat din 1990! In conditiile acestea putini dintre cei ciuruitii vor mai prinde anul 2014! Poate le mai stimulati dvs. constiinta,poate ca nu suntem chiar un popor cu mentalitate de slugi care saluta victoria stapanului,nu conteaza ca e un cuţit pe la spate!

 243. Ioan Popescu Says:

  rectific: precizarea cu perdeaua a facut-o O’Itzic!

 244. TLP Says:

  La Vaslui, 42 de buletine de vot valabile au fost găsite printre cele anulate

  Dintre acestea, 41 erau pentru Mircea Geoană şi unul pentru Traian Băsescu. Reprezentanţii PSD cer acum verificarea tuturor voturilor acordate lui Traian Băsescu.

  Sursa: Realitatea (punct net).

  A avut dreptate Ponta, PD-L-ul a furat mai bine 🙂

  In alta ordine de idei, tot de pe Realitatea:

  Liviu Dragnea: PSD va contesta astazi rezultatul alegerilor la Curtea Constitutionala

 245. pdlist Says:

  te sfatuiesc de acum incolo sa umblii cu bodyguarzi ca va fi vai de tine

 246. Marcus Says:

  http://marcus64.wordpress.com/2009/12/08/ne-ai-ciuruit-traiane-dar-nu-cum-crezi-tu/

 247. Plano Says:

  Bai pedelimbistule.
  Abia ce vorbeam mai sus de prietenii vostri fascisti din Italia.
  Intindeti voi pelteaua extremista daca vreti sa va luati talpasita… nu numai din politica ci si din Romania.
  Voi sunteti deocamdata guvernantii Diasporei si Emigratiei.

 248. vivisectie Says:

  Imi inchipui si defapt vad ce fel de oamenii sunt sustinatorii PDL-ului „te sfatuiesc de acum incolo sa umblii cu bodyguarzi ca va fi vai de tine”, conform psihologiei, oamenii tind sa voteze oameni politici cu care se identifica, ce le aduc aminte de un membru din familie.Ce familii si ce educatie trebuie ca aveti.
  In ceea ce il priveste pe Geoana, nu era el salvatorul natiunii, dar macar nu era acest pirat, acest criminal ce ne-a pradat si jefuit tara, identitatea nationala si viitorul.In chestiunea cu Vantu, orice om ce are un sistem nervos central, o retea neuronala si isi foloseste sinapsele in mod uzual, isi poate da seama ca Vantu a lucrat impreuna cu Basescu si cu serviciile secrete la tot acest scenariu, in care Geoana a picat, cu o naivitate de copil de scoala primara.Sper sa va bucure pe toti PDL-istii, sa platiti cele 71 de miliarde de euro datorie pe care Romania le-a acumulat sub Basescu la Banca Mondiala, la care din pacate va trebuii sa participam si noi tot restul poporului si urmasii, urmasilor nostrii.Iar mita electorala data de cei de la PDL cele 5 milioane de lei, date contra votului pentru PDL, au fost dati din aceste 71 de miliarde de euro, asa ca tot noi poporul ne-am platit singuri mita electorala din buzunarele noastre.Da si eu speram la un premier neamt, sunt de origine germana si Romania nu a avut decat 3 lideri reali in 200 de ani, iar 2 erau nemti.A nu se intelege ca sunt regalist sau psd sau liberal, sunt doar roman.

 249. vivisectie Says:

  Imi inchipui si defapt vad ce fel de oamenii sunt sustinatorii PDL-ului „te sfatuiesc de acum incolo sa umblii cu bodyguarzi ca va fi vai de tine”, conform psihologiei, oamenii tind sa voteze oameni politici cu care se identifica, ce le aduc aminte de un membru din familie.Ce familii si ce educatie trebuie ca aveti.
  In ceea ce il priveste pe Geoana, nu era el salvatorul natiunii, dar macar nu era acest pirat, acest criminal ce ne-a pradat si jefuit tara, identitatea nationala si viitorul.In chestiunea cu Vantu, orice om ce are un sistem nervos central, o retea neuronala si isi foloseste sinapsele in mod uzual, isi poate da seama ca Vantu a lucrat impreuna cu Basescu si cu serviciile secrete la tot acest scenariu, in care Geoana a picat, cu o naivitate de copil de scoala primara.Sper sa va bucure pe toti PDL-istii, sa platiti cele 71 de miliarde de euro datorie pe care Romania le-a acumulat sub Basescu la Banca Mondiala, la care din pacate va trebuii sa participam si noi tot restul poporului si urmasii, urmasilor nostrii.Iar mita electorala data de cei de la PDL cele 5 milioane de lei, date contra votului pentru PDL, au fost dati din aceste 71 de miliarde de euro, asa ca tot noi poporul ne-am platit singuri mita electorala din buzunarele noastre.Da si eu speram la un premier neamt, sunt de origine germana si Romania nu a avut decat 3 lideri reali in 200 de ani, iar 2 erau nemti.A nu se intelege ca sunt regalist sau psdist sau liberal, sunt doar roman.

 250. TLP Says:

  La Vaslui, 42 de buletine de vot valabile au fost găsite printre cele anulate

  Dintre acestea, 41 erau pentru Mircea Geoană şi unul pentru Traian Băsescu. Reprezentanţii PSD cer acum verificarea tuturor voturilor acordate lui Traian Băsescu.

  http://www.realitatea.net/la-vaslui–42-de-buletine-de-vot-valabile-au-fost-gasite-printre-cele-anulate_690897.html

  Liviu Dragnea: PSD va contesta astazi rezultatul alegerilor la Curtea Constitutionala

  http://www.realitatea.net/dragnea–psd-va-contesta-rezultatul-alegerilor-la-ccr_690953.html

 251. Ioan Popescu Says:

  pentru PDLIST: toate au un sfarsit… O sa ai surprize,nu o sa va scoata nici bodyguarzii din mainile ciuruitilor…

 252. marcela Says:

  Dragas Roxana
  Cind trbuia sa ma intorc acasa le spuneam angajatorilor mei, niste americani care nici macar prin Europa nu calcasera ca ma intorc in Bangladesh. Dar m-am inselat E mult mai rau . E Biafra. Chiar si in Jamaica e un avantaj . Ca e cald mai tot timpul anului si asta te mai binedispune…. Ce sa spun … Ce metode…. STALIN 1938…. Superb… Te rog nu te supara atit de tare pe cit ai vrea pt ca cei care sunt aici mai au mare nevoie de tine…Multa multa nevoie de #pana ta inveninata#ai #combatut# 20 de ani si se vede ca inca mai este nevoie… Tu n-o sa pleci niciunde pt ca esti superba asa cum esti. Iar CRIN…Ce nume predestinat, locul lui era printre SENIORII de acum 100 de ani. Mult curaj ca avem mare nevoie de tine si de pana ta cu adevarat MAIASTRA cu drag MARCELA

 253. votezbasescu Says:

  vorbeşti ca să nu adormi?

 254. selawie fatal Says:

  Ce ma amuza, desi ar trebui sa ma deprime total, este faptul ca mass media cea chitita pe lezmajestati prezidentiale nu mai poate de grija lui Geoana. Celebra scaltoaca prezidentiala ameninta sa fie depasita la numarul de vizionari, despartiri in cadre si interpretari de tzopaiala anteprezidentiala a lui Geoana. Ori dupa umila mea parere este o mica mare diferenta intre cele doua gesturi, evidentiata mai ales de penibilele incercari de musamalizare si reinterpretare ale primului. Dar deh, lumea foarte preocupata de analizarea tonusului muscular dobindit la spa-ul eolian si demonstrat prin joc de glezne inscenate(oan tu frii.. oneir) nu prea mai are ochi&urechi la declaratiile basesciene. Chiar personalitati de marca ale jurnalisticii au taxat subiectul periferic. Caci vezi domne nu e chiar asa amuzant modul in care isi numeste preshedintele consilierii&sefii serviciilor de informatii. Ma intreb cu groaza la ce ii va pohti inimioara concubinei de acu´ incolo. Ca de logica incriminarii flatulate de sub chelia prezidentiala nu mai am nici un dubiu: „nu e prosti aia care cere, prosti e aia care plateste“ adica poporul ciuruit din toate partile.
  Si uite asa in loc sa avem un presedinte care pe linga faptul ca ne-ar fi gratificat periodic cu prestatiile ´i umoristice era dispus sa lase profesionistii sa guverneze, ne-am ales cu sotzul lu´ fa-rst leidi. Io intre timp m-am convins:flota, casa din Mihaileanu, penthouseul samd sunt niste mizilicuri ciordite din legoland. Mogulii e rai.(si duplicitari)
  PS-Bine macar ca s-au dat pe fata ca sunt manelisti. Isi poate imagina cineva ce se intimpla daca isi punea nutzica kill´em all in casti si fredona cu sirg inainte de informarea orala??

 255. societate Says:

  Sunt total de acord cu tine. Ne-au furat de ne-au rupt. Cat imi doream sa se schimbe ceva sa realizam ca numai putem fi cumparati, dar inca o data si-au aplicat metodele marsave de a castiga alegerile. Multi sunt nemultumiti de rezultat, am auzit in zona mea de bani drept mita din partea PDL si nu inteleg cum oamenii inca mai pot fi asa de inconstienti. Sper din toata inima ca PSD sa aiba succes cu contestatia. Observ ca acum PNL se aliaza cu PDL, rusine, credeam ca ne vor apara drepturile, dar nu. Roxana imi place postarea ta si mi-as dori foarte mult sa facem link exchange ca sa tinem legatura si pe viitor. Iti doresc succes.

 256. sanchi90 Says:

  Cate mai trebuie sa se intample ca sa realizeze lumea ca orice e mai bun ca PDL-ul:| …sincer l-as fi votat si pe Vadim numai sa nu-l mai vad pe Basescu…a furat prea mult din bugetul statului,a facut prea multe gafe…sincer ar fi trebuit ca cei din strainatate sa nu voteze,majoritatea sunt plecati de ceva ani asa ca normal ca nu le pasa de situatia din Romania,ei o duc bine ca politica tarilor in care se afla e mult mai buna ca cea din Romania si isi mai dau si ei cu impresia odata la 4 ani,sunt ca niste cucoane dornice de barfa…

 257. biul Says:

  esti praf

 258. Stely Says:

  Cu asa sustinatori cum sa nu piarda „Prostanacul”alegerile?.
  Obisnuiti-va cu gindul ca nu veti cistiga in vecii vecilor functia suprema insta cu asesmenea nulitati ca Crin si Geoana si cu sustinatori indobitociti de ura.

 259. analfabetul Says:

  sa ne unim si poate vom reusi. nu cred ca se mai poate schimba ceva acum. dar peste 5 ani putem.

 260. quasiote Says:

  Psd-ul a furat ceva mai puțin decât pdl, după cum a recunoscut domnul Ponta, data viitoare își vor lua măsuri, restul sunt vorbe goale.

 261. claudiuiordache Says:

  Domnule Dinu Velicu, v-am raspuns comentand articolul doamnei Roxana Iordache – https://roxanaiordache.wordpress.com/2009/12/08/pnl-am-mai-vazut-filmul-asta-exact-acum-un-an/

 262. sorrisodelsole Says:

  ORGANIZZAZIONE DI VOLONTARIATO
  ,,SORRISO DEL SOLE “
  http://WWW.SORRISODELSOLE.IT

  Sorriso der Sole ist eine Organisation der Freiwilligen und ich wende mich an Sie mit dem Wunsch, ein Zusammentreffen mit Ihren Vertretern zu erzielen, um Ihnen, die Missstände in der rumänischen Justiz, anhand der in unserem Besitz befindlichen sämtlichen Beweise darzulegen. So bitten wir Sie, uns zu helfen, uns mit Organisationen oder Juristen aus Deutschland und anderen Ländern im Verbindung zu setzen, die aktiv und
  ernsthaft gegen die Korruption und der Missachtung der Menschenrechte tätig sind.
  Ein Beispiel wäre das Gesetz Nr. 69 vom 26. März 2007, dessen Inhalt ich Ihnen – auf Wunsch – schicken kann.
  – Zu betonen wäre auch, dass in dem Rapport der EU-Kommission absolut nichts über die Missstände in der rumänischen Justiz steht. Zwar gibt es die DNA (die Nationale Direktion für Antikorruption), die sich jedoch nur bedingt mit dem Thema „Korruption” befasst, d.h. es werden hie und da Untersuchungen eingeleitet, doch die Dossiers werden stapelweise beiseite gelegt, und bis dato wurde niemand angeklagt, geschweige denn bestraft. Dass diese Institution in den Händen der Politiker steht, ist es wohl kein Geheimnis. Noch nie wurde ein Parlamentarier untersucht und angeklagt, obgleich die meisten von ihnen durch und durch korrupt sind.
  – Nichts läuft in Rumänien – wie sie wohl wissen – ohne Schmiergeld, von oben bis unten.
  – Rumänien würde, durch die vorgesehenen Änderungen des Zivil- und Strafrechts, ein Paradies für die Verbrecher aller Gattungen, denen man Tor und Tür öffnet, da viele schwerwiegende Delikte zukünftig nur milde bestraft werden sollten, während die anderen schon gar nicht.
  – Die Zustände der Spitäler, der Waisenhäusern und mancher Schulen ist katastrophal. Es gibt weiterhin Straßenkinder (Missachtung der Kinderrechte).
  – Die herrenlosen Hunde und Katzen die (kein Tierschutzgesetz), die sich massenhaft vermehren, werden gejagt und bestialisch getötet – eine Lösung, die keineswegs ein Resultat bringt und die im krassen Gegensatz zu dem, was eine Zivilisierte Nation, Mitglied der EU in 21. Jahrhundert bezeichnet. Alle ausländischen Versuche, die Lage der herrenlosen Tiere zu ändern, stößt auf Desinteresse, Bürokratie und Korruption.
  – Generell, wird das meiste Geld, das von Rumänien als Subvention für etwas Bestimmtes erhält, für andere Zwecke benutzt, landet teilweise in privaten Taschen, und das Ganze unter dem Segen des Gesetzes Nr. 69 beispielsweise.
  – Die Straßen Rumäniens sind in einem unvorstellbaren Zustand, wenn man sie mit denen aus anderen europäischen Ländern vergleicht. Es wird Baumaterial gestohlen, es wird schlechtes Material benutzt, dafür den Kauf für besseres Material deklariert, etc.
  – Die Administration des Inneren hat auch zu Haufen, ihre eigenen schwarzen Schafe, die ihren monatlichen Gehalt mittels Schmiergeld „verbessern”.
  – Die, die nach der Revolution unter sich das gesamte Geld Rumäniens geteilt haben, so dass sie über Nacht superreich geworden sind, und dadurch die Macht besitzen, unterstützen um die Wette sämtliche
  Parteien, die im Senat und Parlament ihre eigenen Interessen vertreten und dementsprechend die Legislatur zu ihrer Gunst immer wieder ändern. Von Demokratie im wahrsten Sinne des Wortes kann in Rumänien gar nicht die Rede sein, denn das Volk hat kein Recht über die neuen Gesetze oder die Entscheidungen des Parlaments – so wie die Schweizer, bekanntlich, es haben – mitzureden. Die wichtigsten Posten bei den Institutionen werden mit meist ungeeigneten Personen besetzt, die aufgrund „der Vetterliwirtschaft” und Schmiergeldern ausgesucht wurden. So landen auch Staatsgrundstücke, unter dem realen Wert, infolge einer vom vornherein „gut” organisierten Auktion, in dem Besitz der Magnaten. Somit kann man von einem gut organisierten Korruptionsnetz reden, das dringend zu
  bekämpfen ist. Die Korrupten erpressen sich von Zeit zu Zeit gegenseitig, so dass jeder jeden in der Hand hat und alle gezwungen sind, miteinander – unabhängig von der Farbe der Partei – zusammen zu halten.
  – Unter diesen Umständen fragt sich der gewöhnliche Bürger zurecht, nach
  welchen Kriterien hat die EU-Kommission Rumänien beurteilt und den Beitritt zur UE zugestimmt, denn genau die Bedingungen, die Rumänien für den Beitritt erfüllen hätte müssen, hat es sie nicht erfüllt.
  – Das Einführen des Euro in Rumänien würde die durchschnittliche Bevölkerung, die bereits arm ist, in noch größeren Armut stürzen, und dadurch aus Not , würde die Anzahl der Bettler und Verbrecher noch mehr steigen. Die Europäer beklagen sich zwar zurecht über die große Anzahl der Verbrechen, die rumänische Staatsangehörige auf ihrem Gebiet ausüben, doch dies hat zugrunde die oft verzweifelte Lage der Leute, die keine angemessene Arbeit finden – vor allem in Rumänien – um ihre Familien zu ernähren.
  – Die Lage der Zigeuner wird in Westeuropa und vor allem in EU-Parlament falsch eingeschätzt. Es gibt wohl solche, die noch in bitterer Armut leben, es gibt solche, die es so nur darstellen, um Spenden aus dem Ausland zu erzielen, es gibt aber auch eine große Mehrheit der Zigeuner (darüber berichten immer wieder selbst die rumänischen TV-Kanäle), die richtige Villen besitzen. Das Geld dafür stammte aus organisierten Betteln, Stellen, Raub, etc. Da will der gewöhnliche Zigeuner auch nicht hinter den „Herren” des Landes stehen und findet seine Art der Geldbeschaffung durchaus in Ordnung, solange die Obrigkeit sich auch nicht mit einer reinen Weste rühmen kann.
  Nun, es bleibt in Ihrem Ermäßen abzuschätzen, ob und in wiefern man dem rumänischen Volk zu helfen ist, aus seiner wahrhaftig verzweifelten Lage herauszukommen. Die Geschichte hat gezeigt, dass Finanzinteressen stets
  nur einigen Leuten genutzt haben und dafür ein Volk ins Unglück gestürzt.
  Ich bedanke mich herzlich für Ihre Aufmerksamkeit und stehe ich Ihnen mit näheren Informationen jeder Zeit zur Verfügung.
  ZU KAPITEL Justiz und Inneres, ich werde nicht RECHTLICHER als 69 DES GESETZES VOM 26. März 2007 in COMPLECTARE Gesetz 78/2000 über die Verhütung, Aufdeckung und Bestrafung von Korruption FAKTEN!
  EG hat sich verpflichtet, die RUMÄNIEN:
  Europäische Union betont, dass alle Mängel in Bezug auf die Erfüllung von Rumänien seinen Verpflichtungen kann aufgrund der Aktivierung salgavdare Klausel.
  Bedingungen Kapitel, Justiz und innere Angelegenheiten:
  Abschnitt 3: Die Entwicklung und Umsetzung eines Aktionsplans und aktualisiert integratsi eine Strategie zur Reform des Justizwesens, einschließlich der Umsetzung Legiide wichtigsten masuripentru Organisation System juridiciar, ein Gesetz über den Status der Justiz und des Gesetzes über den Obersten Rats der MAGISTRATURIIcare in Kraft getreten am 30. September 2004 ….
  Punkt 4: BESCHLEUNIGUNG, die Bekämpfung der Korruption, insbesondere der Korruption auf höchster Ebene .. stellen sie auf eine strikte Durchsetzung der Rechtsvorschriften Bekämpfung der Korruption und der tatsächlichen Unabhängigkeit der DNA-PNA repectiv.
  pct.5: auf einer unabhängigen Prüfung der Ergebnisse und Auswirkungen der GENERIERT BIS JETZT nationalen Strategie zur Korruptionsbekämpfung. Was haben:
  EA G L E 69 26 März 2007
  Punkt für den Wandel. b) und c) der Kunst. 10 des Gesetzes Nr. 78/2000
  für die Prävention, Aufdeckung und Bestrafung der Korruption
  Parlament von Rumänien nimmt dieses Gesetzes.
  Einziger Artikel. – Die Buchstaben b) und c) von Artikel 10 des Gesetzes Nr. 78/2000 für die Prävention, Aufdeckung und Bestrafung der Korruption, veröffentlicht im Amtsblatt, Teil I, Nr.. 219 vom 18. Mai 2000, mit späteren Änderungen, ist geändert
  und wird wie folgt lauten:
  B) Zuschüsse an das Gesetz, nach dem Recht neurmărirea, Zuschüsse ein Ziel;
  c) die Verwendung der Zuschüsse, die zu anderen Zwecken als denen, für die sie gewährt wurden, und die Verwendung von anderen gesicherten Darlehen aus öffentlichen Mitteln erstattet werden oder aus öffentlichen Mitteln. ”
  Rumänien hat genau das Gegenteil von dem, was mit der EU.!
  Was ist wirklich Frage: Warum werden nicht alle Maßnahmen gegen Rumänien?
  Antwort: In der europäischen Börse Fonds müssen nach Rumänien kommen, sondern ging in andere EU-Länder, Euro CA BÖRSENPLATZ ROMANI um ihre Unterstützung BESTIMMTE Die meisten politischen Kräfte in der Kommission, sondern im Europäischen Parlament und AUSTAUSCH VON MATERIAL persönliche Vorteile Parlamentarier ROMANI wurde freie Hand ASI FACE der Rechtswissenschaften an der Freude Auch wenn es gegen die Verträge und paraphiert UNTERZEICHNETEN von Rumänien! und Rumänien, auf die sich!
  Wurden, um, BASIC PERSONEN „auf den europäischen und internationalen Institutionen, die sich nicht einfach um zu verhindern, dass jede Bewegung, Aufruhr, CA eine Beschwerde gegen Rumänien zu erreichen ist es soweit!
  VERFAHREN ZU SEHEN erfordert CEDO, Europäische Kommission, die EUROPPEAN, Bürgerbeauftragter, Anti-Fraud, ETC .. .. UN .. Wenn eine Anfrage eingereicht bei ihnen! NI ist das Recht zum Leben!
  Ich bin gegen alle Zellen, die SOLICITA, und sind in Mafia ASSIST IN RUMÄNIEN !!!!!!, nicht helfen In der römischen Poporului!
  Schande! WARUM bedauernswerten Menschen? Schande!

  Für eine Reaktion Ihrerseits bedanke ich mich im voraus.

  Mit freundlichen Grüssen,
  Rechtsanwalt
  Radu Petre, Rechtsanwalt

 263. sorrisodelsole Says:

  ORGANIZZAZIONE DI VOLONTARIATO
  ,,SORRISO DEL SOLE “
  http://www.sorrisodelsole.it

  PETITION AGAINST SEPARATION CHILDREN OF THEIR PARENTS

  Starting with 1995 Romania filed its candidacy for adhering to the European Union, and thus the system of child care became an important issue, since the observance of the rights of children is one of the political criteria for the European integration.
  UN Convention regarding the rights of children is part of the negotiation chapter concerning JUSTICE and INTERNAL AFFAIRS, for the time being closed.
  Starting with the 1st of January 2005, Romania implemented the new legislation in the field of child care and adoption, which unfortunately is not in agreement with UN CONVENTION concerning the rights of children or with the European Convention of the Human Rights.
  Another example of law with an ambiguous character is that of the Law no. 272/2004 concerning child care that in art. 56 paragraph 1 letter b), states: Of the measures of special protection, instituted by the present law, benefits the child who, in order to protect his interests cannot be left in parental care for reasons not imputable to the parents.
  The phrase ,,not imputable reasons” leaves room for arbitrary interpretations.
  Unfortunately, LAW 272/2004 concerning the protection and the promotion of the rights of children is in contradiction with the criteria from Copenhagen, but also with the Treaties and the Conventions signed by Romania. Why should that child in difficulty be taken away from his parents (in cf. with law 272/2004 art.56 letter b) and given in care to a physical person or to a maternal assistant, or to another residential type service? This is CONTRARY TO ALL NORMS, TO ALL INTERNATIONAL AND EUROPEAN TREATIES SIGNED BY ROMANIA! THEY ARE CONTRARY TO THE UN CONVENTION OF THE 20TH NOVEMBER 1989:
  -Article 9 point 1: ,,The party states shall assure that no child would be separated from his parents against their will (…)”
  Normally, the state of law is a rule of law state. In Romania the situation is reversed because the law does not represent the clear expression of the will of the people and it does not correspond to the interests of everyone and all. Thus, the law became oppressive for some, that is, for the people (for the absolute majority) and it created privileges for some, that is, for the political class!
  There is no juridical relationship between the elected and the people!
  There is no separation of powers within the state!
  THE POLITICS OVERHELMED THE ENTIRE POWER AND IT IS NOT UNDER ANY CONTROL.

  PRESIDENT
  ADVOCAT
  RADU PETRE

 264. sorrisodelsole Says:

  ORGANIZZAZIONE DI VOLONTARIATO
  ,,SORRISO DEL SOLE “
  http://www.sorrisodelsole.it

  PETITION AGAINST THE ERADICATION OF THE STRAY DOGS IN ROMANIA

  We address you to require your support to answer in a humane, civilized and European spirit the problem of the stray dogs, in ROMANIA.
  These poor animals, guilty only to have been born, arrived in the streets given the incompetence and the lack of responsibility of the authorities (which took no measure to stop their uncontrolled breeding and their abandon), and also due to the lack of civic education of the citizens that gives way to acts of cruelty hard to imagine or accept, paradoxically, encouraged even by the authorities themselves, creating monsters of the executants and an immense sufferance as well to the animals as to the animal lovers.
  At present, given the absence of a clear and precise legislative frame that would not leave room for interpretation, but also because of all the above mentioned reasons, on the streets of Romania are millions of stray dogs. They are not sterilized and breed, they starve and become a real danger, and they are not medically treated, or vaccinated, becoming thus a centre of contagion. IN A SHORT WHILE THE ERRADICATION OF THESE ANIMALS WILL BEGIN !!!!!!!! THE CARNAGE BEGINS !!!!!
  The legislation in force in Romania is left to the mercy of the Administration for the Surveillance of the Animals, basically to the dogcatchers, and so it is the life and death of the stray dogs or the sufferance of the people sharing the poverty with these poor animals, spending their time and money, to be often aggressed even physically for their good will and for their humanity. The life threatening triggered by these laws generated unprecedented acts of cruelty, especially where children and teenagers are concerned, which is especially a worrisome fact.
  Although in the current legislation Law no. 9/2008 – Law for the modification and completion of the Law no. 205/2004 concerning the protection of the animals, Law no. 227/2002, forbid the eradication of stray dogs, these animals are barbarically kill…mercilessly!!!
  Animal lovers are entitled to an opinion, too. We dare believe that us, people with a civilized behavior do not hate, do not accept violence regardless how it is manifested and against what or who it is manifested and we respect all forms of life, we constructively get involved in the life of the civil society, we are the ones to be listened to, encouraged and consulted when the decisions concerning the life of the city are taken.
  The authorities motivate their actions by the observation that in Romania animal lovers are a minority. As a consequence, since we are a minority we require to be granted the protection of rights as any other minority. And in the event we are a majority, and we do not believe anyone responsible can take the chance to infirm this truth casting the anathema of barbarianism on the Romanian people, aspiring to be considered a European people, then our opinion must be considered. For this reason, we pledge to dispose against the eradication of stray dogs in Romania, and for the promotion of an ordinance in the spirit of the Universal Declaratio of Animal Rights, proclaimed at Paris, on the 15th of October 1978, of the International Treaties to which Romania has adhered, of the European and International Legislation and, with the consultation of the NGOs for animal protection, as representatives of the civil society (especially that of the animal lovers), the only ones familiarized as well with the problem as with the solutions to it, such as:
  – the stop to the abandonment by the obligation of castration of stray dogs and cats of ordinary race, as of the other races without breeding rights, at present the offer greatly overwhelming the demand in Romania, from one edge of the country to the other;
  – the continuation of the castration of the stray dogs and the returning in territory only of the healthy and gentle ones, as the aggressive, ill and infirm ones ought to be undertaken by the NGOs (answering to the requirement of both the animal lovers and non-lovers) in Romania, from one edge of the country to the other;
  – the post on the Internet sites of all the state and private institutions involved in this matters, of all the institutions of public interest the expenses related to the activity and administration of the matters relater to the life of stray dogs (treatments, vaccination, sterilization, food, etc.), wages, the program of the personnel and of the doctors, the substance used for their care (with their specifications, for instance, if they are toxic or not), the amounts of money allocated, their source, the number of dogs captured, disinfested, sterilized, adopted, euthanatized;
  – and, the real and transparent collaboration with the NGOs, civil society, and with the citizens who by their vote empowered you to represent them.
  In order to be able to detail the motives of our approach, and convinced that you will agree with its legitimacy, we ask you to grant us with an audience with the participation of the representatives of the animal protection NGOs from the country and abroad, of the media, of the citizens, whether they love animals or not, offering thus the possibility of the democratic exercise of the right at opinion and audience.

  PRESIDENTE
  ADVOCATE
  RADU PETRE

 265. sorrisodelsole Says:

  ORGANIZZAZIONE DI VOLONTARIATO
  ,,SORRISO DEL SOLE “
  http://www.sorrisodelsole.it

  PETITION AGAINST THE EUTHANASIA OF THE STRAY DOGS

  The association for animal protection SUFLETE AG from the city Curtea de Argeş, Romania and the Organization of Volunteer Work, ,,SORRISO DEL SOLE” ITALY, brings to your attention the fact that a considerable part of the citizens from the EUROPEAN UNION categorically opposes to the euthanasia of the stray dogs in Romania as a part of the enforcement of the ordinance O.U.G. 155/2001 ruled by the Law 227/2002.
  The undisputable argument is that in Romania there are already successfully functioning shelter centers for both treatment and adoption, with the support of the city councils, centers where the ordinance O.U.G 155/2001 does not apply.
  Under these circumstances the choice of the institutions of the Romanian state to apply ad literam the above mentioned O.U.G. and the fact that they ignore the possibility to find a variant to manage the matter of the stray dogs that excludes their eradication, cannot be considered but a manifestation of contempt and inconsideration for the Romanian and foreign citizens who sign and sustain this petition; in Romania these citizens are, of course, tax payers and, periodically, electors.
  Other arguments:
  Law 227/2002 rules the enforcement of the ordinance O.U.G. 155/2001 and provides the possibility of the administrative mechanisms of each city to choose or not the euthanasia because it is stipulated in the law as a recommendation and not as an obligation. (art.7, pc.1 vs. annex 3).
  The legislation for this matter, inclusively O.U.G. 155/2001, is not familiar for the citizens, especially to these citizens who are not constantly preoccupied with this field (professionally), for objective reasons. Thus, far too few people are aware that their money are to be used for mass murders, in murdering the representatives of a species profoundly attached to the human species, which exists for man and as well by man was left outside control, in Romania. We have the conviction that a great part of these people would reject application of this ordinance. Meanwhile we assure you that the signatories of this petition as their supporters explicitly refuse the use of their money for the eradication of the stray dogs.
  The ad literam abiding by the O.U.G. 155/2001, in fulfilling of the recommendation of the euthanasia after the expiration of the term of 7 days will lead to the murder to the run away dogs, too, and they are not few; any owner of a dog is willing to explain anytime how important is a dog in a family and what deep sufferance is provoked by its loss, even when it happens by natural causes.
  Romania has an obligation to respect the European Convention for companion animal protection, ratified at the 23rd of March 2004, the Universal Declaration of the Animal Rights, and has its own Law for animal protection 205/2004; hence, a sick dog, or injured, brought to the flaying centre will be compulsory treated and taken care for 7 days, until euthanasia. The nonsense is obvious, as are the costs.
  There are physical and juridical persons or associations for animal protection already invested, in time, enormous amounts in treatment, sterilization, and maintenance of the stray dogs, as they have invested sentimentally; the dogs were for the most part relocated for reason that do not make the object of this investigation and petition. Murdering these dogs is the annulations of the lengthy effort and the dedication of thousands of people.
  The topic of stray animals, dogs and cats, was never approached in Romania with consistence, in an organized, scientific, and objective manner; again, we underline that here it is about the closest species to man, domesticated by man for his benefit. Until the solution of murder as human beings and representatives of human beings you have the obligation to discuss the subject at the highest standards; not in televised shows and not through inflamed opinions, but in broad debates compulsory involving veterinary doctors, human medicine doctors, psychologists and the associations for animal protection from cities where the recommendation of euthanasia is not enforced, and from other countries.
  In Romania, the only argument in favor of euthanasia for the dogs sheltered in the public flaying centers is that „the same way is in the civilized countries, too”. In a country where in the field of animal protection, a specific culture is as inexistent, the argument may be only one, and a fledgling one: there are as well countries where euthanasia does not apply. Thus, it is exclusively about a choice.
  In conclusion, we state that the HUMANITARY ASSOCIATION SUFLETE AG has proposals that await to be listened to and especially that aside the explicit adhesion or aside the support from certain personalities from ROMANIA, ITALY, ENGLAND, but also from other countries, has in its structure a majority of young members, under 35, who do not think to leave the part of Romania that needs them. The murder of the dogs we tend to daily, as possible at present, is to be our passport, too.

  PRESIDENTE
  ADVOCATE
  RADU PETRE

 266. sorrisodelsole Says:

  ORGANIZZAZIONE DI VOLONTARIATO
  ,,SORRISO DEL SOLE “
  http://www.sorrisodelsole.it

  MISTER PRESIDENT
  OF THE PARLEMENT EUROPEEN
  MISTER SECRETARY GENERAL O.N.U.
  MISTER PRESIDENT OF THE USA
  I, the undersigned RADU PETRE, president of the humanitarian Association „SORRISO DEL SOLE” with domicile in via XX Settembre 19-21 Rivanazzano pv. 27055 Italy, I submit to the attention of Your Excellency the following

  MEMORIAL

  Asking you to offer me your support in solving the problems that I am going to expose in the following lines, hoping that you will undertake the appropriate measures:
  Rarely someone was witness to such a diabolical tenacity and perseverance in promoting aberrant proposal of legislative initiative, profoundly antidemocratic, obviously anti-constitutional and in total contradiction with the norms of the European Union.
  The project of „Law concerning the declaration and control of the wealth and the conflict of interests, and also the regime of the incompatibilities for the persons that are exercising public functions and dignities” reminding the connoisseurs of history of the „Squadrons of Franco”, led by the general Cedar, that used about the same „axe of popular justice” and the formula of government outside the law, with the mere difference that Spain of the time was in chaos, which made the country un-governable by the rule of law.
  As well, the number of governmental agencies is unbelievably numerous, with unclear attributions and un-checked by any official instance. The cabinet of the prime minister is coordinating about 30 agencies. 15 agencies are subordinated directly to the prime-minister, while 4 are under the leadership of the delegated ministers. We have a ministry of communication and the technology of information, and also a General Inspectorate for communication and the technology of information.
  Even more, besides the prime minister we have three ministers of state, because this Coalition in power is composed of four parties. What would have been the composition if the coalition had been formed out of six political formations? If political parties are afraid that by restructuring will lose certain seats, the political war will become obvious again.
  The algorithm functioned well to the spoils of the ministries, initially, but it is going to be difficult to be applicable when it will have to function for reducing the spoils. The quarrel of restructuring is imminent, and the first signals are here, especially with statements such as „The democratic Party has no hidden agenda” in what the governmental restructuring is concerned, while a serious change has to have as principles: 1. the efficiency, by reducing the number of public employees and by eliminating all the institutions with parallel or identical attributions; and, 2. the observation of the fundamental elements from the program of government proposed by the Coalition (and not the political quarrels among the political formations that were generated by the allocation of the public functions).
  From the comfortable seats from the Victoria Palace, the real Romania is quasi-invisible. Within Romania of rank and file citizens there is only chaos, poverty, crisis, and much too much incompetence up to the highest levels.
  Within nowadays real-Romania, the ministers are lying with serenity and they do not answer in front of anybody. In Romania, all GOVERNMENTS „have produced” only bankruptcy after bankruptcy: in health, agriculture, education, finance, transportation and environment. The Romanian sanitary system was a trial and a challenge for all the governments after December 1989. The sick people who paid in time the terrible crises in this field support the punctual deficiencies within the health system. I am referring to an all too well acknowledged vanity fair. Romanians keep hoping that the things are going to get into a course of normality, but in vain.
  From one year to the next, the confusion increases, while we are groping in the darkness of diversions, intoxications and manipulations. Who is benefiting from such a permanent state of incertitude and uncertainty? It’s simple: to the beasts from the economy of jungle, to the liquidators, to the fauna of the gigmen with their vilas, jeeps and bodyguards, who have instituted here a mafia state, a state that is ingrate with the honest people, with the true professionists, and very generous with the evasionists and with the defrauders of the economy.
  There is an uproar coming from the trade unions, we here voices, more and more critical and clearer. Their leaders cannot stand the pressures of those they represent anymore, for the latter had enough social peace and no perspective. The opposition parties, media, the NGOs are still trying to get the attention towards the storm ahead, but the governants are too busy applying the political algoritm and they have no time left to check the polls. They show the presence of a “new Inchisition”, they underline that civil society is against the police state, they state that „The New Inchisition separates the Power from the rest of the world”.
  Romanians are gaining less and less. Many of them, maybe the most, cannot cover from their paycheck, even less from their pensions, the mimimum of the living. Obssessed by the success of a reform they do not even understand, the governors have forgotten, or maybe they never knew, that the most accurate indicator for implementing a reform is that of the dynamics of the real income of the population.
  The dispersion of interests and options is so big that it is clear that the internal dissolution is close. That it is close to the same extent it is necessary, for the country and for the objectives of integration.
  The evaluations of the ministers are made within the polemics between parties where each is sustaining its own people, beyond the acceptable limits of subjectivity. We acknowledge that, instead of a Government, or of a team, we are in front of an endless confrontation, without any common sense, amongst a multitude of groups of interest. They overcome by far the number of the parties in government, and they tend to develop exponentially, as far as the Government grows weaker and more inefficient. The team relationship of cooperation cannot even be mimiced or saved by the appearences of the civilized language.
  Suspicions, quarrels, marginalizations, aggressive public declarations, during the recent past (a period going against all odds towards the horizon of integration), this is the image of Romania’s Executive Power, and that of Power for that matter. This was a period when no extended or public interest project was initiated. This was a period when the teachers and their trade unions were lied to, because at the table of negotiations the Government bluffs. The same practical jokes, of an electoral type, were played on millions of pensioneers. The doctors, gibed and humiliated by an imposter minister have discovered that neither health nor hospitals are their field of competence. In the same key of generalized mockery, mister Boc and his colleagues from the Democratic Party, find out that they cannot accomplish the promissed reshuffle, because then the promoter would be the prime-minister.
  Everybody is cheating everybody else, but the only one who has no one left to cheat and speculate is the simple citizen of Romania. This person is the biggest gullible, living a very successful joke ever since our revolution from December.
  How would they know that all depends not only by the Romanian governants, but also by our seriousness, correctitude and patriotism ? Otherwise, the auctions for the communitary fonds are to be won as well exclusively either by those agreed by the European Union Delegation at Bucharest, or by the power’s clientage.
  Witness is the fact that the negotiators from other countries were better at sustaining the antional interest in dialogue with the Monetary Fond, with NATO, with the European Union, and with other institutions, in consequence, their countries doing much better than Romania.
  Romanian negotiators after 1989 were all greedy staless people, corrupted, superficial and totally lacking the national instinct.
  Therefore, Romania’s international claims and all its promissory notes with a value of $7.5 billion vanished, this way the industry and agriculture were distroyed, the same happened to the silvan fond, to the banking system, to the golden reserve, and to the oil and natural gas resources. Our negotiatiors and their political masters ended the game loaded, but the country was betrayed, rifled and plundered, groaning under diseases and humiliation.
  There are witnesses to the disaster: the special services. Now they seem left without patriots, because they went away, while the remaining ones are kept under control, and thus, the stateless people are still making the games deep inside the filth of politics. Most of the patriots worked in the services in vain. No one noticed them, and most of them, very poor, stare siderately at a handful of successful colleagues: rich, toff, living in vilas, in style, and deep within the political game (from the shadow).
  When national forces gained back the leverage of the government, the world would remain in owe seing the archives of the theft conducted since December 1989 in Romania. Then would be operating a real National Council for the Study of the Security Archives cleaning in-depth the society, completing a true lustration, based on concrete documents and facts. There must be a patriotic part of the services still in action. Hoping that we will see that we are going to need many prisons opening their gates for legendary figures. Maybe not 2,000 seats, but 20,000. All for our multi-millionaires in euro.
  Those laying behind bars for a loaf of bread and a salami will be released as workers on the building yards of recontruction, while those who stroke down millions of pensioneers, the children and the youth, the workers and the intellectuals are going to contribute with their stollen money and fortune, inclusively what they have placed abroad, to the reindustrialization of the country and to the recovery of thesocial cohezion, dashed in the years of theft and anarchy.
  All the files of illegitimate privatisations, where not even half of the contractual clauses were respected, are going to be void someday. We will see then, after years of ruin and riot, how very rich is Romania though, and how industrious and dignified are in fact Romanians. Everything depends on us and on the divine help.
  In the same note of contempt and carelessness characterizing our leaders, they probably will not understand the gravity of the moment. Even if they did, they would not know what is to be done. Some of them, with a more mature thinking, might resort to the salutary intervention of the first mediator of the country, the one who is swinging the protestataries out of their hunger strike by friendship visits and warm shakes of perfused hands.
  Let us take the case of the purchase of the two fight frigates from the Great Britain, subject that was discussed in detail at the time.maybe it has not such a great importance that in the transaction, rake offs were both given and taken, important is the fact that those were taken by the official representatives of the Romanian state. And from here to the accusation of corruption at a higher level is only a step. Within the commercial practice of the Western countries, the commissions are stipulated within the contract, in clear, and sujected to taxation. When are certain persons going to get used to respecting the law and not abuse the public money (that belong to us, to the tax payers) ? !
  The profit from Sidex, Petrom or BCR, for instance, does neither return to our salaries nor it betters the way of living, but it increases the fortune of the patrons, most of them foreigners.
  When the electricity is bought from the state and then sold with an increased price to the state, when the state lotery is sponsoring with hundreds of thousands of euro football teams, when the market economy is overwhelmed by mediators and all kinds of commissions and when the singular quota of taxation of 16% is maintained, it is difficult to speak about a process of government that is indeed in the interest of the Romanian citizen, and even more difficult to talk about a program of government of the Alliance « Justice and Truth », the one from the electoral campaign, that was then adopted in the Romanian Parliament. If the Romanian justice is a simple comedy of errors, no one is to joke with the EUROPEAN JUSTICE.
  The legislative function is currently passing through a substantial process of transformation, from an internal perspective and even more from an international one, as the changes are caused especially from applying more often the European or International laws than the national ones. The control over the Parliament’s acts is done taking into account the international treaties: the legislative body must verify if the future laws respect the international treaties and whenever present or past laws do not follow this rule, they must not be applied. Considering the sometimes-frightening scenario of globalization, no matter how fashionable might be today to consider oneself as a pessimist, we must admit that ”the truth is that we are not completely powerless. The emergent future is not predestined; it represents the outcome of all the decisions we make at the present moment. Even now we are taking intelligent steps into the direction of regaining control over our own destiny previously gone loose” (Alvin Toffler). The script of globalization, even though at times pessimistic, helps us indicate the decisions that should be operated, the changes that should be made and the transitional strategies that might facilitate our passage to the future.

  PRESIDENT
  ADVOCAT
  RADU PETRE

 267. sorrisodelsole Says:

  ORGANIZZAZIONE DI VOLONTARIATO
  ,,SORRISO DEL SOLE “
  http://www.sorrisodelsole.it

  MISTER PRESIDENT
  OF THE PARLEMENT EUROPEEN
  MISTER SECRETARY GENERAL O.N.U.
  MISTER PRESIDENT OF THE USA

  I, the undersigned RADU PETRE, president of the humanitarian Association „SORRISO DEL SOLE” with domicile in via XX Settembre 19-21 Rivanazzano pv. 27055 Italy, I submit to the attention of Your Excellency the following

  MEMORIAL

  Asking you to offer your support in what concerns solving the matters that I am going to explain so that you could undertake the appropriate measures:
  Along the adherence of Romania to the European Union at 1st of January 2007, the jurisprudence of the Court of Justice of the European Communities became an essential and indispensable reference for Romania, in its quality of member state, in which the communitary law applies.
  As a representative of the CIVIL SOCIETY, AND AS AN EUROPEAN CITIZEN it is necessary that I informed you that we are still tributary to implementing the European legislation in Romania, respectively, our administrative capacity of implementing laws is still pretty feeble, while the transparency and the free access to the public interest information are still questionable.
  I am mentioning as well that
  In the situations where an EU member state is not conforming itself to the communitary legislation, the European Commission has the power to determine the respective state to abide to the infringed norms, and when it is necessary it can address the Court of Justice for resolving the case, thus triggering the „infringement” procedure, against the state in question. The European Commission is the one entitled to appreciate either the amounts or the type of penalty that are going to be paid by the condemned member state.
  IN FACT, IN CONFORMITY WITH THE ART.228 from the Treaty concerning the constitution of the European Community (TEC) WE URGENTLY SOLICITATE THE INITIATION OF THE PROCEDURE OF ,,INFRINGEMENT” AGAINST ROMANIA AS MEMBER STATE OF THE EUROPEAN UNION, WHICH IS NOT RESPECTING THE COMMUNITARY LEGISLATION.
  We have, for the time being, all the reasons to express our deep concern regarding the political situation of my country. A series of recent events are highlighting the one and only crucial aspect concerning the tendency of some authorities either to go around or to cross over the principles and the practices of the rule of law and democracy. By far more serious is the fact that such side-slips are taking place seemingly with a legal coverage, either by forcing the interpretation of certain constitutional paragraphs, or by adopting laws and legal decisions whose legitimacy on the fond of the legal matter is extremely questionable given such aspects as: INCORECTITUDE, DISCRIMINATION, ABUSE OF POWER, (THEFT, GIVING LAWS IN ORDER TO HELP THE CRIMINAL ASSOCIATIONS’ MEMBERS TO ESCAPE CONVICTION AND TIME IN PRISON), FOR SUSTAINING THE LACK OF RESPONSIVENESS FROM THE PART OF THE GOVERMENTAL REPRESENTATIVES, THE LACK OF TRANSPARENCY OF THE PUBLIC INFORMATION, THE UNJUSTIFIED DELAY OF IMPLEMENTING PUBLIC INTEREST DECISIONS, CONTEMPT FOR THE PEOPLE, MOCKERY, LACK OF COMMON SENSE, THE ALL-ENCOPASSING LIE… , THE ESTABLISHMENT OF CERTAIN INSTITUTIONS WITHIN THE COUNTRY AND ABROAD FINANCED FROM THE PUBLIC MONEY: TRANSPARENCY INTRENATIONALROMANIA, THE OMBUDSMAN…, THE EU CLUB FROM BRUSSELS, THE SECRETARY GENERAL OF THE ROMANIANS FROM ALL OVER THE WORLD, THE RESEARCH INSTITUTE FOR QUALITY OF LIFE,ASSOCIATION FOR IMPLEMENTINGDEMOCRACY,ASSOCIATION FOR THE DEFENCE OFHUMAN RIGHTS…AND MANY OTHERS, THAT ARE MADE TO MAINTAIN CORUPTION AT THE HIGHEST LEVEL, AND TO GAIN TOTAL CONTROL OVER THE POPULATION, AT THE SAME TIME HIDING THE REALITY FROM ROMANIA, DENATURING THE TRUTH, ALL UNDER A FORMAL LEGAL COVER. Yet, precisely such “legalism”, that is purely formal, is constituting a supplementary alarming reason, since it is so easy to dissimulate the undemocratic character, therefore inducing in error a great part of the public. We trigger thus the alarm cord, in the most serious manner, that the state of law and the rule of law cannot be reduced to procedures with merely a legal cover and that the legislative is but one of the three powers of the state, by which the popular sovereignty is exercised, and by no means some sort of ABSOLUTE POWER, which is situated either outside of the judgement of the electorate, or outside the jurisdiction of juridical power, or outside the universal principles of the human rights.
  Unfortunately, Romania does not have yet, in reality, a functional market economy. In the real Romania this principle does not operate yet. In my country it rather operates the principle of an economy of the jungle, where there are living together, in a frequently base manner, racketeers for patrons and all kinds of controllers, many of them corrupted to the bone, under all types of general titles, with a demagogical, inexact and injurious discourse, without any real support, having as a purpose the inducement in error of the public opinion in what concerns the real unfolding of the act of government and of the status quo in Romania. In nowadays real-Romania, the ministers are serenely lying and they do not answer to anyone. In Romania, all the administrations ” have produced” nothing that one grand bankruptcy after another: in health, in agriculture, in education, in finance, in transportation, and the environment is not doing any better. All in all, from the PRESIDENT TO THE MEMBERS OF THE PARLIAMENT, TO THE MINISTERS, THE MAYORS, THE DIFFERENT PRESIDENTS OF…, TO THE POLICE, THE JUSTICE…AND TO THE LAST WHITE-COLLAR ALL ARE CORRUPTED TO THE BONE. THERE IS NO JURIDICAL RELATIONSHIP LEFT BETWEEN “THE PEOPLE” AND “THE ELECTED”. “THEY”, the latter, ARE BEYOND THE LAW.
  Romania has much more left to be constructed and certain measures are necessary in order to prevent the heist and the theft from the public money, until now the public money of the state being unfortunately used as personal money by the politicians. It is ultimately necessary to accomplish the IMPLEMENTATION OF THE EUROPEAN LEGISLATION IN ROMANIA, that might bring in Romania the desired correctitude in managing the budget, for a control of the citizens over what is being accomplished from their tax money, a situation that would bring and guarantee to the citizens that their money would not disappear again in the pockets of the barons. Unfortunately, the result of this phenomenon is the poverty with which the population of Romania is confronted every day. The situation is as following: 10% of the population are extremely rich (much affluent than the wealthy persons from the richest countries of world); 10% are away working abroad; 10% are from the middle class; and 70% extremely poor, meaning that they do not have what to eat (PENSIONEERS, UNEMPLOYED, PEOPLE WITHOUT ANY INCOME, OR PEOPLE WHO, WORKING AT DIFFERENT FIRMS OBTAIN A MONTHLY INCOME BETWEEN 40 AND 100 EURO!!!).
  This is NOT TO MENTION THE EXTERNAL DEBT OF ROMANIA (NO ONE SPEAKS OF IT ANYMORE) THAT IS APPROXIMATIVELY 40-50 BILLIONS EURO!!!
  IN LAW, CONCERNING THE COMMUNITARY LEGISLATION
  Unfortunately, LAW 272/2004 CONCERNING THE PROTECTION AND PROMOTION OF THE RIGHTS OF THE CHILD AND CONTRADICTING the criteria from Copenhagen, but also infringing upon the Treaties and Conventions that Romania has signed or adhered to regarding CHILD PROTECTION. IN ART.56, letter b from the law 272/2004, I quote:
  , the child which in view of protecting his or her best interests, cannot be left in the care of his or her parents, for reasons that are not imputable to them !!!!! WHY THAT CHILD IN DIFFICULTY SHOULD BE TAKEN AWAY FROM HIS OR HER PARENTS (CF. LAW 272/2004 ART.56 letter b) AND GIVEN AWAY IN PLACEMENT TO another physical person or to a maternal assistant, or, even better, to a residential service??? CONTRARY TO ALL THE INTERNATIONAL AND EUROPEAN NORMS AND TREATIES THAT ROMANIA HAS SIGNED OR ADHERED TO!!! GIVEN THIS PARTICULAR ARTICLE OF LAW, THE CHILDREN FROM THE RESIDENTIAL HOUSE “SURASUL SOARELUI” WERE REFUSED THE RESPECT OF THEIR RIGHTS!!! INCLUDING THE FACT THAT THE JUDGE DENIED OUR ACTION REASONING THAT IN CONFORMITY WITH ART.56 LETTER B FROM THE LAW 272/2004 THE CHILDREN FROM THE RESIDENTIAL HOUSE “SURASUL SOARELUI” HAVE LIVED TOGETHER WITH THEIR MOTHERS (THEIR LEGAL REPRESENTATIVE) AND FOR THIS VERY REASON THEIR RIGHTS WERE ENCROACHED ON, IN CONFORMITY WITH LAW 326/2003.
  ON THE OTHER HAND THERE WERE ENCROACHED: -The Universal Declaration of the Human Rights, adopted by the General Assembly of the United Nations Organization at the 10th of September 1948,
  – The Convention for Protecting the Fundamental Human Rights and Liberties, adopted by the member states of the Council of Europe at the 4th of November 1950
  -The Convention concerning the Rights of the Child, adopted at the General Assembly of the United Nations Organization at the 20th of November 1989,
  – The Convention from Aarhus concerning the access at information, the participation of the public at the act of decision-making and the access of justice in matters of environment, signed at the 25th of June 1998
  -THE TREATY CONCERNING THE PROTECTION OF THE CHILD FROM COPENHAGEN
  2) THE LAW 544/2001
  – Art. 21, paragraph (2) of the Law no. 544/2001 states a period of 15 days for solving the administrative complaint, deadline starting from the date of filing the recourse;
   Art. 22, paragraph (1) of the same normative act mentioned above states a period of 30 days for the judicial complaint, deadline starting either from the date of communicating the improper answer, or from the expiring the period of 10 days when the answer was to be communicated
   5) Law no. 544/2001 concerning the access to the public information is ambiguous and susceptible of a different application. In the light of the principle consecrated by art. 31 of the Romanian Constitution, the right of the person to have access at any information of public interest cannot be grounded, and the public authorities, accordingly to the capacities that are entrusted to them, are obliged to assure the correct information of the citizens in what concerns public activities and the matters of personal interest to them.
   The fact that the Law no. 544/2001 is not applied has as a consequence the limitation of the free access to the information of public interest because the institutions to which the request for public information is addressed appreciate that they do not belong to the limited cases illustrated within the exposition made in article 12 of the Law. Article 12 from the Law no. 544/2001 that is regulating the exceptions of the free access to information of public interest, overcomes, by the reasons enumerated, the limits imposed by the Constitution.
  The specifications from the article 22 offer to the solicitant (to the person who was prejudiced), in the case when the person considers that he was harmed in his rights, the possibility to formulate a complaint in the court of law, the competence being established especially by the law-maker in the favor of the administrative section of the court of law in whose jurisdiction is domiciled the person in question, or where it is situated the public authority or the public institution. The law is not conditioning, though, the formulation of complaint in the court by the accomplishment of a certain procedure in advance, a similar one to the specifications in article 5 from the Law 29/1990, leaving the manner to proceed to the appreciation of the solicitant.
  By article 36 of the methodological norms of application of the law, the initial form of the law is modified, and the formulation of the complaint is conditioned by the accomplishment of the preliminary procedure, specifications that are contradicting the rules established in article 21 and 22 of the law.
  The examples could continue, but I do not want to abuse Your Excellency’s patience. I just want to underline as a conclusion that such legislative vices are in favor of corruption and the defective functioning of the public administration in Romania (frequently emphasized by the media), and their elimination is to facilitate the process of integrating my country in the grand European family, without sequel that may negatively influence the whole Union.
  THERE WAS ENCHOACHED:
   The Convention from Aarhus concerning the access to information, the participation of the public at the decision-making process and the access at justice in matters of environment, signed at the 25th of June 1998.
  RELATED TO WHAT IT WAS PRESENTED HERE WE ASK FOR THE INITIATION THE PROCEDURE OF, INFRINGEMENT“ FOR ROMANIA AS A MEMBER STATE OF THE EUROPEAN UNION, IN ORDER TO ENSURE A HIGHER RESPECT FOR THE COMMUNITARY LEGISLATION.

  PRESIDENT
  ADVOCAT
  RADU PETRE

 268. sorrisodelsole Says:

  PARLAMENTUL ROMÂNIEI
  CAMERA DEPUTAŢILOR SENATUL
  L E G E Nr. 69 / 26 martie 2007
  pentru modificarea lit. b) şi c) ale art. 10 din Legea nr. 78/2000
  pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie
  Parlamentul României adoptă prezenta lege.
  Articol unic. – Literele b) şi c) ale articolului 10 din Legea
  nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de
  corupţie, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 219
  din 18 mai 2000, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică
  şi vor avea următorul cuprins:
  „b) acordarea de subvenţii cu încălcarea legii, neurmărirea,
  conform legii, a destinaţiilor subvenţiilor;
  c) utilizarea subvenţiilor în alte scopuri decât cele pentru care au
  fost acordate, precum şi utilizarea în alte scopuri a creditelor garantate
  din fonduri publice sau care urmează să fie rambursate din fonduri
  publice.”
  2
  Această lege a fost adoptată de Parlamentul României, în
  condiţiile art. 77 alin. (2), cu respectarea prevederilor art. 75 şi ale art.
  76 alin. (1) din Constituţia României, republicată.
  p. PREŞEDINTELE
  CAMEREI DEPUTAŢILOR
  PREŞEDINTELE
  SENATULUI
  Valer Dorneanu
  Nicolae Văcăroiu
  Bucureşti, 26 martie 2007
  Nr. 69

 269. Felix-Gabriel Lefter Says:

  Am iar sentimentul ăla naşpa, cu preşul tras de sub picioare… Cât de mult ne mai putem compromite? Sunt aşa de confuz încât nu mai pricep dacă e bine să ne recunoaştem hoţia, ca naţie.
  Mi-e ruşine de ţara mea.

 270. Top Posts — WordPress.com Says:

  […] Şi TotuŞi, Au Furat De-au RUPT. BĂsescu Şi-a Comandat Rezultatele La Ora 9 Seara, Iar Bec I Le-… Aş fi scris ceea ce urmează încă de la 8, după cele două ore de somn. Din care m-am trezit într-un coşmar […] […]

 271. parnic_biju Says:

  @selawie fatal spune:
  ‘isi punea nutzica kill´em all in casti ‘
  Dar seamana cu ‘i-am ciuruit’ nu?

 272. Cei înjuraţi de bloggerul Mount Thor « Blog ideologic Titus Filipas Says:

  […] , şi la  https://roxanaiordache.wordpress.com/2009/12/07/si-totusi-au-furat-de-au-rupt-basescu-si-a-comandat-r… de bloggerul Mount Thor, -alias Emil Thor–, îl pot identifica şi da în judecată. […]

 273. Florian Firtulescu Says:

  pff e incredibil cum intr-o sectie de votare un pd-Leu a putut sa tina piept si sa ii mai si manipuleze pe : maghiar , prm-ist , png-ist , pnl-ist , ciuhandist , neamt din Forumul Nemtesc , pin-ist , ciuvicist , png-ist , antonescianist , antenist si care ati mai fost …
  Vorba lui Boureanu : Urlati pe rand mine ca nu va mai aud
  Un pdl-ist > Auzi tupeu in Moldova , sa voteze ei Presedintele Romaniei …
  Pff , sau Basescu sa fie presedintele tuturor cetatenilor romani .
  E criminal ….
  Mai ales ca a palmuit aerul de pe langa obrazl unui copil 😛

 274. elisav45 Says:

  Mult adevar putine rezultate . Cel mai trist este ca totusi o foarte mare parte din aceasta tara l-a votat pe marinar . De ce oare ? Sa mai caut acum vinovati este foarte tarziu . Capac a pus Tariceanu care vine sa spuna ca l-a curtat Basescu . In ce calitate l-a curtat Basescu ? Presedintele stiam eu in momentul alegerii lapostul de presedinte a rupt-o cu partidul . A-ti uitat cei facea lui Iliescu una doua il acuza ca vorbeste in numele partidului ? Mare pacat dar ne va costa foarte scump .

 275. Alexandra Says:

  Suntem un popor prost, care a votat un presedinte needucat, incult si betiv. Sa traim cum au votat altii.

 276. neuronos Says:

  @ spartakus

  Hai incoace cu medicamentele. Caut 300 ca tine !

  Cata naivitate, au furat si unii si altii ! Iesiti din mascarada asta !

  Vino, strange voturi si reprezinta in parlament miscarea http://www.fight4romania.com

  Chiar nu vedeti ca ei sunt cu ei si noi dezbinati ?

 277. Cosmin Petrescu Says:

  Imi place că sunt foarte multe comentarii la acet post ceea ce înseamnă că sunt foarte multi oamenii împotriva lui Băsescu și pe net.
  Și eu sunt împotriva lui și aș veni cu propunerea să întemeiem o comunitate online împotriva acestuia mai sus menționat.
  Aștept pareri pe adresa de email cosmin@itxp.ro.
  Cât despre post, este unul foarte bun, ai o mare dreptate și ar trebui să le fie rușine celor din afara țării care probabil nu au trăit in România în ultimii 5 ani și nici nu vor trăii aici în următorii 5.

 278. dadatroll Says:

  Teai gandit si la titlu asta:

  ŞI TOTUŞI, AU FURAT DE-AU RUPT. BĂSESCU ŞI-A COMANDAT REZULTATELE LA ORA 9 SEARA, IAR BEC I LE-A LIVRAT LA 8 DIMINEAŢA. VIDEANU SCOATE PARTIDELE ÎN ILEGALITATE ŞI NE IA CETĂŢENIA. BLAGA ŞI VIDEANU AU TRANSFORMAT MINISTERUL DE INTERNE ÎN CÂRCIUMĂ. CA SĂ SĂRBĂTOREASCĂ FURTUL. O FRAUDĂ INACCEPTABILĂ. CRIN, AVEŢI OBLIGAŢIA SĂ LUPTAŢI ŞI SĂ-I REPREZENTAŢI FERM PE CEI PESTE 5 MILIOANE DE ALEGĂTORI CARE AU VOTAT SCHIMBAREA. CRIN NE REPREZINTĂ PE NOI TOTI ASTIA CARE AM VOTAT IMPOTRIVA LA DICTATORU ASTA DE BASESCU CARE MA ENERVEAZA. CARE CRIN E CEL MAI TARE. SI NU MA ENERVEAZA. CA DOAR BASESCU MA ENERVEAZA CA E DICTATOR SI NU E CASI CRIN CA E CA SI HITLER SI BUSH CARE MA ENERVEAZA SI EI DA NU ASA DE MULT CA BASESCU CARE E UN MARINAR SI UN DICTATOR SI MA ENERVEAZA?

 279. gazetarul Says:

  Salutare oameni buni!

  Am scris si eu un articol despre imbecilul asta de Basescu care doar fraudand alegerile putea sa le castige,fiindca altfel nu avea cum,in veci vecilor!!

  http://gazetarul.wordpress.com/2009/12/09/alegeri-de-geoana-castigatede-basescu-fraudate/

 280. Giku Promitt Says:

  Rău că n-ai activat rating la articole.. Aş fi pus cu dragă inimă 0.5 pcte din cinci!

 281. Titus Says:

  Cati ani vor trebui sa mai treaca sa nu mai aud de comunism? Cati din tinerii care si-au lasat clatitite mintile cu astfel de slogane stiu ce a insemnat de fapt? Nu stiu nici macar unde sa-l caute….

  Unde e liberul arbitru? Unde e gandirea proprie? Cum de reusesc atat de usor anumite clisee sa patrunda in mintea atator oameni? Unde e discernamantul? Cu cat sunt mai simple cliseele, mai monosilabice, cu atat intra mai usor. Si daca mai sunt insotite si de cateva imagini, acolo raman.

  Mai multe pe:

  http://titustodea.blogspot.com/2009/12/democratia-alegerilor-prezidentiale.html

 282. UN AN DE LA MAREA FRAUDĂ LĂSATĂ BALTĂ « Welcome to Roxania Says:

  […] fi aşa. Dar a fost aşa. Dar şi aşa, Geoană a avut 10500 de voturi în plus, la votarea din […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: